ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 27 decembrie 2018

Divulgări Reprimite și Comunicări Coordonate


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Întrebările vin în continuare, iar Corey și David au toate răspunsurile la întrebările dvs. Mass-media continuă să primească informații noi, dar totul rămâne tăcut. Există vreo modalitate de a transmite mesajul Aviarilor Albaștrii la noua generație ? Cu Anshar și alte ființe contactând omenirea, cum puteți distinge între propriile gânduri și comunicarea telepatică ? Există vreun reptilian pozitiv și cum puteți știi dacă ați fost mutat în altă linie de timp ? Răspunsuri la aceste întrebări și mult mai mult.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Poate că asta va fi mai mult o reamintire, dar dacă există facțiuni orientate negativ pe această planetă care încetinesc sau întârzie procesul înălțării, ce putem face noi să combatem asta sau să răzbatem prin aceste bariere ?
    De obicei, ceea ce ei fac să încetinească procesul înălțării, este ascunderea unor lucruri față de voi la un nivel personal. De obicei noi țipăm că suntem persecutați sau atacați, iar dacă ne uităm în profunzime de obicei noi aflăm că ne-o facem singuri.
    Deci, eu aș spune, pentru a răspunde acelei întrebări, să vă focalizați pe voi înșivă,  focalizați-vă pe a lucra cu toate acele lucruri din interior de care voi încercați să vă ascundeți și pe măsură ce veți începe să lucrați mai mult asupra voastră înșivă, atunci cu siguranță se va schimba lumea, cu câte o persoană pe rând, dar oamenii vor privi ceea ce tu faci cu propriul tău lucru cu sine, iar acesta este un bun exemplu pentru ei ... de asemenea.

   Următoarea întrebare:
   Se pare că există niște tactici de întârziere, posibil din ambele părți ale discuției dezvăluirii, privind Antarctica și istoria noastră reală. Se știe ceea ce se întâmplă dincolo de scenă și de ce părem a face un salt mai departe în informație, dar apoi totul se liniștește din nou.      Trebuie să înțelegem că ei nu vor arunca informația despre Antarctica pur și simplu, sau informațiile despre civilizația antarctică de sub gheață, ei nu vor arunca informațiile despre ruinele de pe fundul oceanului, foarte adânci, va trebuie să există un anumit tip de catalizator ca ei să le scape. Și cel mai probabil ar exista vre-un fel de mișcare împotriva puterilor ce există din guvern ... acea va fi vremea să folosească o metodă de mare distragere ... O armă de distragere în masă.
    Da.
    Deci tu crezi că informația despre Antarctica va fi dezvăluită, dar va fi mai mult ca acel as de pe mânecă din final, pentru a scăpa de închisoare?
    Acela este planul, da. Ei vor lansa  acele informații când vor fi nevoiți. Iar lansarea de informații în timpul unei perioade de haos pentru ei, ei speră să fie o trambulină pentru un viitor mai ordonat al planetei prin conducerea lor.

   Următoarea întrebare:
   Ce recomanzi a fi o cale potrivită pentru a înmâna mesajul aviarilor albaștrii, al Legii lui Unu și a Alianței Ființei Sferă generației următoare? Am doi copii care au 7 și 9 ani și sunt foarte curioși. I-am crescut să fie deschiși față de umanitate și spiritualitate, și sunt de asemenea foarte impresionați de ceea ce vorbesc și privesc la TV. Ceea ce cred că suntem noi.
    Eu aș zice să rămânem la esențe cu acea generație așa de tânără. Să-i învățăm să fie în serviciu pentru alții, să-i învățăm că a fi în serviciu pentru ceilalți ... nu înseamnă să-i lași să ți se urce în cap și să continuie să se focalizeze pe ... cred că ei nu au prea multă muncă interioară de făcut în acea perioadă, dar dacă te poți focaliza să fii în serviciu pentru alții, ei nu vor mai avea toate problemele cu care ne confruntăm noi.
   Ai vrei informație despre oamenii care în aparență, locuiesc sub muntele Shasta în Telos, după cum își numesc ei orașul?
   Eu am fost recent la muntele Shasta și nu, nu am primit nicio comunicare de la ei, și nu știu dacă vre-unul din grupurile pe care eu le-am văzut reprezentate în prima mea vizită în Pământul interior, este acest grup? Eu pur și simplu nu știu. Eu știu că există un grup al Pământului interior în acea zonă, dar nu am nicio informație directă despre ei.
                        * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
   Ok, următoarea întrebare, este destul de interesantă:

   Dacă noi avem o super-poartă în afara sistemului nostru stelar, iar cabala încearcă să se folosească de ea pentru propria ei trebuință, nu ar fi accesul tăiat de bariera exterioară pe care o crează acum sferele?
  Da. Ei nu au acces la această super poartă de ceva vreme acum.
   Dar au avut înainte?
  Da. Acela este locul unde avea loc foarte mult comerț.
   Iar tu ai spus anterior că super poarta ar putea merge către alte galaxii nu numai către aceasta?
  Da, merge către alte galaxii, asta este ceea ce o face o super-poartă.

