ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 14 martie 2019

BAZE SUBMARINE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode. 
     Corey ne detaliază cum se construiesc baze secrete sub oceanele noastre, cam de atâta timp de când se construiesc stații spațiale în lumi îndepărtate. Mai mulți informatori au ieșit la lumină vorbind despre diferitele baze clandestine; toate acestea fiind conectate printr-o amplă rețea subterană. Cine a construit aceste baze subterane ? Doar urmărind fluxul banilor vom ajunge la un răspuns.  Deși acestea au fost construite cu elan și în mare secret, aceste baze sunt vulnerabile la atacuri cu tehnologie avansată, ținând cont că lupta dintre Cabală și Alianță continuă.       
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.   Unii oameni, de fapt mulți oameni, sunt familiarizați cu aceste imagini ciudate care circulă pe internet "dintotdeauna", a acestei mașini foarte mari de făcut tuneluri unde scrie US Air Force, este complet albă și poți vedea acești tipi lângă aceasta, iar ei sunt ca niște pitici pe lângă aceasta.
   Ce este această mașină? Sunt ei capabili să sape tuneluri sub Pământ? Despre asta este vorba?
   E ca o cârtiță, mașină de sfredelire, o mașină nucleară de făcut tuneluri care sfărâmă și vitrifică roca pe măsură ce înaintează ... ei au tipuri și mărimi diferite.
   Dar eu cred că cea despre care vorbești, cea gigantică, crează imense ... tuneluri prin tot feluri de tipuri de roci, cât de mult vrei tu să meargă. Iar ei au făcut tuneluri ce trec pe sub oceane, din continent în continent.
   Deci doar pentru a fragmenta asta un pic, tu crezi că ... au fost create orașe subterane? Tu crezi că ele există?
   Eu știu asta ... am văzut imagini, am văzut filmări. Dacă ai vedea filmările câtorva dintre aceste locuri, ai crede că te uiți la un mall de lux sau la un hotel în Dubai ... ele arată foarte futurist ... iar de multe ori în mijloc sau cel puțin secțiuni, sunt zone larg deschise, iar pe exterior, de-a lungul marginii exterioare ar fi începutul a locului unde tu intri în complexuri, și apoi merg mai departe în exterior în interiorul a ... ceea ce cred că a fost un perete al cavernei, pe care l-au construit, iar imaginile pe care eu le-am văzut, luate ca dintr-o dronă, mergând în jos și puteai vedea lifturi curbate uriașe ...
  Iar acesta este genul de lucru pe care l-ar arăta oamenilor care ar dori să intre în programul spațial secret (PSS) să le spună că, știți, noi avem baze în afara planetei care sunt la fel de avansate ca cele din The Jetsons. Astea sunt evident construite pentru elită, căci cele militare sunt mult mai spartane, iar când te afli în ele tu ai știi că este o mare diferență, decât dacă te-ai afla într-o bază de deasupra solului.
    Ei bine, asta sună un pic diferit, ceea ce descrii decât cred eu că ar fi percepția multor oameni ... eu cred că majoritatea oamenilor când s-ar gândi la o bază subterană ei și-ar imagina că o anumită cantitate de sol ar fi săpată, iar acel pământ este clădirea, așa că tot ceea ce vei avea sunt camere și coridoare.
    Ei au  de asemenea și din acestea.
  Au?    
    Da. O mulțime dintre ele sunt construite într-un fel în care au coridoare foarte lungi și înguste  care sunt săpate ... iar acestea ar fi ... unul lângă altul, sau câteva unul lângă altul, și câteva care se întorc în sens opus, cred că perpendicular, iar apoi, am avea aceiași cantitate mergând în acea direcție, în direcția opusă, care ar fi conectate, iar acelea sunt cele care de obicei nu sunt așa de adânc în sol. De obicei se află direct dedesubtul unei vre-un fel de baze deja existente sau a altor structuri. 
   Acestea sunt mereu excavate din pământ, sau ... ?
    Nu ... de-a lungul anilor ei au folosit multe tipuri diferite de căi de a face asta, folosind convenționalele ... sau cred, tipul inițial de explozii nucleare pentru a exploda cavități, în care s-ar vitrifica o mulțime din rocă, iar o mare parte ar colapsa înapoi în interior, iar ei ar intra și ar curăța pentru indiferent ce au nevoie, iar apoi ar termina-o.
