ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 25 iulie 2019

GRAVE CONSECINȚE LA PĂTRUNDEREA ÎN ZONE INTERZISE

    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Pe durata muncii sale în subteran, Emery a urcat mai multe grade de autorizare pentru a putea examina interiorul navelor spațiale extraterestre. Știm că securitatea este una dintre principalele preocupări când se lucrează cu tehnologie din alte lumi; Emery ne dezvăluie puterile uimitoare ale nivelelor înalte și gravele consecințe ale mersului într-o zonă restricționată fără autorizație, care a dus la arestarea sa.       Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Într-un episod anterior noi am discutat unele tipuri de lucruri care s-ar putea întâmpla  când cineva ar părea agitat și s-ar uita în jur, ar veni la tine și ar spune: Există ceva ce vreau ca tu chiar să știi, dar nu știu dacă ar trebui să-ți spun și te-am întrebat dacă ți s-a întâmplat  vreodată asta. Care a fost răspunsul tău? Haide să ne reamintim asta mai întâi.
   Da, există ceva ce este similar cu asta. De obicei nu se întâmplă în felul acesta, ci de obicei după ce cineva a fost într-un proiect de foarte foarte mult timp, mai mult decât ai fost tu chiar și ei văd că tu ai fost acolo de mult timp, iar ei știu că tu faci ceva corect deoarece ești  încă acolo și, la o cină, ei ar putea să împărtășească ceva informații și să deveniți prieteni, ceea ce nu-ți este permis să devii prieten cu cineva din interior, din aceste programe compartimentate sau din exterior, dar se întâmplă. Iar eu mi-am făcut prieteni ...
    Stai așa, pe o uniformă militară tipică există un nume?
 Cum este în armată sau la marinari?
    Da. Voi aveați nume pe uniforme acolo?
 Nu, nu există vre-un nume, tu aveai doar banderola.
    Deci, îți era permis să spui oamenilor care este numele tău sau nici măcar ...
 Da, îți este permis să ai conversații ocazionale, spun ei. Oamenii vorbesc despre familiile lor și despre ce au făcut de-a lungul week-end-ului. Lucruri comune ... auzi oamenii vorbind  despre filme și seriale TV și ... glume nostime și o mulțime de glume sunt spuse în timpul cinei, pe care oamenii le scornesc. Iar acestea reflectă de asemenea unele dintre proiectele la care lucram, dar nu vorbesc despre proiecte, deci este ok. Deci tu ai putea ajunge să cunoști pe cineva după nume, să ți-l amintești și să vorbești cu ei.
    Tu aveai de asemenea în exterior vre-o cafenea și ceva zone recreaționale unde v-ați fi întâlnit cu acești oameni?
   Ei bine, nu zone recreaționale, dar am devenit prieten cu o mulțime dintre comandanți și cu o mulțime din oamenii de știință care se aflau în aceleași proiecte, iar eu m-am întâlnit cu oamenii de știință și alți oameni în mod ilegal, pentru întâlniri sociale.
   Cine și grătare despre care tu te gândești că din cauză că ți-este comandant și te invită la grătar, iar el a fost acolo cu 10 - 20 de ani mai mult decât tine, că totul va fi în regulă, nu?
   Dar nu e cazul, nu este așa, nu este în regulă, iar ei pun aceste reguli ca aceste lucruri să nu se întâmple și informația să nu pice în mâini greșite. Iar cu unul dintre comandanții de la unul dintre proiectele la care lucram, am devenit foarte apropiat, un prieten foarte bun de-al meu, iar noi mergeam cu bicicletele la munte împreună, aveam motociclete, era unul dintre amicii mei, știți ...
    Îți era permis să faci expediții de ciclism montan cu ofițerul comandant în afara bazei?
  Nu, nu-ți este permis ... absolut deloc. Știți, îmi amintesc că l-am vizitat la soția lui,  împreună cu prietena mea, de mult ori să mâncăm diverse, iar noi  nu vorbeam niciodată cu adevărat nimic despre ceea ce se petrecea pe bază și eram foarte ok legat de asta, dar știți, în timpul orelor noastre în care mâncam și în timpul altor ore de antrenamente în aceste dispozitive subterane, chiar vorbești uneori, oamenii se scapă și încep să vorbească despre lucruri, iar unul dintre lucrurile pe care el mi le-a menționat era despre acestă navă uimitoare pe care el avea să mi-o ofere mie să mă implic cu ea, probabil, să lucrez asupra ei și să încerc simulatorul de zbor al unui Vehicul De Reproducere ET (ARV).
