ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 7 noiembrie 2019

PK : INTRODUCERE ÎN PSS : REVELAȚII ULUITOARE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe Jay Weidner și invitat pe Jason Rice.        
      Dezvăluirile uimitoare de la Jason continuă în timp ce oferă detalii despre propria sa experiență 20&Înapoi, ier Georgiana C. continuă să-l ajute să-și recupereze amintirile din primele zile petrecute într-un program spațial secret.
      El ne duce înapoi în prima sa zi, când a aflat că inducerea în aceste operații clandestine este un calvar, pentru sine. Ca parte a procesului i-au fost injectați naniți, mecanisme microscopice extrem de programabile, care ar deveni un activ integrant al îndatoririlor sale. Poate că cea mai uimitoare revelație vine atunci când el află cine conduce cu adevărat această operație.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. 

            O mulțime de oameni au comentat legat de timp, de a merge înapoi în alte linii temporale, ei nu prea înțeleg asta, dar eu vreau ca tu să repeți modul cum funcționează, în detaliu.
  Desigur. Programul „20 și Înapoi” (20&B) este bazat pe înlăturarea unei persoane din viața ei obișnuită, regulată și amplasată într-un program spațial sau într-un proiect clasificat sau altceva decât viața lor obișnuită.
  Ei continuă să-și trăiască cei 20 de ani exact ca toți ceilalți, în viața lor originară, inițială ...  iar la sfârșitul acelei perioade de 20 ani, punctul de bifurcație separarea de linia temporară originară, persoana care se află în 20&B este regresată în vârstă până în perioada în care erau fizic în momentul când au pornit cu acest PSS, de exemplu.
  Ei sunt regresați în vârstă și sunt trimiși înapoi în timp, în perioada de timp în care ei și-au părăsit linia temporară originară.
  De exemplu, ai o singură linie ce reprezintă timpul, deși timpul nu este liniar. Această împărțire apare când eu trăiesc linia temporală cu restul familiei mele. Se împarte, iar existența mea se duce și face alte lucruri. Restul familiei mele și toți ceilalți continuă cu parcursul și timpul originar. Eu de asemenea am trăit 20 de ani în paralel cu toți ceilalți.
  La sfârșitul acelei perioade de 20 de ani, m-am reîntors în punctul de unde m-am împărțit inițial ... și am fost reinserat în acel moment.
      Deci cei 20 de ani pe care eu i-am trăit în paralel sunt încă valizi, sunt încă acolo, dar se termină și se reîntorc în punctul inițial de separare. Așadar, cei 20 de ani pe care i-a trăit  familia ta, nu există.
  Fără mine, da. Sau poate există într-un plan diferit și încă acolo.
      Probabil asta.
  Există întrebări legate de asta și eu cred că înțelegerea noastră legată de timp, spațiu și spațiu - timp este una care crește și cu dezvăluire completă și tehnologii, știință și matematică și tot ce vine împreună cu acestea, eu cred că vom avea o înțelegere mai bună a ceea ce este spațiul-timpul.
      Ei bine, eu sper că asta clarifică lucrurile pentru oameni, deoarece este un subiect dificil de înțeles. 
  Este un concept greu de pătruns ... un paradox.
      Tu ai vorbit de asta în sesiunea ta de hipnoză. Să vedem ce ai spus.

  El a vorbit despre 20&B.
      Despre ce?
  Ne-a spus că noi cu toții eram ... capabili să mergem să servim ... pentru 20 de ani. Iar apoi, la sfârșitul acelui serviciu, ne-am fi întors ... înapoi în timpul și locul inițial ... unde ne-am primit ordinele. Iar ei au trecut prin numere. Ne-au arătat o hartă, un grafic ... Aici este cât de mult veți face voi ... aici este cât de mult se va scoate pentru îngrijirea voastră ... iar la sfârșitul perioadei voastre de 20 ani, veți avea 465.000 de $ ... pe care-i veți lua cu voi. Am fost cu toții proști.
  Ne-au spus că vom fi regresați în vârstă ... iar după ce am văzut tehnologia ... și am fost injectat cu aceasta ... și fiind schimbat fizic, nu am avut nicio îndoială că ei vor fi capabili, să mă regreseze în vârstă. Ei nu ți-ar fi spus, dacă ai fi supraviețuit. O mulțime dintre ei, nu au făcut-o.

      În regulă, hai să ne întoarcem la cronologia noastră.   
   Ok.
