ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 6 iunie 2019

UN NOU VIITOR PENTRU OMENIRE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode. 
     Recenta rundă de actualizări ne-a lăsat multe întrebări care necesită răapunsuri. Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine aceste revelații, Corey răspunde la o serie de întrebări adresate de către telespectatori. Descoperim schimbările care apar după îndepărtarea barierei energetice care înconjura sistemul nostru solar, cum puteți participa la înfrângerea negativilor Draco, cum va fi civilizația noastră după ce Super Federația se va dizolva complet, cum va fi sfârșitul comerțului galactic cu sclavi și mult mai multe.      
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Întrebările Privitorilor - Partea a 13-a : Un Nou Viitor Pentru Umanitate

          Noi am avut așa de multe conversații și întrebări ce au apărut, legate de ultimele actualizări ale lui Corey pe care le-am discutat în episoadele anterioare așa că am decis doar să vă răspundem întrebărilor într-un episod deoarece sunt așa de multe.

    Prima întrebare: ai putea te rog frumos, să clarifici avantajele și dezavantajele îndepărtării barierei exterioare a sistemului nostru solar? Asta înseamnă de exemplu, că ființe ca draconienii ar putea acum să vină și să plece pe cât de liber doresc?
  Da, mi s-a comunicat că acum că bariera este coborâtă, acum sistemul portal era complet deschis, că ființele putea acum să vină și să plece prin sistemul portal, dar că acesta este extrem de monitorizat, monitorizat la greu. Ei pot spune după feedback-ul electric al unui salt, dintr-un punct în altul, câte salturi ai făcut, cât conexiuni ai atins, înainte să ajungi la locația ta finală și te pot urmări ...
  Ei au spus că indiferent cine chiar evadează prin sistemul de portaluri, vor fi fugitivi pentru tot restul vieții lor deoarece nu mai există cu adevărat refugii pentru ei, pentru grupurile negative.
       Tu ai menționat înainte că draconienii aveau cumva o mare enclavă în sistemul nostru solar, deci este asta o înfrângere majoră pentru ei, imediat ce are loc acest bliț solar, dacă se află blocați aici?
  Ei bine, înainte de blițul solar ei vor trece cu toții într-un fel de stază într-una dintre aceste bule temporale în care se vor ascunde până ce trece această energie prin sistemul nostru solar, peste 1000 de ani, iar apoi plănuiesc să se reîntoarcă și să-și reinstaureze autoritatea.
Dar va fi datoria noastră să mergem jos și să-i dezrădăcinăm, imediat ce se produce blițul solar.
      Deci în următoarea întrebare pe care o avem, cineva spune: Sigmund îți zice, "empat-intuitiv pe naiba", iar persoana spune: eu cred că el sugera că tu nu ești un empat-intuitiv ... ai putea să explici exact ce gândea el, din acea declarație?
  El implica faptul că lovitura mea intuitivă era incorectă.
      Deci el avea ceva presupuneri implicite cum că un empat-intuitiv ar trebuie să fie acest
para-psihic uimitor care are mereu dreptate? Da ... el se afla în principiu sub impresia că tu se presupune că ești para-psihic, tu ar trebui să știi totul ... da ...
  Știți, există un motiv pentru care foloseau mereu 3 dintre noi într-o situație pentru a triangula, deoarece niciunul dintre noi, chiar și când suntem îmbunătățiți, cu aceste seruri, nu suntem 100% exacți.
     Următoarea întrebare pe care o avem, zice: în ultimă instanță, draconienii sunt doar niște
pioni ai acestei IA, care de fapt îi manipulează. Deci dacă IA este responsabilă pentru toate astea și nu este încă înfrântă, când draconienii sunt înfrânți, atunci cum vom știi noi că nu vom deveni sclavi ai IA.
  Ei bine, o parte a acestui proces, când se întâmplă seria de blițuri solare, după ce soarele va ieși din ceea ce acum este minimul solar, adică pentru aproximativ 11 ani, când stă în minimul solar.
  Ei se așteaptă ca atunci când va "strănuta" s-o facă într-o manieră spectaculoasă, că vor fi un număr de ... și chiar în timp ce se află în minim, se așteaptă să existe ceva blițuri de asemenea, câteva deja întâmplându-se.
  Iar această serie de blițuri solare vor fi în esență ca niște EMP-uri (Pulsuri Electro-Magnetice) pentru IA ... toată tehnologia pe care o populează va fi distrusă, iar semnalul IA nu va fi capabil să se răspândească în regiunea spațiului nostru datorită acestei energii care este emisă de soare, ca un feedback al rețelei cosmice.
