ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 26 septembrie 2019

PK : ISTORIA PSS    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe Jay Weidner și invitat pe Jason Rice.
     Pe durata serviciului său în programul "20 și Înapoi", Jason a aflat originea și dezvoltarea PSS, pentru care a fost recrutat. Din Antarctica până-n Marte și mai departe, acordurile cu civilizațiile extraterestre pentru a obține tehnologie avansată au permis ca germanii să creeze o civilizație independentă. Jason ne oferă o viziune, ca informant de operațiunile Paperclip, High Jump și Războiul Rece Profund, precum conflictul dintre germanii marțieni și cabala.  Pe măsură ce acordurile cu Draco încep să expire, ce derapaje îi oferă umanității într-o lume post-dezvăluire ?      
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
  
          Istoria PSS

     Ok, să ne întoarcem la cronologia noastră.       Ok.

      Ultima dată când ne-ai vizitat ne-ai vorbit despre faptul că te-au făcut să semnezi foarte multe documente și apoi te-ai înrolat în ceva numit IDARF.
  Forțele de Reacție și Apărare Inter-planetare erau o unitate care patrula granița folosită pentru a ajuta alte planete, cu toate astea exista un număr de exerciții și perioade de antrenament pe care le petreceam aici pe Pământ. Mai târziu în angajarea mea am aflat mult mai multe informați despre istoria programului spațial, despre acesta în particular.
      Unde ai aflat de acesta?
  În timp ce mă aflam staționat pe cea de-a doua planetă, în timpul celei de-a doua dislocări,  și-l vom numi Johann, un prieten de-al meu care era de asemenea un ofițer, cu descendență germană, el era un german de pe Marte. Nu toți erau nemernici aroganți. Exact ca și populația de aici, aveai un amestec de oameni drăguți, buni, și oameni nu așa de drăguți,  deci același lucru cu germanii de pe Marte.
  În general ei aveau o tendință arogantă care ar fi făcut de rușine orice politician, actor sau atlet profesionist. Iar o parte din asta era pentru că ei fuseseră modificați genetic. Ei chiar aveau reflexe mai puternice, mai rapide, mai bune, IQ mai mare ...
      Tu spui că poporul german este vre-un fel de experiment genetic?
  Civilizația germană de pe Marte a fost meșterită genetic de când au devenit independenți.  În timpul angajării noi nu am fi vorbit nimic despre asta în jurul sau în apropierea vre-unui ofițer senior și de asemenea în jurul unor locuri unde existau șanse să fii înregistrat.
      Deci nu se presupunea ca tu să vorbești cu adevărat despre care era istoria acestei chestii.
Așa este.
      Tu trebuie să fi fost foarte curios.
Bineînțeles că eram. 
      Toată lumea trebuie să fi fost foarte curioasă despre cum s-au întâmplat toate astea.  Adică toată lumea vorbea germană, deși noi i-am învins în Cel de-al 2-lea Război Mondial (CD2RM) atunci de ce primeam ordine de la germani?
  Așa, de ce toți comandanții noștrii aveau ascendență germană sau accent german?
      Deci tu erai deja extrem de curios când l-ai întâlnit pe Johann.
  Da, ok.
  Da, și în timpul antrenamentului, mai devreme, când l-am întâlnit prima dată el știa lucruri despre tehnologie pe care nu le știau ceilalți antrenori. Deci el a fost expus la aceasta, iar eu știam că fusese. Iar ei le-au spus și și-au educat cetățenii mult mai mult legat de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.
  Acum eu sunt absolut sigur că ei le-au oferit de asemenea și propagandă, dar originile a ce s-a întâmplat înainte și după CD2RM, ce s-a întâmplat pe Pământ implicarea lor cu specii ET, lecțiile pe care le-au învățat din aceste implicări, oamenii lor sunt mult mai educați,  legat de asta.
     Deci CD2RM se termină, iar noi știm că germanii dezvoltau Foo Fighters, tehnologia OZN timpurie, dar ei nu s-au salvat pe sine de aliați la sfârșitul CD2RM, ei au fost învinși, deci ce s-a întâmplat?
  Ei bine, la sfârșitul anilor 1930 existau un număr de societăți secrete, Societatea Vrill fiind una dintre ele, pe care statul german a absorbit-o, în programele lor de R&D (Cercetare și Dezvoltare). Iar ei deja vizitau alte planete la sfârșitul anilor 1930.
      Deci ei dezvoltaseră tehnologii în anii 1930?
  La sfârșitul anilor 1930. Ei dezvoltaseră aceste tehnologii anti-gravitaționale sau de farfurii zburătoare care le-a permis să zboare în afara atmosferei.
      Și de ce nu a folosit asta Hitler pentru a lupta în CD2RM?
  El a vrut asta.
      Dar nu a făcut-o, de ce?
  Problema a fost că ei nu puteau echipa aceste OZN-uri cu arme convenționale moderne, din cauza „Legii a 2-a a momentului”. (Principiul al 2-lea al mecanicii n.t.)     
      Da.
