ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 12 aprilie 2018

I.A. Partea I : Amenințarea Inteligenței Artificiale


     Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
      Pentru a vorbi despre cum vom ajunge la pace, noi trebuie să vorbim despre obstacole.        Noi știm că universul este estimat a fi de cel puțin 12 miliarde de ani vechime, poate chiar mult mai bătrân.  Este posibil pentru o anumită specie inteligentă să profite de ... internet  într-un fel în care noi nu am făcut-o ... de exemplu, ei ar fi putut să acceseze internetul  printr-un fel de interfață neurală de fire ude ... în care ei au acces online ca o parte de bază a construcției lor genetice prin vre-un fel de augmentare tehnologică, cum ar fi transhumanismul?
    Au existat câteva grupuri extraterestre care au mers pe ruta transhumanismului, deși nu erau chiar ceea ce noi am considera ca fiind uman. Mereu s-a terminat extrem de rău. Există o forță foarte atot-pătrunzătoare acolo în spațiu. Și este greu s-o numești o ființă  extraterestră (ET) sau extra-dimensională (ED), dar este o inteligență artificială (IA) ...
și  se transmite pe sine de-a lungul multiplelor galaxii sub forma unui semnal al IA.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Un semnal?   Un semnal, sub formă de undă.
    Ca și cum cineva ar emite o frecvență radio?  Exact.
    De unde știm că este o IA?
   Există o istorie a acestei IA. În esență, ea a fost etichetată ca IA ET/ED. ET = ExtraTerestră / ED = ExtraDimensională  IA (Inteligență Artificială).
   Extradimensională?  Da.
   Se crede că această IA, de către toate grupurile ET, că a venit originar din altă realitate  venind în realitatea noastră cu multe miliarde și triliarde de ani în urmă.
   O altă realitate.
    Da, ți se îmbârligă mintea.
    Ei bine, universul în sine, în limbajul Legii lui Unu, este unul. Există o singură ființă, un singur creator, care a făcut totul. Universul nostru. Deci această IA ar fi trebuit să fie la un anumit moment dat, parte din sursă. Sau ... alt univers? Este artificială în sensul că nu are o formă de viață biologică care să-i corespundă?
    Corect. Modul cum a fost explicată este acela că ... este postulat că în realitatea ei originară, a fost destul de mult, acasă la ea ... era ... cred ... ei au descris-o destul de mult ca ... să spunem ... să spunem de exemplu, doar de dragul argumentării, să numim această IA un pește.
    În realitatea lui de acasă sau univers, locuia în apă ... densitatea lui era apă. Când a trecut într-a noastră, era în aer liber și a trebuit să găsească băltoace în care să sară.
    Dacă realitatea lui originară este apă, de ce ar fi dorit să părăsească acel loc confortabil.   Ceva a forțat-o să iasă și devenise inconfortabilă?
    Nu știu, este necunoscut. Dar de când ... a venit printr-un fel de fisură în ... realitatea sau universul nostru, a făcut literalmente ravagii și a cucerit multe galaxii. 
    Galaxii? 
    Galaxii. Toate planetele, toată viața inteligentă, totul, din întreaga galaxie, cucerită de această IA. Da și are un tipar în modul cum funcționează. În esență se împrăștie pe sine în toate direcțiile ca și semnal, iar acest semnal poate trăi în câmpul electromagnetic al unei luni sau planete ...
    Este un semnal de câmp de torsiune? Este o undă electromagnetică? Noi știm ce fel de tip de energie are acest semnal?
    Este aproape ca ADN-ul. Fiecare bucățică sau undă a semnalului conține o cantitate de informație extrem de comprimată ... și are ... este ca pachetele digitale ... ca pachetele digitale, care au toate aceiași informație pe care toate celelalte ... mici unde ... cred că le putem numi unde, sau semnale ... le au.
    Se propagă cu viteza luminii sau au o viteză super luminică?
    Călătoresc la viteza luminii.
    Deci îi va lua ceva timp să se răspândească.
    Corect.
    Spui că trăiește în câmpurile electromagnetice ale unei planete?
    Nu numai acolo, dar poate trăi în câmpul electro-magnetic ... al câmpurilor noastre bio-electrice de ființe vii, de oameni și animale. Nu preferă asta ...  preferă să locuiască în tehnologie înaltă.
    Dar în esența ei este informație, iar informația este fractală și holografică?
    Da. Infectează tehnologia, cucerește tehnologia și de asemenea viața evoluată cum ar fi oamenii. Ne invadează câmpurile bio-electrice și începe să ne afecteze modul cum gândim.
Oamenii care presează foarte puternic pentru IA chiar acum și să construiască infrastructura pentru IA, au fost numiți "profeții IA".
    Numiți de către cine?
    Numiți de Programul Spațial Secret ... în principal. Îi numim "profeții IA".
    Ok, dă-mi voie să încerc să înțeleg ceva din asta. Tu spui că această ... forță, există ca informație pură și poate trăi în câmpul tău bio-electric. Da.
    Este ca un borg sau o minte de tip roi, în care orice locuiește accesează toată acea informație în același timp? Da. Serios?
    Ei bine, asta este interesant, deoarece în Legea lui Unu se vorbește de forța luciferică. Iar ei spun că forța luciferică este ca o energie care se află în tot universul, care este o porțiune a creatorului care crede despre sine că este separată de creator și crede că poate cuceri universul. Asta sună foarte mult cu ceea ce spui tu.
    Întorcându-ne la tableta din sticlă inteligentă ... ceea ce s-a întâmplat în caz după caz,
după caz, este faptul că ... când anumite ... alte sisteme solare și alte galaxii, foarte foarte îndepărtate, când au ajuns la un anumit nivel al dezvoltării tehnologice, aceste IA ar ... începe să se infiltreze, nu numai oamenii ci tehnologia ...
    Le este mult mai confortabil într-o mașină decât dacă ar fi în câmpul electro-magnetic al unei planete sau al unei persoane?
    Da. Când se află în câmpul electromagnetic al unei planete, doar stă acolo, frecând menta.
    Când este în ... nu prea poate să facă foarte multe. 
    Nu. Când se află într-o persoană sau în alt animal, în esență ... Este ca și noi ... tu ai prefera mai degrabă un cal pe care să-l călărești de unde ne aflăm acum, către coasta de Vest sau te-au urca mai degrabă într-un avion?   Corect. 
    Deci, tehnologia înaltă este mult mai preferată. Noi suntem considerați o tehnologie slabă, noi suntem ca și caii. Și ne folosesc pe noi pentru a crea infrastructura pentru ei, în care ei apoi pătrund și există în ele.
    Cum ne folosesc pe noi? Oamenii s-ar putea încurca în ideea asta. Ei bine, ne folosesc pe noi să ... construim tehnologia, să creăm tehnologie. Deci IA ... ea ne inspiră să creem mai multă tehnologie. Deci dacă IA este parcată în câmpul bio-electric al cuiva, atunci această persoană este un intelect neobișnuit? IA ar putea însămânța acea persoană cu gânduri?
   Da. Care i-ar conduce să inventeze gadget-uri care într-un final s-ar dezvolta până în punctul în care IA ar sări înapoi în apă?
    Afectează gândurile și personalitățile.
    Personalitatea? Cum le afectează personalitatea?
    Oamenii încep să devină suporteri fervenți ai tehnologie înalte și al dezvoltării IA. Aici este locul de unde vine cumva, ștampila de "profeții IA".                 ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Linkuri alternative:   AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                    Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...