      Cum vom evita să fim distruși de pierderea tehnologiei noastre, dacă se va întâmpla asta?
  Va fi o perioadă grea ... vor fi pierderi de vieți, vor fi lucruri rele ce se vor întâmpla, dar acesta va fi punctul în care o mulțime dintre aceste civilizații desprinse care sunt pozitive pentru noi, după ce se întâmplă toate astea, ei vor vedea asta ca pe o oportunitate de a aduce pe Pământ toate aceste tehnologii pentru toată lumea de pe planetă în același timp, nu doar să o ofere câtorva țări de elită și să să-i lase să le filtreze către restul. 
      Deci există tehnologii rezistente la radiații care vor fi capabile să facă față blițului solar și să fie încă operațional după ce se întâmplă asta?
  Ei cred că vor avea ceva din această tehnologie suficient de protejată, dar din ceea ce mi s-a spus, nu contează cât de mult mergi în interiorul Pământului, acesta va penetra. 
      Dar ei chiar cred că ei pot să elibereze tehnologia după ce se întâmplă asta, și vor fi capabili s-o folosească.
       Da ...  Interesant.
       O întrebare similară care mi-a apărut chiar acum, este: Dacă IA, este EMP-izată, după cum ai spus tu, de ultimul dintr-o serie de blițuri de cel mai mare, în 10 sau 11 ani de acum încolo, ce împiedică acea IA ca pur și simplu, imediat să revină înapoi pe acești fotoni  care tu spui că au semnalul IA în ei?
   După acei 1000 de ani, semnalul va reveni în sistemul nostru solar. Noi vom avea un tip diferit de tehnologie care se va dezvolta și vom fi conștienți de amenințarea IA și vom fi capabili s-o diminuăm.
        Deci în esență este peste tot, dar este ca un sistem imunitar care învață cum să aibe  anticorpi să lupte cu asta. 
  Semnalul IA este transmis din multe galaxii diferite din jurul nostru. Nu avem cum să ne ascundem de acesta.
      Următoarea întrebare: William Tompkins ne-a urgentat să ne implicăm ... Cum crezi că ar trebui să ne implicăm dacă vrem să înfrângem draconienii și să vindecăm societatea noastră.
  Se rezumă destul de mult la fiecare individ. Fiecare individ trebuie să facă munca personală, să se asigure că ei nu au inter-conectări karmice și avem nevoie să începem să ne focalizăm intenția noastră, sau conștiința noastră co-creativă pe un rezultat pozitiv.
  Cu cât mai mulți dintre noi care facem asta, cu atât mai ușor ne va fi să obținem un rezultat pozitiv, iar în acest moment vedem ceea ce Tear-Eir numește "marea trezire" care se petrece pe planeta noastră.
      Focalizarea intenției noastre este un fel de termen general. Ai putea poate să fii un pic mai specific despre cum ar arăta focalizarea intenției noastre?
  Este exact atât de simplă pe cât sună. Focalizează-ți intenția și energia, energia gândului pe un viitor pozitiv și rezultat pentru umanitate. Acesta este secretul magiei lor negre.
  Ei sunt capabile să arunce ceva idei sau detalii morbide asupra noastră, despre un cataclism sau ceva ce s-ar întâmpla, vor arunca asta în conștiința noastră și de multe ori ceea ce se petrece este faptul că noi facem să se întâmple asta prin conștiința noastră co-creatoare, suntem manipulați.
        Deci într-un sens, noi avem puterea să direcționăm asta, așa cum dorim. 
  Noi am avut mereu puterea, dar am fost ținuți ignorați în această privință.
        Atunci de ce draconienii par așa de convingători în ceea ce fac dacă ei fac doar ce le permitem noi să facă? De ce au așa de mult succes?
  Pentru că le-am permis s-o facă. Noi le-am oferit vre-un fel de înțelegere tacită prin a nu ne lupta cu asta și prin a le permite să fim manipulați.
       Dacă aviarii albaștri ți-au spus că noi ar trebui să ne ridicăm din genunchi, ei au fost mai specifici legat de ce înseamnă asta? Acel motiv specific pentru a te ridica din genunchi?
  Da, asta înseamnă că noi am fost programați, ca și specie, să urmărim ca cineva sau ceva să vină să ne salveze. Asta este o parte din programarea care ne menține ignoranți față de capacitățile noastre co-creatoare ... imediat ce realizăm capacitățile noastre co-creatoare
realizăm că noi nu avem nevoie de un salvator ... noi suntem cei pe care-l așteptăm.
