ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 6 iulie 2017

COMPLETARE (6): IDIOCRAȚIA, SUPREMAȚIA NĂTÂNGILOR


    Bun găsit la un film interesant, de actualitate se pare, pentru diferite țări, printre care și România. Te simți jignit de această afirmație? Fii sincer@ și privește în jurul tău ... Ce vezi? Ce limbaj auzi? Ce comportamente ... există? Dacă gândești că acest film nu coincide cu ceea ce te înconjoară acum, RECUNOSC că ai dreptate, dar ce posibilități de viitor generează?

  Dacă în momentul de față, anul 2017, situația expusă în acest film nu se potrivește, decât în puțină măsură, gândește-te peste 300 sau 500 de ani, ce șanse există ca ceea ce ne arată acest film să fie realitate? Există șanse mari să devină realitate cotidiană dacă continuăm să promovăm idioții, hoții, ignoranța, indiferența etc. și non-valorile. Răspunderea pentru ce se întâmplă într-o societate este vina tuturor celor ce o compun. Unii sunt vinovați pentru promovarea non-valorilor, alții sunt complici prin ignoranța lor și cei care vor o lume mai bună sunt vinovați dacă nu fac nimic, sau numai bla-bla adică nimic, sau aleg o variantă violentă, ceea ce este dovedit de sute de exemple, că nu rezolvă nimic, doar schimbă culoarea gardului, iar dincolo de acesta leopardul doarme liniștit. Recomand scoaterea creierelor de la naftalină, sau de unde mai există pentru a vedea și înțelege acest film avertisment.

Subiectul:   Bibliotecarul Armatei Statelor Unite, Caporalul Joe Bauers (Luke Wilson), și o prostituată pe nume Rita (Maya Rudolph), sunt selectați pentru un experiment care ar trebui să dureze timp de un an. Joe este mediu în toate privințele, de aici și selectarea sa, iar peștele Ritei, „Upgrayedd”, a fost mituit pentru a-i permite acesteia să ia parte la experiment. Experimentul este dat uitării atunci când un ofițer responsabil este arestat pentru începerea unei afaceri de prostituție. 500 de ani mai târziu, când IQ-ul mediu a scăzut dramatic, capsulele criogenice ale lui Joe și Rita sunt deschide întâmplător, iar ei reintră într-o societate total necunoscută lor.
  Capsula lui Joe se izbește de zidul apartamentului lui Frito Pendejo (Dax Shepard), care-l alungă pentru că l-a întrerupt din urmărirea emisiunii sale favorite, „Ow! My Balls!”, emisiune în care personajul principal este lovit în mod repetat în testicule. Joe, crezând că toate aceste împrejurimi pe care nu le cunoaște sunt cauzate de o „mahmureală” de după acel experiment, se duce la un spital fără să-şi dea seama de cât de mult timp a trecut de când a intrat în acea capsulă. Fostul Washington, D.C. nu mai arată deloc așa cum îl știm noi, pierzându-și cea mai mare parte din infrastructură, iar oamenii locuiesc în colibe din plastic denumite „domistile”.
 Populația umană a devenit incredibil de proastă, vorbește o Engleză degenerată și sunt profund anti-intelectuali. Cel mai bun film se numește „Ass” și constă în 90 de minute în care sunt prezentate fese umane cu sunete de flatulenţe – acest film a câștigat 8 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun scenariu. Joe este arestat pentru că n-are tatuat un cod de bare pentru a plăti spitalizarea și atunci realizează anul în care se află și starea societății actuale. Rita se întoarce la vechea ei profesie și realizează că într-o lume plină de cretini, meseria ei este mult mai ușoară.

 Orice asemănare, coincidență și echivalență cunoscută este pură întâmplare ...  cică ... De ce?  Coincidența este o întâmplare neînțeleasă, ca și ... multe altele ...
  Vizionare Plăcută!         Link alternativ ...   AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Surse:  http://www.filmeonline.biz/suprematia-natangilor-idiocracy-2006.html

https://filmonline-subtitrathd.blogspot.com.es/2016/02/idiocracy-2006-suprematia-natangilor.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...