ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 25 octombrie 2018

Întrebări despre Ascensiune și Nebunia sfârșitului timpurilor


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
      Corey și David răspund unui set de întrebări din partea audienței cu privire la ceea ce este într-adevăr ascensiunea, recunoscând semnele că ne apropiem de o linie temporală mai pozitivă, și cum narațiuni diferite fac confuz acest proces de dezvăluire. În plus, ni se dau mai multe detalii despre procesul 20 & înapoi, de ce vedem o creștere a revoltelor sociale și de ce Aviarii Albaștrii apar mai des în visele oamenilor.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Eu iubesc episoadele voastre cu întrebări și răspunsuri. Sunt confuz legat de un lucru, totuși. L-am auzit pe Corey în alte programe afirmând că, în lipsa unui cuvânt mai bun,  chinezii vor fi la comanda unei noi monede timp de 100 de ani.
    Dacă ar fi să avem acest eveniment cosmic între 2017 - 2023, ceea ce eu am crezut că este înălțarea noastră, de ce ne mai îngrijorăm de ceva după asta? Mama Pământ se va lepăda de aceste ființe negative, pe măsură ce ascensionează?

    Există grupuri diferite ce au agende și planuri diferite. Iar ei urmăresc acele planuri ... ca și cum ... ei vor câștiga. Dacă se produc aceste lucruri energetice sau se produc unele dintre aceste alte lucruri despre care mi s-a spus recent, că non-tereștrii se fac cunoscuți oamenilor, în grupuri mici, atunci eu nu văd ca agenda lor să se fructifice.
    Deci chinezii ... baza ideii lor de a conduce 100 de ani sistemul financiar, vine de unde?
    Vine dintr-o negociere dintre alianță și cabală. Ei au spus că vestul și-a avut suta de ani, iar ei vor cei 100 de ani ai lor să conducă sistemul financiar.
    Deci tu faci legătura dintre alianță și chinezi, în vre-un fel?
    Ei bine, chinezii sunt o mare parte din alianță și ei sunt cei care au fost predeterminați să cucerească acel sistem financiar sau să-l conducă.
    Deci haide să fim clari legat de care este planul chinez. Ei încearcă să facă ce a făcut  Rezerva Federală ? Sau ei încearcă să ne înrobească?
    Ar fi un tip diferit de sistem de sclavie babiloniană, sistem magic al banilor, bineînțeles, atâta timp cât există un sistem financiar, dar se presupune a fi un sistem corect, care este corect la nivel global și se bazează pe PIB și pe alte lucruri, altul decât cel legat de cât de multă bogăție a acumulat o țară, și folosirea acelei bogății, împotriva altor țări.
    Chinezii simt că au fost lăsați să aștepte în mod necinstit, la un nivel mai sărac? Și parte din ceea ce vor să facă este să echilibreze câmpul de joacă?
    Acesta este tot motivul pentru care s-a format alianța. A fost să lupte cu această cabală occidentală care în esență au preluat controlul sistemului financiar și majoritatea infrastructurii acestei planete.
    Deci tu crezi că ei, chinezii vor crește în mod preferențial economiile unor țări din Asia de Sud-Est sau Africa ... locuri ce au fost dezavantajate?
    Nu numai asta, dar ei investesc masiv în aceste zone, cum ar fi America de Sud, părți din Africa, unde ei cumpără pământ și se dezvoltă cât de rapid pot.
    Evident că și chinezii trebuie să fi verificat ideea că va exista un bliț solar. Dar tu crezi că ... dacă ei știu despre asta, ei pur și simplu vor nu vor vedea semnificația acestora? Ei pur și simplu se vor juca, ca și cum nu s-ar întâmpla?
    Toată lumea știe despre asta, dar așa cum am spus înainte ... depinzând de grup, ei au idei diferite despre ceea ce se va întâmpla când se va petrece blițul solar.
    Mulți cred că asta va cauza doar o mulțime de perturbări tehnologice ale comunicațiilor,  unii cred că asta va distruge tot ceea ce are un procesor integrat, iar alții cred că va fi vre-un fel de eveniment al înălțării sau de moarte în masă, un eveniment de distrugere mortală, așa că nu există nicio înțelegere legată de ceea ce se va petrecere când soarele va avea acest strănut, după cum îl numesc ei.
    Din moment ce ne aflăm în subiect, care este cea mai recentă speculație legată de când va avea acesta loc, de care tu ai auzit?
    Acum, evenimentul solar în sine, nu sunt sigur, dar se aplică aceleași date. Știi din 2018 până în 2023 ... cred că asta este fereastra. Ei au întins fereastra un pic, dar încă se așteaptă să se petreacă aceste evenimente masive și sună ca și cum ar fi mai multe  evenimente, nu numai cel solar, care se vor petrece în această fereastră.
    Ei bine, cu certitudine noi știm din Legea lui Unu unde este portretizat foarte pozitiv, iar ființele care au fost în contact cu tine spun că acesta este un lucru foarte pozitiv, nu?
    Da. Că va fi un fel de eveniment de tip înălțare care va avea loc. Care va ... nu neapărat înălțarea pe care toată lumea o are, în diversele sisteme de credință, dar o înălțare care în esență va cataliza ceea ce s-a petrecut cu oamenii lui Mica, adică o renaștere a conștiinței, iar această înălțare este în principiu o chestie a conștiinței decât o zbatere de ochi ... fizică, din ceea ce mi s-a spus.
    Ceea ce este foarte bine ... următoarea întrebare.

