ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 11 iulie 2019

INIȚIERE ÎN PROIECTE SECRETE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Ce se cere pentru a fi acceptat în programele secrete unde se lucrează cu extratereștri și tehnologie avansată ? Emery ne oferă detalii despre începuturile carierei sale militare, când a beneficiat de oportunitatea de a efectua pregătire suplimentară și asumarea de responsabilități care i-au permis să ajungă să lucreze în baze subterane. În plus, ne oferă informații despre pregătirea sa extensivă în tehnici și tehnologia medicală, mare parte din care încă nu este disponibilă pentru sectorul civil.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Din moment ce informația din aceste programe secrete este așa de compartimentată și greu de obținut cum obții tu de fapt, un nivel al cunoașterii în interiorul lumii secrete? Ce este necesar să obții o autorizație de securitate și cum înaintezi prin aceste diverse etape și grade ierarhice pentru a ajunge la chestiile bune?

   Deci primul lucru cu care aș dori să încep este o întrebare de la audiență, și aceasta este: cum te-ai pregătit tu să devii un tehnician? Care a fost pregătirea ta și cum ai obținut-o ?  Deci ai putea să ne oferi mai multă informație legat de asta mai exact?
   Sigur și asta nu este nimic secret sau diferit de orice altă persoană care intră în armată care alege o clasificare în care vor să intre, iar eu am intrat în tehnologia chirurgicală. De acolo tu obții clasificări diferite deoarece tu poți să-ți continui și să-ți completezi educația în Comunitatea Colegiilor din Forțele Aeriene, în programele lor de tehnicieni cum ar fi antrenamentul de bază de după din care eu am făcut doar câteva săptămâni datorită antrenamentul meu militar anterior ca și adolescent.
    Am fost trimis imediat Baza Forțelor Aeriene (BFA) Sheppard din Wichita Falls, Texas, iar de acolo am trecut printr-o pregătire extinsă în tehnologia chirurgicală și de asemenea  prima asistență chirurgicală, iar de acolo ești transferat în altă zonă, cum ar fi ... eu am fost mutat la un spital transportabil aerian la Baza Forțelor Aeriene England din Louisiana, iar acesta este unul dintre acele locuri în care există câteva C-130 de unde puteam arunca un spital întreg și eram gata de plecare în 24 de ore, oriunde în lume.
   Deci acesta a fost antrenamentul meu, doar pentru baza tehnologiei chirurgicale și de aceea am învățat foarte mult și m-am pregătit cu mulți medici grozavi. Iar de acolo am mers la Baza Forțelor Aeriene (BFA) Kirtland, în ABQ, New Mexico, și pregătit prin sistemul spitalicesc de acolo și ești mereu în pregătire, ca să știți.
   Există mereu noi chestii care apar, mereu noi tehnici și un bun exemplu aici ar fi resuscitarea (CPR). Iar CPR anul trecut și anul anterior continuă să se schimbe, poate este o cantitate diferită de respirații sau o cantitate diferită de apăsări ale pieptului, deci tu trebuie să fi alocat și să-ți obții CME-urile, acreditări de la doctori și asistente de la tot personalul medical, este un program de educație continuu,  în desfășurare.
   Așa că pentru mine a fost grozav, deoarece aveam multă energie și doream să învăț tot mai mult, iar Forțele Aeriene îmi hrăneau acest aspect.
   Deci, ținând cont că aceasta era evident, o pregătire foarte intensă, tu ai primit de asemenea cunoaștere care nu ar fi fost oferită oamenilor care merg la universitate?
   Asta este absolut corect. Lucrurile pe care le-am învățat prin intermediul CMI și prin armată în sine căci eu făceam atât muncă civilă cât și militară în același timp, în timpul serviciului activ, tipul de educație și pregătire nu este disponibil publicului general. Și asta datorită diferitelor tipuri de programe compartimentate, cu care am lucrat.
    Trebuia să primești o pregătire suplimentară, trebuia să iei diferite cursuri, iar lucrurile cu electro-magnetica și științele și chiar și cu medicina, care nu erau în public, încă. Și am remarcat că de obicei, după 5 - 10 ani, unele dintre aceste lucruri ar fi ieșit în public cum ar fi bisturiile armonice pe care ei  le foloseau la începutul anilor 80 și nu au ieșit în față decât pe la începuturile anilor 90, iar apoi au devenit cunoscute în masă.
