ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 14 noiembrie 2019

PK : INVAZIA UNEI LUMI NOI


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe Jay Weidner  și invitat pe Jason Rice.   
      După o luptă sufocantă pe planeta 1 și cu reconstrucția în curs, Jason este trimis într-o lume nouă pentru a face față din nou unei invazii iminente de specii extraterestre. După cinci ani de la invazie, bătălia este aproape pierdută. Ce este nevoie pentru a schimba direcția acestui război ? Vor putea în cele din urmă invadatorii să cucerească această lume ? Și care va fi adevăratul cost pentru locuitorii ei ?  
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. 
        Ultima dată când am vorbit cu tine, tu tocmai ai terminat misiunea pe ceea ce tu ai numit „Planeta 1”, unde tu ai luptat cu aceste creaturi feroce. Și tu ne-ai descris darwinismul situației tale și cum ei manipulau, pe toată lumea ... draconienii și cabala manipulau pe toți,
pentru a creau un fel de stat fascist al Noii Ordini Mondiale, într-un fel, cu sistem bancar, sistem de făcut bani FIAT și o societate mai asemănătoare cu ce avem noi în Europa și SUA astăzi, aș zice.
  Așa este.
      Deci haide să vorbim despre următorul loc, unde ai mers. Tu ai fost luat de pe planeta 1 și ai luat o navă și ai mers pe planeta 2? Ai primit ordine noi sau ceva în această perioadă, ce s-a petrecut și ar trebui să știm?
  Nimic în această perioadă intermediară. Când ți se oferă ordine să îți iei lucrurile și să pleci, toată lumea își împachetează lucrurile, le pune în navete, iar acestea merg și se întâlnesc cu nave mamă, iar acestea ne duc dintr-un sistem în altul.
  Unde se află aceste sisteme și cât de depărtate erau între Planeta 1 și 2, al cărui nume eu mi-l amintesc ca fiind Callidus 3, eu nu am nicio idee cât de depărtate erau una de alta. Ar putea fi 1.000 de ani lumină sau ar putea fi, din punct de vedere stelar, chiar în vecinătate.
      Deci tu te-ai urcat într-o navetă și te-au dus la nava mamă. Cum arăta nava mamă?
  Particularitățile navelor pe care noi le-am folosit pentru călătoriile inter-stelare variau.  Existau nave în formă de țigară, și existau și nave în formă de pană. Ambele erau capabile de călătorie interstelară. Iar în acest caz ar fi fost vorba de o navă mare în formă de țigară în care mi-aș fi grupat unitatea și toate bunurile, dispozitivele și echipamentele noastre  deoarece navele mai mici în formă de pană, nu erau concepute în mod special pentru un contingent de trupe mari.
      Deci câte trupe se aflau într-o astfel de navă, în formă de țigară?
  Fiecare dintre aceste nave în formă de țigară, aveau spațiu pentru 2.000 - 3.000 de trupe.           Plus tot echipamentul. 
  Plus toate dispozitivele și echipamentul.
     Trebuie să fi fost masivă, având amenajări pentru mâncat și ... auto-serviri, zone de lucrat fizic, locuințe pentru ofițeri, locuințe pentru înregistrați, tot ceea ce ar avea nevoie o divizie de trupe.
      Din nou, locuințe foarte apropiate ...
  Da, de fapt, trupele de la sol erau ținute izolate de personalul naval. Noi aveam propria noastră secțiune a navei unde operam, lucram și nu ni se permitea în afara acelei zone a navei, iar dacă o făceam eram supuși la un număr de chestii sau la moarte.
      Aveai vreo idee de ce se întâmpla asta?
