ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 13 iunie 2019

SUMMIT COSMIC


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitați pe Corey Goode și Emery Smith.
      Pentru prima dată, Corey și Emery își împărtășesc cunoștințele în timp ce dezvăluie adevărul despre instalațiile de testare guvernamentale secrete, din subteran. Acești informanți dezvăluie că este posibil să locuiți, fără să știți (valabil pentru cei din America de Nord) aproape de o intrare ascunsă a unei baze secrete. De la zonele suburbane până la profunzime, în straturile de gheață polare, astfel de facilități sunt bine camuflate cu mediul înconjurător. Cum măsurile de securitate sunt mult mai încolo de sofisticare, nepuse la dispoziția publicului larg, nu se poate pur și simplu intra într-una din aceste facilități, indiferent de apropierea sa față de casa unuia.        
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Astăzi avem o desfătare specială pentru dvs. Doi informatori de nivel înalt care nu au vorbit niciodată înainte, pe niciun forum public sau privat în modul cum o vor face chiar acum. Îl avem pe Corey Goode și pe Emery Smith.

   Deci noi am decis să pornim acest nou episod prin a încerca să găsim câteva dintre zonele  care ar putea fi un teren comun între lucrurile pe care le-ai experimentat tu Emery și lucrurile pe care le-a experimentat Corey, iar asta merge către subiectul bazelor subterane.

   Deci doar pentru a începe, eu îți voi pune niște întrebări simple și vom porni de acolo. Știi cumva dacă armata sau guvernul sau indiferent cum vrei să le numești au amenajări subterane? Și dacă da, cât de întinse sunt și câte dintre ele sunt acolo? Și ce știi tu despre aceste amenajări?
     Eu știu că în SUA sunt cam 300 de astfel de amenajări. Acum, când ai spus guvern, eu vreau să vorbesc despre asta deoarece nu întotdeauna guvernul deține aceste amenajări. Ei păzesc aceste dispozitive. Armata face asta, dar ei nu controlează mereu aceste dispozitive,  deoarece acestea sunt deținute de corporații mai mari și organizații necunoscute ... care au o supraveghere diferită.
    Exact ... corect.
    Deci atunci când tu spui că există cam 300 astfel de dispozitive, de care știi tu, care ar fi un punct de referință comun, a ce crezi tu că reprezintă? Ce sunt acele amenajări ... din cele 300, cum ar fi ele? Cât de mari sunt? Cât de mulți oameni pot susține?
   Da, există multe dispozitive diferite cu multiple tipuri de populație în ele, și toate au o agendă diferită. Există unele care sunt mai mari cum sunt cele din New Mexico, Nevada și Colorado, care de fapt găzduiesc orașe întregi, iar tu nici măcar nu trebuie să ieși la suprafață. Ei au de asemenea spitale care funcționează pentru acest grup de elită. În ceea ce privește laboratoarele și toate testele care au loc acolo cu nuclearele și alte tipuri de energii, deoarece nu sunt toate doar medicale bineînțeles. Dar sunt și alte lucruri acolo jos, pe care și Corey le poate relata de asemenea.
   Se lucrează la diferite tipuri de dispozitive, cum ar fi : diferite tipuri de vehicole: 1) vehicole spațiale și de asemenea lucrurile medicale despre care ți-am vorbit în ultimele episoade cu toate poveștile despre depozitarea de corpuri clonate și restul. Deci există o mulțime de amenajări care găzduiesc multe tipuri diferite de proiecte.
   Și apoi există unele care sunt acolo doar pentru anumite tipuri de proiecte specifice  deoarece sunt atât de compartimentate că vor face o întreagă bază subterană doar pentru un proiect, iar ei le vor întreține de obicei cu mai puțin de 200 de oameni pentru a-i putea controla.
    Deci Emery, eu știu că tu probabil nu ne poți spune numele bazelor sau unde sunt localizate, poate ale unora, dar ai putea să ne spui numărul și cum erau diferite și de asemenea, cum era să mergi într-una dintre aceste baze?
    Da sigur, în esență sunt în jur de 300 de astfel de baze în SUA ... despre care știu eu. Unele la care am fost eu sunt în El Paso, Texas de sub UTEP (Universitatea Texas din El Paso).