  Ei nu puteau trage și să se aștepte să stea pe loc căci dacă tu ai o forță în această direcție, tu vei avea o reacție în direcția opusă. Așa că din moment ce se află în aer, ele nu ar funcționa.
      Deci armele convenționale nu funcționează cu navele zero G.
  Nu ... decât dacă sunt corectate, iar ei nu aveau încă acel progres.
      Corect, asta are sens ...
  Ei vor încerca să lucreze asupra armelor energetice la începutul anilor 40. Rasa reptiliană care ajuta germanii au cerut ca ei să le construiască o bază în Antarctica.
      La draconieni te referi? Reptilienii sunt draconienii? Cine sunt draconienii?
  Draco sunt un grup de entități ET care sunt evoluați din reptilieni. Ei variază în înălțime de la 2,50 la 4 metri. Înțelegere mea este că există unii care sunt și mai scunzi de atât, unii dintre ei au coadă și aripi vestigiale.
      Ok, deci draconienii erau acum în alianță cu germanii la începutul anilor 40.
  Da, lucrau împreună cu ei.
      Ok, deci ei -au dus în Antarctica în 1938, prima expediție polară a germanilor, și tu spui că la începutul anilor 1940 li s-a spus să le facă o bază acolo?
  Li s-a spus să construiască o bază acolo, așa că au construit o bază sub gheață, capabilă să susțină până 300 - 400.000 oameni ... așa că au început să o aprovizioneze și să o construiască, iar scopul pentru aceasta era (și bineînțeles draconienii nu le-au spus la acea vreme), dar ei au dorit să aibă amplasată o delegație care i-ar fi ajutat să recupereze ceva din tehnologiile ET care sunt acolo jos.
      Și bineînțeles nimeni nu știa despre loc și puteai lucra fără ca cineva să știe ce faci.
  Nu era nimeni prin preajmă, așa e ... locul perfect ... da.
  Deci sfârșitul războiului a marcat o perioadă în care grupul care era acolo jos au zis „Suntem recunoscători că putem scăpa de un guvern auto-distructiv” „noi putem face lucrurile așa cum vrem noi”, să lucreze la apărarea bazei, să lucreze la tehnologia lor ...
Până în 1947 ei stăpâneau platformele armate mobile, așa că erau capabili să-și echipeze
navele anti-gravitaționale cu aceste arme.
      Acum aveau un avantaj foarte serios, în privința armamentului.
Așa e, arme, platforme, ei au depășit tot ce exista pe planetă.
      Deci noi suntem acum cam prin 1946-47, după CD2RM și au început să se petreacă o mulțime de observări OZN în insula Maury, la Roswell, sunt acestea asociate cu germanii?
  Din ce știu eu, unele dintre ele sunt.
      Ei au alertat guvernele lumii, unde se aflau localizați?
  Ei nu le-au spus unde erau, dar prin spionaj sau prin alte surse, prin capturarea unor oameni care veneau și plecau din America de Sud, ei au aflat ... restul lumii.
      Și SUA în special ... da ... și apoi ce a făcut SUA cu faptul că dușmanii lor creau o bază pe Pământ și ei nu aveau grijă de ea?
  La un an după terminarea CD2RM, ei făceau deja planuri să trimită o flotă în Antarctica pentru ca să-i pun în sfârșit la punct (își imaginau ei) pe acești germani pisălogi odată pentru totdeauna. Așa că operațiunea High Jump a fost rezultatul acestei decizii.
      Cine a condus această expediție?
  Amiralul Byrd.
      Amiralul Byrd, corect. Deci ce s-a întâmplat când a ajuns acolo?
  Când au ajuns acolo jos la sfârșitul lui Noiembrie au început să-și instaleze baza și să stabilească de unde să opereze ... și au găsit baza germană, așa că a urmat o mică acțiune din partea câtorva OZN-uri, care aveau arme cu energie directă, au distrus o navă, au ucis un număr de oameni, și au trimis întreaga flotă înapoi în SUA, iar acela a fost punctul în care germanii din Antarctica au început să negocieze, în esență, cu cabala, restul lumii.
      Deci operațiunea „High Jump” a devenit în esență, Operațiunea „High Tail” (Coadă Înaltă).
  Coadă Înaltă, da ... 
     Atunci Byrd a venit atunci direct în SUA, iar observările OZN chiar încep să crească,  răpiri, iar oamenii nu realizează că până și Bety și a lui Barney Hill, când au fost răpiți unul dintre lucrurile care caracterizează acești oameni dispăruți este că ei aveau un trecut german. Deci ei furau oameni cu descendență germană?
  Da, există foarte multă descendență germană sau genetică germană implicată cu cei care  ori fac parte din actualul PSS, sau cu cei care au fost răpiți.
  O parte din negocierile care au avut loc între germanii din Antarctica și cabală în esență, cabalei i s-a dat o listă de cerințe, în care ei devin o țară suverană, instalând ambasade în fiecare țară din jurul lumii.
  Un alt lucru care a fost cerut a fost acela că vor fi între 1 și 5 directori executivi din civilizația germanilor din Antarctica, care vor fi puși în poziții de directori executivi în fiecare corporație din jurul lumii, care erau aerospațiale, automobile, petrochimice. În principiu fiecare industrie majoră  de pe planetă, are acum între 1 și 5 directori executivi  care au fost germani de pe Marte.