  Ei doreau să țină informația compartimentată. Dacă am fi mers în afara zonelor noastre,  atunci ar fi putut să existe o șansă să începem să investigăm unde ne aflăm, ce făceau, ce alte informații avem? Cealaltă parte a acestei chestii era că înțelegerea dintre cabală și germanii marțieni cerea ca marina și trupele de la sol să fie separate, deoarece existau elemente de la forțele de la sol pe care cabala nu dorea ... ca marina germanilor marțieni să le știe. Și anume armele plasate strategic, sau munițiile, în cazul unei auto-distrugeri.
    Deci voi aveați un plan auxiliar, în cazul că lucrurile ar fi mers prost voi ați fi distrus totul?
  Așa e. Incluzând protocoalele de auto-distrugere îngropate în fiecare nanit din fiecare soldat.
      Dacă germanii ar fi aflat despre asta, ei nu ar fi foarte fericiți?
  Ei probabil că știau despre asta.
      Cât timp te-ai aflat pe această navă, în formă de țigară, înainte să ajungeți la următorul loc în care ați mers?
  Nu-mi amintesc.
      Iar tu ai numit această planetă Callidus 3?
  Callidus 3 ...
      Este acesta numele dat de poporul indigen planetei lor?
  Acela era numele pus de noi. Când am ajuns prima dată acolo, existau cam 4 miliarde de locuitori acolo. Această planetă era cam cu 4-5% mai mare ca Pământul, gravitația era comparabilă. Era un pic mai mare decât cea de pe Pământ, dar totuși limite de toleranță acceptabile pentru ca noi să ne adaptăm, având îmbunătățirile cu naniți, care ne-au ajutat
să ne întărim oasele și corpurile acolo unde aveam nevoie și apoi din nou, 4-5% nu este chiar așa de mult.
      Da.
  Când am ajuns prima dată, un alt lucru de care vă pot spune despre planetă este că avea 4 luni și era toate mai mici ca Luna, luna Pământului. Noi le-am numit Luna 1, 2, 3 și 4. Luna 1 era de un cenușiu întunecat, luna 2 avea un colorit alb, iar luna 3 era ca un portocaliu ars și apoi una neagră. Aceea era cea mai greu de văzut și de descoperit.
      De ce crezi că aceste luni aveau culori diferite?
  Eu cred că avea de a face cu materiale din care fiecare dintre aceste corpuri erau compuse.
Cel de culoare portocalie, probabil era foarte bogat în fier. Cel negru era probabil mai mult din carbon. Cel alb era probabil din materiale asemănătoare cu cele pe care le-ai vedea pe Luna noastră chiar aici pe Pământ, iar cenușiul închis, ghicirea ta este la fel de bună cu a mea.
  Poate ... poate ar putea fi granit sau titan sau cine știe?
      Deci, vrei să vorbești despre poporul indigen?
  Da ... cum erau?
  Populația indigenă de acolo, număra, repet, aproximativ 4 miliarde când am ajuns inițial acolo. Planeta în sine din nou, fără apă sărată. Toată era cu apă dulce. Era compusă din aproximativ 70% uscat, iar celelalte 30% erau apa dulce. Deci avea o suprafață de uscat mult mai mare decât suntem obișnuiți aici pe Pământ. Și din nou, am început să vedem tiparul.
  Era ... ei căutau să fie tocmai la începutul erei lor industriale, civilizația în care se aflau,
deoarece acolo ei au fost capabili să ofere ... să bălăngăne cea mai mare cantitate de fruct în fața ochilor lor.
  Oamenii erau mai mici decât oamenii normali, nu arătau mult mai diferiți decât oamenii
pe care-i vezi aici pe Pământ. Culoarea pielii lor părea să conțină în cea mai mare parte umbre de alb sau măsliniu.
      Iar ei erau singurii locuitori ai acestei planete?
  Erau singurii locuitori ...
      În afară de animale și chestii?
  Ei chiar aveau ceva șepteluri pe care le foloseau ... Vitele lor erau mult mai mici decât cele pe care le vedem aici pe Pământ, erau mult mai bondoace ... deci dacă vă puteți imagina o vacă mai scurtă cu diametru mai mare la picioare, cumva asemănător cu ceea ce ai vedea la un elefant, de fapt ... serios?
