ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 7 martie 2019

Operațiunea HAOS


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode. 
    David și Corey  explorează noțiunea că operațiunile sub acoperire ar putea fi  mașinațiuni ale diferitelor think tank-uri (grupuri de reflecție), care văd haosul necesar pentru a ajunge la ordine. Fără îndoială, mai întâi trebuie să creeze haos pentru a crea ordinea lor ideală (alte surse vorbesc despre crearea întenționată de probleme, la care populația reacționează cerând soluții și desigur elita apoi impune o rezolvare convenabilă ei, conform propriei agende. Vi se pare cunoscut ? Vezi 11S, David Icke, steaguri false etc.=notă blogger)  Potrivit relatează Emery detalii despre anumite operațiuni secrete, începem să vedem că umanitatea este prinsă în mijlocul a diferite conflicte terestre și participarea unor fracțiuni din alte lumi. Pentru a depăși aceste comploturi, populația Pământului trebuie să-și amintească că depinde de noi înșine să folosim adevărata capacitate de a modifica viitorul planetei noastre și a locuitorilor ei, conform propriilor interese.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Eu vreau să vorbesc un pic despre Operațiunea Northwoods. Aceste documente chiar au fost aprobate de Șefii Uniții ai Personalului, în timpul administrației Kennedy.
   A existat o aprobare pentru un plan de a falsifica deturnarea avioanelor cu pasageri și să dea vina pe Cuba ca să creeze un motiv ca ei să invadeze Cuba.
  Acum, în primul rând, eu cred că ceea ce vreau să te întreb este: tu ai întâlnit vreodată operațiunea Northwoods sau alte planuri asemănătoare cu acestea, în interiorul guvernului?
   Planuri asemănătoare, da.
  Ei bine noi chiar știm că documentele Northwoods sunt autentice, căci au fost eliberate oficial de către guvernul SUA, declasificate, nimeni nu a vorbit despre asta ...
   Una dintre eliberările lor tăcute ...
 Da, iar unul dintre lucrurile care sunt atât de șocante legate de Northwoods este că ei spun în mod deschis că vor folosi actori ... care ar ... actori de criză ... actori de criză care ar pretinde că au fost pe nave, dar ei de fapt ei sunt personal CIA și că ei ar face ceea ce era nevoie să facă dacă ei sunt parte dintr-o catastrofă, să joace asta în fața camerelor partea pe care se presupune s-o joace, iar acești angajați CIA ar fi puși în avioane ca și pasageri, dar că acele avioane ar fi fost înlocuite cu drone care ar fi fost apoi prăbușite, așa că avionul real nu ar fi fost folosit ...
   Folosirea de actori de criză este un truc murdar pe care comunitatea din serviciile de informații îl folosesc de mult timp, iar asta a ieșit public recent în comunitatea alternativă ... așa că această informație care iese în public este foarte reală și foarte distrugătoare pentru ei.
   Ce este un actor de criză bazându-te pe înțelegerea ta personală?
 Oameni care ar veni și ... indiferent care este criza, ar veni și ar pretinde că sunt stresați sau indiferent ce este necesar, chiar să pretindă că sunt răniți, să pretindă că sunt morți ... ei au fost folosiți destul de mult în antrenamentele FEMA.
    Când am fost în garda statului Texas pentru certificările FEMA, antrenamente în comun între autorități locale și statale, ei aveau actori de criză care veneau este ceva ce este folosit la scară largă.
   Dar acestea sunt așa zise exerciții de antrenament care nu sunt arătate publicului ca fiind reale ... Corect ...
   Există mase mari de oameni care sunt antrenați ca fiind actori de criză.
  Ei bine, nu este asta interesant, de asemenea că de multe ori când au loc aceste așa zise  evenimente teroriste sau când au loc dezastre naturale că se pare că au loc antrenamente militare ... adică erau 5 exerciții militare diferite în ziua 9/11 (2001) care implicau avioane de linie deturnate? De ce ar face cabala ... aceste exerciții în care ar pune personal de urgențe în locuri unde vor face ceva ce va răni oameni? Care este scopul din spatele acestei idei?
  De obicei ei îi vor folosi pentru suport operațional, dacă lucrurile nu merg conform planului sau dacă lucrurile merg mai departe decât au planificat ei. Ei vor avea acești oameni care vor interveni și vor restaura pacea sau vor veni și vor mușamaliza lucrurile.
   Care ar fi un exemplu a ceva ce a mers mai departe decât au planificat?