      Și aș ghici că Operațiunea PaperClip este un rezultat al acestui tratat ?
  Operațiunea PaperClip a fost prima etapă a acestuia.
      Ce este Operațiunea PaperClip?
  Operațiunea PaperClip a implicat integrarea oamenilor de știință germani, a tehnicienilor și inginerilor în corporațiile lumii occidentale, oferindu-le pașapoarte și case și slujbe, în principiu pavându-le calea, deschizând ușile și așezând covorul roșu.
     Asta a fost vorba practic, de SUA ... da ... iar germanii au țintit SUA pentru resursele sale.
Așa e. Ei știau că producția și resursele SUA erau cu mult mai mari decât oricare altă țară la acea vreme.
    Deci a fost logic să se infiltreze să preia controlul și apoi să folosească toate acele   corporații să-și amplifice puterea.
  Așa e. Sfârșitul anilor 1940 a coincis cu aceiași perioadă în care germanii de pe Marte au început să planifice și să-și construiască bazele pe Lună și pe Marte. Și tot la sfârșitul anilor 1940,  atunci când germanii au mers pe Lună, au descoperit câteva lucruri.
  Ei au descoperit în primul rând că Luna este o construcție satelit artificială, că nu a fost inițial parte din Pământ, ci a fost adusă acolo din altă parte ca o navă de evadare și că este construită în interior și că majoritatea terenurilor sunt deja ocupate. Așa că atunci când au vrut să facă o bază, nu au putut găsi loc.
  Deci zecile de rase ET care sunt pe Lună și au baze pe Lună, își păzesc cu gelozie proprietatea. Nu există lupte, dar dacă încerci să iei terenul cuiva, lor le este permis să se apere.
  Iar germanii de pe Marte nu aveau genul acela de tehnologie să ducă genul acela de luptă.
Așa că ei au trebuit să caute pe cineva care era dispus să împartă ceva din terenul lor. Și se pare că draconienii ori au mituit ori au șantajat sau au manipulat situația ca singura rasă de la care germanii să meargă să întrebe, erau draconienii.
  Așa că negocierile dintre draconieni și germanii de pe Marte au fost pentru 20 de acri de teren, iar draconienii au cerut inițial 225 de femei și 50 de ani de prime drepturi de refuz  pentru tehnologiile pe care germanii le-au descoperit în Antarctica. Ei bine, germanii le-au zis imediat că în niciun caz nu le oferă 225 de femei.
  În primul rând era o chestie practică „noi avem nevoie de cât mai multe femei posibile care să conceapă copii, ca să continuăm societatea noastră. Așa că 6 luni mai târziu ei au fost capabili să facă o înțelegere în care germanii din Antarctica au oferit 150 de masculi, 75 de femei și le-au oferit draconienilor 25 de ani de drepturi de prim refuz pentru tehnologie.
       Tehnologia care era sub gheață în Antarctica.
  Aceea într-o mulțime de cazuri arăta ca o piatră, dar nu știau ce aveau. Ce au aflat germanii mai târziu este că existau cel puțin alte 6 rase care le-ar fi dat de 2 ori ai mult spațiu fără nicio persoană și 1 an de drepturi de refuz inițiale, așa că germanii au fost înșelați oribil.
Poveștile pe care mi le-a spus prietenul meu în timpul schimbului a fost foarte revelator
pentru tipul de ființe cu care au avut de a face.
      De ce doreau draconienii acești oameni? Care este scopul lor?
  Ei doreau să-i folosească pentru experimente, să-i folosească pentru manipulări, doreau să-i folosească ca sursă de hrană, există un număr de motive de ce doreau să-i folosească ...
      Deci în esență sclavi?
  Sclavi, muncă de sclavi ... pentru propria lor formă de distracție, și multe forme pe care forțele întunecate sau agenții întunecați le vor, să abuzeze sau să folosească pentru control sau să distrugă. Acelea au fost motivele.
     Asta e chiar deranjant.
  Este foarte răscolitor să te gândești că acei oameni se aflau în negocieri, căci l-am întrebat pe prietenul meu: „ce gândeau negociatorii când înmânau oamenii voștrii către o soartă necunoscută?” Iar răspunsul a fost: „totul a fost o afacere și în plus, niciuna dintre familiile lor nu vor fi cele ce vor fi întoarse.”
      Noi știm de unde au luat acești oameni?
  Din proprii lor cetățeni, din acel moment.
      Serios? Deci erau germani ... ei au cerut germani?
  Nu, dar doar la asta au avut acces în acea perioadă de început.
      Înțeleg. Iar răpirile care s-au produs mai târziu care chiar au început să se înmulțească în anii 1950 și 60 ? Sunt acestea posibile ...
  O parte din acestea poate ... poate înțelegeri suplimentare. Eu suspectez că au fost înțelegeri cu alte rase ET sau pentru propriile lor scopuri de testare.
      Tu ai menționat societatea Vrill. Deci societatea Vrill a avut pe cineva care canaliza?