  Erau pur și simplu mai îndesate, gâturi mai îndesate, fălci și nări mai pătrățoase ... Caprele pe care le-am văzut ... iar eu le numesc capre deoarece sunt cel mai apropiate de ceea ce arătau, dar din nou, erau mai mici, mai îndesate, mai grele, mai pătrate, decât eram noi obișnuiți să vedem aici.
      Care este scopul pentru care erați pe această planetă?
  Scopul nostru pe această planetă era aceiași misiune pe care am avut-o pe planeta 1, care era să-i ajutăm să se antreneze pe indigenii locali cum să-și apere planeta, antrenându-i cum să lupte cu ET invadatori.
      Sperând că nu sunt vârcolacii din nou.
  Ei bine, nu eram siguri, nu știam. Ei bine, din nou, informațiile erau disparate și asta era intenționat, dar noi știam că scenele de deschidere ar cuprinde un bombardamente cu energie cinetică așa că pentru noi aceasta a fost primul indiciu pe care să-l urmărim, dar noi ne aflam acolo să luptăm cu indiferent ce ar fi apărut acolo.
      Un scenariu foarte similar ...
  Da.
     Deci acesta era POS-ul? (Procedura de Operare Standard n.t.) Tu luai un anumit tip de populație și o schimbai.
  Dap ... așa cum doreau ei să fie ...
  Da. Îi forța printr-o uzură a propriei populații să accepte termenii care le erau oferiți.
      Mergând înapoi la Planeta 1, din momentul în care ați pornit până în cel în care ați terminat, ar fi corect să spunem că întreaga cultură a acelei planete a fost modificată pentru totdeauna.
  Schimbată.
      Deci pe planeta 2 s-a desfășurat același scenariu?
Același lucru s-a desfășurat.
      Pe această planetă era vorba de niște invadatori care veneau, ca și în celălalt scenariu?
  Da ... și foloseau arme cinetice asupra polilor și restul ... sau cum ?
  Le-au folosit asupra polilor să modifice nivelul mării, să inunde orașele de coastă.
      Deci voi credeați că e vorba de vârcolacii care ar fi venit?
  Da.
      Iar voi vă pregăteați pentru asta.
  Da, și ne răspândeam și ne apăram zonele noastre, instalând defensive și mine, tranșee și structuri defensive ... știți tehnologia defensivă tipică ce este desfășurată de armată, folosind câteva dintre instrumentele avansate care ne erau permite să le folosim. Eu voi spune că ei ne-au limitat cât de multă tehnologie putem folosi cu indigenii.
      Așa ...
  Ei nu au limitat tehnologia pe care au folosit-o pentru a apăra sediul central al diviziei. Așa că de fiecare dată când ei aveau ... când suna alarma, ei nu aveau nicio problemă s-o scoată, iar acesta a fost unul dintre semne pentru mine, că se petreceau mai multe fiind unul dintre semnele subtile pe care le vezi.
      Deci tu ai fost implicat în prima altercație cu acești invadatori?
  Nu mi-am amintit dacă am fost implicat în primele altercații ...
      Dar ai fi fost implicat în vreo altercație?
  Am fost implicat în multe de-a lungul a 6 ani, cât am fost acolo.
      Deci tu ai luptat pe această planetă aproape 6 ani?
  52 de luni ...
      Când au invadat, zvonurile și informațiile au început să se răspândească despre cei cu care vă luptați?
  Da.
      Deci tu ai știut înainte de prima ta confruntare, cu cine te luptai.
  Noi am știut înainte ca unitatea mea personală să se implice în luptă că nu erau vârcolacii.
Erau ceva diferit.
      Ce erau?
