ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 5 decembrie 2019

PK : TEHNOLOGII ALE PSS


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe Jay Weidner  și invitat pe Jason Rice.  
     Jason ne ajută să înțelegem mai bine tehnologiile și armele pe care le-a folosit în timpul desfășurării sale de luptă. De la cel mai simplu la cel mai ciudat, nu putem să ne imaginăm cât de avansată este tehnologia în cadrul programelor spațiale secrete. El explică diferitele tipurile nave și drone utilizate, deoarece fiecare misiune a necesitat o navă adecvată pentru parametrii misiunii. Chiar și costumele pe care le-au purtat în luptă și computerele care i-au ghidat, le-au oferit capacități supraumane.      
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. 

       Astăzi vreau să continuăm ceea ce am început înainte, dar să intrăm în mai multe detalii  legate de ceea ce s-a întâmplat cu navele și ... sigur ...
      Deci cum erau navele în care ai fost tu? Haide să vorbim de diversitatea navelor. Pe câte tipuri diferite de nave ai fost?
  Au existat un număr de tipuri diferite de nave, care au fost folosite. În general, tipul de nave pe care noi ne îmbarcam, depindea de misiune. Dacă ne-am fi deplasat de la o navă  inter-planetară la alta, era un anumit tip de navetă, dacă era să facem o aterizare de luptă pe o suprafață planetară sau pe suprafața unei luni, era un tip diferit de navetă. Dacă aveam nevoie de un vehicul de ajutor din apropiere, era o cu totul altă navetă.
  Au existat un număr de misiuni, în care am zburat să mergem să recuperăm trupe care erau atacate sau aveau nevoie de evacuare și era o navă cu totul diferită. Ei chiar foloseau unele aeronave convenționale într-unele dintre misiuni, și din nou, din cauza blocării tehnologice,  unele dintre aceste platforme aeriene erau mai potrivite pentru ceea ce ne-au permis ei să facem, deși majoritatea suportului aerian pe care l-am primit, era al marinei, ca și origini.
      Deci acestea erau niște aeronave convenționale ca turbo-jeturile și B-52-uri?
  Ceva asemănător cu Ah-64 Apache, elicopter de atac. Acesta ar fi un analog apropiat, dar în marea parte a timpului noi foloseam navete de luptă, care era navete anti-gravitaționale, ce erau ...
      Camuflate?
  Uneori, dacă aveam nevoie să fie, erau. Aveau sistemele la bord și capacitatea să facă asta, totuși, inamicii cu care am luptat nu păreau să fie păcăliți de o mare parte din tehnologiile de camuflaj, pe care le-am folosit. Eu suspectez că asta era din cauză că majoritatea acestor tehnologii erau transmise către cealaltă parte și programată în algoritmii lor.
      Ai văzut vreodată luptători inamici folosind tehnologia camuflării?
  Nu ... nu?
  Nu, cu siguranță nu.
      Ei v-au văzut pe voi ... folosind-o?
  Ei ne puteau vedea pe noi folosind-o și din nou, în numere peste 2, pare să fie numărul magic. Imediat ce depășeam acest număr, erau capabili să-și dea seama. Deci era ca un magnet.
      Puteai spune că aceste creaturi vârcolac puteau vedea un pic mai bine decât ...
  Eu suspectez că existau lungimi de undă diferite, pe care ei erau capabili să le recepționeze.
Și din nou, revenim la faptul că noi strigam pentru mai multe informații, legat de capabilitățile lor. Noi am împachetat și am creat zeci de tone de materiale biologice și nu am primit prea mult înapoi în privința informațiilor despre capacitățile lor.
  La început noi ne gândeam că șefiilor nu le păsa cu adevărat, iar apoi pe măsură ce a trecut timpul și apoi pe cea de-a doua planetă, și apoi și mai multe pierderi și cu mai multă experiență de luptă, am putut realiza că și ei cereau această informație, de asemenea. Ei nu o primeau.
      Bineînțeles.