    O parte din ea ... deci astea sunt bombele nucleare subterane tipice? Care vor goli cavități mari chiar dacă este rocă solidă acolo jos? 
   Corect. Iar apoi, de foarte multe ori ei ar săpa găuri foarte adânci, ar pune explozibil de foarte mare putere, lucruri ce explodează cu peste 10 km/s, ce transformă roca în praf,  indiferent cât este de dură este. Iar apoi o excavează. Și bineînțeles, avem și mașinile de  sfredelit tuneluri, iar în timpurile mai recente au următoarea generație de tipuri de  explozibili, care atunci când sunt detonați care lasă în urmă o gaură mai de dorit, mai sferică, în rocă, care de asemenea nu are aproape nicio radiație.
   De când știi tu că au fost construite aceste baze subterane prima dată? 
 Noi construim baze subterane încă de dinainte de Primul Război Mondial (WW1) care ... înainte de WW1?
   Da, erau destul de impresionante. Dar, atunci am învățat noi cu adevărat. Nu a devenit cu adevărat o chestiune presantă să avem baze militare subterane adânci până în era nucleară.
Și până în era când nu numai că am avut arme nucleare, dar sisteme de livrare care erau un fel de distrugătoare de buncăre, care puteau livra arme nucleare adânc sub stratul de rocă,  înainte să detoneze. Deci ei au trebuit să facă față sistemelor de arme, care apăreau și se dezvoltau. Pe măsură ce sistemele de arme au fost dezvoltate să elimine baze militare  subterane adânci, cu atât au mers mai adânc și cu atât au devenit mai sofisticați.
    Nu devine o problemă cu Pământul care devine mai cald, pe măsură ce te duci mai în adâncime? Cum ocolesc asta?
   Ei chiar au un control al mediului înconjurător al acestor ... Acestea sunt sisteme închise ... tot aerul, totul, sunt sisteme închise. Iar într-un sistem închis tu poți să presurizezi și să controlezi atmosfera.
   Deci tu spui că unele dintre cele care oamenii noștrii le-au construit ... chiar au clădiri în ele ca și cum te-ai uita la un oraș?
   Câteva dintre cele care chiar au fost construite ca și orașe, orașe subterane pentru ceea ce noi am numi elita și familiile lor, pentru a scăpa în ele. Ei au, așa cum am vorbit despre câteva dintre aceste civilizații ale Pământului interior.
   Ei au copaci acolo jos și lacuri și râuri, genul acela de lucruri, dar și clădiri?
 Ei au hidroponice și au de asemenea viață vegetală, pentru a ajuta la crearea vre-unui fel de echilibru cu purificarea CO2-ului și de asemenea cu sistemele lor de apă, este un sistem închis, așa că ei chiar au genul acela de lucru, dar eu nu știu amploarea acestuia.
   Cum găsesc ei o sursă de apă? Ei sunt capabili să se conecteze la acvifere sau la râuri subterane?
   Problema este să țină apa afară.
  Chiar? Să mergem acum la Phil Schneider care este un informator care a vorbit în public despre bazele militare subterane adânci, după cum ai spus sau DUMBS și ... la acea vreme Schneider a fost foarte ridiculizat de majoritatea celor din comunitatea OZN, dar la scurtă vreme după ce a ieșit în public el a murit, iar de atunci ... o mulțime dintre lucrurile pe care le-au spus și alții, par să valideze mărturisirea lui Phil Schneider.
   Da ... există baze subterane și amenajări peste tot, în orașe de peste tot. Adică există oameni care intră în clădiri, unde iau lifturi care sunt lifturi de serviciu despre care restul publicului nu știe și merg în jos câteva etaje, mai jos decât oricine care lucrează în clădire, ar știi ... s-ar urca într-un sistem de trenuri subteran, și ar fi transportați oriunde în lume într-o oră sau două, unde ei pot lucra în aceste buncăre subterane și amenajări. Iar ele cu certitudine sunt răspândite peste tot.
   Ei bine, haideți să ne aruncăm o privire la această hartă pe care Phil Schneider a desenat-o manual deasupra Americii, ce arată o serie de cercuri unde sunt bazele și o serie de linii între ele, care ar reprezenta sistemul de tunele.
