ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 19 aprilie 2018

I.A. Partea a 3-a: Noi Frontiere în Războiul I.A.


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
     Corey transmite rapoarte direct din primele linii ale luptei împotriva dominației iminente a semnalului IA. Războiul împotriva infestării IA a creat o frontieră unificată pentru programele spațiale secrete și pentru alianța dizidentă. Astfel, colaborarea înfloritoare a Pământului cu Ființele Sferă devine cu atât mai importantă pentru avansarea principiilor libertății și ascensiunii.    
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Această problemă a IA de care am vorbit, a afectat Programul Spațial atât de dramatic că tu ai spus că nimeni nu poate merge la aceste conferințe ale Super Federației fără să fie scanat pentru IA. Este corect?
    Nu mai poți merge nici către Comandamentul Operațiunilor Lunare (COL), nu poți interfera cu niciun fel de tehnologie, decât dacă ai fost scanat și curățat.
    Dacă semnalul este acolo, încercând să-și realizeze magia, atunci ... nu poate infecta acesta tot ce dorește? De ce trebuie să fie într-o persoană? Cum afectează asta modul cu funcționează?
    Persoana este folosită ca un cal troian pentru a trece de scuturile de apărare în esență, care o țin afară. 
    Înțeleg. Deci există un câmp de forță care ar bloca IA, dar dacă poate fi depozitat într-o persoană cum ar fi prin intermediul naniților, atunci ei chiar pot înfrânge acel scut. Da.
    Acum, tu ai spus ceva extrem de provocator în ultimul episod la care aș vrea să mă întorc.
Spune-ne din nou povestea acestor Draco. Cum au descoperit corpurile draconienilor care aveau IA în ele? Cum s-a întâmplat asta?
    Ei bine, pentru a ajunge acolo trebuie să pornesc cu începutul ... Când eu am fost la Gaiam ultima dată pentru o săptămână, filmând primele episoade în absența mea, Locotenentul Colonel Gonzales ... a fost însărcinat să participe la întâlniri majore în absența mea. Una dintre ele a fost cu un grup care pe care eu am refuzat sincer să mai merg să-i vizitez din nou, iar aceasta a fost Federația Alianței Draco. Eu am avut o întâlnire foarte foarte oribilă cu unul dintre ... ceea ce este descris a fi un regal draconian alb, care este o ființă reptiliană care are 4 m înălțime, are o coadă vestigială, aripi vestigiale și este extrem, extrem de puternic. Eu am interferat ... ceea ce este, după cum numim asta și am menționat înainte, o comunicare telepatică cu non-umanii. Eu am interferat  cu un număr de ființe și nu am avut niciodată o experiență de comunicare așa de invazivă cum am avut cu acesta.
   Acum, de ce aceste ființe sferă iubitoare care doreau ca tu să le fii delegat, de ce te-ar ruga pe tine să mergi acolo și să ai o întâlnire cu ceea ce ar fi echivalentul biologic al diavolului?
Este parte a jobului.
Tu mi-ai spus anterior că ... deoarece eu îmi amintesc când s-a întâmplat asta, am vorbit despre asta pe Skype, tu inițial ai vrut să intri, iar apoi întâlnirea s-a anulat și cred că erau ființele sferă cele care au anulat-o? Da.
   *          *           *          *         *          *          *          *          *         *          *          *
     Deci ce s-a întâmplat în 5 Dec. 2014 de a fost un așa mare schimbător al jocului?
     A existat o ... ceea ce noi numim o barieră exterioară care a fost ridicată de ființele sferă  care cuprinde întregul sistem solar și se întinde mult dincolo de heliosferă. Este destul de întinsă, iar ea blochează orice ființă să intre sau să plece. Este o carantină.
    Dar comunicațiile radio sau genul acela de lucruri?
