ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 21 martie 2019

Tehnologiile Bazei Secrete


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Emery Smith. 
    Conversațiile noastre cu Emery  ne aprofundează cunoștințele despre detaliile bazelor secrete din New Mexico; unde i s-a cerut să disecteze țesuturi din corpuri foarte ciudate. Se pare că de la o vârstă fragedă el a fost destinat să urmeze acest drum. În relatările sale despre experiențele sale anterioare, el a fost în contact cu ființe extraterestre, ceea ce dezvăluie că ar fi putut fi pregătit pentru o viață în continuă comunicare cu ființe din alte lumi. Pe măsură ce avansăm în a-i cunoaște povestea, apar mai multe detalii despre baza unde Emery a lucrat, tehnologia pe care a folosit-o și sistemul de monitorizare de avansată securitate care îi controla intrările și ieșirile în mod constant. Importanța unor astfel de măsuri de securitate a devenit evidentă cu tumultul care a provocat scăparea din bază a unei ființe periculoase.     
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Este bine ... da, este distractiv ... eu sunt chiar bucuros că ai decis să faci asta într-un final și cred că te-ai lăsat cam mult așteptat ...
  Știu că ai încercat să mă faci să fac asta de 10 ani, dar anumite evenimente recente m-au determinat și poate este pentru o mai bună siguranță a mea că facem asta și de asemenea să educăm publicul, deoarece oamenii merită să știe. Eu am crezut asta toată viața mea, dar am știut mereu că există o vreme pentru toate.
  Da.
Acum, se pare că o mulțime dintre informatorii cu care am vorbit că de îndată ce săpăm în viața lor de dinainte de armată, că a existat ceva ce s-a întâmplat înainte ca ei chiar să și intre în aceasta.
Iar eu sunt curios: tu ai avut experiențe neobișnuite înainte de serviciul militar despre care tu să crezi că ar fi relevant să ne împărtășești astăzi?
   Absolut: este personal, dar vă pot spune că bunicul meu a fost în armată, iar tatăl meu a fost în marină, dar când m-am născut eu, el era deja în afara marinei, iar eu mi-am dorit mereu să fiu în armată.
  Eu cred că am avut prima vizită ET în 1979 ... și s-a petrecut la o fermă de 5 acrii în Fort Myers Florida, iar acesta a fost primul contact pe care l-am avut vreodată și a fost un contact foarte plăcut ce nu-l voi uita vreodată. Nu am fost contactat după, până după 19 ... în jurul lui 1999, 98, când a fost ca o aterizare completă, iar aceea a fost un pic uimitoare deoarece campam în afară și nu eram pregătit pentru ea, deoarece m-a surprins noaptea, deoarece tocmai mă culcasem și am auzit niște pași mergând ... așa că asta s-a dovedit a fi ...
Acestea au fost cele două experiențe ... cealaltă a fost după armată, apropos ..
   Dar a fost un pic șocant ... însă la prima eram foarte tânăr, iar după aceea am fost obsedat bineînțeles, stăteam așezat sub stele și probabil am dormit mai mult în afara casei mele decât în interior, uitându-mă la stele.
   Ai putea să ne spui mai multe despre acel contact din Fort Myers Florida? Acolo a fost vorba de o navă pe care-ai văzut-o, care a aterizat? Și apoi ce s-a întâmplat? Descrie nava și descrie ce s-a întâmplat mai apoi?
   M-am așezat să merg la culcare, exact asta s-a întâmplat, în sacul meu de dormit și ... m-am uitat în sus ...
  Tu te aflai în afară?
 Da, eram afară ... noi avem o fermă mare acolo și în mijlocul câmpului, în mijlocul a ... nu era nimic în jur, iar acest disc în flăcări venea la un unghi de 45 de grade și venea direct din cer, dar se deplasa foarte foarte încet ... dar roșu încins. Puteai să vezi strălucirea portocalie ...
  Cât de mare era?
    Ei bine, de unde ne aflam noi și eram probabil la cel puțin 1.000 - 2.000 metri distanță și l-am văzut intrând în pădure și l-am auzit, iar eu am zis că probabil este un meteorit este cel mai strălucitor meteorit pe care l-am văzut vreodată, dar am remarcat de asemenea că avea o formă foarte ciudată.