Bineînțeles, toată lumea știe de cea în care am fost în Los Alamos și la Baza Forțelor Aeriene (BFA) Kirtland. O alta ar fi în Charlotesville, Virginia, există o alta în Denver, bineînțeles Dulce despre care voi știți și există una în White Sands, sub monumentul național de acolo.
De asemenea în Creststone, sub dunele de nisip, pe care acum încearcă s-o mărească.
    Dar în Canada? Ți-este familiară vre-una din ele?
    În Columbia Britanică și în apropiere ar fi Insula lui Washington.
   Când ai abordat aceste baze, intrările în aceste amenajări subterane erau nedefinite? Sau erau ceva ce ... 95% dintre ele sunt nedefinite, dar de asemenea păzite și lângă/sau pe o bază, pentru punctele de intrare.
     Acum, există câteva care există acolo și care nu sunt păzite, dar sunt în niște zone atât de îndepărtate și dezolate că ... adică sunt păzite, dar nu sunt la bază ... Cu tehnologie ... exact, cu tehnologie și sateliți ... și monitorizate complet.
     Exact, așa că majoritatea dintre ele, ca să-ți răspund întrebării, ar fi, va trebui să intri printr-un laborator foarte securizat sau printr-o corporație foarte securizată sau printr-un dispozitiv militar foarte securizat, pentru a accesa subsolul.
    Deci ai putea să ne treci prin ceea ce ar fi considerat tipic, dacă ar fi să treci prin ele?
  Depinzând de locul unde se află punctul tău de intrare, depinzând de tipul de bază care este,  unele dintre cele mai comune, ca cea în care am fost staționat BFA Kirtland, era practic un turn de foc în care nu ai fi crezut niciodată că este punctul de acces.
   Iar un turn de foc înseamnă că este o bază făcută din beton și nu din metal, așa că eu aș vrea să vă gândiți la o mică clădire de beton cam de 9metri x 9metri, care se înalță cam 6 etaje, fix în sus, dar este acolo ca un punct de observare al focului, care bineînțeles, nu este niciodată  utilizat pentru asta. Iar în aceste zone ei nu au nici locuri de parcare în fața lor sau ceva de genul, de obicei trebuie să treacă prin multe puncte de securitate.
     Dar din moment ce acestea sunt deja în bază, în interiorul altei baze ... știți, treceți prin două tipuri diferite de securitate. Deci în primul rând trebuie să ajungi în baza militară. Și odată ce ai făcut asta, există o altă bază și mai securizată acolo, cu garduri și cu propriile lor echipe de securitate, care nu sunt militare.
   Iar acestea sunt corporații private care știți, am vorbit de ele și conduc aceste chestii. Deci unul dintre lucrurile cu care am vorbit cu Dave odată despre, era că locul meu de dormit era așa de aproape de acolo că mergeam cu bicicleta la acest loc după muncă și-mi era permis să-mi pun bicicleta în apropierea zonei și apoi să merg până acolo și aceasta era doar o zonă în care doar oamenii care lucrau în bază puteau merge, așa că erau multe locuri diferite pentru a intra. Dar pentru noi era mult mai convenabil să locuim la bază, pentru mulți oameni de știință.
      Ce s-ar întâmpla dacă cineva ar începe să remarce un număr neobișnuit de oameni care intră într-un turn de foc? Dacă tu ai fi fost într-o bază și nu era slujba ta, ce s-ar fi întâmplat atunci?
   Ei bine, tot acel loc este monitorizat, una la mână, iar tu deja ești într-o bază, iar baza deja știe că este ceva acolo. Ei nu știu anvergura acesteia, totuși. Armata nu știe întotdeauna cât de mari sunt aceste baze subterane ... ceea ce și tu probabil poți atesta.
      Ei de obicei te trec printr-o scanare corporală tipică? Fac toate aceste ... ce alte tipuri de măsuri de securitate iau?
    Sigur, imediat ce ajungi acolo și eu am făcut-o, era un loc pentru biciclete, și aș mers direct către intrare și există două uși prin care intri, exact ca atunci când intri într-un spital și există o verificare undeva, unde ți se cere permisul de conducere și toate cele și sunt 2 gardieni de securitate pentru toți cei care intră și ei ori te recunosc sau nu și tu trebuie să ai 3 tipuri diferite de lucruri de securitate pe care trebuie să le faci înainte să intri.
