ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 7 aprilie 2018

ȘTIINȚELE PSS


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Când îți golești complet mintea, tu de duci către partea instinctivă a creierului tău de care am vorbit mai devreme, că atunci când o piatră vine către capul tău, ei au măsurat neurologic că encefalul tău reacționează cu o fracțiune de secundă înainte să te lovească, iar acești oameni au fost antrenați să intre în contact și să lucreze cu abilitățile lor mentale, în așa fel încât ei sunt aproape capabili să se ferească de gloanțe, și să se miște într-un fel în care este foarte uimitor. Dar ceea ce tu tocmai ai descris nu este în afara tărâmului a ceea ce este posibil, pentru o mulțime dintre tipii aceștia ... și fete, există și o grămadă de femei.
    Unii super soldați se pare că s-au numit pe sine ninja și declară că au primit vre-un fel de
antrenament ninjutsu. Este adevărat?
    Antrenați în multiple arte marțiale.
    Ai auzit de soldați samurai care sunt antrenați să aibă o bătaie cu săbiile exactă legați la ochi, fără a fi capabili să vadă fizic?
    Da, o grămadă din astea sună ca ca jedi-ul Luke Skywalker cu sabia laser cu micul robot care zbura de colo colo, trăgând mici lasere către el. Dar există toate aceste tipuri de antrenament care sunt foarte mult implicate. Eu nu am trecut prin astea, dar am auzit pe toți aceștia descriind trecerea prin chestii similare.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Face parte din motivul pentru care cineva ar putea fi numit un super-soldat că există o oarecare augmentare a corpului fizic, deoarece sunt o parte titan, o parte cyborg?
    Nu, ei fac injecții, sunt îmbunătățiți, sunt antrenați mental și îmbunătățiți, dar partea cu super-soldatul este ca și cum ai face parte din elita elitelor elitelor elitelor. Dar asta-i va costa suplimentar mai târziu, ei nu au o speranță de viață uriașă.
    Ar putea acești tipi să-și țină respirația pentru perioade mai lungi de timp decât pot majoritatea dintre noi? S-ar putea scufunda mai adânc în apă decât putem noi majoritatea, fără a avea probleme?
    Ei pot face față unui aer mai rarefiat, da, toate aceste lucruri.
    Aceste injecții, se bazează ele pe vre-un fel de tehnologie ET avansată care amplifică cumva corpul în moduri neobișnuite?
    Este o combinație, unele sunt complet chimice, iar unele sunt nano-tehnologie.
    Serios? Dacă sunt folosiți naniți, asta ar însemna că super-soldați sunt vulnerabili la infecția IA?
    Sunt vulnerabili.
    Deci întorcându-ne acum la această problemă temporală, lucrul bizar pe care mi l-a spus Daniel, a fost că la începuturile Proiectului Montauk, au descoperit că dacă împingi pe cineva în viitor, iar ei ar fi în mod normal de 70 de ani, să zicem, la acea vreme, în viitorul nostru, iar tu îi trimiți prin timp în acel punct, atunci corpul lor fizic va îmbătrâni dintr-odată foarte rapid, se pare că în câteva zile sau uneori chiar în ore, până la vârsta de 70 de ani. Tu ai întâlnit vreo informație ca aceasta?
    Am întâlnit informații de acest gen și de asemenea o mulțime de informații despre oameni care fac călătorii temporale, suferind de ceea ce am menționat anterior "demență temporală" și despre modalități de a o ocoli și au făcut-o cu injecții care ajutau. Eu cred că era vre-un fel de terapie genetică a telomerilor care prevenea aceasta sau încetinea apariția.
    Ei bine, hai să ne întoarcem doar pentru un moment la progresia în vârstă.
    Regresie? 
    Nu, progresie. Cineva merge înainte când ar avea 70 de ani în mod normal, iar corpul lor îmbătrânește dintr-odată. Eu am o grămadă de informații specifice de la Daniel în care putem intra, despre ceea ce i s-a spus lui legat de motivul pentru care se întâmplă asta.
    Eu sunt curios dacă ai auzit vre-una din teoriile sau dacă aveau vreo înțelegere de ce ar apărea asta? Există vre-un motiv pentru asta? De ce nu ar sta corpul tău la fel dacă te duci în viitor? Dacă ești tu la un anumit moment dat și te duci în alt timp, de ce nu ar rămâne corpul tău la aceiași vârstă ca atunci când ai plecat?
    Este cred încă, un mare mister pentru o mulțime de oameni care nu iau în considerare  conștiința, iar când tu știi în mod conștient de unde aparții și unde ai fost dus, conștiința intră în joc, iar conștiința este conectată cu corpul tău, iar eu am auzit ceea ce ai menționat despre referința timpului zero, dar nu știu o mulțime despre asta în mod specific.
    Ce-ai auzit despre referința timpului zero? Sunt doar curios.
    Că fiziologia ta, corpul tău și conștiința ta, complexul corp-minte-spirit, cred că l-ați numi, toate 3 trebuie să fie în armonie împreună, iar când începi să te joci prostește cu tehnologiile și iei corpul și-l deplasezi înainte sau înapoi în acest timp iluzoriu, că acest complex spirit-minte-corp, devine nefuncțional, asimetric.                        ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3Linkuri alternative:  AICI  și  AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...