ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 3 octombrie 2019

PK : REACȚII LA CIVILIZAȚIA GERMANĂ DESPRINSĂ


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe Jay Weidner și invitat pe Jason Rice.        
      Jason discută despre evenimentele care au declanșat formarea IDARF și Solar Warden. Amenințarea iminentă a germanilor de pe Marte, civilizația separată a trimis un val de urgență prin intermediul agențiilor guvernamentale secrete de pe Pământ. Astfel, o acumulare clandestină masivă de tehnologia avansată a început, oferind guvernelor terestre un pas înainte în cursa spațială secretă. Pentru a se asigura astfel de invadări în cosmos, s-au făcut noi acorduri cu Germanii de pe Marte și Draco.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.

      Haide să mergem la înțelegerea din 1991.
  Sigur. 
      Care este aceasta?
  Înțelegerea din 1991 are de a face cu un aranjament între cabală și ceea ce acum numim germanii de pe Marte din moment ce s-au mutat în mare măsură, acolo, majoritatea civilizației lor din Antarctica pe Marte. Așa că, ceea ce se învârte în jurul acestei chestiuni este că la sfârșitul anilor 80 cabala căuta să-și stabilească propriul Centru de Operațiuni Lunare (LOC) propria lor bază Lunară și au dat peste aceleași probleme peste care au dat germanii cu mulți ani înainte. Este totul discutat înainte: deci au trebuit să mituiască, plătească sau să aranjeze că altcineva să renunțe la proprietate.
  Așa că, germanii care-și aveau baza acolo, deja aveau un loc care era funcțional, în înțelegerea din 1991 dintre cabală și germanii de pe Marte a avut de a face cu cabala care să preia baza lunară pe care au ocupat-o germanii.
  Termenii concesiunii lor cu draconienii erau că ei vor avea o concesiune de 100 de ani, iar plățile pentru acesta deja fuseseră aranjate, deci cabala nu a trebuit să plătească pentru asta, dar germanii au trebuit să găsească un nou chiriaș. Ei s-au mutat din acea bază, să fie departe de draconieni. Așa că printr-un alt transfer de tehnologie au obținut ceva mai mult teren unde doreau, departe de draconieni.
     Pe Lună ... da.
  Deci termenii renunțării la acea concesiune a fost că ei trebuiau să găsească un nou chiriaș.
Așa că la sfârșitul anilor 80, în jurul perioadei când operațiunea „Gardianul Solar" era în plin avânt, ei chiar aveau nevoie de o bază pe Lună. Așa că au lucrat cu germanii din Antarctica în schimb, din nou, pentru a prelua proprietatea. De data asta schimbul a fost unul prin care cabala ar fi oferit două divizii, sau echivalentul a 24.000 de soldați, pentru a fi folosiți unde și când aveau nevoie germanii de pe Marte, asta pentru ca aceștia să plece de pe baza lunară cu draconienii, asta în plus față de găsirea unui alt chiriaș ei trebuiau să ofere 10 din cele 12 grupuri de luptă mobile pentru folosința draconienilor când și unde aveau aceștia nevoie. Ei nu-i vor distruge, dar draconienii au dorit să-i folosească, iar când au fost  întrebați la ce vor fi folosiți, ei le-au spus: „patrularea granițelor”.
  Înțelegerea între cabală și germanii de pe Marte a inclus, folosirea LOC în schimbul a 24.000 de soldați, iar asta este ceea ce a constituit începuturile forțelor de reacție și apărare inter-planetare (IDARF) în total 4 divizii de trupe la sol în acel program, din care două divizii sunt complet comandate de către germanii de pe Marte și niciun alt soldat din acesta.
Două divizii sunt mixte și au inclus soldați de pe Pământ.
      Când ai intrat tu în IDARF?
  Am început antrenamentul pentru IDARF în 1994.
1994 ... unul dintre primii ...
     Spune-mi mai exact ce ai făcut pentru această organizație IR.
