ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 21 noiembrie 2019

PK : LUPTA FEROCE A LUI JASON


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe Jay Weidner și invitat pe Jason Rice.        
      Jason este transferat imediat pe o nouă planetă, una ca niciuna alta văzută anterior de către informator. Trei specii indigene trebuie să învețe să-și lase deoparte conflictele pentru a face față celor mai sângeroși invadatori cu care s-au confruntat vreodată. După șase ani de lupte interminabile este grav rănit și evacuat pe Marte. Ce se va întâmpla pe durata restului serviciului în programul 20&Înapoi ?    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. 

      Deci hai să ne întoarcem la momentul când tocmai ți-ai terminat slujba pe Planeta 2. Din nou, a fost un fel de scenariu steag fals al cabalei, care a folosit conflictul și după-conflictul pentru a face ca lucrurile să meargă cum vor ei, iar tu ai servit aproape 6 ani în această situație groaznică. În cele din urmă, partea ta a învins inamicul cu ajutorul unor arme de înaltă tehnologie, iar acum voi ați terminat cu acea planetă, ce se întâmplă mai departe?
  Ce s-a întâmplat mai departe este că în consecință după cele întâmplate, au existat unități care au rămas pe planetă pentru a ajuta la curățenie, să reînsămânțeze, să repornească civilizația lor în feluri în care doreau cei aflați la conducere să se realizeze ... care să se potrivească cel mai bine nevoilor lor. Când spun cabală, spun de asemenea că ei sunt de asemenea marionete ale draconienilor și ale IA ... deci ...  aranjarea planetei ia mai mult timp, iar munca noastră acolo fiind terminată, ne-au retrimis către o altă planetă ... oh nu ... pentru a repeta procesul. Planeta 3
       Avea și un alt nume?
  Nu unul pe care să mi-l amintesc încă.
      Deci care era situația pe această planetă?
  Această planetă era unică, față de celelalte două. Planeta 3 se întâmplă să aibe 3 rase distincte, la suprafața acelei planete.
      Indigene?
  Indigene din punct de vedere al cunoașterii noastre, despre originea lor acolo. Șansele ca 3 specii diferite așa de diferite pe cât erau, să aibe originea pe aceiași planetă eu suspectez că nu ... că era cel puțin una sau două din ele care-și avea originea altundeva, care fuseseră ori însămânțate sau aduse sau transferate acolo.
      Ne descrii aceste 3 rase?
  Sigur, prima rasă era asemănătoare oamenilor, foarte similară cu orice om ai vedea pe Pământ astăzi, a doua era o rasă de tip insectoid, care era cam de 1 - 1,2 metri înălțime,  aveau un cap în formă ovală, ochi argintii de formă rotundă, aveau guri foarte mici, nasuri foarte mici, urechi aproape inexistente, sunt telepatici și comunică telepatic, dinții lor sunt foarte ascuțiți, aveau picioare cu încheietură inversă.
      Stăteau în două picioare?
  Da. Cândva în trecutul lor s-au și târât, deoarece noi am văzut dovezi cu ei târându-se sau mergând pe pereți și tavane ... serios? iar ei încă au acea capacitate.
      Deoarece sunt insecte, ei arată asemănător cu vreo altă insectă de pe Pământ?
  Nu. Nimic ca cele de pe Pământ, absolut deloc, în pleiada noastră de insecte.
      Nu călugăriță sau ... furnici.
  Nu. Ei aveau fețe rotunde ... umeri și brațe, brațele fiind mai lungi decât tipicul ...
      Cum era pielea lor?
  Era ca un verde, verde deschis, verde gălbui, semi transparent.
      Serios?
  Prin ea se putea vedea un pic, dar nu era ca și cum te-ai uita printr-o sticlă, prin lentilele lor.
      Cumva translucide ... da.
  Iar cea de-a 3-a rasă era o rasă de ciclopi.
      Ciclopi? Oameni cu un singur ochi?
  Da.
      Și aveau vreo caracteristică specială în afară de faptul că aveau un singur ochi?
  Asta era tot.
     Aceste 3 rase nu se înțelegeau?
  Nu. Ceea ce însemna că slujba noastră de a încerca să unificăm, ca un front combinat a fost mult mai dificilă.
      Deci încă odată venea un invadator, iar voi ați fost trimiși, tu și tipii tăi, să vă împrieteniți cu indigenii, doar că aceștia erau acum 3 populații diferite.
  Da.
      Care au fost cele mai dificile?
  Insectoizii.