 Așa că nu m-am gândit la nimic legat de ea și de fapt a aterizat mai aproape decât am crezut  în vecini la câteva sute de metri distanță, la aproximativ 500 - 1.000 m distanță, în mlaștina lor, iar unul dintre ET a ieșit afară și a trecut peste, iar eu mă aflam lângă un gard cu sârmă ghimpată ... știți, genul cu care ții vacile în interior cu 4 linii, uneori 5 ...
  Eu obișnuiam să pun garduri și știi acele mici cârlige în care prinzi sârma ghimpată cu care prinzi sârma ghimpată de stâlp ... iar unele erau cumva slăbite ...
   Și am pus o prelată și apoi mi-am pus sacul de dormit  pe prelată ... așa că m-am întins și mă aflam în sac, iar eu mereu, fiind cine sunt, tacticul Emery, aveam arma cu mine, aveam arma cu mine în sacul meu de dormit și eram într-un sac de dormit de tip mumie, era foarte rece  și am auzit ... sunet de scârțâit ... ca și cum cineva ar fi sărit gardul ca și cum eu aș fi urcat gardul și pe măsură ce gardul este apăsat în jos se duce către metalul din cârlige și este ceva de genul ... sunet de scârțâit ... și apoi a sărit pe sol ... iar eu eram ceva de genul ... ok, să fie un sconcs, un urs, o panteră ... Iar eu mă întrebam: oh, asta se întâmplă acum?
Și imediat am auzit pașii, iar eu eram foarte conștient de genul acela de chestii, și m-am simțit un pic inconfortabil și poate că eram doar eu sau era această ființă așa că imediat eu mi-am apucat fermoarul și aveam arma în mână și am desfăcut fermoarul, cu arma și lanterna și m-am ridicat, iar acolo se afla o ființă de 1 metru care se uita la mine.
  Cum arăta?
    Era de un gri-albastru, avea ochi mari și albaștri și avea o chestie mică pe cap așa cum vezi în filme, așa cum vezi la personajele de desene animate ...
   Ca o antenă ... da, ca o antenă sau ceva ...
 Când spui că avea ochii albaștrii, noi nu vorbim despre un cenușiu.
   Nu, nu, era foarte sfrijit și era albastru și ...
 Cam ce fel de albastru? Ca și cămașa ta?
   Da, era genul acesta de albastru și cu lumina aprinsă și cu mine eu eram încă blocat în sacul meu de dormit, iar el s-a uitat la mine iar eu cred că lumina chiar i-a rănit ochii ... iar el era ceva de genul: Oh, aterizarea asta nu-i a bună ... mie tocmai mi s-a prăbușit nava și căutam cel mai apropiat ajutor sau asistență.
   Dar este rușinos să spun că eu am sărit din sacul de dormit și l-am urmărit ... știți eu l-am văzut mergând și apoi alergând, iar eu îl urmăream iar el a intrat în acest hățiș, iar eu nu-l urmăream să-l omor, ci-l urmăream spunând "Întoarce-te, întoarce-te!" ... așa că eu urmăream chestia asta, iar el a intrat fix în acest desiș, care era atât de stufos că nu era nicio cale să ...
   Am încercat să intru acolo, dar m-am zgâriat peste tot din cauza plantelor agățătoare iar apoi am auzit ... sunet de scârțâit ... și m-am uitat lângă ... gardul era fix lângă mine, și a devenit foarte întins ca și cum el ar fi fost acolo și ar fi sărit înapoi din nou, îndreptându-se către acea zonă.
  Așa că eu eram plin de adrenalină și bineînțeles că era foarte târziu oricum, dar eu am făcut o mică plimbare în acea zonă și către acea direcție, dar nu am văzut nimic altceva. Deci nu a existat niciun schimb acolo ... eu cred că ne-am speriat unul pe altul, iar asta este ceea ce s-a întâmplat.
   Cât de uman părea fața pentru o persoană obișnuită? Arăta ca o persoană normală de pe Pământ cu o piele albastră sau era ceva diferit legat de față?