    Într-un episod anterior, tu ai menționat că ai avut vre-un fel program de facultate care te-a pornit în armată?
    Sigur, da.
   Deci, ai putea sublinia pentru noi ce vârstă aveai când ai intrat în armată și cât de mult a durat până ai început să fi invitat în proiecte secrete?
   Primul lucru la care m-am înrolat a fost Patrula Aeriană Civilă la vârsta de 13 ani, care este o auxiliară a Forțelor Aeriene, este în multe multe comunități, nu este un secret, dar în timpul Patrulei Aeriene Civile am făcut de asemenea ROTC-ul Armatei, iar asta este ceva normal ce este în majoritatea liceelor, așa că eu am avut o mare afinitate pentru armată deoarece în timpul celor 4 ani am fost într-o mulțime de tabere, unele între 2 săptămâni și o lună durată, câteva pentru misiuni de supraviețuire pentru Patrula Aeriană Civilă, și putea să dureze până la o săptămână în zone foarte dezolante ale lumii, și te învățau lucruri cum ar fi Primul Ajutor și Căutare și Salvare.
   Căutarea și Salvarea este cel mai important lucru: cum să folosești un dispozitiv ELT  (Dispozitiv de Localizare de Urgență) care este localizat în orice aeronavă în zona cozii și de asemenea în fiecare barcă.
   În ce moment ai început să întâlnești ... informații ce erau suficient de clasificate care ar fi dat pe spate oamenii, dacă nu ar fi auzit despre asta înainte?
   Probabil în anul al doilea de studenție, știți noi dăm cu toții aceste teste numite ASVAB  care-ți oferă o amplasare ca și muncă în armată. Dar eu am primit teste ASVAB suplimentare în care a trebuit să călătoresc către Baza Forțelor Aeriene MacDill și să fiu testat în fiecare week-end. Comandantul meu militar din ROTC spunea că acestea sunt doar niște chestii suplimentare pe care ei le cer pentru anumiți oameni, iar eu de fapt credeam că nu am făcut bine la testele ASVAB, dar nu era cazul, căci mai târziu am aflat că acestea sunt teste cu care-i testează suplimentar pe copii, pentru a le măsura conștiința și starea colectivă.
   Deci unde duceau aceste teste, dacă aveai rezultate pozitive? Ai sfârșit la o informare ?Cineva ți-a oferit un teanc de documente?
   Nimic nu era cu adevărat ... ciudat. Până când am ajuns la BFA England, prima mea însărcinare la datorie, și la Alexandria, Louisiana direct lângă Armata Fort Polk, iar de acolo a fost foarte interesant că acum am fost desemnat la BFA Kirtland, așa din senin și toți ceilalți au mers altundeva, toți ceilalți colegi și aviatori. Și atunci a fost momentul când lucrurile au început să pornească, când am mers la Kirtland. Și am avut un sentiment foarte grozav legat de asta, despre acestă mișcare. Deci eram entuziasmat să ies din mlaștină să merg la munte, la o atmosferă mai rarefiată, și prima mea ...
   Cineva ți-a dat vreo privire știutoare sau ți-a făcut cu ochiul sau te-a mângâiat pe umăr  ceva de genul? ...
   Da, ei m-au tratat la BFA Kirtland mult mai bine decât la BFA England. Iar eu am știut că se petrecea ceva, deoarece atunci când am mers acolo, eu am fost imediat responsabil, direct sau indirect, de 20 - 30 de tehnicieni, și specialiști în chirurgie, deoarece eu deja aveam foarte multă experiență și următorul lucru a fost să mă abordeze și să zică ... unul dintre comandanți m-a abordat și a spus: hei, noi avem niște chestii suplimentare la care tu poți munci dacă vrei niște pregătiri suplimentare și educație suplimentară dacă-ți place și noi chiar ți-am permite să pleci de la muncă mai devreme să faci aceste lucruri. Așa că am făcut asta.
   Iar unele dintre acestea au fost doar niște pregătiri legate de traume antrenament pentru evacuarea aerului, medicina zborului,  lucruri de acest gen. Și astfel am știut imediat că asta va fi o mare oportunitate pentru mine nu să obțin mai multe panglici, ci să fiu promovat mai repede și să fac parte din alte programe compartimentate.
