ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 27 iulie 2017

CONFIRMAREA: Cazul OZN-urilor de la NASA  După ce veți viziona acest documentar veți înțelege că am fost şi suntem vizitați. Veți înțelege că influența acestor vizitatori s-a făcut simțită cu multe mii de ani în urmă. Ei au fost mereu prezenți și vor fi mereu cu noi.
  Acest documentar, pe de altă parte, ne arată imagini care au fost filmate de camere care erau fixate pe Nava Spațială, imagini filmate în câteva misiuni spațiale NASA, de-a lungul anilor 90, aşa că, filmările sunt autentice şi greu de combătut ca fiind false mai ales că David Sereda, explică excelent aceste imagini uimitoare.
   "EVIDENŢA" de asemenea ne face să înțelegem cum ar putea OZN-urile să funcționeze mai repede decât viteza luminii, încălcând astfel, legile şi principiile fizicii actuale ale lumii vizibile, tangibile, arătându-ne dovezi descoperite chiar pe aceste discuri zburătoare văzute în imagini. Deci, în esență, el ne arată cum un OZN poate zbura prin spațiu într-o clipire.


  Modul de prezentare este asemănător cu acela al unui colegiu cu acces public (David Sereda ilustrează pe o tablă), combinând imaginile filmate în același timp, dar ca un plus de autenticitate şi seriozitate introducerea este făcută de celebrul actor Dan Akroyd, care în acest fel și-a riscat reputația și numele, convins și el de aceste extraordinare informații și dovezi.

   David Sereda își expune cazul foarte simplu și pe înțelesul tuturor şi în plus, ceea ce arată el provoacă și pune la grea încercare simțul realității observabile cu simțurile obișnuite.

  Acest documentar e posibil să vă facă să vă uitați cu mai mult entuziasm către cer în săptămânile ce vor urma.

  Sper și eu ca extratereștrii să-și facă prezența simțită și nouă, oamenilor cu ochelarii de cal ai lumii tridimensionale, obișnuiți să ne raportăm doar la ceea ce vedem cu ochii noștri.

CEL MAI BUN DOCUMENTAR DESPRE OZN-URI,
FILMAT VREODATĂ.
VREȚI DOVEZI CĂ EXISTĂ OZN-URI? AICI LE GĂSIȚI!
Un documentar care ne învață ce sunt și cum se văd OZN-urile.
SENZAȚIONAL e puțin spus!Acest documentar este un MUST SEE! TREBUIE VĂZUT


Prima Parte
Link alternativ :    https://goo.gl/UtrVDo 

Partea 2a Link alternativ :    https://goo.gl/g3jTmd

Supliment Video Interesant, dar ... atenție, 2 în 1:

1) Varianta Scurtă

  2) Varianta Lungă 
  Acest ultim video (în două variante) adăugat în ultimul moment conține un amestec de adevăruri, minciuni, informații incomplete, manipulare și înșelătorie. . . . Discerne și înțelege fără grabă.
  L-am adăugat ca un exemplu de video ce trebuie analizat cu atenție, folosirea discernământului la maxim, conține informații greu verificabile, în acest caz recomand folosirea intuiției. Spor la treabă!

Concluzia îți aparține ! Fii Responsabil !

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...