ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 12 decembrie 2019

PK : TEHNOLOGIA IDARF


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe Jay Weidner  și invitat pe Jason Rice.
    În timpul său cu IDARF, Jason a avut acces la tehnologie avansată cum ar fi tehnologia medicală ce includea terapia de îmbunătățire cu naniți și clonarea pentru înlocuirea membrelor pierdute. El detaliază și unele dintre tehnologiile utilizate în vehicule, cum ar fi interfețele neuronale pentru piloți, sistemele de alimentare antimaterie și protecția câmpului de forță. O parte din această tehnologie își face drum spre uzul general.        
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. 

      Spune-ne de câteva dintre dispozitivele medicale neobișnuite, pe care le-ai văzut atunci când serveai sub IDARF, care este Forța de Reacție și Apărare Inter-planetară.
  Sigur, Jay. Primul lucru cu care am intrat în contact, legat de tehnologia medicală a fost scanerul activ prin care trebuia să trecem pentru a ajunge în aripa medicală, la baza FIG (Fort Indiantown Gap), prima noastră locație de antrenament.
  În aparență, ce s-a întâmplat, înainte de sosirea mea, a fost că au existat anumite forme de viață ce au încercat să aibă acces la aripa medicală, care este o zonă foarte controlată, în care ei nu doreau ca tehnologia cu naniți de acolo să fie hack-uită sau să aibă vre-un virus,  introdus în ea. Iar una dintre instanțele care chiar au adus această problemă în atenția noastră, a fost că ei aveau pe cineva care, pe neanunțate, a cărat ceva în aripa medicală și a cauzat tot felul de probleme cu toate tratamentele cu naniți pe care ei le aveau acolo, la acea vreme. Și din îngrijorare, să se asigure că ei nu au ... repetat genul acela de infecții, au instalat un punct de securitate foarte strâns controlat, la intrarea în aripa medicală. Iar acest punct de securitate, includea o cameră închisă în care fiecare persoană care intra și ieșea,  trebuia să fie scanată.
  Foloseau o tehnologie de scanare scalară ce permitea observări într-o manieră activă, a ceea ce se întâmpla în interiorul corpului, dar de asemenea le permitea să vadă câteva dintre câmpurile energetice, ce erau produse de corp.
  Acesta a fost unul dintre purtătoarele cu care ei au fost capabili să penetreze laboratorul, inițial ... printr-un purtător energetic.
      Un grup ET încerca să intre în acest laborator? Asta este ce ai spus tu?
  Era o inteligență ... ET, care încerca să obțină acces la naniți și a făcut-o. Au sfârșit prin a pierde o grămadă.
      Jay: Care era scopul?
  Jaison: Să-i controleze. Scopul era să-i deturneze ... așa ... deci oricine care a primit sau ar fi primit un tratament al acelor naniți viciați ar fi fost susceptibili la activarea din afară sau controlul de la distanță, în principiu un candidat manciurian prin care ei erau capabili să obțină acces la zone în care nu ar fi avut acces.
   Nu ar fi fost mai ușor ca ei să te aștepte să ieși din încăpere și apoi să te hackerească ...  electronic, să-ți hackerească naniții?
   Există amplasate anumite protocoale de siguranță de îndată ce naniții sunt încorporați, și țineți cont că terapiile de îmbunătățire cu naniți prin rădăcini într-un proces de aproximativ 24 de ore. Deci motivul pentru asta este acela că trebuie să obțină intrarea în cele mai adânci locuri  ale corpului vostru. Așa că uneori asta ia între 8 - 12 ore ca acesta să pătrundă în acele țesuturi îndepărtate.
  Acum, imediat ce sunt amplasați în corpul uman, soldatul care este o parte din asta are anumite ... protecții și există de asemenea niște protecții de comandă care sunt disponibile pentru a-i împiedica să fie hackeriți.
      Deci acest grup ET încerca să intre în încăpere, ca să schimbe naniții în sine din punct de vedere tehnic?
  Să infecteze naniții din punct de vedere tehnic, cu propria lor semnătură energetică pentru ca ei să controleze de la distanță, la voință, anumite aspecte sau să fie capabili să controleze gazda, individul.
      Și să înțeleg că acest grup ET nu a avut succes, atunci?