  Ei bine, să spunem ... iar eu nu am informații legate de 9/11, dar hai să spunem că ei doreau să dărâme doar un turn, și au sfârșit prin a dărâma ambele turnuri, clădirea 7 (WTC 7), iar apoi ar fi sfârșit prin a elimina alte bunuri, pe care nu le planificaseră.
   Dacă ei au folosit micro-nucleare sau tehnologie a PSS, într-un fel care ar fi fost expus în timpul operației, atunci acești oameni ar fi intrat în scenă foarte rapid, mass media ar fi întrerupt emisia și ar fi găsit o cale să mușamalizeze. Dacă merge conform planului atunci este doar o operație de antrenament coincidentă.
  Dacă cineva vede ceva ce nu ar trebui să vadă, aceste echipe vor asasina acea persoană? I-ar injecta cu penthotal de sodiu și ar încerca să le spele creierul? Care ar fi unele dintre lucrurile care s-ar întâmpla?
    Oricare dintr-un număr de lucruri, dar de obicei amenințările sunt suficiente.
  Dar ar putea fi de asemenea ... tu ai menționat în alte episoade, această tehnologie de spălare pe creier pe care o au unii dintre acești oameni ... sau o versiunea a acesteia, dacă au nevoie?
    Da, dacă au nevoie, ei au o grămadă de instrumente, pe care le pot scoate din gentuța lor cu trucuri, dar de obicei intimidarea de modă veche își face treaba, în special dacă oamenii au ceva de pierdut sau oameni pe care-i iubesc ceea ce majoritatea oamenilor au ...
    Ce ar spune ceva dacă ar face intimidarea? Să spunem că eu sunt persoana și tu mă ameninți, ce mi-ai spune tu mie?
    Ei bine, tu îmi ceri să ... fac câteva salturi aici, dar aș presupune că aceste programe speciale de acces, operațiuni negre, asasinii, nu ar tăia firul în 14, ci ar merge direct la subiect și le-ar spune că ceva foarte specific s-ar întâmpla copilului lor, ceva foarte tulburător, sau cuiva pe care-l iubesc, sau pot deveni săraci, sau să devină cunoscuți ca abuzatori de copii sau orice altceva ... așa că livrarea amenințării poate fi croită după persoană.
   Există vre-un protocol de antrenament, pe care sunt folosite legate de cum să livrezi amenințarea, să o faci cât mai intimidantă cu putință sau anumite tehnici să o faci mai înfricoșătoare?
   Da ... ei vor controla mediul înconjurător și vor instala ... toată psihologia mediului, modul cum ei stau, limbajul corporal pe care-l folosesc, modul cum își folosesc vocea, modul cum fac să stea persoana, totul ... se face într-un anumit fel.
    Dar despre contactul vizual? Este un contact vizual intens? Fără să clipească, neclintiți?
 Da, dar asta depinde ... ei au ... depinde de persoană, de modul cum acționează aceasta.  Trebuie să fie croită după acea persoană.
   Ceva de genul acestui document Northwoods, este extrem de trădător și șocant. Acum noi știm că John Fitzgerald Kennedy nu a aprobat planul, dar se pare că ... toți din ofițerii militari de nivel superior din fiecare divizie, au considerat că aceasta este o strategie  acceptabilă pentru a crea un război cu Cuba, pe care doreau să-l aibe, dar publicul american  nu erau încântați de asta.
 Ceea ce trebuie să înțelegem despre oamenii care vin cu aceste idei din aceste think tank-uri
iar apoi aceste idei sunt propuse către DoD și către departamentele de stat, acești oameni cred în ordinea din haos, așa că ei folosesc adesea haosul pentru redirecționeze atenția departe de lucruri, iar noi vedem asta foarte clar în criza refugiaților care se petrece de ceva vreme, care este în mare măsură orchestrată, sute de mii de oameni din Siria, care inundă Europa și alte locații, acela este un tip de plan care iese din aceste think tank-uri.
  Când spui ordine din haos, unii oameni vor fi familiari cu un vultur cu două capete care țin în cioc un afiș care spune Ordo Ab Chao, care înseamnă Ordine din Haos, în latinăEste acesta o credință religioasă, pe care o au acești oameni?   Da.
   Și cât de mult în trecut poate fi urmărită această credință religioasă?
  Adică latina ar implica Imperiul Roman. Merge mult mai departe de atât.
   Ce spun ei? Cum a apărut universul?