  Sigur ... ei bine, modul cum este aranjat IDARF, organizația, este acela în care orice ofițer de rangul 05 sau mai mare, ceea ce înseamnă de la locotenent-colonel în sus, coloneii și generali, sunt în mod specific și numai germani de pe Marte.
  Ei nu au permis niciunui alt civil sau militar să fie deasupra rangului de Maior. Așa că ceea ce eu am făcut, alături de alți soldați Pământeni este că noi am umplut rândurile, în esență.
  Ei erau înregistrați, erau ofițeri. Fiind un ofițer mi se cerea să fiu responsabil de un pluton,  iar mai târziu ca și om din afara companiei, ca și comandant de companie, ca și ofițer din personalul batalionului, ca și ofițer executiv de batalion când eram maior, ca și ofițer din personalul regimentului și în cele din urmă înapoi în regimentul de antrenament ... ca și comandant de companie și ca și ofițer din personal.
      Luând ordine de la germani.
  Da.
      Cum te-ai înțeles cu germanii?
  Eu m-am înțeles bine cu aproape toți. Având de a face cu lanțul de comandă german a fost provocator în sine nu vă îndoiți de asta, deoarece eu eram de pe Pământ, eram deja un handicapat în ochii lor, așa că totul și pe orice doreau să dea vina pe soldați pământeni, fie că erau înregistrați sau ofițeri și erau meschini sau unii dintre ei aveau ... animozități îngropate ce ieșeau din nou, din cauza neplăcerii lor extreme față de cabală, așa că noi eram următoarea extensie a acesteia.
      Deci, de ce au permis germanii cabalei și celorlalți, SUA, să formeze un PSS separat? De ce nu i-au distrus pur și simplu, de la bun început?
  Asta este o întrebare grozavă și mi-am pus-o și eu și l-am întrebat pe Johann legat de asta.
Iar răspunsul lor a fost că ei au nevoie de capacitățile de producție ale acestei planete. Căci ei nu aveau un echivalent ca și capacitate de fabricare. Și de asemenea ei nu aveau disponibilă  o gama largă de R&D (Cercetare și Dezvoltare) așa că prin cooptarea tuturor corporațiilor de pe această planetă, ei aveau această resursă vastă, care le era disponibilă.
      Dacă tot ai vorbit de draconieni, de ce ar trebui să fim îngrijorați în privința lor?
  Draconienii sunt un grup de entități ET, sunt foarte parapsihici, sunt cu câteva sute de mii de ani mai avansați decât noi și sunt de asemenea niște entități foarte, foarte, foarte negative. Misiunea lor, dacă vreți, este cucerirea, controlarea, dominarea. Aceasta este scopul lor.
  Deci a fi capabili să cucerească, să domine și să controleze Pământul, a fost unul din scopurile pe care le-au avut, așa că prin folosirea împuterniciților lor cu voia lor sau nu, ei au fost capabili să încerce să ducă și pe mai departe, acea agendă anume.
      Deci draconienii sunt în zonă de ceva vreme.
  Ei sunt în zonă de foarte mult timp. Ei sunt extrem de înfricoșători și o parte din antrenamentul prin care am trecut includea un număr de ET ce ar fi considerați foarte înfricoșători, din punct de vedere al pregătirii soldaților pentru bătălii și contra-atac și luptă,
să comunice, deci da.
      De ce nu vin draconienii să ne cucerească direct? De ce folosesc astfel de subterfugii  pentru a ne conduce?
  Este o întrebare grozavă. Iar asta se leagă cu motivul pentru care nu au mers ei înșiși să sape aceste tehnologi? Ei sunt semnatari ai unui număr de tratate inter-galactice care-i împiedică să interfereze, să interacționeze sau să manipuleze populația indigenă sau planeta.
      Acum, asta înseamnă că ei au urmat legea?
  Nu ... ei au găsit portițe și căi să ocolească asta. Iar modul cum au putut să facă asta cel mai eficient aici, este prin împuterniciții lor umani, să fie capabili să controleze și să manipuleze și să facă tot ceea ce ei aveau nevoie să fie realizat.