   Da, fața era mai plină și mai ovală, ca și cum dacă ai avea o bulă ce ai face-o cam așa ... dacă ai una dintre acele bile de plastic și ai strânge-o cam așa, dar avea trăsături ... avea găuri pe părți, nu avea lobi oculari, ci găuri, și era conștient, 100 % conștient și foarte agil ...
    Ochii erau mai mari ca la un om obișnuit?
  Da, absolut.
    Cam cât de mari?
  De cel puțin 3 ori ... Da, erau mai mari ...ochii și vârful craniului erau mai mari?
   Tu ai spus că ochii erau albaștri ...
 Da.
   Deci nu avea acel negru pe care l-ai vedea la cenușii ...
 Nu, când am zis albaștrii, ei nu aveau niciun pic de alb ... Erau ochi albaștrii și nu am văzut nicio pupilă, dar ar fi putut fi acest strat protector, căci ei au aceste lentile pe care o mulțime  de ET le poartă peste ochi.
    Erau de un colorit albastru complet?
  Da.
    Și avea un nas sau doar ... da, avea un nas ... foarte mic. Foarte mic și o gură mică?
  Și o gură foarte mică, da. Era foarte ... ca din desene animate. Ceva de genul: nu se poate așa ceva, era cumva foarte comic într-un fel.
    Și ce vârstă aveai la acea vreme?
 Eu avea probabil ... 1998 ... 28 de ani.
    În regulă, haide să ne întoarcem la primul, deoarece asta ar putea fi foarte relevant pe măsură ce intrăm în istoria ta militară.
    Sigur.
  Ce s-a întâmplat în primul eveniment? Hai să trecem prin acesta pas cu pas.
    Am avut și alte evenimente multiple după aia, dar nu am înțeles ce a fost, și știți, eu mereu am fost foarte somnambul când eram mai tânăr, iar eu eram mereu afară într-o stare  hipnagogică, dar eram foarte conștient căci eu mă întorceam întotdeauna, iar tatăl și mama mea vedeau că picioarele mele erau murdare în fiecare dimineață și nu aveam nicio idee, iar de multe ori ei m-au prins ieșind sau intrând și nu m-am rănit niciodată sau ceva de genul acesta. Iar în această seară anume și nu era  foarte târziu ... pur și simplu mi s-a spus să merg afară, telepatic.
    Și ce vârstă aveai?
  Eu eram în clasa a 2-a, deci în 78 - 79.
    Deci tu ai primit impulsul de a ieși afară ... asta ți se întâmplase și înainte de acel moment?
   Nu, aceasta a fost prima dată când s-a întâmplat ceva de acest gen. Dar după asta, a început să se întâmple tot timpul. Adică să ies afară, dar să nu știu de ce sunt aici și părând să aștept ...
   Așa că am zis ok și am mers afară pe drum, iar noi avem un lac, iar eu m-am suit pe doc și acolo era această frumoasă navă albastră ... și era așa de tăcută și eram așa de uimit că era  așa de liniște și nava aceea era acolo, iar eu zâmbeam, iar eu aproape ca și cum aș cânta ... eram ca un copil care ... nu știu, era ceva de genul ... sunet de bucurie ... și am început să fluier sau ceva. Era foarte ciudat ... 
    Cum arăta nava? Care-i era forma?
 Era albastră ... era de formă discoidală ...
   Ce fel de albastru?
  Lumina către alb, nu era un albastru întunecat. Era mai degrabă ca de un alb strălucitor, dar puteai vedea detalii, puteai vedea margini. Asta are sens?
   Puteai vedea liniile exterioare ale acestei forme ... clasice și-mi spunea, într-un mod telepatic, că ei sunt aici și că există și ne vom întoarce pentru tine. Iar eu îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri, chiar mi-a rămas în cap. Deci s-a întâmplat foarte rapid și cred că toate acestea au rezistat poate 1 minut jumătate, două, ceea ce a fost mult, căci pentru ca asta să se întâmple astăznu ar fi posibil, căci i-ar doborî în două secunde ... corect.
   Dar la acea vreme cred că era un pic diferit și cred că aveau mai multe oportunități să facă genul acesta de întâlniri, nu numai cu mine, ci cu mulți alți oameni.
