ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 28 martie 2019

Clone și Forme de Viață Programabile


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Emery Smith.
     A merge să lucrezi zilnic într-o bază subterană secretă nu este ceva normal și conform lui Emery, el însuși a avut multe experiențe  cu specimene exobiologice, de la mici țesuturi până la corpuri întregi. Dintre aceste creaturi cu care a lucrat de-a lungul carierei sale în acest program secret, el s-a ocupat de stiluri de viață programabile; ființe clonate în scopuri militare, operațiuni guvernamentale sub acoperire și false răpiri extraterestre. Aceste revelații extraordinare sunt doar începutul a tot mai multe informații care continuă să iasă la lumină prin mărturia lui Emery: informatorul care ne deschide mințile spre tehnologii avansate, cunoașteri și ființe din alte lumi.     
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Când ai întâlnit prima dată un corp parțial? Până în acel moment tu ai spus că ai văzut ceva brațe sau mâini. Tu ai văzut și alte membre pe lângă acestea?
  Da, am văzut bucăți cum ar fi cele ale feței, bucăți de piele, poate mici degete, ce arătau ca un fel de apendice, unele ca niște falange, poate degetele de la picioare, bucăți din picioare,  bucăți foarte mici totuși, secțiuni în transversală care erau tăiate într-un fel în care tu ar fi trebuit să ai un instrument special pentru a secționa transversal aceste părticele sau aceste țesuturi. Părțile de țesuturi pe care eu le-a primit erau mereu tăiate în modalități foarte specifice.
  Așa că atunci când am primit aceste țesuturi, porneam direct ... noi aveam o slujbă în care ni se spunea ce să facem cu această bucată de țesut. Iar mai târziu au început să vină corpuri  întregi și torace poate, fără cap sau un braț întreg sau alte lucruri, chiar și genitale,  tot felul de lucruri diferite.
    Acum, tu ai avut vre-un echipament chirurgical specific și diferit? De exemplu, tu ai folosit un bisturiu normal sau exista ceva neobișnuit legat de asta?
  Da, existau și instrumente chirurgicale pe care le folosești în mod normal dar existau de asemenea și alte dispozitive pe care ei le aveau care erau mult mai avansate decât chestiile  pe care noi le aveam la acea dată.
  Existau mai multe lasere de mare putere și dispozitive de cauterizare electrică, pe care le folosim în mod normal în chirurgie, dar la un nivel diferit noi folosim diferite tipuri de frecvențe, cred.
  A existat unul care era ca un cuțit sonic, iar mai târziu, acel cuțit a ajuns în folosința civilă, dar eu nu eram familiarizat cu acela în folosința civilă modernă, iar când spun civilă, mă refer la armată, doar la militarii normali, noi nu foloseam bisturii armonice la acel moment.
Prima mea folosire a unui bisturiu armonic a fost făcută de fapt în acel program.
    În regulă, vreau să-ți pun o întrebare despre care noi am putea crede că e prostească, dar unii oameni ar lua-o foarte în serios.
  Sigur.
    Tu te ocupi de exo-biologie.
  Da.
    Și există o mulțime de oameni în public care cred că există ființe biologice care-și schimbă forma, care pot instantaneu să treacă de la o formă la alta, unii oameni au spus că ei cred că liderii lumii sunt reptilieni care-și schimbă forma.
  Așa este.
    Tu ai întâlnit vreo materie biologică care-și schimbă forma?
  Eu cred că am întâlnit. Aceste ființe trans-dimensionale, când ajung la acel nivel, nivelul lor de conștiință este de fapt, la miliarde de ani de acest moment.
  Ei ajung la acea formă a corpului de lumină și tu poți fi tot ceea ce vrei, poți merge în orice dimensiune și să apari oriunde vrei, dar eu cred că una dintre acestea a murit aici într-o formă a spațiului 3D care atunci când l-am găsit noi era un lichid translucid ca o meduză,  dar mai lungă, dar din moment ce avea lumină în interior, eu cred că ar fi putut să fie una dintre aceste ființe de frecvență foarte înaltă care se afla poate în procedura de schimbare sau poate că ei au avut vreo modalitate să captureze acest tip de formă energetică și cumva s-o încapsuleze și s-o aducă în aceasta, dar chiar avea lumină, dar nu emitea niciun fel de frecvență pe care s-o detectăm.
