ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 28 aprilie 2018

UBUNTU și Mesajul Aviarilor Albaștrii, a Doua/Ultima parte


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și pe Michael TellingerEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
      În această prezentare specială, Michael Tellinger extinde filozofia de Ubuntu și modul în care se potrivește cu mesajul Aviarilor Albaștri. Ne apropiem de un moment în care trebuie să facem tranziția către o nouă formă benefică pentru toată viața de pe Pământ. În filozofia Ubuntu, favorizată de membrii de înalt rang al alianței, poate fi mediul pentru a ajunge la un viitor utopic al umanității.
     Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Lucrul interesant acum este faptul că în acest episod de ediție specială noi l-am adus de asemenea pe Michael Tellinger care a fost numit în mod specific de Alianța PSS deoarece sistemul Contribuționismului Ubuntu ei spun că este o schiță pentru un mod complet nou de a trăi pe Pământ care ar fi într-o armonie mult mai mare, în care bunurile și serviciile de care avem nevoie într-un fel iubitor, co-creator, mai degrabă decât într-unul care implică competiție distructivă.
    Fiecare copil din America este îndoctrinat cu Jamestown. Primii oameni care au venit în America, au avut această idee în care fiecare pur și simplu va cultiva hrana și va fi minunat, iar ceea ce s-a întâmplat a fost că toți acești moșieri bogați au venit aici, iar ei au refuzat să lucreze pământul, iar ei au murit de foame deoarece credeau că altcineva va face munca. Eu nu vreau să fac munca.
    Deci aceasta este rațiunea cu care noi am fost cu toții spălați pe creier, îndoctrinați, dar oamenii o cred, că dacă nu ai un sistem capitalism competitiv, că nevoia de bani, nevoia de a câștiga și procura bani sau altfel tu vei flămânzi, este singurul lucru care determină în mod decisiv apariția egoismului și a lăcomiei umane care altfel ar face ca oamenii să vrea să trăiască de pe urma altora și să nu contribuie la sistem. Cum răspunzi la asta?
     Ei bine, din nou, acea afirmație vine din cadrul sistemului capitalist. În momentul în care nu ai bani, în care asta nici măcar nu intră în ecuație, totul se schimbă.
    Când începi să lucrezi într-o structură a colaborării și cooperării și nu în competiție ... sau îndreptățire ... sau îndreptățire, exact: eu sunt îndreptățit ca oamenii să lucreze pentru mine și toate cele ... toate astea vin din mii de ani de îndoctrinare, de aceea pentru a deprograma persoana obișnuită de modul cum noi gândim ... noi ne-am născut cu toții în sistemul capitalist.
    Noi ne-am născut cu toții ... noi credem că democrația este salvatorul ... Democrația este o tactică de intimidare, nu este grația salvatoare. Democrația este parte a problemei. Noi credem cu toții că oh, noi trăim într-o țară democratică și va ... nu, este parte din problemă, este parte din minciună.
    Capitalismul, democrația, competiția, sistemul financiar toate acelea trebuie să dispară.  Până nu vom renunța la acestea, noi nu putem nivela câmpul de joacă și să creem o  comunitate unită care de fapt lucrează în beneficiul tuturor. Deci, pentru a face asta, va lua un număr destul de mare de ani, după cum am menționat.
    Eu fac asta acum de 11 ani și a fost pentru mine personal, cel mai elibera ... cea mai eliberatoare călătorie de auto-descoperire și apoi împărtășirea acesteia cu alții, unii rezonează cu asta instantaneu, altora le ia un pic mai mult, iar alții pur și simplu vor s-o respingă continuu, dar imediat ce oamenii se deschid și absorb câteva dintre aceste idei și încep să rezoneze cu ei, nu mai poți da înapoi, este ca și cum ai deschide acea ...
    Ei bine, Michael stai așa un pic ... Oamenii vor sta cu telefoanele, nu te vor privi în ochi, nu vor dori să facă vreo treabă. Pur și simplu vor sta acolo învârtindu-și degetele ... asta nu sună practic.
    Va trebui să existe o perioadă de tranziție și ... care este opusul îndoctrinării unei persoane? eliberarea unei persoane ... eliberarea minții unei persoane ...