   Și atunci a fost momentul când au venit la mine și m-au întrebat, după o pregătire suplimentară, ți-ar place să ai o slujbă suplimentară pentru acestă nouă ramură a armatei  care are de a face cu recoltarea de organe? Iar eu am fost mai mult decât fericit să semnez acea hârtie deoarece doream să fiu bineînțeles, mai sigur financiar, deoarece nu ești plătit nimic în armată după cum știi și mi-a fost ușor, cu așa multă energie, să încep o slujbă la 6 seara și să lucrez până la 1 dimineața și apoi să mă trezesc la 4 dimineața și să fiu la muncă  la 5 am și să fac asta din nou și din nou.
    Iar eu eram într-o formă grozavă pe atunci deoarece lucram cu mine 2 ore pe zi, iar antrenamentul în sine era uimitor, iar cu aceste lucruri erau implicate foarte multe noi călătorii trebuind să merg la diferite alte BFA cum ar fi Holloman, White Sands Missile Range și altele despre care nu voi vorbi, iar asta mi-a deschis cred, zona să pătrund în acest program compartimentat. Și atunci a fost momentul când am realizat că nu voi face recoltare de organe de la soldați.
    Deci tu ai descris în episoadele anterioare că primele 9 luni ale timpului tău în care ai făcut aceste autopsii erau cumva cu niște țesuturi plicticoase pătrate și dreptunghiulare.
    Corect.
  Deci ți-a oferit vreodată cineva vre-o informare? Deoarece o mulțime de informatori cu care am vorbit (permite-mi să spun doar contextul)  ei au fost așezați la un anumit moment dat, li s-au oferit filme ciudate, sau li s-au spus lucruri, sau lor li s-a oferit un teanc imens de hârtii de citit, iar asta este ceva comun într-o mulțime dintre aceste povești, deci mă întreb: dacă tu primeai aceste pătrățele de țesut, ți s-a oferit vre-un fel de informare înainte care te-a făcut să anticipezi că asta ar putea fi ceva ciudat?
   Nu a fost nimic decât după vreo 6-9 luni în program când am început să primesc lecții speciale, să spunem și instrucțiuni, care erau pentru tine pentru a lucra într-o cameră de operare diferită sau într-o zonă diferită, o aripă diferită, tu trebuia să treci prin această pregătire, cursuri de instruire, și acestea ar fi acoperit lucruri, iar cuvintele pe care l-am auzit au fost "țesuturi de origine non-pământeană".
    Ei au folosit acest termen?
  Da, au făcut-o ...
    Chiar?
  Așa am știut mai târziu ce se întâmpla cu adevărat aici. Fie că era adevărat sau nu, lucrurile la care lucram erau categoric diferite de orice tip de material corporal sau fluid uman, de departe ...
    Acestea erau informări fără întrebări sau erai capabil să interacționezi cu cineva care-ți spunea lucruri?
   Odată la fiecare două săptămâni tu ai fi primit o informare de la un om de știință de frunte  sau un comandant, dar cele mai multe instrucțiuni din punct de vedere al obținerii de actualizări ca să mergi altundeva și tu trebuie să faci diverse cursuri prin ei, care sunt niște cursuri foarte scurte, undeva între 2 - 3 ore cu lucruri pe care le-ai putea întâlni sau asupra cărora să lucrezi, indicând categoric în direcția geneticii, ADN-ului și țesuturilor ET.
    Ei bine, eu știu de când am fost în liceu și un bun prieten de-al meu avea profesorul lui de fizică, șeful departamentului, spunându-i că NASA știa că noi nu suntem singuri, că prăbușirea de la Roswell este reală și că era o cunoaștere comună în ierarhiile înalte unde el a lucrat în anii 70.
   Mintea mea a explodat cu întrebări. Am citit 300 de cărți în ultimii 3 ani când eram la școală, deci 100 de cărți/an, Două cărți/săptămână, toate pe genul acesta de chestii, iar eu mi-aș fi imaginat, cel puțin dacă erai eu, focul curiozității, care ar fi fost aprins în mintea ta, dorința de a interoga pur și simplu ...