    Deci era aproximativ ca un oval? Ca un tip de formă umană, doar într-un sens general?
  Da, arăta cumva ca un tăietor de prăjituri, când faci acele forme de prăjituri gogoașă de Crăciun, dar foarte umflată și rotundă și foarte lichidă.
    Cât de înaltă era?
  Cea pe care am studiat-o eu avea aproximativ 1,8 m înălțime.
    Dar avea vreo trăsătură diferențiată pe care o puteai identifica cu autopsia?
  Ei bine, problema a fost că bucata de echipament pe care mi-au dat-o pentru a o utiliza să iau specimenele nu a funcționat deoarece țesutul era fluid așa că noi doar foloseam seringi obișnuite, ace și dispozitive speciale de absorbție, iar noi aspiram cantități foarte mici din diferite părți ale corpului. Asta era tot ce ... iar eu de unde venea această ființă, aceasta este propria mea concluzie apropos, eu nu știu de unde a venit această ființă sau cum a ajuns acolo. Mai târziu am aflat mai multe despre ET și astfel am făcut conexiunile, și de asemenea despre călătoria trans-dimensională cu ET și cum o fac ei șamd.
    Deci eu aș presupune că aceasta avea un fel de membrană mai groasă pentru a menține lichidul în interior.
  Da, este aproximativ de 1 cm grosime și-mi amintea de un gel foarte dens, iar atunci când îl tăiai avea o strălucire atașată ... când o tăiai în interior ... da, cumva ca o strălucire de băț luminos cyalume.
  Da, și apoi pur și simplu ar fi dispărut și apoi nu se mai putea tăia și începeam să folosim ace și absorbție, dispozitive foarte ascuțite și de absorbție pe care le aveam și era foarte foarte mici, cum ar fi dispozitivele de absorbție de 30 G cum ar fi tipul de dispozitive de absorbție  cu ace de măsura 30G și luam cantități foarte mici din diverse părți ale corpului.
    Ce ai spune despre vâscozitatea lichidului care se afla în interiorul lui? Era ca apa sau mai mult ca un sirop gros sau ... ?
  Da, era ca un sirop de arțar limpede. Și existau părți în interior unde puteai vedea că erau lumini roz, purpurii, galbene dar ele arătau ca și cum aveau formă deoarece acesta este o ființă translucidă, era ca și cum te-ai fi uitat într-un gel limpede. Deci era distorsionat ceea ce era chestia aia, dar nu ne-au lăsat să luăm nicio mostră din lichidul colorat ...
  Poate că altcineva a făcut asta deoarece era știți, așa de compartimentat. O mulțime de ființe, o mulțime de tehnicieni diferiți făceau diverse lucruri. Iar eu nu eram așa de avansat la cea vreme așa că, eu făceam lucruri foarte simple.
     Eu cred că poate, cel mai dificil lucru pentru oamenii care privesc asta, va fi : "Haide omule, chiar nu ai întrebat pe nimeni despre ce sunt lucrurile astea, de unde vin?" ...
  Nu, nu ... am găsit o informare destul de mare, un document și știam cumva cam în ceea ce voi intra și credeam că voi face de fapt ceva lucru pe cadavre de soldați, dar nu era așa și când am intrat acolo au început să escaladeze și apoi am știut cât de serioși erau și am auzit de asemenea de povești, fie că erau adevărate sau nu, de la oameni care vorbeau după program și chestii, iar ei au dispărut foarte rapid.
  Deci există o rotire foarte rapidă de tehnicieni acolo, pentru clinicienii specialiști de acolo care făceau genul acesta de muncă.
  Deci eu eram chiar bun la a a ține secrete și să-mi țin gura închisă și ... asta m-a dus foarte departe și am fost frustrat până într-un punct, dar eram așa de intrigat și așa de ... eram așa de captivat de asta și am devenit cumva obsedat să merg la muncă și am dorit să știu mai multe și mai multe deoarece eu ajungeam la propriile mele concluzii și apoi am început să studiez pe cont propriu și nu exista cu adevărat nimic în public, știți, pentru genul acela de chestii extreme ....