      Ultima dată când ne-am vizitat, ne-ai spus despre faptul că te-au pus să semnezi o mulțime de documente și apoi te-ai alăturat la ceva numit IDARF.
  Forțele de Reacție și Apărare Interplanetare erau o unitate ce a fost pentru controlul granițelor, ajutor pe alte planete ... Totuși au existat un număr de exerciții și perioade de antrenament, pe care le-am petrecut aici pe Pământ. Unele au fost în Antarctica, altele în sudul Pacificului, dar acelea erau cumva, examenele finale dacă vreți.
      Deci acum haide să ne întoarcem la acea zi. Tu ești acum ... ai terminat întâlnirea cu căpitanul tău, ce se întâmplă mai departe?
  Ce s-a întâmplat după asta, el mi-a arătat spațiul meu de locuit care s-a dovedit a fi foarte asemănătoare cu o cameră de hotel, orice cameră de hotel peste care ai da oriunde în lume,
care avea un pat, un dulap, o mică baie, un șifonier, o noptieră, o lampă, doar cele esențiale, fără ferestre, fără TV, fără radio ...
      Fără computer?
  Fără ... interesant ... deci mi s-a arătat camera, eu intru, iar căpitanul zice: „Ne vedem mai târziu” și mă lasă cu grămada mea de manuale și uniforme noi și ...
      Jay: ... manuale?
  Jason: ... echipament.
      Ce erau aceste manuale?
  În esență erau cărțile cu instrucțiuni.
      Pentru arme?
  Pentru tot ... totul ... fie că era vorba de mine de uscat sau generatoare de câmp de negare zonală sau pușca ta cu plasmă sau pistolul tău cu puls ... orice lucru. Ei bine, era aproximativ 11 noaptea în momentul când am ajuns la camera mea. Mental eram pur și simplu spălat.  Așa că am făcut un duș, apoi am împins totul de pe pat și m-am târât în pat și am adormit.
  M-am trezit în dimineața următoare și avusesem un somn foarte neregulat. Și cred că foarte mult a avut de a face cu faptul că nu era rezonanța Schumann în fundal și corpul meu nu era obișnuit fizic cu acea atmosferă sau acel mediu. M-am trezit în dimineața următoare și ... m-am uitat cum mă pot bărbieri și să mă spăl pe dinți și am găsit ceva ce se numea  „echipament de epilare cu naniți”. Iar eu știam ce este epilarea, dar nu aveam idee la acea vreme ce erau naniții. Asta era în 1996, așa că era cu mult timp înainte să devină un termen comun.
      Corect ...
  Deci am găsit un manual și după ce l-am răsfoit ... acesta explica că ... se folosea un compus binar, care atunci când era combinat, activa naniții, că atunci când era aplicat prin acest dispozitiv, dizolva foliculul părului, fără apă, așa că atunci când terminai, tu luai un prosop și te ștergeai, iar părul rămas, pur și simplu se curăța. Fin ... dura pentru aproximativ ... ei spuneau că durează 45 de zile. În cazul meu, din cauza foliculilor părului meu, la cât sunt de groși, dura cam 30 de zile. Dar se presupune că ar fi durat ... eu eram uimit și era incredibil ... și mă întrebam: unde este asta? De ce nu am văzut asta înainte? Din nou, acesta era un alt produs al PSS. Ei îl foloseau în mod specific, pentru a economisi apa.
  La bordul unei nave nu ai prea multă apă de folosit, nu ai nevoie de apă să-l folosești.  Același lucru s-a aplicat la următorul lucru de pe lista mea pe care l-am găsit, care era periuța de dinți. Era din nou, o cremă cu o componentă binară, care era într-un tub asemănător cu ceea ce folosim noi și avea un filet special la capăt, care elibera o cantitate foarte specifică din fiecare compus într-un loc unde-l amesteca și avea gust de cretă. Se simțea ca și cum nu era suficient, dar după aproximativ 30 de minute dinții mei se simțeau ca și cum tocmai fuseseră curățați la dentist.
  Și din nou, nu aveai nevoie de apă, să folosești apa să folosești apă reziduală din cauza unei nevoi de igienă. O altă comoditate de la nivelul navei, pe care au trebuit s-o ia în considerare.
      Ok, deci acum tu te-ai bărbierit și ți-ai periat dinții și este a doua zi a ta în PSS, a doua tură ... ce se întâmplă mai departe?