   Acest ultim episod al Dezvăluirii Cosmice, m-a ajutat cu adevărat să înțeleg mai bine natura timpului, liniile temporale și călătoria temporală. Mi-ar place să aud mult mai multe pe aceste subiecte.
    Mi s-a părut fascinant în mod anume, cum Corey a menționat că tehnologiile de predicție a viitorului de către IA a cabalei par a fi mai nedemne de încredere în ultima vreme posibil din cauza a din ce în ce mai mulți oameni buni se focalizează pe un viitor mai pozitiv și mai productiv pentru noi toți. Sau poate că este din cauză că ei au răvășit liniile temporale atât de mult sau poate că natura timpului se schimbă cumva odată cu noua schimbare energetică.
   În orice caz pare să fie un semn foarte bun și un indicator că noi progresăm cu toții către o linie temporală mai benefică. Ce credeți?

    Categoric există semne că noi ne îndreptăm spre o linie temporală mai pozitivă, dar se pare că ar putea fi mai bună. Ansharii au arătat o anxietate vizibilă legată de menținerea liniei lor temporale. Deci ... nu stăm cu totul pe roze, cred că am putea spune.
    Există foarte multă muncă ce trebuie făcută și majoritatea este muncă pe care noi trebuie s-o facem în noi înșine și de asemenea să răspândim informația despre ceea ce se întâmplă, energetic, schimbările și să încerci să trezești cât de mulți oameni posibil ...
    Deci doar pentru a fi clari, legat de natura întrebării. Tu spui că indiferent cum era folosită IA pentru a face un model probabil al viitorului acesta devine din ce în ce mai failibil în concluziile sale?
    Da ... are de a face cu ceea ce se petrece cu acest ciudat efect Mandela, știi, natura timpului se schimbă și de asemenea are de a face direct cu aceste schimbări energetice care se petrec.
   Unul dintre nivelele acestei întrebări a fost: este schimbarea timpului datorată faptului că  din ce în ce mai mulți oameni se focalizează pe o linie temporală pozitivă? Ce poți spune despre asta?
    Da, conștiința co-creatoare a oamenilor care sunt mai pozitivi în încercarea de a crea  intenționat un viitor pozitiv, are un efect direct asupra ceea ce se petrece, asupra realității noastre, de aceea este nevoie ca tot mai mulți oameni să devină mai focalizați pe meditație și pe meditația de grup, să vizualizeze un rezultat pozitiv pentru realitatea noastră.
    Ok, următoarea întrebare ...