    Nu poți face pe cineva să vrea să facă chestia asta, corect? Adică, ei vor face ceea ce fac ... uitați-vă la numărul de oameni care sunt îngropați în telefoanele lor și nici nu pot avea o conversație în care să te privească în ochi.
    Va trebui să existe un eveniment catalizator despre care se va vorbit în PSS, ceva cum ar fi ... așa cum tu ai spus, un colaps economic total. Oamenii vor fi foarte supărați și vor realiza că aceasta a fost o imensă schemă Ponzi, condusă de criminali și toți acești oameni care se presupune că ... în sistemul democratic, pentru care au votat, a fost în buzunarele acestor oameni tot timpul, că a fost pur și simplu o mare înșelătorie, iar când masele adormite vor realiza asta, acesta va fi un catalizator pentru ei, să dorească să știe mai multe.
    Iar atunci, asta va fi momentul când se vor întâmpla o mulțime de deșertări de documente, va ieși la suprafață mult mai multă informație și nu credeți că asta va stimula oamenii să fie deschiși la noi idei?
    Da și modelul Jamestown ... haide să abordăm acest subiect Michael ... Admitem că ei au venit pe un pământ străin, despre care nu știau nimic, cu un număr de oameni foarte mic, care erau cu toții în esență, nepricepuți, care nu doreau să-și murdărească mâinile ... exact ... și care ar fi trebuit să facă muncă grea pentru a supraviețui, deoarece nu exista altă cale, dar noi nu mai trăim în acea societate. Nu, nu mai trăim.
    Într-o eră a mentalității de sclav muncitor de asemenea ... exact. Corect. Când sclavii erau vânduți pe piața liberă. Exact ... Corect.
    Deci noi trăim în vremuri foarte interesante acum, când aproape toată lumea în viață de pe planetă știe că ceva este greșit ... știți, dacă întrebați orice persoană obișnuită de pe stradă: 
    -Sunteți fericiți cu modul în care merge lumea? Sunteți fericit cu ceea ce face guvernul pentru noi? Sunteți fericit cu viața dvs.? Credeți că aceasta este viața perfectă pentru care v-ați născut? Vă trăiți visele?
    Răspunsul este 100% nu. Garantat! 100% ... Absolut. Oamenii vă vor spune nu, ei nu sunt fericiți legat de niciunul din acele lucruri. Deci, cu adevărat ceva este greșit în mod dramatic.
    Deci platforma pentru plecare, pentru a găsi un nou sistem, este deja așezată. Iar acum noi trebuie să prezentăm un nou sistem, iar eu cred că noi am făcut asta destul de rezonabil cu succes și de aceea mișcarea Ubuntu crește așa de repede, mult dincolo de cele mai nebunești așteptări sau imaginații. Eu am vrut niciodată să pornesc o mișcare, o mișcare globală, nu a fost planul meu.
    Planul meu era să împărtășesc o informație și asta este ceea ce s-a întâmplat.
    Eu aud o mulțime de platitudini hipi ca să ne simțim bine, dar nu aud lucruri practice totuși. Eu pur și simplu aud o mulțime de filozofii acum.
    La lucrurile practice va trebui să ajungem foarte rapid ... ok, hai să facem asta.
    Este important, asta este exact ce vor să audă oamenii. Grozav, grozav, dar cum ajungem acolo? Cum ajungem de aici, acolo?
    Și de aceea este așa de important să împărtășim acești pași practici pentru ca oamenii să-i poată asimila, să se simtă încrezători că nu este doar o chestie de genul "da - sigur - wow".
Așadar, noi trebuie să recunoaștem că ... există deja acolo o comunitate.
    Noi nu vom schimba sistemul în marile orașe și în zonele metropolitane. Acesta ar fi un lucru dificil de făcut. Noi va trebui să ... eu cred că modalitatea de a face asta este să mergem în orașele mici și în micile sate unde putem ajunge la toți oamenii și poți împărtăși noi idei cu ei. Și în esență să schimbăm modul în care gândesc oamenii legat de propriul lor viitor și cum pot începe să lucreze împreună și apoi să devină modelul pentru acest nou mod de a gândi și a unui nou mod de a acționa și de a crea abundență pentru ei înșiși.   ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


Linkuri alternative:   AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...