  Ordine din haos. Ei cred că a fost o mare explozie, foarte mult haos, iar după acest haos a venit ordinea și iată-ne ... Ei au exemple macro și micro, ale acestui lucru pe care le folosesc
pentru a explica de ce ordinea din haos este ordinea naturală a lucrurilor.
   Împăratul Romei, Scipio Africanus a fost prins într-un scandal în care el mituia dușmanul,
liderul țării dușmane, Antiochus, cu 3.000 de monezi de aur. El a fost prins, iar el a sfârșit  prin a rupe cărțile în fața Colosseumului atunci când a fost acuzat de asta.
Acum, asta se întâmpla în 200 și ceva î.Ch. dar chiar acolo, avem un împărat roman prins că mituia liderul țării inamice, cu care se afla în război. Asta implică, iar acesta este doar un lucrușor pe care-l poți decoji de pe covor, iar asta implică ca Imperiul Roman să fi colaborat, de fapt, cu oamenii cu care erau în război ... tu ai vreo dovadă ca asta să meargă  așa de departe în urmă, acest tip de coliziune trădătoare de nivel înalt ... care să se petreacă?
   Da, la un nivel foarte înalt incluzând un nivel care este ceea ce am numi civilizație care nu e implicată de la suprafață ... interferențe ale civilizației Pământului interior și ale civilizațiilor non-terestre care au manipulat sindicatele guvernului pământean secret (SEGS), oamenii pe care noi îi numim: elita sau cabala ... manipulându-i pe ei sau aceste grupuri care se uită la aceste alte grupuri, pe care tocmai le-am menționat, ET, din Pământul interior (IT) ca la zei ... și împlinindu-le poruncile.
    Acum, prezența simbolului “svastica” or “swastika” în toată lumea toate aceste culturi antice o au, iar asta ar implica, din moment ce o mulțime dintre aceste zone sunt în război unele cu altele, grupul Svasticii, care era unul dintre grupurile cel mai negativ orientate pe care tu le-ai întâlnit acolo jos, s-au întâlnit cu toți acești tipi diferiți care se află în război unii cu alții, prezentându-se pe sine ca și zei, dar de fapt ei ajutau ambele părți ale războiului. Ai spune că asta este adevărat?
   Nu neapărat că ar fi ajutat ambele părți ale războiului, căci de obicei, când se produce  manipularea, noi cei de pe planetă eram niște intermediari sau cumva ca la un joc de șah,  eram pioni, iar ei se jucau din interiorul Pământului împotriva non-tereștrilor pe care ei îi numesc fermieri genetici ... este un joc foarte complex un război, un război rece în care luptă unii cu ceilalți, folosindu-ne pe noi ca pe pioni, iar regii noștri sunt cei care au fost în contact cu ei, iar regii noștri sunt cei care au fost îndoctrinați și li s-a insuflat toate aceste sisteme de credință cum ar fi faptul că tu obții, știți, creați haos și apoi primiți ordine. Iar ei folosesc aceste tactici asupra noastră, pionii sau populația.
    Deci asta ar lua forma acestor oameni cu aspect arian, în unele cazuri, apărând în biroul regelui, în camera lui regală, pur și simplu apărând brusc acolo?
   Da, ei ... asta ar fi foarte șocant. Da ... printre conversațiile pe care le-am avut cu Kaaree și Ansharii, ei le-au apărut oamenilor decidenți de-a lungul istoriei, le-au apărut și i-au ghidat
și luând decizii, incluzând ... și începuturile SUA.
   Aceasta este cumva o întrebare ridicolă, dar când tu ne-ai ilustrat întâlnirea cu ei la templu, ei purtau cu toții robe. Ei ar fi apărut în fața acestor regi purtând robe sau ce fel de îmbrăcăminte ar fi purtat?
   Eu nu pot răspunde acestei întrebări.
Eu am avut o contopire mentală cu Kaaree, iar ea a întâlnit toți acești oameni diferiți. Ea a purtat câteva costume diferite mulate pe piele, de diferite culori. Ei ar fi putut apărea în genul acela de veșmânt, în locul robei.
   Roba era mai mult un lucru ceremonial care era legat de complexul templului.
 Sunt acestea ca dintr-o singură culoare? ... Salopetele?
   Salopetele, da erau.
 Care sunt culorile pe care le-ai văzut?
    Ei purtau diverse nuanțe, două nuanțe diferite de albastru și una galbenă.