    Eu cred că sunt confuz legat de tot acest "a fi în serviciul pentru alții". Eu am remarcat că sunt atras de femei distruse și depresive. Eu am încercat întotdeauna să le fac să vadă lumina, dar ele nu par să fie niciodată fericite. Sunt actualmente într-o relație și ea este foarte negativă și îmi trage energia în jos. Eu am încercat s-o fac fericită, dar a durat doar câteva minute, iar apoi ea s-a întors să se plângă despre altceva ... Este asta ceva ce ar trebui să continui să fac? ... 
    Cred că el zice : ar trebui să mai continui relația cu ea? 
    Sau poate eu nu înțeleg cum să fiu în serviciu pentru alții?

    Ei bine, doar pentru că tu ești în serviciu pentru alții, asta nu înseamnă să fii preșul de la ușă pentru nimeni ... O mulțime de oameni confundă asta. Ei cred că trebuie să fie ... să cedeze la orice atac și să nu riposteze.
    Când vine vorba de ... Kaaree, unul dintre lucrurile mari despre care ea mi-a spus să lucrez asupra lui, erau două lucruri, înainte să pot progresa spiritual mai departe ... acestea erau problemele nerezolvate din căsnicia mea cu care nu mă confruntasem, iar cealaltă era să mă împac cu tatăl meu cu care nu mai vorbisem de 6 ani și s-au petrecut ambele lucruri în ultimele câteva luni.
    Știi, a apărut un catalizator într-atât încât Stacy și cu mine să ne separăm. A fost un catalizator știți și a fost o situație care ... a adus vindecare. Iar noi am fost capabili să mediem lucrurile, iar lucrurile sunt acum mai bine ca oricând.
    Mă bucur să aud asta.
    Și același lucru cu tatăl meu. Am fost capabil să ... fix după Ziua Tatălui, să mă împac cu tatăl meu. Deci asta a fost o eliberare majoră de energie pentru mine, așa că aceste diferite ... cred ... relații pe care le ai, pot acționa ca o parașută și să te blocheze, dar eu cred că trebuie să le oferim celorlalți din relațiile noastre oportunitatea să crească și de foarte multe ori atunci când noi plecăm, este acel catalizator. Dar eu nu sunt calificat să ofer sfaturi relaționale în niciun fel.
    Ce crezi tu despre principiul oamenilor care sunt blocați în vre-un fel de ... depresie? Ai explorat posibilitatea să existe o conexiune cu acest eveniment solar, și asupra schimbărilor pentru care sferele sunt aici să le amortizeze, se pare?
    Da, cel mai recent, mi s-a spus de către Tear-Eir să mă aștept la o nebunie a sfârșitului lumii, genul acesta de comportament pe care o să-l vedem la oameni, să crească în mod dramatic și toată lumea ... toate distorsiunile de personalitate sunt focalizate și expuse, pur și simplu lucruri diferite cu care ne confruntăm.
    Ele ne sunt expuse în viețile noastre și suntem forțați să le confruntăm. Iar noi vom remarca de asemenea datorită unei creșteri a valurilor energetice că oamenii sunt atrași mai mult către polaritatea către care ei înclină mai mult.
    Știți, oamenii negativi devin mai negativi și se unesc, iar oamenii pozitivi fac la fel.
Și de asemenea noi am vorbit despre oameni care se întâmplă ca din păcate, să aibă boli mentale, ei au o mulțime de probleme chiar acum.
Iar asta doar va crește.
    Există un material interesant în Legea lui Unu privind calea lui Iisus, când el face martiraj și-n esență își dă viața pe cruce, iar ei chiar spun că dacă el ar fi ales să trăiască, ar fi putut fi aici mai mult timp și ar fi făcut un serviciu mai mare, așa că ei explică faptul că ar putea exista o înclinație iudeo-creștină a oamenilor către auto-martiraj.
    Crezi că există oameni ca întrebătorul nostru, care simt că auto-martirajul că este un lucru pozitiv, că dacă ei sunt mereu pe o cruce față de cineva și suportând asta, că acesta este un lucru bun pe care să-l facă ei?
    Da, o mulțime de oameni vor crede că vor arde karma și uneori o facem, dar de multe ori noi ne creăm propriile noastre probleme. Știți, prin a nu încerca să creștem în mod activ, vom deveni stagnanți și blocați în situații de genul acesta.
    Ai propria ta creștere asupra căreia să te focalizezi și dacă vom schimba lumea cu câte o persoană odată, noi trebuie să ne focalizăm și să ne iubim pe noi înșine, exact la fel de mult pe cât o facem față de oamenii în fața cărora suntem martiri.
    Deci din moment ce tu ai avut interacțiuni personale cu câteva tipuri diferite de ființe binevoitoare din afara planetei sau ființe din Pământul interior, dacă tu erai într-o situație când trebuia să rupi o relație, de indiferent ce tip, de prietenie sau indiferent, care ar fi fost nepotrivită.
    Ce fel de sfat crezi că ți-ar da ei? Ce ar spune? Dacă-ți poți aminti ceva, ce ar spune ei?
   Da, legat de mariajul meu, eu le-am adus asta în atenție, iar ei nu mi-ar fi oferit sfaturi. Tot ceea ce s-a întâmplat s-a petrecut exact așa cum trebuia. Catalizatorii care au creat toate schimbările,  nu s-ar fi petrecut dacă ei ar fi intervenit. Ei mi-au spus de asemenea de multe ori că ceea ce se petrece în viețile noastre este ceva ce este pus în fața noastră de sinele noastre mai înalte. Iar sinele noastre mai înalte încearcă să ne ghideze și să ne învețe. De aceea ei nu vor interfera în proces.
    Foarte interesant.