    Ei ți-au moderat folosirea, cum ar fi cardul de la bibliotecă ... ?
  Tot ceea ce aveam era sub supraveghere completă, 24/7 eram parte din înțelegerea ... și oricine era cu mine ar fi fost mereu ... nu le-aș fi spus, dar oricare dintre prietenii mei sau oricine, a fost mereu greu să am prieteni și relații, chiar până în prezent, îmi este foarte greu să am pe cineva apropiat de mine deoarece mi-e frică pentru să nu li se întâmple ceva,  deoarece eu am pierdut în esență, pe toată lumea, până una alta ...
    Da ... Și foarte curând după ce tu ai pierdut toate chestiile tale, a fost momentul când frânele nu au mai ținut la mașina mea.
  Așa e ... deci ... da, îmi amintesc asta.
    În regulă, unul dintre lucrurile despre care eu cred că ar trebui să vorbim aici, este dimensiunea uimitoare a unității în care tu ai lucrat. Deoarece noi am intrat în acest subiect, cu liniile colorate, înainte. Da, da ... dar dacă tu personal spui că tu ... din nou, spune-ne câte specii diferite ... și unice crezi că ai văzut?
  Ei bine, eu aș spune specimene deoarece eu mi-am numărat specimenele ca fiind specii.
Indiferent că erau extratereștrii reali sau ceva crescut în laborator, sau dacă era doar o bucată de țesut dezinformator pe care o aruncau din când în când pentru tehnicieni. Ceea ce era foarte obișnuit în caz că se întâmpla ceva, ca tu să nu fii foarte credibil.
  Da ... deci eu aș spune, un pic peste 3.000. Și nu uitați, tu puteai face 10 - 20 de examinări  într-o zi, dacă făceai recoltări foarte mici sau biopsii ale unor mici țesuturi, de genul acesta, doar pentru ADN. Atunci tu ai putea avea una care ar dura o săptămână ... de analize și colectare de specimene și oferirea de rapoarte unor anume indivizi, iar uneori ar fi mai mult de o persoană care ar veni și te-ar observa. Și ar zice, nu, fă asta sau fă cealaltă și ar începe să folosească sistemul de comunicare prin cască pentru un anumit motiv, nu știu.
    Care ar fi primul lucru pe care l-ai vedea când ai ridica dosarul tău?
  În esență ar avea data și timpul, camera ta, un roșu 12, știți, ceea ce ei ar dori ca tu să secționezi, "doar scoate nervul, scoate mușchiul, ia doar această cantitate de țesut, extrage această cantitate cm3 din acest lichid, din această parte a corpului și erau foarte categorici  legat de exact ceea ce vei face, iar în privința timpului, ei țineau foarte mult la timp și performanță.
  Deci tu ai fi intrat acolo și nu ai fi știut care era următoarea pe acea tabletă deci tu ai știi doar după ce tu ai fi terminat-o pe prima.
    Deci tu ai putea să ai doar 60 de minute, să lucrezi pe un cadavru?
  Ei nu-ți oferă timp, tu faci ceea ce faci, dar cu cât faci mai repede aceste lucruri și cu cât ești mai prolific la acestea, ei te plac și bineînțeles că voi mișca mai multe mostre decât oricine altcineva. Așa că deoarece eu eram obișnuit să recoltez oricum țesut uman pentru recolta de transplanturi și chestii așa că a fost foarte ușor pentru mine să cad în această categorie și să fac aceste proceduri.
    Ei ți-au spus ce fel de instrumente chirurgicale să folosești? Ei aveau chiar așa de mult protocol sau aveai ceva libertate?
  Ei bine, eu aveam acces cam la orice. Au fost doar câteva dăți când aș fi folosit interfonul spunând, hei, am nevoie de asta știți, am nevoie de o lamă de 11 sau am nevoie de un clește rongeur de mărimea asta sau depinde ce era. Dar majoritatea ... totul se afla în acea cameră,  pe care le puteai lua din perete, iar dacă nu, ei puneau acolo și ai fi primit imediat, în câteva minute.
   La sfârșitul anilor 1990 acest așa zis film cu autopsia ET a ieșit în public, filmul cu autopsia al lui Santilli, presupun că ai văzut asta.