   Este foarte incompletă.
 Tu spui că este total incompletă?
  Oh, da.
 Ok, de ce ai spune că este incompletă?
  Pentru că sistemul de trenuri subterane merg ... pe sub oceane ... merg către Australia,  merg către Europa, merg către Asia, sistemul de trenuri merge peste tot. Există și baze subacvatice ... sunt sub ... există și baze care sunt sub apă, pe suprafața fundului oceanului,  și există de asemenea ... baze subterane dedesubtul fundului oceanului.
   Ei bine, unii oameni ar putea avea probleme cu asta deoarece în mod normal, doar pentru a duce un submarin acolo, ca un batiscaf sau una din chestiile pe care ei le-ar folosi pentru a încerca să filmeze fundul oceanului, presiunea devine foarte mare pe măsură ce mergi tot mai jos, deoarece există așa de multă apă acolo, deci bazându-te pe înțelegerea ta, cum au surmontat aceste probleme pentru a face aceste baze submarine?
    Tipul de bază despre care-ți voi spune chiar acum, nu-l vei găsi în Groapa Marianelor, nu construit de noi, în orice caz, dar am avut un inginer care mi-a descris cum au construit o anumită bază cu domuri care sunt coborâte în apă, poziționate de marină, iar apoi se aplica un beton subacvatic ...
    Domurile erau amplasate deasupra fundației, iar apoi apa era pompată din interiorul domului. Iar apoi, presiunea oceanului crează o sigilare chiar și mai strânsă din modul în care este conceput. Este un tip de beton care este fundația ... el intră pe dedesubt și apare în interior. Acestea nu sunt domuri uriașe așa cum te-ai gândi din filmele SF, dar pot exista colonii de domuri, care sunt conectate împreună.
    Din ce material este creat domul? Cum arată?
 Din vre-un fel de acrilic sau plastic, nu știu, de vre-un fel.
   Are vre-un fel de transparență sau este solid?
 Este cumva opacIar apoi ei construiesc în interiorul acestuia. Iar apoi, din nou, există expediții ale marinei care au mers și au găsit caverne subacvatice frumoase care conduc  către zone subterane care sunt perfecte pentru sigilare și pompare a apei în afară, s-o presurizeze și să construiască o bază. Ei au făcut asta și au creat câteva baze submarine.
Există una despre care au existat multe speculații ... unii oameni au zis că a fost o înșelătorie, dar există o deschidere pentru un sistem de baze subterane pe care-o folosesc submarinele,  pe costa Californiei care cred că a fost surprinsă în imaginile din satelit și au existat o mulțime de discuții pe internet despre asta, iar apoi cumva a murit. Că ar exista o ușă care în mod normal ar fi închisă, care se potrivește trăsăturilor fundului oceanic și era larg deschisă, iar acolo submarinele intră și merg către un lac care este în Nevada sau ... cred că este în Nebraska. Da, Nebraska ... "Marina" din Nebraska. Da, și vor apărea într-un lac sau vor sta dedesubt și nu se vor ridica la suprafață, dar e suficient de largă pentru submarinele nucleare, să călătorească într-un sistem de caverne subteran ... este ca o bază submarină aflată sub apă.
   Hai să vorbim doar în generalități acum, deoarece eu cred că răspunsul pe care-l vei oferi este destul de șocant: cât de multe baze am construit subteran sau submarin, în civilizația noastră modernă, de care tu știi.
   De la cele mai mici la cele mai mari, sunt sute, sute de baze, iar pe măsură ce am construit baze, sau am făcut tuneluri pentru baze am dat peste multe baze subterane antice ale altor civilizații sau baze actuale ale non-umanilor, deci se întâmplă foarte multe acolo jos, există o mulțime de tipuri de baze așa că există ceva bunuri imobiliare adânc în subteran, pentru a face lucrurile în secret și toate ființele care fac lucruri secrete, incluzând programul nostru special de acces, pe care oamenii de acolo de jos îl realizează.
    Cum ar putea ei să plătească pentru un program de construcții așa de masiv?