  Corect ... Și să le permitem să ne ofere speranță și să năzuim pentru asta mai târziu în viață.
Iar apoi am devenit un credincios foarte ferm și nimeni nu prea vorbea de asta așa de mult ... nici măcar cu familia mea.
   Tu crezi că tatăl tău sau bunicul tău e posibil să fi fost implicați în operațiuni negre?
 Da, bunicul meu a fost ... în armată ...  iar tatăl meu a ... pilotat avioane ale marinei căutând submarine care veneau spre Bahamas sau pe coasta Floridei. Deci el era cel care le urmărea și a făcut și alte lucruri, dar nu cred că aveau legătură cu serviciile de informații.
   Tu pari că te aflai în vre-un fel de program de contact cu extratereștrii, iar tu ai descris multiple evenimente în care părăseai casa noaptea ... oh, da, asta era ... și ai mers afară, iar tu simți că există goluri în memoria ta de la acele evenimente sau ce crezi că se întâmpla când te duceai acolo?
   Nu, eu îmi amintesc foarte mult ... când eram mai tânăr, am avut acest dar, eu îl pot numi dar ... eu îmi pot controla visele ... eu știu când visez. Și recent mi-a revenit, doar recent, în ultimele câteva luni, când o pot face din nou, iar eu pur și simplu o pierdusem cât timp am fost în armată, nu mai puteam s-o fac ... când am intrat în armată.
    Iar eu am început armata foarte devreme, la vârsta de 13 ani ... 13?
 În personalul auxiliar din Forțele Aeriene, în patrula civilă aeriană unde m-a prezentat tatăl meu, iar ei ofereau licențe de pilot copiilor gratuit, dacă te calificai și doreai să fii parte din chestia asta ... și pentru alți oameni înainte să meargă în armată pentru a aveau un grad suplimentar ... cumva ca ROTC (Corpul de Antrenament Al Ofițerilor în Rezervă n.t.) pe care l-am făcut și pe acela ... așa că obții toate aceste avantaje.
   Deci da, mi-am luat licența de pilot la o vârstă foarte fragedă, și am trecut prin multe testări, iar eu știu un lucru: eu am avut mai multe teste decât oricine altcineva care a trecut prin armată. Și nu sunt testele normale ASVAB ... (Setul de Aptitudini Vocaționale și Servicii din Armată) și a fost ...
    Dă-mi un exemplu de ceva neobișnuit ca și test.
 Ei bine, știți că un test ASVAB este legat de ceea ce ești bun: ești un bun mecanic?
Haide să vedem dacă poți să-ți dai seama cum e cu acest pinion sau cu acest lanț, sau poate că el este bun la scris, știți, oare el știe verbul, adjectivul sau lingvistica?
  Iar asta ar fi putut să te conducă către MOS (Specialitatea Operațiunilor Militare) ...
Și astfel ei te ghidează către MOS-ul tău, dar în cazul meu, a avut de a face cu formele geometrice ... chiar?
   Da.
  Și cu mandale și chestii de genul: din acestea 6, care-ți place ție? Adică ce vreți să spuneți  prin care-mi place?
  Deci pentru mine, acestea nu erau niște teste, dar era un test pentru ceva. Căci evident era un fel de mesaj subliminal acolo, poate vre-un fel de codificare despre ceva ce eu nu știu că am sau pe care-l are linia mea ancestrală.
    Acestea pot fi logouri ale unor grupuri ET, de care ei ar fi putut să fie conștienți că te-au contactat deja.
   Exact ... deci așa am fost scos din partea cu forțele aeriene, după ce mi-am făcut cei 4 ani și jumătate și am continuat cu munca de contractor.
 Tu făcusei deja 4 ani și jumate în forțele aeriene înainte? ...
   Am făcut 4 ani jumătate și apoi 2 ani ca și rezervă și apoi 2 ani inactiv, deci un total de 8 ani și jumătate ...
    Și după cei 4 ani și jumătate ai primit fileurile de somon și a pornit toată treaba?
  Nu, prima dată când am primit fileurile de somon, a fost în 8 August 1991.
    Tu primeai aceste teste ... acestea au început când aveai 13 ani?
