ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 20 iunie 2019

Perturbarea Strategiei Dezvăluirii


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și Emery Smith.
      Masa rotundă continuă și dezbaterea se aprofundează în jurul strategiei de divulgare parțială care încearcă să ascundă adevărul de public. Corey și Emery descriu, în compania lui David, tehnologiile utilizate pentru a menține publicul somnolent și distras.
      Împreună, ei explorează tehnologii precum hologramele cu lumină dură, transferul de conștiință între elite, Undele Delta și ce-i mai avansat din clonare.      
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.


        Cu adevărat o masă rotundă a informatorilor informatorilor, oferindu-vă străfulgerări de la frontiera unei lumi despre care majoritatea oamenilor nu au nicio idee ...

       Vom începe cu o întrebare din audiență, iar aceasta este o întrebare pentru amândoi. Iar întrebarea este: aveți vre-unul dintre voi vre-un regret că ați ieșit în față?
    Eu nu am niciun regret, adică mă uit în urmă și anumite lucruri s-au întâmplat, anumite evenimente traumatice și am acea stare poate pentru o oră sau două. Adică: ce mă fac, voi sfârși mort sau ceva, dar în marea schemă a lucrurilor, când mă uit în urmă la tot, pur și simplu nu-mi vine să cred că încă sunt aici, 1), și 2), spun tuturor despre asta și 3), eu chiar mă bucur să fac toată chestia asta și să experimentez toate aceste lucruri uimitoare și apreciez asta.
    Am compasiune față de toate lucrurile prin care am trecut și față de lucrurile pe care le-am făcut nu numai pentru mine ci și pentru oamenii cu care am fost implicat și de asemenea ființele cu care am fost implicat și a fost foarte recompensator de fapt, deci eu mă gândesc la o imagine mai de ansamblu care se află înainte și știți, vreau să fac o mare diferență pentru toată lumea, vreau să ajut pe toată lumea și să ajut planeta, să ajungă la o stare cu un nivel înalt de conștiință, astfel încât noi să putem avansa în spațiu și în alte tărâmuri ...
      Dar tu ca și noi restul, ai primit niște amenințări foarte dure.
   Foarte.
      Iar eu cred că o mulțime de informatori, noi am vorbit despre ideea că dacă ei ar fi vrut să te omoare, ar fi făcut-o ... corect ...
      Deci ei nu au vrut să te ucidă cu adevărat?
   Nu ... dar, ce ți s-a întâmplat ... ar fi putut fi intenționat în parte pentru a încerca să intimideze alți informatori, pentru ca ei să nu iasă în față. 
   Oh sigur, asta e întreaga intenție, să se instaureze frica prin mine cel care vorbesc cu voi  despre incidentele care s-au întâmplat. Și așa cum am spus, dacă te vor cu adevărat mort, ești mort, iar eu sunt încă aici.
     Corect ...  bat în lemn.
   Deci, este un factor de intimidare și de asemenea ei vor să te schilodească, ca tu să nu mai vorbești ... ei vor să se asigure că nu ajung până aici.
  Da ... și tu ai văzut prin ce am trecut încercând doar în ultimele două săptămâni să ajung aici ... deci e o chestie foarte dinamică ce se petrece și este foarte exactă în felul cum o fac și nu merg prea departe, deoarece este nevoie de o mulțime de oameni să termini pe cineva, ca să zic așa.
      Corey, vre-un regret legat de ieșirea în față?
  Știți, cel mai mult la început am avut niște regrete, am avut o carieră bună care în mare măsură, a fost distrusă, dar având 2 copii și o familie în timp ce elicopterele trec pe deasupra casei tale, s-a întâmplat să am puncte laser pe pieptul tău în timp ce stai lângă fiul tău, am avut partea mea de amenințări, dar acum văd imaginea de ansamblu, dar la început am avut multe regrete că am ieșit în față, sau că am fost dus către în față.
   Am avut regrete legate de modul cum am fost scos în față de asemenea, deoarece nu am avut prea mult de ales în acea privință.
      Da.
   Dar dacă mi s-a oferit ocazia să ies afară pe cont propriu, sunt sigur că m-aș simți mult mai bine legat de partea de început, dar acum văd imaginea de ansamblu despre care Emery tocmai a discutat.
      Deci haideți să ne întoarcem la subiectul la care ne-am aflat data trecută și vom continua cu acesta și anume subiectul bazelor subterane. Noi am început să vorbim în episodul anterior despre aceste holograme solide.