  Da, Maria Orsic, a fost mediumul pe care l-au folosit.
      Deci această canalizare timpurie a fost de la ET?
  Da.
      Și au existat informații reale care au fost oferite?
  Au fost, iar ei s-au îndoit la început, până au început să construiască ceea ce era inclus în planuri, iar planurile care au fost făcute, au fost canalizate, erau desene inginerești care includeau dimensiuni, mărimi, informații despre materiale incluzând tot ceea ce ei aveau nevoie să facă pentru a recrea aceste nave.
      Iar Maria Orsic a folosit această informație pentru că dorea să cucerească lumea sau care era poziția ei în canalizarea acestor informații de la acești ET?
  Este înțelegerea mea că aceste societăți secrete inițiale, erau interesate în progresul experienței umane și că nu erau interesate în primul rând, să cucerească sau să controleze alți oameni. Din păcate evenimentele s-au dovedit, așa cum s-a întâmplat, să fie staționate sau localizate în interiorul unei țări care era motivată de dominarea mondială. Așa că pentru propria lor supraviețuire, ei au trebuit să se întoarcă și să ajute cel de-al 3-lea Reich să dezvolte aceste tehnologii avansate.
      Ar trebui de asemenea remarcat că germanii aveau o fascinație cu această chestie de 120 de ani ...
  Ba mai mult, au existat articole, ziare, despre navele care călătoreau în susul și în josul coastei de Vest și până în Estul îndepărtat și în Texas. Deci da, existau o mulțime de informații în public despre anti-gravitație sau tehnologie avansată, tocmai din anii 1800.
  Avansul german legat de acea tehnologie, în timp ce societatea Vrill și câteva din celelalte
canalizau informații, germanii mai târziu, chiar au avut contact direct cu draconienii, și au îndrumat interacțiunile individuale cu acele rase ET, și a inclus ajutorul în unele dintre proiecte, cu tehnologiile de care aveau nevoie, ajutorul cu ștergerea memoriei și alte câteva  în medicină, transport, comunicare, armament.
  ET orientați pozitiv care încercau să avanseze rasa umană, care au oferit ceva din tehnologia anti-gravitațională, ei nu au (germanii) nu au primit tehnologii distructive de la acei ET.
  Ei au primit arme și tehnologii de înarmare de la ceilalți, de la draconieni, în mod specific.
      Și ar putea fi spus fără nicio îndoială că a existat ca niciodată o explozie de tehnologie  care s-a produs din 1938 până în 1945, televiziunea, armele nucleare, lasere, au fost așa de multe lucruri ... la care s-a lucrat ... microunde  ... uimitor ... au fost așa de multe. Și chiar acum, noi suntem în 1951 în povestea noastră, iar noi știm că dezvoltam vehicole anti-gravitaționale și alte lucruri, așa că SUA a fost schimbată de acest chin. Din punct de vedere istoric, un moment foarte pregnant.
  Da, absolut. Sfârșitul anilor 1940 au marcat un moment foarte crucial în dezvoltarea  civilizației germane din Antarctica. Atunci au început să-și construiască bazele departe de Pământ. Ei doreau să construiască pe Lună, așa că au trebuit să găsească pe cineva care era dispus să cedeze teren, iar acei draconieni au fost cei de la care au putut lua teren. Iar înțelegerea pe care au făcut-o, a fost pentru o concesiune de 100 de ani. Înțelegerea a inclus ajutor în privința tehnologiei. Draconienii nu le vor înmâna tehnologii avansate, ci le ofereau ajutorul în privința tehnologiilor avansate și au continuat să facă asta.
  Povestea pe care Johann mi-a relatat-o despre schimbul foarte deranjant care s-a petrecut,
germanii din Antarctica nu le-au spus oamenilor care erau vânduți, ce făceau, unde mergeau ... au existat 53 de paznici, care au fost acolo și erau înarmați.
  Draconienii au apărut, au mânat acești oameni într-o cavernă, unde trebuiau să se întâlnească și au activat un fel de dispozitiv de năucire care i-a înghețat pe toți în loc.
  Imaginile pe care ei le transmiteau în mod parapsihic către toți din acea cavernă a fost posibil să fie spuse doar datorită a doi dintre paznici care se aflau în afara razei câmpului, când s-a întâmplat. Imaginile pe care ei le-au văzut, care au fost transmise, includeau mutilarea om cu om, violență, canibalism, cam fiecare tip de depravare și mutilare imaginabilă, au fost transmise acestor oameni ...
      Parapsihic? ...
  Da, cu proprii membrii ai familiei.
     De ce făceau asta?
  Ei doreau să-i sperie deoarece credeau că este distractiv. Singurul lucru la care mă pot gândi este că pentru ei era distractiv. Deci cei 2 paznici care se aflau în afara câmpului, au fugit. Erau 3 care se aflau inițial în afara câmpului, dar unul dintre ei, în drumul spre ieșire a fost prins de câmp ... prins în câmp ... da.
  Draconienii care erau acolo să-și ridice subiecții, cu armuri de luptă complete, așa că nu era nimic ce ar fi putut să facă acei paznici pentru a-i vătăma, cu atât mai puțin să încerce să protejeze oamenii. Totuși, ei se aflau acolo să-i înmâneze.