    Chiar?
  Da.
    Tu ai apucat să vezi vreo navă înainte de acest moment?
  Da, văzusem o navă înainte de acest moment, dar nu la această scală și nu erau ARV-uri.
    Ce este un ARV, pentru cei care nu știu?
 Când noi avem o navă pe care o găsim pe Pământ sau doborâtă sau colectată din gunoiul spațial sau din alt loc din spațiu, este adusă către aceste instalații, și în esență, ei încearcă să facă inginerie inversă pe aceste nave pe cât de bine pot conform abilităților lor ...
    Deci acest comandant, prieten de-al tău, pare că voi v-ați apropiat destul de mult mergi în ciclism montan cu el, iei cina cu familia lui ... Ei aveau ... adică voi tipilor erați cip_ați? Ei ar fi putut să vă urmărească prin GPS, iar ei să știe că tu luai cina cu acest tip ?
   Nu, nu din ceea ce știu eu ... eu de fapt am fost prins cu acel comandant într-o locație în care nu eram autorizat să mă aflu din cauza autorizaților mele. Și totul s-a deteriorat rapid după aia.
    Ei bine, aceasta este o poveste pe care tu mi-ai spus-o acum mulți ani, deci haide să elaborăm asta un pic mai mult. Unde te aflai cu comandantul când ți-a spus prima dată despre asta și ce a spus el că vei fi capabil să vezi?
    Era de fapt o navă cu adevărat ET pe care o capturaseră și o aduseseră la unul dintre  camerele de operațiuni din hangarele subterane ... cele complet vidate. Iar în interiorul aceleia, ei o duplicau, în aceiași încăpere, încercând să facă inginerie inversă cu nava. Deci ei au început cu interiorul navei, așa că aceasta arăta cumva deschisă și tăiată în două. Era ca o navă în formă de diamant și nu era așa de mare. Era probabil nu mai mare de de un tir.
    Deci când tu spui de forma diamantului, ai putea fi mai precis legat de asta? Cum arăta de fapt dacă tu ai fi ... 
   Ca o bucată de fluor. Este de o formă octaedrică.
   Piramidă deasupra, piramidă dedesubt.
   Exact, dar așezată, așa că vârfurile sunt în lateral nu sus și jos. Deci aceasta era așezată așa și era echilibrată perfect. Așa că ei au făcut asta. Ei au încercat să facă ...
    Tu spui că era de dimensiunea unui tir?
  Da, era chiar mică.
    Care era culoarea?
 Era aurie. Chiar avea o lumină, una foarte frumoasă așa cum sunt aceste lumini pe noi, pe fața noastră.
    Strălucea?
 Foarte subtilă, foarte fină și avea o suprafață foarte metalică. Deci ar fi reflectat lumina,  dacă ai fi pus lumină pe ea.
    Fără suduri din nou?
 Fără suduri, exceptând marginile octaedrului.
    Dar tu ai spus că deja o disecaseră sau ceva ...
 Nava pe care o făceau alături era doar ... ei încercau să-și dea seama cum funcționează și cum zbura de colo colo, iar ei făceau o mulțime de lucruri cu electro-magnetica așa că ei au duplicat o jumătate, o secțiune transversală, o versiune pe jumătate, realizată de om.
    Este doar o jumătate de octaedru pe care l-ai tăia pe jumătate?
 Da, exact.
    Cum ai ajuns acolo, dacă tu nu aveai permisiunea să ajungi acolo? Dacă nu erai autorizat să ajungi acolo, cum oare ai ajuns în acea încăpere?
    Da, este o stipulare ... dacă ești escortat de cineva cu autoritate mare și de multe ori din motive de urgență, trebuie să mergi în anumite locuri foarte rapid, și atâta timp cât ești cu cineva care are o autorizație mai înaltă ca tine, atunci, responsabilitatea aparține acelei persoane ... pentru probleme legale și pentru tot. Dar toată lumea știe că dacă nu ești informat despre un proiect, este foarte puțin probabil ca tu să vezi ceva fără să știi nimic despre asta, iar eu nu fusesem informat de proiect. Eu am fost introdus în proiect în mod clandestin, de prietenul meu.
