ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 25 aprilie 2019

TEHNOLOGIA(ET) (LA)VATICAN


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Emery Smith.        
     O navă, diferită de tot ceea ce a fost văzut, a fost doborâtă și resturile ei au fost trimise într-o instalație secretă din New Mexico. Făcând parte dintr-o echipă de investigare, Emery a fost trimis să caute printre arhivele Vaticanului, orice tip de informație despre informații similare. El ne oferă detalii despre intrarea sa în acest tezaur de informații, interzis marii majorități de oameni de pe planetă. Deși colecția de nave doborâte poate părea o situație excepțională pentru noi, pentru programele militare secrete asta este un incident zilnic. Prin urmare, acumularea discretă de tehnologie exotică și corpuri extraterestre este mult mai mare decât ne-am fi putut imagina.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.

     Noi de fapt eram în mașină și conduceam și ... discutam despre corpurile pe care tu l-ai autopsiat, dar apoi tu mi-ai spus ceva în mașină care eu cred că aruncă o lumină mai profundă asupra experienței tale și aș vrea să intrăm acum în acea parte acum chiar dacă eu cred că asta este mai departe în cariera ta.
    Dar asta ne ajută să stabilim un adevăr fundamental, care este acela că informatorii, în mod obișnuit, când ai unul adevărat, ei au o mulțime de lucruri diferite super pe care le-au făcut, deci spune-ne despre Vatican.
  Da. Vaticanul, da da.
    Deci o organizație privată a mers la DoD (Departamentul Apărării) și la laboratoarele militare în care lucram și aveau nevoie de ceva tehnicieni și ceva oameni de știință să meargă la Vatican pentru a le studia arhivele deoarece ei știu că au ceva informații despre nava care a fost doborâtă în New Mexico ...
     Deci a existat un OZN ... care a fost doborât.
  Oh, și e unul recent ... da, foarte recent.
    Iar ei au dus această navă ...
  De ce ar fi doborât-o? Era ostilă, făcuse ceva rău?
    Nu, nu absolut deloc. Se apropiase prea mult de unele dintre armele de acolo. Și din ce am auzit din informări și nu știu unde s-a prăbușit, ci doar unde era.
   Noi știm cum arată această navă sau ce fel de ocupanți au găsit în interior?
 Nu, nu au existat menționați ocupanți, dar nava arăta ca un tetraedru, iar cea mai bună cale prin care-l pot descrie, faceți un tetraedru din țevi de PVC...
    Serios?  
 Da ... de aproximativ 2,5 metri în diametru și cu o lumină în mijlocul lui.
    Serios?    Da.
   Iar acesta era ca o dronă robotică?
 Stătea mereu centrată ... ar fi putut să fie, dar apoi, o grămadă dintre navele acestea sunt conștiente și pot, din când în când să facă pe stroboscopul, iar apoi poate umple spațiul ca să nu poți vedea prin el.
    Ce ar umple spațiul?
  După cum am spus, este un tetraedru gol ca făcut din țevi pvc ... da ... prin care puteai vedea, puteai vedea lumina din mijloc ...
    Ce culoare avea sfera luminoasă?
  Era albastră, dar era foarte mică, de aproximativ 8 cm în diametru.
    Iar tetraedrul în sine, era alb?
  Exteriorul acestuia era ca și cum ar fi făcut cu țevi PVC, de un alb imaculat, fără sudură ... iar dacă te apropiai prea mult de el, s-ar fi umplut de fapt cu un spațiu prin care nu puteai vedea.
    Încă nu știu dacă înțeleg ...
  Deci, dacă ai un tetraedru gol prin care poți vedea și vorbim doar despre liniile exterioare,  deci poți vedea prin el și poți vedea această bilă, dar dacă te apropi prea mult de el, va deveni de fapt opac ... tetraedrul devine opac ... da .... serios? Și apoi cum arată?
   Este alb ... doar alb ... alb imaculat.
     Deci asta pare a fi vre-un fel de dronă, fără ocupanți în ea.
  Nu erau ocupanți, dar asta nu înseamnă că acea lumină albă nu ar putea fi vre-un fel de conștiință ... sau o ființă, da ... nu poți să ...
   De fiecare dată când vezi o lumină trebuie să te gândești că este o ființă mai întâi, iar apoi mergi de acolo ...
  Deci tu spui, dacă înțeleg asta bine, că DoD a doborât această navă sau indiferent ce este, în New Mexico și ei țin secret ce este și de unde vine.