    Iar tu ai spus Emery că erau proiectate din sateliți. Deci, are asta legătură vre-un pic cu proiectul Blue Beam sau este altceva? Cum ar funcționa aceasta?
    Da, eu cred că este separat de asta acum, acela a fost un proiect mai vechi, dar acum au un tip mai avansat de sateliți, de fapt folosesc mai mulți sateliți s-o facă, câteodată nu doar 1 satelit, ce poate proiecta, ci câteodată 9 sateliți pentru a face o proiecție ... o rețea de proiecție ... da ... deasupra unei zone. O rețea operațională.
    Absolut. Iar ei pot să realizeze asta și de la sol folosind containere gigantice și tiruri și să facă același lucru la o bază terestră de pe uscat. Dar majoritatea este realizată prin tehnologia sateliților.
   Sunt de acord că o mare parte este realizată cu tehnologia sateliților, dar o parte din ea trebuie să fie realizată de la sol pentru a-i oferi fiecare nivel de profunzime de care are nevoie pentru a fi credibilă.
      Deci ce crezi tu că se petrece când ei sunt capabili să creeze o suprafață solidă? Cum ar putea fi asta posibil?
   Eu doar fac niște ipoteze aici, deoarece nu știu știința din spatele acesteia, dar ei cumva au fost capabili să schimbe masa atomilor și a aerului și să folosească umezeala de asemenea,  vapori de un anumit gen, unii spun că sunt bazați pe glicerină, dar eu nu știu.
   Ei ar putea să arunce câte ceva din avioane zburând pe deasupra și spray-ind această chestie și următoarea chestie este că tu ai un fundal foarte bun pentru a proiecta acest film pe el, deci eu cred că are de a face cu asta. Rearanjarea moleculelor și atomilor cumva într-o stare mai densă, în care ai această masă palpabilă și așa cum am spus, eu nu am apucat s-o văd pe cea tare. Corey a văzut-o, dar eu le-am atins pe cele care sunt foarte palpabile. Se simte ca și cum aș atinge o saltea cu spumă ce are memorie. Genul acela de ... te împinge înapoi. Dar apoi, dacă tu chiar presezi să intri  prin ea, poți intra prin ea.
    Această altă tehnologie funcționează pe un fel de blocare electro-magnetică care se întoarce la indiferent ce umiditate ... ei sunt capabili să ... cred că e ca atunci când mergi la RMN și toate metalele din corpul tău merg într-o parte astfel încât ei pot să se uite ... aici se întâmplă ceva similar. Se întoarce fiecare moleculă într-o singură direcție cred și apoi, le blochează magnetic.
    Așa e. Da.
      Deci, ținând cont de ceea ce tu ai spus Emery, ar fi posibil ca ei să pulverizeze un aerosol, să zicem, iar apoi acesta să se întărească în ceva ca un ... ca atunci când pui ciocolată pe înghețată sau ceva de genul?
   Nu, încă plutește în aer, dar nu-l poți vedea. Deci sunt niște particule foarte mici, nano-metrice, de materie realizate din nu știu ce ingrediente și amestecuri de glicerină și apă  deoarece am auzit în proiectele mai timpurii că asta făceau în interiorul laboratorului să proiecteze chestii asupra acestui abur și pelicule.
    Cunoscut ca fiind fum solid?
  Da, corect ...
     Deci, nu am auzit niciodată de asta.
   Dar nu a fost, așa cum ai spus, o crustă magică deasupra unei înghețate de vanilie ci este mai mult ca ... se află în aer și observi că nu este așa de clar ca de obicei. Este sub formă de particule ... este foarte ... deci plutește de colo colo.
    Acum, noi am vorbit despre văzători la distanță care au fost folosiți, iar eu cred că acesta este un subiect prin care cumva ne-am grăbit să trecem, chiar la sfârșitul ultimului episod.
   Da.
     Deci, hai să vorbim despre asta  un pic mai mult. Tu ai spus că unul dintre lucrurile la care ne uitam legat de aceste baze subterane are legătură cu ceva ce voi 2, cred că tu Corey, ai menționat termenul unde Delta.
     Deci, de ce nu aduci tu în discuție asta Corey despre ce este unda Delta și cum se leagă asta de oamenii care lucrează în aceste baze subterane?