    Spune-ne cum s-a întâmplat.
 Deci am mers la acest etaj, ușile s-au deschis și am mers pe un coridor vreo 30 de metri, iar acolo era o altă ușă de vidare normală pe care am vedea-o pe acele uși glisante așa cum ai vedea la ușile de lift normale, care alunecă și se deschid, dar acestea sunt uși foarte groase,  extrem de groase, cam de 60 de cm grosime. Imediat ce se deschid aceste uși, există o platformă, iar pe aceasta mai mergi vreo 9 metri, cu balustrade, iar în jos este un hău căruia nu-i poți vedea fundul.
   Iar pereții sunt complet sculptați în stâncă așa cum ai vedea într-o cavernă. Pereți formați pur și simplu din rocă. Iar aceea, încăperea în care aveam să intru trecând această pasarelă este un dom în care se află nava.
   Deci avem toate aceste poduri diferite mergând către acestă încăpere gigantică presurizată de operațiuni, auto-suspendată ... Deci tu a trebuit să treci prin aceste uși de 60 cm grosime doar pentru a ajunge la pasarelă, prin cavernă, înainte de a ajunge la partea cu domul?
   Da, exact, deci este foarte securizat cu siguranță, iar eu nu știu de ce ei au această cameră suspendată, depărtată de pereți, poate de 30 de metri, așa că avem acestă cameră gigantică în care intrai pe multiple pasarele, prin alte uși ce intrau în ea. Iar apoi intrai acolo, iar aceste uși se deschideau, aceleași uși de 60 de cm iar acum te aflai în punctul terminal și acolo erau cele două nave.
    Descrie acum ce ai văzut și cum te-ai apropiat?
 Este o cameră mare și rotundă cu un tavan în formă de dom, ce mergea foarte sus. Eu nu știu exact cât de sus, dar cel puțin câțiva zeci de metri. Iar podeaua este complet oglindită cu niște tipuri de plăci metalice, iar acestea au o formă hexagonală și sunt niște plăci foarte mari poate de 1,8 metri aceste plăci hexagonale și nu știu dacă sunt folosite pentru ceva electro-magnetic.
  Ar putea exista ceva sub ele, și mă gândeam că poate ei le folosesc pentru a ridica frecvența  pentru această chestie, deoarece ambele nave acum ating solul, dar știți, aceste nave cântăresc câteva mii de tone, deci evident că ceva le susținea, în mod nenatural cu ceva ce nu suntem obișnuiți să avem aici pe Pământ, vre-un fel de anti-gravitație. Una din nave este bineînțeles originala, am vorbit despre asta, iar cea de-a doua este pentru ca instructorii să învețe cum să zboare această navă.
   Care a fost experiența ta? Ți-era frică să vorbești și să spui cât de senzațional arătau astea?   Ai spus ceva?
    Da, chiar am spus: "asta este uimitor, uluitor, mulțumesc că mi-ați permis să fiu parte din acest proiect" ... căci eu mă aflam sub ... eu chiar credeam că aceasta este poate, prima mea introducere în asta, iar eu poate voi fi parte din asta cumva. Eu chiar sunt curios de acest sistem de simulare a zborului.
   Ai putea să intri în mai multe detalii despre modul în care este de fapt experiența? Tu vezi stele și zbori pe lângă Jupiter și Saturn în simulator? Ce faci de fapt?
    Exact, este o descriere completă a realității 3D a întregii planete și a oceanelor. A acestei planete. A acestei planete și nu ne arată nimic din afara planetei, apropo, de fapt nimic mai departe de Lună. Dar în afară de asta ei au simulări complete ale structurilor lunare și de asemenea în interiorul Lunii, iar cel mai super lucru erau oceanele. Aici erau lucruri pe care nu le-ai mai văzut înainte și chiar dacă acesta era scris ca și program eu nu cred asta și cred că este o replică exactă a lucrurilor pe care ei deja le știu.
    Deci, imaginați-vă că vă conectați la Google Earth x 1000 plus niște ochelari VR Google și să fi capabil să mergi oriunde ...
    Ce a fost super legat de oceane?