     Ai un card (numărul 1) și este foarte generalist, nimic special, nu are nicio hologramă sau ceva, este pur și simplu o bandă, o bandă magnetică așa cum vezi la cardurile de credit ... nu este nimic special. Apoi există de asemenea identificarea amprente palmei și a irisului,  scanarea ochiului ca acele chestii pe care le vezi în filme, foarte similare acelora, așa că imediat ce treci de acestea, treci prin toate astea, iei liftul în jos.
Imediat ce ajungi la fund ... unde ei te cântăresc în timp ce te afli în liftul de coborâre.
     Corect, liftul nu este unul obișnuit. Arată ca un lift obișnuit, dar el te scanează să vadă dacă ai vre-un tip de ... să zicem plutoniu sau orice ar putea fi o amenințare, deci acest lift îți face o scanare corporală pe măsură ce cobori, deci tu nu poți să introduci ceva în interior în orificiile tale, nu poți merge acolo cu o bombă sau o grenadă sau o armă sau ceva.
     Este de asemenea ca o chestie de genul Raze X sau RMN?
  Da, este un pic diferit, nu are componente radioactive, căci nu ți-ar face asta ție, noi purtăm de asemenea aceste embleme speciale pentru raze-X tot timpul cât suntem acolo deoarece se monitorizează cât de mult te expui la radiație ... Și ar putea să nu fie doar de la raze X, ar putea să fie și alte proiecte acolo, care folosesc lucruri ce emană la un nivel sigur, dar ei trebuie să te monitorizeze tot timpul.
     Ei mențin o monitorizare continuă a fiecărei expuneri la radiație.
  Absolut, toată lumea e monitorizată pentru gaze și radiații și pentru anumite lungimi de undă ale luminii, mai exact. Astea ar putea cauza vătămări corpului tău. Deci acestea sunt cele 3 lucruri pe care le monitorizează tot timpul.
     Ok, Corey, din moment ce și tu ai experimentat cu bazele subterane, în acest punct există ceva nostim ce-ți sare în ochi, ceva din ce a spus el care-ți este familiar sau nefamiliar?
    Oh da, absolut familiare, așa cum a spus el, există diferite tipuri de baze. Unele dintre baze nu le poți accesa de la sol, ci trebuie să mergi prin sistemul de trenuri,  prin sistemul secret de trenuri din subteran și singura intrare și ieșire este prin acel sistem de trenuri și adeseori ele ar fi foarte adânci, după cum am spus anterior, la o anumită adâncime tu nu mai ești considerat în teritoriul SUA. Și atunci tu ai cumva libertate.
    Absolut, da. Eu ajungeam la asta, deoarece imediat ce ajungi jos, trebuie să iei trenul. Și multe dintre ele au diferite tipuri de dispozitive Maglev și de tuburi de lavă pentru a ajunge acolo.
     Eu nu cred că avem pe cineva care să ne ofere o bună descriere a trenurilor. Eu știu că au unele scurte pentru oameni în care stau față în față unii cu alții, și apoi le ai pe cele mai mari.
Ai putea să ne oferi o descriere?
     Da, sigur, am vorbit despre asta în trecut, iar unele dintre acele sunt cumva ca o gondolă, după cum le spunem eu și cu Dave. Deci când ajungi acolo jos există un scaun pe care te așezi și merge pe un hol foarte lung. Și continuă să meargă de jur împrejur, este foarte încet.
Cel mai rapid este un pic mai rapid decât cele de la aeroport când stai pe una dintre benzile transportatoare pe care stai în picioare.   
    Așa.
  Sunt un pic mai rapide decât acelea și stai așezat sau poți sta în picioare, nu trebuie să te așezi. Iar acesta te duce de fapt către intrarea principală a bazei subterane. Poate să fie lung și de 400 m.