  Deci nu era vorba că ei o ascundeau de noi, ci pur și simplu nu o primeau nici ei să ne-o ofere nouă să fim capabili s-o folosim.
      Deci acestea erau mai mult ca niște navete spațiale?
  Cele pe care eu le-am văzut erau (cred că am menționat anterior) o combinație dintre navetă și B-2 invizibil, acesta era un tip. Cel de-al doilea tip era mai mult ca o navetă cutie rectangulară deoarece nu avea nevoie să fie aerodinamică, nu le păsa cu adevărat ce formă aveau, așa că în esență, în multe cazuri erau pur și simplu niște tancuri zburătoare. Adică aveau așa de mută armură și putere de tragere, fără proiectile în cele mai multe cazuri, ei ori foloseau lasere ori arme cu energie cinetică sau gravitoane sau orice alt număr  de alte platforme armate ...
      Acestea ar fi fost doar niște nave mai mici, ce erau înarmate?
  Da.
      Nave mai mici ... foarte rapide?
  Da. Existau și unele mai mici care erau cam de mărimea unei autofurgonete, care erau folosite pentru a muta de colo colo marfă sau diverse lucruri de care aveam nevoie dintr-o parte a bazei în alta sau pentru ronduri de aprovizionare. 
      Deci multe nave diferite, pentru multe scopuri diferite. 
  Multe tipuri diferite. Multe tipuri diferite. Erau cele mari în formă de pană care erau  interstelare și erau, Doamne, aș zice cel puțin de jumătate de milă lungime, adică erau enorme. Puteai urca în ele pe dedesubtul lor. Iar imaginile care erau transmise către scaunele noastre, le puteai privi să vezi apropierea. Și nu era faptul că naveta noastră avea ferestre, dar prin intermediul video și camerele pe care le aveau la exterior, tu vedeai cum arătau.
  Majoritatea pe care-mi amintesc că le-am văzut în spațiu, erau ori cenușiu închis ori negre.
În general aveau niște margini foarte fine, ceea ce ar fi un indiciu că trebuiau să intre în atmosferă, dar eu nu am văzut acea navă anume intrând în atmosferă. Asta nu însemna că nu putea.
      Acestea erau similare sau arătau ca TR-38-urile, armele militare gigantice în formă de pană, cred?
  Ele erau mai mult sub formă de cap de săgeată. Mai puțin triunghiulare decât TR-38-urile.
      Deci acestea ar merge din sistem solar în sistem solar?
  Da.
      Iar voi călătoreați cu o navă să ajungeți la aceste alte planete?
  Da, așa făceam. Iar navele în care majoritatea unității mele era desemnată pentru sarcini de luptă, erau nave sub formă de țigară ... deoarece erau mai mari și aveau suficient spațiu  pentru câteva mii de soldați de luptă, și toate echipamentele lor de la sol și angrenaje și tot ce aveam nevoie să luăm cu noi.
      Presupun că existau alte nave mai mici care călătoreau cu nava mamă?
   Zeci, dacă nu sute. Da, astea erau parte din flotă și fiecare dintre transportatoare navele mari din care făceam parte și eram staționați erau considerate a fi principalele combatante  dacă vreți, dar existau zeci, dacă nu sute, de alte nave mici, care erau parte din flotă, din fiecare unitate a flotei ... care erau de la dimensiunea unui distrugător, la cea a unui crucișător.
  Marina avea nevoie de o gamă largă de nave pentru multiple misiuni pentru a-și duce la împlinire principalele ei misiuni care erau să pună soldați pe suprafețe exo-planetare, iar apoi să protejeze cerul și spațiul din jurul acelor planete. Deci ei aveau nevoie de o gamă largă de nave, pentru a realiza acea misiune.
      Pe nava în formă de țigară erau ferestre?
  Niciuna din ce-mi amintesc să fi văzut. 
      Iar spațiile profunde, pline cu raze cosmice incredibil de periculoase, știi cumva cum diminuau acel pericol?