  Ei bine ceea ce știm noi despre oceane este din Google Earth și enciclopedii. Nu foarte mulți oameni pot intra într-un submarin să exploreze oceanele. Iar noi știm mai multe despre propriul nostru spațiu decât știm despre oceane. Și toată lumea știe asta. Iar scaunul este de fapt o parte a navei. Deci nu este ca un scaun, ci este de fapt turnat, aș spune că este un model al unui scaun. Ok și în acela, în fața aceluia este acest tablou de comandă uriaș. Iar acest tablou de bord are ecrane, imagini holografice, are joystick-uri făcute pentru mâna ta,  unde mâna alunecă în ele.
   Imaginează-ți o mănușă inversată în care tu îți pui mâinile în această zonă, iar palmele tale alunecă foarte fin pe suprafața unei bile, iar aceea este ceea ce activează totul. Deci el a început să mă învețe cum să zbor nava.
    Deci tu te-ai așezat în carlingă.
 Da, am zburat cu nava ...
    În interiorul domului?
  Nu, acesta era un simulator, de aceea avea un ecran mare în el. Deci ei încercau să facă inginerie inversă cu scaunul și cu câteva din lucrurile pe care le-au văzut acolo, iar acesta era falsificat. Acesta era un ecran mare, un simulator al acelei nave. Deci ei antrenau piloți, piloți clandestini cum să piloteze aceste nave cu aceste bile în care alunecă mâinile tale. Și apropo, este un scaun foarte confortabil.
    Acesta se mula pe corpul tău sau era doar o formă confortabilă?
  Se simțea foarte ... era ca și cum ar fi fost modelabil, nu-ți contorsiona corpul, dar nu se mula pe tine, dar îți oferea spațiu de manevră. Deci coatele tale și totul, trebuia să stai într-o anumită poziție, și era cumva înclinată un pic, iar tu stăteau cu mâinile așa în această chestie ciudată care este parte din scaun, apropo, mănușa, dar nu vă gândiți la o mănușă, ci gândiți-vă ca la niște găuri din scaun se potrivesc perfect pe aceste bile de acolo.
    Iar după ce intri în simulator pentru câteva ore, cel puțin 3-4 ore, îmi amintesc ușile, auzind acel sunet oribil al ușilor ce se deschideau, căci tot făcea ecou acolo, auzeai  conversațiile tuturor, totul. Nu exista niciun covor, nimic. Puteai auzi un ac căzând de la 30 de metri distanță. Și este doar această liniște frumoasă și doar vocile noastre, iar când se deschid ușile, aveau acest sunet foarte interesant. Sunau ca și cum ... dacă ai avut vreodată o bucată de plastic ... eu mă refer la Razele X deoarece știi cum este hârtia de la razele X? Tu o scuturi și face așa ... Iar aceste uși făceau exact așa ... și se deschideau. Deci aveau acest zgomot vibrațional foarte ciudat care nu era ceva comun să-l auzi la o ușă mecanică, aș spune.
    Iar când am auzit asta m-am uitat la el și am zis: oh, sunt și alți oameni care vin? Iar el a zis: nu, nimănui nu-i este permis să vină aici acum. Și atunci au apărut costumele.
    Ce vrei să spui prin costume? Costumele?
  Eu mi-am imaginat că el este comandantul suprem, că este responsabil de tot, nimeni nu e mai mare în grad ca el, deci cum va zice ceva orice securitate despre asta, deoarece eu în mod legitim am crezut că este ok ... și nu era.
   Iar costumele sunt oameni în costume negre, aceasta nu este o zonă curată, apropo, deci nu trebuie să-ți pui costumul spațial acolo, zona se numește murdară. Deci tu poți să fi doar în uniformă acolo. Iar aceste costume au intrat ...
    Vorbim de costum și cravată?
 Da, costum și cravată, erau 4 sau 5 dintre ei, cu toții mai înalți ca mine, și mai mari ca mine ...
    Vorbim de Oamenii în Negru cu pălării și ochelari de soare?
  Fără ochelari de soare, doar tipi normali, mari, dar foarte profesioniști, care nu erau nici de la securitate, dar puteau fi. Și îmi amintesc că l-au apucat de brațe și l-au îndepărtat de chestie, iar apoi ei mi-au spus să cobor din scaun și am coborât din scaun, mi-au pus mâinile la spate m-au legat și mi-au pus ceva pe ochi și acea dată a fost ultima dată când l-am văzut.