    Acum ei au de asemenea sisteme de tuburi în care se află o capsulă. Iar acestea pot duce până la 4 oameni și au forma unui ou cilindric. Și intri în acelea și acestea au niște scaune foarte frumoase, de fapt ... cumva ca cele în care te dai pe spate la dentist, dar bine prinse și chiar porți o centură de siguranță în aceste lucruri. Dar nu ai nevoie de ele, nici măcar nu știi că te deplasezi, sunt așa de fluide și merg cu o viteză așa de mare, iar eu nu știu cât sunt de rapide, dar am auzit că unele dintre acestea merg cu peste 500 de mile/oră.
      Eu am auzit că peste 700 de mile/oră.
   Deci imediat ce ajungi acolo, fie că e vorba de un scaun, o gondolă sau mergi prin aceste  tuburi Maglev sau cu acea chestie ou, imediat ce ajungi acolo apoi trebuie să treci printr-un alt punct de verificare a securității. 
     Tu ai putea fi în altă țară.
   Da, sau pe altă planetă.
     Corect. Exact, eu chiar am vorbit despre asta recent, despre cum ... recent când am fost dus pe LOC am fost dus într-o cameră pentru o informare și era o fereastră și m-am uitat prin aceasta și am văzut Marte.
   Oh da ... și de multe ori oamenii ar lua aceste trenuri și la fel cum și eu am luat un tren și am ajuns pe altă planetă, pe vremea când eram mult mai tânăr, și pur și simplu nu poți spune cu adevărat, știți și ... nu îți dai seama.
      Nu este ca o mersul printr-un super salt ... nici măcar nu ești conștient, atât e de fluid,  când faci aceste salturi prin portaluri aș zice, în secunde.
      Iar ei se joacă jocuri cu oamenii când ajung acolo. Deși vezi o fereastră sau ferestre care te fac să crezi că ești pe Pământ undeva sau pe Marte (noi am vorbit despre asta) și au făcut asta pe Lună când eram acolo. Ei au schimbat cu un peisaj lunar când m-au văzut holbându-mă la Marte, confuz cumva.
       Dați-mi voie să spun de asemenea, ca să fie înregistrat, că Bob Dean, Pete Peterson,
Jacob și Henry Deacon au raportat cu toții despre acest fenomen al sistemelor cu navete subterane în care ești transportat altundeva și pur și simplu nu realizezi, pur și simplu călătorești în chestia aia și mergi altundeva. Deci acesta este un element consecvent al unor mărturii din interior, pe care le-am auzit.
      Ei pot lua un om de știință să-l pună într-unul din trenurile subterane ei pot ajunge la o altă amenajare care poate fi pe Lună, iar instalația de pe Lună arată exact ca cele de pe Pământ, iar apoi să-i plimbe de colo colo, lăsându-i să se uite pe fereastră să vadă marele canion sau ceva, iar oamenii cred în totalitate că ei sunt la o locație de pe Pământ.
      Asta ajută de asemenea pentru psihic. Dacă trăiești în subteran pentru foarte mult timp, să ai aceste priveliști da copaci, plante ... să vezi stări organice ale materiei în grădini din interiorul acestor chestii.
      Lumină în întreg spectrul ...
  Lumină în întreg spectrul și lucruri pe care le avem în mod normal aici, afară ei încearcă să le reproducă în interior și asta pare să scadă nivelele de stres ale tehnicienilor și oamenilor de știință care locuiesc acolo.
    Da, hai să mergem mai departe pe acest subiect deoarece unul dintre lucrurile pe care Pete Peterson mi le-a reportat a fost această idee că ar exista un dom foarte larg în subteran, în care există un oraș cu clădiri și drumuri și copaci, iar ei chiar au domul luminat, deci arată ca și cerul.
    Iar domul are și stele noapte ... și ai  cele 24 de ore, așa cum ai spus și tu, cu zi și noapte și ei pot face să arate ca și cum ar veni un uragan de asemenea, cu nori și tot felul de efecte SF  care sunt foarte realistice, în privința luminilor și modul cum pare că te uiți la infinitate.
       Sunt curios, vre-una dintre bazele acestea în care tu ai mers, erau în parcuri naționale?
  Da.
    Interesant ... noi am auzit povești și tu și cu mine am văzut, uși care s-ar deschide dintr-o parte a muntelui ... da ... și nu ai putea spune niciodată că este ceva acolo, ai putea merge acolo să faci un test sonic și nu ai ști că este o ușă acolo.