  Eu îmi amintesc, deși nu aveam ferestre, că existau deschideri ce aveau câmpuri care erau peste ele și în acele cazuri puteai vedea prin ele, să vezi în exterior, câteva dintre același câmpuri de forță pe care le foloseam la sol, erau folosite pe nave pentru a menține acea atmosferă și de asemenea pentru a bloca lucruri din exterior.
  Dar ca să revin la întrebarea ta legată de razele X vătămătoare, sau raze spațiale vătămătoare sau orice alt număr de lucruri ucigătoare ce vin din spațiu. Găurile acelor chestii, pentru navele pe care am fost eu, erau de un metru grosime. Adică nu erau subțiri ca hârtia, așa cum ai vedea în navele spațiale convenționale.
  Navele spațiale convenționale ar avea o izolație comprimată de tip fagure, foarte ușoară și ar avea aluminu sau vre-un tip de chestie metalică sau suprafață presurizată, dar în general puteai să pui un strat în jurul întregii nave odată.
  Chestia în care ne aflam noi ar fi încorporat un strat de apă și de asemenea straturi multiple
de oțel și materiale avansate pentru a ajuta la protejarea ocupanților.
      Care era cea mai ciudată piesă de tehnologie, pe care ai văzut-o?
  Cea mai ciudată și mai simplă era probabil capsulele de inserare individuale.
      Ce sunt acelea?
  Uneori noi trebuia să folosim navete pentru a ne transfera de la navă la suprafața planetară. Ei bine, au existat circumstanțe în care noi aveam capacitatea ... dacă aveam nevoie, noi puteam face inserții orbitale.
  Iar ceea ce făceau ei, exista o capsulă individuală ce avea scut de protecție pe exterior  pentru a-i proteja în intrarea în atmosferă, iar în esență ei ne lansau pe o traiectorie și ne puneau jos, unde era necesar să facem o aterizare. Deci erai îmbrăcat în costumul de luptă, este răcit în interior, dar totuși se înfierbântă. Dar tu treci prin procedurile de reintrare într-o capsulă individuală.
      Stai așa, tu spui că voi intrați în atmosfera unei planete, voi ca soldați individuali?
  Ca și soldat individual ...
      Și aveați un costum exterior, ce vă proteja la reintrare?
  Purtam un costum de luptă și te afli într-o capsulă ... o capsulă de reintrare. Și este protejată și răcită, dar tot devine fierbinte, așa că tu intri în ea și are un generator anti-gravitațional ce o încetinește, reduce cantitatea de inerție, iar când vine vremea să atingă solul, îl lovești, încă destul de tare, dar nu este suficient să te omoare, fiind suficient să supraviețuiești.
  Costumul preia mult din impact, dar este încă o călătorie dură, iar prima este mereu cea mai grea, dar după asta este o chestiune de „ok, este o cale rapidă într-o mașină cu zguduituri”.
      Trebuie să fi fost palpitant.
  A fost și o mulțime de oameni își închid senzorii video pentru aceasta.
      Da, îmi imaginez de ce.
  Exista și o perioadă de leșin în care ei erau scoși din funcție, dar o mulțime de tipi îl închideau cu totul, până atingeau solul.
      Iar voi făceați asta, deoarece încercați să faceți ceva rapid, nu?
  De obicei, totul se reducea la viteză, pentru a ajunge acolo la timp, rapid. Dacă existau alte nave acolo, aveai nevoie, să zicem, de o diversiune pentru a avea trupe la sol decât navete, pentru motive tactice altundeva, iar apoi tipii aceștia ar fi fost inserați sau eram lansați și inserați.
      Trebuie să fi fost nebunie cam 1 minut și jumătate.
  Da, era o călătorie nebunească. Noi nu am făcut multe din acelea. Multe dintre operațiunile în care eu am fost implicat, de fapt, singura dată când am făcut inserție, inserție orbitală, a fost în evenimente de antrenament la recertificări, asigurându-se că ești adus la zi și încă o faci.
      Deci tu nu ai făcut-o niciodată într-o situație de luptă?
  Nu într-o zonă de luptă, nu, din fericire.