  Cei 2 paznici care chiar au supraviețuit, nu au mai fost la fel după aceea. De fapt ei nu au fost capabili să fie conștienți, fără să devină extrem de stresați sau să devină psihotici și din ce am înțeles, le-a luat aproape un an să ajungă într-un punct în care nu ar fi intrat într-o stare catatonică.
  Ca și coincidență, ei amândoi sau sinucis aproximativ cu 5 ani mai târziu. Deci în total, în acea zi, draconienii au luat 278 de suflete. Iar la cererile repetate ale germanilor despre aceștia sau despre rămășițe, nu s-a răspuns niciodată.
  Deci acesta era tipul de ființe cu care aveau de a face germanii, iar ei și-au jurat ca din acea zi înainte ca ei să nu mai facă niciodată schimb cu proprii lor oameni dacă mai aveau nevoie, și într-un final au avut, așa că au găsit alte surse de oameni care să fie folosiți ca și pioni.
Deci asta s-a întâmplat pe la sfârșitul anilor 1940 și asta le-a oferit acei 20 de acrii de teren de pe Lună, pentru a construi LOC (Centrul de Operațiuni Lunare).
      Ei bine, acela trebuie să fi fost un moment de cotitură pentru toată chestia asta, deoarece te afli în sfârșit în afara planetei și ai o bază în afara planetei care ți-ar fi permis ca apoi să mergi în alte locuri într-o manieră mai ușoară.
  Așa este și cam în aceiași perioadă, ei au început să examineze cu grijă terenuri pe Marte.
Problema cu Marte este că există secțiuni ale planetei, care sunt foarte energetice și nu poți construi nimic cu electronice din cauza particulelor încărcate din atmosferă. Deci existau doar anumite zone în care puteau construi. Din păcate pentru ei la acea vreme, erau ocupate.
Deci ei au trebuit să creeze un cap de pod și să lupte pentru proprietatea pe care o doreau,
pentru terenul de care aveau nevoie.
      Cu cine au luptat?
  Existau rase ET.
      Chiar? Pe Marte?
  Pe Marte.
      Nu draconieni?
  Nu.
     Tu știi cum arătau?
  Nu.
      Germanii au avut succes în această bătălie?
  Le-a luat aproximativ 10 ani și i-a costat aproximativ 17.000 de vieți, să facă asta.
Iar 17.000 nu pare a fi un număr mare, dar dacă faci procentual, este echivalent cu toate pierderile aliaților în CD2RM ... procentual, din populația lor. Deci era un număr mare și era de asemenea cea mai productivă și tânără porțiune a societății lor.
  Deci ei se clătinau din acele pierderi când și-au stabilit prima dată baza lor pe Marte. Și ca și rezultat și-au oprit negocierile cu cabala, deoarece aveau nevoie nu numai să aibă un tratat final, dar în primul rând, ei aveau nevoie de oameni. Ei aveau nevoie de oameni activi, care să facă ceea ce ei aveau nevoie să facă. Așa că ei și-au oprit negocierile cu cabala, care sunt responsabile pentru numărul extrem de mare de observări OZN la începutul anilor 1950 și incluzând observarea în masă din 1952 deasupra Washington DC însuți, în două week-end-uri.
      Tu crezi că aceia au fost germanii?
  Da.
      O etalare de forță?
  Da, ei încercau să forțeze mâna și tot nu au făcut cabala să vorbească.
      Aceea pare vremea când spatele cabalei a fost frânt de către germani.
  Da, și Johann pare să creadă că ultimul pai, din cauză că germanii din Antarctica continuau să spună cabalei „uitați ce, noi avem nucleare. Nu vreți să ne testați”, iar ei nu au crezut.
  Așa că ceea ce au făcut, au oferit o lovitură demonstrativă asupra unui crucișător singuratic  care se întorcea din atolul Bikini, de la unul din testele nucleare ale SUA, și au aruncat un mic dispozitiv cu randament mare suficient de aproape, că EMP a dezactivat nava.
  Ceea ce au avut a fost că 4 dintre farfuriile lor staționate la 60 de km, mi-a spus Johann,  sunt aproximativ 200.000 de picioare, au lansat muniția, iar 3 dintre ele au stat pe loc la altitudine, au așteptat să explodeze aceasta apoi după asta, au avut suficient de mult timp să coboare în siguranță.
  Unul dintre OZN-uri, OZN-urile germane a coborât în 5 secunde la aproximativ 30 de metri de crucișător. Echipajul crucișătorului au încercat să targă în acest OZN cu armele care mai erau operaționale dar nu l-au putut nimeri, așa că au renunțat și s-au întors să repare nava ca să se poată întoarce în Hawaii.
      Și ce este un EMP?
  Pulsul Electro-magnetic, este un câmp invizibil de energie ce emană dintr-o detonare nucleară, care întrerupe electronicele, topește firele, practic face ravagii în tot ceea ce e modern.
      Deci ei au omorât nava.
  Da ... fără să o distrugă.
      Asta este o demonstrație de putere.