     N-o poți găsi nici cu un detector de metale, iar aceasta este ca o rocă gigantică exact așa cum ai spus, care s-ar deschide și este complet sigilată și presurizată într-o parte a unui munte, iar noi am vorbit despre asta mai devreme Corey chiar și în deșert, îmi voi aminti mereu că am văzut deșertul deschizându-se cum ai zis da, ca un fermoar ... exact ... în sol, iar apoi nisipul începe să cadă în interior, iar eu mă întreb mereu: cine va curăța tot acel nisip?
Dar ei au o chestie specială care îl curăță imediat și-l sufla înapoi, imediat ce se închide ușa.
     Un alt tip de bază despre care nu voi spune prea multe, de la Polul Nord, din calotele de gheață polare ... există baze în calotele glaciale polare. Iar ele sunt magnific de frumoase (1),  iar ele cumva au propria lor atmosferă, acolo, cu apă curentă perfectă și propria lor electricitate, pe care o fac folosind Pământul. Deoarece ele sunt foarte foarte profunde.
     Sunt geotermale?
  Da.
    Corect. ... iar unele dintre acestea folosesc de asemenea tipul de reactoare cu thoriu.
  Thoriu da, absolut.
    Ai auzit multe despre thoriu?
 Thoriu este uimitor, da.
    În esență este o fuziune ne-radioactivă.
 Ceea ce este interesant este că în multe dintre prezentările mele eu am arătat imagini de la Proiectul IceWorm. Era un proiect realizat de un nucleu de ingineri din armată, cred că era pe la sfârșitul anilor 50, începutul anilor 60 în Groenlanda. Ei au mers acolo și au instalat  una dintre aceste baze.
    Și în esență, același tip de clădiri au fost realizate și în Antarctica. Iar avioanele veneau și le asigurau proviziile. Dar acesta este modul cum au construit și o mulțime dintre aceste baze din afara lumii, cu aceiași metodă, dar proiectul IceWorm este foarte interesant deoarece mai târziu, SUA a încercat să bage pe furiș niște arme nucleare acolo, iar avionul s-a prăbușit. Și așa toată lumea a aflat despre această bază uriașă pe care au construit-o în secret.
    Doar ca să știți și voi, unul dintre lucrurile pe care mi le-a spus Pete Peterson a fost că în enciclopedia din 1953, cred că era anul, și că CMI a trimis oameni peste tot în jurul lumii să rupă această pagină deoarece avea ceva acolo, unde se spune că thoriul ar putea fi o reacție care nu produce aproape niciun fel de radiație.
    Iar el a spus că dacă noi am începe să-l folosim, noi am avea acestă descoperire incredibilă în cadrul tehnologiilor așa că, ce știți voi despre thoriu? De modul cum se leagă de discuția noastră?
    Ei bine, eu știu că în programe, nava de cercetare către care am fost desemnat, inițial era nucleară, iar apoi au făcut-o pe bază de thoriu, iar apoi l-au înlocuit cu vre-un fel de motor electro-magnetic care avea aceste tuburi lungi și că ei puneau ceva în interior care le numeau "coșuri cu momeală" care se roteau, și dacă îl mișcai în sus și-n jos aveai un mic joc electro-magnetic, iar eu cred că era un fel de fricțiune electro-magnetică care se petrecea, iar acești plumbi captau energia și o transmitea wireless prin tuburi și care apoi era direcționată către acești condensatori uriași.
   Corect ... aceste baze folosesc o mulțime de condensatori pentru a reține energia. Nu sunt expert în Thoriu, dar am fost recent într-un proiect în care o organizație privată, o corporație privată m-a angajat să ... ei trimit oameni pe tot cuprinsul SUA, să găsească (o echipă științifică) cel mai mare depozit de Thoriu de aici din SUA. Iar eu știu exact unde este acesta.
Și acesta este de asemenea în New Mexico și nu vă voi spune orașul, este localizat acolo, dar vă spun că este în New Mexico și există cantități nelimitate de Thoriu acolo care ar putea oferi energie întregii planete și tuturor bazelor și bineînțeles nou, chiar aici, pe termen nedeterminat. Adică pentru cantitatea de energie pe care deja o folosim.
     Deci de ce crezi tu Emery că ar exista o bază într-un parc național? Care ar fi avantajul din asta?