  Noi încă nu aveam nicio idee în acest moment decât că aveau 4 picioare, foarte rapizi, erau cam de mărimea unui grizzly, cu țepi în jurul gâtului, o gură mare și ... ne-uman de rapizi.
      Și ce fel de animal sau creatură era? Era un robot?
  Era o ființă creată, din nou și părea să conțină un număr diferit de sisteme probabil o încrucișare de la un număr diferit de forme de viață, luând indiferent ce aveau nevoie să augmenteze această formă de viață anume să se potrivească scopului și să împlinească nevoile pe care ei le-au avut.
      Există vreo creatură pe Pământ cu care să semene?
  Nu ... niciuna. Puteți să vă imaginați un demon ce are 4 picioare și țepi ce-i ies din gât ce călătorește în haite în numere mari și se pot deplasa .... aproape cu viteza unui păianjen.
      Un păianjen gigant?
  Da ... foarte rapid.
      Și era conceput pentru luptă?
  Da.
      Arme?
  Fără.
      Fără ... dinți și gheare. Ei erau arma ... da.
      Ei trebuie să fi fost destul de ușor de eliminat pe măsură ce se apropiau, nu?
  Nu ... nu.
      Spune-ne despre asta.
  Aveam o specie ET ce părea să aibă un anumit tip de armură încorporată ca și piele. Armele mici nu-i făceau față, așa că trebuia să le folosești pe cele mai mari, de calibru mai mare, ceea ce însemna că oamenii obișnuiți erau limitați de cât de multă muniție erai capabil să porți. Așa că din nou, totul se rezuma la problema încărcăturii de bază. Cât de mult vei fi capabil să cari? Cu cât vei putea aproviziona fiecare persoană?
  Așa că am realizat că avem nevoie de aceste arme mari, pentru a doborî acest dușman anume. Și într-o mulțime de cazuri noi am sfârșit prin a răspândi arme pentru echipaje mai mari așa că în loc să avem acum 500 într-o unitate de luptători individuali, aveam să zicem 60% din asta, deoarece tu trebuia să combini oamenii pentru echipe ce serveau echipajul  pentru a avea o șansă în a fi capabili să elimine acest dușman anume.
      Deci un mare procent din oameni era folosit pentru a căra muniția și nu erau capabili să fie folosiți în luptă.
  Așa este. Așa este. Eu aveam o armă ce servea un echipaj ce lua 2 sau 3 sau uneori 4 oameni ... acesta fiind un singur punct de tragere, în loc de 2,3 sau 4 puncte de tragere separate.
     Și asta deoarece armele pe care voi le foloseați, trebuiau să aibă o anumită dimensiune
pentru a putea înfrânge chestiile astea.
  Așa este ... armele care ne erau permise să le folosim. Ei au limitat asta. Iar acesta a fost un aspect fix rău în mod special. În acel moment am fost făcut comandant de companie, așa că am avut un număr mare de oameni pentru care eram responsabil și am vrut să mă asigur că le ofeream cele mai bune mijloace posibile, ca să se apere și să fiu capabil să-i țin vii. Așa că nu mi-a plăcut.
  Și mi s-a spus într-un număr de ocazii să mă descurc și să fac ce am de făcut. Așa că am devenit creativi în modul în care am folosit munițiile existente sau arsenalul în a le întrebuința ... în fazele de început.
  Mai târziu când au început să se adune pierderile și chiar eram puși la zid, ei au mai ușurat lucrurile în privința asta și cred că a fost necesară pierderea câtorva generali înainte să fie capabili să facă asta.
      Deci voi pierdeați războiul.
  Oh da ... ei nu luau niciun prizonier de război (POW). Din nou ... luptau până la moarte ... da, nu ar fi luat prizonieri și din nou, era o chestiune de genul ... ei nu plecau dintr-o zonă până ce orice formă de viață era exterminată.
      Într-un final ați găsit atunci vre-o armă care funcționa împotriva lor?