 Da, au început în partea auxiliară și apoi ... deci unele dintre ele erau cu formă geometrică,  ai putea să-mi oferi și un alt exemplu a ceva ce a fost ciudat, ca și test primit?
  Au existat o grămadă de întrebări legate de fizică înaltă și de magnetică, pe care eu chiar nu le-am înțeles în acel moment, deși am avut un scor mare la ele, dar aceasta nu e chestia mea, dar știți, am avut aceste oportunități de job uimitoare când m-am aflat în armată, dar eu doream să fiu doar un pilot de F15 Eagle, deoarece eu doar doream să zbor, știți, Top Gun până la capăt.
  Dar armata mi-a oferit o școlarizare uriașă pe care aproape că nu am putut s-o refuz, să zbor cu elicoptere Apache ... dar toate legate de zbor, mergând probabil către a fi un astronaut la NASA sau ceva legat de spațiu.
   Majoritatea piloților, majoritatea astronauților, după cum știți, ceea ce acum s-a schimbat deoarece au nevoie de oameni de știință tehnicieni, ca și specialitate și așa am devenit eu un specialist în sarcini utile, așa că, întorcându-ne la motivul pentru care eu am fost așa de hotărât că voi fi un pilot, fiind doar un copil, având 16 ani când m-am înregistrat, apropos, luând aceste decizii, iar ei au spus, ei bine, tu poți face de asemenea și chestiile astea medicale ... iar eu am iubit ... mi-a plăcut să merg la doctor și să văd toate acele lucruri și mi-a plăcut să văd cum îmi tăiau unghiile de la picioare crescute în carne, care m-au durut așa de mult jucând fotbal, așa că m-a uimit ...
  Ei ziceau mereu: stai jos, căci tu nu vrei să vezi, ar putea fi mult sânge ... iar eu: nu, nu, eu vreau să văd.
  Iar ei mă injectau și ziceau: copilul ăsta e ciudat tare. Și toți acești chirurgi și doctori, când eram foarte tânăr, au sfârșit prin a fi prietenii mei, iar eu am sfârșit prin a fi profesorul lor,
deoarece eu am obținut licența CME (Educație Medicală Continuă) să le predau despre plasma trombocitelor și celulele stem, a fost un cerc chiar comic.
     Ce înseamnă licență CME?
  Medicii și asistentele și toți oamenii din medicină, pentru a-și menține licența trebuie să meargă la simpozioane și să primească actualizări în noi proprietăți educative, deci, știți, unități de Educație Medicală Continuă ... oh, deci continue ...
    Deci haide să ne întoarcem în momentul în care tu ești adus prima dată la Sandia. Iar eu cred că asta este ceva despre care mi-ai spus înainte despre procesul modului în care tu ai ajuns în încăpere. Haide să începem cu modul cum ai fost tu adus în interior. Care a fost primul lucru ... pe care tu l-ai văzut, care ar fi mult mai diferit decât o chestie tipică din armată ....
   Ei bine, fiind în camera de operații și lucrând în situații de urgență și știți ... știind aproape totul deja despre corpul uman, în programul accelerat în care mă aflam asistând chirurgi ... știți, și ... iar eu am știut atunci când am intrat în acest loc că ei au cheltuit o grămadă de bani pe aceste ... pe tot ... chiar și pe uși și sistemele de securitate, pe acești gardieni de securitate uimitori, conduita oamenilor de știință și a medicilor care erau acolo, a tehnicienilor și a tuturor, era foarte serioasă, era foarte ... foarte organizat și era foarte curat.
Și mi-a luat ... ești informat mai întâi.
   Știți, ei te iau și se face o verificare a trecutului foarte mare, dar eu eram deja în serviciul activ, așa că eram perfect pentru ei. Tânăr, știți ... Dacă face probleme, cui îi pasă?
  Pur și simplu ne descotorosim de el, a murit într-o prăbușire de elicopter. Sau indiferent ... așa că ... subiectul perfect, IQ super înalt, foarte ... perfect sau el are pregătire medicală,  haideți să vedem ce poate face.
  Așa că m-au dus în acestă încăpere mai întâi, iar asta s-a întâmplat de fapt înainte să merg să realizez primul meu caz.
   Iar ei au lăsat totul la vedere ...