      Insectoizii ... de ce?
  Ei nu aveau încredere în niciun umanoid ... Punct. De fapt, într-una din primele instanțe,  am încercat să aranjăm o întâlnire cu echivalentul mafiei lor, ei aveau elemente criminale, pe care încercam să le implicăm în privința coordonării, iar eu am fost să mă întâlnesc cu una dintre mafiile lor, insectoide și am fost dus într-o zonă cu peșteri și am fost luat prizonier.
     Serios?
  Da.
     De ce te-au luat prizonier?
  Ei nu aveau încredere în oameni ... sau în umanoizi.
      Deci ai fost suficient de prostuț să mergi în zona lor, iar ei te-au arestat.
  Deci ei se presupunea să mă întâlnească, dar a fost o capcană. Ei credeau că sunt acolo, doar ca să-i spionez că eram parte dintre ceilalți humanoizi.
      Și cât timp ai petrecut în închisoare?
  Am fost timp de 3 zile un POW (prizonier de război) până ce au venit camarazii mei și m-au salvat.
      Oh, cel puțin acest grup lua POW ... da ..iar celelalte două grupuri anterioare, nu. Și totul a fost ok, după aia?
  Am petrecut 3 zile ca și POW, am fost torturat și bătut și ... am petrecut câteva săptămâni după asta în recuperare, deși fizic mă vindecasem, în câteva zile, după rănile pe care mi le-au pricinuit, dar totuși mi-a luat câteva săptămâni înainte să fiu gata să mă întorc și să merg pe teren.
      Și cum s-a rezolvat în final?
  Ei au reușit să unească majoritatea populației. Când am părăsit planeta 3, a urmat o prăbușire de navetă. Naveta a fost doborâtă de focuri de armă indigene, căci din nou, ei nu aveau încredere în noi, insectoizii fiind cei care au tras în naveta în care eram.
      Iar ei au doborât nava?
  Da.
      Și tu te aflai în ea?
  Mă aflam în ea ... Oh, Dumnezeule ... ne-am prăbușit. Am suferit foarte multe vătămări fizice și am fost transportat cu o aeronavă către ceea ce ei mi-au spus că era Marte și am suspiciuni puternice că era, unde ei mi-au înlocuit două dintre membrele mele, l-au reparat pe al 3-lea, și am petrecut următoarele 8 luni reînvățând cum să-mi folosesc noile mele membre și să mă reconectez cu terapia de îmbunătățire cu naniți și ... după toată acea terapie și tratament, am fost re-însărcinat către o unitate înapoi pe Callidus 3 pentru o operațiune de curățare și re-antrenare și re-construcție.
      Deci tu ai fost în vreo bătălie sau ceva, sau tu ai luat naveta ca pe o cursă?
  Eu luasem naveta ca pe o cursă dintr-o parte a planetei către cealaltă. Invadatorii nu ajunseseră încă și eram pe planetă de aproximativ 15 luni și fusesem în câteva misiuni în care încercam să obținem susținere și încredere. Existau probleme cu contrabanda și aveau  un element criminal destul de mare pe acea planetă și câteva dintre elementele lor criminale  încercau să fure tehnologie.
      De la voi, tipilor?
  Ei bine, de la câteva dintre celelalte elemente ale planetei. Existau umanoizi, insectoizi și ciclopi, așa că a-i face să se implice în pregătirile de apărare și în construcția de arme și în a face provizii, iar o parte din asta a implicat niște avansuri tehnologice foarte moderate. Ei bine, orice se afla deasupra standardului lor de bază, era imediat pus pe piața neagră. Așa că am început să remarcăm că unele dintre armele pe care ei le construiau au început să dispară. Așa că noi am investigat asta.
      Care era cea mai avansată dintre cele 3 rase din punct de vedere al tehnologiei?
  Toate erau destul de echilibrate, chiar și din punct de vedere tehnologic.
      Deci ciclopii aveau o tehnologie înaltă (pentru acea lume) ?
  Ei bine, toate 3 erau cam la același nivel (ciclopii, umanoizii și insectoizii). Nu era niciuna care să fie mai mult decât cealaltă, căci ei fuseseră în războaie de câteva secole.
      Deci existau încăierări la granițe și ...
  Încăierări la granițe și au avut înțelegeri de pace care au durat 20 de ani, așa că ei aveau armamente.
      Știi despre ce erau războaiele?
  Diferențe rasiale.