  Eu am auzit de el, dar nu i-am dat mare importanță, dar îmi amintesc că la acea vreme  chiar l-am văzut, da.
    Acum, unul dintre lucrurile ciudate despre acel film, este că ... știi, dezbaterea este până în prezent în UFO-logie, dacă este reală sau este o fraudă foarte bine realizată, dar unul dintre lucrurile ciudate este că ei jupesc chestia neagră de pe ochi ...
  Oh da, am văzut asta da.
    Ochii lui arătau ca și cum s-ar fi uitat în sus pe dedesubt.
  Absolut ... da, o mulțime dintre ET pe care chiar i-am secționat acolo, cranii și capete și chestii, mereu aveau acea peliculă peste ochi, asta dacă nu fuseseră îndepărtate deja, de altcineva.
     Chiar?
  Și nu erau mereu negre sau gri așa cum auzi în povești, ele puteau fi de multiple culori. Am văzut violet, roz, am văzut ... dar acea peliculă este mereu acolo. Există mereu o peliculă sau un înveliș peste ochi. Și cumva se conformează oricărei forme de ochi, fie că e vorba de un ochi diamant, sau un ochi trapezoidal sau hexagonal, sau un ochi rotund, ei nu sunt mereu  rotunzi, apropo. Și se află mereu acolo, iar eu nu sunt sigur ... am crezut mereu că așa facem noi prin  inginerie inversă vederea de noapte și infraroșul.
  Prin ingineria inversă pe unii ET pe care ei i-au găsit în trecut, cei din marină, îmi amintesc că am auzit niște generali vorbind despre cum au scos aceste pelicule iar acestea erau pelicule aducătoare de lumină  sau suprimătoare de lumină care nu erau biologice, apropo.
     Aveau ceva ca o o componentă de ochelari Google cu un ecran cu afișaj de informații ...
  Nu, eu sunt sigur că majoritatea acestor ființe, dacă erau aici, aveau totul telepatic deja și era proiectat în conștiința lor și în creier, așa că eu sunt destul de sigur că ei nu aveau nicio cască meseriașă sau scaune sau orice de acest gen în care să stea și ... acestea nu există. Când văd aceste nave pe care le arată oamenii în câteva filme la TV, am văzut că ei arată aceste carlingi și toate aceste butoane, iar eu îmi zic ei n-au nicio idee.
     Tu ai găsit dovezi ale unor ființe cu hardware, tehnologie în corpul lor? Și ce tip de dispozitive?
  Da, și nu numai în interior ci și în afara corpurilor lor, ceea ce este ceva curat. Cum ar fi chestii care ies din capul lor către gură și nas, din spatele capului lor. Am găsit multe tipuri de cilindri (ce apar la raze X), în interiorul corpului, dar nu mi-a fost permis niciodată să scot vre-unul afară sau să-l ating, nu știu pentru ce erau folosite, dar mereu erau cilindrice,  ca și capsulele pe care le iei cu vitamine, cam de dimensiunea aceea. Iar acestea pot fi în multe ... adică acea formă, dar multe dimensiuni diferite.
  Iar uneori în multe locuri diferite ale corpului, iar eu nu știu dacă acela a fost pus acolo de noi sau asta este ceva ce ei folosesc pentru a-i ajuta poate să comunice cu noi sau ceva, dar eu am senzația că era mai mult un proces adaptativ pentru corp, poate pentru a supraviețui în această atmosferă, și ar fi putut exista și un câmp care să protejeze corpul.
  Există o mulțime de ET care au câmpuri în jurul corpului. Nu poți ... sunt foarte subțiri,  sunt  foarte mici și nu le poți vedea, dar este așa de subțire, este microscopic, dar este acolo și protejează tot corpul de această atmosferă și cred că aceste alte dispozitive pe care le vedem care vin din urechi sau din cap, care vin și intră în gură sau în nas, probabil au de a face cu respirația atmosferică și comunicare ... credința mea.
     Motivul pentru care întreb asta este faptul că tu i-ai descris părând să descarce informații ... tu spuneai că nu ar fi avut nevoie de un ecran cu afișaj în aceste chestii micuțe ce le acoperă  ochii. Deci este aceasta un fel de interfață umedă legată de conștiință?
