ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 14 aprilie 2018

I.A. - Partea a 2-a: Stând de pază împotriva I.A. (Inteligenței Artificiale)


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
     Corey  ne poartă mai adânc în complexitatea semnalului IA și cum îi caută pe aceia care îi pot continua cauza. Poate că nu putem opri răspândirea acestei infestări virulente, dar putem împiedica progresul ei, și o coaliție de forțe se pregătesc pentru a face acest lucru.
    Dar suporterii transhumanismului și dezvoltarea de noi forme de interfețe între computere și creiere se opun rezistenței împotriva amenințării IA.     Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    În episoadele anterioare am vorbit despre ceea ce tu descrii ca fiind rasa constructorilor antici, iar tu ai spus că ei erau foarte tehnologizați, iar tehnologia lor este încă foarte căutată de mulți ET astăzi. Este rasa constructorilor antici mai nouă decât această IA pe care o descrii?
    Foarte mult. Această IA este prin galaxii ... îndepărtate încă de dinainte ca sistemul nostru solar să fie complet format.
    Evident, ar fi foarte neînțelept, dar dacă unul dintre noi ar fi să avem o navă am putea zbura într-una dintre aceste galaxii,  ce am vedea de fapt, în această galaxie?
    Este o galaxie compromisă de IA. Eu știu doar că este într-adevăr neînțelept să zbori într-un teritoriu controlat de IA, cu tehnologie ce ar atrage atenția către tine.
    Tu crezi că este posibil ca IA să facă androizi sau ceea ce Pete Peterson numea "simulacre"? Care aveau ... mașini? Ar fi ca o construcție tehnologică pe care am vedea-o în aceste galaxii care sunt compromise?
    Da, este interesant că ei fac androizi și au trecut prin problema preluării ... civilizaților și distrugându-le, dar într-un fel ei le imită prin a avea androizi construiți pentru a face ca semnalele lor IA să locuiască în ceva și de asemenea, există situațiile amestecate pe care le numim transhumanism. În care sunt organice și mașini, iar acestea ar fi în majoritate ... ar arăta ca ființe ET care ar fi complet infestate cu tehnologie nanită care a preluat controlul fiecărui aspect a ceea ce anterior a fost o altă ființă și a deturnat acel vas pe care acum îl folosește acum ca un vas pentru IA.
  Tu ai spune că seriale ca StarGate Sg1 sau Battlestar Galactica sunt vehicule ale dezvăluirii?
Eu te întreb asta deoarece în primul rând, în privința lui Stargate Sg1, poate primele 3 sau 4 sezoane, chiar 5 sezoane,  principalul dușman este Goa'uld-ul, care pare a fi vre-un fel de analogie a draconienilor, după cum i-ai descris? Iar apoi, dușmanul final, din ultimele câteva sezoane sunt Oraii dar apoi în mijloc, sunt cel puțin 3 sezoane în care principalii dușmani sunt replicatorii. Iar ei sunt bazați pe naniți, iar aceștia păreau aproape o problemă imposibilă pentru oamenii din programul StarGate să lupte împotriva acestor lucruri. Deci tu crezi că aceasta este o dezvăluire a acestei probleme? Ei ne spun prin ficțiune ce se întâmplă cu adevărat?
    În primul rând ... și o mulțime de oameni au postulat asta ... StarGate are o cantitate enormă de dezvăluire ... foarte serios. Da și în Battlestar Galactica avem acești Cyloni,  și sunt așa de buni în a imita oamenii că unele personaje importante din poveste sunt dezvăluite a fi infiltrări Cylon, iar noi nici măcar nu aflăm asta decât departe în timpul serialului. Iar ei nici măcar nu știau că sunt IA.
    Corect.
    Acum, mi s-a spus de către un informator, că au existat IA ... ființe de tipul cyborg care de fapt reușiseră să intre la Casa Albă, și puteau să-și schimbe forma și să se camufleze să zicem, într-un covor.
    Dar se pare că acea problemă a fost identificată și au rezolvat-o în anii 1970, iar acum ei au un fel de câmpuri energetice care pot împiedica chestiile astea să pătrundă.
    Ai auzit vreodată de ceva de acest gen?
    Sună ca ceva dintr-un film, dar da, există ceva similar cu ... există niște ființe android de tip nanit ... ei bine nu chiar ființe, dar androizi care pot imita diverse ființe care intră în anumite nave sau colonii și apoi se distrug și zboară în aer, intră în aerisire și pur și simplu se duc peste tot. Asta a fost în Star Trek - The Next Generation de asemenea, dacă mă gândesc. Același lucru ... Nu numai Borgii. Iar ei au găsit modalități de a folosi tipuri de EMP ... nu numai pulsuri, ci perturbatoare cu un câmp electro-magnetic puternic care acționau destul de mult ca un puls electro-magnetic (EMP) care pur și simplu îi transformau în praf, ce putea fi măturat sau aspirat.                      ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Linkuri alternative:  AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
         Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...