      Deci voi ați ajuns pe această planetă și practic exista un mini război civil între 3 facțiuni, iar slujba voastră era să uniți aceste populații să fie pregătiți de o invazie a ceva, dar acum nu erați siguri ce venea, deoarece la început voi credeați că ar fi putut fi vârcolacii, deci acum,
 voi nu știați ce va veni.
  Da, nu aveam nicio ideea ce ar fi putut să vină și din nou, exista o necunoaștere deliberată din partea serviciilor de informații. Dacă știau ei nu ne-au spus.
      Iar acești oameni aveau arme?
  Da.
      Deci voi nu a trebuit să vă faceți griji legat de partea asta.
  Ei aveau proiectile, arme chimice, iar din acest punct de vedere aveau pudră neagră.
      Cum ați reușit să-i uniți până la urmă?
  Eu nu știu cum au făcut-o. Eu am fost plecat în perioada când au făcut-o.
      Deci tu nu ai văzut prea multă acțiune atunci.
  Majoritatea acțiunii pe care am văzut-o pe acea planetă avea legătură cu lucrul cu indigenii, antrenându-i, mergând în sate izolate și orașe îndepărtate pregătindu-i, cam aceleași lucruri pe care le făcusem înainte, ajutându-i să-și facă provizii ajutându-i să se organizeze și să fie mai eficienți în operațiunile lor agriculturale sau planificând poziții de retragere și genul acesta de lucruri.
      Iar cât ați fost acolo ați făcut vreodată pace cu insectozii?
  Nu, nu m-am dus niciodată înapoi.
     Tu nu știi?
  Nu.
      Deci tu te aflai în naveta spațială văzându-ți de treabă iar insectoizii v-au lovit cu o rachetă sau ce ...?
  Ei nu aveau încredere în prezența noastră acolo. Deci noi eram umanoizi și imediat noi eram inamici, persona non grata. Așa că eforturile noastre de a-i uni cu restul planetei, nu funcționau. Așa că atunci când le era frică și erau speriați, primul lor răspuns era să atace.  Așa că asta a fost ceea ce ei au făcut când ne-au văzut pe noi, au încercat să ne atace. Ei m-au luat prizonier și asta a fost una dintre primele interacțiuni, pe care unitatea mea a avut-o cu insectoizii. Și din ce am înțeles, existau întâmplări asemănătoare în alte părți, unde alți oameni încercau să ajungă la rezultate agreabile cu insectoizii.
      Deci tu nu ai aflat niciodată ce s-a întâmplat cu această planetă?
  Nu.
      Sună ca un chin îngrozitor.
  A fost ... decizia pe care am luat-o să nu mă întorc, a fost bazată pe faptul că a fost categoric un coșmar printre coșmaruri.
      Deci voi ați explodat, nava a explodat, au murit oameni?
  Da ... de la explozie ... da.
      Tu din fericire nu, dar ți-ai pierdut membrele, te-au dus pe Marte unde au folosit tehnologie avansată?
  Ei au folosit tehnologie avansată pentru a re-crește și reatașa membre.
      Deci ție ți-a recrescut brațul?
  Da.
      Asta este uimitor.
  A fost și din păcate procesul nu este perfect, din nou, ei nu sunt Dumnezeu.
      Deci nu s-a vindecat total ... nu.
  Ei au reparat osul, l-au înlocuit, dar țesuturile, nervi, câteva din țesuturile mai moi, nu este încă o știință perfectă. Este totuși mult mai bună decât medicina convențională, pe care o avem aici.
      Și ești încă în viață.
  Da.
      Deci ai fost transportat pe Marte, deci ești înapoi pe Marte. Cum a fost asta?
  Eu nu-mi amintesc majoritatea acestui timp. Am fost în comă pentru mult timp și sub tratament medical. Și imediat ce am ieșit din comă și am început să trec prin terapii într-o mulțime din ele ei au folosit ... (ceea ce este un alt beneficiu grozav al realității virtuale și augmentate) ... este să fi capabil s-o folosești pentru tratamente medicale. Și a fi capabil s-o folosești, deoarece în timpul procesului terapiilor ei au fost capabili să izoleze semnalele  dintre creier și diverse părți ale creierului tău, astfel încât ei să te ajute cu identificarea  brațelor, care sunt nou atașate sau să înveți să refolosești sau să redobândești folosirea mușchilor sau a grupelor de mușchi.
      Deci într-un final te-ai făcut mai bine.
  Da.
      Și încă odată ... înapoi în conflict. Și de data asta te-ai dus înapoi pe planeta 2.
  Da, înapoi pe planeta 2, Callidus 3 ...