    Ce vrei să spui prin țesuturi de origine ne-pământeană? De unde sunt? Cu ce fel de navă au venit? Care e agenda lor? Oare încearcă să ne omoare? Încearcă să ne ajute? Sunt ei zeii pe care îi vedem în tăblițele sumeriene ce conțin scrieri cuneiforme? Tu ai pus genul acesta de întrebări?
    Absolut nu, căci altfel nu aș fi fost parte din program dacă aș fi făcut asta, așa curând ... chiar?
   Mai târziu a fost un pic diferit. Ei au devenit un pic mai relaxați după ce am fost cu ei cam 3 ani, lucrurile erau mult mai indiferente. Echipa ar împărtăși informații cu tine. De exemplu, noi am auzit că au venit din acest sistem, am auzit, deoarece noi am mai văzut asta înainte, în notițele noastre anterioare de acum 10 sau 20 de ani, din cauza acestor tipuri diferite de nituri.
   Eu spun doar, de exemplu, că au genul acesta de mecanică, tipul acesta de energie, în special frecvențele erau chestia lor cea mai importantă. Monitorizarea frecvențelor celulelor ADN ale navei, toate astea, și acesta era modul cum ei construiau enciclopedia lor pentru toate aceste tipuri diferite de țesuturi ale tuturor acestor ființe ET.
   Deci era foarte captivant, iar pentru mine era o dependență. Eram dependent de asta,  doream să merg la muncă, doream să văd următorul lucru, doream să pun întrebări, dar nu puteam, însă speram că poate că voi fi dus într-un alt program, prin a lucra la această ființă, dar din moment ce lucram asupra ei, și eram confortabil cu asta, ei îmi arătau nava de unde a venit ...
   Ei au făcut vreodată greșeli? Te-au lăsat vreodată să afli ceva accidental, ceva ce ei nu doreau cu adevărat ca tu să știi?
   Mereu, la modul constant.
 Chiar? Cam care ar fi greșeala?
    Greșeala ar fi să ai tehnicienii într-o întâlnire când aceasta era cu adevărat doar pentru manageri acelui corp sau al acelui dispozitiv sau navă. Așa că, au fost multe dăți în care au scurtat întâlnirea, iar noi trebuia să părăsim încăperea, iar oamenii care conduceau acea încăpere operațională sau acel echipament sau autopsie ET ar fi informați de multe lucruri și informații cum ar fi ... mai târziu am aflat de unde au venit, adică planeta exactă de unde au venit, din ce sistem au venit, dacă sunt dimensionali sau inter-dimensionali dacă ei sunt de tipul stelei cu 5 colțuri și de ce este așa.
   Forma umană cu un cap, două brațe, două picioare. Și dacă nu, de ce nu sunt stea 5. Din cauză că poate ei erau concepuți de acești ET. Au existat mulți ET pe care i-am găsit și aveau animale de companie cu ei, animale de companie ET pe care noi m-ai târziu le-am etichetat și am încercat să punem o specie acestora, o separare și ei sunt de asemenea din același sistem.
    Și existau de asemenea ET ce transportau ființe mari, dar nu erau ET, erau ca și cum noi  am vedea elefanți și lucruri de acest gen care nu veneau din sistemul lor. Deci poate ei braconau aceste chestii sau îi duceau înapoi sau ceva, nu aș putea elabora. Căci până nu ajungi la acel nivel să știi aproape tot, tu chiar trebuie să fii acolo un timp foarte îndelungat,  iar eu din păcate, am plecat foarte devreme.
   Deci haide să încercăm să ne adâncim un pic mai mult, dacă vrei, în ierarhia unui loc cum este BFA Kirtland unde lucrurile au început să devină interesante pentru tine. Evident că tu ai sfârșit prin a fi profund prins în acest sistem de autorizații, clasificare, acces, ce uși deschide cardul tău sau indiferent ce tip de chestie aveați acolo. Deci ai putea cumva să defalchezi pentru noi, care sunt diversele nivele de clasificare și ar putea exista oameni în bază care nu au nicio idee de ceea ce se petrecea cu adevărat acolo?
