ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 4 iulie 2019

TEHNICI MEDICALE SUPRIMITE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și Emery Smith.        
     Atunci când se va face publică tehnologia instalațiilor de testare secrete, beneficiile pentru sănătatea publică vor fi fenomenale. Corey și Emery dezvăluie unele dintre tehnologiile rezervate în prezent doar pentru folosirea lor de către elite; pilula fără limite, regresia vârstei, transumanism-ul și multe altele. Amândoi avertizează că în toate intervențiile biologice și interferențele dintre oameni și computere, trebuie să fim preveniți din cauza pericolului inteligenței artificiale.       Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Deci vom vorbi de tehnologii suprimate în acest episod, ceea ce este un subiect vast, și ne vom focaliza într-o anumită măsură pe chestiile medicale, dar și pe chestii de dincolo de acestea, de asemenea.
   Deci noi l-am intervievat pe William Tompkins înainte de moartea lui și ... El a vorbit despre niște lucruri foarte ciudate. El a simțit că dacă ai putea să mai trăiești doar câțiva ani vor ieși lucruri în public care-ți vor permite să trăiești mult, mult, mult, mai mult.
   Deci există o corporație medicală și un chirurg pe coloana vertebrală care ai inventat aceasta proteină A2M Alpha-2-macro-globulină și ceea ce au făcut este că ei au luat acestă proteină din sânge, există în sângele dvs. și este un inhibitor de protează așa că  oprește toată inflamația imediat ce-o concentrezi și o injectezi în corp, în articulațiile tale șamd, dar ceea ce au descoperit este că erau capabili să regenereze cartilajele articulațiilor,  care sunt cartilajele care se află sub articulațiile voastre dintre oase, deci nu este os pe os ...
    Vorbești de genunchi?
  Da în genunchi ... aici este genunchiul tău, chiar aici și între acestea, acel genunchi totul este acoperit cu cartilaj de articulație. Iar Corey știe asta foarte bine deoarece lui i s-a făcut una dintre aceste proceduri foarte de curând și ceea ce se întâmplă este că se erodează după un timp, și tenocitele care sunt celule din cartilajul articulațiilor sunt cele mai dure chestii din lume de regenerat deoarece nu prea trece sânge prin acestea. Deci de asta avem toate aceste probleme cu genunchii și articulațiile.
    Dar punând această proteină A2M acolo și reducând inflamația, pare să se vindece de la sine și să se regenereze. Eu am tot regenerat țesuturi mereu în laboratoarele militare cu știința modernă, dar ce nu am fost niciodată capabil să fac a fost să anti-îmbătrânesc o celulă. Și ghiciți ce?
   Unul dintre efectele secundare pe care le-au descoperit în timpul acestui studiu este că aceasta întinerește tenocitele, cele mai greu de replicat celule chiar, ei le-au întinerit, iar ceea ce înseamnă asta pentru noi și ce face acest medic, el a început să facă o formă recombinată a lor, ceea ce înseamnă că acestea au o formă sintetică a unei structuri electrice exacte a proteinelor din corpul vostru deci acestea vor fi imediat pe rafturi.
Deci în loc să cumperi o aspirină pentru durerea ta de cap, vei lua niște A2M sau vei obține asta în loc să iei hormoni de creștere umani și toate acele terapii înlocuitoare de hormoni, vei lua A2M, iar acestea vor ajuta sistemic să întinerească alte celule, căci dacă eu pot  întineri o tenocită cea mai grea din lume, atunci nu este nicio problemă să întinerim toate celelalte celule. Asta înțeleg eu.
    Ei bine, cum judeci vârsta unei celule? Este datorat cantității degradării  din telomeri?
 Da.
    OK. Deci este asta un fel de terapie a telomerilor?
  Ei bine acum totul e foarte nou Corey, acesta este primul studiu care a apărut și a arătat asta, care nici măcar nu era despre asta, dar ei au aflat că asta chiar face acest lucru.
Deci, eu nu pot spune, căci nu am văzut nicio informație adițională în afară de asta, dar eu aș presupune că aceasta este singura metodă prin care poți testa.
    Ai văzut ceva despre micile vârtejuri create de câmpul gravitațional ce cauzează îmbătrânirea, împreună cu radiațiile cosmice? Care sunt ceea ce în esență ne omoară și ne fac să îmbătrânim?
    Corect, singurul motiv pentru care îmbătrânim este radiația de la Soare și câmpul gravitațional.
   Ceea ce crează timp ... corect.
 Iar timpul este o cu totul altă ... da ... cu totul altă poveste. Eu am lucrat la un proiect secret în zona New York, la 30 de minute sud de New York, și exista un dispozitiv acolo, unitatea Teslatron îl numeau, iar eu nu pot intra în detalii specifice legate de acesta, dar un tip de mașină a timpului, un lucru de tipul distorsiunii ce folosea energia Tesla pentru a vindeca oamenii de inflamații și boli cum ar fi HIV și herpes șamd, și erau foarte de succes și era rezervat doar pentru elită și politicienii din actualul nostru știți ... ținut de aici din SUA, unde ei se duceau pentru anumite boli nepotrivite. Și veneau aici să fie electrocutați.