  Deci, întorcându-ne la ... să mergem în urmă la războaiele majore din Roma înainte să colapseze, care ar fi războaiele punice, cumva echivalentul la Primul Război Mondial (PRM) și Cel De-al Doilea Război Mondial (CD2RM) ei se luptau împotriva Cartaginei.
   Există motive să credem că Roma și Cartagina la nivelele cele mai înalte, erau de fapt ...  liderii vorbeau unii cu alții, se întâlneau în secret unii cu alții și coordonau aceste războaie, cumva?
   Dă-mi voie să pun toate astea într-o coajă de nucă pentru tine, cumva și poți aplica asta la orice război, conflict și situație la care dorești.
  Da, fiecare situație a fost manipulată din ambele părți de o forță nevăzută călăuzitoare care este ... care a evoluat în ceea ce acum numim elite și este acum mai bine cunoscută ca fiind guvernul pământean secret (SEG) și sindicatele acestuia (SEGS), dar de-a lungul trecutului, înainte să fie mai organizate, aveau agende diferite, dar tot aveau puterea și tot aveau accesul la aceste ființe din Pământul interior (IE) și la non-tereștrii, iar informațiile de la aceste ființe ... ei urmau agendele care le erau oferite de aceste ființe.
   Cum e posibil ca generalii să meargă pe câmpurile de luptă, să-și riște viețile dacă ei știau că asta este o făcătură?
  Generalii nu știu.
 Generalii nu știu? Dar acesta este cel mai înalt nivel din armată ... sau destul de aproape,  depinzând de nivelul generalului. 
  Generalilor li se oferă de obicei un obiectiv, iar ei vin cu tacticile și apoi ei deleagă restul logisticii în jos pe grade.
  Oamenii aflați în control, fie că era vorba de trecut, fie că era vorba de o castă preoțească
regalitate, indiferent ce aveai, de acolo veneau ordinele ... de cele mai multe ori.
  Acum, că au existat generali sau anumiți oameni care au avut contact cu aceste ființe și se aflau acolo în public luând aceste decizii și făcând lucruri, în jurul liderilor lor, sunt sigur că au existat cazuri de acest gen. Iar apoi, unii dintre acești oameni, probabil au devenit apoi regi.
   Când ne uităm la istoria unor lucruri cum ar fi războiul spaniol-american, noi avem scufundarea unei nave, iar când ne uităm la originile PRM avem asasinarea arhi-ducelui Franz Ferdinand, liderul Austriei când ne uităm la intrarea americanilor în CD2RM, avem bombardarea Pearl Harbourului, avem incidentele din Vietnam care ne-au dus în Vietnam ... știți, aceste scântei, toate par cumva suspecte, nu-i așa? Evenimentul catalizator care aruncă pe cineva în război ... Dacă ceea ce spui tu este adevărat, aceste evenimente catalizatoare sunt manipulate? Sunt programate? Sunt scrise cumva?
   Da, fiecare dintre acestea care s-a petrecut și oricare se va întâmpla în viitor, foarte puține războaie s-au întâmplat cu adevărat din cauza unor neînțelegeri. Ele au fost manipulate de ... o ... putere mai înaltă.
  Există acolo vre-un fel de beneficiu energetic pe care ființele negative îl obțin din crearea de haos? Este asta un fel de hrană pentru ei? De ce ar fi așa de interesați să creeze ceea ce noi am considera ca fiind cel mai neplăcut lucru care s-ar putea petrece pe Pământ?
  Ei bine, depinde de ființă. Bineînțeles că există ființe care vampirizează loosh-ul de energie negativădespre care noi vorbim, dar nu are tot legătură cu asta, ci este vorba de control.
Este vorba de ... un joc de șah în care vezi cu 50 de mișcări înainte, iar ei îl manipulează și-l fac să lucreze în mod psihologic, împotriva inamicilor lor, să se asigure că acea a 49 mutare  va fi încă viabilă.
  Asta este mult mai complex decât, niște ființe eterice care vor să sugă energia de la noi ... asta este o mare parte a acestuia și se întâmplă, dar există straturi ale cepei, iar unele dintre aceste ființe folosesc doar frica, haosul  să ... ne distragă de la ceea ce ar trebui să acordăm atenție, sau ... în anumite cazuri, ei conving oamenii care-i urmează, că dacă vor crea haos, ordinea va iești din acesta deoarece aceasta este ordinea naturală din univers ...