   Ei bine, eu am vrut să spun că este dezvoltată în aceste baze subterane. Dar acestea sunt folosite mai mult pentru atunci când merg într-o vecinătate și vor să răpească pe cineva, ei o lovesc cu unde Delta sau crează tipare de unde Delta în toate persoanele din jur, făcându-le să intre într-un somn adânc astfel încât ele nu pot observa ce se petrece.
   Mai mult, asta se aplică cumva bazelor subterane adânci, unde ai mii și mii de oameni care merg la muncă în fiecare zi, ei știu că fac ceva foarte important, dar când vin acasă ei ori nu au nicio idee ce au făcut toată ziua sau au o amintire ecran pentru ceea ce au făcut ... deoarece sunt spălați pe creier, la finalul fiecărei ture.
   Pe măsură ce ieși afară ei te spală pe creier.
    Cum a funcționat asta pentru tine când ți s-a făcut asta?
  Mie nu mi s-a făcut asta. Asta nu a fost folosit în compartimentele mele niciodată. Iar autorizațiile mele de securitate au fost destul de bune deoarece am urcat așa de rapid acolo, plus că aveam o poziție foarte bună ca și cazier. Eu nu am stricat niciodată lucrurile, poate cu excepția a o singură dată sau de două ori. Ceea ce nu este foarte mult în aceste proiecte.
   Oamenii strică lucrurile în mod constant foarte mult și fac greșeli. Un lucru de care eu chiar știu este faptul că, în proiecte, ei o fac de asemenea pentru oamenii din armată și când mergem în misiuni, fie că e vorba să ne uităm după nave sau ET sau să mergem prin portaluri sau să schimbăm lucruri în timp.
   Unii oameni se întorc și au niște episoade PTSD serioase, iar dacă nu poți să scapi de astea
într-o săptămână sau două, atunci ei îți vor face și ție asta.
    Da, dar lucrul neobișnuit este că ei nu scapă de PTSD ... (Sindromul Stresului Post Traumatic)
   Nu, nu scapă ... dar ceea ce se întâmplă este că oameni au PTSD inexplicabil și vor avea de multiple tipuri: legate de luptă, vor avea complexe, iar genul acesta de lucruri se întâmplă de obicei oamenilor ce au fost în război și implicați într-un abuz serios.
    Eu cunosc oficialități militare cu grade înalte care au condus plutoane și zboruri mari și multe tipuri diferite de misiuni de tip ofensiv sau defensiv, iar eu știu niște colonei și generali care au fost spălați pe creier cel puțin de 20 - 30 de ori, deoarece este pur și simplu,  prea mult, au trecut prin prea multe, știți, pierzând mulți cadeți și soldați și asta are un impact uriaș asupra acestor oameni.
   Și până la personalul din linia întâi sau după cum spunem în expediții, oamenii din fruntea expediției, care atunci când mergi într-o zonă de care nu ești conștient la ce să te aștepți în privința navelor și ET, oameni sunt vătămați deoarece intră acolo prea rapid.
       Deci cam în ce an îți amintești că ai fost într-unul dintre aceste dispozitive în care se producea spălarea pe creier?
   În 1993.
      Și se întâmplă ca tu să cunoști metoda spălării pe creier, pe care o foloseau?
  Nu, eu știu despre asta deoarece existau anumite compartimente ce trebuiau să meargă ... când au plecat ei au trebuit să treacă prin acest tip de dispozitiv de tip aeroport, și asta este ceea ce au spus și toți știau cumva totuși, toți credeau că se vor uita doar în interiorul corpurilor și restul, dar de fapt ei făceau ceea ce ai spus tu.
   Era ștergerea memoriei lor sau punerea la somn. Asta le afecta tiparul creierului cu siguranță, că ei nu se duceau acasă să fie îngrijorați de ceea ce au făcut azi. Ei pur și simplu se duceau acasă și se băgau în pat. Deci îi afecta în creier, în felul acesta.
      Când spui un tip de dispozitiv de tip aeroport, te referi la un detector de metale un scaner corporal?
  Ca un scaner corporal.
     Ei ar pica și ar leșina sau cum ar fi?
  Oh nu, ceea ce spun eu este că ei îți reprogramează în creier și te fac să crezi că tu ai mai avut un schimb de 12 ore, iar acum pleci pe măsură ce treci prin aceste lucruri, nu-ți poți aminti cu adevărat exact la ceea ce ai lucrat astăzi, iar tu doar vrei să ajungi acasă, să te odihnești.