    Chiar? În toată viața ta?
 Da.
    Ok, plimbă-ne prin acesta acum. Eu știu că această parte este dureroasă, dar spune-ne, tu aveai vre-un fel de sac pus pe capul tău, erai legat la spate ... cât de mult trecuse de când intrasei în încăpere. Ce ai experimentat de-a lungul drumului?
    Am fost în 3 lifturi, a fost o călătorie foarte lungă și am încercat să-mi urmăresc pașii de unde m-au dus, dar apoi ei m-au pus într-una din acele mașini electrice pe care le au sunt foarte mici, dar pot conține 4 oameni, dar gândiți-vă la asta ca la o chestie de tip sanie doar că dublă în dimensiune, iar ei vorbeau într-o limbă diferită pe care eu n-o știam.
    Nu suna ca nicio limbă pământeană cu care ești familiarizat?
 Nu. Eu m-am gândit că ar putea fi poate, Navajo sau altă limbă indiană, suna poate un pic cu limba navajo, iar eu știu un pic din asta de când am trăit în Mexic, dar eu nu am înțeles-o.
Iar ei o vorbeau așa de fluent și din când în când se întrerupeau și vorbeau în engleză cu mine.
    În alte privințe, acești oameni arătau ca și cum ar fi de pe Pământ?
 Ei erau oameni modificați genetic cu siguranță. Cumva ei erau modificați genetic, deoarece ei erau un pic cam mari și arătau cu toții cam la fel. Iar ei erau foarte profesioniști și inteligenți, foarte puternici.
    Ce tip de rasă de pe Pământ ar fi ei?
 Ei erau albi, rasa era albă, aveau ochii albaștrii și păr divers colorat, ei erau îmbrăcați foarte frumos.
    Și extrem de musculoși?
 Extrem de musculoși și de mari. Deci asta era intimidat chiar de la început. Eu eram speriat, foarte.
    Ei cărau ceva asupra lor, cum ar fi o armă sau ceva când i-ai văzut prima dată?
 Nu, nimic, dar ei mă mânuiau cu forță, iar eu eram foarte ascultător. Dar ei mă mânuiau totuși, foarte în forță.
    Și ce se întâmplă mai departe?
 Ei m-au coborât din acest vehicul într-o mică încăpere, deoarece am fost dezlegat la ochi, de acea pot să descriu acel moment, dar am fost legat la ochi, brațele îmi erau legate strâns la spate, iar ei mi-au spus să mă așez pe un scaun și existau 3 scaune și o masă într-o încăpere de 3 metri, și am fost lovit în spatele capului de multe ori, în ceafă și de asemenea în stomac
de vre-un fel de instrument ca un baston, poate, sau ceva și am căzut inconștient și sângeram din spatele capului, dar nimic la față.
   Apoi ei s-au așezat și au decis să-mi pună o mulțime de întrebări. Ei mi-au pus întrebări legate de cât de mult timp știam de proiect, ce mi-a spus, iar eu am recunoscut că eram prieten cu el în exterior, cu familia lui, ceea ce ei deja știau cumva, iar noi nu am vorbit niciodată nimic despre asta.
   Am cerut dacă se poate să primesc ceva îngrijiri medicale, deoarece simțeam că pierd  foarte mult sânge și o persoană a fost adusă și în esență, mi s-a aplicat ceva presiune directă  și mi-au spus să merg acasă, deoarece mă vor contacta ei.
    Ai avut contuzie sau comoție după aia?
 Da, am avut o comoție și un hematom mare la ceafă și eram împietrit de frică să merg să-l raportez. Eu credeam că asta ar fi fost ... credeam că mă testează. Am crezut că acesta era testul următor ... și a fost, deoarece eu nu am zis nimic. Și așa mi-am recuperat slujba înapoi, deoarece ei au văzut că eu pot ține un secret, iar secretul îmi făcuse mie rău.
    Cum este să fi în acel loc unde ... te simți complet neputincios, ești încătușat, nu poți vedea nimic și ești bătut cu sălbăticie? Ce ți-a trecut prin minte? Ai crezut că te vor ucide?