  Da, eu cred că o mulțime dintre ei au avansat până la o conștiință asistată tehnologic pe care ei ori au implantat-o în ei înșiși sau doar pentru că ei, știți, ei au crescut timp de milioane de ani și au devenit aceste ființe uimitoare, ei au dezvoltat căi și științe pe care noi  nici măcar nu le putem înțelege, sau să le putem cuprinde cu mintea, deoarece noi nu am înțelege știința, deoarece știința nu există încă, că toate ar fi  ... ele sunt deja în interiorul ființei.
  Noi vorbim despre știți, ființe care evident au călătorit miliarde de ani lumină sau mii de ani-lumină să ajungă aici, așa că ei stăpânesc acest călătorit de-a lungul universului, poate chiar și trans-dimensional, deci asta ar fi doar potrivit să credem sau să gândim că (aceasta este ipoteza mea apropo) că ei ar avea această tehnologie deja în interiorul lor.
   Dacă am avea această interfață umedă de legătură, ar putea exista în anumite cazuri, un fel de efect de bombă capcană în care asta ar auto-distruge corpul pentru a nu putea fi identificat? Crezi că asta s-ar întâmpla vreodată?
  Ei bine, eu chiar cred și am auzit la a doua mână, de la ființe din proiect, este că o mulțime de ființe care au venit pe planetă, erau de fapt clone de propriul ... cele 3D sunt de fapt cele capturate ... sunt de fapt clone ale propriului ... ele sunt ca forme de viață programate.
    Deci ei le clonează, le programează ... ei le clonează ei înșiși, după corpul lor?
  Corect, ei le clonează ei înșiși sau vor clona o ființă asemănătoare lor știți, și sunt forme de viață programabile, iar noi le numim PLF -uri. Iar aceste PLF-uri sunt pe jumătate cibernetice, pe jumătate organice. Deci ele se pot deplasa foarte fluid și ca persoană tu nici măcar nu ai știi, iar când ei se prăbușesc sau indiferent, uneori ET de fapt ei vor să prăbușească acolo vehicule pentru a ne ajuta să ne actualizăm, pentru ca ei să facă inginerie inversă pe acele chestii, iar corpurile pe care le găsesc sunt de fapt doar aceste PLF-uri care poate rezistă o săptămână sau până la un an ... fără hrană, dar au descoperit asta pe calea grea, când au capturat astea și majoritatea erau moarte când s-au prăbușit.
  Iar ei le-au pus în alcool sau formaldehidă, iar corpul s-ar fi dizolvat instantaneu, deoarece nu este ca ceva ce noi am prinde aici și l-am pune în laboratorul nostru ca un animal sau o mână umană sau un creier sau ceva care are o structură a țesutului de colagen care era făcută din structuri sintetice, așa că au început să folosească ape saline și tipuri speciale de apă și plasme.
  La aniversarea de 50 de ani a prăbușirii de la Roswell, în 1997, colonelul Philip Corso a venit cu o carte "Ziua de după Roswell", și una dintre mărturisirile pe care el le-a avut în acea carte este că ființele originale de la Roswell, guvernul nostru era foarte confuz deoarece  ei aveau ca un tub care mergea de la esofag la anus ... și nu exista niciun sistem digestiv.
    Corect ... cum se leagă asta de chestia cu PLF?
  Exact așa ar arăta o PLF.
    Designul acesteia ... eu am lucrat la clone și PLF -uri, nu există niciun sistem digestiv sau ceva, dar cumva puteau avea o încărcătură electrică în ei, care era susținută o perioadă de timp, care ajuta mușchii din corpurile lor și de asemenea să transmită informații indiferent cui i-a trimis, iar ei nu au nevoie ... adică eu nu știu ce este acel tub ... dar eu știu exact despre ce vorbește, deoarece am văzut aceste tuburi și poate ei au ceva ce trebuie să ia, deoarece am văzut multiple tuburi, care ies din acest tub ca o ramură de copac, dar nu merge nicăieri.