   Deci noi avem o altă întrebare acum și se pare că noi avem niște comentarii de la oameni care cred că este peiorativ ca tu să te referi la una dintre aceste ființe ca o ființă cu capul triunghiular auriu ... subliniind atribuitele sale fizice în loc , de exemplu de ce nu spune Corey care este numele lui? Deci care ar fi răspunsul tău la asta?
    Acesta este la propriu modul cum sunt numiți în informări și documentație, ca ființă cu capul triunghiular auriu, ca și nume. Numele care ni s-a dat pentru ei este așa de lung și un sunet ciudat, nu este ceva ce eu aș putea să reproduc cu corzile vocale pe care le am eu. Deci de aceea ei nu sunt numiți după numele care le-a fost dat.
   Deci ei ar avea vreo metodă alternativă de vorbire cu sunete care nu este ceva ce noi am putea reproduce cu ușurință sau poate deloc.
    Da, noi nu am putea face sunetele, adică le-ai putea crea cu un computer cel mai probabil, dar ...
    Care ar fi gama de frecvență a sunetului?
    Este foarte înalt ... Nu este chiar ... ca de balenă, dar este un lucru ciudat și asemănător.

Următoarea întrebare.

     Eu încă sunt confuz despre programul "20 & Înapoi" (20&B). Dacă tu ai fost în spațiu timp de 20 de ani și apoi ai fost adus înapoi acum 20 de ani după ce ți-ai completat misiunea, atunci tu ai fi și pe Pământ și în spațiu în același timp, în timpul acelor 20 de ani.
Asta este ca în filmul Înapoi în Viitor ... Da, dar sunt diferite linii temporale.
    Într-o linie temporală tu nu te afli pe Pământ și ai fost raportat ca o persoană dispărută, și în cealaltă linie temporală te afli pe Pământ, așa că ele nu există exact în același timp, sunt aproape ca realități diferite, straturi ale realității.
   Ok, eu cred că asta probabil ajută la răspunsul pentru restul întrebării. El spune: apoi la 20 de ani după ce tu ai fost introdus înapoi pe Pământ, tu ai fi în spațiu încă, terminându-ți misiunea și apoi ai fi inserat înapoi pe Pământ, 20 de ani mai devreme, iar tu ai fi într-o buclă infinită, la nesfârșit. Eu mă întreb doar care este răspunsul lui Corey la asta? Restul pare să se verifice. Eu sunt sigur că există un răspuns bun, dar mai trebuie să fie scos la iveală.