   Da, m-am gândit că asta a fost tot, iar eu nici măcar nu mai ziceam nimic deoarece eu știam care era contractul, iar tu nu te pui cu acel contract. Chiar dacă eu am fost îndrumat greșit și nu am știut ... căci era o situație foarte sensibilă, era o situație așa de sensibilă că dacă Smith a făcut asta intenționat intenționat, încercase el să facă rău în mod intenționat  instalației?
    Evident că el fusese escortat în locuri unde nu avea autorizație prin cineva care avea o autorizare mai înaltă, ceea ce este permis, uneori, dar nu și de data asta. Acesta nu a fost, cred, asta nu s-a corelat cu oricine conduce chestia asta. Poate el nu a raportat sau poate el chiar a raportat, dar nu mi-a spus niciodată. Eu nu am văzut-o în felul acesta.
  Acesta a fost categoric compartimentat față de civili și cu liderii militari care se aflau acolo.
Deci, am făcut ceva greșit? Tot ceea ce știu este că am făcut ceva greșit. Mi-am dat seama că ei bine, evident că eu sunt aici într-o situație foarte rea acum, probabil că voi fi omorât și asta este, așa că acceptasem asta.
   Eram suficient de demoralizat până mi-au dat jos legătura de la ochi, și-mi amintesc că m-am uitat în sus la ei și ... iar ei mi-au spus să nu repet asta din nou iar dacă vei spune sau vei face ceva, știi ce e întâmplă, iar eu am știut în acel moment că nu voi muri, altfel de ce ar mai vorbi cu mine? De ce s-ar fi uitat la mine pe măsură ce mă uitam în sus și mi-ar fi spus asta și oferindu-mi evident, o altă șansă?
   Așa că am fost trimis acasă. Au zis: te vom contacta noi, nu te duce la lucru mâine. Iar eu nu mi-am dorit să merg acasă, căci asta însemna că eu nu mă voi mai întoarce. Asta este ceea ce am gândit. Dar apoi m-am gândit ...
    Cum ai ajuns acasă dacă te aflai într-o parte nefamiliară a bazei?
 Oh nu, ei m-au escortat afară și eram deja înapoi în zona mea. Pentru asta a fost acel drum  cu suișuri și coborâșuri. Ei mi-au luat o mostră ADN, o răzuire a obrazului și mi-au luat sânge. Ceea ce este normal când lucrurile sunt ciudate. Am auzit asta înainte, că ei fac asta tuturor care sunt prinși în alte zone. Și mi s-a interzis să încerc vreodată să-l contactez pe el și familia lui, "pe durata vieții mele pe Pământ".
    Deci tu apoi te-ai dus înapoi acasă așa cum ai fi făcut-o în mod normal, de la muncă.
 Da, fără întârziere ... nimic. Eu am fost atât de înspăimântat la propriu, că eu chiar am crezut că am pierdut totul. Eu chiar am crezut că mi-am pierdut cariera și slujba la ei. Am auzit așa de multe povești oribile cu aceste lucruri ce s-au întâmplat altor oameni, și am crezut că nu mi se vor întâmpla niciodată mie, deoarece am jucat după reguli, și știți, această regulă, nu le-a plăcut, nu le-a plăcut ce s-a întâmplat, și știți, ultimul lucru pe care l-au spus a fost doar să merg acasă că mă vor contacta ei. Am crezut că am rămas fără slujbă. Am crezut că mi-am pierdut toate autorizările, am crezut că totul se va duce pe apa Sâmbetei pentru mine, am crezut că până și cariera mea în armată va fi afectată cumva. Și de aceea am mers acasă și totuși m-am dus la lucru pentru slujba mea militară în următoarea zi ... iar apoi la o zi după asta ... slujba de acoperire ... da, iar apoi la o zi după asta am devenit curios și m-am suit pe bicicleta mea montană și am vrut să fac un pic de investigație pe cont propriu să merg în jurul muntelui, acolo sus, pe lângă acest loc despre care am mai vorbit,
despre modul cum comandantul a eludat anumite lucruri uimitoare, care se petrec acolo sus.
    Dacă cineva cercetează pe google despre Baza Forțelor Aeriene Kirtland, și zboară pe deasupra ABQ (Albuquerque) ... toată lumea știe că munții sunt goliți acolo și există aceste uși gigantice în munte unde ei țineau toate aceste focoase nucleare în trecut, iar acum ei le folosesc pentru a depozita alte lucruri, iar ei chiar mi-a menționat asta, comandantul, în timpul unora dintre excursiile noastre.