  Acesta merge în acest țesut poros care este făcut din mușchi și din tendoane și chestii și de asemenea împreună cu acestea, există un tip de metal și alte info, exo ... nu chiar ca un exo-schelet, dar un schelet interior ce mențin aceste ființe, cred, în viață pentru misiune și cred că fiecare dintre acestea sunt făcute pentru fiecare misiune diferită pe care ei o au,  prăbușindu-se în ocean pentru a ne oferi ceva chestii sau să culeagă lavandă pe un câmp sau ceva.
    Materialul genetic care constituie un PLF este crescut sau trebuie să fie luat de fapt de la o altă ființă? Cum iei materialul, materialul biologic?
  Comparativ cu modul cum noi unde creștem lucruri pe Pământ cum ar fi ființe și clone și hibrizi, ET sunt de fapt formați prin armonici și frecvențe și sunet. Deci ei pot face orice, celule sau celule sintetice despre care eu sunt destul de sigur că sunt sintetice prin câteva dintre lucrurile pe care le-am colectat și apropo, eu nu am apucat să văd niciodată o celulă sintetică reală sub microscop sau un microscop electronic, dar doar din informările la care am participat și lucruri pe care le-am văzut cu ochii mei fizici eu pot spune că țesutul nu a fost un țesut real, ci un țesut operațional.
   Exact cum astăzi ei au bucăți de chestii sintetice pe care ei le pun în corpul vostru, care înlocuiesc un tendon sau care să ajute la întărirea unui vas.
Știți noi punem vase în interior, tot timpul.
     Deci doar ca să fim clari totuși, dacă tu spui că este o celulă sintetică, ar avea încă aminoacizi și proteine care să fie potrivite vieții ... da.
    Nu este ca și cum ar fi făcute din plastic.
  Este mai degrabă un hibrid între sintetic și organism real, dar nu este unul sau celălalt,
deoarece ... din ceea ce eu am auzit (la mâna a doua) ele nu aveau mitocondrii în ele și nu aveau ADN, dar celula funcționa așa cum se presupunea să opereze.
    Ciudat ... da, foarte ciudat. Dacă nu existau mitocondrii cum avea energie?
  Da, bună întrebare ... asta este ceva ce nici eu nu știu încă.
    Așa.
  Dar ... asta este ceva ce este întrebat.
    Ei pot cultiva o mică mostră de țesut și apoi să facă mult mai mult? Și apoi să folosească asta pentru a crește ...
  Eu personal cred că asta este ceea ce ei doreau să facă cu toate aceste mostre. Eu nu am fost informat despre asta, nu știu. Eu am auzit că majoritatea mostrelor nu sunt doar testate, ci ei încearcă să învețe cum să hibridizeze aceste celule cu celulele umane și să încerce să crească chestii în laborator.
  Să amestece aceste celule la un loc, asta este ceea ce încearcă ei să facă. Iar eu am aflat mult mai târziu pe cale, apropo. Deci ... asta eu chiar știu.
    Dacă există aspecte sintetice ale celulei ... ce ar fi ceva ce noi am putea identifica? Noi am găsi molecule, aliaje? Există metale în celulă? Ce fel de lucruri ar putea fi neobișnuite?
  Ei bine, chestiile obișnuite pe care le-am auzit după ... știți, eu nu am văzut celula ... spun că am văzut doar informările în dosarul meu unde am trecut prin multe lucruri unde se aflau poze ale acestor ... celule, dar eu nu am văzut personal, celulele.
  Așadar, ei aveau multe forme diferite și multe din ele erau geometrice, ceea ce este ciudat, deoarece asta înseamnă că este o rețea, nu este ... celulele sunt sferice ... majoritatea din ele sau poate că sunt discuri concave cum sunt globulele roșii ale sângelui și ... ceea ce este un design foarte unic dar aceste celule erau mai mult ca un grilaj, așa că ele formau figuri, formau faguri de miere, și diverse chestii și categoric aveau o descărcare electrică, iar de unde vin acestea, nu știu.
  Deci ele cumva funcționau, cred folosind energia Pământului o perioadă anume de timp și poate că acestea erau folosite de asemenea pentru a pune anumite elemente în interior
pentru a ajuta în partea electrică a corpului, deoarece toate erau temporare, știți, cele care au fost găsite aici, dar eu sunt sigur că ei au unele care știți țin o viață.
    Eu încerc să ajut scepticii de aici în privința a ... știi, un sceptic sănătos ar pune întrebări  sceptice sănătoase ... da.