   Iar acea unitate era de asemenea pentru întinerirea oamenilor, deoarece atunci când intrai acolo pentru o oră și te așezai în acestă încăpere, te făceau să te simți că ai stat 15 minute, dar stăteai o oră și știți, trebuia să ai cronometru cu tine pe care să-l pornești și să-l lași în seiful tău și acesta ar fi arătat în mod categoric și dovedea că tu ai fost de fapt dus pentru un timp, dar tu nu simți așa, dar timpul care este distorsionat acolo și de asemenea pierzi în greutate și toxine șamd.
    Mi-ar place să intru ai mult în acest subiect, dar este un proiect clasificat acum dar acesta va fi disponibil publicului cam într-un an. Deci acesta este un lucru nou ce iese în public pe care oameni să-l aștepte în curând.
   Din moment ce focalizarea noastră în emisiune este PSS și realitatea mai mare despre care
noi aflăm, William Tompkins era așa de entuziasmat, despre aceste pastile care prelungesc viața, deoarece el pretindea că s-a întâlnit cu ființe care arată destul de mult ca noi, dar trăiau mult mai mult decât noi. Ce știi tu despre acele tipuri de ființe, dacă știi ceva?
   Da, în acele ființe și profilul lor genetic al ADN-ului și de asemenea, doar în corpul lor, au o modalitate de a reflecta radiațiile UV și alte câmpuri electro-magnetice și forțe gravitaționale ... așa o fac. Și făcând asta, dacă noi am avea acea capacitate și noi am trăi mult mai mult. De aceea lucrurile din trecut din timpurile preistorice, au crescut la așa mărimi inimaginabile.
Deoarece atmosfera era mult mai groasă și toată lumina care trecea, plus, existau furtuni cu tunete și fulgere care durau ani de zile și ghiciți ce se întâmplă când fulgerul lovește apa?
Creezi a 4 stare a apei ... secret. Și ghiciți cine a băut acea a 4-a stare a apei? Mega plante ... roșii mari, deci aceste lucruri chiar acum, ne sunt disponibile pentru noi să ne vindecăm ... vorbesc despre această a 4-a stare a apei.
    Deci noi avem o mulțime de tehnologii ce sunt suprimate și o mulțime de tehnologii care nu sunt, deoarece ceea ce se întâmplă este că un dispozitiv ce l-am fabricat eu însumi tu ieși în public și creezi ceva și-l patentezi și imediat ce-l trimiți FDA spune NU. Nu, nu, fă-l din nou sau patentarea ta este refuzată. Deoarece tu nu poți patenta orice, în special medical, ce ar ajuta pe cineva. Tu poți spune că face asta: concentrează factorii de creștere.
   Ei bine, asta este în regulă, nu spune că va concentra factorii de creștere pe care-i vei pune  în cotul cuiva și-i vei opri artrita, deoarece atunci te vei încurca cu o firmă de pastile. Deci noi nu vrem să facem asta, așa că nu vei spune așa de multe. Vedeți, ceea ce fac eu este să creez dispozitive, dispozitive medicale ce fac anumite lucruri biologice, concentrează această celulă sau proteină.
    Iar apoi îl ofer doctorului, ție Dave și-ți spun: hei, poate va funcționa sau nu pentru tine,  asta este ceea ce face, spune-mi cum îți place, iar ei revin și spun: omule, nu pot să cred ce a făcut, a vindecat această rană în 2 săptămâni, iar noi nu o puteam vindeca nici în 12 luni,  asta este fantastic. Nu am știut niciodată că s-ar putea întâmpla. De ce nu scrii pe hârtie să o publici la o Universitate majoră și să-mi dai de știre?
    Deci așa am ajuns în acest moment cu dispozitivele medicale și cu un obstacol uriaș în drum, cu guvernul și FDA și alte corpuri guvernamentale, a fost foarte foarte dificil, foarte greu.
     Ei bine, dă-mi voie să-ți pun un fel de întrebare țintită. O mulțime dintre aceste așa-zise elite arată aproape ca lozii Sith din Războiul Stelelor sau ceva, ei nu arată sănătoși și cam poți vedea la ei că este ceva cu adevărat rău. Deci, dacă ei au acces la toate aceste tehnologii grozave, de ce nu arată frumoși, radianți și sănătoși?
    Poate este alegerea lor. Sau poate că cineva îi controlează.
   Da, adevăratele elite nu sunt cele despre care noi credem că avem numele, asta este o certitudine.