   Iar eu am știut că ceva se petrece acolo, dar nu am avut autorizația să fiu oriunde în apropierea acelei instalații. Totuși, deoarece sunt membru în serviciu activ există o pistă de biciclete care înconjoară toată acea instalație. Există de asemenea 4 sau 5 garduri, câini de pază și oameni de pază la toate intrările care intră în zona munților, iar acele drumuri de serviciu sunt cele pe care le-am folosit să fac ciclism montan de câteva ori pe săptămână.
   Dar am fost foarte curios și m-am gândit că dacă merg acolo sus aș fi capabil să surprind o licărire a ceva ... și să văd ce se petrece, intrând și ieșind, de asemenea să mă uit la ... folosind ochelari speciali și chestii, poți vedea diferite fluctuații energetice de care eram preocupat la acea vreme.
   Oricum, deci am ocolit și am înconjurat această instalație cu bicicleta și probabil că mă uitam mai mult la instalație decât la pista mea de bicicletă, cred și cam la 3 sferturi din drumul de întoarcere am devenit bolnav de moarte. Am simțit ca și cum aș fi fost bombardat nuclear din interior spre exterior, și încă mai aveam 8 mile de parcurs către baraca mea. Și am reușit să mă întorc, iar când am reușit să ajung m-am ghemuit ca o minge, și m-am rugat lui Dumnezeu să mă omoare pur și simplu, deoarece era cea mai cruntă durere pe care o avusesem vreodată.
    Deci ce crezi că ți s-a întâmplat în esență?
 Cred că era o armă scalară, iar eu chiar .... te simțeai ca și cum interiorul îți luase foc și nu puteai face nimic să îndepărtezi durerea. Te pui în poziția fetală și simți cum cineva pur și simplu ... intră în viscerele tale și le răsucește și le dă foc și era așa de oribil că am rămas inconștient și probabil aș fi putut muri în acel moment. Nu știu ...
   Deci doar ca să fim clari, tu crezi că exista vre-un soi de emițător, ca o armă cu raze pe care ei au îndreptat-o către tine când erai pe bicicletă?
  Sigur, după cum am aflat mai târziu ei ai arme scalare care le pot îndrepta punctual. Ei o pot face fix prin pământ aici și să lovească pe cineva în China fix acea persoană să o neutralizez ... combustie umană spontană. Nu este asta, ci este vorba de acest tip de arme pe care ei le folosesc. Deci aceste lucruri chiar se petrec și ...
    Deci tu ai picat de pe bicicletă când te-au lovit cu ea?
 Nu, am început să mă simt din ce în ce mai rău pe măsură ce coboram de pe munte și am reușit s-o fac, dar ar fi trebuit să mă duc la spital sau ceva, dar am știut cumva unde fusesem și am auzit de povești care erau cumva mituri printre oamenii ce lucrează acolo, dar eu nu am știut cu adevărat. Acum știu.
    Tu mi-ai spus anterior că un rezultat al curentării cu acestea, tu ai avut un PTSD   (Tulburare Datorată Stresului Post Traumatic)
    Da.
 Ai putea să-mi explici un pic ce este asta și ce s-a întâmplat?
    De fiecare dată când am vre-un fel de senzație ciudată de la energii sau ceva ce ar putea să-mi declanșeze anumite situații în viață ce ar putea să mă declanșeze. Știți, este ... pur și simplu intri într-o stare de panică anxioasă, că poate nu ți-ai aminti ce s-a întâmplat în ultima oră sau ceva, poți chiar și să leșini, uneori pur și simplu mi-am dat "stingerea" și m-am trezit în pat ... wow Iar asta a fost, știți ... destul de intens.
    Deci tu stăteai în pat acum și tocmai ai avut răni la cap, spuneai că ai avut un hematom, o comoție, iar acum ai avut acest atac cu o armă de energie direcționată. În acest punct tu știai dacă vei mai lucra vreodată? Sau ce-ți trecea prin minte?
    Abia în ziua următoare când m-am trezit din inconștiență în baraca mea, din cauza acestei arme cu radiații, am primit un mesaj și acesta era să mă prezint la datorie în acest moment  și am făcut asta.