  A fost nevoie de anti-materie .... anti-materie. Bombe de distrugere în masă cu anti-materie.
     Descrie-mi asta.
  Ei bine, o parte din problemă (și am vorbit despre asta în cazul Planetei 1) era că marina era responsabilă pentru apărarea planetei și a sistemului solar, așa că ceea ce s-a schimbat pe această planetă anume a fost numărul de angrenări navale, a crescut exponențial,ceea ce înseamnă că numărul de aterizări a crescut.
      Aceștia fiind cei din marina germanilor marțieni?
  Așa este ... pușcașii noștrii.
      Așa. Iar ei pierdeau acum bătălii împotriva acestor creaturi, de asemenea?
  Aveau pierderi mari ... iar asta i-a făcut să-i ia mai în serios? Cum vor riposta?
  Așa este ... în cele din urmă am fost capabili să începem să folosim explozivi cu anti-materie ... amplasându-le strategic în perimetrele noastre defensive, astfel încât noi putem să prindem în ambuscadă, orice invazie ce ar fi venit în atacuri, așa că în esență ne-am instalat  pe noi înșine ca momeală ca ei să vină în număr mare, iar noi să-i distrugem.
      Deci să-i prindeți în ambuscadă.
  Da.
     Descrie-ne armele cu anti-materie.
  Aveau toată lumina și impactul unei nucleare, fără efectele secundare ale radiației nucleare,
după aceea.
     Serios? Asupra unei zone mari?
  Asupra unei zone cât de largă doreai.
     Deci puteai controla cât de multă distrugere se realiza.     Da.
  Da, puteai avea anti-materie ce era de mărimea unei boabe de mazăre și să distrugi un cartier sau puteai avea anti-materie care era ... de câteva livre iar ceva atât de mare putea distruge mai multe state, ca și mărime a zonei.
     Puteai distruge o planetă cu anti-materia?
  Fără îndoială. Puteai distruge o întreagă suprafață planetară cu anti-materia, dacă doreai asta.
     Aceste creaturi cu care vă luptați aveau nave?
  Dacă aveau eu nu le-am văzut niciodată. Ei au aterizat în masă cu o navă care încetinea, se oprea și ateriza, iar apoi aceștia ieșeau în masă.
      Deci ei aveau ceva de genul navă cargobot.
  Da, nave de transport cargobot ... dar nu navete de luptă.
     Iar tu știi pentru cine lucrau?
  La acea vreme, nu. Nu știam și nu aveam nicio informație legată de scopul lor final, în afară de distrugere și moarte. Noi nu știam de unde au venit sau cum era planeta lor „de baștină”,
sau cine i-a trimis sau de ce ar fi ales această planetă anume. Din nou, aceasta este o informație pe care am pus-o cap la cap mai târziu că a fost parte din  acest steag fals.
     Ai început să vezi direcția?
  Am început să înțeleg cum stă treaba pe această planetă. Acesta a fost momentul în care prietenul meu bun Johann, m-a informat despre istoria germanilor marțieni și despre cabala de pe Pământ.
     Deci asta s-a întâmplat pe Callidus 3?
  Da.
     Atunci l-ai întâlnit pe Johann?
  Îl știam de la antrenamentul inițial de la Fi, dar atunci a fost momentul când mi-a spus  despre adevărata istorie. 
    Deci descărcarea masivă s-a întâmplat în această perioadă a celui de-al doilea 20&B. 
 Atunci a fost momentul când am aflat istoria germanilor marțieni și a civilizației desprinse,  loviturile demonstrative cu nucleare asupra navelor crucișătoare grele singuratice în Pacific și furtul tehnologiei de spălare a minții, despre distrugerea navei Challenger, și Cernobâl și atunci am aflat o mulțime din istoria Pământului ce nu ne era ... spus.
     Deci pentru aproape 6 ani pe această planetă împotriva acestor creaturi invadatoare, și aproape ați pierdut.