   Ei bine, noi vedem lucruri cum ar fi Imperiul Spaniol, Imperiul Otoman, Imperiul Britanic, în care țări relativ mici, au sfârșit prin a construi o cantitate de putere foarte mare, prin a cuceri alte țări, Imperiul Roman fiind un alt exemplu. Este acestă construire de imperii o parte din scopul lor? Ei încearcă să dizolve naționalitatea și granițele naționale?
 Grupuri diferite au avut scopul de a crea un singur ... nu aș zice un singur guvern global, dar toate aceste grupuri diferite care controlează diferite zone de pe glob, sau diferite populații de pe glob, au vrut să-și extindă acea putere, și să controleze totul și și-au presat dușmanii în afara globului sau în subteran.
  Deci aceasta este Noua Ordine Mondială(NWO) ?
 Da, acest scenariu anume ar fi NWO.
  Deci atunci când ei spun NWO, este acel cuvânt "ordine", este ordinea din haos pe care ei încearcă să o creeze?
 Da.
  De ce ar avea ei nevoie să ... aibă fiecare țară sub control? De ce nu ar fi benefic pentru ei să aibă oameni care să li se opună încă? De ce ar dori să dețină și să controleze totul?
  Până nu vei putea să controlezi întreaga planetă din punct de vedere logistic vei dori să ai întreaga planetă în conflict. Există toate aceste grupuri diferite care au diverse agende și idei ... Unele vor să facă reducerea populației ... adică există multe agende diferite, iar cele despre care auzim cel mai mult sunt agendele mai întunecate, de a reduce populația la 500.000 cred că era ... Georgia Guide Stones (Plăcile Ghid din Georgia) ... da, și diferite lucruri, dar există o mulțime de agende diferite și planuri acolo.
  Haide să vedem treaba cu Georgia Guidestones. Arată ca Stonehenge ... stau acolo în Georgia, în timpurile moderne, și au aceste precepte care sunt sculptate în multiple limbi, iar primul spune că trebuie menținută populația umană la 500 de milioane sau mai puțin.
  De ce ar vrea să se descotorosească de așa de mulți oameni? Asta pare complet revoltător și nu are absolut niciun sens. Care este ideea aici? Care este adevăratul motiv pentru care vor s-o facă?
   Aceasta este cu adevărat întrebarea bună. Ei spun că este din cauză că Pământul nu poate susține mai mulți de atât, după cum trăim noi ... oamenii sunt "răi" pentru mediul înconjurător.
  Dar ce au plănuit ei de fapt? De ce vor să elibereze atât de mult teren de pe această planetă?
Unele dintre aceste grupuri ale NWO au făcut niște înțelegeri întunecate prin care plănuiau
să ofere gratuit continente întregi non-tereștrilor, iar unele dintre aceste grupuri și-au construit ambasade pe acele continente. Nu pare ca acele înțelegeri legate de terenuri să meargă mai departe acum, dar acestea au fost doar o parte dintre lucrurile care se petrec.
   Deci există tratate cu anumite facțiuni ET ... multiple ... iar ei sunt lipsiți de casă? Ei nu mai simt că au o planetă casă, că doresc să fie aici?
  Există grupuri care sunt ... foarte avansate, se pot susține pe ei înșiși, aproape la nesfârșit în spațiu, în mediul înconjurător din spațiu, care se află în esență într-un statut de refugiați.
Cărora le-ar place să fie în acest sistem solar râvnit. Și evident că există foarte multe despre aceste grupuri diferite, pe care nu le știm. Nu sună ca cineva cu care vrem să fim pe planetă, dacă o parte a negocierilor lor este să reducem populația așa de mult.
   Ei bine, unul dintre lucrurile pe care mi le-a spus un alt informator, a fost că unii dintre acești oameni nu pot să respire aerul nostru, că acesta e necesar să aibe mai mult ulei în el, de exemplu ...
   Da, da. Nu chiar teraformare ... nu-mi amintesc cum o numeau, dar era o modificare a mediului înconjurător. Ceva legat de radiația nucleară care va avea un produs biologic în mediul înconjurător, care era mai favorabil pentru una dintre aceste specii ... 
   Ca și cum ar avea un corp întărit de radiații, care sunt de fapt, bune pentru ei.
 Poate, dar părea că radiația ar fi avut un beneficiu pe termen lung mai târziu pentru ei sau ceva de genul ... era ceva, dar eu am citit asta acum peste 20 de ani, deci nu-mi pot aminti detaliile planurilor multora dintre acești indivizi.
