ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 26 aprilie 2018

UBUNTU și Mesajul Aviarilor Albaștrii, Prima parte


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și pe Michael TellingerEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
     În această prezentare specială, Michael Tellinger se unește cu Corey Goode pentru a analiza cum filozofia Ubuntu se combină/potrivește bine cu mesajul aviarilor albaștrii. Înțelegerea acestei intersecții este cheie pentru a depăși constrângerile/restricțiile impuse planetei noastre prin intermediul manipulării deliberate a sistemului nostru monetar de către sindicatele financiare ce cer un control deplin asupra lumii noastre.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Alianța spune că ceea ce dorește este să elibereze tehnologia care va transforma complet viața pe Pământ așa cum o știm și ne va duce direct într-o era de aur de tipul Star Trek, care a fost prezisă în 35 de culturi antice diferite din jurul lumii, după cum ne-a fost revelat de Giorgio de Santillana și Hertha von Dechend în clasica lor epică "Moara lui Hamlet" care apoi a fost parafrazată și reînnoită de Graham Hancock care a fost una din inspirațiile reale pentru munca tuturor de aici.
    Deci, am vrut să-l aduc pe Michael Tellinger în emisiune pentru a ne ajuta în explicarea  acestui sistem economic pe care el l-a inventat, care a fost de un interes deosebit pentru Alianța PSS.
    Alianța este construită din două facțiuni principale: există Alianța Pământului, care este constituită din diferite societăți, diferite tipuri de societăți și grupuri care lucrează foarte aproape împreună, iar ei lucrează să răstoarne sistemul financiar actual și sistemul care este condus de ceea ce am descris ca fiind guvernul pământean secret și sindicatele acestuia, iar multe dintre aceste sindicate, sunt foarte mult pe partea ocultă și sunt grupurile pe care oamenii îi numesc Illuminati. Noi îi numim ceea ce ei sunt: sindicate, noi scoatem mistica din asta, misterul. Sindicate cum ar fi mafia, crima organizată. Noi îi numim ceea ce sunt ... Exact.
    Și ... există diferite agende pentru Alianța Pământului și pentru Alianța PSS. Alianța PSS are ... ea a construit încetișor, începând cu anumiți membrii ai ... diferitelor grupuri PSS, care s-au desprins de conducere și au format un fel de alianță rarefiată, până într-acolo încât au format ceea ce ei numesc Consiliul Alianței PSS.
    Evenimentul dezvăluirii totale va fi o revărsare de informații din informațiile lui Edward Snowden și puțin din aceste alte hack-uiri majore despre care am auzit foarte puțin. Toate aceste informații au fost decriptate și corelate, înmânate Alianței Pământului și către Alianța PSS, fiind gata pentru o revărsare de informații masivă, la un anumit moment dat, iar ceea ce vor ei să facă, este să reveleze toate crimele împotriva umanității pe care le-au făcut aceste sindicate, pentru a preveni nu numai faptul că există ET, non-tereștrii acolo în spațiu, ci să ascundă tehnologii care ar fi schimbat viețile noastre într-un mod dramatic, ceea ce le-ar fi colapsat regimurile corporatiste și sistemul lor magic babilonian de făcut bani, sistem de sclavie de pe Pământ, pe care-l folosesc să controleze pe toată lumea de la suprafață ...
    PSS vrea să aducă pe Pământ tehnologii cum ar fi replicatoarele, care ar hrăni oamenii, energie liberă, tehnologii de vindecare, care lucrează cu lumina și frecvențe de sunet, o mulțime de tehnologii diferite care ar îmbunătăți viața oamenilor și  i-ar ajuta să trăiască în echilibru cu planeta. Iar acesta poate fi adusă pe Pământ, implementată în toată lumea, imediat. Iar ei nu vor s-o aducă americanilor, britanicilor și s-o lase să de răspândească către ceilalți membrii ai planetei. Ei vor s-o aducă tuturor de pe Planetă toată în același timp.