  Da ... de câteva ori.
    De câteva ori ... Dar armele cu anti-materie au fost cele care v-au salvat în ultimă instanță.
 Imediat ce ne-au dat undă verde în a fi capabili să folosim acelea. Am început să le incorporăm în pachete din ce în ce mai mici ca să știți, nu eram interesați să ne luăm propriile vieți, încercam să ne protejăm noi înșine și pe civilii de care răspundeam.
  Deci noi am fost capabili să le micșorăm la mărimea  unui dispozitiv de mărimea unei grenade și eram capabili să le folosim într-un lansator specializat, pentru ca noi să putem atunci să ... în cazul în care nu erau apropiați, dar ... în afară de micul dispozitiv de anti-materie, o foloseam de asemenea la scară largă încercând să eliminăm bazele inamice și am ajuns până într-acolo încât la sfârșitul războiului au existat momente când a trebuit să folosim dispozitive cu anti-materie mai mari, iar noi ne aflam într-un buncăr, urmărindu-le explodând și erau oameni în acea încăpere care credeau că nu vor funcționa, erau convinși că vom pierde ... și că fiecare persoană din acea încăpere va muri ... și că nu vom fi capabili să salvăm această planetă ... sau acea planetă, la acea vreme. Deci amplasarea și folosirea acelor dispozitive mari cu anti-materie a fost punctul de cotitură pentru noi.
     Deci ați distrus bazele acestor ... da, pe scară largă. Au murit o mulțime din populația indigenă în acest război?
  Erau 4 miliarde de oameni pe planetă când am ajuns noi, iar la sfârșitul războiului mai rămăseseră cam o treime din ei.
     Din nou, același lucru, un loc devastat ... devastare de la un capăt la altul și de fapt, unele dintre locurile unde am folosit anti-materia ca și explozibil, au fost abandonate ...
În mod clar acele zone nu ar mai fi fost folosite prea curând ... Ei au trecut prin procesul de reconstruire a planetei lor și să revină la o stare în care ei să fie capabili să aibe o civilizație și să continue.
     Deci, voi ați avut prieteni printre populația indigenă?
  Da, noi am ajuns să ne apropiem de o mulțime dintre cei din populația indigenă, deoarece noi luptam de partea lor. Nu era ceva de genul: „hei, noi vom fi aici și vom lupta și ne vedem mai târziu.” Ei bine, dacă pierdem, suntem morți cu toții.
  Iar asta știți, tinde să unească oamenii la un nivel foarte puternic, așa că ... iar ei erau niște oameni așa de drăguți. Din păcate, am venit noi ... dar ei aveau o civilizație grozavă, din nou, care se baza pe barter, aveau o cultură bogată, credințe religioase, spirituale, ei nu prea aveau războaie sau lupte, stabiliseră o pace de lungă durată.
  Deci cum să nu placi oamenii care sunt deschiși, cărora le pasă cu adevărat de vecinul lor sau de persoana aflată cu 2 străzi mai încolo?
      A fost vre-unul dintre voi care să fi avut relații de dragoste cu vre-una dintre indigene?
  O să spun doar că politica comandanților era ca oricare dintre relațiile pe care le aveam cu populațiile indigene, ei ne încurajau să ne încorporăm în aceasta deoarece ei credeau că noi vom fi capabili să câștigăm mai multe din asta, dar politicile erau că nouă nu ni se permitea să ne fie afectate deciziile comandamentului. Deci da, au existat oameni care au avut relații cu câțiva dintre cei din populațiile indigene.
   A cauzat asta vre-un fel de problemă? Nu. Din nou, rețineți că fiecare persoană care era de pe Pământ acolo, era îmbunătățită.  Așadar, ca și îmbunătățire și ca și empat-intuitiv ... oamenii cu care ești cel mai conectat  sunt cei din unitatea ta. Așa că, a stabili o relație romantică cu cineva din populația indigenă, da, s-a întâmplat.