    Așa e ... ei sunt marionete de asemenea, iar oamenii nu realizează asta, iar Corey știe, dar acești oameni, chiar și din partea elitei, există mereu altceva ce se întâmplă de care noi nu suntem conștienți și toată lumea are mizerii despre toată lumea. Iar lucrurile se întâmplă, dar acel eșantion, este probabil prea mult să-l discutăm chiar acum în emisiune.
    Iar eu am auzit de asemenea, dacă tot am vorbit de tehnologia avatar, folosind câmpuri electro-magnetice pentru a băga oamenii în clone și înapoi în corpul lor, eu am auzit povești cu unii dintre acești oameni ... când sunt în public ei sunt împinși în aceste corpuri bolnave,  când nu sunt în public, ei sunt împinși într-un corp avatar.
    Corey, unul dintre lucrurile care par relevante în toate astea, este această experiență foarte bizară pe care tu ai avut-o, cu un tip de regresie în vârstă, iar eu nu știu dacă Emery este familiarizat cu acest aspect sau nu, așa că asta este o oportunitate grozavă pentru noi cumva  să spunem asta în direct și să vedem unde duce? Deci ce-ar fi să ne spui un pic despre asta?
    Da, în afară de faptul că am vorbit cu păsări albastre de 2,5 m înălțime, aceasta este o altă parte a mărturisirii mele în care oamenii zic: nu pot să accept asta, faptul că în programele 20&Înapoi (20&B), este cumva ca o cale peste timp, ei te scot din această linie temporală și pentru 20 de ani tu servești timp de 20 de ani. La sfârșitul celor 20 de ani, ești adus la LOC ți se oferă o ... LOC este Comandamentul Operațiunilor Lunare.
    Ești interogat, spălat pe creier în mod chimic, iar apoi prin mijloace farmaceutice te iau, te pun pe o targă, te sedează mai întâi și pun toate aceste chestii din spumă peste tot în jurul tău legându-te ca tu să nu te poți mișca, iar apoi îți fac o Intra-Venoasă iar I.V. este o metodă farmaceutică de regresare a vârstei tale. Și asta ia cam două săptămâni.
    Ei te pun într-o comă chimică pentru aproximativ două săptămâni și pe măsură ce farmaceuticele te regresează în vârstă până la o anumită vârstă, în acel moment te iau pe tine acest tu regresat în vârstă și te trimit înapoi în timp punându-te în această mașinărie uriașă ce seamănă cu un RMN, în care patul iese afară RMN-ul este așa de mare, iar tu aluneci înăuntru și-n afara lui, acesta este cam ca o mașină cu aspect RMN de 2,5 m lungime, iar patul iese afară.
     Imediat ce tu ești regresat farmaceutic, ei te pun în interiorul acestui dispozitiv și se pornește și te duce înapoi în același dispozitiv, dar cu 20 de ani mai devreme în LOC. Ai auzit de vreo terapie farmaceutică care ar putea să reducă vârsta sau să lucreze asupra ei.
   Am auzit de ceva din lucrurile astea în laboratoarele militare când mă aflam acolo, dar nu am fost parte din acel proiect, dar știu o mulțime de oameni care au fost parte din acel proiect și categoric, au băgat foarte mulți bani în acesta. Mult mai mult decât în unele dintre chestii pe care le făceam noi ... absolut. Deci poți vedea cât de important era acesta.
   În timpul unor informări pe care le-am avut (noi știm unele dintre compartimentele care se află lângă noi) și uneori, toate compartimentele s-ar fi întâlnit într-o sală mare de întâlniri, o dată pe lună.
    Iar ei fac discuții legate de bază și fac mici actualizări legate de ce fac compartimentele și vorbesc de asemenea despre finanțe. Și unde merg banii și cine are bani și de asemenea cine are nevoie de susținere. Ei vor muta tehnicieni de aici să vină aici să-i ajutăm, să terminăm asta și să punem asta în așteptare.
     Și astfel, prin compartimentare tu afli toate aceste informații diferite ... da ... care este compartimentată față de ceilalți, deoarece tu te muți prin aceste compartimente.
    Exact și de aceea am fost capabil să fac nu numai corpuri ET, dar corpuri hibride, clone, apoi m-am mutat la nave spațiale, iar apoi la arme energetice și de asemenea la tehnologia portalurilor.
   Există vre-un nume pentru aceste conferințe? Cum le-ar numi?
Nu este o conferință, ci doar o întâlnire a bazei. Este o întâlnire conferință a bazei care e odată pe lună, iar tu te duci și toată lumea stă jos ...
    Directorii unității ... cum ar fi directorii de compartimente.
 Oh, absolut și sunt aproximativ 300 de oameni, știți ... și există multe întâlniri diferite, deci tu știi, deoarece totul este despărțit. Eu eram în acest pavilion medical, deci acolo eram doar noi. Și erau cam 300 de membrii acolo care veneau la această întâlnire odată pe lună.