      Ce alte tipuri de tehnologii ciudate ai văzut?
  Exista sistemul de oglinzi magnetice catalitice care era un tip de protecție pe care-l foloseam, iar aceasta este una dintre tehnologiile unde am găsit dovezi din altă parte, în sensul că este o protecție care reflectă orice balistică care sunt direcționate sau trase către acestea, ele reîntorceau pe aceiași traiectorie și cu aceiași viteză cu care a fost lovit inițial  sistemul de oglinzi magnetice. Deci în esență acestea reflectă înapoi.
      Deci dacă eu trag cu o armă de mare calibru în chestia asta, aceasta s-ar întoarce și m-ar lovi?
  Da. S-ar întoarce înapoi fix pe aceiași traiectorie inițială, de unde s-a tras. Dacă te-ai fi mișcat te-ar fi ratat, dar dacă nu te mișcai, te-ar fi lovit exact unde erai. Deci asta a fost ...
      Super armă ...
  Un sistem de arme super, defensiv și foarte eficace și din nou, un alt sistem care nu era permis să-l folosim. Ei nu doreau să folosim câteva din cele mai interesante jucării, deoarece le era frică de salturile sau scurgerile tehnologice.
      Deci voi v-ați dat seama cum funcționau chestiile astea, dar ei nu doreau ca voi să aflați?
  Nu, ei pur și simplu nu doreau ca noi să folosim scuturile de zonă mare pe care aveam capacitatea să le instalăm. Noi aveam capacitatea de a instala scuturi care erau capabile să apere o bază întreagă. Ne-au lăsat să le folosim pe acelea? Nu.
      Acela ar fi fost apărarea supremă cu siguranță.
  Da, ar fi fost. Și existau altele care le aveam, alte sisteme de apărare pe care le foloseam, din nou, majoritatea din ele au fost concepute în marină, bazate pe nevoile marinei, iar în timp,  darwinismul luptei a fost adaptat luptei la sol.
      Orice alte nave sau orice îți poți aminti?
  Exista un alt sistem costum de luptă, care era costumul greu de luptă, iar acestea erau în esență tancuri mergătoare. O altă referință ar fi că erau ca un MAC, de care e posibil să fi auzit sau să fi văzut care este un tanc foarte mare, mecanizat dacă vreți, pe care-l poartă o persoană doar că este un sistem versatil cu capacități de tragere cu arme grele.
      Deci ca și chestiile din Avatar sau cum?
  Da, cam ca acelea, doar că este o chestie de artilerie mergătoare. Este folosit pentru mortiere sau pentru uzul de artilerie, pentru lupta grea.
      Ca să poți încasa o lovitură.
  Da, și de asemenea pot căra toată acea muniție. Aceasta fiind motivul principal pentru care sunt așa de mari și de grei.
      Deci augmentează puterea unui om, ca să poată căra obiecte mai grele și arme mai grele și să alerge repede.
  Ele se pot deplasa la fel de repede ca celelalte trupe de luptă, care ... erau încetinite de dimensiunile acestor unități, aceasta era una din limitări. Ok, ei nu pot alerga cu 100 mile/oră ca unele dintre celelalte costume de luptă, dar puteau să meargă cu 70-80 mile/oră.
      Vrei să-mi zici că unele costume de luptă permit unui om să alerge cu 100 mile/oră?
  Sau să sară 90 de metri?
      Deci navele în formă de țigară în care te aflai, acestea parcau în orbită, și apoi luați nave mai mici, ca să ajungeți la sol?
  Așa e, această navă ar fi stat într-o orbită staționară în jurul planetei și apoi din această navă, noi ne-am fi răspândit cu ajutorul navetelor sau prin alte nave interplanetare mai mici sau alte navete prin care noi am fi mers dintr-o altă navă la o navă sau de la navă la navă, dus - întors.
      Navele în formă de țigară știi ce le făcea să se deplaseze prin spațiu? Sau știi ce fel de sistem de propulsie avea?