    Noi părem să vedem materialele biologice, materialele clonate, ca fiind rare, valoroase, greu de făcut, iar tu vorbește despre ființe care sunt ca niște pungi de plastic, adică într-o săptămână sunt terminate.
  Oh da ... deci ... deci cum e posibil ca aceste materiale genetice să fie așa de abundente că ar fi așa de disponibile? Cred că am dificultăți în a ...
  Oh, asta este ușor, adică 1, aceste ființe dacă sunt așa cum îți spun, aceste ființe pot face orice doresc.
  Ei nu au nevoie de aurul nostru, nu au nevoie de sperma noastră sau ovulele, adică asta este ceva ce ei pot face pe cont propriu.
  Ei nu au nevoie ... să vină aici și să, ... poate ei încearcă doar să ne conserve, dar ei nu au nevoie ... ei încercau să conserve acest ADN din această perioadă, poate, dar întorcându-mă la întrebarea ta, ideea este că fix acum, chiar și în proiectele noastre, chiar acum, noi avem capacitatea să imprimăm 3D, orice organ din corpul tău, de care ai nevoie.
  Un plămân? Nicio problemă ... o inimă? Nicio problemă ... cu ADN-ul tău, folosind celulele tale din țesutul de la organul distrus sau mort, sau din altă parte a corpului, deoarece înfășurate în ADN-ul nostru există de fapt, fiecare parte a corpului tău ...
    Corect, bineînțeles.
  Și asta este așa de grozav, că atunci când deschizi ADN-ul, eu aș putea spune: iată inima lui Dave, o punem într-un computer, iar acum imprimanta va imprima inima ta, și acum putem face transplant cu propria ta inimă, dar îți vor da una mai tânără și mai puternică și o vor umple cu lichid ...
    Eu vreau să aduc în discuție ceva ce informatorul meu Iacob mi-a spus odată și anume că ... noi credem momentan că țesutul neurologic nu poate fi re-crescut ... da ...
    El are rapoarte de la oameni care au trecut prin vătămări de coloană catastrofice și chiar dacă fibrele nervilor au murit complet și au putrezit fiind reabsorbite de corp că ei pot pune chestia asta la baza coloanei vertebrale în gât, iar nervi ar crește pur și simplu înapoi în corp, iar persoana și-ar recăpăta toate funcțiile.
  Absolut adevărat. Și chiar și într-un mod medieval, cum ar fi sistemul creat de ei cu celule stem știți recoltându-le din grăsime și măduvă osoasă și din sânge, noi avem experiențe uimitoare cu tetraplegici și oameni care au avut niște vătămări cu adevărat rele ale coloanei vertebrale, care au revenit și astfel, legat de chestiile neuronale, noi putem crește orice celulă, nu există celulă ce nu poate fi crescută.
  Asta este fals, o înșelătorie, asta vor ei ca voi să credeți și  ... acesta este adevărul.
    Tu crezi, așa cum au spus alți informatori, că există un aspect negativ al planetei noastre
în acest moment, care caută să reducă populația în mod dramatic?
  Chiar cred asta ... și poți să vezi asta în fiecare zi ... nu este greu. Urăsc să dau nume de corporații, dar lucrurile se răspândesc peste tot cu politica deoarece ei încearcă să rămână neutrii, dar da, adică doar uitați-vă în jur și să vedeți ... adică ar fi atât de ușor de făcut, adică doar ... dacă nu ar exista curent pentru câteva zile și "eu sunt diabetic eu nu pot să ajung la un Walgreens pentru injecția de insulină ... o mulțime de oameni din lume au asta.
  Adică aceste mici chestiuni la care nu te prea gândești, ar părea atât de inofensive, că toți acești oameni au murit, dar a existat o cale intenționată de a o face.
    Deci ce recepționez eu aici este că dacă tu spui că orice ... parte a corpului ar putea fi crescută, presupun că asta ar însemna de asemeneacă atunci când cineva își pierde brațul, ai putea să-i crești un alt braț într-o cuvă sau ceva și să-l atașezi, nu?