Și aceștia nu sunt toți, nu sunt toți angajații, apropo. Sunt doar compartimentele pe care ei vor să le informeze sau să le spună că va fi o schimbare sau chiar niște schimbări la bază, schimbări de securitate, tot felul de lucruri, iar ei chiar schimbă lucrurile foarte des.
      Și în acest context a apărut ideea de terapie pentru regresie în vârstă.
  Așa am aflat de regresia în vârstă și de proprietățile regenerative la care ei lucrau, cu materiale celulare și chimicale. Iar ei încercau să reproducă neuro-chimicale, deoarece acestea au ceva de a face cu anti-îmbătrânirea, dar eu nu am fost informat legat de partea științifică a acesteia. Deci eu nu pot răspunde acestor întrebări.
    Ceea ce am prins de la tine totuși, ai zis 14 zile pentru regenerare. Iar acesta este numărul cheie care este folosit pentru a imprima 3D corpuri, uneori. Și imprimare 3D de organe și lucruri de acest gen, deoarece corpul poate să se regenereze  doar în anumite nivele de timp.
   Exact.
 Și nu știu mulți asta și numai după 20 de ani, două săptămâni nu sunt ceva rău, deoarece noi uneori putem face corpuri sau membre ...
   Are de a face cu metabolismul, nu? Viteza metabolismului poate fi împinsă doar atât de departe.
  Exact.
      Ei bine, un alt aspect a ceea ce el descrie sunt anomaliile temporale, călătoria în timp, schimbări de timp, timpul care scapă. Deci dacă tu te-ai afla în aceste întâlniri lunare de la bază, după cum spuneai, în acest pavilion medical, erai conștient de cercetarea temporală ce se petrecea? Ai auzit vreodată ceva de genul acesta?
   Nu, nu am auzit, îmi pare rău.
 OK.
   Eu știu asta, după ce am ieșit când am auzit niște lucruri, dar nu cât timp eram acolo.  Absolut deloc.
    Tu ai vorbit cu mine despre acest tip din armată care lucra într-un contract guvernamental
sau un contract guvernamental secret pentru o pastilă foarte interesantă. Da ... ai putea să ne vorbești despre asta?
    Da, pastila din Limitless. Ce se întâmplă este că astronauții și piloții și acești tipi de la forțele speciale primesc prea multe amfetamine și era un lucru normal pe vremuri să iei amfetamine pentru a face trupele să continue și să mențină piloții focalizați sau astronauții.
    Problema este că există efecte secundare ale acestora cum ar fi dependența și de asemenea îți risipești injecția deoarece tremuri și asta nu e bine. Așa că au inventat o nouă pastilă. Și ceea ce făcea aceasta era că-ți permitea să te focalizezi și să fii calm și să fii capabil să faci 10 lucruri odată foarte precis.
    De asemenea amplifica undele Delta, Beta și Zeta din creier, pentru a te ajuta de fapt să ai vedere la distanță oriunde, între 6 și 10 secunde în viitor, deci tu ai fi înaintea oponentului  dacă ți-ar fi dat cu siguranță, un pumn.
   Iar eu sunt sigur de asemenea că injecțiile pe care le-am primit pentru capacitățile E.I. îți grăbeau neurologia ... în neuronii noștrii există o anumită cantitate de rezistență în neuroni și au făcut ceva care au permis ca aceștia să fie mai puțin rezistenți astfel încât impulsurile să călătorească de multe ori mai rapid ... da ... iar asta era bine pentru noi atunci când comunicam cu non-tereștrii, deoarece ei gândesc mult mai repede. Aceasta permite sau îmbunătățește capacitatea de a avea abilități telepatice.
   Deci atunci când ei cresc viteza impulsurilor tale neurologice, ei cresc și rapiditatea  gândirii tale și începi să ai chestii ciudate ca vederea la distanță când vezi lucruri   întâmplându-se înainte ca ele să se petreacă ... da, absolut.
 Da, știința din spatele acestei este exact aceasta: grăbirea chimicalelor neuro transmițătoare și în spatele acestei pastile se află de fapt o chestie de voltaj.
       Cumva ei neutralizează pompele de Sodiu și Potasiu care crează rezistența pentru impulsurile electrice?
    Da, și prin grăbirea voltajului și ducerea acestuia acolo unde se presupune a fi, deoarece voltajul tuturor este un pic scăzut, se crează o altă homeostază în sistemul neuronal și asta este ceea ce face asta: controlează asta.
   Crește ... știți, de obicei au un voltaj scăzut, iar ei cresc voltajul la un anumit punct iar asta face exact ceea ce tu ai spus, face mai rapid acel semnal, de 10 ori.
   Deci imaginează-ți dacă poți gândi de 10 ori mai rapid, decât o faci în acest moment fără a avea un ritm cardiac mai ridicat, fără să tremuri, și a avea 10 conversații cu 10 ET, în același timp.