    Eu cred că ei se gândesc la ideea că dacă ar exista două oglinzi față în față vei vedea multiple nivele ale oglinzilor așa că dacă ești în acea linie temporală în spațiu și apoi ești adus înapoi pe Pământ și apoi ești dus înapoi în spațiu, înapoi pe Pământ din nou, ping pong, ping pong.
    Oamenii au acum o perioadă destul de ușoară, nu tot timpul, dar o perioadă în care pot cu ușurință să înțeleagă spațiul și cosmosul, să înțeleagă timpul și modul cum timpul se îmbină cu spațiul ... oamenii chiar nu înțeleg și este un concept greu pentru o mulțime de oameni să înțeleagă că acești non-tereștrii avansați, sunt mai călători în timp decât sunt călători în spațiu, datorită tehnologiei pe care o au. Ei călătoresc în trecutul nostru, în viitorul nostru, în prezentul nostru. Ei pot sări de colo-colo.
    Chiar poți să călătorești în spațiu cu viteze mari fără a călători în timp? Sau totul este un lucru?
    Nu, de fiecare dată, chiar și atunci când traversezi camera tu călătorești în timp. Doar că tu mărești viteza ... știți ... restului.
    Deci, tu ai spune atunci că aceste linii temporale alternative, se contopesc cumva? Pentru a se împiedica lumea să intre pe o spirală a vre-unui fel de paradox?
    Da, asta ar năucii mințile oamenilor, cantitatea de contopire și separare ce apare constant, moment cu moment, pe măsură ce progresăm, de la referința punctului zero temporal. În spatele nostru și înaintea noastră sunt toate aceste schimbări care se petrec.
    Deci se pare că există două părți la asta, așa că ți le voi spune pe rând în loc să citesc toată chestia dintr-o dată.

