ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 13 decembrie 2018

Alchimia si Legea lui Unu


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     David și Corey examinează concepte alchimice și le corelează cu știința programului special secret și Legea lui Unu. În timpul ultimilor 50 de mii de ani, în care Pământul a trecut prin două cicluri ale marelui an, aceste informații au supraviețuit multor cataclisme pentru a ajunge la noi din ținuturile ancestrale ale Atlantidei și Lemuriei. Aceste secrete au putut fi lăsate vizibile pentru noi și atunci ele vor fi spuse prin Legea lui Unu.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Tradiția alchimică este un lucru foarte interesant. Cuvântul Alchimie se pare că este derivat din Al Khemet sau știința Egiptului, și o mulțime de oameni au speculat această idee a plumbului care este transmutat în aur, deși există o practică care face asta, este cumva analoagă transformării sufletului, înălțării corpului de lumină, că acest corp fizic este ca și plumbul, iar corpul de lumină ca și aurul.
    Tu ai întâlnit vreo informație atunci când te aflai în PSS, în legătură cu această idee de transmutare alchimică?
    Nu am văzut informații direct legate de alchimie sau dacă am văzut, nu am oferit atenție, dar cu cât aflu mai multe despre alchimie cu atât mai mult găsesc cum are de a face cu procesul înălțării.
     Așadar, tu ai întâlnit vreodată informații care să sugereze că metalele ar putea să se transmute, așa cum spun alchimiștii că au reușit s-o facă?
    Da, de fapt, când au re-construit ARV-urile (Vehicole de reproducere ET), construindu-și modelele, bazându-se pe acestea, nave ce ne-au fost oferite de către naziști, cred, ei au descoperit că acea coloană centrală din interiorul farfuriei zburătoare care avea mercur în ea, sau vre-un fel de metal galic ... care era rotit în diferite direcții în diverse tuburi din interiorul tuburilor, și îi era aplicat un câmp electro-magnetic foarte înalt, aceasta era parte a procesului electro-gravitațional.
    Când noi am încercat să repetăm acel proces, noi am folosit doar mercur obișnuit. Când câmpurile electro-magnetice înalte erau aplicate mercurului acesta se transforma în aur, arăta cumva ca un coral. Aurul arăta ca un coral.
    Iar acesta a fost testat chimic și confirmat că era aur și nu doar ca și aurul?
    Da, și ei au reprodus asta la universitate, dar ei au luat cantități mici de mercur și le-au aplicat câmpuri electromagnetice foarte puternice și s-au transformat în Aur.
    Chiar? Ei bine, un alt unghi interesant aici este ... atunci când intrăm în știința punctelor vortex de pe Pământ, a Liniilor Ley și chestii de genul acesta am mai mulți informatori care mi-au spus că transmutarea alchimică pentru a o face să funcționeze cum trebuie într-o locație naturală de pe Pământ, trebuie să fi într-unul dintre acele puncte focar. Există ceva legat de fizica de acolo care face asta mai potrivit să se întâmple. 
     Ei bine, acele puncte nodale sunt intrări și ieșiri, portaluri în esență, aceste puncte nodale ... noi am vorbit cum Pământul are o rețea în jurul lui, și fiecare dintre aceste puncte nodale are un anumit aspect care are de a face poate cu o piatră, o piatră cristalină și asta cauzează o conexiune electrică între rețeaua cosmică și nod și în diferite puncte, pe măsură ce se rotește Pământul, și depinzând de locul unde se află față de Soare, acea conexiune electrică ia calea celei mai mici rezistențe și indiferent care nod se întâmplă să fie în calea celei mai mici rezistențe, acolo s-ar deschide un portal.
    Deci este imaginabil deci ca oamenii antici să fi putut determina că  ... având cunoașterea rețelei și cunoașterea că anumite aliniamente planetare ar activa aceste portaluri și că în anumite momente poți face asta să meargă.
    Așa se pare. Există evident o mulțime de chestii foarte electro-magnetice implicate în portaluri așa că poate ei au scopuri multiple pentru acele locații.   Da.
     Tu ai auzit pe cineva care să descrie această idee a ... procesului alchimic? A existat cineva din Programul tău Spațial Secret care să fie foarte mare în societăți secrete și această idee a corpului care este ca și plumbul și trebuie să fie consumat ... transformat?
     Da, o mulțime dintre inginerii și oamenii de știință cu care am lucrat era băgați adânc în treaba asta, vorbeau de toate aceste chestii diferite, dar nu eram interesat, dar eu eram focalizat mai mult pe alte lucruri și evident, lucrurile pe care mi le amintesc sunt lucrurile de care eram interesat cel mai mult. Aceste societăți secrete cunosc învățăturile misterelor, iar eu cred că în aceste învățături există o cronologie mai detaliată despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pe această planetă, în ultimele câteva cicluri.
     Crezi că unele din texte care au fost sechestrate în biblioteca Vaticanului în aparență din librăria egipteană din Alexandria, ar putea avea informații despre acestea în ele?
     Da, cu certitudine, biblioteca din Alexandria, a fost listată în tabletele de sticlă ca fiind în esență, un steag fals, deoarece toată informația a fost scoasă afară și dusă la Vatican. Și în interiorul multor manuscrise diferite din diferite părți ale lumii, există informații care îți indică un bliț solar sau un eveniment solar de vre-un fel.
     Deci în ciuda a ceea ce a supraviețuit despre care am vorbit în "Învățăturile Înțelepciunii" despre blițul solar și așa de multe religii și învățături spirituale străvechi, ar putea fi mult mai multe legat de asta, ce am pierdut și se ascunde în Biblioteca Vaticanului.
     Eu sunt sigur că în mai multe locuri decât aceea, există detalii mai mari despre ceea ce se petrece în timpul procesului.
     În regulă, acum ceea ce eu vreau să fac este să trecem prin câteva citate din Legea lui Unu  despre ceea ce ei numesc "recoltă"... iar cuvântul recoltă este modul cum Legea lui Unu descrie de obicei acest proces așa cum am spus și în alte episoade din "Învățăturile Înțelepciunii" etc, nu vă agățați de acesta, deoarece se pare că recolta se referă la un citat biblic în cartea lui Matei, unde scrie că cei răi vor fi culeși unul câte unul dintre cei drepți, la sfârșitul erei.
    Deci ei folosesc ... că vor fi aruncați în foc ... da, această metaforă a recoltei. Deci ce vreau eu să fac este să vă citesc câteva dintre chestiile pe care le spune Legea lui Unu deoarece sunt o mulțime de oameni care cer clarificare. Legea lui Unu este foarte încâlcită.     ( . . . )


  Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...