    A existat o grămadă de confuzie în privința asta. Aceste dispozitive de comunicații prin corelare cuantică au funcționat. Oamenii PSS au fost capabili să contacteze programul Ligii Națiunilor Galactice să vorbească cu ei pentru a încerca să negocieze să le permită să se întoarcă în sistemul solar, așa că eu nu știu ceea ce au făcut toate celelalte grupuri. Dacă noi avem un tip de tehnologie de comunicație, cu siguranță unele dintre aceste grupuri mai avansate le au și ele ... dar comunicațiile radio și genul acela de lucruri nu vor penetra.
    Care a fost acțiunea imediată pe care sindicatele guvernului pământean secret au luat-o care păreau să provoace această barieră ca pe o explozie karmică instantanee?
    Ei bine, asta ... eu nu știu dacă a fost o cauză și un efect dar ... guvernul pământean secret și sindicatele acestuia și armata, și niște ET au dezvoltat o armă foarte puternică pe care au țintit-o către o sferă și eu nu știu dacă asta poate fi pus chiar acum? ...
    Da, haideți să vedem filmul acum. (video din video-ul de mai jos)
    Aceasta este o filmare din Stația Spațială Internațională (ISS) din 5 Dec. 2014. Ceea ce veți vedea este un mic punct roșu și ceea ce pare ca o rază laser. Deci ceea ce vedem acolo este o sferă roșie ce pare un sfert sau o cincime din diametrul Lunii ca și mărime cu ceea pare a fi o rază roșie ce urcă la ea.
    Deci ce vedem noi acolo?
    Ceea ce s-a întâmplat este ... există 3 măsuri diferite de sfere, din Alianța Sferei. Una este de mărimea Lunii, una este de mărimea lui Neptun, iar una e de mărimea lui Jupiter.  Aceasta este una din acelea de mărimea Lunii și era destul de aproape de Pământ.
    Normal noi nu am fi putut s-o vedem cu un telescop?
    Corect. Era camuflată, dar cumva cu ajutorul ET ... au fost capabili s-o identifice să o țintească și să tragă cu această armă incredibil de puternică în spațiu, către sferă. Alianța Sferei ... foloseau tehnologii de tip defensiv, iar ceea ce au făcut, este că au redirecționat
puterea razei înapoi la sursă.
    Așa că ... martorii spun că au văzut sfera luminându-se în roșu, iar apoi, o rază roșie coborând înapoi și lovind instalația de unde fusese tras cu arma, iar instalația a fost distrusă, cu pierderea de vieți a oamenilor și non-umanilor care erau implicați în acest atac.
Știm unde a fost acesta?
    Mi s-a spus că a fost într-una din cele două locații din Africa sau Australia, dar de atunci mi s-a spus că cel mai probabil este cea din Australia.
    Ei bine, Pine Gap din mijlocul Australiei este o amenajare majoră. Tu crezi că ar fi putut fi aceasta?
    Acolo mi s-a spus că e cel mai posibil într-una din ... nu chiar Pine Gap, ci una dintre ... ei au Pine Gap ... cumva ca ... noi avem Aria 51 și S4, iar ei au o mulțime de zone ca acestea ... într-una din amenajările lor pentru testarea armelor.
    Deci asta trebuie să fi fost foarte demoralizator pentru Cabală. S-au așteptat să obțină un mare spectacol de lumini și chiar să explodeze sfera? Asta este ceea ce sperau să facă? Da.
    Și în schimb au primit karma instant, o palmă la fund. Da.
    Deci o grămadă din oameni de la nivel înalt au murit în acest eveniment?
    Da, oameni de la nivel foarte înalt. Din ceea ce ei numesc "cabală", care erau prezenți pentru această testare de arme. Și erau și niște ET acolo de asemenea, care se aflau aici pe Pământ care erau ... ingineri care ajutau la dezvoltarea acesteia, care aveau un interes aici.
    Cât de curând s-a ridicat această barieră după ce s-a întâmplat asta?
    S-a întâmplat aproape imediat.                                        ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Linkuri alternative:  AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                     Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...