   Ok, următoarea întrebare:
  Mă întreb ce știe Corey despre ființele reptiliene pozitive. Ele există? Și dacă da, tu ai întâlnit vre-una?
   Eu nu le-am întâlnit. Eu am întâlnit ființe pozitive care arată reptilian cumva, dar nu sunt ... exact reptiliene, sunt un tip complet diferit de ... ființă. Acum, am auzit de acest tip de ființă cu aspect de reptilian binevoitor de tip dragon dar nu am experimentat niciodată una.

 Ok, următoarea întrebare: ținând cont de efectul Mandela, dacă trec într-o altă linie temporală cum aș știi cu adevărat că am făcut schimbarea? Interacționez atunci cu diverse versiuni ale oamenilor care sunt în viața mea? Sau acei oameni s-au schimbat împreună cu mine?
    Eu nu pot răspunde pentru toate astea. Adică toată chestia asta cu timpul este așa de dificil să o cuprindem cu mintea. Noi am început să înțelegem cum funcționează spațiul,  cum funcționează spațiul-timpul. Știți, puteți să-l întindeți și sunt tot felul de lucruri pe care le poți face. Dar doar acum am început să învățăm despre timp-spațiu și despre cum putem să-l manipulăm de asemenea.
    Dar tu ai spus de asemenea ... iar noi am discutat cu mult timp în urmă, despre ideea că există un Pământ alternativ ... care are o linie temporală complet diferită față de a noastră și ai spus că este foarte periculos să încercăm să mergem acolo. 
    Aceea este practic o realitate sau dimensiune diferită. Care este diferența dintre o linie temporală și o dimensiune sau o realitate diferită? Acestea sunt lucrurile pe care încercăm să le înțelegem. Acum, întrebarea pusă de asemenea, cum voi fi capabil să știu că m-am ... deplasat între liniile temporale?
    Ei bine, majoritatea oamenilor de pe planetă nici măcar nu observă cu adevărat. Dar începi să remarci lucruri ciudate cum sunt cele din efectul Mandela, iar acela este singurul indicator real pe care-l putem accesa chiar acum, pentru a vedea ... pentru a încerca să determinăm dacă noi am schimbat liniile temporale.
   Unele dintre informațiile pe care le-am primit se preocupă de aceste puncte ale alegerii,  așa că aș vrea să știu ce spui de asta: dacă oamenii au puncte de ales în viețile lor în care ar putea să ia o decizie majoră, ai spune că fiecare decizie are o linie temporală?
   Eu așa cred ... ok.
  Deci ar putea să existe linii temporale alternative în care puteți face alegerea într-un fel și întreaga ta realitate este diferită și potențial tu ai putea să ai oameni care să vadă viitorul sau poți avea un vis profetic să-ți arate cum ar putea fi acea linie temporală pentru tine, dar tu ai putea să faci o alegere diferită dacă visele sunt ca deja vu-urile sau avertismentele din viitor,  tu ai putea să faci o alegere diferită și să modifici viitorul cu acea abilitate profetică.
    Da, și asta se întâmplă în vise tot timpul.
  Deci cum afectează însumarea punctelor noastre de alegere, rezultatul chiar acum? Care sunt punctele de atenție către care noi suntem direcționați, care ar fi alegeri mai bune?
   Ei bine, chiar acum, noi alegem ca și conștiință colectivă ce tip de linie temporală viitoare vrem noi să experimentăm împreună. Deci noi ca și ... un colectiv ne determinăm linia noastră temporală. Nu este ceva ce se bifurcă în mod natural. Noi suntem cei care schimbă liniile temporale.