  Nouă nu ni s-a permis să mergem în spațiile inginerilor, noi nu aveam autorizația pentru acea informație, totuși, suspectez că era un sistem de tip gravimetric, în care nu se baza pe un puț gravitațional să funcționeze.
  Există de asemenea alte tipuri de sisteme de propulsie ce se bazează pe mecanici cuantice,  pe panta și forma țesăturii spațio-temporale de fond, pe dedesubt, apucând, mișcând  alunecând de-a lungul acesteia.
  Eu nu știu cu adevărat în mod specific ce tip de sisteme de propulsie au fost folosite pe aceste nave mai mari, dar vă pot spune că simt și am o suspiciune că erau un tip de dispozitive care produceau gravitație și/sau anti-gravitație.
     Deci timpul care v-a luat să mergeți de la Marte la Planeta 1, de exemplu, cât de mult timp v-a luat?
  Asta este o întrebare grozavă, Jay. Iar motivul pentru care eu spun că e o întrebare grozavă este deoarece ei ne ofereau în mod deliberat dezinformări legate de timpul petrecut între planete. Eu am descoperit că după câteva salturi și când am realizat că ne-a luat mai puțin timp într-o anumită călătorie, decât se întâmplase anterior pe aceiași navă, am realizat că ei au făcut mai puțin timp, decât ne-au spus nouă.
  Deci noi am fi fost la bordul navei, iar ei ne-ar fi spus că asta ne va lua 2 săptămâni. Planul era că vom sta acolo închiși pentru două săptămâni, iar aceasta ne-ar fi luat câteva zile să facem călătoria. Dar ei nu au ca noi să știm cât de departe călătoriseră ei, cât de mult timp le luase cu adevărat.
  Metoda lor de transport de la un loc la altul era fie prin portaluri, fie prin propulsie, așa că răspândeau dezinformare ... în mod anume pentru a ne menține zăpăciți și să nu fim conștienți de cât de mult durase cu adevărat să ajungem de la o planetă la alta. Deci ar fi putut dura minute, caz în care ei treceau printr-un portal sau puteau să fie zile, unde ei trebuiau să traverseze anumite zone ale spațiului înainte să ajungă la un portal, sau putea să dureze săptămâni, caz în care ei foloseau o formă de transportare de tip FTL (Faster Then Light = Mai Rapidă ca Lumina).
      Deci navele mai mici în care tu te-ai aflat uneori, navetele de transport câți oameni puteau avea?
  A existat un număr diferit de navete de transport, pe care le-am folosit. De exemplu, cea din timpul călătoriei mele către conferință era o navetă cargou ce fusese convertită într-un transportor pentru personal. Cea de-a 3-a pătrime fusese convertită și avea scaune și insule, exact așa cum ai vedea într-o navă convențională, astăzi, o aeronavă comercială. Cele 2/3 rămase era pur și simplu spațiu de transport, deschis. Un spațiu larg, deschis.
  Imaginează-ți că vezi un C-5 Galaxy cu interioarele lui vaste, cavernoase, și arăta foarte mult ca acela.
      Iar acestea sunt cele mai mici?
  Aceasta era una mai mare.
      Cum erau cele mai mici?
  Cele mai mici, pe interior sunt reîntărite cu nervuri și coloane de reîntărire, țevi de oțel dacă vreți, care susțin nervurile (coastele) navei lor ... așa. Acestea pot fi oriunde între dimensiunea unui autobuz la cea a unui camion, până la dimensiunea unui jumbo-jet. O gamă largă de dimensiuni. Câți oameni puteau avea, depindea de mărime.
  Eu îmi amintesc o anumită navetă, cu care am avut o misiune cu care am mers să recuperăm o celulă de curent, de la orașul ce fusese în mare măsură, distrus după război și eram 12 care ne aflam în acea navă anume și că aveam toate echipamentele noastre peste tot și nu existau scaune. Noi stăteam cu toții pe punte ca să ajungem dintr-un loc în altul și era cam de mărimea unui autobuz de școală, iar noi eram cu toții confortabili în interior.