  Nu a avut succes. Ei au reușit totuși să infecteze toate depozitele terapiilor de îmbunătățire cu naniți care se aflau acolo la acea vreme, iar parte din procesul de monitorizare care este 24/7 la instalație, este să cerceteze anumite semnături.
  Așa că imediat ce au determinat că acea semnătură era prezentă au fost alertați de ceea ce se întâmpla deși ei nu știau întreaga dimensiune a ceea ce se întâmpla.
       Acest dispozitiv de scanare îți vedea organele și curgerea sângelui și ...
  Este o tehnologie uimitoare. Tipul ce conducea cabina de securitate este un specialist, un soldat ce nu este un tehnician medical ... dar capacitatea de a folosi acea tehnologie, să vezi chiar curgerea sângelui să vezi inima bătând, să vezi lucrurile trecând prin sistemul tău digestiv. Îl puteai ajusta și acorda să vadă în diverse profunzimi sau la diverse puncte de focalizare din corp, să vezi chiar și aprinderile sinaptice din creier. și ... atunci când eu am ieșit în partea cealaltă, după ce am trecut prin acea scanare m-am dus la fereastră să-mi iau ordinele și lucrurile pe care le aveam cu mine, și s-a întâmplat să remarc că nu era un ecran de monitorizare obișnuit, ci este un zid întreg ... așa că ... m-am uitat la perete și am văzut că încă avea imaginea mea acolo.
  Adică puteam să văd totul, din cap până-n călcâie. În aparență, celălalt motiv pentru camera închisă, era ca acum ei să-i aibe pe toți cei care purtau ceva neautorizat sau infecție,  acum era încuiat într-o încăpere.
  Această cameră de securitate specifică avea de asemenea locuri ascunse cu arme, care erau accesibile din partea camerei de control.
  Deci tu nu puteai vedea unde erau, dar imediat ce se trăgea cu ele, zidurile dispăreau, iar persoana din interior, dacă nu era supusă ... au grijă  să le ascundă așa că tu nu vezi de unde vin,  căci cei ce au fost infectați au devenit psihotici ... Cel mai bun loc pentru cineva de acest gen, este într-o cameră închisă. Așa că asta era ceea ce oferea aceasta.
      Deci prin scanare ei ar fi putut descoperi naniți viciați ...
  Da ... înțeleg ... corect.
      Și cu cât timp în urmă s-a întâmplat asta ... când ai văzut această tehnologie?
  Asta era în 1997. Acestea sunt atât de mobile că ei au scanere pe care le țin în mână și sunt capabili să facă același lucru. Deci tu puteai să mergi către cineva cu un scaner de mână și să te uiți în ...
      Ca Bones din „Star Trek” ...
  Ca  Bones din Star Trek ... puteai să vezi dacă este o rupere sau freza sau dacă este există o fractură în acest punct ... 
       Acesta ar fi foarte folositor în situații de luptă.
  Era imens de folositor să fi capabil să vezi și să localizezi în mod specific, unde era problema, iar asta nu se limita doar la oase și țesuturi, organe sau șrapnel sau unde a ajuns acest șrapnel când a traversat prin tine.
  Acum există anumite metale sau elemente care sunt nereactive cu naniți, iar acelea trebuiau să fie înlăturate prin metode convenționale sau mai avansate de chirurgie.
      Acești naniți aveau vre-un efect asupra psihologiei sau minții umane?
  Ei bine, unele dintre efectele adverse ale naniților includ ... parte din protocoale includ faptul că tu poți controla scurgerea de adrenalină, somnul, nutrienții, apa, iar tu o poți face în așa măsură că naniții pot folosi toți nutrienții disponibili, iar tu ești lăsat cu nimic altceva decât cu o prăbușire. Deci știind echilibrul a cât de mult tu poți folosi sau cât de mult poți să faci cât de mult depozitează corpul tău, o parte din antrenament era să afli care sunt acele limite.
  Terapiile adiționale de îmbunătățire cu naniți asupra ... nu numai a ochilor și urechilor și ...  ci și asupra glandei pineale și a fi capabil să focalizezi energie și atenție asupra unor anumite părți ...
  Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le facem să învățăm despre terapiile noastre de îmbunătățire cu naniți, a fost una dintre procedurile de feedback, și anume că anumiți naniți pot fi activați să vibreze, aceasta fiind cea mai bună cale de a-i descrie așa că ceea ce poți să faci, este, ca parte din procesul de învățare fie să capabil să identifici fiecare parte diferită din corpul tău care este ori bolnavă ori vătămată sau are nevoie de mai mulți nutrienți și având o buclă de bio-feedback în care naniții, de exemplu, din vârful degetului vibrează (în lipsa unei căi mai bune de a o spune), tu poți identifica și spune „acesta este modul cum se simte vârful degetului meu, în acel punct.”
  Așa că asta trebuie să fie calibrată prin tot corpul, ca tu să poți identifica diverse sisteme pe care tu ori trebuie să le ... oprești sau pornești, augmentezi, accelerezi, iar asta include glanda pineală. Să fi capabil să identifici cum se simte acea senzație, să zici ok, trebuie să mă concentrez și să mă focalizez nu pe rotula mea, ci pe glanda mea pineală. Permite o performanță mai bună a respectivului organ sau glandă sau sistem, pe care tu cauți să-l îmbunătățești. Din nou, toate astea sunt îmbunătățirea corpului existent.
      Trebuie să există ceva ca un program al IA, care să coordoneze naniții?
  Este un anumit tip și nu este unul autonom de IA, deoarece se bazează pe corp, pe persoană, pe soldat să fie IA, dacă vreți, creierul. Există anumite sisteme autonome cu naniți, care nu necesită un input de la soldat, de la individ, dar majoritatea lor sunt controlate de un operator.
      Este de asemenea interesant că asta are loc aici pe Pământ, zici tu, toate astea.
  Da. Un alt lucru pe care l-am realizat este că având un bio-feedback și a fi capabil să te concentrezi, disciplinezi și focalizezi să faci asta, noi nu avem nevoie cu adevărat naniți să atingem acea capacitate.
  Auzim de călugări care sunt capabili să stea afară în temperaturi de îngheț pe un munte, peste noapte și sunt capabili să-și regleze propria temperatură a corpului. Acesta este același tip de lucru. Nu trebuie să ai terapii de îmbunătățire cu naniți, pentru a fi capabil să faci asta. Este o scurtătură și scurtează cantitatea de timp luată, pentru a fi capabil să stăpânești
genul acela de talente, dar noi suntem toți echipați cu structura ... de bază ca să fim capabili s-o facem noi înșine.
      Deci tu îmi zici că erai capabil să-ți reglezi temperatura corpului la voință?
  Cu terapia de îmbunătățire cu naniți, da.
      Deci tu ai putea să fii într-o vreme cu temperaturi înghețate și tu să fii ok?
  Absolut și de asemenea puteai să redistribui oxigenul prin corp ca să-ți ți respirația pentru perioade mai lungi de timp. Puteai să-ți răcești corpul mai rapid folosind terapia de îmbunătățire cu naniți, puteai să-ți reglementezi sau să schimbi tiparele de somn modificând anumiți hormoni din sistemul tău, ca tu să nu ai o nevoie să dormi.
  În cele din urmă te ia, dacă a trecut prea mult timp, lipsa de somn este categoric una din problemele de evitat, deoarece corpul ...
      Foarte probabil într-o situație de tip război ...
  Da ... corect.
      Așadar, ai fost vreodată martorul vre-unui program de clonare în IDARF?
  La sfârșitul perioadei noastre de antrenament, ne-au spus că ei ne-au anunțat familiile că suntem morți, ca pe un stimulator să ne țină pentru a merge mai departe și să se joace cu mințile noastre în esență. Tu n-ai de ales decât să continui cursul pe care te găsești. Iar unele dintre familiile noastre au primit clone, ce se potriveau 100% din cap până în picioare, ca ei să aibă un corp de îngropat.
      Deci ei aveau o clonă a ta mereu acolo, în caz că aveau nevoie?
  Nu, nu așa, ci mai degrabă ei aveau toate măsurătorile și informațiile analitice pentru a face ce aveau nevoie să facă. Ei aveau ADN-ul nostru în dosar, dacă trebuiau să creeze o clonă.  Așa că singurele clone la care eu am fost expus sau cu care eram familiarizat, am aflat despre ele, a fost când am fost un instructor la 333 de la FIG, la sfârșitul carierei mele.