     Ceea ce este cumva ceva super deoarece tu vei vedea ... rezultatele la ceea ce s-a întâmplat.
  Da, am avut șansa să văd îndeaproape care au fost câteva din eforturile de reconstruire,  câteva dintre efectele asupra populației native și cum s-au simțit oamenii cu adevărat. După sfârșitul războiului, când nu erau invadați și nu erau confruntați cu moarte iminentă cum gândeau, ce simțeau legat de asta.
      Și?
  Au existat sentimente amestecate și am avut ceva probleme cu sabotajul. Unul dintre porturile pentru navete a fost distrus complet.
      De indigeni?
  De populația indigenă care au sabotat una dintre sticlele de fuziune ale navetei și atunci când lucrurile acelea se declanșează distruge totul din apropiere. Deci este o explozie cu anti-materie.
      Și de ce au făcut asta? Erau supărați pe voi?
  Erau supărați pe ceea ce se întâmpla cu civilizația lor.
      E de înțeles. Adică toată lumea lor a fost întoarsă pe dos, zdruncinată, călcată în picioare și reconstruită. Și i-ați învățat cum să ucidă.
  Da.
      Deci va fi ceva feedback și pe chestia asta, nu?
  Da, vor fi ceva reacții și din cauza asta. Da, absolut.
      Ai descoperit și altceva la întoarcerea ta?
  Un alt lucru observat la întoarcerea mea a fost apariția bruscă a mutilărilor șeptelurilor.
      Serios?    Da.
 A fost unul dintre cele mai ciudate lucruri peste care am dat ca și consecință a re-construirii.
La început ne-am îngrijorat că se re-întorsese inamicul. Dar nu, exista o mutilare ciudată a șeptelului în mijlocul pustietății toate fluidele dispărute, mutilări ciudate pe corp, niciun semn de vietate sălbatică, sau vre-un alt corp sau orice altceva în zonă ... și apariția bruscă a ceea ce eu cred că erau ori entități eterice sau o altă rasă ET care era acolo.
      Care făcea asta ... da.
      Asta este tot ceea ce ai aflat vreodată? Era una dintre aceste două și asta e tot? Nu știai de ce făceau asta?
  Nu știu de ce. Eu suspectez că era pentru motive psihologice. Ei doreau să chinuie ceva din populația care era acolo. Iar aceasta era o modalitate s-o facă.
      Tu crezi că mutilarea vitelor care se petrece pe Pământ, este pentru aceleași motive?
  Eu cred cu putere asta. Din cauza conștiinței ... negative, ce a fost însămânțată în populația umană prin acele experiențe.
      Deci cum era viața în general acum? Înainte fusese semi-rurală și totul fusese terminat de război, deci cum e viața acum pe această planetă?
  Era în mare măsură o renaștere, un Phoenix dacă vreți, ca și civilizație ... Ei au ajuns de la plug la construcția de orașe și să înceapă să construiască instalații în afara planetei, în orbită și ajutându-i să facă asta și văzând asta este recompensator în sine, văzându-i re-construind și re-începând, să facă un salt civilizația lor ...
      Deci au devenit o rasă ce călătorește în spațiu?    
  Da ...
      E ceva ...
  Da, dar încă erau controlați.
      Dar totuși, să avanseze așa de rapid ... asta este ...
  Au fost ajutați foarte mult. Dar să avansezi așa de rapid, este altceva. Când te uiți la progresele pe care noi le-am făcut aici pe Pământ doar din anii 1930 până în anii 1940,  înainte ca lucrurile să devină negre.
      Foarte similar.
  Da.
      Orice altceva ce ai remarcat despre această nouă societate, ce merită repetat?
  Structurile lor sociale s-au schimbat, foarte înregimentate ... aproape militare. Erau o mulțime de lucruri de care eram mândru, pe care le vedeam re-construite și re-înnoite, dar văzând acel gen de schimbări nu a fost una din ele.
      Deci ei își construiau armata.
  Fie că ei își construiau armata sau nu, când o populație civilă este înregimentată chiar dacă nu erau în uniformă sau nu construiau sisteme armate, este cumva tulburător ... este foarte orwellian ... să vezi creat un stat aproape polițienesc
      Este corect să spunem că acesta era scopul lor?    
  Da.
      Cât de mult ai stat pe această planetă încercând să ajuți, de data asta?
  Am am fost acolo ajutând la curățenie și la operațiunile de re-naștere încă 2 ani.
      2 ani ... da.
      Iar populația era mai fericită sau mai tristă, față de cum era când ați venit inițial?