    Tu nu te gândești să mergi să petreci sau la alimentară așa că o mulțime de oameni s-au plâns în legătură cu asta deoarece unii au uitat să-și ia copiii de la grădinițe și chestii de genul. Așa că au trebuit să ajusteze chestiile astea și să le perfecționeze, deoarece nu prea erau.
   Asta sună categoric ca o cale mecanică, tehnologică, de a o face în loc de una chimică ... da, a fost.
       Ținând cont că această tehnologie există acum, cât de mulți oameni crezi tu că ar putea fi în armată și în necunoștință de cauză de faptul că ei fac ceva așa de exotic? Cam cât de mulți oameni ar putea să meargă de colo colo fără să aibă nicio idee?
   Ei știu ceea ce fac, dar pur și simplu ei nu-și pot aminti ceea ce au făcut. Iar ei sunt ok cu asta, deoarece atunci când se întorc în ziua următoare nu uita că-ți amintești totul când te întorci acolo și ești ok până la sfârșitul zilei. Deci nu este ca și cum ar fi permanent, căci tu imediat ce te întorci din nou acolo, totul este ok, din nou. Totul se așează la loc.
    Deoarece îți oferă o indicație când ieși pe ușă. Există un semn sau indicație specifică când treci pe ușă, îi spun creierului să-și amintească.
   Așa e, și asta se face cu sunete și simboluri pe pereți holurilor și chestii ... din ce am aflat din experiență și ce am aflat din ceea ce ei fac chiar acum.
      Dă-mi voie să spun asta. Unul dintre lucrurile care este foarte, foarte frustrant pentru mine când am discutat cu Pete Peterson, ceea ce fac de 2-3 ori pe săptămână pentru 2 ore la telefon, de obicei. Indiferent când ajungem la partea bună, el imediat începe să leșine.
    El începe să adoarmă, se oprește în mijlocul propoziției și îl aud sforăind la propriu.  Rămâi cu mine Pete, rămâi treaz prietene ... rămân, ascult.
    De exemplu ... declanșare programată.
   Un exemplu perfect.
      Deci ce crezi tu că este asta? Ce se întâmplă?
   Aceasta este mai mult o chestie hipnotică care a fost programată în el și este un pic mai implicat în proces, dar poți fi programat să ai o criză când accesezi amintiri, să adormi, sunt mai multe lucruri care te pot programa să le faci.
   Iar anumite cuvinte sau frecvențe, cum ar fi: vreau să-ți spun ceva despre Proiectul COȘUL deoarece imediat ce mă gândesc la asta, se închide. Nici măcar nu pot să o spun.
   Sau începi să te bâlbâi sau tu ... începi să gânguri ... da.
   Am văzut asta de multe multe ori, iar tu uneori cazi inconștient sau ai crize șamd. Deci acesta este un program foarte bun și nu știu exact cum o fac. Eu cred că are de a face cu același tip de ... tehnologie pe care obișnuiesc s-o folosească să-ți spele creierul șamd și am remarcat că același lucru îl fac la PLF și clone. (PLF - forme de viață programabile)
      Dacă tu-ți reamintești totul imediat ce ajungi la muncă, asta înseamnă bazându-te pe experiența ta Emery și apoi Corey aș vrea și opinia ta în privința asta, asta înseamnă că acești oameni sunt co-optați pe viață? Ei continuă să muncească toată viața lor?
    Majoritatea acestor oameni, cu siguranță când iau această slujbă, ei știu că asta va fi o chestie pe viață.
     Adică cu toate NDA (Contracte de ne-dezvăluire) pe care trebuie să le semnezi toate amenințările pe care le primești, toate micile lucruri pe care ei le fac tu te afli aici deoarece tu chiar vrei această slujbă.
    Iar ei fac foarte dificilă de obținut sau să câștigi această slujbă. Adică doar autorizația de securitate în sine, dar și toate celelalte obstacole care te fac să le sari, tu jinduiești slujba, iar tu nu vei face nimic s-o pierzi.
      Deci care sunt câteva dintre greșelile comune pe care oamenii le-ar putea face? Tu ai menționat că ai putea face o greșeală și să ai probleme. Care sunt câteva dintre acele greșeli? Ce s-ar putea întâmpla?