     Iar tu ești absolut corect legat de asta, deoarece exact așa se întâmplă când întâlnești și comunici cu un ET telepatic, noi suntem antrenați să memorăm 100 sau 150 de întrebări,  căci imediat ce-i vezi și ai contact vizual între 0 și 8 secunde, toate întrebările tale au un răspuns, iar tu stai acolo râzând sau plângând deoarece te simți ca un om idiot. Iar ei stau acolo râzând sau zâmbind înapoi.
    Căci cele 150 de întrebări la care tocmai am primit răspuns, tocmai au ridicat alte 1.5 milioane de întrebări ... așa că va trebui să aștepți următoarea întâlnire. Deci un lucru cu adevărat dinamic, din punct de vedere telepatic să ai comunicare așa.
    Și lucrul grozav legat de asta este că nu trebuie să-ți faci griji legat de bariere de limbaj și lucruri de acest gen și totul se bazează mai mult pe un răspuns ... emoțional. Vine către tine în mod emoțional. Știu că sună ciudat ...
   Da, poate veni sub formă de emoții, mirosuri, gusturi, sunete, pot veni sub forma propriei voci interioare ca un monolog sau ca mici imagini, fotografii ... sigur ... depinde de non-terestru, ei comunică în moduri diferite. Unii dintre ei, exact ca și noi, sunt mai vizuali, unii dintre ei sunt mai ... știi ...
     În regulă, sunt complet de acord.
   Este interesant pentru mine să știu că noi ca și oameni, dezvoltăm o mare competență la un instrument ... de exemplu într-o improvizație de jazz, ca și muzician. Când chiar intri în detaliile modului cum acei oameni cântă acele partituri trebuie să gândești mai rapid decât  majoritatea oamenilor, deoarece tu nu numai că execuți notele pe care le cânți, ci și plănuiești ce vei face mai departe și corectați-mă dacă greșesc, dar o mulțime de informatori mi-au spus că muzicienii tind să fie mult mai capabili să fie aduși în aceste tipuri de programe para-psihice, telepatice.
     Doar prin a învăța cum să citești muzica și cum să compui, creezi diferite căi neuronale în creier, ceea ce-ți oferă o lățime de bandă mai mare. Deci da, cred că vei avea cred o mai mare "firăraie" neurologică.
    Da, tu creezi o altă cută (circumvoluțiune n.t.) când se întâmplă asta. Deci de aia spunem noi, știți, când ne uităm la un creier, în operații dacă este foarte ridat, noi spunem: oh, tipul ăsta e chiar deștept.
      Dacă e foarte neted e ca o insultă ne-o adresăm unii altora: oh, ai un creier așa neted,
deoarece tu ești stupid ...
    De ce ar crește materia? Nu sunt sigur că înțeleg.
   Eu chiar nu știu. Nu știu nici dacă există niște informații pentru a susține asta, dar aceasta este doar o glumă din interior pe care o avem în proiectele compartimentate, deoarece în special când te uiți la creierele ET, este pur și simplu ireal ... prin forma lor și unele din ele au 4 lobi și sunt extrem de ridate. Și este doar un lucru interesant.
    Deci eu nu știu dacă acesta este un lucru dovedit medical, dar acesta este doar un lucru din interior pe care l-am auzit la o mulțime de doctori și oameni de știință vorbind despre el,  deci noi am adoptat asta ca pe o glumă.
     Asta este un pic în afara subiectului, dar creierele la care v-ați uitat ele au emisfere?
  Da.
   Pe o ... ok ... eu am ...
    Există 4 emisfere la un trunchi cerebral.
  În regulă, eu mă întrebam doar deoarece eu știu cum studiau câmpul electromagnetic,  corpul electric și cum ar fi trebuit ca să existe cel puțin două emisfere în creier pentru a fi capabili să proceseze câmpul electro-magnetic, într-un anumit fel și tu folosești asta ca un hard-disk pentru memoria ta.
      Da, adică nu toți ET au doar 4 lobi, ca să revenim, ceea ce eu am înțeles este că există multe tipuri diferite și unele din ele au de asemenea acestă uimitoare și armonioasă chestie de tipul timpanului urechii, care este de fapt localizat ca și disc între lobi, deci ei sunt mai mult poate, ca niște delfini ... mai auditivi ... ei au o frecvență sau vorbire auditivă ori de foarte joasă frecvență, ori de frecvență foarte înaltă, dar nu la mijloc, iar ei spun că este folosit pentru comunicare.
    Ce eram eu curios: din creierele pe care tu le-ai văzut, ele sunt mai mult asemănătoare sau neasemănătoare? Sau sunt destul de asemănătoare?
    Există așa de multe specii, 1), vorbim de un număr nelimitat de specii.
 Da ... mă întrebam cum s-au dezvoltat pe o planetă diferită.