   Erau de lungă durată sau durabile?  Nu.
     Deci scopul este clar: ei „modernizează” aceste planete și apoi le aduc în sistemul cabalei și crează un fel de imperiu.
  Instaurează o cabală locală, iar acele elite care vor fi responsabile cu acel sistem anume,  probabil oferind tehnologii avansate, cercetare și dezvoltare care separă în 2 clase oamenii, elitele și oamenii comuni. Sună familiar?
     Da.
  Parte din slujba nostră era să mergem să cooptăm câțiva din lideri locali și să-i facem să se implice, să fie de acord cu cerințele „ajutorului nostru”.
     Iar eu aș spune că oamenii care făceau asta credeau că ajută.
  Ei erau convinși că ajută. Ei nu aveau nicio idee și sincer, nici noi nu aveam, nu aveam nicio idee despre scopurile pe termen lung a ceea ce era planificat și că ei vor transforma aceste civilizații din aceste medii planetare în mandatare, în sisteme controlate. Noi nu aveam nicio idee despre asta.
     Deci acești oameni pașnici de pe această planetă fuseseră implicați în război înainte?
  Nu, atunci când au apărut germanii de pe Marte și le-au făcut această propunere, ei le-au arătat cu certitudine ce informație doreau ei ca aceștia să vadă în privința mersului înainte al acestor atacuri ale acestei invazii ET, pentru a avansa povestea steagului lor fals, iar ei le-ar fi arătat „ok, acesta este sistemul din vecinătate care a fost atacat și aveți un număr X de luni înainte ca voi să fiți următorii pe listă așa că voi aveți o alegere de făcut. Noi vă putem ajuta sau voi veți suferi consecințele".
     Deci umanoizii de pe planeta numărul 2, tu i-ai descris, dar aveau ei aceleași trăsături faciale și chestii ca alți umanoizi?
  Da, ar fi la fel. De fapt, noi am discutat înainte legat de motivul pentru care noi credem că există așa de multe ființe cu aspect uman răspândite pe scară largă prin galaxia noastră.
Se întâmplă să cred că fiecare dintre corpurile planetare este conștient, la un anumit nivel așa că planul pentru forma umană, cu tiparul stelat, două brațe, două picioare, un cap, o simetrie de-a lungul unei linii centrale, asta este ceva ce este un plan pentru logosul nostru.
   Acum, există alte zone ale creației care au altceva ce ar putea fi mai comun? Puteți fi siguri că acesta ar fi cazul, deoarece există viață mult dincolo de extinderea a orice noi ne putem chiar și imagina.
  Așa că, văzând umanitatea pe o altă planetă în cadrul unei zone la care putem ajunge sau ceva ce seamănă cu umanitatea este ceva ce ne-am putea aștepta cel puțin în logosul nostru.
     Eu vreau să-ți mulțumesc Jason pentru a fi suficient de brav să vii în emisiunea noastră.
  Ei bine Jay, eu chiar apreciez că m-ați invitat aici. Știți, totul este despre Dezvăluire.
      Așa e.
Iar eu sunt Jay Weidner ... mulțumesc că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!


Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:   AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. La ce imaginatie are ar fi bun de scenograf in filme sf!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fără imaginație în viața activă, nu se poate face mai nimic. Doar roboțeii nu au nevoie de imaginație, repetând și făcând mereu aceleași activități monotone și repetitive. E cam greu ca furnica să-și dea seama cum gândește un vultur, ca exemplu.
    Pentru cei ce nu știți încă ... tot ceea ce vedeți în filmele SF sunt inspirate sub o formă sau alta din ceea ce se petrece în univers.Știm atât de puține despre viața din univers (sunt milioane de milioane de galaxii acolo) încât orice comentariu aiurea nu va fi publicat. Gândește-te bine dacă știi ce zici sau dai doar din gură să faci curent.

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...