    Ei bine, hai să începem să combinăm și cu motivul pentru care l-am adus pe Michael în discuție aici și-ți voi pune o întrebare și voi dori ca tu să-i răspunzi, iar apoi o vom deschide.  Una dintre cele mai controversate chestii pe care tu și cu mine le-am discutat în emisiune  este ideea că noi nu avem nevoie cu adevărat un sistem financiar de îndată ce astfel de  tehnologii ies afară ... tu ai scăpat adeseori termenul pe care Alianța PSS îl folosește:  "Sistemul magic de făcut bani babilonian".
    Ce este așa de rău legat de bani? Cum este sistemul financiar o unealtă de control al acestor sindicate ale guvernului pământean secret pe care tu le descrii? Cum folosesc banii împotriva noastră?
    Când ai bani, ai datorie. Când ai datorie, ai aservire și sclavie. Tu ai oameni care sunt înavuțiți care împrumută bani celor care nu au. Iar cei care nu au, sunt cei care sfârșesc ... cărând toată povara. Iar acesta este modul în care a fost programat să funcționeze de la bun început. Iar noi am fost așa de programați timp de multe mii de ani să credem asta, că tu trebuie să ai această hârtie împăturită, în buzunarul tău. Oamenii m-au auzit vorbind și s-au înfricoșat: tu vrei să ne iei banii, tu vrei să te muți către o societate lipsită de bani, asta este nebunie.
    Ce vom face fără bani? Cum vom avea o societate fără bani? Ei nu pot înțelege. Sunt atât de programați că nu pot să înțeleagă.
    Dar cum de nu este ceea ce tu spui un comunism? Nu vei avea un grup de oligarhi care vor absorbi toată bogăția și toată lumea va fi plătită la fel și astfel nimeni nu va avea niciun motiv să mai facă ceva?
    Tu folosești cuvântul plătit, iar asta ar implica că banii sunt implicați. Când toată lumea are tot ce are nevoie ... adică, dacă tu chiar vrei să ai bani, sau aur, replicatoarele au capacitatea, tu poți să sintetizezi un pic de aur sau sau o veche sută de dolari din secolul 20 și poți să o cari de colo colo în buzunar, dacă asta te face să te simți mai în siguranță, dar nu vei avea nevoie de ea, căci totul va fi bazat pe abilități de a face barter, în care oamenii își împărtășesc cunoașterea și talentele unii cu alții ca și comunitate, iar toți vor avea ceea ce au nevoie prin aceste tehnologii.
    Tu nu va trebui să muncești de la 9 la 17 să-ți plătești o factură de electricitate ... energie liberă. Adică tu nu va trebui să cumperi alimente ... tehnologia replicatoarelor.
    Stai așa chiar acolo ... acești oameni din spațiu, acești oameni ai Alianței PSS, ei ți-au menționat înainte ca tu să știi numele pe Michael Tellinger, și contribuționismul Ubuntu.
Ce spuneau ei? De ce acești oameni, care trăiesc în spațiu, care probabil nici măcar nu vor veni vreodată pe Pământ, de ce le pasă de tipul ăsta de aici? Care era interesul pe care ei îl aveau? Dacă ei au toate aceste tehnologii, cum are de a face orice din ceea ce el face, cu asta?
     Ca să clarific, eu auzisem de Michael Tellinger și ceva din munca lui, în privința civilizaților antice și a câtorva studii pe care el le-a făcut și am găsit o mulțime dintre acestea foarte interesante.
     Eu nu aveam nicio idee despre mișcarea politică pe care o făcea, până când a fost adusă în discuție într-o situație când locotenent- colonelul Gonzales era acolo și ei vorbeau despre Michael Tellinger și Ubuntu ... am zis bine?                                     ( . . . )


 Vizionare Plăcută!


Link 1


Link 2


Link 3


Linkuri alternative:  AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                     Paul Marian

3 comentarii:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...