Ok, următoarea întrebare.
      Care sunt consecințele forțelor negative care încalcă legile celeste ale liberului arbitru   după cum par s-o facă?  Din ceea ce văd eu, singura repercusiune pentru ființele rele când interferează cu rasa umană, este că au un succes incredibil fără niciun obstacol pentru agenda lor malefică, ce se desfășoară de eoni. Cum am putea să câștigăm acest război dacă nu ne aflăm într-un câmp de joacă echilibrat?
    Ei bine, noi vedem asta doar aici la noi pe Pământ. Noi vedem oameni orientați negativ care par să scape în întreaga lor viață fără niciun semn că îi prinde din urmă karma. Acea karmă tinde să se adune și apoi îi lovesc cu o forță completă mai târziu. Apoi vezi ființele pozitive care par să aibă tot felul de probleme. Eu cred că este probabil destul de aproape de același lucru cu: precum e sus așa e și jos.
    Ei bine, un mod cum a fost pusă această întrebare, cred că trebuie să fie clarificat. Iar asta este: nu ai spune tu că negativul nu înseamnă doar încălcarea legii cosmice. Ei sunt chiar foarte grijulii despre modul cum urmează legea. Ei nu pot face chiar tot ce vor.
    În principal ei încearcă să șunteze legea, dar da, vor încălca legea. Și există ramificații.  Dacă ei ... foarte mult din chestia asta este cumva echilibrată între bine și rău, cum ar fi Acordurile Mohamed, unde există grupuri negative și pozitive care sunt semnatare ale acelei înțelegeri.
   Acum, dacă unul dintre grupuri decide să ... știți, 4 dintre grupuri au decis recent că nu vor mai urma acordurile, indiferent că sunt pozitive sau negative există ramificații pentru asta.
Deci, dacă nu există o poliție karmică sau energetică, există o poliție la alt nivel.
    Nu ai spune că principiile cosmice ale vrăjitoriei cabalei după cum a zis prima dată astrologul elisabetan John Dee, ei trebuie să ascundă asta la vedere ... spune-le ceea ce facem. Cumva ei dezvăluie ceea ce fac în diverse moduri, dar asta îi pregătește pentru o eventuală înfrângere ... ei nu sunt indestructibili, din acest punct de vedere.
   Da, iar ei nu expun asta deoarece există ceva ce ei fac din tradiție sau ceva.
Ei fac asta ca pe o cale de a face asta să se petreacă, deoarece atunci când ei expun în public asta este însămânțată în conștiința noastră co-creatoare și după cum am afirmat de multe ori anterior, ei vor folosi filmele, televiziunea, atacuri steag fals pentru a ne face să catalizăm acele semințe cu emoțiile noastre și le facem să se împlinească. Acesta este secretul magiei lor.
   Deci în aceiași direcție, ei sunt de fapt foarte vulnerabili, deoarece ei și-au revelat agenda nouă, tot timpul.   Corect.         ( . . . )


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative:   AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. FOARTE INTERESANTE ÎNTREBĂRILE ,DAR ŞI RĂSPUNSURILE ...PE MĂSURĂ.Marian,mă gîndeam la rasa aia CANINĂ...care poate să şi folosească un limbaj universal....cumva AKADIAN ?.... CUM NE-AM COMPORTA NOI CU EI,CUM AR REACŢIONA EI ÎN PREZENŢA NOASTRĂ,ŞTIUT FIIND FAPTUL CĂ EI SÎNT DOAR COMERCIANŢI.... CE AM AVEA NOI INTERESANT DE VÎNDUT LOR,GÎNDINDU-NE CĂ PE AICI NU SE PREA GĂSESC LUCRURI SAU MĂRFURI care să le stîrnească interesul....

    RăspundețiȘtergere
  2. Da George, este prima oară când vorbește despre această "rasă canină", numită canină datorită capului de câine ce îl au spre deosebire de capul nostru sferic-oval. Ca limbaj universal, bănuiesc că ar fi posibilă comunicarea vocală printr-un limbaj universal (posibil akadian, de care vorbești tu), telepatie (pe viitor sau de către unii semeni ai noștri ce pot folosi această comunicare) sau o altă modalitate sau limbaj. Despre comportamentul nostru cu ei ... vom afla la momentul potrivit, se poate și chiar se face comerț sub diferite forme cu diferite produse și mărfuri. Îți răspund cu ceea ce se găsește în episoadele traduse, evit prea multe păreri personale. Cu cât punem mai multe întrebări, cu atât mai multe sunt de pus. Deci, părerea mea, răbdare și discernământ. Este o zonă nouă de cunoaștere, unde acum facem doar primii pași.

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...