    Ei bine, să te duci în zona greșită ... 1), se întâmplă foarte des, iar aceasta este o greșeală foarte rea, ar putea fi fatală. Dacă mergi pe un coridor în care nu se presupune să mergi sau într-o cameră în care nu se presupune să te afli, deoarece tu ești urmărit în acel dispozitiv în fiecare secundă.
   O alta este că oamenii încearcă să ia lucruri de acolo, mici fleacuri și nimicuri care nu ar trebui să se afle la suprafață, iar aceea este moarte instantanee. Aceasta este o terminare instantanee dacă ești prins dincolo de securitate cu așa ceva sau dacă ai trecut de securitate.
   Asta arată cu tu deja ai avut intenția să faci asta și a trebuit să treci prin mari ... întinderi uriașe și o planificare imensă pentru a face ceva de genul acesta.
   Deoarece ... nu se întâmplă accidental.
    Nu se întâmplă accidental deoarece tu știi că ei pot vedea prin corpul tău. Tu știi că ei știu totul. Ei aud și văd totul și cât timp te afli acolo nu există niciun loc privat nicăieri. Și ești mereu urmărit și ți se amintește mereu.
   Iar ei fac ceva mișcări tactice din când în când, cu diferite lumini colorate și avertismente și sunete și diferite sirene și bip-uri, doar pentru a-ți reaminti, știți: hei! Poate tocmai s-a întâmplat ceva, poate că nu, iar ei poate că au făcut asta să-ți atragă atenția că ar fi mai bine să ... știți, este cam genul acesta de mediu, dar este de asemenea un mediu foarte relaxat  printre oamenii de știință și fizicieni care se află acolo și fac toate aceste chestii. Există ceva jocuri și glume care se petrec.
    Deci acestea ar fi cele mai mari două lucruri: să mergi undeva unde nu se presupune să mergi și 2), să aduci în interior ceva ce nu trebuie să aduci, să introduci pe ascuns sau să scoți ceva afară ... ce nu trebuie să scoți afară.
     Știe toată lumea că ei ar muri dacă ei ...
   Da, toată lumea știe că este un mare risc pentru viața ta sau pentru viața familie tale. Deci dacă tu ești chiar bun și o dai în bară, iar ei încă au nevoie de tine, ei îți vor elimina fiica sau fiul tău sau ceva, iar eu nu am o fiică sau un fiu așa că i-au eliminat pe câinii mei.
     Deci este ca și cum, știți ... se ajunge până în acest punct în care trebuie să fii ... știți, să-ți dorești cu adevărat să faci asta și să fi de asemenea loial, la ceea ce faci. Și vei ajunge foarte departe.
     În regulă, hai să vorbim acum de câteva dintre programele care se petrec în aceste baze.   Și în special, tu ai menționat în trecut ceva experimentare genetică la care tu personal ai fost martor și asta a fost cumva specialitatea ta. Deci ai putea vorbi despre asta pentru noi din nou, acum că-l avem și pe Corey aici? Oferă-ne doar o vedere de ansamblu asupra tipurilor de programe genetice de care ești  conștient și care sunt realizate în baze subterane.
    Ok, sigur. O mulțime de programe genetice de care eu am fost conștient cât timp m-am aflat acolo, a fost hibridizarea oamenilor cu alte forme de viață. Și puteau fi animale, mamifere, insecte, plante, tot felul de lucruri de acest gen. Și se încerca să se vadă unde merge conștiința în acestea, cu cele două tipuri diferite de materiale și au fost foarte de succes.
    Iar ei au făcut asta în afara țări de foarte mult timp și noi am început destul de târziu aici  în SUA, iar acum suntem liderii acesteia ... dar nu SUA, ci spun de laboratoarele de aici, deoarece când spun că laboratoarele sunt peste tot aceleași, dar cele mai noi sunt aici.
    De fapt asta se întâmplă ... prin noi, poate nu pe teritoriul nostru, de mai mult timp.
De exemplu există ceva ce ei au descris ca ... pe hârtie era o bază NBC bază de testare nucleară, biologică, chimică, în Mexic, deținută de SUA, se află într-o zonă care se numește Zona Tăcerii.
     Și se pare că aceste zone cu baze NBC sunt de fapt un tip de bază pentru experimente genetice iar asta se petrece de destul de mult timp, de mult mai mult timp decât la ce lucrăm noi în SUA ...