 Tu presupui că ei se vor duce la DoD oferindu-le o listă de cheltuieli și investiții, că plănuiesc și obțin aprobări și apoi merg și scot banii aceia din buget și angajând acest contractor și acel contractor, să vină și să facă toată treaba asta și apoi să-i plătească cu un cec ... tot ceea ce se face se face fie cu programele spațiale mai inferioare, serviciile de informații militare se fac cu bani de pe droguri, bani spălați din alte tipuri de activități ilegale sau sunt realizate cu fonduri delapidate din alte lucruri cum ar fi poate, securitatea socială. Dar ei găsesc o cale să facă lucrurile să se întâmple, când au nevoie de asta.
  Când ne uităm la genul de muncă care ar fi implicat în construirea zgârie-norilor, vorbim de contactarea unui număr imens de contractori, un număr imens de logistici și suport, care să aducă toate acele materiale de construcție și materiale structurale, există acolo vre-un fel de ... infrastructură subterană vastă de muncitori care pur și simplu locuiesc în subteran, care sunt disponibili să construiască lucruri noi de acest gen?
  Căci evident, dacă ei construiesc lucruri în subteran și folosesc oameni de la suprafață asta ar crea o problemă de securitate, m-aș gândi.
  Corect ... un grup mare care mențin sistemele lor subterane și oamenii care le construiesc ... ei bine, ei locuiesc destul de mult acolo când le construiesc, dar ei nu sunt sechestrați acolo jos. Ei sunt o parte a acestui complex militar industrial (CMI) și sunt recompensați la greu  pentru munca care-o fac ... Acum, dacă acești oameni ar fi sechestrați acolo jos, iar procedurile de securitate ar fi fost aplicate astfel încât noi să nu auzim sau să vedem vreodată pe vre-unul din ei, noi nu am știi nimic despre aceste baze.
   Asta este ceva ce ar fi făcut în primul rând de țările controlate de cabală? Sau există acolo și alte țări care sunt mai puțin orientate către cabală, cum ar fi să zice India sau China, care fac asta de asemenea.
  Aproape fiecare țară la care te poți gândi face asta la un anumit nivel.
   În aceste țări care nu fac parte din Cabală, acele baze sunt deconectate de bazele cabalei ... ?
  Absolut ... ok.
Deci nu este ca și cum toate ... împreună.
  Nu, sunt independente. Majoritatea bazelor sunt independente. Există doar câteva ... adică nu doar câteva, dar un mic procentaj care fac parte din această rețea subterană ... un mic procentaj din ele, la scară globală. Marea majoritate a lor, sunt construite să fie independente și să găzduiască un anumit  număr de oameni, oriunde de la 10, 20 până la 100 de ani ... și să-i susțină.
   Ce folosesc pentru energie, pentru  a avea electricitate acolo jos?
 Ei bine, unele din ele folosesc energia geo-termală, iar altele folosesc hidro-dinamica, iar altele folosesc sisteme de energie secrete.
   Se pare că ar trebui să fie un număr decent de oameni, care locuiesc acolo jos în mod continuu pentru a menține toată această infrastructură în funcțiune.
  Da, ei văd asta ca pe un bilet de aurcăci în caz de catastrofă deasupra solului, iar ei nu vor pune asta în pericol, dacă ei cred că au un bilet de aur pentru ei și familia lor, să ducă familia lor acolo jos. Ultimul lucru pe care-l vor face este să pună în primejdie familia lor care să fie lăsată la suprafață în cazul vre-unei catastrofe.
   Există oameni care se află acolo jos de generații și nu au mers niciodată înapoi la suprafață?
   Acesta este cel mai probabil cazul pe care l-am auzit pe bazele din afara planetei.
 Ce număr al personalului total crezi tu că ar exista, de care să știi tu?
   Nu există nicio modalitate prin care eu aș putea să ghicesc/estimez, dar acum sunt mai mulți decât oricând ... toate informațiile care vin (cred că vom folosi termenul cabalei),  grupurile cabalei au dus acolo provizii, instrumente, bunuri militare, bunuri personale și familia către aceste baze. Una dintre cele mai avansate baze a fost construită subteran în Brazilia. Este una în care există foarte multă activitate, o mulțime de containere de transport, o mulțime de provizii, foarte mult personal care s-a mutat acolo jos, iar asta a fost raportat de câteva surse diferite și se petrece de peste 6 luni.