  Am mers să-mi caut uniforma, deoarece eu nu aș mai fi pus BDU-ul din ziua anterioară  (BDU - Battle Dress Uniform n.t.) și am descoperit uniforma nouă, care avea un tipar de camuflaj. Avea un tipar în formă de V, pentru eticheta numelui și pentru unitate. Dedesubt, în zona manșetei la ambele brațe exista un alt săculeț care era parte din kit-urile medicale, pe care le purtam, ca arte din sistemul de feedback dintre sistemele noastre computerizate și cele medicale pe care le purtam. Pantalonii și bluza ambele aveau căptușeală ... iar aceasta era un material holografic. Avea o hologramă în ea, doar că aceasta era un material. Era de asemenea, cel mai subțire material pe care l-am ținut vreodată. Era dur și aspru ...
     Deci acum aveai o uniformă nouă, drăguță. Ți-era foame?    
  Da. Era aproximativ acea oră așa că eu mi-am făcut exercițiile de dimineață, m-am întins și m-am îndreptat spre restaurantul cu autoservire.
      Ce ai găsit acolo?
  Am intrat și acolo erau niște rafturi ce păreau din inox. Aveau o ieșitură pe deasupra. Aveau margini de aproximativ 8 cm grosime pe părți, iar deasupra tot o margine de 8 cm, și exista un singur ... ceea ce arăta ca un buton pătrat vopsit în negru ... 3 butoane. Așa că am mers către cel mai apropiat ... și mi-am pus degetul pe el. A pornit un bâzâit și într-o lumină palidă, cețoasă, a apărut fix sub aceasta, în fața ochilor mei am văzut apărând un castron cu unt. Iar eu am știut ceea ce tocmai făcusem, tocmai folosisem pentru prima dată replicatorul. Deci pentru astea erau toate aceste alte deschideri. Așa că bineînțeles că eram entuziasmat, în acest moment. „Wow, excelent, oare ce voi primi data următoare? Asta este Țara Minunilor.”
  Așa că am mers în partea cealaltă, mi-am luat tava și am început să  merg în jos în rând..
Iar eu am apăsat fiecare buton ... știți, „eu le voi apăsa pe toate căci doream să văd ce se întâmplă, iar primul avea ouă, al doilea avea un castron cu cereale, și am sfârșit cu bacon și pâine prăjită și mi-am luat untul, iar ultimul avea un pahar cu apă. Aceea a fost probabil cea mai fericită farfurie cu omletă pe care am mâncat-o, vreodată în viața mea.
      Deci aceste replicatoare puteau să facă orice mâncare doreai?
  Erau pre-programate pe meniul din acea zi. Tu selectai doar ceea ce doreai sau nu.
      Corect, acea zi a fost o zi foarte foarte ocupată pentru tine.
  A fost.
      Cea de-a doua zi a ta în PSS, la a doua revenire. Hai să vorbim de viața ta de zi cu zi din timpul acestui antrenament. Ce făceai, ce ai învățat, toate lucrurile care se petreceau.
  Desigur. Deci acea zi a fost petrecută mergând dintr-o parte în alta, am cunoscut oameni ...
înscriindu-mă pentru ... înregistrându-mă pentru plată ... care nu a venit niciodată la sfârșitul celor 20 de ani, dar din nou, aceasta a fost o parte din dezinformarea pentru a ține moralul oamenilor ridicat crezând că vor fi plătiți și ... un alt lucru pe care l-am făcut în acea zi a fost să merg și să aleg numărul de cărți poștale care ar fi fost trimise către familiile noastre. Din nou, asta făcea parte din procesul prin care ei se asigurau că nu se vor pune întrebări acasă, despre oamenii care lipseau.
     Și ce făceau ei? Voi completați toate aceste cărți poștale, o grămadă, iar ei le-ar fi trimis încetișor la fiecare câteva luni?
  Mi s-a părut foarte ciudat să scriu un „La mulți ani” pentru cineva care scriind un „la mulți ani !” întârziat ... ca și cum l-aș fi scris cu întârziere, pentru cineva care ar fi avut ziua de naștere într-un an. Deci da, acesta a fost unul dintre lucruri.
  Ei aveau un număr exact de cărți poștale pe care doreau ca noi să le completăm, și ne-au spus ce să scriem acolo, cu scrisul nostru, dar ne-au spus ce să scriem și am avut senzația că erau dialoguri generate de IA pe care ne-au făcut să le scriem acolo.
      Deci tu crezi că vre-un computer era cel care făcea toate astea?