       Foarte interesant.
      Ok, următoarea întrebare pe care o avem este: pentru a ne descotorosi de reptilieni  trebuie să așteptăm să se întâmple blițul solar?
  Da, pentru a dezrădăcina și pe ultimii dintre ei, da, pentru că atunci ei se vor duce în mica lor zonă de stază, pentru a se ascunde și nu vor fi capabili să iasă din cauza energiilor .... este putredă pentru ei, n-o pot gestiona. Și va fi ca și cum am împușca pești într-un butoi ... mi s-a spus.
       Următoarea întrebare pe care o avem, cineva spune: mă întreb dacă putem primi un pic de clarificare în asta ... "familia cosmică a umanității", acesta era citatul tău, "familia cosmică a umanității" va veni și ne va ajuta să ne ridicăm la următorul nivel de evoluție umană și creștere? Deci, ai putea specificare ce este "familia cosmică" și care este următorul  nivel al creșterii?
  Ei bine verii cosmici sau familie sunt ființe umane, aproape la fel ca noi, doar că diverse tipuri, care deja au trecut prin acest proces, iar ceea ce se va întâmpla este că după ce Super Federația este complet desființată, ei vor aduce acești reprezentanți ai locuitorilor din grupului celor 52 de stelare locale în amenajarea Super Federației pentru a interacționa cu noi și să ne ajute să fie consilieri, să ne sfătuiască cum să mergem prin restul procesului.
        Întrebarea menționează de asemenea creșterea genetică și spirituală. Deci cum ne va ajuta familia cosmică a umanității din punct de vedere genetic, atunci?
  Ei ne vor ajuta la începutul preluării controlului propriei noastre programări genetice. Ce înseamnă asta, nu știu. Dar am primit ceva informație că după ce umanitatea va afla că există un program genetic și că ei sunt parte din acesta, atunci noi cumva ne vom revolta,  vom fi foarte supărați în această privință. Noi credem cu toții că suntem aceste ființe suverane frumoase. Cum vom pune noi apoi cap la cap faptul că noi suntem doar șoareci de laborator pentru ființe mai avansate? Asta va crea o problemă de disonanță cognitivă. Va fi o perioadă dificilă.
      Următoarea întrebare este: care este natura claselor prin care trecem în vise? Este ceva asemănător cu a sta într-o clasă la școală sau este mai simbolic în natură? Cum are loc mai exact această educație în vis?
  Ei bine, din ceea ce mi s-a spus, un număr de oameni se întâlnesc în același loc, din punct de vedere eteric și se află în amenajări  de tip sală de clasă, în care uneori eu am fost folosit  ca și avatar să învăț oamenii.
  Oamenii mă văd în visele lor în săli de clasă, tot timpul. Asta a fost raportat, iar eu nu-mi amintesc nimic. Eu spun mereu că ei trebuie să mă fi folosit ca pe un avatar, sinele mai înalt,
sau ceva asemănător, dar ce am aflat de la aviarii albaștri este că într-adevăr, noi chiar am făcut această muncă din vis cu oamenii și să ajut la pregătirea oamenilor la un nivel spiritual.
       Deci există clase, în anumite cazuri?
  Da, medii de tip clasă ... acesta este modul în care oamenii percep acest eveniment eteric, sinele mai înalt le arată că ei stau într-o clasă. Eu chiar nu știu exact cadrul eteric care se petrece.
      Ei bine, eu găsesc interesant Corey faptul că în Legea lui Unu, unul dintre cei mai comuni
termeni pe care ei îl folosesc pentru înălțare, este absolvire. Iar eu însumi am avut multe multe astfel de vise, despre o ceremonie de absolvire. Deci tu crezi că aceste vise de absolvire ar putea fi parte dintr-o idee de sală de clasă?
  Ar putea fi, dar absolvirea prin care vom trece noi este un eveniment mult mai mare. Este marea trezire.
       Da.
       Ok, acum avem o întrebare despre comerțul galactic cu sclavi. Ținând cont de faptul că umanitatea a fost comercializată atât de extensiv, în acest comerț galactic cu sclavi, este următorul mare efort în lupta dintre bine și rău, războiul contra sclaviei? Iar acei oameni care au fost extrași de aici vor fi readuși la casele lor?
  Da ... noi deja vedem un război mare legat de traficul de oameni.