  Iar draconienii aveau nevoie de aceste flote de nave și de soldații de la sol care au venit cu acestea, IDARF, deoarece forma umană și tiparele tinde să fie un tipar comun.
      Deci noi arătăm mult mai mult ca ceilalți locuitori planetari, decât arată ei. Așa că, celălalt lucru este de ce și-ar risca proprii lor soldați, când ei au împuterniciți care sunt dispuși să facă asta pentru ei?
  Da.
      Tu ai fost antrenat pe Pământ pentru un timp, apoi ai mers pe Lună și te-ai antrenat apoi ai mers pe Marte și te-ai antrenat.
  Așa e.
      Deci, cum a fost antrenamentul tău de pe Lună?
  Antrenamentul de pe Lună s-a învârtit în jurul ideii de a ne face să ne orientăm în privința operațiunilor de la bordul navelor. Deși noi, din punct de vedere tehnic, doar călătoream cu „tăblăria”, încă aveam nevoie să cunoaștem operațiunile de urgență, procedurile de evacuare, care era diferența dintre liniile de plutire și cele de curent zone în care să nu mergem, evacuările de urgență, stingerea incendiilor, toate diversele lucruri pe care un vizitator de la bordul unei nave spațiale nu așa de sigure tot timpul, tu trebuia să știu cum, ce, când și unde să te duci să faci ce trebuie.
      Iar asta a avut loc în baza cabalei de pe Lună pe care au obținut-o de la germani?
  Așa e.
      Și cum era baza? Cum erau clădirile și ce era?
  Ei bine erau în subteran, cea în care mergeam eu, când nu eram în baza subterană am fost la bordul unei nave. Ei credeau în antrenamentele de luptă, așa că majoritatea antrenamentelor au avut loc la bordul unei nave de antrenament, pe care ei o foloseau pentru acest scopuri.
      Nu pe Lună?
  Nu pe suprafața Lunii în sine.
      Așa ... cum erau aceste nave?
  Înghesuite. Era ca și cum ai fi la bordul unui vas al marinei. Când intri acolo nu este prea mult spațiu, treci printr-o ușă și erau pereți despărțitori peste tot pentru motive de siguranță, pentru a se putea etanșa diverse părți ale navei.
      Când te antrenai pe Lună erai încă sub auspiciile acestor germani de la conducere?
  Da ... înțeleg ... încă sub comanda lor, sub controlul și regulile lor. O parte din antrenamentul pe Lună a inclus orientarea în micro-gravitație, operațiuni prin care să ne familiarizăm mai mult cu costumele noastre de luptă ...
      Cât timp îți lua să ajungi de la Pământ la Lună?
  Minute.

      Iată o secțiune din sesiunea ta de hipnoză.

      Spune-mi despre prima voastră mișcare ... ca și grup, pe altă planetă, care era aceasta.
  Prima mișcare a fost către Lună. Totul cu ajutorul navetelor.
      De unde?
  De la Zona 51. Credeam ... Noi am făcut tranziția ... din baza subterană ... la Zona 51 ... Acela a fost punctul nostru de plecare, din deșertul Nevada. Noi am zburat de acolo cu navete către LOC ... unde a început următorul antrenament.
  Iar noi am stat acolo ... timp de 6 luni ... învățând despre micro-gravitație ... Învățând despre ... avantajele și dezavantajele fiecărui sistem.
      Acestea aveau loc ca într-o sală de clasă?
  Uneori.
      Unde altundeva mai avea loc?
  Ei de asemenea ne-au dus pe nave în spațiu.
      Oh, în spațiu ... ok. Cum arătau acestea?
  Triunghiulare, mari. Margini rotunjite ... ca o pană, aproape în formă de pană. Acestea erau imense ... mari. Mai eram doar ... 20 și ceva ... dintre noi rămași.
      Cât de mulți?
  26 ... din 34 ... Nu au murit toți, totuși ...