    Absolut. Oamenii trebuie să înțeleagă că pe bază, (acest lucru se întâmplă pe BFA Kirtland, iar baza de Laboratoare Sandia se află pe BFA Kirtland, are propria securitate și totul. Și toate acele sub nivele de acolo de jos, erau de asemenea contractate de multe corporații diferite ale CMI, deci nu Forțele Aeriene ale SUA fac asta. Noi suntem securitatea acelei amenajări. Și armata este securitatea pentru acea amenajare pe o bază a armatei.
   Ei nu știu nimic din ceea ce se petrece acolo. Ei știu că este Top Secret și că ar fi vătămător dacă ar ieși vreo informație, ar fi detrimental pentru americani, iar noi am putea pierde un program de rachete uriaș dacă informațiile ar ieși la dușmanii noștri, așa că există diverse clasificări legate de cine deține aceste tipuri de nivele diferite și laboratoare șamd și diversele testări care se petrec, dar revenind la ceea ce tocmai ai întrebat, de obicei în 3-4 luni în care lucrezi în tipul acesta de programe, din experiența mea, doar medicală, că tu ar trebui să te ții cu adevărat de reguli și reglementări, care sunt destul de simple la început: nu poți vorbi cu nimeni, nu poți spune nimănui, nu-ți este permis să folosești niciun fel de drog sau alcool, ești testat la fiecare 2 săptămâni.
    Deci există toate aceste restricții care pentru mine la acea vreme erau ceva cu adevărat grozav, deoarece eu nu trebuia să fac nimic. Tot ceea ce trebuia să fac era să apar. Știți, tot ceea ce trebuia să fac era să merg la muncă și apoi să plec. Iar la fiecare 4 luni primești "1 în sus", se numește  "1 în sus", iar asta înseamnă că tu vei primi o altă autorizare de securitate,  dacă ei îți făceau un raport cum că tu ai făcut ceea ce se presupunea să faci.
   Se făceau și verificări ale trecutului în mod constant legate de tot. Dacă erai tras pe dreapta pentru o amendă pentru viteză, cel mai bine e să pui mâna pe un telefon și-i anunți. Tu trebuie să-i anunți în maxim 6-8 ore, dacă indiferent ce ai făcut și este greșit, fie că erai arestat sau ai luat o amendă pentru viteză, doar lucruri mici.
   Sau dacă nu te înțelegeai cu comandantul tău, cu slujba din serviciul tău activ, știți, orice lucru mărunt, sau dacă erai hărțuit de colegii de la serviciul tău, iar eu am fost hărțuit deoarece ei nu înțelegeau de ce eu lucram doar 75% din tură, dar eu eram atras în alte programe compartimentate ...
   Uneori ei înscenau o rană pentru a le spune comandanților ... căci ei erau chiar fermi, iar comandanții nu știau. Tot ceea ce ei știau era că unul din oamenii mei a fost scos deoarece el vorbește câteva limbi diferite așa că el este scutit să lucreze în aceste programe, deoarece el e un expert lingvist, așa că ei făceau aceste lucruri. Iar ei chiar mințeau ofițerii mei din armată, spunând: ei bine, noi avem nevoie de el deoarece el trebuie să descifreze asta  deoarece el a fost polonez sau a fost german sau rus, așa că ei erau foarte buni în a o da cotită, iar după o vreme nimeni nu mai întreba.
   Când ai spus de minciuni asta m-a făcut să mă gândesc la altceva.
  Dacă tu ai soldații Forțelor Aeriene și ai armatei, care în esență asigură securitatea știind că ceva Top Secret se întâmplă, dar neștiind cu adevărat ce este, a existat acolo vre-un tip de dezinformare care le-a fost plantată să le satisfacă curiozitatea dar care să nu fi fost nici măcar pe aproape la fel de interesantă cu ce era cu adevărat.
   Ei ar fi făcut asta dacă ar fi suspectat că cineva ar începe  .... că cineva ar transpira informații, absolut. Imediat ce informația era transpirată sau dacă ar vedea gardienii de securitate vorbind într-un mod nepotrivit, vorbind la dispozitivele radio sau celulare sau mobile, ei imediat ar fi pornit o campanie de dezinformare și apoi ar fi sucit-o până la sfârșitul săptămânii spunând : oh, asta a fost din cauza asta sau cealaltă, dar apoi toată energia tuturor era: Oh Doamne, acest lucru era acolo, l-am văzut știți și a scăpat și nu, nu nu s-a întâmplat cu adevărat deoarece asta a fost doar tigrul, animalul de companie al cuiva pe care-l aveam acolo și care e folosit pentru a testa droguri asupra lui.