       Aici pe Pământ?
  Da ... ce se petrece pe Pământ, este vorba de foarte mult trafic cu oameni, care nu prea s-a schimbat în miile de ani, deși noi credem că am evoluat, este la fel de răspândit și acum, dar o mare parte peste 1 milion de oameni/an, care fac parte din acest comerț cu sclavi, merg în afara planetei. Și după cum am descris, ei sunt vânduți pentru multe multe motive.
  Ceea ce se petrece de ceva vreme, este că au existat agenți ai Alianței PSS care s-au infiltrat, iar eu am luat parte la asta, eu însumi am ajutat să se facă asta, ei etichetează aceste victime pe măsură ce sunt trimiși în afara planetei, iar uneori, un număr dintre ei au fost salvați și apoi duși către această planetă pe care mayașii o controlează și care în esență, este o planetă de vindecare, unde duc oamenii să se vindece.
  Deci asta deja se petrece și ceea ce mi s-a spus este că asta se va întâmpla în masă. Ei vor merge și vor găsi ... adică vor fi milioane de oameni care au fost vânduți, care vor fi salvați și vor fi aduși pe o planetă pentru un anumit număr de ani, unde vor fi vindecați ... li se vor vindeca toate traumele.
  Și imediat ce vor ajunge la un anumit moment al vindecării lor, vor fi reintegrați cu oamenii de pe Pământ. Dar în proces ei le vor spune oamenilor de pe Pământ, dacă cineva iubit este  în acest program ca să fie vindecat.
        Ok, următoarea întrebare este: tu ai menționat că ai văzut o persoană în LOC cu o emblemă NASA și asta nu este ceva ce am mai auzit la Dezvăluirea Cosmică în niciuna din mărturiile tale, așa că ai putea te rog să explici implicațiile faptului că ai văzut pe cineva care pare că este în acest program simplu al NASA care se presupune că nu este implicată în nimic mai profund?
  Recent, eu și Emery vorbeam și există un program spațial al Forțelor Aeriene în școala de astronauți, unde antrenează astronauți, undeva pe lângă Marile Lacuri. Și există zeci de astfel de astronauți, iar aceștia sunt cei care servesc pe stația spațială a CMI și operează  vehiculele triunghiulare și le întrețin.
  Deci se pare că lor le este permis la LOC Bravo, iar LOC Bravo este singurul de care ei știu.  Ei intră în acesta într-un mod cu totul diferit. Deoarece nouă nu ni s-a spus că nu putem  discuta în special cu savanții, de unde tocmai venisem ... LOC Alfa ... așa.
     Deci Emery a menționat NASA secretă. Care crezi tu că ar fi mărimea și scopul acestei NASA, comparativ cu NASA publică?
  Ei bine, când eu am știut ... a trecut foarte mult timp de când am fost informat legat de asta
acum peste 10 ani, a trecut ceva vreme, dar erau doar câțiva zeci de astronauți ... în acest program.
        Ok, acum avem o altă întrebare despre această NASA: prezența NASA în LOC ne-a fost ascunsă din cauza unor factori exo-politici? Prezența NASA s-a produs recent? A aruncat cabala NASA-ei un os pentru a o face să se simtă mai bine legat de ceea ce fac ei? Genul acesta de întrebări.
  Aceasta este ramura militară a NASA, nu ramura relațiilor publice despre care noi știm.  Acestei ramuri militare a NASA, cred că i s-a permis accesul la LOC Bravo de ceva vreme, iar ei pur și simplu nu știu despre celelalte LOC. Ei cred că s-au dus la singurul LOC.
       Interesant.
  Exact așa cum eu vorbeam de LOC Alfa despre singurul LOC deoarece eu nu doream să recunosc existența celorlaltor două.
       Crezi că această NASA secretă știe de PSS al CMI? Ei sunt parte din acesta ... da?
  Da.
       Deci este doar una dintre divizii?
  Da, și ei chiar au și o mică bază pe Marte, la care au acces.
       Și care ar fi funcția acelei baze?
  Cercetare și dezvoltare (R&R).
       Ce anume cercetează ei?
  Tehnologia ... ei construiesc tehnologia pentru a extinde amprenta umană în spațiu. Dar ei nu realizează că este deja extinsă.
       Ok, următoarea întrebare: în episodul anterior ai menționat că ai mers pe nava Mayașă  și că a existat o ființă reptiliană, care omora oameni acolo. Cum a ajuns această ființă să fie capabilă să ucidă oameni? Folosea vreo tehnologie sau vreo focalizare a conștiinței lui? Cum făcea asta?