  Alteori m-am aflat într-o navetă care era poate de dimensiunile unei dube, cu care transportam marfă, iar alteori, una dintre navele în care m-am aflat era cam de mărimea  unei aeronave comerciale mici. Avea o punte la spate, o ușă ce se deschidea și avea o armă fix în mijlocul punții și de asemenea toate armele pe exterior.
      Această navetă se putea mișca în locuri înguste și chestii?
Da. Toate erau alimentate anti-gravitațional, cel puțin cele în care am călătorit eu. Iar ele puteau ateriza la punct fix dacă aveau nevoie, și puteau de asemenea să traverseze pe o parte, sus, jos, pe repede înainte, înapoi, oricum. În cea mai mare parte a timpului, piloții o țineau jos pentru noi soldați de la sol la o viteză care să nu inducă amețeală schimbând direcția, deoarece chiar dacă inerția era anulată în interiorul aeronavei.
  Vizual este încă foarte deranjant pentru oamenii care nu sunt obișnuiți cu asta, să mergi în curbe de 90 de grade și cu schimbări de orientare.
       Deci voi vă aflați într-o bulă de vre-un anumit tip ... așa e ... iar aceasta oprește inerția  astfel încât voi să puteți face curbe în unghi drept la 300 de mile/oră, și nimic nu s-ar întâmpla în interior?
  Sau mai rapid ... da.
      Ok. Iar această bulă ar fi călătorit cu nava ... da ... și ar fi protejat-o?
  Da, este parte din sistemul de eliminare al inerției al sistemului lor de propulsie. Ca un efect colateral, dacă vreți.
      Un efect colateral foarte bun.
  Da, este unul fantastic. Crezi că există ceva planificat acolo?
      Și aș ghici că OZN-urile, pe care le vedem aici pe Pământ trebuie să aibe același tip de bulă în jurul lor, deoarece curbele bruște la stânga și la dreapta accelerările bruște pe care le vedem uneori ...
  Da, nimic din ce e în viață sau vreo creatură, cu care noi suntem familiari,nu ar supraviețui niciodată la curbe de 90 grade cu 300 G.
      ADN-ul ar fi rupt în bucăți.
  Așa e.
      Cei care trec prin apropiere văd bula navei?
  Nu. Nu, este invizibilă. Este un câmp de energie invizibilă, ce se proiectează în afară la distanța care este până fix la marginea navei fizice ... așa că totul ... Iar acea geometrie este bazată pe locul unde ei amplasează capsulele anti-gravitaționale, sau motoarele anti-gravitaționale, dacă vreți. Deci acea geometrie poate fi aranjată și schimbată, depinzând de locul unde aveau nevoie să fie.
  Dacă ei aveau nevoie să aibe, în anumite circumstanțe, aceste navete aveau capsule cu arme pe părți și ar localiza acele motoare sau acele centrale de putere într-un loc unde bula ar fi fost inclusă, în afara limitelor acelor capsule cu arme.
      Trebuia să oprești bula, ca să tragi cu armele?
  Nu. Armele pe care noi le foloseam, erau arme cu energie cinetică. Nu erau cu proiectile.
      Deci cum erau controlate aceste nave?
  Era o conexiune mentală pe care o aveați cu costumele sau ei foloseau fizicul. Navele mai mici pe care le foloseam să mutăm echipamentul și materiale dintr-o parte a aeroportului sau de la bază, către alta, acelea erau controlate manual, moto-stivuitoarele dacă vreți, dar celelalte mai mari, navetele, piloții marinei le zburau, și foloseau interfețele neuronale  pentru acestea, de asemenea.
  La un moment dat am fost capabil să urc mitraliorul de la ușă într-o operațiune pe navetă,  iar casca pe care-o aveam era legată de sistemul de comunicație al pilotului așa că eram capabil să comunic cu pilotul și să aud ce făceau și cum făceau lucrurile. În timpul perioadei mele din armată eu nu am mai avut aceiași experiență, să aud piloții vorbind cu nava lor.
      Dar ei nu trebuiau să vorbească.