  Ambele. Au existat un număr imens de morți după război, deci nu exista nicio persoană pe planetă care să nu fi pierdut, deci exista acea tristețe de fundal ... și ... cum îți revii din asta?
  Asta ia probabil o generație sau două, înainte ca genul acela de răni să se vindece. Așa că nu exista ... nici măcar o zi în care oamenilor să nu li se amintească de pierderi, deși ei ar fi văzut lucruri noi sau lucrurile fiind construite și reparate, lucrurile devenind mai noi sau mai bune ... deci erau ambele ... era și fericire și tristețe acolo.
  Iar noi bineînțeles că am simțit-o, am văzut-o și nu te poți abține să nu-i simți, cel puțin eu am făcut-o oricum și știu că soldații cu care eu am lucrat, care erau parte din unitatea mea erau în asentimentul meu. Acesta a fost unul dintre factorii mobilizatori pentru noi să ajutăm la îmbunătățirea acestei stări de fapt. Să ajutăm în orice mod am putut să facem să fie mai bine.
      Tu ai reînnodat vre-una dintre relațiile pe care le-ai avut înainte, când te-ai întors?
  Nu ... cu indigenii?
  Nu. Ei m-au trimis într-un loc complet nou, o zonă nouă, oameni noi. Când am ajuns inițial, oamenii erau foarte deschiși, grijulii, atenți, ei ar fi dat cămașa de pe ei fără să se gândească de două ori. Ei nu aveau ... subterfugii. Când m-am re-întors ca parte a procesului de re-construcție, era o politică practică (fără ideologii morale n.t.)  ... era cu toată forța ...
înjunghieri pe la spate, mișcări politice și intrigi și această persoană care făcea acest lucru rău acelei persoane ... unele dintre cele mai rele fraude politice și evenimente pe care le vezi în mass media centrală astăzi.
      Asta a fost ceea ce ei au învățat ... din păcate.
  Și era parte din plan.
      Deci în final când în sfârșit ai plecat de pe acea planetă, după ce ai ajutat la re-construcție, tu ai simțit că a fost un lucru bun sau unul rău, cel în care ai fost implicat?
  M-am simțit bine că am ajutat la reconstruirea unui număr de lucruri pe care ei l-au pierdut ... chiar am simțit pierderea văzând toată acea politică. Văzând-o în acțiune, văzând-o născându-se, urmărind-o ascensionând, și acaparând toți liderii lor, unde înainte ei lucrau cu toții împreună în cooperare fără vre-un gând sau grijă pentru vreo recompensare, nu mai era așa când am plecat ...
      A fost de sus în jos ... da.
  Așa că văzând asta, a fost dezamăgitor.
      Deci indigenii s-au întors împotriva ta când te-ai întors?
  Nu, nu au făcut asta. Când ne-am întors prima dată să-i ajutăm să reconstruiască, existau unități special desemnate în a merge de colo colo pentru a strânge ceva din tehnologiile ce au fost lăsate pe câmpurile de luptă dintr-o parte în alta a planetei.
  Slujba lor era să colecteze nu numai extratereștrii morți, ci și oameni sau umanoizii morți sau cel puțin să le marcheze locațiile ca orice familie, dacă supraviețuia ar ști unde să meargă pentru rămășițe. O parte din job era să se colecteze tehnologii care erau împrăștiate,  așezate și presărate peste tot, dintr-un colț al planetei la altul.
  Exista o piață neagră uriașă cu tehnologii ET și viață biologică ET, iar guvernul planetar era cu adevărat preocupat să colecteze toate astea și să aibă un control asupra lor. Deci oamenii care încă mai erau acolo, deoarece ei chiar au dezvoltat o lume subterană ... înfloritoare, dacă vreți, un element criminal, pentru aceste lucruri de pe piața neagră.
  Oamenii cu care aveam noi de a face erau foarte interesați în a se asigura că ei nu preluau controlul sau să aibe controlul. Deci acești indigeni avuseseră un sistem de barter înainte, dar acum ei dezvoltaseră o piață neagră ...
      Cred că asta era un indiciu că economia se aprofunda?
  Economia se adâncea și se extindea. Economia cererii și ofertei pe care ei o instauraseră se baza pe fabricarea de bunuri și producție și o economie bazată pe o monedă FIAT în care tu muncești, faci bani și cumperi lucruri, muncești, faci bani, cumperi lucruri.
      Dar dacă tu nu poți să cumperi ceva? Sau dacă vrei ceva ce nu este disponibil ușor?