  Nu, este cel mai bizar lucru pe care l-am văzut vreodată. Era un război parapsihic silențios,  care se petrecea. Era foarte ciudat.
  Ceea ce s-a întâmplat a fost că mayașii au localizat această ființă undeva în Africa de Sud, într-un oraș despre care ei știau. Iar ei au monitorizat și s-au uitat după această ființă, pentru ceva vreme. Ei au localizat-o și și-au folosit tehnologia s-o scoată afară din orașul cavernă în care se afla, pe nava lor. A apărut pe navă, iar mayași erau supra-încrezători legat de abilitățile lor, iar ... ei au crezut că ei vor fi capabili să pună această ființă imediat în stază.
  Ce s-a întâmplat a fost că a apărut această ființă și nu au fost capabili s-o controleze. Și și-a folosit capacitățile sale parapsihice extreme pentru a ucide între 5 sau 7 dintre acești mayași. Iar instrumentele pe care le foloseau, armele, le țineau așa, iar ochii erau fix deasupra a ceea ce părea ca un mâner de topor, iar ei cumva mergeau cocoșați către cameră  în acest fel, ca și cum ar fi fost un scut și o armă în același timp.
  În principiu, motivul pentru care s-a întâmplat, este faptul că mayașii au subestimat această ființă și cât de puternică era.
     Deci următoarea întrebare este: ET au încetat să ne actualizeze ADN-ul acum? Sau, următoarea mare actualizare are loc după blițul solar?
  Ei încă meșteresc și-și lichidează diversele lor proiecte, dar o mare parte din meșterirea genetică ce se petrece este făcută de către oameni în beneficiul draconienilor.
  Deci noi încă avem, știți, ei încearcă prin intermediul vaccinurilor anti-gripă și prin tot felul de alte metode, ei folosesc viruși ca metode de livrare pentru a face schimbări genetice ... umanității.
  Se pare că nu după mult timp, noi în mod deschis și public vom începe să preluăm controlul asupra propriei noastre genetici și vom lua calea designerilor pentru o perioadă, se pare.
     Următoarea întrebare se leagă cumva de discuția pe care am avut-o cu Pete, și se leagă de o confuzie pe care am avut-o, care este : sunt Ansharii aceiași albi înalți pe care i-a raportat Charles Hall și cu care a interacționat în deșertul Nevada, în anii 1960?
   Nu cred asta. Descrierile fizice nu par să corespundă. Faptul că în armată ei îi numesc pe anshari albii înalți, deoarece sunt înalți, au părul blond și o piele ca de alabastru, dar exact așa cum ei numesc un număr de ființe diferite ca fiind cenușii, la fel se întâmplă și cu nordicii, ei numesc o mulțime de ființe diferite ca fiind nordici, ei le pun în aceiași oală.
  Grupul cu care Charles Hall a interacționat, pare să fie un grup complet diferit. Eu înțeleg confuzia deoarece se pare că pe măsură ce ei îmbătrânesc devin mai înalți, dar ceea ce mi se spune este că la ființele din cea de-a patra densitate și de mai sus asta este ceva destul de comun, o parte a ciclului lor de viață.
      Aceste cicluri diferite de creștere?
  Da.
       Deci Pete a spus de asemenea că termenul pe care ei îl dau acestor ființe este legat doar de cum arată, este foarte brut.    
  Da.
      Deci am avea saurienii care ar fi reptilienii, genul acesta de lucru. Deci un înalt alb înseamnă doar o ființă înaltă care are piele albă.    
  Da.
        Ok, următoarea întrebare este: din toate rasele diferite pe care le-ai văzut printre cei acești alți 52 de martori, erau toți familiarizați cu tine de dinainte sau tu ai văzut câțiva pe care nu i-ai mai văzut înainte?
  Nu, au existat câțiva pe care-i văzusem în programul de Intercepție și Interogare, dar în cea mai mare parte, în afară de Mica, erau noi pentru mine. Dar din punct de vedere al speciilor, exista un număr dintre ele care fuseseră prinși în programul de Intercepție și Interogare.
        Din cei 52 alți oameni, fiecare reprezentând o rasă, câți dintre ei crezi tu că ar fi putut pur și simplu, să pară ca un om de pe Pământ, fără nicio dificultate?