  Da, era un computer, care se baza pe profilul nostru psihologic. Și fiecare era personalizat.
Deci dacă tu nu ai trimis niciodată vreo carte poștală mai târziu, tu nu ai ... (ca mine) tu nu ar fi trebuit să scrii o întârziată mai devreme, un „La mulți ani !” întârziat.
  Într- altă oprire din acea zi a fost în biroul psihiatrului. Iar parte din procesul pentru trimiterea ta înapoi, este deținerea unei linii de bază foarte specifice, atunci când intri.
  Eu nu am realizat la acea vreme, dar asta era de asemenea pentru scopul de ștergere mentală. Deci ei știau cum se întâmplă lucrurile, ce se întâmplă exact și  ce lucruri colorate erau, unde a fost asta sau ailaltă, unde erai tu și te întrebau toate variantele posibile pentru aceiași întrebare. Iar tu stăteai pe un scaun. Ei aveau senzori în pereți și în tavan  care-ți puteau monitoriza bio-ritmurile, să vadă dacă minți sau nu. Similar cu un poligraf, doar că de 10-15 ori mai avansat, iar asta s-a întâmplat în fiecare săptămână ... o zi pe săptămână.
      Iar asta s-a făcut deoarece ei știau că ți-ar fi șters mintea, așa că toate amintirile ar fi dispărut, așa că ei trebuiau să se asigure că aveau totul scris.
  Da ... interesant. Ok, acum, ce ai făcut mai departe în această zi?
  O mare parte din acea dimineață a fost petrecută în secțiunea laboratorului medical. Asta  a avut de a face cu câteva dintre îmbunătățirile care ...
      Ce îmbunătățiri?
  Îmbunătățirile care ni se ofereau erau cele cu terapia de îmbunătățire cu naniți.
      De ce făceau asta?
  Ei ne-au spus că motivul pentru ENT (terapiile de îmbunătățire cu naniți) era să ne ofere cele mai bune șanse de supraviețuire.
      Și cum vă ajutau să supraviețuiți?
  Ei bine, fiecare os, limfa, glandele, organele, țesuturile ... nu a existat niciun sistem în corpul nostru care nu a fost îmbunătățit, care nu a fost ... care nu a avut o îmbunătățire a naniților. Asta ar fi adăugat îmbunătățiri pentru vederea ta, pentru auzul tău, pentru a-ți controla glandele supra-renale, să spunem de exemplu, dacă erau într-o situație în care nu aveai mâncare și trebuia să-ți controlezi foamea, tu puteai face asta ... puteai ajusta modul în care corpul tău distribuia nutrienți.
  Tu puteai să-ți ajustezi privirea, puteai face zoom cu privirea ta, puteai vedea în întuneric ... puteai auzi lucruri pe diverse frecvențe pe care oamenii în mod normal nu erau capabili să le audă.
  Protocoalele standard pentru fiecare celulă, pentru fiecare sistem din corpul tău, protocoale de radiații care sunt pentru repararea distrugerilor realizate de radiații deoarece am fost în spațiu așa că poți primi un anumit tip de ENT pentru organele tale, să spunem ... și unul diferit pentru auz, și un alt tip pentru articulațiile tale. Dar toate primesc protocoalele anti-radiație.
      Asta sună un pic ca și cum ei ar fi încercat să creeze un super soldat?
  Asta se întâmplă ... dar noi nu vedeam asta în acest fel. Noi vedeam asta ca și cum am pune  pe noi un costum armură. Pentru protecție de ceva ce era ... deoarece nu a schimbat  slăbiciunile și puterile noastre naturale, ci a ajutat la augmentarea lor și ... antrenamentul prin care noi treceam nu a fost pentru a fi o persoană mai bună în care tu erai un exemplu de om optim, premium.
  Acestea sunt instrumente pe care tu trebuie să le folosești și asta ne-a luat toate cele 18 luni de învățare de la antrenamente, să înveți cum să folosești diferite îmbunătățiri ale naniților.
      Acești naniți sunt încă în tine?
  Nu.
     Au fost eliminați din corp sau ce?
  Ei sunt eliminați la finalul 20&B și este o parte din procesul de ieșire prin care treci. Pentru regresarea în vârstă, tu de asemenea ești curățat de toți naniții.
      Acești naniți îți controlează de asemenea sănătatea?