      Deci tu te afli într-o bătălie. Naniții te pot ajuta până la un anumit grad, dar dacă ești lovit de o armă de calibru mare ce se întâmplă acolo când se întâmplă asta, care este procedura?
  Ei bine, naniții sunt capabili de asemenea să închidă circulația sângelui, deci dacă ai un soldat care și-a pierdut mâna, el nu ar sângera.
      Asta este bine.
  Deci ar închide capilarele de sânge pentru a preveni pierderea mai multor fluide. Iar asta lua între 10 și 30 de secunde, ca să aibă efect complet. Iar acestea erau parte din cele mai autonome trăsături, ale unora dintre acești naniți.
  Dacă aveai o situație în care unul dintre soldați era într-o situație medicală extremă, atunci naniții, unul dintre protocoale este să pună soldatul într-o comă, astfel încât să se încetinească toate procesele, pentru ca șansele ca ei să supraviețuiască, să crească și astfel ei să nu se mai agite înspăimântați datorită faptului că ei au pierdut multe membre și este sânge peste tot.
      Și cred că ai spus într-o emisiune anterioară că ei chiar îți pot înlocui brațul?
  Da, ei îl vor crește la loc, printr-o tehnologie avansată. Procesul prin care am trecut eu era scufundarea într-o substanță ca un gel, și implica în esență, o imprimare 3D a ... ei aveau totul în dosar, deci ei știau totul până la ultimul capilar din corpul meu, așa că au fost capabili să-l recreeze.
  Provocarea nu era în recrearea membrelor pierdute, provocarea era în a reînvăța să le folosești, deoarece chiar dacă acelei căi erau conectate cu cele vechi, exista încă o tranziție  prin care trebuia să treci.
      Controlul locomotor ... da ... e neformat. Am auzit asta înainte, apropo.
      Deci tu te afli pe teren ... oamenii chiar au murit atunci?
  Da ... soldații chiar au murit?
  Da.
      Deci a fost ceva atât de traumatizant că nu puteau să facă nimic în privința asta?
  De exemplu, după atacul KEW (cu armă cu energie cinetică n.t.) al zonei 26, au fost soldați pe care nu i-am mai găsit niciodată ... adică am găsit bucăți.
      KEW fiind?
  Armă cu energie cinetică.
      Așa.
  Impactul masiv cu meteoriți în oceanul de apă dulce adiacent. A existat un număr de soldați din care am găsit piese, dar au existat și alți soldați din care nu am mai găsit niciodată nimic de la ei. Așa că au existat soldați ce au murit în timpul procesului și ...
      Presupun că scopul ultim este să realizeze un soldat ce evită moartea, bineînțeles.
  Sigur, să evite moartea și să aibă cele mai bune șanse să supraviețuiască în întreaga gamă de condiții adverse, de la vreme rece la vreme fierbinte ...
      Există personal medical, când te afli acolo pe teren?
  Există personal medical printre noi, sub forma ... fiecare soldat ca parte din antrenament, primește o pregătire medicală extensivă. Eu nu-mi amintesc nimic din antrenamentul medical în sine, decât să spun că am trecut prin el, așa că fiecare soldat are capacitatea și un antrenament echivalent ca și medic.
  Deci din nou, parte din mandatul nostru a fost pentru antrenarea și coordonarea populației locale și însemna de asemenea că noi eram capabili să ajutăm populațiile locale cu tratamente medicale.
      Anterior tu ai menționat ceva numit tehnologie de interfață neurologică, ai putea explica ce este aceasta, cu mai multe detalii?
  Sigur, tehnologiile de interfața neurală pe care le-am folosit erau augmentate de terapiile de îmbunătățire cu naniți și ne permiteau o interacțiune directă cu un computer sau cu un program, ce avea acea ... capacitate de conexiune.
      Ce este interfața neurală?
  Este controlul fie a unui sistem de arme, a unui sistem de ghidare, de pilotaj, o conducere cu ajutorul minții, în loc de joystick sau un volan de direcționare sau ceva fizic, să fii capabil să controlezi ... interacțiunea, interfața om-mașină prin minte, în loc să fie ceva fizic.
      Probabil că ei aveau această tehnologie aș spune ... da ... destul de folositoare, nu?
  Este foarte folositoare. Tehnologia interfeței neuronale era foarte specifică în liniile ei directoare și în privința a ce, cum, unde ar putea fi controlată. Deci, nu era ceea ce în mod convențional ar putea fi considerată o legătură minte-mașină,  era mai mult o ... interfață, dacă vreți, pentru a fi capabili să controleze multe lucruri dintr-odată.