     Exact. sunt de acord cu asta 100%. Acum, experimentele care se petrec acolo sunt de asemenea clonarea multor tipuri diferite  de specii incluzând oameni și realizarea de clone și forme de viață programate (PLF) care poate fi orice tip de formă de viață pe care ei o cresc acolo și aceasta este infuzată cu un tip de conștiință sau cu un tip de circuite la un nivel nano, pentru un control mental complet.
     Iar ei le pot folosi, de asemenea, ca și avatari. Ei pot introduce conștiința unui soldat în interior și folosind un câmp electro-magnetic ce împinge ... dar avatarul trebuie să fie  compatibil genetic cu frecvența genetică a corpului lor, pentru ca ei să fie capabili să le folosească.
      Da, similar cu filmul Avatar, noi vedem că este o redare foarte realistă a unora dintre  lucrurile cu care ei experimentează chiar acum.
     Da, asta se petrece de ceva vreme.
    Iar ei pot ... tu poți face multe salturi de acest gen în diferite corpuri. Este o tehnologie foarte înaltă, un loc foarte secret în care fac asta, iar eu știu doar două laboratoare de specialitate, care sunt implicate în asta. Ar putea exista bineînțeles mai multe.
    Ceea ce este interesant, pe nava de cercetare pe care m-am aflat, ei foloseau acest gen de tehnologie pentru a transfera oameni de știință și operatori din corpurile lor ... ei se află pe o navă ... pentru a-i transfera în aceste corpuri de tip avatar care se aflau pe nave în alte sisteme stelare.
      Absolut, asta este atât de adevărat ... sunt așa de bucuros că ai adus asta în discuție.
Probabil că eu nu aș fi discutat niciodată despre asta, iar ceea ce eu am văzut este că ei au făcut asta aici, punându-i într-un cop din Noua Zeelandă sau Australia.
    Deci noi vorbim aici de un Bluetooth care a luat-o razna aici, în care se transferă conștiința cuiva și trimițând-o prin Pământ de fapt, pe cealaltă parte a planetei și dacă tu ...
    Dacă acel corp este rănit, tu simți durerea ca și cum ar fi propriul tău corp?
      Oh da, absolut, iar ei transmit conștiința prin rețeaua cosmică, același sistem de portaluri pe care-l folosesc pentru călătorit.
      Ești conștient de corpul tău fizic sau ... ?
  Da.
    Este exact ca și cum ...
    E ca o bilocație?
   Nu este nicio diferență dacă tu ai fi în corpul meu, ai știi totul despre mine, în privința fizicului și restul, iar dacă eu m-aș fi aflat în tine, eu aș ...
    Nu, cred că ceea ce vreau eu să spun este: dacă te afli pe un scaun și ești într-un avatar
altundeva ...
     Nu ai o conștiență bilocată.
    Ești conștient de scaun?
    Nu este bilocație, aceasta este doar o totală ... conștiința merge din acest corp merge într-un corp complet diferit, iar acest corp acum este doar o piatră rece, pur și simplu stă aici,  poate fi pus în animare suspendată, eu am văzut realizându-se asta și de multe ori acești "săritori", îi numim săritori, care fac asta tot timpul, chiar se pot descotorosi de acel corp și să continue să meargă, iar asta amestecă lucrurile, apropo ...
     Așa e, există un tip de portal ce arată așa și-l numesc "camera xerox", în care oamenii intră și un duplicat exact este trimis la o altă locație, este creat și ca o parte a procesului  acesta este distrus. După ce ei spun da, ei au ajuns în siguranță la acestă locație și un semnal este trimis înapoi care automat vaporizează ființa din această parte.
    Asta este destul de intens. Eu știu că ucigând corpul pe care-l părăsești, la un nivel astral, spiritual și de conștiință, tu ești separat de corpul tău vechi, dar tu încă mai ai aceste armonici și frecvențe ale acelui corp în acel corp ... deci există o parte din tine încă acolo.
   Este de asemenea așa cum ai face mai multe copii ale aceleiași foi, începi să pierzi ... apare această degradare ... da.
   Exact și același lucru se întâmplă în creșterea celulelor și în regenerare. Tu tot pierzi când faci asta într-un vas Petri comparativ în corpul cuiva. Tu mereu vei pierde un pic din acea integritate celulară.
