ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 30 noiembrie 2017

COMPLETARE (7): Și Putin are dreptate ...


  Bun găsit la un exemplu de echilibrare și informare față de ceea ce se prezintă în anumite medii de informare. Dacă, în general, se prezintă numai un anumit tip de informație, cu tendințe de manipulare, pentru a înțelege cum se prezintă o anumită situație, se recomandă căutarea de informații neutre sau chiar contrare informației prezentate. Astfel în funcție de capacitatea de informare, filtrare, înțelegere și discernământ putem avea o imagine de ansamblu, cel puțin parțială, despre o acțiune, un eveniment, o ideologie și chiar un curent de opinii.  
   Ca exemplu, astăzi prezint anumite puncte de vedere ale președintelui Federației Ruse, atât de blamat de unii, în special de pro-americani. În acest caz, ca și în majoritatea, sunt și mă declar neutru de disputele jocurilor de putere. Recomand obiectivitate pentru a înțelege cine este fiecare parte, ce vrea și ce urmărește. Nu te grăbi să tragi concluzii, atenție și răbdare !
  Personal, recomand mereu o atitudine neutră și conform legilor (în funcție de situație). Recomand cunoaștere legilor Naturii, ale Kybalionului și ale Spiritualității. De multe ori cele trei se întrepătrund sau se completează cu bun-simț. Deci, folosește-ți mereu discernământul, fără grabă.

 Vizionare Plăcută!
Linkuri alternative  ...     AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!        Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...