ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 5 aprilie 2018

DINCOLO DE LIMITELE SISTEMULUI SOLAR


  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Toate astea sunt așa de incredibile, dar luna noastră este de asemenea un corp artificial.  Asta este ceva ce aproape toată lumea care știe și cu care am vorbit, a spus. Este într-o orbită blocată cu Pământul ... cu ceva ... de genul unei tehnologii de genul rază tractoare care s-a fixat pe orbită cu Pământul. Iar ei au descoperit câmpul energetic care merge adânc în interiorul Pământului, acolo unde este focalizat să ancoreze Luna, iar Luna își schimbă poziția doar atunci când se îndepărtează de Pământ cu câțiva centimetri cred la câțiva ani sau ceva în genul.
    Tu spui că asta nu este normal pentru o lună?
    Nu, absolut deloc. Densitatea Pământului și efectul gravitațional pe care îl are în timp-spațiu creând un câmp de torsiune, prin rotirea lui și contorsionând spațiul - timpul, nu este suficient să capturezi ceva din densitatea a ... ceea ce spun oamenii de știință că este densitatea Lunii. Iar datorită acestei rotiri a Pământului ar trebui să aibă un efect asupra Lunii să o determine să se rotească ... dar Luna este blocată, nu se rotește, este blocată prea aproape de Pământ și nu este ceva ce ar putea fi capturat, niciunul din modelele științifice nu a funcționat.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Operațiunea "Pietricele Strălucitoare" (Brilliant Pebbles) cu investigări în revers ... și același program, ei folosesc același program în criminalistică pe Pământ, tot timpul. Dar în centura de asteroizi, ei au fost capabili să ... cu ... traiectoria tuturor ... după ce au cartografiat toți asteroizii ... și traiectoriile lor, ei au fost capabili să inverseze, de-a lungul a multe sute de mii de ani, unde ar fi fost cu toții la un anumit moment dat. Noi tocmai am avut, în trecutul foarte recent fotografii trimise pentru prima dată către Pământ ale lui Pluto.
    Pluto este destul de departe acolo în spațiu și apoi există Norul Oort. Există ceva cum ar fi Norul Oort ... în care să se fi dus așa de departe la margine și să fi dezvoltat o instalație minieră sau vre-o colonie și acolo?
    Există o grămadă de surprize acolo în Norul Oort ... 
    Serios?
    Iar Pluto este un planetoid foarte interesant în sine. Are o orbită foarte ciudată care nu se găsește în planul orbital pe care sunt toate celelalte ...
    Da, Pluto este pe o orbită eliptică așa și restul sunt astfel, este adevărat.
   Iar asta are ceva de a face cu faptul că noi suntem un sistem binar eșuat. Există și alte planete de mărimea lui Pluto în interiorul Norului Oort.
   Despre care ei nu ne-au spus încă?
    Da.
    Există mai multe lucruri ale rasei constructorilor antici pe acolo, pe care ei au fost capabili să le găsească și să le presurizeze și să le folosească pentru propriile lor colonii?
    Ei au găsit chestii ale rasei antice de constructori peste tot. În Norul Oort, adică peste tot.
ICC a mers către Norul Oort și au stabilit baze, pe planetoizii de acolo, de asemenea.
Până în clipa aceasta tot despre ceea ce am discutat se află în interiorul sistemului solar.
    Ei aveau probleme să iasă din sistemul nostru solar?  ICC? Este ușor să părăsești sistemul solar? Au mers în altă parte? Au găsit altceva?
    Da, ei au călătorit către câteva sisteme solare. 
    Serios?
    Ei bine, există două care lucrează destul de mult în afara sistemului solar. Unul este acel grup de tip NATO, PSS ... Liga Națiunilor. Liga Națiunilor Galactice Globale ... iar ei au lucrat aproape exclusiv în afara sistemului solar și Flota Întunecată, care este o Flotă Spațială super secretă de tip războinic, super avansată care lucrează alături de Alianța Draco și zboară în afara sistemului solar și îi ajută în războaiele lor.
    Sunt curios ... deci ok, avem aceste două lucruri, dar tu ai menționat câteva sisteme și sunt curios dacă ICC colonizează în afara sistemului nostru solar, pe lângă Liga Națiunilor Galactice Globale? Au existat materiale pe care le-au găsit în afara sistemului nostru solar de care aveau nevoie, de care nu aveau suficient aici? Ceva de genul acesta?
    Toate materiile prime de aici sunt tot ce au nevoie, dar există o grămadă de alte baze în ciorchinele nostru de stele local care sunt din câteva programe spațiale diferite, incluzând ICC.
    Ai spus o mulțime?
    Da și din ce am văzut, cele pe care eu le-am descris că au fost aduse (în discuție) erau pe o lună din jurul unei gigante gazoase.
    Vorbim de GGLN, baza Ligii Națiunilor Galactice Globale, care era o lună?
    Care era o lună.
    Dar credeam că ai spus că era apă acolo.
     Da. 
    Era apă pe lună? 
     Da, era în interiorul unei peșteri unde trenurile stopau când intrau prin portal, iar spre stânga erau zonele securizate în care oamenii intrau mai adânc în amenajare. iar la dreapta erai ca într-o zonă de cavernă și exista o intrare de peșteră largă, și cum te uitai spre exterior puteai vedea alte tipuri de structuri de tip lunar, lucruri acolo în spațiu și mai era o piscină cu apă, afară, o piscină cu apă luminescentă, în care oamenii se relaxau în ea.
    Ei bine, NASA a afirmat de curând și asta este public, că 20% din toate stelele pe care le vedem, au planete de tipul Pământului, bazându-ne pe calculele lor, iar acesta este doar cuvântul oficial, care ar putea fi o subestimare. Se potrivește asta cu ceea ce ICC și celelalte grupuri, au început să descopere când au mers către alte stele? Există acolo o abundență de planete cu apă care ar putea fi ceva pe care am putea fi capabili să ne mutăm dacă avem nevoie?
    Da, dar cel mai probabil ar fi un scenariu în care noi ar trebui să mergem și să le luăm de la cineva.
     Corect.
    Majoritatea planetelor sunt deja locuite. Pare să fie cumva modelul. Oricare dintre aceste luni ... o mulțime dintre ele sunt luni ... 
   Cu adevărat? Luni ca Pământul.
    Luni ca Pământul.                                         ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


Linkuri alternative:   AICI  și  AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                        Paul Marian

Un comentariu:

  1. Foarte interesant! Multumiri cautatorilor in acest domeniu fascinant, care ne aduc si noua informatii extraordinare .Totul pare credibil iar Corey Goode o persoana demna de respect. La fel si David Wilcock.

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...