  De exemplu, piloții care erau responsabili de navete, erau capabili să monitorizeze ori să identifice sau să țintească anumite lucruri pentru ofițerul vizat, și de asemenea să piloteze nava în același timp și să monitorizeze și să țină sub observație anumite sisteme, din interiorul navetei, fiind capabili să zică dacă există sau nu vânturi sau temperatura și să facă ajustări.
  Având capacitatea de a înlătura ... uneori, interfețele neîndemânatice și permițând cuiva
să interfereze neuronal direct cu ceva, reduce foarte mult timpul de reacție. Crește de asemenea și se îmbunătățește eficiența.
       Deci tu spui că pilotul ar putea să spună doar: „arma din spate, foc!” și se va întâmpla?
  Dacă este automat, unele din sistemele de țintire, el ar fi putut apela sau cel puțin, să le evidențieze trăgătorului pentru ca „hei, fii atent aici, eu văd ceva întâmplându-se pe partea aceea și apoi să le evidențieze".
  Unul dintre lucrurile pe care tocmai le-am văzut recent este că DARPA a ieșit public cu interfețe neuronale pentru soldații lor, iar ... reclama lor pentru această tehnologie ca fiind ceva nou când de fapt a fost în jur de mult timp, ei doar pur și simplu au decis să iasă public cu aceasta.
      Dacă ei au această tehnologie, iar tu spui că ei au, atunci, dacă toți s-au jucat cu puterile actuale, ei nu ar putea pur și simplu să elibereze soldați care au toată această tehnologie  chiar aici pe Pământ și să aibă grijă de orice situație, dacă doreau?
  Jurămintele care au fost date, s-au bazat pe ... susținerea și urmărirea standardelor morale și etice. Iar a fi trimis împotriva populației civile, nu se încadrează în acea categorie.
      Deci voi nu ați luptat niciodată împotriva populației civile în IDARF?
  Noi am ajutat la gestionarea unor revolte, dar asta nu a implicat tehnologie militară care să fie folosită în aplicarea suprimării civililor.
      Dar teoretic, un grup al armatei de aici de pe Pământ, ar putea fi ... să existe super-soldații care să vină împotriva lor, nu?
  Ar fi posibil.
      Crezi că asta se întâmplă?
  Eu nu cred că asta se va întâmpla deoarece, pur și simplu, în primul rând, cel mai mare lucru de care se ține cont este suprimarea tehnologiei, iar ieșirea în public la modul acesta mare ar fi o deschidere largă în imaginea dezvăluirii.
      Tu ai primit vreodată vreo tehnologie avansată de la ET?
  ET cu care noi am venit în contact în cadrul IDARF, erau de un avans tehnologic foarte specific. Te gândești cumva undeva la un echivalent din jurul anilor 1850, fix la apogeul revoluției industriale ... așa că tehnologiile, cu câteva excepții, peste care am dat noi, nu erau un avans comparativ cu ceea ce aveam noi.
  Acum, unele dintre lucrurile peste care am dat pe Planeta 1 de exemplu, în care civilizația de acolo folosea diferența de voltaj produsă planetar pentru a crea electricitate, ceva asemănător cu Turnul Wardenclyffe pe care l-a folosit Tesla, unde ei foloseau potențialul pământului, iar diferența dintre acesta și atmosferă pentru a genera electricitate.
  Deci, ne-văzând acea tehnologie înainte de transferul nostru acolo, pe Planeta 1, pentru mine, aceasta era o tehnologie nouă. Totuși, aceasta a fost prin zonă de la începutul lui 1900.
      Deci ei foloseau tehnologia lui Tesla, să genereze electricitate?
  Da, era o formă de DC (curent continuu), pe care o foloseau pentru luminare și câteva alte lucruri. Ei nu o avansaseră cu adevărat, în afară de a fi capabili s-o folosească pentru lumină,
lumină artificială.
      Deci ei au instalat un turn?
  Jason: Eu știu că ...
      Jay: Aveau un turn și au început să genereze? Sau care era tehnologia din spatele acestuia?