   Aceste lucruri ciudate se întâmplau tot timpul, iar ei chiar încercau să le ascundă iar dacă exista o persoană care chiar a văzut ceva, sfârșea prin a fi omorâtă.
   Deci tu crezi că acest personal al armatei și al forțelor aeriene aveau vreo capacitate de a-și imagina chiar pe ce stăteau ei cu adevărat?
   Nu, cadeții și soldații tineri care abia așteptau să iasă din schimb ca ei să iasă să se distreze și să se simtă bine, ei îi țineau așa pentru un motiv întemeiat. Ei nu ar fi fost informați legat de nimic, soldații care te verificau, soldații care îți permiteau să treci pe poartă, absolut deloc.
    Tu ai menționat că autorizările mergeau "1 în sus" la fiecare 4 luni. Ai putea să ne oferi vreo idee despre ce sunt aceste autorizări, să fi un pic mai specific legat de asta? Este vre-un cod alfa-numeric? Există vre-un nume pentru asta?
    Există foarte multe chestii ale culturii populare pe care le vezi online în care oamenii vorbesc despre diverse lucruri, iar oameni se referă la mine ca la "clasificare umbră" care este un termen vechi pe care nu-l mai folosim, iar acum sunt mai mult nivele ale numerelor,  nivele numerice de genul Alfa22, Beta17,  iar ei au o grămadă întreagă și toate astea se referă la diferite tipuri de baze și diverse tipuri de munci pe care le faci. Iar eu am ajuns la Nivelul 22 ... Alfa 22 și asta este tot ceea ce știu. Nu exista niciun termen al culturii populare la acea vreme pentru asta, eu eram doar un A22.
    Aceste litere corespundeau pentru o anumită bază?
  O anumită unitate din interiorul bazei. Deci ar putea exista testări de energie, testări de aeronave, testare biologică, toate aceste lucruri diferite, iar prima literă nu înseamnă nimic.
Este doar o literă care atunci când intri acela va fi programul tău. Toate se pot schimba într-o literă diferită și un număr diferit dacă ești transferat la o altă bază sau un proiect diferit,  pentru mine este destul de consolidant, deoarece toate lucrurile mele erau medicale și am rămas cumva cu asta. Am făcut ceva treaba la ceva aeronave, dar mai mult ca să iau mostre de la aeronavă, nu să învăț sistemul de propulsie ale acelor aeronave.
    Deci în A22 într-o singură bază poate fi complet diferit de A22 din altă bază?
  Nu, este standard ... este? În America de Nord. Este diferit de Europa sau Australia, ei au propria lor chestie. Dar tu ai avea clinicieni, medici și ET în baza ta, care sunt din aceste baze, care ar avea diverse marcaje, coduri și nume.
    Deci tu ai purta ceva ce zice A22?
 Nu. Este pe banderola ta. Așa ... îți amintești de banderolă?
   Tu ai menționat banderola anterior.
 Totul se află pe banderolă. 
    Deci ei poate nu ar dori ca alți oameni din bază să știe care-ți este gradul.
 Nu, acesta este un lucru cu adevărat rău, deoarece tu poți să păcălești pe cineva să-ți spună ceva dacă ei cred că tu ești clasa A ... , iar asta ar fi chiar rău, și s-a întâmplat ... iar aceștia au ... nu au reușit (au murit sau ceva n.t.).
    Ceea ce tu descrii aici este așa de fantastic în aparență, că pentru majoritatea oamenilor care privesc emisiunea, asta ar fi abordabil doar în SF. Poate ei vor să te creadă, dar ceva îi reține să accepte că asta este adevărat. Acum pentru mine, sfera de acțiune a ceea ce tu spui, complexitatea a ceea ce tu spui, atunci știu eu când cineva este real, deoarece nu poți inventa asta. Este prea dens.