    Avantajul este că este complet monitorizat tot timpul, ai mereu pădurari ai parcului în jur și este ca și cum ai avea propria ta, ai proprii tăi agenți civili acolo și bineînțeles că ei forfotesc cu sateliții și chestii, care-i urmărește, adică observă zona ...
Deci aceste zone uneori, sunt de mare folos pentru ei deoarece sunt poate aproape de un punct geotermal subteran sau ceva și colectează această energie. Sau poate are o formațiune cristalină imensă sub câteva dintre aceste parcuri și chestii. Deci parcurile, chiar și la începuturi au fost de fapt alese pentru a ascunde baze militare.
     Este interesant deoarece l-am avut aici  pe Clifford Mahooty cu care am discutat și a spus că rezervațiile, rezervațiile indiene, aceste baze și parcurile naționale au aceiași clasificare pentru guvern.
  Da, asta este ceea ce spun ... există un trafic limitat sau controlat. Chiar și în rezervații ... nu-ți este permis să mergi în rezervații, decât dacă ai permisiune specială și chestii de genul, din partea șefilor. Așa că acesta este locul perfect, ideal, care nu va avea niciodată o mulțime de trafic sau o mulțime de investigații ... deoarece ei folosesc o zonă pe care am oferit-o nativilor americani.
      Da, a fost interesant, am citit un raport în care o mulțime de grupuri de pădurari ai parcurilor erau de fapt din servicii, fiind foști militari și din serviciile de informații, deoarece într-o mulțime din aceste parcuri naționale în care dispar oameni, ei sfârșesc prin a-i găsi pe oamenii dispăruți și uneori aceștia au fost lucrați de non-tereștrii, iar ei au nevoie ca lucrurile să rămână tăcute, așa că au pădurarii parcurilor care să netezească lucrurile.
    Da, eu pot confirma și sunt de acord cu asta 100%. Ei folosesc o forță sau un detaliu de securitate care nu este așa cum v-ați gândi, care au absolvit un liceu și și-au luat o slujbă.
Acești oameni sunt veterani cu vechime de 20 de ani sau mai mulți, fie în proiecte sau în armată după cum ai spus și sunt foarte supra-calificați, dar sunt plătiți foarte bine.
        Deci un lucru aș vrea să-l urmăresc de la Emery. Tu ai menționat baze sub gheață și aș presupune că asta include baze sub ocean.    
  Da.
    Există acest film foarte ciudat care a ieșit în 2009, care se numește G.I. Joe, care este militar, dar toate lucrurile de care vorbim sunt în acel film, peste tot. Ce crezi de filmul G.I. Joe? Ai vreo ...
   Eu chiar îmi amintesc o scenă, nu mi-l amintesc pe tot, dar îmi amintesc o scenă care conectează punctele, am putea spune și cred că sunt multe în acel film, iar la acea vreme mi-amintesc că l-am văzut și spuneam, wow, iată, ei spun totul pe față.
     Căci e așa de ... au făcut așa multe imagini frumoase în film prin animație computerizată.
  În special în al doilea în care au făcut tijele lui Dumnezeu ... alea sunt nebunie ... cum lovesc Pământul și știți, asta este exact ceea ce vedem în tema Nord Coreană.
    Așa, interesant, eu nu l-am văzut pe al doilea.
    Tije din Tungsten de mărimea unui telefon pe care le poți arunca asupra Pământului, iar gravitația cauzează explozii foarte severe care pot devasta un spațiu imens. Iar el tocmai am vorbit despre asta, iar eu am urmărit al doilea film G.I. Joe recent, iar mie nu mi-a venit să cred că sunt acolo.     
    Wow ! Asta e foarte uimitor că ei au ieșit așa pe față în public să expună acestă informație clasificată, dar noi chiar am început să vedem asta tot timpul în filme care oferă părticele, știți ... despre alianță și alte mesaje pe care pălăriile albe le-au lăsat acolo pentru cei care sunt atenți ... corect ... și vorbesc despre astea, așa că eu cred că este un lucru grozav.