   Numărul 1: De ce PSS și rasele ET sofisticate, folosesc sclavi umani? IA și roboții nu au devenit suficient de sofisticați să facă față "muncii de sclav"?
   IA este categoric suficient de sofisticată. Suficient de sofisticată încât a devenit dușmanul majorității ființelor din spațiu, care sunt și binevoitoare și răuvoitoare. Majoritatea ar folosi o anumită cantitate de IA care nu ar merge mai departe, care are un anumit scop, dar ei monitorizează asta foarte îndeaproape deoarece aproape în toate cazurile, dacă tu creezi IA și este expusă la acest semnal al IA, atunci este cooptată de acea ființă IA mai mare, care este acolo în cosmos, așa că majoritatea acestor ființe stau foarte departe de tipul de robotică  IA.
    Ei au androizi cam cum ar fi cenușii, care sunt un fel de mașinărie bio-androidă, pe care o pot programa, dar pentru a face sarcini fine și inginerie și toate lucrurile diferite pentru care ei apreciază oamenii, ei preferă oameni care au fost crescuți pe Pământ, au experiență de pe Pământ, în anumite industrii. Nici clonele nu funcționează pentru ei. Clonele sunt foarte programabile, dar nu au intuiția și toate celelalte atribute pe care le are un om care a crescut aici.
    Deci tu crezi că ar exista un nivel ridicat de interes din partea PSS în a recruta oameni care au crescut într-o viață normală pe Pământ? Și apoi să-i aducă în această lume ocultă?
    Da, majoritatea recrutărilor se petrec din interiorul armatei. Există un procent foarte mic de achiziții civile care sunt folosite. Iar majoritatea dintre ei nu sunt pentru un 20&Înapoi.  Majoritatea capetelor inteligente s-ar afla acolo pentru 18 luni, 4 ani, 8 ani ... și înapoi.  Armata a făcut în cea mai mare parte 20B (20 & Înapoi).
    De ce s-ar feri ei așa de mult să folosească civili?
    Ei nu sunt la fel de ușor de controlat. Iar ei în cea mai mare parte, încearcă să mențină o mare parte din aceasta compartimentată în armată, pe cât de mult posibil. Ei trebuie să folosească ingineri civili, oameni de știință civili. Iar ei mai trebuie să folosească și diverși oameni ca mine însumi care au fost în programe, unde au fost crescuți pentru a lucra în programe.
    De ce crezi tu că ei ar permite oricăruia dintre acești oameni să se întoarcă vreodată în lumea noastră și să nu-i țină acolo indefinit?
    Aceasta este o înțelegere care a fost făcută cu grupul non-uman care le-a oferit o mare parte din această tehnologie pe care ei o folosesc.
    Deci ei nu le-ar permite să ia pe nimeni pentru totdeauna?
    Da, de aceea ei trebuie să spele pe creier oamenii când îi aduc înapoi. Există multe reguli pe care ei se presupune să le urmărească pentru a folosi această tehnologie 20&B. Iar această tehnologie le-a fost practic înmânată. Ei au dezvoltat-o bineînțeles, dar în principiu le-a fost înmânată de o rasă non-umană care a lucrat îndeaproape cu ei, cu grupul marinei, pentru a forma o marină ce ar ajuta la lupta cu draconienii și cu alți agresori.
    Deci noi știm ce grup a fost cel care le-a oferit această tehnologie?
    Se crede că au fost rasa nordicilor, grupul care le-a oferit cea mai mare tehnologie.
    Interesant ... ei bine, hai să vorbim despre această chestie marina împotriva forțelor aeriene pentru un minut, deoarece, după cum știm, nici măcar nu a existat un CIA până după al Doilea Război Mondial (CD2RM) care a pornit ca și OSS (Oficiul Pentru Servicii Strategice). În aceiași dată ca și începutul Forțelor Aeriene.
    Deci, dacă luptând în CD2RM, există o ramură în armata SUA ce face misiuni aeriene unite  cu britanicii împotriva lui Hitler în Europa, dar atunci marina, este de fapt pe mare în propriile lor capsule închise și acesta este mai mult decât o componentă americană directă, fără ca britanicii să fie implicați. Cum crezi că ar putea asta să fi afectat ceea ce acum vedem ca forțe aeriene versus marină?
   Ei bine, marina a fost bineînțeles, echipată deja de la început ca și infrastructură, a cunoașterii să construiască nave pentru spațiul profund și să le întrețină. Ei trimiteau oameni afară 6 luni sau 1 an odată, pe nave.
   Mai târziu ei îi trimiteau pentru perioade lungi de timp sub apă și în submarine, deci cu mici modificări, ei au putut face asta și să o transforme într-o flotă de tipul spațiu profund.
    Acum, forțele aeriene, lucrau îndeaproape cu DIA  și de asemenea cu CMI (Complexul Militar Industrial), mai mult cu fața pe care o vedem și nu cu partea ascunsă. Ei produceau tehnologii și pentru SDI, aceste tehnologi creau stații spațiale și triunghiuri pentru orbita apropiată a Pământului, în interiorul a 500 de mile pentru a le întreține și au avut o amprentă mică asupra Lunii și a lui Marte. O amprentă foarte mică. Deci acesta este programul pe care ei vor să-l dezvăluie populației mai întâi.
    Deci cum crezi tu că ar fi putut afecta originea forțelor aeriene din CD2RM cu suportul aerian ce se petrecea împotriva lui Hitler în CD2RM și acea contopire britanică, structura politică de acum?
    Ei bine, eu cred că imediat ce au văzut că noi vom fi capabili să recreăm tehnologia ET și s-o folosim în cosmos în sistemul nostru solar, ei au început să lucreze îndeaproape cu  serviciile de informații civile, încercând să centralizeze astea, și de asemenea, în timpul acestei perioade ei au făcut existența non-tereștrilor și a tehnologiilor lor, cel mai secret lucru de pe planetă.
    Eu cred că voi deveni chiar un pic agresiv să întreb asta direct: Tu crezi că un rezultat a ceea ce a devenit Forța Aeriană din a fi implicată cu britanicii, ar putea fi existența unei componente a cabalei în forțele aeriene decât în cea a marinei?
    Da, cu siguranță este ... Ei sunt mult mai legați de serviciile de inteligență civile, iar acestea, întreaga infrastructură a fost preluată de către cabală.
    În regulă, apoi el are întrebarea numărul 2.