  Deci care ... poate că tu nu ești capabil să răspunzi la asta, dar care este procentul de oameni care lucrează în cabală, care sunt conștienți că sunt folosiți de către ET pentru a încerca să terraformeze planeta noastră?
  Eu aș specula total, dar se pare că un mare număr dintre ei  ... care au ... venit încoace ca martori materiali în acest program de protecție al martorilor din afara planetei, cunosc destul de multe, dar nu știau toate detaliile și ceea ce i-a făcut pe mulți să se sucească a fost ... aflarea de mai multe detalii ... din informații ce au fost eliberate care i-au speriat foarte tare. Acești oameni au avut ... de asemenea ... de a face cu ... aceste grupuri ale cabalei, care curăță mizeria după ei, îngrijorându-se pentru oamenii ... că vor mărturisi împotriva lor,  având prea multă cunoaștere despre afacerile lor. Deci, dacă va exista vre-un proces de tipul Nurenberg, ei s-au gândit că dacă elimină toți martorii, nu vor avea de ce  să-și facă griji.
   Oare cabala ar putea încerca să de-industrializeze Occidentul?
  Oh da, absolut. Toată ideea este așa: iei o nație industrială și muți joburile acesteia ce țin de acea capacitate industrială către o națiune din lumea a 3-a, care poate s-o facă mai ieftin,  astfel slăbești acea națiune industrializată care se întâmplă să aibă 1-2 războaie mondiale și dacă ... a fost numită "un gigant adormit" în trecut, iar dacă este trezit, le poate cauza probleme din nou, chiar dacă o controlează, știți, chiar dacă o controlează, ei încă mai trebuie să o conducă și s-o mențină slabă (Vi se pare cunoscută procedura, la nivel european și/sau mondial?=notă blogger).
  De ce crezi tu că așa de mulți oameni care au scris de chestia asta online, de fapt ei venerează cabala cu frica lor, că ei o văd ca pe un inamic dominant care nu are nicio soluție posibilă ... De ce crezi tu că noi în general, părem să credem că acest grup are puteri  supranaturale și așa de puternic că nu poate fi făcut nimic. Adică oamenii se vor simți neajutorați când le spui asta.
    Deoarece noi credem propaganda lor. Ei au infiltrat comunitatea OZN de la început și au plantat aceste semințe de deznădejde, că ... ei au toată puterea, ei nu pot fi înfrânți, ei sunt supra-naturali, iar ei amplasează toate aceste povești diferite să te facă să crezi că trebuie să-i ucizi cu gloanțe de Argint și că nu există speranță, când de fapt noi avem toată puterea.
  Ei bine, este drăguț din partea ta să spui asta, este ca și cum ai pune o mic mileu acolo pe masă ... aceasta nu este o platitudine new age. Asta este ... dar oamenii acestei emisiuni au nevoie ca tu să le spui de ce s-ar mai trezi mâine dimineață să meargă la lucru, căci ceea ce tu ai spus este extrem de tulburător.   
   Este.
  Cum îi oprim pe acești oameni? Cum facem noi ... Căci oameni se vor gândi că această chestie se petrece de mi de ani, și va tot continua ... ce facem? Există ceva ce putem face? Sau se face ceva legat de asta?
 Când tu spui asta, îmi amintește de un film pentru copii, un desen animat numit "O viață de gândac", în care furnicile sunt dominate de aceste lăcuste care vin și le iau toată mâncarea, iar liderul lăcustelor ... numele lui este Hopper, iar alte lăcuste erau ceva de genul: de ce trebuie să ne întoarcem? De ce trebuie să ne întoarcem la aceste furnici? Noi nu avem nevoie de mâncarea lor și doar una dintre ele ne-a confruntat. 
   Era doar o furnică. Iar atunci scena care apare în care acesta arată puterea unei furnici.
 Noi avem puterea în număr, nu-i așa?   Corect.
   Este vremea ca furnicile să se ridice împotriva lăcustelor.
    Ai spune că oamenii care se auto-educă este o parte foarte importantă a acestui proces în a-i educa pe alții?
   Da, și apoi să înceapă să răspândească această educație către alții prin intermediul unor conversații foarte inconfortabile.
  Deci tu spui că în ultimă instanță va fi un efort de la rădăcina ierbii, care va implica pe fiecare dintre noi să avem mai mult curaj, să vorbim cu oamenii, într-un mod neamenințător, care poate nu sunt deja convinși de chestia asta?
   Este un bun început. 
  În regulă.

Pe curând !


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...