  Mulți. Iar mulți dintre ei sunt aici chiar acum. Aceste ființe sunt parte din Corpul de Pace Cosmic despre care am discutat înainte. Ei sunt aici să ajute umanitatea și se amestecă în zone care sunt mai asemănătoare din punct de vedere al etnicității.
  Dacă un grup arată mai asiatic, atunci ei se vor insera în regiunile asiatice. Iar ei ne studiază și alcătuiesc un plan despre cum să ne ajute. Și fiecare dintre aceste grupuri studiază diferite aspecte ale civilizației noastre pentru a știi cum să ne abordeze cu un program care ne-ar ajuta.
       Când eu am avut forumul de discuții pe Legea lui Unu între 1999 și 2003 o mulțime de oameni au fost confuzi legat de înălțare, fie că era vorba de o înălțare în corpul curcubeu sau corpul tău se transformă complet în lumină, iar apoi este această activare a celei de-a 4-a densități, de care vorbește Legea lui Unu.
       Tu crezi că acestea erau ființe înălțate? Și dacă da, prin ce tip de înălțare au trecut?
  Da, ei erau cu toții din ceea ce noi am considera cea de a 4-a densitate și au trecut prin aceeași schimbare energetică prin care trecem noi, care rearanjează moleculele fizice, dar este mai mult o schimbare în conștiință.
  Conștiința lor s-a extins până într-atât încât că este ca și cum am merge de la o lume 2D, în care totul este plat, la o lume 3D în care dintr-odată totul are profunzime. Noi vom trece către acel tip de schimbare în conștiință în care 3D-ul ni se va părea ca 2D-ul. Și imediat ce se va produce asta, noi vom începe să gândim într-un mod diferit și să interacționăm într-un mod diferit.
  Noi vom înțelege cum să controlăm conștiința noastră co-creativă și să creăm indiferent ce realitate dorim. Vom fi capabili să avem control asupra materiei.
       Dar dacă ei apar în cea de-a 4-a densitate foarte rapid, atunci tu nu-i vezi cu ochi mai mari sau fețe mai slabe sau ceva?
  Ei nu arată foarte diferit de cum au arătat înainte să treacă prin acea schimbare.
       Interesant. Acum că omenirea se află în Consiliu, cât de des se întâlnesc și cine este reprezentantul umanității?
  Ei bine, umanitatea este reprezentantul umanității. Ei bine asta nu a început încă, nu se întâlnesc încă, totul este pregătit și organizat, iar actuala Super Federație va trece prin procesul de lichidare a proiectelor lor și reducerea acestora. Deci noi nu avem întâlniri, încă.
       Când spui că toată umanitatea este reprezentantul umanității asta implică faptul că va exista vre-un fel de aspect de guvernare al acesteia? Că nu va exista doar o singură persoană  care să ia decizii?
  Nu, cel mai probabil va fi o singură persoană care cel mai probabil va fi cum este acum, o persoană diferită din fiecare regiune, care se rotește periodic.
      Reprezentând un vot democratic pentru acea regiune?
  Nu, ei vor reprezenta tot Pământul, dar vor fi reprezentanți din fiecare regiune astfel încât ei să știe că toată lumea este complet reprezentată.
        Ce înțelegi prin regiune totuși?
  Știți, Asia, Africa și din interiorul acestora din diferite țări, iar oamenii se vor evidenția ca și ambasadori, în toate acestea și se vor roti ... în timpul programului. 
      Și modul cum este conceput acest lucru este intenționat ca toată lumea să aibă o voce.
  Corect. 
      Deci acei reprezentanți vor sonda informații despre ce vor oamenii lor și ce caută și vor aduce asta în atenția acestui consiliu?
  Ei vor reprezenta întregul glob, dar din perspectiva regiunii lor. Așa se obține o întreagă perspectivă a fiecărei regiuni, în management.
      În regulă, următoarea întrebare ar fi (și aceasta ar putea fi o întrebare un pic confuză dar, cine dă în prezent ordine Gardianului Solar, Alianței PSS și PSS al CMI?
  Este foarte complicat. Alianța PSS are propriul ei consiliu ... care ia decizii. De obicei ei se supun consiliului, iar uneori nu o fac. O mare parte din controlul și comanda PSS al CMI sunt realizate în mod tehnologic din locuri cum ar fi bazele Forțelor Aeriene Eglin și MacDill. Dar luarea deciziilor se întâmplă în locuri cum ar fi DOD și DIA (din DOD).
