ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 17 august 2017

Dosare desclasificate OZN (2016) : TRIUNGHIURILE NEGRE

   Bun găsit la o postare dedicată aparițiilor de aeronave cu formă triunghiulară de culoare închisă, mulți zic neagră ...  Apariții în diferite țări, martori, investigații ...  Începem ...
  Obiectele zburătoare neidentificate vin în toate formele și dimensiunile, de la farfurioare de zbor desenate animate până la cele mari și adevărate în formă de trabuc. Navele triunghiulare sunt o altă clasă obișnuită de OZN, cu cele mai faimoase vizionări care au avut loc în anii 80 și 90 ( Rendlesham UFO Incident , Phoenix Lights , Belgia UFO Wave ).
   
  În vara anului 2016, fotografiile, videoclipurile și mărturiile cu aeronave mari triunghiulare întunecate, care zburau la mică distanță și liniștită și chiar se deplasau peste cartiere, au început să apară. Tendința nu s-a oprit și a persistat până în prezent !
OZN Triunghiular fotografiat în Frederick, Maryland, august 2016 (Potrivit raportului MUFON)
OZN Triunghiular Prins pe video în Charlottesville, Virginia iulie 2016 (Conform raportului MUFON)
  Despre enorme și silențioase nave în formă de triunghi există numeroase raportate în fiecare săptămână, cu zeci de videoclipuri și chiar și mai multe fotografii și desene, care se distribuie. OZN-uri triunghiulare au fost observate în toată lumea, cu vizionări notabile documentate în CaliforniaCarolina de SudTexasBuenos AiresMaryland,  Virginia și Regatul UnitUn martor din Illinois chiar a scris în MUFON despre modul în care au experimentat timpul pierdut după ce au vizionat mai multe OZN-uri triunghiulare negre.
  Într-un interviu acordat în 2004 , George Noorey, gazda show-ului Radio Coast to Coast AM, a discutat despre realitatea OZN-urilor triunghiulare: "Au capacitatea de a accelera în mod silențios și instantaneu la viteze fantastice. Și din nou, nenumărați martori au descris modul în care navele au reacționat la gândurile martorilor". Aceste cuvinte par adevărate astăzi când citiți rapoartele martorilor moderni.
  Mass-media, precum British News Express și The Inquisitr, speculează că această creștere alarmantă a vizionărilor OZN se datorează activității militare secrete. Credeți sau nu, această teorie nu este nouă. De-a lungul anilor, mulți cercetători de la OZN au ajuns la concluzia că prototipuri de nave triunghiulare negre aparținând guvernului Statelor Unite și care fac parte din bugetul său negru militar, referindu-se la secretele și mai târziu cunoscutele nave "TR-3B".Desen de înfățișare a triunghiului OZN sau "TR-3B" Craft, sursa de imagine: https://en.wikipedia.org/wiki/Black_triangle_(UFO)
  Rețeaua de studiu a OZN (MUFON) a primit 15 rapoarte de "OZN-uri triunghiulare ", care a fost văzută pe cer de la începutul lunii decembrie 2016.