Au lăsat la vedere ce anume?
   Au lăsat aceste contracte afară. Adică era așa de gros ...
  Iar eu se așteptau să citești toate acelea în timp ce stăteai acolo? Asta nu are sens.
    Ei bine, normal că nu le-am citit, avea 19 ani. Când am văzut pagina am zis da, deja semnasem ... fusesem suficient de stupid să intru în armată, așa că să fim serioși ... ceea ce a fost ... ceea ce am iubit, apropos, știți, armata care mi-a salvat viața și m-a făcut cine sunt astăzi așa că, sunt un mare fan al armatei și sunt  până în ziua de azi, cu alte proiecte și lucruri ... așa că, eu nu am vrut să sune ca și cum nu aș fi fost cu adevărat recunoscător pentru asta.
    Ei bine noi suntem foarte recunoscători pentru alianță și pentru faptul că ei dau cărțile pe față pentru noi aici și este uimitor.
    Este ... și toate pălăriile albe care ies în public .... și este o binecuvântare.
 Noi avem nevoie de oameni ca tine să fie suficient de curajoși să vorbească de adevăr și să spună ceea ce au experimentat.
   Ei bine eu sper că odată ... căci eu cunosc o mulțime dintre acești oameni, eu sper că odată ce mă văd pe mine că am ieșit în față, eu chiar cred că vor fi mult mai mulți care vor veni în față cam într-un an.
   Și va fi și mai ușor deoarece cabala este masiv înfrântă chiar acum, iar tu ai avut o mulțime de informări de asemenea, în care vom intra în episoadele următoare.
   Sigur că da. Deci tu ai toate aceste documente ... deci eu am semnat cartea, și păreau să facă asta neoficial cu toți acești oameni în haine de laborator meseriașe, și cu alți știți, oameni de la securitate, dar nu în modul normal ca la Black Ops, ei se aflau în costume curate, în niște  chestii tactice albe foarte mișto.
   Cumva ca niște salopete?
 Da, ca un costum de zbor, alb, dar cu o mulțime de curele și nu cu arme normale. Eu nu cred că puteau să folosească arme acolo jos, din cauza sistemelor presurizate, asta este ceea ce mi s-a spus. Mie mi s-a spus să nu-mi aduc niciodată arma în interiorul clădirii .
   Tu folosești un vestiar în vârf, unde esențialmente treci la halat, iar apoi mergi jos și-ți pui costumul, așa că există două camere de schimb.
   Iar tu porți o banderolă, care este cel mai mișto lucru din toate timpurile, iar banderola asta se simțea ca fiind din silicon, iar mai târziu am aflat că era din grafen și strălucea, iar aceea înregistra toate locurile în care am mers jos în instalație ... iar ei ți-o iau ... și de asemenea au activat mai târziu ... ei aveau Ipad-uri la acea vreme, care fac să pară aceste Ipad-uri ... ca niște ... adică, erau la fel de subțiri ca ... știți filmele de la radiografiile ce subțiri sunt? Știți, filmele care se folosesc la proiector? 
   Da. Da.
 Ei bine, imaginează-ți asta ca fiind un Ipad, așa subțire și fiind complet aprins, și accesând întreaga bază de date principală a indiferent cărei secții în care tu lucrezi, și localizându-ți supervizorul, dacă aveai nevoie, cu ajutorul banderolei. Toată lumea știa pe unde se afla toată lumea. Nu exista vre-un loc unde să te ascunzi sau să ascunzi ceva.
Oricum, deci aveai acest Ipad mișto care era mereu cu tine, iar tu-l foloseai pentru intrarea de date pentru tot ceea ce faci, căci totul este documentat.
    Dacă era așa de subțire, cum puteai să tastezi pe el?
Asta era ușor, totul se petrecea cu degetul tău și aveau un creion, iar creionul arăta ca un termometru, și avea o textură foarte aderentă și-l poți ține această chestie subțire, care nu este chiar așa subțire, este un pic mai puternică de atât, dar vreau ca tu să știi genul acela de material.