    Uneori cred Emery că, referințele culturii populare, cum ar fi cele din filmele populare,  pot deveni sisteme de credință aproape înrădăcinate ce pot fi foarte dificil de desțelenit, și-mi amintesc când m-am uitat la filmul Matrix, care nu mi-a picat bine eu știu că ei au încercat să creeze situații primejdioase, dar îți amintești scena în care Matrix întreabă: dacă mori în Matrice, mori și aici? Și apoi Morpheu spune: corpul nu poate trăi fără minte. Iar eu m-am gândit: stai așa, dacă mori în Matrice, asta este doar forma ta electronică,  corpul tău este încă pe scaun, deci?
     Asta ne întoarce de asemenea la ... ceea ce mintea percepe, corpul crede. Când mintea crede că a murit, trece și corpul prin proces.
    Chiar?
   Da. Trebuie să ai o minte foarte puternică să fii parte din aceste proiecte și să treci prin  niște diete speciale foarte stricte cu amplificatori neurotropi și trebuie să fii foarte în formă din punct de vedere fizic pentru a face asta și ... știți, există o mulțime de variabile în a fi unul dintre acești oameni.
   Dar mintea, așa cum ai spus, face totul real. Deci este mai mult un sistem de credințe și un sistem de conexiuni pe care le ai cu astralul și toate corpurile de lumină pe care le poți menționa și este despre a avea o bună conexiune cu asta și a fi capabil să zici ce este real și ce nu este real, deoarece unii oameni nu se întorc niciodată, deoarece ei uită și sunt capturați în aceste stări sau programe și în aceste alte stări de ... eu oare am greșit?
    Și ai putea să sfârșești prin a pleca și să nu știi de unde vii și să începi o viață nouă undeva ...
    Te face să te întrebi dacă ceva de genul acesta se întâmplă prin reîncarnare.
   Se întâmplă ... deoarece ...
    Este aproape ca și cum ar fi deturnat sistemul reîncarnării într-un sens, făcând asta.
  Da ... da.
   În regulă, să vorbim un pic despre clonare, din nou. Unul dintre lucrurile care-mi apare imediat în minte este: dacă ei au nevoie de muncitori în subteran și tu spui că există acest program de clonare, atunci câți muncitori ar putea fi de fapt, clone în aceste orașe subterane vaste?
   Este mai ieftin să angajezi pe cineva de la suprafață.
    Este mai ieftin?
  Clonele sunt bune pentru anumite lucruri, dar ai nevoie de experiență cu adevărat.
  De exemplu, o clonă nu a ridicat ceva și a așezat de 1.000 de ori în viața ei. El nu a trecut prin a se răni și prin toate lucrurile prin care trecem noi să căpătăm experiență și de asemenea, o mulțime de ... eu ți-am spus cândva că când am fost la un dispozitiv de pe Marte că o parte din echipamentul care era livrat cu noi au venit 4 tipi care arătau identici unul cu altul, iar ochii lor erau aproape ca la roboți nu exista o reală căldură și viață în ochii lor. Ei au venit, au luat echipamentul și au plecat și în pas sincronizat unul cu altul. Deci acest tip de clonare este realizat în diverse tipuri de programe, dar utilitatea unei clone este limitată.
    Vrei să ai o persoană cu experiență care are ...  în special un om de știință, tu nu vei clona pur și simplu un om de știință, vrei unul care a trecut prin școlarizare a trecut prin toate testările, eșecurile, succesele, care i-au făcut cine sunt.
      Cum se echivalează asta cu ceea ce tu ai văzut?
  Da, absolut, clonele trec printr-o educație progresivă ... un program de îmbunătățire și ce face acesta este ... tu trebuie să-i înveți. Tu poți să le programezi pentru destul de multe lucruri, dar ei au nevoie de spiritul obișnuit știți, ei trebuie să socializeze ...
   Tu-i poți programa să lege un șiret în mintea lor, dar până nu au memoria musculară din a face asta din nou și din nou este o deconectare.
   Deci dacă tu chiar trimiți această clonă, fără ca nimeni să știe și o trimiți la suprafață ea va trece printr-un antrenament serios cu mult înainte ca asta să se întâmple. Dar da, sunt de acord cu ce a spus Corey și am văzut ... asta sună mai mult cu PLF pentru mine, din cauza ochilor ...
    Da, adică, multe PLF sunt clone, doar că acesta este nivelul la care au fost programate.
   Da ... când eu spun cuvântul PLF în definiția de care vorbesc eu, este ceva ce a fost crescut
care este cumva organic și cibernetic.
    Am înțeles.