  Nu, nu trebuiau să vorbească.
      Căci exista una dintre zonele acestea ale creierului, cu care comunicau cu nava.
  Așa este, ei aveau o interfață neurală directă, iar eu am auzit doar ce mi-era permis să aud și nimic mai mult.
      Și ar fi foarte invizibil să ai o comunicare telepatică, ce nu poate fi monitorizată.
  Așa e. Este corect, iar ei pot primi ordine ce altor oameni poate nu le-ar place, și să dea ordine ce altor oameni poate nu le-ar place, și să țină secretul într-o rețea deschisă.
       Exista acolo un panou de control ce permitea această interfață psihică?
  Interfața neuronală pe care o aveau cu navetele sau navele lor, cele două modalități de interfață pe care le-ar fi avut, ar fi fost ... actualizări sau situația sau distrugeri sau cantitatea de muniție, de combustibil, deci genul acela de lucruri, din punct de vedere al raportării către pilot. Aici ne aflăm cu combustibilul, aici ne aflăm cu nivelul de muniție, genul acela de ... rapoarte despre echipament, muniție ...
      Acelea veneau direct în creier sau apăreau undeva pe un monitor?
  Piloții puteau regla chestia asta să aibă propriile lor SOP (Proceduri de Acțiune Standard)
care erau cerute, dar ei puteau să le regleze, depinzând de modul cum le doreau. Dacă ei doreau ca nava să-i anunțe de fiecare dată când este folosit vre-un glonț, sau o rundă sau o bombă sau că au folosit 1 gram de combustibil, ei o puteau regla în felul acesta, ca să-i informeze și să le spună ...
      Cum arătau panourile de control?
  Panourile de control pe care eu le-am văzut erau toate foarte futuriste. Majoritatea dintre ele erau ... din ceea ce puteai vedea fără să fi legat la interfața neurală,  erau o mulțime de holograme pe care pilotul le vedea și pe care tu nu le vedeai altfel.
  Adică există puncte de amplasare ce marchează și identifică diverse citiri sau diverse bucăți de indicații, dar să te uiți la ele fără interfață, ele arată ca niște aluminiu sau un mic cap ... câte unul pe fiecare parte. Părea o serie sau o grămadă din acestea. Există ceva sticlă în anumite locuri. Există panouri de sticlă ce le foloseau pentru a le atinge, pentru controale.  Dar imediat ce au interfața neurală, toate acelea prind viață.
  Așa că totul devine 3D, grafic, o întreagă interfață, iar ei au toate aceste afișaje despre altitudine și putere, RPM, orice altceva au nevoie pentru a pilota acea navă.
      Vre-unul dintre voi tipilor, a întrebat vreodată dacă această tehnologie va fi eliberată pentru Pământ sau ...? Sau nici măcar nu v-ați gândit la asta?
  Ni s-a spus .. în antrenamentul de la început, despre o invazie ce a avut loc în Africa în 1995, din partea unui inamic ET, care a fost învins de  ... (conform cu ceea ce ei ne-au spus) o unitate avansată ce era echipată cu tehnologie avansată și că acesta a fost singurul motiv pentru care au fost capabili să-i învingă. Noi am făcut echipă cu un număr de ET. Noi am fost capabili să dezvoltăm și mai multe tehnologii care ne-au permis să plecăm de pe planetă, așa că o parte din acel schimb de tehnologie noi am fost de acord să mergem în spațiu, să apărăm aceste alte planete. Noi avem acum defensive pe Pământ și ajutăm alte planete să și-o apere pe a lor, de aceiași inamici invadatori.
  Deci, ceea ce ni s-a spus era foarte diferit de realitate. Dar ce ne-au spus este că în cele din urmă această tehnologie va deveni disponibilă publicului general, dar ei erau îngrijorați de o supărare larg răspândită a civilizației dacă informațiile despre invazia din 1995, ar deveni publice.
      Există vre-o scurgere despre această așa-zisă invazie din Africa, pe care s-o fi văzut?
  Nu.