       Deci un alt lucru pe care vreau să-l aduc în discuție acum, este că atunci când am vorbit cu Bob Dean, maiorul pensionar, Bob Dean, iar el mi-a spus practic mult mai multe  decât a spus el vreodată în mod public cu Proiectul Camelot sau oriunde altundeva despre lucrurile în care el a fost implicat cu adevărat și este foarte similar cu ceea ce a făcut Corey, iar unul dintre lucrurile despre care a vorbit, este o insulă din Sudul Pacificului, care arată ca o insulă dacă zbori pe deasupra ei, dar dacă te apropi foarte mult, jumătate din insulă este vre-un fel de hologramă, este camuflată și poți trece prin acea hologramă și acolo afli că este o întreagă bază pe care n-o poți vedea de pe cer. Ești familiarizat cu ceva de acest gen?
     Sunt o mulțime de acest gen.
    O grămadă din această tehnologie de mascare cu holograme ... ei au făcut holograme până într-atât încât ele au masă, ei o numesc lumină grea. Are umbră ... da, poți face o hologramă  și poți să bați în ea ca într-o sticlă. Sau ei o pot face chiar să fie mai densă în profunzime.
    Da, eu pot confirma și asta, în întregime. O parte din asta, dar au existat proiecte  compartimentate aproape de mine în timpul acela când lucrau cu sateliți care pot face asta, ei au pus această tehnologie în sateliți la începutul anilor 90 și cred că au pornit înainte de asta.
     Este nebunie că tu ai un panou dur și au înlăturat sursa electricității și acesta rămâne.
  Corect .. adică este incredibil.
     Ei folosesc tot felul de tehnologii super care ... de aceea eu am spus mereu dacă eu chiar am văzut ceva, știți, o navă sau ceva de genul, un ET mi-este greu să spun : asta e real, asta nu e real, decât dacă aș fi direct în fața acestora și să le analizez, deoarece ei chiar te pot face să crezi că ai văzut un avion prăbușindu-se într-o clădire ... știți, ei te pot face să crezi cu adevărat că este ceva acolo. Și poți să te duci la ele, așa cum a spus Corey și sunt palpabile.
     Chiar?
  Sunt chiar palpabile, iar cele care le-am văzut eu nu sunt așa de palpabile ca ale tale. Ale mele au fost doar pentru puțin timp și apoi ai fi putut trece cu ușurință prin asta. Dar aceasta este doar o tehnologie uimitoare de la bun început, deoarece atunci tu poți face
în principiu, orice tip de amenințare sau amenințare falsă sau s-o folosești pentru situații oribile în care încerci să ...
     Ei le folosesc pentru a construi.
     Ei ar crea zone în care NOAA are avea zone pe unde nu se zboară? [National Oceanic and Atmospheric Administration] Deci nu ai putea să zbori cu un avion de pasageri sau un avion de linie peste aceste zone?
    Oh, acestea sunt chiar acum. Chiar acum, ei le au peste tot, în anumite zone unde nu poți să zbori pe deasupra lor. Iar acesta este și o cale grozavă de a investiga când încerci să găsești locuri. Și te întrebi: de ce aici, de ce este o zonă interzisă zborului aici?
      Dar dacă tu ai avea un mic CESSNA ce s-ar întâmpla dacă ai încerca să mergi către una dintre aceste zone?
    Tu ai fi escortat afară de ceva F-16-uri sau F-15-uri sau ceva asemănător.
    Deci asta pare foarte ciudat că ei ar putea avea această tehnologie a luminii grele sau a hologramei care ascunde ceva ... cineva la un anumit moment dat o va descoperi. Cineva va naviga într-un mic schif  în ocean sau ceva  ... Deci ce s-ar întâmpla în această situație?
     Ei au fost și vor fi terminați.
    Serios?    
    Dispăruți pe mare. Sau știți, chiar și în operațiunile din armată, ei uneori dau accidental peste ...
   Operațiuni de antrenament, iar ei nu trebuiau să fie acolo, dar sunt și ei sunt de obicei, distruși ... într-o operațiune de "antrenament".