  Îți controlează sănătatea, nivelul de zahăr din sânge, controlează răspunsul de vindecare,  pe care-l are corpul tău. Nu preia controlul, ci doar augmentează. Deci dacă-ți ia 2 (două) săptămâni să-ți vindeci o tăietură pe braț, asta ar accelera procesul că ar trece doar ore.
      Pot fi hack-eriți acești naniți ?
  Da.    
      Da ?    
  Da. Noi eram scanați în mod regulat și nu am realizat la acea vreme pentru ce anume, dar știind ceea ce știu acum, ei ne scanau regulat pentru amenințarea IA.
      Puteai să și alergi mai rapid?
  Nu neapărat mai rapid, dar dacă-ți poți menține viteza ta cea mai mare neîmbunătățită să spunem, pentru o milă și jumătate, tu puteai s-o faci pentru 5. Deci nu alergai mai rapid, dar capacitatea ta de a te menține la un nivel de înaltă performanță era îmbunătățită.
      Dar nivelele de reacție? Erau și ele crescute?
  Timpii de reacție pentru noi erau conduși în cea mai mare parte de capacitățile de empați intuitivi, deci nu erau neapărat crescute. 
      Căci deja aveați echipamentul cu capacitățile  intuitiv - empatice, așa că nu aveați nevoie de asta ... este interesant, cum se leagă toate astea ... Foarte bine conceput modul cum făceau asta.
  Da, nu era nimic nou. Nu eram porcușori de guineea. Acela era un program foarte dezvoltat, foarte matur.
      Din nou, ne vom arunca o privire la sesiunea ta de hipnoză.

      Când a vorbit despre schimbări, despre ce fel de schimbări vorbea? Pentru corpul fizic?
  Schimbările ... pe care le-am văzut în ultima zi ... Procesarea medicală implicată la intrare ... îmbunătățirile ... îmbunătățirile cu naniți.
      Ce înseamnă asta?
  Mașinării microscopice ... injectate în corpurile noastre ... ca noi să avem sisteme îmbunătățite ... Totul din corp a fost afectat.
      Totul este afectat?
  Totul era afectat ...
      Da, în ce fel?
  Dacă nu pentru altceva, era vorba de protocoalele anti-radiație. Unele dintre ele erau pentru ... protocoale pentru diferite otrăvuri ... vedere îmbunătățită ... auz îmbunătățit ... capacități de vindecare. Îmbunătățiri ale glandelor noastre pituitare ... pentru glandele pineale ... Sistemul ... glandular de asemenea ... cu totul.
      Vă făceau mașini eficiente.
  Da ... pentru o folosire mai bună ...
      Ei v-au spus cum vă vor folosi?
  Da.
     Ca mașini eficiente?
  Nu. Nu, nu au făcut asta, doar că noi le-am fi folosit în afara planetei ...
      În afara planetei ...ok.
  În afara sistemului nostru solar.

      Cât de mulți soldați erau cu tine, în acest antrenament?
  Numărul total al soldaților oferiți de Pământ, era de aproximativ 24.000.
      Și erau toți de rase diferite și sexe?
  Rase diferite, bărbați, femei, diferite țări ... mărimi?
      Înalți, scunzi?
  Toată gama.
     Exista vreo rasă majoritară? Chinezi sau ... ?
  Nimic de acest gen ... Singurul program de care eu sunt conștient, este MILAB. Totuși, alte țări trebuiau să aibă propriile mijloace de recrutare, antrenament, selectare, așa că mi-am imaginat că alte țări probabil ori au modelat după sau au copiat sau foarte similare cu programul MILAB. Dar ei chiar există.
      Deci cât de mulți oameni erau în unitatea ta?
  Cea mai mică unitate era o echipă, și aceasta era constituită din 8-9 indivizi. Și apoi, mergând de acolo, exista un pluton, și apoi erau 4 plutoane/companie, apoi 2-3 companii pe batalion. Era o grupare foarte similară cu ordinea de luptă, din armata occidentală.
      Corect. Deci tu erai la acest loc de antrenament, tu acum foloseai replicatorul de mâncare, îți spălai dinții cu această chestie ciudată nano,  iar acum este ziua informării. O zi jumătate mai târziu ei v-au spus că vă vor informa. 
  În sfârșit ceva răspunsuri.
     Corect. Deci ce sa întâmplat la informare?