     Din cauza planetelor și al gravitației și al tipului de corp pe care-l au, de obicei asta ne indică și dacă au fost vreodată pe vreo planetă. Poți spune după corp, iar în privința creierului sunt pur și simplu prea multe să treci prin ele ... este ca și cum ai cere despre toate creierele tuturor speciilor de pe planetă ...
  Da, iar creierele insectelor sunt foarte diferite de cele ale mamiferelor ...
  Dar toți au aspectul de stea cu 5 colțuri, care înseamnă un cap, 2 brațe și două picioare.
Iar creierul totuși, este mereu diferit: poate fi foarte mare, foarte mic. Noi am crezut că avem un ET la un moment dat și nu era, era o PLF și nu avea creier. Avea o altă formație globulară în el și este foarte interesant să vezi cum fac ei clone și PLF, căci și ET fac asta de asemenea.
Ei fac .. ei fac tot felul de așa ceva.
    În special cenușii care sunt niște piese de hardware pe picioare acolo. Există așa de multe grupuri au fost văzute cu acești mici roboței. Da, da ...
    Ei bine asta intră cumva într-un alt subiect pe care vreau să-l acoperim, care este legat de bio-hacking. Oamenii lui Corey din Alianța PSS, erau foarte îngrijorați despre IA și pierderea suveranității noastre genetice în favoarea mașinilor.
    Dar eu sunt curios ce ai făcut tu (și poate putem deschide această discuție), ce ai văzut  privind tehnologia care interferează cu biologia în mod direct? Cum ar fi un implant sau o augmentare?
    Ei bine, ceea ce ei au făcut, iar eu știu asta 100% sigur, este că folosesc nano particule în corp, care lucrează una cu cealaltă, infuzează în corp sau se tele-transportă în corp și se află în sistemul tău. Te poți descotorosi de ele, dar sunt în sistemul tău. Iar acestea le permit să te controleze. Le permite să ...
    Este foarte interesant. Eu am primit o actualizare sau o informare, iar în programe ei încercau să prindă un anumit tip de castă de reptilieni, de ceva vreme, dar dacă ei ar fi ucis unul, acesta se dezintegra, se vaporiza, iar ei într-un final au reușit să creeze un fel de câmp care i-ar fi împiedicat să se dezintegreze, când au ucis unul și apoi i-au făcut o autopsie și au descoperit că era infestat de naniți ... da ... complet infestat.
     Și atunci a fost momentul când ei au început să realizeze că o parte din casta reptiliană
venera un Zeu al IA.
    De fapt acea ființă a fost realizată de o IA.
    Mie mi s-a spus că era o ființă biologică care la un anumit punct al dezvoltării ei pur și simplu au fost infuzați cu toții cu ...
   Iar aceștia sunt reptilieni, da?
   Da ... cu siguranță.
    Există știți, aceste ... silozuri care crează aceste creaturi și sunt complet controlate, iar ele nu sunt ... sunt diferite de o mulțime de rase reptiliene, dar sunt reptiliene.
    Eu am văzut genetica reptilienilor pe care i-am creat noi care sunt mari, cenușii și la fel de înfricoșători ca cei reali.
    Când spui siloz eu mă gândesc poate la un cilindru de 30 de m înălțime, din metal. Ce înțelegi tu prin siloz în acest caz?
    Forma acestor nave sau stații permanente ... cum ar fi capsulele ... da, dar noi vorbim de unele foarte mari, adică unele dintre ele pot fi până la 400 de m lungime și trec prin ... este ca un cilindru deoarece pornește aici, iar în momentul în care clona iese afară și o infuzează cu toate, este deja completă ... știți, este crescută deja la întreaga ei capacitate și este gata de muncă, aș zice. Iar acestea sunt create de IA. Acum, cine a creat acea IA, asta e întrebarea?
   Ei bine informațiile spun că această IA este așa de incredibil de antică și nu vine din realitatea noastră și că a venit printr-o breșă, din altă realitate și a produs dezastru în multe multe galaxii de-a lungul unor timpuri imemoriale.
   Da, este ca un virus aici ... da.
  Deci tu ești familiarizat cu aceiași problemă? 
  Da.
   Unde anume ai auzit tu de problema IA, dacă ne poți oferi ceva detalii care-ți sunt permise să le împărtășești?
   Prima dată când am auzit despre asta a fost în proiecte, când ei vorbeau de o IA ce ar putea fi o amenințare, iar ei au capturat o mulțime de ET cu acești ... noi îi numim naniți, în ei și astfel noi am știut că nimeni nu și-ar face asta propriului corp căci nu există niciun beneficiu pentru ei, decât dacă are de a face cu controlul.
   Iar noi am aflat prin receptoare generatoare de frecvență că până și adânc în subteran tot recepționează un el de ... da în interiorul spațiu-timpului ... un mesaj pe o frecvență ...