  Ei au construit-o în clădirile lor, deci fiecare din locuințele lor dacă-ți poți imagina o clădire de genul unei iurte circulare, uneori de un etaj, alteori de 3, cu un acoperiș conic ce avea un turn deasupra ... Câteva dintre turnuri aveau integrate în ele sisteme de curgere a aerului,  așa că diferențele normale de temperatură și variațiile termale din clădire, ar fi cauzat ca aerul rece să coboare și căldura să se ridice, așa că-l foloseau pentru răcire și de asemenea, turnul din vârf ca parte din generarea de curent electric.
      Dar această tehnologie despre care vorbești este de tip Tesla, nu este tehnologie ET.
  Nu, acestea erau tehnologii ET, a ET umanoizi peste care noi am dat pe planeta 1.
      Iar ei au perfecționat tehnologia lui Tesla pe cont propriu?
  Ei nu au perfecționat-o, ci au descoperit-o și o foloseau. Dar apoi, amintește-ți că civilizația lor nu era condusă de o nevoie de a inventa și îmbunătăți, civilizația lor era mai mult de genul să găsească ceva ce să funcționeze și este ok dacă stă acolo.
  Jason: Ei erau ...
      Jay: Cumva într-o stare stabilă.
  O stare stabilă, da, e un mod grozav de a o spune.
      Care sunt unele dintre cele mai uimitoare tehnologii pe care le-ai văzut când ai fost acolo la IDARF, în afară de scanere și restul?
  Unele dintre tehnologiile cu adevărat uimitoare care pur și simplu m-au năucit, cred că aveau de a face cu ceva din tehnologiile pentru câmpuri de forță, navele spațiale peste care am dat și le-am folosit, pur și simplu, doar mărimea unora dintre nave pe care le-am folosit ca parte din PSS, erau pur și simplu enorme.
      Cât de mari?
  Jumătate de milă.
      Jumătate de milă?
  Da.
      Bill Tompkins spunea că el a conceput nave care aveau între 0,5 și 1 milă în lungime.  Deci tu crezi că acestea sunt unele dintre planurile, despre care el vorbea? Sau sunt chiar și mai avansate?
  Cele cu care eu sunt familiarizat aveau o formă de cap de săgeată cât și cele în formă de țigară, iar apoi avem o grămadă de alte navete mai mici, depinzând de misiune.
      Deci forma de cap de săgeată ar implica faptul că tu puteai zbura prin atmosferă? Ei le concepeau atât pentru zborul în atmosferă cât și pentru cel spațial?
  Da, proprietățile fizice la marginile exterioare sunt de asemenea, un indiciu al faptului că le puteau folosi în interiorul atmosferei, deoarece erau fine, și erau concepute pentru a reduce  cantitatea de fricțiune și rezistență.
      Dar subacvatic? Puteau merge subacvatic?
  Bineînțeles, da.
      Și există ceva baze subacvatice, aici pe Pământ?
  Înțelegerea mea este că există.
      Cum erau alimentate aceste nave gigantice? Care este sursa de alimentare pentru ele?
  O mulțime din sursele de putere pe care noi le folosim în mod regulat, era un tip de efect Hall de anti-materie, în care o particulă sau particule de antimaterie erau puse în mișcare  într-un sistem de reținere. Iar rotația acelora în jurul unui cerc, ar fi creat un câmp, iar apoi câmpul ar fi capabil apoi să fie transferat într-un conductor, iar acesta ar fi produs acum electricitate. Acestea erau tipurile de sisteme de alimentare ce pot fi miniaturizate până la ceva de mărimea unui pachet de țigări, sau cât de largi aveai nevoie.
  Știți, arma Con PD care a fost arma destabilizatoare de fază, avea propriul sistem de alimentare, deoarece era o așa gurmandă a electricității. Iar acel sistem în sine era cam de mărimea unei lăzi frigorifice. Adică era unul foarte mare.
      Iar acestea sunt alimentate nuclear sau ceva de genul acesta?
  Cele cu care am experimentat eu nu erau alimentate nuclear. Ei chiar le au pe acestea, totuși, când nu ai nevoie să te joci cu ceva ce este așa de mortal și te poți descurca cu ceva ce este mortal în mod diferit, și nu te costă așa de multă masă, pentru a fi capabil s-o produci,  și toate sub-sistemele și sistemele de siguranță și de răcire, și toate celelalte lucruri de care ai nevoie pentru un generator de electricitate nucleară, tu nu trebuie să ai asta dacă folosești,  să zicem de exemplu, antimateria.