      Presupun că exista o repetiție în sisteme, ca dacă pilotul avea un atac de inimă sau ceva  să fie altcineva care să preia controlul?
  Așa este, fiecare navetă avea cel puțin 2 piloți. Iar apoi, câteva din ele aveau un comandant separat. Unele dintre navetele mai mari cu care am mers, aveau un întreg echipaj cam de 30 de oameni.
      Toți erau capabili să facă asta?
  Nu toți erau capabili să piloteze nava, totuși sistemul de computere IA pe care-l foloseau era suficient de inteligent s-o facă în cazul în care cei 3 sau 4 (unele dintre navetele mai mari, aveau 5 oameni care puteau să piloteze), dacă pentru vre-un anumit motiv acei 6 oameni nu puteau s-o facă, atunci sistemele automate puteau face ce era necesar să facă.  Puteai pur și simplu să vorbești cu acestea și să le spui sau să le direcționezi.
      Diverse nivele de comunicare.
  Da.
      Voi ați folosit drone în situațiile voastre de luptă, în spațiu și în toate cele?
  Asta este o întrebare grozavă, Jay. Iar răspunsul la întrebarea ta este da. Noi foloseam un număr foarte mare de drone în luptă, iar acestea erau unele dintre lucrurile pe care noi eram capabili să le folosim, din punct de vedere al tehnologiei.
 Majoritatea dronelor pe care le foloseam erau invizibile, deci aveau capacități de camuflare.  Una dintre primele mele experiențe în luptă pe Calidus 3, a implicat o dronă ET, era o situație în care ei infiltraseră și amplasaseră un cercetaș pre-invazie, care se afla acolo și arăta exact ca o mulțime dintre celelalte ființe umanoide care locuiau acolo, iar noi ajutam  această vecinătate anume prin pregătiri curățând copacii și ajutându-i să instaleze tranșee și gropi și puncte de colectare „aici ar trebuie să aveți proviziile”, în esență ajutându-i să se organizeze, iar eu mă aflam în procesul de a vorbi cu cei din această vecinătate și unul dintre locuitorii vecinătății s-a dovedit a fi unul dintre cercetașii ET. Iar el s-a deschis ca o scoică, iar din acesta au ieșit 4 drone care s-au împrăștiat și au mers în cele 4 puncte cardinale, iar aceasta a fost prima dronă inamică, pe care am văzut-o.
  Una din ele s-a aliniat în ceea ce eu am crezut că va fi o poziție de tragere, către mine și din fericire, unul dintre soldații mei care era acolo datorită TP avea o armă cu plasmă ... căci noi nu le căram în jur, nu ne așteptam ca inamicii să fie acolo deja. Dar noi eram înarmați și după procedura standard, am TP (?) puștile noastre iar una dintre persoane a fost acolo tot timpul să ne păzească, așa că a ales una și a doborât-o. Aceea a fost prima mea experiență cu o dronă inamică. Dar ca să răspund întrebării tale, atunci da, noi le foloseam tot timpul.
      Ei bine Jason, a fost foarte distractiv să te avem aici, aflând toate lucrurile pe care tu le-ai experimentat, mulțumesc că ai venit.
  Ei bine, mulțumesc că m-ați invitat Jay, totul este despre dezvăluire.    


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2

Video completare :


Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. Urmaresc de mult acest sait si am ajuns la o concluzie :si extraterestrii ne folosesc la ce suntem mai buni ”razboinici„.Nu inteleg au venit dar nu pot sa apara ,sa-i vedem ,sa auzim de la ei ce-au de zis ca ne-am panica .Serios? Ar fi o panica planetara? Toti spun ca sunt luptatori in lumina .Ce-o mai fi si asta ? Ca daca te uiti in jur oamenii acestei planete inca se lupta intre ei ,se omoara ,se violeaza in continoare ,oroarea e la ea acasa .Guverne scelerate aplica razboaie economice oricand si oriunde in lume .Asa ca despre ce schimbari extraordinare se vorbeste ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vei primi răspunsurile pentru întrebările puse la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...