    Așa că, eu știu că ai o definiție diferită și cred asta în mod categoric, deci asta este ceea ce înțeleg eu când spun PLF,  în timp ce clonele care pot fi programate așa cum ai spus, exact cum ai spus, ei pot face toate aceste alte lucruri, dar sunt complet organice.
   Există doar niște circuite sau particule nano în ele care sunt acolo pentru indiferent ce, ce pot fi făcute din metal sau ceva asemănător.
    Da, eu am văzut ceva lucruri ciudate pe care le pun în ele, ce arată ca fibra optică cu două piese diferite și le pun în capul lor prin operații și ...
   Interesant ... da, am văzut piese similare de echipament, aș zice, cumva încorporate în corpuri în acest fel, prin câteva furtuni și fire și genul, dar nu vă gândiți la cele ieftine,  lucruri foarte bio-luminescente care categoric au o anumită funcție.
    Deci, a ieșit un articol foarte recent care vorbea despre tot personalul militar și oameni de știință ce purtau FidBit-uri, ceasuri ce-ți monitorizează inima?
   Sigur.
    Ei bine, ei au și urmărire GPS împreună cu acestea și se pare că nimeni nu a oprit  urmărirea GPS când oamenii lucrau în aceste programe cu acces special. Deci recent, harta a fost eliberată ca să se vadă de unde vin toate aceste bolduri și au dezvăluit baze secrete.
    O zonă era acolo apropiată de banchiza glaciară Ross, în Antarctica, fix în zona în care eu am fost dus anterior și am văzut un sistem subteran de baze care era sub gheață.
    Deci, tu ai auzit de vre-unul dintre aceste locuri așa cum este cel din Antarctica care are aceste baze?
   Oh, categoric Antarctica are o bază acolo, există o navă prăbușită acolo. Există o civilizație antică pe care au descoperit-o acolo. Iar ei construiesc o poveste pentru a o dezvălui pentru noi, în curând, în următorii câțiva ani, dar mai întâi ei trebuie să facă ordine și trebuie să treacă bineînțeles, prin această bază și de asemenea nave, ei trebuie să treacă prin ruinele antice care sunt acolo și să pună cap la cap ceva care e o poveste bună și pe care o vom crede cu toții.
     Ei bine, deja a început să se petreacă. Amintește-ți cu câteva luni în urmă, nu cu mult timp în urmă că noi am avut o universitate care a afirmat că avem buzunare geo-termale sub gheață unde există viață, floră, faună, multe tipuri de diversitate genetică ce se produc, știți, deci noi obținem mici picături ici și colo, așa că eu cred că ar trebui să ținem un ochi pe ceea ce se întâmplă în Antarctica, cu siguranță.
     Cel mai mare punct fierbinte de care nu vrea să vorbească nimeni în acest moment. Iar eu pot să te susțin și să spun că există multe dintre aceste ... căci știm noi folosind această tehnologie radar retrodifuzată care este implicată, poți vedea deschideri mari sferice în Pământ și în crusta Pământului, chiar aproape de mantaua de acolo, ce găzduiesc propria lor atmosferă presiune, lumină și tot felul de lucruri.
    Și revenind la Antarctica, ei ... știți, lucrul grozav despre Antarctica este după cum i-am spus lui Dave înainte, va fi, când se va întâmpla asta? Cine va veni în față cu aceste informații  despre Antarctica? Iar eu am zis: este Gaia. Pământul topește încetișor gheața chiar acum și niciun om nu va trebui să iasă în față,  deoarece într-un an sau doi acea navă va fi dezvăluită complet.
    Iar ei accentuează situația din cauza excavărilor pe care le fac folosind aburi. Ceea ce mi s-a spus este că aburii cu mare presiune, aruncând pungi și lovindu-le cu microunde pentru a elibera zone vaste, cauzează o topire a gheții majoră ce trece pe dedesubtul calotei glaciare și o lubrifiază și mai mult și o face să se dezmembreze la o viteză mult mai mare decât anterior.
   O mare parte din ceea ce se petrece este activitate geotermală, deoarece baza pe care eu am văzut-o avea un turn gigantic care era un generator geo-termal.
   Da.
    În regulă, ei bine, acestea sunt lucruri cu adevărat fascinante. Acesta este tot timpul pe care-l avem în acest episod al Dezvăluirii Cosmice, alături de Corey Goode, Emery Smith și cu mine, gazda dvs. David Wilcock.

Vă mulțumesc că vă uitați.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative: AICI 1  și  AICI 2 .

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...