   Da, eu nu știu unde a fost doborâtă, eu știu doar că este depozitată în New Mexico. Căci acolo am fost eu ... dar a fost prima de felul acesta.
    Deci ei au avut ... ei au o idee foarte robustă despre ceea ce s-ar prăbuși în mod normal, corect ?  Da.
    Ei au un catalog extins?
  Ei au o colecție extinsă ... aș zice.
    Dar asta a modificat harta ... într-un fel.
 Da, oferea frecvențe diferite sau ceva, despre care erau uimiți și nu a arătat niciun fel de agresiune sau ceva, după ce a fost doborâtă. Și era încă în mod evident, operațională.
   Și tu spui că această navă era din categoria în care se pare că materialele în sine sunt un fel de formă de viață cumva?
  Ei bine, eu nu știu despre asta, deoarece eu nu eram focalizat pe asta. Tot ce știu e că acea bilă din interior avea energie, așa că energia și lumina mereu pot însemna viață.
  Ok. Deci ce au decis să facă legat de nava asta? Dacă nu știu ce este și de unde vine, pe ce fel de resurse se pot baza în acest moment?
   Ei bine, ceea ce ei fac, este să formeze o echipă și fac o grămadă de cercetări în trecut în jurul lumii deoarece există și alte cataloage în alte țări și religii. Și bineînțeles Vaticanul a fost mereu o mare bază de date care are o arhivă uriașă, multe lucruri și artefacte din spațiu pe care ei le-au găsit și le-au colecționat, timp de mulți, mulți ani și au o bază subterană sub Vatican.
  Deci 2 oameni de știință și cu mine am fost trimiși în acea zonă de la Vatican către o locație nedezvăluită de sub Vatican, unde am luat un lift și am mers 7-8 etaje în subteran. Și cam așa a pornit totul. Am luat permisiunea de la Vatican, ei au aranjat totul ... Noi eram doar niște contractori care mergeam acolo jos pentru a colecta orice tip de informație care ar fi similară cu acest dispozitiv.
    Deci este ceva comun să existe colaborare între agenții?    
 Da. De obicei la schimb pentru favoruri.
    Acum, tu ești un veteran al forțelor aeriene, corect?    Da.
 Iar noi am auzit adesea de la diverși informatori că există ca o aripă a forțelor aeriene în complexul militar - industrial (CMI) și o aripă a marinei, care cumva s-au despărțit după Cel de-al Doilea Război Mondial (CD2RM) ... este adevărat ... și s-au dezvoltat în aceste CMI-uri complet separate ..este foarte adevărat.
    Deci tu ai estima că majoritatea experienței tale este pe partea forțelor aeriene? Deoarece acolo ai început?
    Da, pentru acest lucru anume aș spune așa, dar ele încă lucrează împreună când au întrebări. Nu se bat cap în cap, dar le plac să țină secretele împreună, deoarece cu cât pot arăta mai multe guvernului, cu atât mai mulți bani pot căpăta la finalul anului.
    Deci dacă eu așa avea niște lucruri super pe care le-am colectat în acest an în această corporație, laborator militar, sau laborator militar al forțelor aeriene, atunci am primi mai mulți bani așa că ei nu împărtășesc mereu secretele a ceea ce fac dar ei lucrează mereu împreună să-și dea seama de lucruri pe care nu le pot înțelege. Ei lucrează mereu ... sunt foarte îngăduitori în privința asta.
   Deci eu cred că bugetul militar, chiar și cel din registre, recent a fost undeva în vecinătatea lui 864 mld. de dolari, cu scaunele de toaletă ridicole de 700 $ și genul acela de lucruri și micile piulițe care costă 65 $, deci ideea fiind că bugetul militar are foarte mult spațiu în el pentru cheltuieli în afara balanței contabile.
   Asta e corect ... Ai putea să cumperi un scaun de toaletă cu 700 $, și vor merge la Home Depot și le vor cumpăra cu 2 $ bucata și vor cumpăra 2.000, iar restul banilor merg unde?
   În aparență voi vă luptați pentru acești bani, din ce-mi spui acum.
 Ei bine, există o competiție, dar din experiența mea, iar eu nu sunt unul dintre directorii de acolo sau consilierii financiari, dar din ce am auzit de la oamenii de clasă mai superioară de acolo, că de obicei ei primesc cam la fel. Deci nu este asta ... noi nu-i batem cu miliarde de dolari ... dar de fapt nu este vorba de miliarde, ci de biliarde.