  Este ca un policarbonat special care cred că a fost infuzat bineînțeles cu grafen probabil sau poate altceva fotovoltaic, evident, pentru a face toate chestiile astea. Și ... oricum, acesta va fi mereu acolo jos pentru ceva ... Nu este ca o hârtie de scris.
 Acesta este ceva ce va fi mereu în contul tău, îți folosești chestia ta, degetul sau indiferent, și de asemenea se conectează cu alte ... fiecare cameră are ca un port în care-ți poți conecta Iphone-ul, ei bine acest lucru când îl așezi pe masă, toată masa știe acum asta.
   Oh, wow, asta e super.
 Deci este ca această energie de tip Bluetooth.
    Și este în toate culorile?
 Da. Da, strălucitor, în toate culorile, obiecte tridimensionale pe care le poți ...
    Holografic?
  Da și holografic, în special atunci când o pui pe masă, aceasta devine ca o ... parte 3D a indiferent ce prezinți tu.
  Deci dacă eu chiar primesc un corp ... și a fost deja scanat 3D, acesta poate fi proiectat deasupra mesei și apoi îl poți mișca cu mâinile tale și poți spune: eu nu ști ce este asta aici în corp, noi vrem doar asta ... deci cauzează cât mai puține daune corpului și obține acest organ sau această mică BB afară.
Așa că era o chestie foarte ... asta chiar m-a încântat ... cu toată tehnologia, iar eu eram tânăr, iar eu nu doream să o dau în bară vreodată, ci doream doar să continui.
   Iar la acea vreme, pe care tu ne-o descrii, tot ceea ce noi aveam erau aceste computere turn de birou care erau ridicole.
    Dumnezeule, noi avea acele chestii voluminoase ... Nici măcar nu știu dacă Apple ieșise pe piață, nici măcar nu se întorseseră încă, ei pur și simplu nu erau ... deci banderola de la încheietură, chestia de tip Ipad erau mereu foarte importante care erau mereu cu tine.
     Puteai să le rulezi și să le ții în buzunar sau cum cărai Ipad-ul acela moale?
 Ei bine, tu nu ai niciodată nimic asupra ta, decât această banderolă și această hârtie. Tu nu ai nimic, nici măcar un ceas sau vre-o bijuterie. În această instalare, totul îți este luat când faci cele două schimbări.
   Corey în emisiunea lui a vorbit despre o tabletă cu sticlă inteligentă și sună foarte mult cu ceea ce tu descrii. Cum se numea? Ei au avut vreodată un nume pentru acesta?
    Era mereu numit "dosarul".
 Dosarul ... da, nu erau extravaganți ca în Star Trek sau ceva ...
 Ei bine, de multe ori pare ca și cum pentru a reduce "impactul psihologic", după cum îi spun, ei încearcă să vă ofere aceste lucruri convenționale ... da, asta are sens.
    Da, deci este doar un dosar.
 Da. Nu-ți uita dosarul și banda. Ok.
    Banda mai făcea și altceva în afară să strălucească doar? Tu ai spus că strălucea?
 Da, din când în când strălucea, din cauză cred eu, că cineva încerca să vadă unde ești, în special când erau breșe ... au existat câteva breșe cât am fost eu acolo ale unor lucruri care au scăpat și au existat de asemenea niște oameni de știință tehnicieni ca mine, care chiar au încercat să ia niște chestii în afara complexului.
  Și ... atunci când chestia aia lucește într-o culoare diferită, culori diferite pentru lucruri diferite, tu știi că nu trebuie să te miști și să nu pleci nicăieri până când indiferent ce este ... alarma de urgență se pornește, de exemplu în spitale avem coduri roșii, coduri albastre și toate chestiile ... Este similar cu asta, dar nu ... tu știi ce să faci și ce să nu faci ...
   Care au fost câteva dintre culorile de care îți poți aminti și ce însemnau, pe banderolă?
 Roșu însemna că mai bine nu te miști.
    Pur și simplu nu te mișca de loc.
 Da. Albastru înseamnă că totul este ok. Era una cu galben, care înseamnă breșă ... breșă de contaminare. Dar nu ca și cum cineva ar fi furat ceva, ci faptul că cineva, cumva, avea o gaură în costum, căci trebuie să înțelegeți că aceste chestii aveau viruși, aveau bacterii pe care noi nici măcar nu le cunoaștem.
