ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 20 decembrie 2018

Întâlniri cu ființe cu 3 degete


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Pete Peterson.        
     Pete relatează primele sale întâlniri cu ființe extraterestre de trei degete, incredibil de asemănătoare cu mumiile recent descoperite în Nazca, Peru. Funcția lui principală era de aplicarea ingineria inversă în panourile de control ET, multe dintre acestea fiind concepute pentru ființe cu 3 degete. Aceasta i-a permis să aibă contact direct cu specii care au creat aceste nave, într-o formă că a putut descifra cum vorbeau și mergeau acestea.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Ei bine, tu ai văzut filmul nostru de la seria Dezgropând Nazca ... da ... iar aceste corpuri au fost găsite fix în acea zonă de la Nazca unde tu ai spus că ai intrat în aceste tuneluri. Deci eu sunt curios dacă tu simți că există o conexiune între tunelurile pe care tu le-ai văzut și indiferent ce ar putea fi aceste mumii?
    Oh, absolut.
    Ok, ai putea să ne explici care este conexiunea?
    Ei bine, conexiunea este că aceștia sunt cei care le-au construit.
    Tunelurile subterane ... Da.
    Tunelurile au fost construite și apoi au fost modificate de-a lungul anilor. Adică puteai vedea că există diferite tipuri de sculptări, tăieri sau metode de golire pe care tu le-ai utiliza.  Se pare că unele fuseseră făcute de mână, cele mai timpuri erau făcute de mână. Apoi, acelea erau conectate, după ce acelea au fost construite, ca și cum ar fi fost mici orașe poate, atunci erau conectate și de obicei cu fiecare din ele, existau ceva ... fenomene de suprafață ... care ar fi arătat ... știți, ele ar fi apărut sus din pământ și ar fi realizat niște fenomene de suprafață, cum sunt liniile ... de la Nazca și în anumite situații ai fi putut spune că ele ar fi fost menite să fie văzute de undeva de departe din afara spațiului și folosite pentru a spune  asta este pentru asta ... șamd.
    Tu ai vreo dovadă că de fapt liniile de la Nazca cu locul unde sunt tunelurile în subteran?
    Oh, absolut ... chiar? Da. Poți vedea pe unde ies afară din pământ ... și acolo sunt liniile.
   Cine crezi că a luat toate chestiile alea?
   N-am nicio idee.
   Eu m-aș gândi că oamenii le-ar fi pus acolo deoarece eu cred că o mulțime dintre acele  lucruri erau statui religioase ... iar asta este doar o presupunere pe care o fac, dar ce altceva ar putea fi?
   Adică nu era muzeul De Gaulle sau de artă modernă din Paris.
   Tu ai vreo dovadă că ar fi putut fi guvernul SUA cel care a luat toate lucrurile acelea?
   Sau ar fi putut fi ca o ... Eu nu cred că SUA a fost implicată peste oamenii de acolo de jos.  SUA nici măcar ... noi nici măcar nu am avut genul acela de ... arheologie la acea vreme.
    Așa ... nici măcar în lumea secretă?
   Nici măcar în lumea secretă, adică noi eram prea ocupați încercând să mâncăm, să găsim vre-un loc să mâncăm și să ne ascundem de animalele sălbatice ...
   Da ... tu ai raportat vreodată descoperirile tale guvernului SUA, despre ce ai văzut acolo?
   Foarte puțin ... chiar? ... ceva bineînțeles, iar uneori eram întrebat. Adică aproape mereu ei știau unde am fost și cu cine fusesem ...
   Și ce ați găsit voi tipilor?
  Oh, spune-mi despre asta și asta ... Dar în niciun caz la dimensiunea cuiva care era cu adevărat interesat. Adică eu aș fi fost foarte interesat, noi nu aveam pe nimeni care să facă asta, chiar dacă noi aveam dispozitivele care făcuseră tunelurile, eu cred că a fost ... dacă ei cred că s-au uitat la aceste tuneluri și au încercat să-și dea seama cum erau făcute ...
   Se pare că USA are mașini de făcut tuneluri posibil încă din anii 60 ... care puteau avea chiar o viteză decentă.
   Ei bine eu am văzut o mulțime dintre lucrurile astea funcționând ... diferite tipuri, și abia în ultimii 20 de ani cred, din ce știu eu, nu am avut unele de mare viteză. Noi avem câteva acum, dar ... o parte din problemă a fost, din nou, energia scumpă energia ce topea așa de multă rocă  ... Noi o fărâmițam ... o mare parte din aceasta era fărâmițată și scoasă afară, iar apoi am topit roca și am căptușit exteriorul ... sau în acest caz interiorul, asta pentru a împiedica să cadă roci sau să se scurgă apa și ... bineînțeles ... și chestii de genul acesta ... mereu este apă în subteran.
    Ok, dă-mi voi să te întreb asta: unele dintre lucrurile pe care le observăm la aceste mumii, par să fie un tip de ființă mai mult reptiliană ... Și sunt curios din moment ce și tu ai fost capabil să întâlnești ET în domeniul tău de lucru cu guvernul, ai văzut vreodată vreo ființă care avea 3 degete?
    Hai să pornim cu asta în primul rând.
   Da. Și cum arătau? Ne poți oferi o descriere?
    Foarte subțiri ... brațe luni, unghii lungi, picioare lungi, corp lung.
   Cei care sunt în Dezgropând Nazca, crezi că ei au crescut pe Pământ?
    Sau tu crezi că ... Nu.
   Nu?
    Eu sunt sigur că au făcut asta o perioadă de timp, dar nu au venit de aici. Nu există o înregistrare continuă a evoluției.                           ( ... )


  Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...