      Deci după ce ai făcut antrenamentul pe Lună, ai mers pentru antrenamentul de pe Marte.
  Era mai mult ... o interfață între navă și sol. Deci era vorba de încorporarea celui anterior  cu baza de antrenament în cel nou ce implica părăsirea navei, cum faci căderi în luptă, ce faci pentru căderi în luptă unde mergi, diversele aspecte legate de coborârea din navetă sau să sari din ea, sau să cobori din planoarele pe care le foloseam sau ranițele anti-gravitaționale pentru a trage, în esență ... Nebunie ...
      Deci cum era baza de pe Marte?
  Din nou, majoritatea timpului petrecut pe Marte a fost pe navă. Am văzut intrări către instalații și asta este cam tot ceea ce am putut să văd. În majoritatea timpului eram afară în cosmos.
      Cum era să fii pe suprafața lui Marte?
  Era ca și cum ai merge printr-un deșert cu roci și canioane. Există o prezență din altă lume legată de aceasta, ce arată ca și cum ar fi spălături, dar sunt depresiuni la suprafață.
      Poți respira?
  Noi nu am făcut-o.
      Aveați căști șamd?
  Da.
      Ca să vă fie mai ușor, puteai să-ți scoți casca să respiri?
Ni s-a spus să nu facem niciodată asta, așa că nu am făcut-o.
      Existau și alte grupuri ET pe Marte?
Din ce am înțeles, erau, dar eu nu i-am văzut niciodată.
     Existau lupte, vre-un fel de luptă care să se petreacă?
  Nu ... niciodată?
     Toată lumea trăia în pace?
  Toată lumea coexista și indiferent că exista sau nu (lupta), eu nu am văzut-o niciodată. Noi eram mereu în zona de antrenament.
     Știi de unde-și luau apa?
  Ei reciclau foarte multe dintre deșeuri și le foloseau pentru apă. Am înțeles că o parte din apă, venea din gheața care e pe Marte. Dar o mulțime dintre proviziile pe care le foloseam,  erau materiale reciclate.
      Cât timp ai petrecut pe Marte, antrenându-te? 4 luni.
  Da.

Din nou, hai să ne uităm la o parte din sesiunea ta de hipnoză.

      Spune-mi despre perioada în care ai mers pe o altă planetă. Ce ai făcut? Ai menționat Marte înainte.
  Da. Am mers pe Marte, după Lună.
      După Lună? Aha ... 
  Pentru a face mai multe antrenamente în gravitație zero. Antrenament în micro-gravitație.  Să facem mai multe operațiuni pe navă ... să fim capabili să facem mai multe operațiuni la sol.
      Cum arătau oamenii pe Marte? Ființele?
  Eu am văzut doar oameni. Și eram ținuți izolați ... Germanii aveau două baze, două orașe acolo.
      Germanii aveau două baze?
  Două orașe, foarte mari.
      Ce făceau germanii acolo?
  Trăiau.
      La suprafață sau în subteran?
  În subteran. Noul Berlin (New Berlin) ... Noul Wurzburg.
      Ce era la suprafață, dacă bazele erau în subsol?
  Scut de radiație ... praf ... roci. Ei au intrări care ajung la suprafață. Iar ei au și niște structuri  ... dar sunt în majoritate, mecanice.
      Deci unde trăiesc locuitorii?
  În subsol. Baze sculptate în rocă.

      Ce ți-a spus Johann despre baza de pe Marte?
  El nu mi-a spus mai nimic și în parte eu cred că asta este ceva din propria lui programare și nu-i este permis să vorbească despre asta. El păzea foarte tare orice informație despre New Berlin sau New Wurzburg.
      Acelea sunt denumirile orașelor?
  Acelea sunt cele două orașe. Unitatea mea era Diviza a 3-a de tancuri și se refereau la ea ca la Berlin Bears. (Urșii Berlinezi) Când și-au pornit propria forță militară, germanii de pe Marte au preluat și moștenit, au copiat o mulțime dintre unitățile germane din CD2RM,  simboluri, însemne, incluzând uniformele lor. Din păcate, una dintre uniformele noastre  arăta exact ca uniforma neagră SS. Iar americanii nu le purtau, decât dacă li se ordona.