  Ei bine, am mers în auditoriu cu toți ceilalți stagiari din clasa mea, în același timp. Iar ei aveau un pachet care te aștepta, deoarece auditoriul era construit ca o clasă de colegiu, în care aveau acel pupitru rabatabil pe lângă un scaun, fără zorzoane, foarte minimalist. Dar pe masa fiecăruia acolo unde stăteam, exista un pachet care ne aștepta. Acesta includea hârtii pe care să le semnăm, mai multe informații despre ceea ce făceam.
  Startul informării a fost dat de colonelul care se ocupa de regimentul de antrenament. El a venit și era german și a început informarea, prin a ne spune că noi am fost ceruți aici deoarece aveam talente și capacități speciale de care aveau nevoie și că noi vom fi folosiți ca vârf de lance, patriotism, grade, stele, toate lucrurile care-i plac unui ofițer tânăr care caută să ajute această țară. Că noi vom ajuta planete să apere alte planete, de invazii ET.
      Serios? Iar el era german. 
  Era german.
     Accent german clar?
  Da.
     Serios?
  Iar el nu era din Armata SUA, căci aceasta nu era armata SUA. Nu, nu era, iar un alt lucru pe care l-am remarcat la întâlnire, a fost că o mulțime dintre șefii seniori de pe scenă, erau de asemenea germani. Și nu exista nicio ... ei aveau accente clare. Nu exista niciun ofițer senior occidental sau european prezent pe scenă.
      Asta probabil te-a alertat imediat.
  Acesta a fost un indiciu mare de la început.
      Da, asta e foarte interesant. Apoi ce s-a întâmplat?
  Ei bine, ei au vorbit despre originile programului lor, în care nu a existat nicio mențiune a ET sau despre ajutorul dat de ET ...
      Ei și-au asumat toate meritele pentru asta.
  Da.
      Am știut că vei spune asta.
 Ei nu au spus absolut nimic despre o civilizație desprinsă. Nu au spus absolut nimic despre cabala Pământului, absolut nicio menționare. Ei au vorbit despre cât de mulți bani vom avea la finalul 20&Back-ului nostru. Noi vom fi creditați cu o reîntoarcere cu onoruri ...
Bineînțeles că ne vor taxa pentru cazarea la bord  și pentru câteva dintre echipamentele pe care le vom folosi pe parcurs, dar erau doar niște taxări minore.
      Serios? Ei chiar vă taxau?
  Da, luându-le înapoi.
      Dumnezeule ...
  Deci la sfârșitul zilei se presupunea ca noi să avem acest cec frumos care să ne aștepte. Nu a existat nicio mențiune a ștergerii minții. Au existat discuții despre 20&B și că atunci când ne vom termina perioada de servit, ei au capacitatea tehnologică, de a ne regresa vârsta și că ne vor trimite înapoi în timp, în momentul în care noi am plecat. 
      Deci tu vei avea 24 și vei reveni cu ... o pensie frumoasă în ziua următoare ... o viață grozavă. 
  Ei au făcut-o să sune așa. Iar ei nu au menționat nimic despre ștergerea minții sau ...
       Ce-ai făcut cu banii tăi, când te-ai întors?
  Ce bani?
      Vrei să spui că germanii nu v-au spus adevărul?
  Ei nu ne spuneau adevărul, ca să vedeți.
      Eu nici măcar nu pot să cred asta.
  Istoria pe care ei au prezentat-o în acea informare era foarte pătată și nu avea multe din informația care ... informația pe care au spus-o era mai mult partea de propagandă din aceasta. Ce grozav era și cum vom ajuta și ce multe beneficii vom oferi nu numai propriilor noastre familii și țări, ci rasei umane ... Era o grămadă de rahat. Era propaganda, minciunile pe care le foloseau pentru a aduce oamenii la bord.
      Corect ... și a funcționat.
  Da. Bineînțeles că a funcționat. Nu a existat nicio mențiune legată de ceea ce vor face mai târziu, la sfârșitul antrenamentului nostru, ceva asemănător cu arderea corăbiilor sale ale lui Cortez. Ei ne-au anunțat familiile că am murit în acțiune, deci dacă am fi dorit noi nu ne-am fi putut întoarce deoarece toate familiile noastre credeau că am murit. Ei chiar au oferit un nimic, adică un sicriu gol sau au oferit o clonă în unele cazuri, iar ei au oferit ceva clone.
Așa că oamenii ar fi avut un corp care arăta exact ca cel iubit, pentru a-l îngropa. Deci nu era cale de întoarcere. Ei nu ne-au spus asta, nu au zis nimic de asta. Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3
  Linkuri alternative:  AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...