  Te pot ucide, puteau să sufere mutații și ultimul lucru pe care-l doreai, era ca acea chestie să iasă afară, așa că aveau aceste sisteme de inteligențe artificiale instalate și aceste epuratoare de înaltă tehnologie, cel mai uimitor tip de dezinfectare ca niște foehnuri pe care nici măcar nu le-ai crede.
  Și chiar numai trecerea prin câteva dintre aceste chestii, când te duceai să te schimbi, nu te dureau sau ceva, dar erau pur și simplu un lucru preventiv. Dar aveau aceste guri de aerisire în sistem care captau toate particulele, părți/milion, și puteau spune dacă o mică bacterie de răceală sau virus au fost prinse în aerisire, căci atunci când lovesc chestia asta, totul se închide imediat.
    Iar asta înseamnă galben pe banderola ta?
 Da.Deci nu vrei să vezi vreodată galben.
    Tu crezi că banderola te putea electrocuta sau omorî dacă te mișcai când era roșie?
 Eu nu m-am simțit niciodată amenințat de acea banderolă absolut deloc.
    Descrie-mi ce înseamnă o breșă? Ce a făcut cineva.
 Ei bine, o dată și asta este doar de la ... acum pot spune că la mâna a doua ... eu vă voi spune mereu dacă sunt eu cel care vorbesc la mâna întâi sau la mâna a doua. La mâna a doua înseamnă că aceste alarme au pornit și bineînțeles, noi am fost conduși către o informare că cineva a încercat să scoată ceva afară ... asta e tot.
   Deci eu nu știu ce era, nu ni se permitea să întrebăm ce este, dar asta era ce s-a întâmplat,  pentru a-i calma pe toți, pentru ca toată lumea să poată începe să se concentreze din nou, mai bine, căci este dăunător pentru nervi dacă auzi orice fel de alarmă acolo.
   Deci tu nu ai aflat niciodată ce erau aceste breșe cu adevărat. Ei vă ofereau doar niște vagi ...
    La o breșă am știut, deoarece soțul prietenei mele foarte apropiate era unul dintre cei de la securitate. Deci ei chiar au realizat o ființă hibridă uimitoare oseo-integrată. 
   Eu nu știu cu adevărat ce înseamnă asta. Poți să fi mai specific?
 Asta înseamnă doar că au creat un animal hibrid ... de vre-un fel, care semăna cu un urs grizzly gigant, dar avea metal ... era umanoid?
  Dar avea metal ... da, dar avea niște gheare de metal ... făcute într-un mod uimitor ... știți, erau oseo-integrate în structura lui osoasă, iar asta înseamnă că titaniul și țesutul ... Sau indiferent ce metal, eu nu știu metalul ... eu doar spun o ipoteză.
  Tot ceea ce eu știu este că de îndată ce a ieșit, ei au avut un camion special să prindă chestia asta ... adică el a ajuns la suprafață și traversa deșertul.
  Chiar? Da ... foarte rapid.
 Deci ei trebuiau să spulbere chestia asta și era așa de indestructibil că doar l-au rănit, iar apoi au reușit să-l pună în acest camion special, iar oțelul camionului era de 20 cm grosime  ... al modulului de transport.
  Dumnezeule ... iar urmele din acesta erau de 10 cm adâncime, de la chestia aia care încerca să ... indiferent ce încerca să facă după ce ei au doborât-o sau indiferent ... Deci el a fost acolo la asta și a văzut urmele din camion, de asemenea ... asta e nebunie ... iar eu îl consider pe el o persoană foarte onestă. Plus că era peste tot, toată lumea știa despre asta.
   Toată lumea a știut că a fost rău rău, iar asta era de la un departament de genealogie diferit din bază.
    Ei bine, urăsc să vă las în suspans, dar acesta este tot timpul pe care-l avem în acest episod ... o poveste foarte interesantă din care vom afla mai multe pe măsură ce trece timpul, iar eu vreau să vă mulțumesc că vă uitați, eu sunt David Wilcock aici cu oaspetele nostru  informator special, Emery Smith.

Vă mulțumesc că vă uitați.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3 (probă)


  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și  AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...