      Tu ai petrecut cât de mult timp în antrenamentul de pe Marte?
  4 luni ... 4 luni ...
  Da.
      Și la final ai fost în sfârșit trimis în misiune?
  La sfârșitul acelora, am fost în sfârșit trimis în formație de luptă.
      Și există orice altceva despre Marte de care să-ți poți aminti, ceva ce noi avem nevoie să știm.
      Este ocupată și există mai mult decât doar oameni acolo. Germanii de pe Marte au aproximativ 3 milioane de cetățeni ce trăiesc pe Marte, din ce-mi spunea Johann. Aceasta ar putea fi dezinformare, deoarece a evitat să vorbească de multe lucruri, așa că faptul că el ar fi fost capabil să-mi spună acel număr, am ceva suspiciuni legat de asta.
      Este posibil să existe o interacție în desfășurare de un tip militar, în spațiu, între cabală și acești germani de pe Marte?
  Cu 10 dintre grupurile lor mobile fiind încă blocate în afara sistemului nostru solar. Asta explică foarte mult activitățile cabalei de aici. Eu cred că din cauza asta, multe dintre  unitățile lor sunt oprite în operațiuni au încurajat cabala. Eu nu am știut sau nu am fost conștient de lupte active între cabală și germanii de pe Marte, și ar trebuie spus că planurile pe termen lung ale germanilor de pe Marte nu sunt să vină și să exercite vre-un tip de control asupra Pământului. Adică de aici sunt original ...
      Mie mi se pare că ei au luat o acțiune de ariergardă ca să-și construiască ofensiva și armele și că se vor întoarce aici și vor încerca să cucerească Pământul.
  Este posibil.
      De ce nu i-ar fi cabalei foarte frică de asta?
  Ei bine, ei sunt terifiați de faptul că ei au toate aceste grupuri de luptă, grupuri de luptă mobile și existau 12, asta fiind ceea ce aveau la acea vreme când ei începeau să le trimită în afară în exerciții, exerciții pe termen lung, așa că aceasta a fost o mare frică a lor și faptul că germaniilor de pe Marte nu li s-a cerut să desfășoare 10 din grupurile lor de luptă mobile, iar noi am fi putut foarte bine să fi fost în război cu ei, datorită a prea multe trupe opozante în același spațiu.
  Poți să fi sigur că PSS-ul modern include forțe la sol, deși ceea ce am auzit în cea mai mare parte este despre această parte a spațiului sau despre nave spațiale sau fie că era vorba de Operațiunea „Gardianul Solar” sau PSS ale marinei SUA sau PSS ale Forțelor Aeriene ...
      Haide să vorbim despre asta ... cât de multe PSS-uri există?
  Există o grămadă ... o grămadă.
      Iar asta a început după înțelegerea din 1991? După ce SUA i-a anunțat pe acești lideri ai lumii că noi avem un PSS ei au început cu toți să dorească unul al lor, dar ce țări au PSS și cel fel de alianțe există?
  Ei bine, versiunea de PSS a SUA a pornit ca Operațiunea „Gardianul Solar” iar la vremea când noi constituiam „Gardianul nostru Solar” inițial URSS-ul lucra de asemenea la propriul lor PSS de asemenea, Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, acestea sunt câteva dintre celelalte țări care au propriul lor PSS, nu sunt nici pe departe la fel de mari ca cel al SUA.
      Există un corp guvernator care se asigură că nu interferează unele cu altele?
  Nu neapărat un program formalizat de acest fel, dar numitorul comun ar fi cabala. O excepție la asta ar fi majoritatea țărilor BRICS, care are au propriul lor PSS independent și au fost capabili să se grupeze într-o forță suficient de mare că ei nu pot fi distruși imediat de PSS-urile cabalei.
