ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 3 august 2017

Fabrică de suflete, o fermă ADN, vaccinuri, program spatial secret si Control Mental Global * Prima Parte


    Bun găsit la un interesant interviu cu Kerry Linn Cassidy, directoare și co-fondatoare a Proiectului Camelot  ... un lider în zona mărturisirilor informatorilor, oferind interviuri filmate filmate în stil de gherilă, la fața locului cu martori cheie și cercetători din jurul lumii. Acest interviu face parte din Proiectul Leak.
   Proiectul Camelot a călătorit prin mai multe colțuri ale globului, dezvăluind mistere în zone anterior cunoscute, doar celor puțini și selectați din societăți secrete și cei cu permisiuni de trecere la nivel înalt din interiorul guvernelor secrete.
  În acest interviu se vor discuta multe din cele se întâmplă în jurul lumii, vorbind despre faptul că Pământul ar putea fi o fabrică de suflete, o fermă ADN. Vom pătrunde în fenomenul controlului mental global, vaccinurile și conexiunea lor cu Programele Spațiale Secrete.
  Kerry a avut ocazia să ia interviu la  peste 400 de oameni cu Proiectul Camelot, dacă veți dori să ascultați vre-una dintre uimitoarele ei emisiuni online, cercetați  projectcamelotportal.com, projectcamelottvnetwork.com, iar Project Camelot este de asemenea în YouTube.
  Acest interviu este compus din două părți, astăzi urmăriți prima parte.
  De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.  "Deci într-un final, scopul este iluminarea, iar apoi există de asemenea termenul de bodhi-sattva, iar bodhi-sattva este cineva care ajunge la iluminare, dar apoi alege să se întoarcă pe Pământ. ca să zic așa, jos pe Pământ ... Mereu este definită ca o coborâre de pe munte pentru a lucra în grădină și este un fel de metaforă. Deci mie îmi place mereu să le zic oamenilor că iluminarea nu este o destinație este o călătorie, deci știți, există mereu nivele superioare către care poți merge ... ".
  "... în primul rând eu, noi suntem conștienți de ceea ce noi numim Programul Spațial Secret (PSS) și Guvernul Secret, și aceste nivele de conducători ce încearcă să controleze acest Pământ, iar umanitatea a fost cumva sub ei în esență, pe această planetă, de eoni și au existat mai mult de o seminție a umanității în același timp. Deci ceea ce se întâmplă este că ei au o agendă, că au pus la cale lucruri pe această planetă care sunt cumva angrenate să țină umanitatea să nu atingă iluminarea în esență, acesta fiind în principiu jocul final.
    Și în consecință, ei înșiși sunt ori aceste entități foarte negative sau ei vor ... dacă ești un magician întunecat, să spunem așa, ei îi vor aduce în interior, să încerce să le facă să le împlinească pariurile, ca să zic așa, dar din nou, este mereu o cale cu două sensuri, între individ și entitatea sau lăcomia negativă ca și materie primă ce va chinui.
   În esență, ceea ce se întâmplă este că voi decideți dacă entitatea, voi, voi înșivă veți decide dacă veți experimenta ceva sau nu, deoarece una dintre cheile pentru a veni în acest sector este dorința lor ca sufletele și spiritele să experimenteze, în esență, ceea ce se întâmplă în acest tărâm și în consecință ele învață să devină foarte auto-realizate și recunosc, știți, rădăcina lucrurilor cum ar fi răul, etc. și să ia asta cu ei pe măsură ce se întorc în călătoria lor înapoi la sursă, iar unii dintre oamenii de aici au trecut prin acest gen de ... școală dacă vreți, au trecut prin această școală pământeană de multe ori și au devenit foarte experți în asta și au învățat foarte mult iar unii dintre ei vor reveni, în principiu, mai degrabă decât să plece și să abandoneze umanitatea, din propria or vrere să zic așa, ei s-au decis să se întoarcă și să servească umanitatea, deci avem un mare număr (incluzându-mă pe mine) care sunt aici să servească umanitatea și să o facem să treacă prin toate astea, ajutând de-a lungul drumului. Deci din nou, este cu adevărat ceva ce ai putea să spui că este un pact între tine și negativitate, deci da, acele entități vin, da, se atașează, dar de asemenea puteți de asemenea să scăpați de ele printr-o voință activă și de asemenea prin diverse metode și uneori un vindecător te poate asista să faci asta, șamd.
   În ceea ce privește autismul, de exemplu, acesta este parte a agendei Spațiului Secret. Ceea ce ei încearcă să facă este să creeze ceea ce noi numim precognitivi și savanți idioți. Ei caută să ...  autismul lor are o componentă care forțează individul să să meargă cumva mai adânc în ei înșiși pentru a ieși afară să comunice cu umanitatea și în consecință, ei au devenit destul de mediumici, iar uneori ei sunt, esențial, călători în timp mai buni.
    Noi suntem cu toții călători în timp, dar ei sunt niște călători în timp mai conștienți. Deci ei sunt capabili să privească în viitor și în trecut, etc. Deci PSS, acest guvern secret neavând ei înșiși aceste abilități și faptul că nu și-au dezvoltat acele abilități dintr-o varietate de motive, deși ei au încercat, știu că acești copii născuți cu autism au adesea aceste corolarii naturale ale bolii.
   Ei chiar pun ... Doamne ... fluor, cred că floridă în apă și chiar și radiații căci există o creștere a radiației pe planetă, cauzată de lucruri ca Fukushima, va avea ca rezultat o mai mare radiație în mediul nostru înconjurător, mamele dând naștere copiilor, ar putea avea mutații, iar ei chiar caută mutații, știți, X-MEN și căutarea mutanților, astea sunt toate parte din presiunea pentru latura întunecată de a se crea în umanitate, o umanitate 3.0 și chiar și alte versiuni ale umanității, în principiu pentru a o folosi să domine și să conducă universurile"...

 Vizionare Plăcută!
     Link alternativ  ...   AICI . 

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...