   Acum ICC (Conglomeratul Corporatist Interplanetar) controlează producția tehnologiilor care merg către toate programele spațiale, dar toate acestea sunt conduse de diferite organizații, care la un moment dat au fost toate infiltrate și controlate de cabală.
      Dar Gardianul Solar?
  Gardianul Solar nu mai este numit așa. Am încercat să obțin numele operațional actual și sunt câteva, dar este de asemenea controlat prin DOD, dar din partea serviciilor de inteligență ale marinei.
     Eu am crezut că este o civilizație desprinsă totuși, deci cum ar controla DOD vre-un aspect ?
  Programul Gardianul Solar nu era o civilizație desprinsă complet. O civilizație complet desprinsă este practic ICC și facțiunea nazistă. Ei sunt complet separați și nu există niciun control de pe Pământ, absolut deloc. Programele organizațiilor militare au controlul și comanda pe planetă. Deci ei nu ar fi putut să fie o civilizație desprinsă complet.
      Ok, următoarea întrebare este cumva interesantă. Cine de pe Pământ, este principala interfață pentru draconieni?
  Nu există o singură interfață principală. Există o organizație despre care mi s-a spus că face majoritatea interacțiunilor cu draconienii. Iar acesta este Consiliul Celor 200 care este făcut din tipuri de elite financiare de pe toată planeta.
        Acum, există această idee că ... la cele mai înalte nivele ale societăților secrete, au ceva numit "Ritul Paladian" în care scopul este să devii mănușa puterilor secrete, ce conduc cabala. Deci tu crezi că unii dintre acești tipi folosesc Ritul Paladian și fac o interferare telepatică uneori cu draconienii?
  Ei bine, draconienii interferează cu oamenii tot timpul, exact cum fac și Ansharii. De multe ori ei au făcut experiențe în afara corpului (OBE) și au mers la casele oamenilor și chestii de acest gen ... Principalul corp care are acces la acești Draco regali, este acest Consiliu al celor 200.
      Următoarea întrebare este una pe care ai mai atins-o înainte, dar a apărut din nou. De ce nu putem obține poze bune ale ET sau OZN-urilor din munca pe care tu o faci? Și de ce nu ar fi capabilă Alianța să autorizeze eliberarea de fotografii și filme ale lucrurilor despre care ei vor ca noi să aflăm în acest moment?
  Ei bine, Alianța se află practic în negocieri cu Cabala, negociind predarea lor. Așa că vor face totul conform acestui plan.
       Deci parte din plan implică lansarea de filme și fotografii care sunt reale la un moment dat?
 La un anumit moment dat, dar în această perioadă este cu adevărat împotriva legii cosmice.  Ei interacționează cu ființe care sunt parte din această lege cosmică iar ei se presupune să nu ne arate filmări sau poze ale acestor ființe. Oamenii mi-au făcut o mulțime de probleme  spunând: de ce nu faci poze sau indiferent, dar știți, chiar dacă eu aș oferi o poză sau un film, oamenii vor spune: asta este doar CGI.
   Știți, le-a făcut pe calculator, așa că fotografiile în aceste zile, nu sunt dovada pe care majoritatea oamenilor o cer.
       Din moment ce această întrebare apare așa de des, dă-mi voie să-ți ofer o parafrază a ceva ce este în Legea lui Unu de câteva ori, când vorbesc despre ideea că misiunea lor este să ofere adevăr, fără dovadă. Chiar au făcut o rimă. (truth without proof)
     Și ei spun că ... misiunea lor este să însămânțeze misterul pentru a incita la o cale a căutării.
  Noi se presupune să avem o creștere progresivă naturală a conștienței. Aceste salturi de conștiință gigantice eu nu cred că sunt sănătoase. Eu cred că se presupune să treacă prin proces, iar parte din acest proces este aflarea adevărului, extinderea conștiinței noastre prin aceste noi adevăruri, este un proces prin care se presupune să trecem cu toții.
      Legea lui Unu spune de asemenea că procesul misterului care nu este complet realizat ca și fapt, crează capacitatea voinței și credinței. Ei ți-au vorbit vreodată despre importanța  voinței și credinței?
  Da, voința merge direct la co-creare și de asemenea și credința. Ele ambele sunt componente importante în co-creare, cu această conștiință co-creatoare. Deci într-un sens, acest material ne este ascuns pentru a ne inspira creșterea pentru a ne inspira să căutăm, să atingem, să căutăm modul cum putem fi mai implicați în această lume despre care tu ne vorbești. Da, și de a avea o evoluție naturală, o creștere a evoluției din punct de vedere al conștiinței.