      Deci ei nu folosesc fuziunea atunci, reactoare de fuziune absolut deloc în PSS?
  Unul dintre reactoarele de la baza FIG era o cameră de temperatură pentru fuziune. Deci o parte din electricitatea care era folosită la acea bază era o tehnologie cu pat de pietricele.
       Deci ei deja au atins fuziunea, dar nu ne-au spus nouă.
  Da, ei doreau să termine câțiva dintre ... combustibilii fosili de pe planetă.
      Erau acolo și alte tehnologii pe care le-ai văzut și sunt folosite astăzi pe Pământ de noi, care s-au filtrat în felul acesta către noi?
  Oh, erau o grămadă.
      Da, cum ar fi?
  Erau o mulțime. Terapiile genetice pe care le poți vedea în mod comun, sunt un .... copil al câtorva dintre programe. O altă tehnologie : fiecare soldat purta un kit de plasturi medical.
Iar acesta era de 9 cm lățime și aproximativ 30 metri lungime, rulat ca o piele secundară dacă vreți ... este înfășurată în jurul unui spray care este cam de mărimea unui curățitor de ochelari, un spray, o sticlă, nu este foarte mare, dar întregul kit vine ca unul singur, iar tu tai cât de mult plasture ai nevoie îl pui pe rană și se lipește de aceasta, iar apoi aplici spray-ul.
Iar componentele spray-ului activează naniții și modificările genetice din plasture, astfel încât acesta acoperă, închide și sigilează arsuri, tăieturi, înțepături, răni de glonț, iar procesul vindecării ... plasturele în sine, are un ADN generic ca parte din acesta, așa că ... ceea ce face, este cumva ca terapia de îmbunătățire cu naniți, este aprovizionat inițial cu o secvență ADN generică și imediat ce ... ajunge pe soldat folosește atunci ADN-ul soldatului  pentru a înlocui forma generică, pentru ca forma generică să nu mai fie linia de bază și există zero șanse de respingere.
  Așa că imediat ce replică acea secvență ADN de la soldat, este acum cu nimic diferită de orice altă parte a pielii sau de corp sau țesut pe care-l are acest soldat.
  Deci acestea erau foarte de ajutor din punct de vedere al ... dacă ai o tăietură sau o zgârietură sau ești împușcat, poți să închizi și să sigilezi, și să continui cu treaba ta.
  Genul acesta de tehnologie este aplicat către cea de-a doua piele în medicină, în domeniul medicinei astăzi, în care ei folosesc un derivativ analog al unei a doua pielii, pe care ei o folosesc pentru vindecare, pentru scopuri medicale.
      Deci asta se folosește azi?
  Începe să iasă la suprafață astăzi. 
      Începutul, oricum. 
  Începe să se vadă.
      Dar tehnologiile pe care tu le-ai văzut că s-au filtrat către noi?
  Eu cred că ar exista o grămadă care ar putea fi folosite aici. Tehnologia propulsiei electro-gravitice ... Chiar mi-ar place să am un Buick pe șosea, care are asta ...
  Având acces la câteva dintre tehnologiile avansate, care au legătură cu replicatoarele. Tu trebuie să depozitezi doar elementele de bază în casa ta, iar tu nu trebuie să ieși afară să cumperi diferite produse și materiale sau componente, când tot ceea ce trebuie să faci este să stochezi carbon, oxigen, nitrogen, elementele de bază, asta fiind tot ceea ce ar trebui să te preocupe.
      Replicatorul este bineînțeles mașina care face mâncare și produse ... da.
  Da, următorul pas în evoluția umană ar fi îndepărtarea de un proces centralizat de către unul descentralizat, în care oamenii să aibă capacitatea să fabrice lucruri în propriile lor case.
      Noi suntem aproape acolo, chiar acum?
  Da.
      Imprimantele 3D.
  Da.
      Ei bine Jason, a fost grozav să te avem aici și o informație foarte interesantă.
  Mulțumesc că m-ați invitat Jay, totul este despre dezvăluire.
     Sper că v-ați bucurat de asta. Numele meu este Jay Weidner și vă uitați la Dezvăluirea Cosmică.
 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1AICI 2 și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...