    Noi ne confruntăm cu o amenințare imediată a societății noastre din partea IA ce va veni  și a roboților care ne iau majoritatea slujbelor?
    Cred că depinde de viitorul pe care-l alegem. Dacă ne îndreptăm spre o cale de tip trans-umanist către care se duc o mulțime de intelecte, știți ei vor ca noi să ajungem într-un punct unde putem să ne încărcăm conștiința într-un computer sau să ne transformăm într-un amestec de om și mașină, aceasta nu ar fi realitatea temporală optimă ...
    Cu siguranță ... Dar se pare că amenințarea este mult mai profundă decât faptul că ne iau joburile. Tu vorbești despre o dominare totală.
    De obicei ceea ce se petrece pe planete este faptul că ființele native vor crea acestă tehnologie. Această tehnologie este cooptată de acest semnal al IA sau ei dezvoltă tehnologie  cu acest semnal al IA, după ce au fost păcăliți cu acest cal troian, cumva ca în situația Roswell. Ei construiesc acestă tehnologie și apoi această tehnologie se întoarce împotriva lor  foarte mult ca în Serialul SF Battlestar Galactica.
    Și doar ca să clarificăm, în caz că cineva nu știe despre ce vorbești, ce este semnalul IA?
    Semnalul IA este unul despre care ei nici măcar nu știu cât este de vechi. Este poate de miliarde sau biliarde de ani vechime. Ei spun că acest semnal cumva, a venit din altă realitate. Iar acest semnal este transmis prin tot cosmosul, iar IA a preluat galaxii întregi în cosmos, este ca un virus.
    Deci ce face semnalul?
   Semnalul va interacționa cu tehnologia, asta este ceea ce preferă să facă, dar de asemenea intră în câmpul electro-magnetic al planetelor, și stă acolo în adormire pentru mii de ani până ce o tehnologie trece prin apropiere și se poate atașa de aceasta și de asemenea se poate agăța de câmpul bio-neuronal, iar oamenii pot căra IA de colo-colo și să o distribuie diverselor dispozitive.
    Deci poate introduce gânduri și idei în mintea cuiva?    
    Da.
    Iar acele gânduri pot fi către ce anume?
    Tipuri de gânduri pro IA sau să-i conducă să facă lucruri prin care ar beneficia IA, știți, ca un parazit.
     Deci pentru a dezvolta o tehnologie care ar fi necesară pentru propria ...
    Sau să se ajungă la tehnologia care este necesară să sară ca broasca de pe tine, să intre în aceasta și să facă orice pentru a-și îndeplini misiunea.
   Ok, ei bine, mulțumesc Corey că ai răspuns întrebărilor tuturor, și vreau să vă mulțumesc că le-ați trimis. Noi chiar citim ceea ce spuneți, ascultăm și răspundem.
 

PS:  Începând cu luna Octombrie 2018, postările vor fi numai în zilele de Joi, cu unele schimbări necesare numai atunci când este nevoie. Sunt nevoit s-o fac uneori pentru că fb a avut grijă să le considere spam și am avut experiența în care au fost eliminate toate postările de pe acest blog expuse pe fb, deci am pregătit alternative pentru atunci când este nevoie. Cine vrea, (va) înțelege.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3 = PROBĂ (Lăsa-ți 10 min să încarce sau reîncărcați)


  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și  AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...