   Tu ai auzit vreo informație tu însuți despre câteva dintre aceste baze ca având vreo vulnerabilitate sau care să poată fi eliminată sau distrusă în vre-un fel?
   Da, au existat câteva dintre aceste baze care au fost atacate, câteva dintre bazele mai vechi,  sau bazele mai aproape de suprafață, de aceea ei au băgat așa de multe resurse să construiască aceste baze mai avansate, cum este cea despre care vorbesc din Brazilia, despre care am auzit referințe ca fiind o bază "Zazi" și alți câțiva termeni, deci categoric este o bază cu regim fascist de timp nazist al cabalei ..Zazi este similar cu Nazi, deci ... da, atunci când grupurile se mută în America de Sud încep să se ducă prin numele de afacere și grupuri de coaliție de afaceri ei încep să se ducă prin Zazi ... și se întâmplă ca toți să fie germani cu legături cu Germania nazistă.
    Tu știi de vre-un grup ET, din timpul petrecut în programul tău spațial, care să aibă o tehnologie suficient de avansată, în care tuneluri lungi ca acestea să poată fi construite cu o ușurință excepțională, mult mai ușor decât facem noi cu aceste sisteme de făcut tuneluri prin sfredelire controlată nuclear, pe care le avem?
   Da, aceste "ambasade" ET după cum le numește PSS, arată ca niște diamante tăiate cu laserul și simetrice și sunt construite aproape imediat.
   Deci ei au vreo cale să se descotorosească de material, ei nu trebuie să golească în afară, există ceva ce-i scapă de rocă?
   Imediat ce atingi o anumită etapă și înțelegi că totul este o vibrație este o joacă de copil pentru ei să manipuleze materia. Pentru noi este o adevărată contorsiune mentală să încercăm să ne dăm seama cum funcționează acea magie, dar pentru ei este ... ei înțeleg asta așa cum noi înțelegem cum funcționează valurile pe planetă.
    Cât de multe dintre aceste sute de baze de care ai vorbit, au ET în ele cât și oameni? Ele sunt în primul rând ale noastre sau sunt conduse și deținute împreună uneori?
   Bineînțeles că unele din ele sunt operate împreună, eu nu am această informație, dar știu că majoritatea dintre ele sunt pentru R&D (cercetare și dezvoltare).
   Mai vreau să abordezi un ultim lucru chiar acum, când sfârșim episodul și acesta este:
oameni din toată lumea aud aceste sunete foarte înfricoșătoare profunde, de trompete, iar eu am informatori cum este Jacob din programul spațial, care mi-au spus că există aceste deschizători de aer în aceste baze subterane, iar ei le pot deschide parțial și să le închidă și să ventileze aerul prin ele și este ca și cum ai sufla într-o trompetă și se obține acest sunet  rezonant foarte puternic.
   Tu știi cumva dacă ei aceste irisuri de metal, ce pot fi folosite așa care se pot deschide și închide pentru ventilarea aerului?
   Din când în când ei curăță aerul ... ei reciclează aerul, dar unele dintre aceste sunete trompetă pe care le aud oamenii la o scară largă, pe ceruri, sunt de fapt ... o undă de șoc energetică care vine de la soare cauzând, nu chiar un cutremur ceresc, ci sunetul ce vine de la energia ce vine de la soare, care interacționează cu atmosfera superioară.
   Tu știi cumva dacă ar exista vreo cale ca ventilând aerul dintr-o bază subterană ar putea cauza acel sunet de trompetă?
    Cauzează un sunet cu adevărat ciudat aproape ca o sirenă de tornadă.
  Deci tu spui că aceste sunete ar putea fi un rezultat al aerului care ar fi ventilat periodic din aceste amenajări subterane.
    Corect, uneori ... coloana de metal vibrează. Da, ei reciclează aerul din când în când.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Iată câteva detalii despre mașinile de făcut tuneluri oficiale, deci primitive față de cele folosite de cabală, PSS și alte rase de ET.  Pentru curioși, urmăriți video în Engleză: Link 1,   Link 2Link 3  și multe altele pe internet. Detaliile prezentate sunt orientative, pentru a avea o idee despre acestea.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Sper că v-a plăcut. Vă mulțumesc că vă uitați.
 

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative:    AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...