  Da.
      Deci tu ai adus în discuție această idee ce cred că ar putea fi surprinzătoare oamenilor, eu cred că o mulțime dintre oameni cred că germanii din Antarctica sunt parte din cabală dar de fapt, ei nu sunt.
  Nu sunt.
      Ei sunt împotriva cabalei?
  Ei erau foarte vehement împotriva cabalei și de fapt Johann se referă la ei ca la regii de rahat ai Pământului.
      Așa ... ei nu i-au plăcut absolut deloc.
      Lor nu le-a plăcut cabala absolut deloc, au blamat cabala pentru ce au făcut Germaniei.
  Da .. pentru Primul Război Mondial și pentru pierderea CD2RM.
      Corect. Ce a spus Johann despre ce erau cei mai mândrii germanii de pe Marte?
  Erau mândrii că nu erau parte din cabală și să fie capabili să pună condiții cabalei.
      Deci lor le place să fie un adversar pentru cabală?    
  Da.
      Ei încă au baza pe Marte chiar acum?
  Da. Ei au trimis aceste mesaje pentru toate familiile regale din Europa, le-au trimis președintelui SUA, le-au trimis către prim ministrul Germaniei, le-au trimis către șeful Partidului Comunist al URSS, așa că s-au asigurat că nu există nicio neînțelegere că ceea ce intenționau și de ceea ce erau capabili iar ei nu au vrut ca SUA să spună: „Oh, nu, noi nu am primit niciun mesaj, noi nu am primit nimic”, deci pisica era afară din sac în acest punct.
Întreaga lume știa de ce sunt capabili și de ceea ce avertizaseră. Iar ei doreau un tratat oficial. 
      Și l-au obținut.
  Da.
     Imediat după ... foarte curând după. Le-au luat aproximativ ... 4 ani să obțină formularea corectă. Din 1954 până în 1959, 4 sau 5 ani. Iar tratatul antarctic este rezultatul acelor negocieri.
      Și ce a fost oferit și ce a fost luat în aceste negocieri?
  Ei bine, partea nepublicată a tratatului include, din nou, reafirmarea suveranității națiunii germanilor din Antarctica și cerea cabalei să ofere până la 150 - 200.000 oameni către germanii din Antarctica, iar aceștia să nu fie rebuturile societății. Ei aveau cerințe foarte specifice de IQ și fizice la oamenii pe care-i doreau.
      Iar asta se întâmpla în anii 1950.
  Aceasta a fost secarea de creiere din anii 50 și 60.
     Anii 1960, cam pe atunci a început secarea de creiere, în jurul lui 1961. Înțeleg ...ok.
  Sfârșitul anilor 50, 1959 ... are sens ...
  Ei au crescut de asemenea cerințele ca nu numai directorii executivi, ci acum doreau între unul și 5 scaune în conducere în toate corporațiile în care aveau directori executivi. Ei au cerut de asemenea o poziție pe viață permanentă, în ramura executivă în fiecare guvern de pe planetă, care să fie german de pe Marte. Așa că asta le-a solidificat poziția în interiorul guvernelor.
  Deci acum ei aveau oameni care se aflau în interiorul acestor companii și nu le-a fost greu să urce în ierarhie de la vicepreședinte la președinte deoarece le-au oferit oamenilor lor ceva tehnologii avansate pe care să le ia către companiile lor, iar acum erau piesele rapide  deoarece ei erau acești copii geniali care au adus acest produs minunat A sau B la masă iar acum, companiile fac o grămadă de bani, așa că se auto-propagă.
      Asta încă se petrece, apropo.
  Da, absolut.
      Așadar, era cabala îngrijorată de acești trădători care veneau și se amestecau cu oamenii lor și toate cele?
  Ei trebuie să fi fost îngrijorați. Ei au fost îngrijorați, dar cabala a luat-o ca pe o chestie de analizat pe termen lung. Ei știau că supraviețuiseră deja de aproape 1.000 de ani, prin schimbări de regim, războaie șamd, au continuat să supraviețuiască și să prospere,  menținându-și controlul. Deci ei priveau asta pe termen lung.
  Au existat două operațiuni ce au coborât în Antarctica, în timpul acestor negocieri,  Operațiunea „Deep Freeze 1” (Îngheț Profund 1) și „Deep Freeze 2” iar acelea au fost, din nou, fumul de ecranare pentru explorare, când de fapt au fost parte din negocierile  implicate.
  Unul din membrii cabalei a murit de atac de cord în timpul negocierilor, din cauza fricii că lucrurile ies la suprafață și devin publice. Așa că au terminat cu aceste poziții cu un scaun permanent în guvern, au sfârșit cu primirea a 150 - 200.000 oameni, care să fie livrați unde și când doreau.
      Și unde au mers acești oameni?
  Acești oameni s-au transformat în lucrători în fabrică, joburi care nu erau dorite, pe care societatea lor nu doreau să le aibă. Acestea se întindeau de la producție până la menaj casnic și toate cele ce ar putea fi  considerate slujbe de slugă pe care oamenii lor erau prea ocupați sau făceau alte lucruri și nu doreau să le facă.