      Da, după cum tocmai ai spus, oamenii care lucrează la aceste baze de asemenea, iar familiile lor nu știu că vor merge către o bază să lucreze pentru vreo 3 luni, iar ei doar spun: eu nu vă pot contacta timp de 3 luni, deoarece merg într-o misiune. Iar când ei chiar mor, ei le spun familiilor că au murit în acțiune sau într-o misiune de antrenament și este complet fals, este complet fals, iar ei nu vor știi niciodată, pentru că cei mai buni oameni pe care să-i angajezi sunt militarii, oameni care sunt în serviciul activ deoarece sunt foarte consumabili.
     Ce alte metode au ei pentru a proteja baza ca oamenii să nu apară și ca ei să nu trebuiască să ucidă oameni? Care sunt câteva dintre celelalte metode? Deoarece eu sper că ei nu realizează mereu ucideri.
     Ei ar pune indicatoare care indică faptul că există radiație, că aceasta ar fi fost o zonă de testare pentru arme nucleare și ar încerca să te deruteze în felul acesta.
     Ei au multe lucruri în zonă ca să te facă să ocolești ca să nu mergi acolo. Dar uneori pur și simplu se întâmplă. Nu poți avea un semn la fiecare 15 m, iar când te afli la 100 de mile maritime acolo în larg cu această insulă și chestii, dar există bărci și aeronave care mereu  patrulează acele zone și sateliți care sunt desemnați acestor baze. Sunt mereu acolo și nici măcar o muscă nu poate intra acolo fără ca ei să știe, că există ceva în spațiul lor aerian. Nu poți zbura sub radar către aceste locuri. Vei fi prins, vei fi găsit.
        Crezi că există anumite cazuri în care oamenii ar fi aduși în bază și ar deveni angajați, poate fără voia lor, în loc să fie împușcați?
    Eu nu știu ceva de acest gen.
    Din păcate, eu știu că sunt.   Da? 
    Da. Pentru testări biometrice și chestii de genul, ei ar lua oamenii ...
   Oh, pentru testare ... da, eu i-am văzut să fie răpiți. Oamenii se află acolo împotriva voinței lor, dar nu să lucreze pentru cineva, eu nu am văzut niciodată asta. Dar absolut, ceea ce a spus Corey, este din păcate, adevărat.
       Tu ai auzit vreodată de vreo măsură de securitate care să protejeze împotriva spionării para-psihice sau a vederii la distanță?
     Absolut, toate bazele au văzători la distanță la bord și nu uitați că văzătorii la distanță nu trebuie să fie în bază ... da ... ei pot fi foarte departe și totuși să protejeze baze și ... știți, tu obții 2 văzători de la distanță, iar asta este una dintre specialitățile mele pentru care chiar sunt plătit, este ... ai un văzător la distanță care este eficient 90% și apoi ai alt văzător la distanță care este cam 90% eficient și amândoi ies cu exact același lucru, așa că tu nu ai nevoie decât de câțiva dintre acești tipi în echipă pentru a face supravegherea. Noi chiar avem oameni care sunt văzători la distanță avansați ... influențatori la distanță ...
   Corect ... spune din nou ... influențatori la distanță ... da, influențatori la distanță care folosesc de asemenea o tehnologie ajutată de conștiință și electronice la care se conectează ...
     Ai văzut câțiva dintre acestea?
   Da.
  Există ori un stâlp sau o placă pe care pun palma ... două plăci de aur sau ... una este din cupru și alta pare din oțel inoxidabil, și este conectată la fire, iar ei stau acolo și asta le îmbunătățește capacitatea.
     Văzătorii la distanță încearcă să vadă bazele militare, ei încep să vadă baza și dintr-odată gândurile lor sunt risipite, iar ei sunt numiți în tabletele de sticlă inteligentă (ceea ce este un mod ciudat de a-i eticheta) îi numesc "cei care risipesc", deoarece ei risipeau gândurile oricui venea și de asemenea trimiteau feedback energetic prin conexiune și le ofereau oamenilor, ceea ce ei numeau "dureri de cap eterice", și timp de câteva zile ai dureri de cap imense și sunt sigur că știi ce sunt acestea.
   Oh, da.
   În regulă, ei bine, acestea sunt lucruri foarte uimitoare, iar acesta este tot timpul pe care-l avem în acest episod cu Emery Smith, Corey Goode și cu mine.

Ne vedem data viitoare.

Vă mulțumesc că vă uitați.

       

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative: AICI 1AICI 2  și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...