     Da, este un tip de comunicare de genul interconectare cuantică. Noi am folosit asta în programe. Ei aveau dispozitive ce aveau izotopi care fuseseră interconectați cuantic. Și indiferent unde se aflau în timp sau spațiu, aveai comunicare instantanee.
   Când ei au lucrat prima data la propulsoarele temporale, dacă acești oameni se întâmpla să călătorească în afara fazei sau în afara timpului, ei ar fi fost capabili să spună după întârzierea, ușoara întârziere, exact când și unde erau localizați.
   Asta are sens.
   Problema IA, după înțelegerea ta, eu vreau să văd doar dacă există vreo discrepanță între ceea ce tu ai auzit și ce a auzit Corey, ce ai auzit tu de identitatea și conștiința celor care folosesc mașini?
    Noi am auzit doar că există o amenințare, că este IA și că nu este din dimensiunea asta și că se află acum în acestă dimensiune și se află la marginile sistemului nostru solar ca și cum ar exista o parte a acestei IA fie că este aceasta în sine sau ar putea fi peste tot.
   Este peste tot.
   Înțelegeți ce vreau să spun? Și asta este ceea ce au spus : ar putea fi peste tot.
   Nu este localizată în timp și spațiu.
  Da, dar ei au ceva 3D, o navă sau ceva aici sau ceva în afara sistemului solar pe care ei o monitorizează de ceva vreme.
    Aceasta are o navă?
    Da, este ori o navă ori o stație de vre-un fel, în afara sistemului. Noi avem deja sateliți acolo ... fix după Voyager  și cu mult timp înainte de Voyager.
   Da, noi călătoream în spațiu ... deci noi călătoream ... de cât de mult timp? Ai putea să spui o dată?
    Pe la mijlocul anilor 80 noi deja călătoream în alte sisteme stelare. Deci noi călătoream spre Norul Oort în mod rutinar.
   Deci așa au aflat de aceasta, iar apoi când au aflat de acea frecvență ce emitea de la acea IA, de la toți ET pe care-i capturaseră ...
    Semnalul IA ...
  Da este semnalul și încercau să-l transmită înapoi pentru a-l omorî. Dar oricum, ceea ce s-a întâmplat, toate aceste ființe au de asemenea același semnal. Iar atunci ei au știut că aceștia nu erau cu adevărat ... adică erau ființe organice reale, dar sunt controlate de altceva, după cum ai numit-o tu, această IA.
    Dar ei nu pot bloca acest câmp, deoarece așa cum am spus este o interconectare cuantică.
  Da este dincolo de timp și spațiu așa că acea frecvență se poate deschide, este trimisă și se deschide indiferent unde vrei. Este ca o undă scalară, ar putea fi oriunde.
     În regulă cum, unul dintre cele mai ciudate lucruri pe care le-am auzit vreodată care i-a făcut pe o mulțime de oameni să se înspăimânte și am întâlnit acest tip pe nume Jacob, el vorbea de un sistem IA despre care el a spus că era în subteran, în Pământ, care era construit de cei răi și care monitorizează gândurile tuturor și că dacă tu începi să te gândești într-o direcție  care ar conduce către dezvăluire care ar conduce către o planetă mai bună, atunci ar începe să te facă să te simți obosit, să te simți anxios, să facă cam tot ce poate ca tu să nu vrei să citești acea informație, sau să mai privești acea informație.
    Ei bine, asta este parte dintr-o rețea mai vastă. Draconienii cu multe mii de ani în urmă au realizat o rețea care utilizează nu numai Liniile Ley pentru a ... căci știți, ei au această tehnologie în orbită și folosesc linia vizibilă, știți, comunică cu ceilalți sateliți de jur-împrejur și de asemenea comunică prin a transmite prin acest sistem rețea și este un sistem de control mental și un sistem de monitorizare al conștiinței. Și știu că încorporează câteva dintre pietrele noastre naturale și minerale pentru a depozita cumva informații, așa cum am face-o noi într-un cristal.
     Dar ai auzit ceva de genul acesta despre ideea că IA ar putea să ne influențeze cumva în conștiința noastră?
   Ei bine, eu nu am auzit de acel loc despre care vorbești din interiorul Pământului. Dar am auzit despre dispozitivele de control mental pe care le avem pe Marte și Lună și de aici, care trimit aceste unde aici jos și de asemenea de HAARP, de care toată lumea a auzit, aceste arme scalare ce pot face chestii trimise, dar eu nu am știut nimic despre primirea de informații de la aceste lucruri și să fim controlați de acestea din subteran, dar acelea sunt singurele despre care eu știu.
     Deci eu vreau să terminăm acest episod într-o notă mai pozitivă, iar eu cred că este cu adevărat important, în caz că oamenii nu au urmărit celelalte episoade, când am acoperit acest aspect ...
    Eu am căutat în învățăturile înțelepciunii profeții despre un eveniment solar despre un bliț solar prin aproximativ 35 culturi diferite care spun că acesta va conduce într-o epocă de aur și Corey, dacă poți să aduci asta în discuție pe scurt, despre ce este blițul și cum s-ar putea conecta la această la această problemă bazându-te pe informația ta?