      Deci, noi suntem în anii 60, iar cabala face genul acesta de a fi agent dublu, ei acționează ca și cum ar fi ok cu toate astea și în același timp, ei probabil au dezvoltat totul pe cont propriu.
  Ei au încercat, absolut. Ei făceau scheme, gândind pe termen lung. Ei știau că nu era nimic de făcut în acel moment, iar gândul că această informație ar fi ieșit în public nu era acceptabil pentru ei, așa că, singura alternativă pe care au avut-o era distrugerea sau să meargă alături de asta.
  Așa că ceea ce au făcut, a fost că ei nu puteau face nimic imediat, deoarece avantajul tehnologic major pe care-l aveau germanii la acea vreme, a fost tehnologia de șters mintea.
   Orice și tot ce era dezvoltat, indiferent cât de secret, era subiectul sau avea oportunitatea sau exista o șansă să transpire, dar germanii din Antarctica aveau oameni în toate aceste poziții diferite, deci ei știau toate avansurile tehnologice care erau dezvoltate.
De aceea vezi așa de multe dintre aceste programe clasificate care, pentru lumea exterioară  aveau așa de multă perspectivă.
   De ce s-au oprit sau au omorât proiectul? Ei bine, este ori datorită faptului că viola tehnologiile germanilor din Antarctica, sau era preluat de germanii din Antarctica și mutat către amenajările lor departe de public și restul lumii.
      Deci este sigur să spunem că acestă cabală forma de asemenea un PSS sau cel puțin îl plănuiau ...
  Ei puneam planurile cap la cap, dar ei trebuiau să depășească acel singur handicap care-i limita, tehnologia de șters mintea.
      Iar germanii trebuie să fi fost mult mai avansați tehnologic peste cabală în această fază, doar pentru că erau într-o alianță cu draconienii și primeau aceste informații din interior și erau destul de buni în a fi ingineri ei înșiși oricum ...
  Da, ei erau capabili să manipuleze și să controleze ce tehnologii se eliberau către care guverne, iar cele pe care ei doreau să le țină pentru ei înșiși ei aveau contacte și oameni în guverne care ar fi forțat programele să se oprească și să taie bugetele deoarece tot ceea ce doreau era să le ia în privat. Ei doreau să le aducă în instalațiile lor.
      În regulă, deci acum germanii aveau baze pe Marte, bază pe Lună erau aliați cu draconienii, erau împotriva cabalei, făceau un dans cu aceasta, totuși, deși erau împotriva lor ...
  Așa e ...
      Ei bine, mergem mai departe acum în anii 1970 ...
  La începutul anilor 70 a fost perioada când dreptul de prim refuz al germanilor din Antarctica, de 25 de ani, cu draconienii, s-a terminat așa că ei au fost capabili să-și focalizeze mai mult atenția, în a construi tehnologii mai avansate ei înșiși, iar atunci au început să-și construiască flota lor de nave interstelare și navete.
  Deci, prin anii 70, restul cabalei încerca să îngroape banii prin programul cursei spațiale ...
Și nu vă amăgiți, la cele mai înalte nivele, existau comunicări prietenoase între Est și Vest, între URSS și SUA, iar ei aveau un inamic comun, care erau germanii din Antarctica, așa că ambele țări și-au folosit bugetele enorme pentru programul cursei spațiale, pentru a canaliza și turna bani în aceste proiecte secrete prin care în ultimă instanță ei doreau să încerce să-și construiască propriile capacități de călătorie spațială. Totul se reducea la a avea acea tehnologie de șters mintea.
  Iar la sfârșitul anilor 1970, atunci cabala a făcut mișcarea și chiar a achiziționat una dintre tehnologiile de șters mintea, de la germanii din Antarctica. Ei au fost capabili să infiltreze la bord o navetă, erau implicați mii de oameni de pe toată planeta, dar exact ca în cazul proiectului Manhattan, care a avut peste 1.000 de oameni care au lucrat la acesta, doar o mână de oameni știau întreaga anvergură a acestuia. Așa că s-a aplicat același principiu aici.
Erau sute și mii de oameni implicați în acest proiect într-un anumit mod sau format de la distanță, dar ei nu știau care era scopul ultim.
  Au existat un total de 5 oameni care știau scopul și anvergura reală a planului. Erau 3 agenți CIA și 2 agenți KGB. Aceia 3 erau păziți tot timpul până ce operațiunea a fost terminată, dar ceea ce ei au făcut, ei au fost capabili să se strecoare la bordul unei navete germane din Antarctica, să scoată din luptă echipajul, să obțină unul din aceste dispozitive, și apoi să cauzeze o auto-distrugere a navetei care probabil era doar o bombă  amplasată în afara sticlei de fuziune și s-a dezintegrat într-o minge de gaz și foc mai puternic decât soarele, deasupra Pacificului.
  Johann crede că ei au făcut un salt HALO (Deschidere Joasă, Înălțime Mare) din navetă.