       Ok, următoarea întrebare este: acum că experimentele genetice sunt oprite cum știm că oamenii de aici de pe Pământ, care sunt un produs al acestor experimente nu vor fi pur și simplu luați de pe Pământ și duși în alte sisteme stelare pentru ca experimentele lor să continue în altă parte?
  Ei bine, asta ar fi foarte dificil pentru ei să o facă cu această instalare de blocadă. Toată genetica care se află aici pe planetă este considerată proprietatea umanității acum. Toată genetica de aici este a noastră să facem ce dorim cu ea.
       Deci nu este ca și cum ar fi posibil, pe măsură ce pleacă aceste grupuri ale Super Federației, să ia oamenii pe care i-au meșterit cu ei și să-i însămânțeze altundeva? Ei ar fi blocați dacă ar încerca?
   Da. Acum, un lucru care nu s-ar întâmpla este că cei care sunt aici încarnați o mulțime dintre ei s-ar putea ca ... noi am putea percepe un grup mare de oameni murind, dar ar fi doar faptul că acești oameni merg acasă, înapoi în grupul lor de suflete.
    Știți, ei erau aici ca parte a experimentului, iar acum este vremea ca ei să meargă înapoi, așa că vor evacua corpurile.
      Ei bine, asta ar putea fi parte din ceea ce s-ar întâmpla în blițul sau blițurile solare.
  Ar putea.
     Ok, următoarea întrebare este: ce pot face oamenii din această comunitate să înceapă să-și pregătească prietenii și familia care nu au nicio idee despre ce se întâmplă, iar noi suntem conștienți de aceste schimbări epice care vin către noi.
      Cum am putea ajuta oamenii care e posibil să nu aibă nicio cunoaștere despre asta încă,  să se pregătească?
   Ei bine, aceasta este perioada perfectă deoarece noi trecem prin ceea ce Tear-Eir a numit "marea trezire". Toată lumea începe să-și întindă brațele și să se uite în jur și să realizeze că dormeau.
   Acum, nu mergeți către prietenii și familiile voastre vorbind despre un mesaj de la păsări albastre de 2,50 metri înălțime sau să vorbiți despre ET care arată nebunește.
   Ceea ce ei trebuie să facă este să-și abordeze membrii familiei și să înceapă să-i însămânțeze cu informația legată de PSS, despre tehnologiile umane care au fost dezvoltate, tehnologii care există, dar au fost ținute ascunse nouă care ne pot vindeca, ne pot oferi energie liberă, desalinizarea apei, hrănind planeta, toate aceste lucruri sunt disponibile.
      Deci tu ai spune de asemenea că cea mai bună cale de a gestiona asta ar fi să așteptăm pentru acele oportunități de predare când cineva chiar pune întrebarea, și are un interes anume?
   Poți planta semințe ... Dacă vezi că se întâmplă ceva la știri și vezi că sunt agitați legat de asta, atunci tu poți intra și răspândi un pic de informație: știați că noi avem și alte stații spațiale în spațiu despre care nu ni se spune?
    Știți, acea navă triunghiulară de care am auzit cu toții că ar fi un OZN, acelea sunt ale noastre, pe care le zburăm dinspre și înspre spațiu. Oamenii pot crede asta mai ușor : da, ok ... Iar apoi încep să întrebe: ce fel de tehnologie mai ascund față de noi? Este genul acesta de informație.
     Dacă le vom spune imediat despre ET când ei sunt programați să respingă orice are legătură cu ET, nu ajungem nicăieri.
        Ei bine, dă-mi voie să-ți spun și ție asta: unul dintre lucrurile pe care eu le-am găsit și funcționează foarte bine, este ceea ce eu numesc, regula celor 10%. Iar asta înseamnă: spune-le oamenilor 10% din ceea ce vrei să spui cu adevărat și apoi oprește-te și așteaptă-i să răspundă.
      Ce crezi despre asta? Deoarece eu cred că o mulțime de oameni fac marele monolog și asta este foarte periculos.
  Da, oamenii se rătăcesc în aceste ... de aceea ... bucăți mici ... ușor de digerat este modalitatea de a hrăni oamenii. Iar dacă apoi cineva schimbă subiectul, tu nu trebuie să continui să presezi ci să aștepți până ce ei se gândesc la asta și revin mai târziu.

Plantează sămânța și mergi mai departe.

Vă mulțumesc că vă uitați !


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2



  Linkuri alternative:  AICI 1AICI 2 și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...