ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 10 august 2017

Fabrică de suflete, o fermă ADN, vaccinuri, program spatial secret si Control Mental Global * A 2a/Ultima Parte


    Bun găsit la un interesant interviu cu Kerry Linn Cassidy, directoare și co-fondatoare a Proiectului Camelot  ... un lider în zona mărturisirilor informatorilor, oferind interviuri filmate filmate în stil de gherilă, la fața locului cu martori cheie și cercetători din jurul lumii. Acest interviu face parte din Proiectul Leak.
   Proiectul Camelot a călătorit prin mai multe colțuri ale globului, dezvăluind mistere în zone anterior cunoscute, doar celor puțini și selectați din societăți secrete și cei cu permisiuni de trecere la nivel înalt din interiorul guvernelor secrete.
  În acest interviu se vor discuta multe din cele se întâmplă în jurul lumii, vorbind despre faptul că Pământul ar putea fi o fabrică de suflete, o fermă ADN. Vom pătrunde în fenomenul controlului mental global, vaccinurile și conexiunea lor cu Programele Spațiale Secrete.
  Kerry a avut ocazia să ia interviu la  peste 400 de oameni cu Proiectul Camelot, dacă veți dori să ascultați vre-una dintre uimitoarele ei emisiuni online, cercetați  projectcamelotportal.com, projectcamelottvnetwork.com, iar Project Camelot este de asemenea în YouTube.
  Acest interviu este compus din două părți, astăzi urmăriți a doua/ultima parte.
  De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.


  Despre ce vorbim noi cu adevărat? Este asta chiar adevărat?

   Apoi tu trebuie să începi să decojești înapoi și să realizezi că sufletele care vin aici pe planetă, vin aici cu un motiv, iar dacă vă uitați la această planetă există așa de multe moduri diferite în care putem locui pe ea și că este o iluzie totală să te gândești că există această noțiune a rarității, iar sărăcia este o iluzie, nu este reală ... ceea ce noi avem cu adevărat și știți, este atât de important ca oamenii să realizeze, este abundența.

   Ceea ce suntem noi cu adevărat, când ne unim este incredibil de abundent și de asemenea sunt și limitările genomului uman referitoare la ce putem face: călătorit în timp, schimbarea dimensiunilor, materializarea lucrurilor, știți, în cele din urmă oamenii vor materializa la propriu indiferent ce doresc.

  Acum, Iluminații știu asta, ei știu că această entitate, acest vehicul, pe care spiritul nostru îl locuiește, cu scopul de a învăța și a preda, este în esență, aproape nelimitat în  capacitatea lui, cu alte cuvinte reinventarea roții este aproape, știți ... complet nenecesar deoarece vom  ajunge acolo și alte civilizații umane au trecut prin acești pași de asemenea.

   Deci în această călătorie, suntem pe cale și capacitățile noastre ... uitați-vă la copii din jurul vostru și la darurile lor uimitoare, iar apoi începeți să realizați că voi aveți aceste daruri poate mai adormite, și doar înțelegând că există cantități imense de sălbăticie pe planetă, care sunt complet neutilizate ... deșerturile pot fi făcute verzi, există pur și simplu lucruri nelimitate, există energie liberă și modalitățile în care poate fi folosită, numiți-o Energia Punctului Zero, sau poate vreți să folosiți energia plasmei așa cum face Keshe sau oricum vreți să o numiți, noi avem cumva niște daruri uimitoare la dispoziția noastră și totul se rezumă la noi ... noi suntem capabili să ... să materializăm în esență, spiritual și să facem ...  știți, întorcându-ne la Isus ca la un exemplu dacă vă place, să mergem pe apă, indiferent ce vrem să facem.

  După cum am făcut eu și voi veți putea face și mai multe ... ceea ce este o parafrazare,  evident, dar știți ce vreau să spun, cu alte cuvinte, aceasta nu este un fel de fantazie, aceasta este realitatea, așa că atunci când Pietrele Îndrumătoare din Georgia spun că ei vor să elimine cantitatea asta ... ei vor doar atâția oameni, asta este pentru că ei simt că este un număr controlabil, iar majoritatea acestor oameni ar fi dintr-un anumit grup: ILLUMINATI, iar apoi ei ar avea un fel de sclavi care sunt ceea ce informatorul meu Mark Richards spune că sunt super soldați pasivi, cu alte cuvinte super-soldați ce acceptă ordinele foarte bine.
  Deci ei au fost augmentați prin intermediul nanotehnologiei și al inteligenței artificiale etc. etc., dar în esență, acel drum este controlul lor.

   Deci ... au fost făcute multe filme la Hollywood despre acest gen de lucruri. Este pur și simplu important să realizați că acel control al minții în ceea ce doresc ei și cum intenționează ei să obțină asta, și cum fac public asta și cum și cum o promovează în cel mai notoriu mod cu putință prin imaginație, prin informația scrisă prin luminile fluorescente pe care le pun în clădiri care sunt atât de rele pentru voi și vă sug toată energia în timp ce lucrați 8 ore/zi ... corect.

  Știți, este ... este destul de ... când începeți să vă uitați la dârele chimice este uimitor mecanismul de control pe care ei simt că e nevoie să-l amplaseze pentru a controla umanitatea ... acum ce vă spune asta?  Care este partea opusă a acestui lucru?
   Partea opusă a acestui lucru este că dacă noi am fi cu ușurință controlabili, ei ar fi aruncat cheia cu mult timp în urmă. Ei nu  ne pot controla, noi depășim programarea, o distrugem ... chiar și super-soldații.
   Interviuri cu oameni ca Duncan O'Finioan și Aaron McCollum etc. etc. vă arată că la un
anumit moment dat orice cantitate de programare care este pusă într-un om, poate să fie
depășită, pătrunsă, etc.
  Deci ei trebuie să mențină reprogramarea tuturor, ei trebuie să mențină programarea  oamenilor prin intermediul televiziunii, ei trebuie să convingă părinții să le ofere copiilor lor medicamente de toate felurile, să-i convingă să-i țină în școală și sub cheie în timpul zilei că Doamne ferește să-i lași liberi și mințile lor să rătăcească ... adică este foarte important să înțelegeți că ei luptă într-o bătălie pierzătoare la modul constant deoarece dovezile sunt evidente.
   Ei nu s-ar strădui atât de tare dacă ar putea s-o facă cu ușurință și nu o pot face cu ușurință. Deci da, noi avem un singur guvern planetar și da, mi s-a spus că există 1 singur individ ce controlează SUA și America de Sud, 1 individ care controlează  Europa, 1 individ care controlează Africa, 1 individ care controlează Orientul.

    Genul acela de lucruri ... vorbim despre control ?   Da.   ( . . . )

 Vizionare Plăcută!
  Link alternativ  ...    AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...