   Ceea ce tu spui aici, tu oferi ceva aici, sacrifici anumite lucruri. Tu ți-ai sacrificat capacitatea de a vorbi cu oamenii despre asta, tu nici măcar nu poți avea prieteni, tu nu ajungi să pui întrebări, deci ai putea să ne explici câteva dintre sacrificiile prin care ai trecut  în acest mediu uimitor?
   Tehnologia la care am lucrat în diferitele proiecte în care am fost inclus, ar putea să vindece problemele lumii legate de apă, ar putea curăța Fukushima, în 7 zile, ar putea curăța tot acel gunoi de pe coasta Chinei și Japoniei, sute de hectare de acest fel, iar eu personal și familia mea, în care mama a murit de cancer, toate astea ar fi putut fi evitate dacă ei ar fi eliberat această informație.
      Așa că am ajuns la un punct, după ce am lucrat cu dispozitive ZPE (Energia Punctului Zero)  și făcându-le să funcționeze chiar și obținând validarea lor de câteva laboratoare, în care viața mea a început să fie amenințată și nu era din cauza chestiilor cu ET ci pentru că eu eram, posibil, unul care ar fi putut să prezinte ceva în public fără să-i cunosc.
   Deci eu sunt foarte compasiv legat de a scoate aceste chestii în public și chiar m-am gândit și am simțit că viața mea este un pic în pericol cu toate acele amenințări și apelurile telefonice și hărțuirea constantă ... nu poți avea o viață normală așa. Familia ta este în pericol, soția ta este în pericol, prietenii tăi sunt în pericol, oamenii nu vor să fie asociați cu tine, colegii mei din corporațiile mele principale s-au întors împotriva mea deoarece ei nu doresc să ... chiar dacă eu sunt 50% deținătorul corporației, ei pur și simplu s-au retras și au spus: noi nu vrem ca asta să se reflecte în sistemul de credințe al corporației, că ET există și energia punctului zero și toate aceste lucruri nebunești, decât dacă ei fac miliarde de dolari din asta.
   Așa că asta arată că ei nu sunt oameni integrii și că ei vor doar să facă bani din anumite lucruri și nu vor să aibă nimic de-a face cu asta și există oameni care sunt doar ... ei cred că dacă sunt asociați cu mine, viața lor ar fi în primejdie.
   Deci este foarte multă greutate pe care o porți pe umeri, dar eu nu mă opresc doar pentru că cineva mă hărțuiește sau cineva încearcă să mă ucidă, sau că eu primesc toate aceste remarci online. Există câțiva oameni care nu sunt de acord. Voi nu trebuie să fiți de acord,  eu nu vă spun să fiți de acord, eu vă spun povestea mea, o spun în mod sincer și vă spun să ieșiți afară voi înșivă și aflați, deoarece este singura modalitate prin care veți crede și asta este ceea ce am făcut eu.
    Ei bine, eu vreau să-ți mulțumesc pentru curajul de a ieși în față așa. Ceva mi-a trecut prin cap în timp ce vorbeai, iar asta înseamnă să mergem înapoi la bază iar noi vorbim despre sacrificii ... sunt curios dacă a existat vreodată vreo scenă în care de exemplu, un tip vine la tine și el nu ar trebui să vorbească cu tine și este foarte agitat și se uită în jur și-ți spune ceva ce nu ar trebui. Ți s-a întâmplat vreodată așa ceva sau erați așa de închiși, că era imposibil?
   Ei bine, după ce am fost acolo așa de mulți ani, oamenii chiar încep să se deschidă. Noi începem să știm că această persoană a fost aici de așa de mult timp și evident că nu va spune lucruri greșite sau vor fi capabili să țină un secret. Iar ție în continuare nu-ți este permis să fraternizezi cu nimeni de nicăieri. Nu poți fi prieten cu cineva, nu poți să te întâlnești cu cineva din acest laborator, nu poți ... chiar este așa de strict.
    Ei bine Emery, eu chiar vreau să-ți mulțumesc pentru ceea ce faci aici. Perspectiva pe care această tehnologie ne-o prezintă nouă ca și lume, cred că face să se merite pentru amândoi, să ne punem viețile în pericol pentru emisiune, iar eu vreau să vă mulțumesc că v-ați uitat.

  Aceasta este Dezvăluirea Cosmică, cu David Wilcock și invitatul nostru, Emery Smith. Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3 .

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...