      Ceea ce eu am auzit, a fost că în jurul aceleiași perioade de timp, oamenii din cabală i-au informat pe toți liderii planetei că ei au un PSS, este asta adevărat sau nu?
  Asta este înțelegerea mea, că ei au ieșit în față și s-au „spovedit” deoarece ei începuseră să le construiască în anii 80, iar URSS știa prea bine de asta, iar aceia cu mai multe servicii de informații, erau foarte conștienți că SUA face ceva chiar dacă nu știau exact ce era, erau capabili să identifice diferențele dintre OZN-urile pe care le vedeau acum față de cele văzute anterior.
      Așa ... are sens.
  Da. 
      Așa că și celelalte țări s-au decis acum că vor și ele să intre în joc, poate că nu aveau resursele SUA așa că s-au combinat și aliat cu alte țări și forțe, sau cum?
  Da, asta este o descriere grozavă a ceea ce s-a întâmplat. Există o mulțime de țări și chiar familii care sunt suficient de înstărite că și-au dorit și-și puteau permite ca să-și dezvolte, să fure, să construiască sau să-și achiziționeze propriile lor programe spațiale și acestea includ locuințe, nave mici, navete mici, dar și nave mai mari. Celelalte țări care nu au așa de multe bunuri disponibile lor, s-au unit și grupat.
      Deci, noi putem spune că armata are câteva programe spațiale, Forța Aeriană are unul,  marina are unul, noi știm că William Tompkins a spus asta, iar tu ești probabil, cel puțin inițial, parte din cel al marinei, mi-aș imagina ...
  Asta este ceea ce bănuiesc.
      Și apoi, China are un PSS pe cont propriu.
  Da. 
      Rusia are un PSS ...
  Probabil la fel de vechi ca cel al SUA.
      Da, și noi știm că există diverse alianțe cum ar fi UK și Franța, și alții au PSS ... câteva dintre țările lumii a 3-a e posibil să nu aibe, dar ar putea avea.
  Ei au personal care contribuie la PSS-urile aliaților, dar ei nu au resursele sau bugetele pentru a ascunde și fura o grămadă de bani de la proprii lor oameni.
     Noi avem câteva PSS-uri și toate sunt în competiție unele cu altele, și trebuie să existe alianțe și conflicte și chestii de acest gen care se petrec, ca în orice străduință umană.
  Așa este, ei au propriile lor agende. O mare parte din ceea ce este considerat ca fiind Alianța, sunt grupuri care ori sunt vânate  sau întoarse împotriva acesteia de către cabală, care s-au unit ca să supraviețuiască.
     Haide să vorbim despre Alianță. Alianța este formată de oameni din interiorul cabalei, cărora nu le place cabala, nu le place ceea ce face.
  Așa este ... oamenii din interior, dar și câteva dintre acele familii care e posibil să nu aibă resursele, dar au o grămadă de bani, bunuri financiare pe care le pot folosi pe care apoi le pot folosi ca pârghii pentru a ajuta sau să devină o parte, sau să-și cumpere participarea sau să ajute Alianța. Ei nu sunt cu toții curați și albi ca zăpada.
      Nu, nu sunt. 
  Un mare număr dintre ei care din nou, au făcut parte din planurile cabalei și operațiunile acestora și au fost implicați în acestea și au avut la fel de multă responsabilitate pentru unele dintre lucrurile care s-au întâmplat ca și unii din cabală, dar din propria lor simțire și nevoie de auto-supraviețuire s-au alăturat Alianței și din nou, asta se întoarce la cerințele de dezvăluire pe care cabala trebuie să le urmeze, din cauza înțelegerilor pe care ei le-au făcut cu societăți ET pentru eliberarea informațiilor și de asemenea pentru unele dintre propriile lor credințe ideologice, fie că este vorba doar despre un paravan parțial, jumătăți de adevăr, jumătăți de minciuni, dezvăluiri parțiale, care încă se consideră a fi o dezvăluire din partea lor și-i pune într-o poziție să spună „Hei noi v-am spus asta de la bun început, voi credeți că a fost doar Hollywood-ul care inventa lucruri?”