   Încă odată, m-am întâlnit cu 3 oameni, dar aceștia nu erau tipii aceia în costume. Aceștia erau oamenii cu care lucrez mereu ... și mi-au spus pur și simplu, să nu las să se mai întâmple vreodată asta. Iar eu am spus că nu voi mai lăsa ... și asta a fost tot. Mi-am primit slujba înapoi.
    Cum te-a schimbat acest eveniment din punct de vedere al modului cum ... căci tu spuneai că erai foarte entuziasmat de jobul tău și simțeai că te aflai aproape ca într-un parc de distracții, un parc de distracții ET. Cum a schimbat asta, acel lucru?
    Cred că a existat vre-un fel de rupere a continuității. Iar eu nu am mai crezut în ei, nu am crezut în structură. Adică cine naiba este în spatele acestei chestii? Cine trage sforile? Cine dă ... cine conduce treaba aici jos? Cine erau acei tipi în costume negre? Am început să o iau razna, să înnebunesc.
    Eu încercam să-mi dau seama singur, iar acum nici nu mai puteam să vorbesc cu cineva despre asta. Eu nici măcar colegilor mei nu le mai puteam spune nimic.
    Știu că tu nu poți fi foarte specific, dar unde ar fi fost acest comandant în ierarhia armatei SUA? Să spunem în relație cu Șefului Statului Major, care-i raportează președintelui SUA și capetele fiecărei ramuri ale armatei? Unde ar fi el în această relație?
   Totul se bazează pe autorizare. Poți să fi un căpitan și să ai aceiași autorizare ca și un general sau colonel. Poți să fi un sergent și să ai aceiași autorizare ca și un căpitan sau un colonel. Amintește-ți că datoriile pe care le realizezi și ceea ce este nevoie ca să duci treaba la bun sfârșit, nu este despre ... ei nu folosesc sistemul de grade al armatei pentru aceste poziții ... ei folosesc baza de cunoștințe și baza educațională a oamenilor care sunt puși în poziție să desfășoare aceste proiecte.
    Deci din ceea ce tu știai atunci nu era ca și cum acest comandant ar fi putut fi un membru al Șefului Statului Major sau vre-un mare boss prin armată? Dar în ecosistemul tău secret el era aproape cel mai sus, din informația ta?
    El era cel mai înalt (în grad) pe care eu l-am știut din zona mea. Iar eu nu am crezut că există cineva mai sus de el și să aibă mai multe autorizații să meargă oriunde în acea bază ... așa că ...
    Iar el nu ți-a dat niciodată impresia că ar fi existat cineva așa?
 Nu.
    Ei bine asta o fost o poveste uimitoare, tragică, dar de asemenea cred că foarte revelatoare
despre sacrificiile pe care a trebuit să le faci să ajungi unde te afli astăzi, să ne spui această informație. Cum te simți să împărtășești în sfârșit povestea cu lumea acum?
    Eu vreau ca toată lumea să știe ce se întâmplă cu adevărat. Iar eu vreau s-o dau jos de pe umerii mei pentru ca și alți oameni să iasă în față și să împărtășească și pur și simplu să simtă ... ei să simtă, căci eu știu că îi doare și pe ei.
    Este un lucru greu de imaginat și înțeles, dacă nu ai fost acolo, iar eu știu că există o mulțime de alți Emery acolo ca și mine, iar ei au nevoie doar de un pic de ajutor, poate, pentru un interviu ca acesta, să-i facem să iasă în public să ni se alăture și să le spunem oamenilor, deoarece au dreptul să știe despre toate aceste lucruri uimitoare care se petrec acolo jos, care pot ajuta umanitatea și în același timp, unde se duc toți acei bani din taxele pe care le plătim și lucruri de genul acesta.
    Există foarte multă corupție, chiar dacă aceste lucruri sună mișto pentru unii oameni, ca în filmele SF, nu este, ar trebui să fie ceva ce-ți încruntă sprâncenele, iar binele ar trebui să iasă din asta și nu părțile rele.

    Ei bine, eu vreau să-ți mulțumesc că ai ieșit în față, iar eu sper că vom obține mai mulți
dintre acei informatori și vreau să vă mulțumesc că v-ați uitat.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative:    AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...