  Oh, este dincolo de asta ... Dacă eu aș avea un pic din ADN-ul tău, care nu este complet distrus, dar nu complet mort, noi putem de fapt să luăm acel ADN și să-ți refacem tot corpul, deoarece acesta conține în el toate lucrurile conștiente pe care le ai îndurat în timpul acestei vieți, ca un hard disk, iar tu ești încă tu. Iar noi putem crește asta, corpul tău întreg.
    Asta ar trebui să existe vre-un fel de ... supă biologică sau ceva cu ce trebuie să hrănești
aceste celule pentru a le face să crească?
  Da, sunt proteine, aminoacizi, baza vieții. Toate lucrurile despre care ai auzit despre asta este plin, iar computerul știe când să adauge colagen, când să adauge osteocite și osteoclaste  și toate aceste celule diferite din corp pentru a-l ajuta să se reformeze, iar uneori există o eroare în imprimantă și se întâmplă unele lucruri, dar imediat pune celule acolo pentru a repara asta, ceea ce este uimitor.
    Chiar?
  Da și acestea sunt cuve uriașe în care în esență, te poți re-crește pe tine însuți. Dacă este necesar.
    Mai avem câteva minute rămase, dar unul dintre lucrurile pe care aș vrea să le discutăm  este că în episoadele anterioare tu ai vorbit despre faptul că ai văzut ceea ce ar putea fi un reptilian de 3 m în custodie ... da ... dar apoi tu, aș spune că aproape în mod frivol, "oh, da, ar fi putut fi ceva ce am crescut noi", ca și cum nu ar fi mare chestie.
  Nu e mare lucru, noi putem crește ...
    Cum ai putut ajunge la punctul în care să știi că ar fi putut fi creat așa ceva?
  Deoarece acesta este motivul pentru care am ajuns la partea regenerativă și am început să învăț un pic mai mult despre ceea ce făceau ei cu creșterea celulelor ... ei creșteau celule.
  Laboratoarele ... noi le numim laboratoare, iar ceea ce ei încercau să facă, după cum am spus, este să fabrice de asemenea ET falși, pentru a face știți ... să-i aibă pregătiți, la o adică, să-i facă să pară buni, răi malefici sau fericiți sau sănătoși sau ... înspăimântători sau arătoși,
indiferent ce doresc ei să facă și ... au făcut-o, sunt foarte plini de succes.
  Deci de aceea am zis ce am zis când am văzut această ființă, acea specie sau indiferent,   poate ... știți ... eu nu știu de unde a ieșit chestia aia, nu ți-aș putea spune.
  Eu aș putea spune că aș crede că este reală și mirositoare și că respira ... dar aici intră în joc și PLF-urile, așa că formele de viață programate sunt același lucru, speciile noastre crescute  sunt programate să facă anumite lucruri, anumite slujbe.
    Fără a numi pe cineva anume, eu am o poveste despre unul din foștii noștri președinți, și această idee că ei ar putea fi clone și că ai putea să vezi pe cineva care arată exact la fel, dar ar putea fi o formă biologică complet diferită decât cea care este cea reală. Ești conștient de asta?
  Da, sunt.
    Deci, există vreo problemă în privința clonei? Adică dacă ai o conversație cu aceasta, are aceleași amintiri? Este conștientă că este o clonă sau el crede că este aceiași persoană?
  Nu este așa cum îți spuneam mai devreme, că ți-aș lua ADN-ul și te-aș fabrica. Noi luăm bucăți parțiale din ADN-ul tău și te-am face o clonă, fără partea de conștiință.
  Deci este programat în tine, noi programăm amintirile în tine, iar tu ai putea să crezi că ai avut o familie și că tu știai că ai luat această slujbă, să arăți ca acest președinte, până în prezent, din tot trecutul, iar ei ar putea face chiar și mai multe clone care să fie puse alături de tine să  te facă să crezi că ai o familie sau tu ai putea gândi ... sau poate că ei au avut nevoie de tine doar pentru un job.
   Asta este chiar intens. Acesta este tot timpul pe care l-am avut în această Dezvăluire Cosmică, eu sunt gazda dvs. David Wilcock și ne aflăm aici cu Emery Smith, expunând adevărul despre programe genetice foarte avansate, ce implică biologia ET.

Vă mulțumesc că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3 (Probă și rezervă)


  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...