Deci  așa au pus mâna pe acesta, fără să existe nicio amprentă. Deci le-a luat 3 ani să facă inginerie inversă pe acea tehnologie și apoi, bineînțeles, oamenii de știință care lucrau asupra acestuia, au trebuit să fie primele victime ale tehnologiei, ștergându-li-se mintea, și nu au mai avut nicio idee că au fost implicați într-un așa progres tehnologic.
      De ce erau așa de interesați în ștergerea minții?
  Deoarece apoi ei au fost capabili să se asigure că tehnologiile lor ... (căci ei știau că aveau goluri și scurgeri, căci germanii din Antarctica infiltraseră fiecare nivel al programelor lor clasificate. Așa că ei nu aveau nicio modalitate de a se proteja sau să fie capabili să dezvolte lucruri în secret deoarece germanii din Antarctica știau fiecare proiect și program la care lucrau.
  Ei erau capabili să manipuleze și chiar să oprească un proiect și să-l ia în privat sau să-l facă dispărut, așa că având acea tehnologie le permitea ca acum să aibă operațiuni clandestine și programe și proiecte R&D (cercetare și dezvoltare) în care ei erau destul de asigurați că știința despre acestea nu va dispărea.
      Așa că aceasta este responsabilă pentru avansurile tehnologice la începutul anilor 80,  este responsabilă pentru cocioabele originale pe care ei au început să le construiască pentru operațiunea „Gardianul Solar” și apropo, imediat ce dispozitivul a fost în mâinile cabalei ... toți agenții, în afară de 2, care cunoșteau întreaga anvergură a programului, au fost uciși în mod misterios, sau au murit sau ...
     Cei 5 agenți?
  Da, în afară de 2 ... 2 agenți CIA au supraviețuit, dar și-au trăit viețile ascunși.
      Deci tu spui că nu a existat un război rece, că a fost doar o fațadă.
  Așa este, acesta a fost un mijloc pentru ei să sifoneze și canalizeze bani în proiecte negre  sau să dezvolte tehnologii avansate.
      Iar noi am lucrat cu rușii în secret, de mult timp?       
  Da.
      Deci ce este „Gardianul Solar”?
  Operațiunea „Gardianul Solar” a fost versiunea pământeană a unei flote spațiale. în care ei au ieșit în spațiu și chiar au început să construiască locuințe să-și proiecteze și mai departe  puterea în afara planetei.
      Și la asta se referea probabil Reagan în jurnalul său, unde spunea că a fost informat și i s-a spus că există o navetă spațială ce poate găzdui 300 de oameni.
  Așa este, fix la asta se referea.
      Deci asta este la sfârșitul anilor 1970, începutul anilor 1980 când Gardianul Solar a început să se formeze?
  Așa este.
      Deci Gardianul Solar este un program al SUA sau al cabalei sau cine este în spatele lui?
  Gardianul Solar a fost o operațiune a SUA.
      Și este lipsit de sens să încerce să surclaseze ceea ce făcuseră deja germanii.
  Așa este, iar ei au încercat să-și creeze propriile tehnologii și să-și proiecteze puterea  asupra altor suprafețe planetare și în propriul nostru sistem solar.
      Iar SUA a avut succes cu asta?
  Da, și-au creat propria lor flotă.
      SUA are o bază pe Lună, așa cum au avut germanii?
  Au avut, într-un final au obținut una. La mijlocul anilor 80, în 1986, germanii din Antarctica cercetau și studiau și știau că ceva fusese greșit cu explozia navei, deasupra Pacificului ...
     Corect ... unde ei au furat toiagul.
  Da. 
  Ei au știut că ceva nu era ok legat e asta, dar nu puteau dovedi cum și cine. Le-a luat 8 ani, dar au aflat cum și s-au întors la acea navă și le-a luat un pic mai mult timp, să afle cine a fost. Iar când au făcut asta, au făcut două lucruri: au trimis un mesaj către cei 2 făptași SUA și URSS, și și-au mutat toată producția și R&D în afara planetei către instalațiile de pe Marte.
  Distrugerea navetei Challenger din Februarie 1986 a fost primul mesaj, iar distrugerea turnurilor de răcire de la Cernobîl din URSS, a fost al doilea mesaj. Ambele au fost realizate din orbită, de pe o platformă orbitală iar germanii din Antarctica ar fi făcut mai multe, doar că erau îngrijorați că președintele cowboy, va apela la nucleare.
      Dar ei au luat acea explozie a navetei ca pe o precursoare pentru ideea ca mai bine să-și ia totul de pe Pământ și să plece. 
  Ei bine, ei știau că tehnologia de spălare pe creier era de-voalată, și era în mâinile multor alte țări. Așa că alături de distrugerea navetei Challenger și a turnurilor de răcire fiecare dintre liderii guvernelor din aceste două țări au primit o cutie maronie plată. În interiorul cutiei era un dispozitiv de ștergere a memoriei nefuncțional,  având codul armatei germanilor din Antarctica pe acesta, iar ștampilat pe exterior era fix data și ora  exploziei navetei, cu 8 ani înainte.
      Ei bine, a fost un episod revelator Jason Rice, mulțumesc pentru tot ceea ce faci.

Mulțumesc că m-ați invitat, totul este despre dezvăluirea totală.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative: AICI 1AICI 2  și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...