-- PUBLICITATE --
 Baza de date globală MUFON a vizionărilor OZN primește sute de rapoarte similare în fiecare an, cu numere aparent în creștere.
 Rapoartele sunt adesea ciudat de asemănătoare, ceea ce duce la speculații bizare că OZN-urile ar putea fi ceva real.
 Multe rapoarte vorbesc despre o formă triunghiulară silențioasă, definită de o serie de lumini, despre care se spune că sunt în unele cazuri sunt la fel de mari ca un teren de fotbal, mișcându-se lent pe cer.
 Cel mai infamată apariție în masă de OZN-uri triunghiulare observate a fost incidentul Phoenix Lights din 13 martie 1997 deasupra Arizonei.
 Cinci lumini au fost văzute într-o formație de mii de oameni timp de trei ore de la 7.30pm la 10.30pm.
Locul de observare a fost într-o zonă de 300 de mile de la Phoenix la Tucson.
Au fost văzute de oficiali ca petarde militare la momentul respectiv.
Un alt caz misterios a fost valul de OZN-uri din Belgia în noiembrie 1989.  Treizeci de grupuri diferite de martori și trei grupuri de ofițeri de poliție au declarat că au văzut pe 29 noiembrie un obiect mare care zbura la altitudine joasă. 
 Nava a fost descrisă ca "plană, de formă triunghiulară, cu lumini pe dedesubt", fiind silențioase în timp ce se deplasau lent din Belgia spre Olanda și Germania.
 Unii vânători de ET cred că ele sunt nave-mamă ale extratereștrilor vizitând Pământul.
 Cu toate acestea, mulți "teoreticieni ai conspirației" consideră că sunt aeronave de tip secret dezvoltate de Forțele Aeriene ale SUA (USAF) care sunt testate. (nt= sunt nave dezvoltate de programul secret MIC, vezi interviurile cu Corey Goode)
 Modelul TR-3B este susținut de "teoreticienii conspirației" ca fiind un secret al "proiectelor negre" (nt= și așa este) cunoscut guvernului Statelor Unite, care se poate deplasa și în spațiu.
 Acuzațiile sunt că aceste nave sunt create în baze militare extrem de secrete, cum ar fi zona 51 din Nevada, prin tehnologia ingineriei inverse extraterestre (nt=așa este).
 Luna trecuta, Express.co.uk a raportat o presupusă vizionare si un videoclip cu un TR-3B care a fost raportat la MUFON dupa ce un cuplu s-a apropiat de misterioasa baza 51 a USAF din deșertul Nevada, unde "teoreticienii conspirației" susțin că tehnologia OZN este experimentată departe de ochii publicului.
 Scott C. Waring, redactor la ufosightingsdaily.com, a postat mai târziu pe blogul său despre vizionare OZN-urilor.
 El a scris: "Videoclipul arată o navă de tip TR-3B care nu este complet alimentată. "Atunci când o navă TR-3B este alimentată, orbul central este cel mai strălucitor, dar aici orbul central era stins
  "Dacă acesta este un TR3B, atunci exista posibilitatea de a fi un pilot nou al USAF care învăța să folosească o tehnologie extraterestră noaptea, astfel încât publicul să nu-l vadă zburând, dar fiindcă se ilumina ca un arbore de Crăciun noaptea ... ce este de fapt o presupunere nebună ".
  MUFON a primit un alt raport de la un martor în 13 decembrie, despre o presupusă vizionare la ora 5 dimineața pe 25 noiembrie, deasupra de Little Mountain din Carolina de Sud.
  Raportul spune: "Avioanele nu zboară la orele 4.45 până la ora 5 dimineața, iar avioanele nu sunt în formă de triunghi. 
  "A fost greu să văd nava, dar am văzut conturul din cauza luminilor verzi în formă de triunghi. Se mișca fără zgomot.
  Un cuplu a raportat că a văzut unul pe 10 decembrie 2016 la ora 4.44 în Windsor, Maine.
  Raportul zicea: "Era mare și profilat ca o prelucrare încadrată într-un echer, de formă triunghiulară, cu cel puțin șase lumini roșii, și o ciudată lumină turcoaz care se descărca prin punctul ei.
  "Era liniște. I-a făcut soției și mie dureri la stomac ca să vedem. 
  "Nu era avionul tău obișnuit, era uriaș și suficient de aproape pentru a-l distinge."
  Rapoartele au continuat să vină, cu altele făcute pe 8 decembrie, la ora 18.15, deasupra Virginiei.
  Martorul a spus: "Am condus chiar sub ea lângă rezervor la 17. 
  "Triunghi negru. Plana și zbura încet, fără zgomot. Lumini roșii și albastre pulsând."
  Un altul a fost văzut pe 5 decembrie la ora 20:30 deasupra Bay Village, Ohio.
  Raportul zicea: "Am crezut că era un avion foarte mare, care se mișca extrem de încet peste cerul sud-vest. 
 "Avea lumini intermitente, de culoare galbenă, de culoare aurie și părea să aibă forma unui triunghi. 
   Luminile erau de trei sau patru pe ambele părți. 
  "Acest obiect se mișca atât de încet, un avion obișnuit nu putea să rămână în aer, având viteza acestui obiect. Fără zgomot.
 MUFON, cu sediu în SUA, este cea mai mare organizație din lume dedicată cercetărilor OZN și extratereștrilor.  Cercetătorul său șef pentru Ohio, Ron McGlone, investighează o altă vizionare locală, cu o imagine, din 29 noiembrie, care era aproape de Baza Forțelor Aeriene din Wright Patterson.
 "Teoriile conspirației" susțin că această bază este un centru pentru TR-3B și alte aeronave experimentale, deoarece găzduiește Laboratorul de Cercetare a Forțelor Aeriene. 
  Martorul de la Springfield, de asemenea, din Ohio, au raportat o întâlnire apropiată cu un "OZN uriaș, triunghiular", potrivit mărturiei lor.
 Ei conduceau de-a lungul autostrăzii 2-75 apropiindu-se de Columbus, când "lumini în cer" au fost văzute la 10 pm.
  Ei au spus: "Acum era imens și nu se asemăna unui avion din cauza dimensiunii sale masive și a formei triunghiulare evidente.
    MUFON investighează acest OZN triunghiular în Ohio, văzut aici ca filmat și de aproape.
  "Și mă gândesc că poate că este un avion care se prăbușește", pentru că eram și lângă Baza Forțelor Aeriene din Wright Patterson și am început să mă hiperventilez și m-a speriat și am gândit: Era să mor. 
 El a descris-o ca "o bază gri cenușie, cu lumini roșii pe undeva și în cele trei colțuri erau trei lumini albe".
  Deși MUFON investighează vizionările bizare de OZN triunghiulare, acesta cere în continuare prudență.
  Roger Marsh, director de comunicații în MUFON, a declarat: "Vă rugăm să rețineți că majoritatea vizionărilor OZN pot fi explicate ca ceva natural sau făcut de om".
Dar el a cerut ca orice observare OZN să fie făcută în grup(!?).
 Scott Brando folosește site-ul ufoofinterest.org, care expune observații despre hoardele OZN. ( ... )
 Dacă OZN-urile triunghiulare aparțin guvernului SUA, cum sugerează niște cercetători și martori oculari de OZN, de ce a existat o astfel de creștere în vizionări? Ar putea guvernul american să opereze într-adevăr un program secret? Poate că se efectuează misiuni spațiale secrete chiar deasupra capului nostru chiar acum! Pe de altă parte, dacă navele triunghiulare nu sunt făcute de om, ar putea fi vizitate extratereștrii? Alte tipuri de vizionări OZN au crescut, de asemenea, în 2016 .
  De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.

Părerea mea personală este că video ce urmează, cât și cele scrise mai sus fac parte din planul Elitei de o Dezvăluire Parțială (înșelătoare, zic eu), față de o Dezvăluire Totală, gen Corey Goode și ceilalți denunțători ai PSS. Vrem Adevărul despre PSS, vrem TOT Adevărul !

    Vizionare Plăcută!


    Linkuri alternative  ...    AICI .

Mai multe despre TR-3B în linkul :  http://realitateposibila.blogspot.com.es/2017/03/completare-2-proiectele-guvernamentale.html

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...