     Sigur, modul cum mi-a fost descris mie și au fost niște conversații recente despre asta,  grupul nostru local de stele, călătorește printr-o parte a galaxiei care are un nor de energie înaltă și din cauza rețelei cosmice toate stele acestea sunt conectate printr-un tub electromagnetic fin, iar atunci când una dintre aceste stele intră în acest nor greu, există un feedback electric prin tot restul și totul începe să se acumuleze și începe să pulseze prin steaua noastră către noi.
      Și specific Corey, ce spun aceștia despre asta și problema noastră cu IA?
   În esență, ei au afirmat că atunci plănuiesc să aducă o mulțime din aceste tehnologii ascunse, în față și că ei se așteaptă ca ... și mai recent mi s-a spus că la finalul minimului solar, care este cam la 10 - 11 ani distanță, este momentul când ei se așteaptă la această serie de blițuri solare, iar atunci când are loc această serie de blițuri solare va fi în esență ca un EMP care va distruge toată tehnologia pe care o folosește IA cumva ca peștele în apă, va înlătura cumva toată acea tehnologie și va curăța toate câmpurile bio-electrice ale planetei și de pe celelalte planete, deoarece acest semnal al IA poate sta în câmpul electric al unei planete timp de mii sau milioane de ani până ce apare o tehnologie în apropiere de care se se atașeze.
    Deci în esență, acest semnal al IA și toată tehnologia pe care o utilizează IA vor fi distruse, iar în acel moment, ei vor aduce toate aceste tehnologii pe care noi am fost capabili să le vedem în spatele scenei.
    Frumos.
   Tu ai auzit cât timp te-ai aflat acolo de niște contra-măsuri efective împotriva IA?
   Da, ei categoric înarmau spațiul și au trimis mai multe sonde în acea zonă, iar acesta este ... doar guvernul SUA, nu proiectele subterane. Acestea au propria lor agendă legat de asta.
Ei mai degrabă ar captura-o s-o studieze, s-o aducă aici, ceea ce nu este bine ...
     Din nefericire, o mulțime dintre aceștia o venerează, ei sunt profeți ai IA acum. Ei sunt prinși în transumanism și văd asta ca pe o posibilitate de înălțare tehnologică. Dar acei oameni vor fi foarte dezamăgiți deoarece atunci când se va produce blițul solar și le va distruge toată tehnologia și vom avea oportunitatea de a aduce o nouă tehnologie și să ne eliberăm de semnalul IA și de toți ET care ne controlează.
      Eu vreau să fac o afirmație legat de asta și aș vrea să vă aud gândurile la amândoi, iar acesta ar fi : dacă ar fi să ne luăm după unele dintre lucrurile pe care le-a spus Corey există o posibilitate ca această IA, care este aproape la fel de veche ca Universul și m-am întrebat dacă aceste blițuri, poate ar fi un răspuns adaptat al unui univers viu pentru a fi capabil să curețe acestă infecție în mod continuu și să continuie să reînnoiască viața și să oprească acestă chestie să se răspândească.
     Mi s-a spus că ceea ce se petrece cu blițurile solare este o mecanică celestă naturală.
   Așa ... dar ar putea să existe vre-un design inteligent în spatele acestora?
    Oh da, categoric. Să se apere împotriva acestei amenințări antice.
Da, și după blițul solar se schimbă energia unui sistem și pentru o mulțime dintre aceste  ființe negative nu este acceptabil pentru ele, ele nu pot exista în aceste sisteme. Deci ar putea exista vre-un fel de realizare conștientă, dar ar putea fi de asemenea doar o parte din homeostaza universului.
       Sigur.
Tu ai auzit vreodată despre vre-un eveniment solar sau despre ideea că noi am putea să trecem prin vre-un fel de evoluție rapidă, doar că pe baze naturale?
     Da, nu printr-un eveniment solar. Dar eu am auzit despre niște tipuri de povești despre o înălțare rapidă, dar nimic ce să raportez și să mă simt confortabil că este solid ca piatra. Deci pentru mine este cumva nou ceea ce spuneți voi și cei spui tu despre homeostază. Adică totul are sens ...
     Eu aș putea specula doar ascultând asta, că există un fel de homeostază ce se petrece, deoarece universul este viu, iar noi încă suntem aici. Și vom fi aici pentru foarte mult timp.
Iar noi chiar avem ET buni acolo în spațiu care lucrează împotriva tuturor chestiilor astea și avem de asemenea Universul și nu uitați că noi suntem Universul.
Ei bine asta a fost foarte fascinant și vreau să vă mulțumesc la amândoi că ați fost aici.

Și vreau să vă mulțumesc vouă că v-ați uitat. Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative: AICI,  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...