  Așa că ei nu aveau capacitatea, cândva de-a lungul drumului, să susțină că ei nu ne mințeau ... CYA ... da (Cover your Ass n.t. - să fie acoperiți în caz de nevoie). Ei vor face orice să-și ducă agenda mai departe și să se protejeze pe sine. Ei îl au de asemenea pe amiralul Forestall, se pare că închis undeva, într-un spital militar sigur și securizat, care cică s-ar fi sinucis ... era 1949 și dorea să iasă în public și asta fix atunci când lucrau cu germanii din Antarctica.
  Președintele Kennedy ... Forestall a fost mentorul lui Kennedy. A fost mentorul său și de asemenea, din toate punctele de vedere, un individ foarte foarte pozitiv, care a fost patriot și i-a păsat de această țară. El a fost în Germania în 1945 cu JFK, să vadă tehnologia germană.
Da ... și el a știut și a fost aruncat de pe fereastra spitalului Bethesda, iar apoi Kennedy a murit în 1963.
      Cum ar fi lumea dacă ei ar fi lansat aceste lucruri pe care tu le-ai întâlnit și văzut, aceste tehnologii, cum ar fi lumea astăzi?
  Lumea de astăzi ar trece printr-o renaștere, o nouă naștere și creștere, oamenii nu ar trebui să muncească în slujbe pe care le urăsc, și pe care disprețuiesc să se trezească, dar ei trebuie să facă asta din cauza siguranței, securității, grijii pentru familie.
  Tu ai putea să te sui pe o navă de transport și să mergi oriunde în sistemul solar sau în galaxie. Să zicem că tu vrei să mergi să lucrezi în cealaltă parte a Căii Lactee. Ei bine, nu ar exista nimic care să te împiedice să faci asta.
  Nu va exista nicio factură la electricitate, deoarece fiecare casă va avea un generator de curent de mărimea unei cutii de pantofi care nu are nevoie de regenerabile, care nu are nevoie de niciun input, vre-un combustibil fosil, tehnologia educației ... unele dintre tehnologiile pe care le-au folosit cu noi erau paturi - scaune, pe care noi ne așezam și asemănător de cum se arată în anumite filme, pur și simplu primești o descărcare și nu este ca și cum tu automat poți să reciți ceva, ci este mai subtil, tu te poți gândi: ”ok, cum pot să rezolv această problemă?” iar tu știi răspunsul, ceea ce înainte  tu nu aveai limba germană în minte, sau altă limbă sau matematică, sau oricare dintre științele legate de aceasta.
  Nu va mai trebuie să trimiți copii la aceste școli să fie păziți și să nu învețe prea multe în felul educației publice. Ei pot să stea pe un scaun și să învețe tot ceea ce dorești într-o oră.
  Oamenii nu o vor lua razna. Vor exista ceva necesități de reconciliere, din cauza crimelor comise, dar eu văd aceste tehnologii ieșind la suprafață ca fiind o oportunitate pentru umanitate, să trecem printr-o renaștere a creșterii. Eu așa văd modul cum vor ieși aceste tehnologii la suprafață.
       Crezi că există vreo șansă să se întâmple asta?
  Da.
      Și eu sper.
  Și eu sunt plin de speranță și am încredere totală în umanitate și în rezistența ei. Iar eu văd schimbările pe care noi le-am văzut de ani de zile, dar mai recent, schimbările exponențiale  pe care le-am văzut, de la oamenii care s-au trezit și văd minciunile cu care sunt hrăniți printr-o dietă constantă, în mod regulat, iar atunci când se trezesc suficienți oameni eu cred că vom vedea foarte multă schimbare și atunci noi vom putea cere dezvăluire totală.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative: AICI 1AICI 2 și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. ce să mai spun ? aștepț continuarea dezvăluirilor pe care oarecum le intuiesc și sunt sigură că avem un viitor mai plăcut ca prezentul care este tot mai clar și conștient :)” și spor în toate bune !

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...