  Iar acum li s-au deschis ochii către unele dintre aceste lucruri ET. Știți, „ce pot face ei pentru noi? Poate că noi putem să le meșterim.” Deci acesta era grosul pieței negre și ceea ce erau interesați să facă.
  Eu suspectez că existau corporații în afara planetei, care erau extrem de interesate în obținerea unei rezerve suplimentare de biologie ET și de asemenea, tehnologie ET. Noi am ambalat zeci de mii de tone de mostre biologice ET și de asemenea tehnologie ET, și le-am transportat în afara planetei. Ei ne-au spus că vor merge către baze R&D (cercetare și dezvoltare n.t.) de pe Marte. Dar vă garantez că acela nu a fost singurul loc în care au mers.
Deci suspiciunea mea este că existau de asemenea corporații acolo ... probabil de pe Pământ și/sau Marte.
      Voi ați primit vre-un antrenament special înainte să mergeți pe aceste planete pentru a se asigura că vă integrați mai bine?
  Da. O parte din antrenamentul regimentului pe care l-am primit înainte de căderea planetei, au inclus o cantitate enormă de timp în scaunele neuronale de educație în care noi am descărcat limba, am descărcat ceea ce noi numeam „un pachet” și includea informațiile pe care ei doreau să le împărtășească cu noi, despre civilizație, oameni și ca parte din acea descărcare neuronală s-au inclus câteva dintre lucrurile prin care am trecut, care au fost regionale.
      Culturale ... da, zicale, informații ... îmbrăcăminte, artă, da.
  Ce să faci și ce nu, nuanțe ... asta din punct de vedere a ceea ce ei știau de unde primeau aceste informații. Eu suspectez că probabil le-au luat de la draconieni care au fost acolo de mult timp, și au avut cel puțin informatori pe teren pentru a fi capabili să colecteze aceste informații. Noi știm că germanii marțieni nu au încredere în cabală și invers, ei se află într-o alianță dificilă ...
      Există vreo șansă ca vre-un război să izbucnească între cele două?
  Da ... și aș spune că faptul că germanii marțieni încă numesc cabala „regalitatea de rahat a Pământului”, este suficient de clar. Acum, protocoalele care împiedică folosirea trupelor Pământului împotriva Pământului eu sper că acestea nu vor fi niciodată încălcate, dar eu vă pot spune că blocada care împiedică  trecerea de nave în sistemul nostru solar, cel puțin până în viitorul apropiat, decide ce și când și cum se vor petrece lucrurile, ar preveni ca grosul navelor lor să vină și să ia parte,  după evenimentul sau schimbările pe care le așteptăm să se întâmple undeva în următoarea decadă sau pe acolo.
  Cine poate să spună? Ce se întâmplă atunci? Va fi unită umanitatea? Nu va conta că există o civilizație desprinsă care trăiește pe Marte? Nu știu. Este o întrebare pe care trebuie să o adresăm.
  Suspiciunea mea este că probabil există o mulțime de lucruri care se petrec acum.  Animozitatea dintre ei a fost mereu reținută cu greu, deoarece unii cred că ceilalți sunt sub ei sau inferiori, deci acele bătălii care sunt în desfășurare sunt între PSS-ul Pământului și germanii marțieni sau sunt între facțiuni germane? Pentru că nu toți germanii marțieni sunt dușmănoși față de Pământ. Prietenul meu Johann este un exemplu clar în direcția asta și eu am întâlnit și alții. Chiar dacă erau un procent mic al armatei, dar ei sunt acolo. Nu poți să-i judeci pe toți după asta.
      Trebuie să fim atenți, căci lucrurile nu sunt așa de monolitice pe cât credem noi că sunt.
  Nu sunt.
      Este ușor să gândești în felul acesta, dar nu este corect.
  Nu, nu este.
      Tu crezi că ai avut pe cineva care să te urmărească?
  Eu știu că Creatorul mă urmărește în fiecare secundă și este parte din misiunea mea este să experimentez lucrurile pe care le-am experimentat și să spun poveștile celor care au oferit sacrificul ultim și de asemenea ale celor care au revenit și pur și simplu nu-și amintesc. Deci asta este misiunea mea. Este parte din motivul pentru care sunt aici.
     Ei bine Jason, a fost cu adevărat grozav să te avem aici cu noi. Mulțumesc.
  Nu, mulțumesc că m-ați invitat, căci despre asta este vorba, dezvăluire.

      Așa este, iar eu sunt Jay Weidner, mulțumesc că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...