   Da, atunci când întâlnești toate celelalte căi prin care sunt generați banii.    Da.
  Deci, dacă noi avem această navă care coboară și ei nu știu ce este, doar într-un sens foarte general, dacă poți specula, iar eu înțeleg că tu ai putea să nu ai cunoașterea definitivă, dar mi-ar place speculațiile tale, care sunt probabil mai bune ca ale mele ... cât de des crezi tu că se întâmplă genul acesta de chestie ?
   Zilnic.
    Serios?
  Da.    
    Zilnic? Există prăbușiri de OZN-uri zilnic?
  Ei bine, ele ar putea fi ... eu nu m-aș fi așteptat la asta ... ele sunt de fapt identificate  deoarece atunci când spunem OZN ne gândim la ... vehicule, dar există o mulțime de vehicule care sunt recuperate din spațiu sau doborâte din spațiu și apoi recuperate și aduse înapoi, de asemenea, iar ele nu sunt mereu, bineînțeles, locuite ... absolut deloc, și o mulțime dintre aceste lucruri, de asemenea, sunt ca un cal troian deoarece ei vor să aducem chestiile astea aici, deci noi putem învăța despre tehnologia bună și putem face inginerie inversă pe ceva ...
    Un cal troian pozitiv ... un cal troian foarte foarte pozitiv și astfel ...
  Nu ca o infestare a IA care să roiască deasupra planetei?
 Nu, absolut deloc. Deci de asta este și așa de palpitant că oamenii de știință chiar realizează asta și o mulțime de corporații află de asemenea despre asta.
  Partea tristă este că imediat ce-și dau seama, ea va ieși pentru totdeauna în public pentru ca noi să o folosim pentru a ne face viețile mai bune.
   Eu sunt încă un pic nedumerit aici și probabil că și ei sunt de asemenea. În fiecare zi?  În fiecare zi?
  Da, în fiecare zi.
   Nu ar exista oameni care ar filma asta cu telefoanele lor? Nu ar fi rapoarte de incidente?
  Eu cred că există o grămadă de lucruri anormale pe care oamenii le văd pe Youtube toate aceste lucruri din care probabil 90% sunt dezinformări false sau știți, reproduceri false de vehicole ET care ar zbura prin zonă, doar ca să facă oamenii fricoși sau chestii de genul, dar asta se întâmplă, dar trebuie să înțelegeți că asta nu se întâmplă, de obicei, deasupra unui oraș mare.
    Știți, aceste lucruri sunt de obicei doborâte acum în zona exo-atmosferică și adusă înapoi și apoi aduse înapoi foarte atent la suprafață aici. Deci nu este întotdeauna ca și cum ai trage într-un avion și l-ai vedea căzând și boom. Da ... asta este foarte rar ...
   Deci într-un sens, dacă asemănăm asta într-un fel cu un război, ei vor fi foarte meticuloși să nu lase vre-un vehicol pe câmpul de luptă.
   Oh, tu nu vei vedea niciun vehicol pe câmpul de luptă.   Da.
  Deci indiferent ce se întâmplă și aduc aici ... este intenționat.
 Aruncați-vă o privire.  Corect.
  Deci asta ar însemna, cred eu, că există probabil vre-un fel de relație diplomatică cu diverse grupuri ET. Iar atunci când oamenii încearcă să încalce această înțelegere sau contract dacă vrei, atunci este momentul când apare problema? Ai putea spune că asta este adevărat?
  Da, exact ca în cazul lui Eisenhower, adică erau niște lucruri frumoase și bune care se petreceau la întâlniri, știți, au existat multe întâlniri prezidențiale cu anumite civilizații ET,  iar eu cred că ceea ce se întâmplă este ... doar pentru că președintele dă mâna cu un ET, asta nu înseamnă întotdeauna că președinții CMI sunt de asemenea parte din acel contract ... corect ... și asta este problema. Așa că noi am făcut, știți ... contractul nostru este acum anulat din cauza acestei probleme.
  Deci, dacă ai putea specula din nou și înțeleg că asta este pur și simplu peste capul tău sau poate tu ai ceva informări, nu știu ... dacă tu spui că unul pe zi este o medie care sunt recuperate, asta înseamnă 365/an, câte dintre acelea/an crezi tu că ar fi neconvenționale sau care să necesite un grad mai profund de cercetare pentru a fi înțelese?
    Ei bine, dă-mi voie să clarific ceva. Când am spus că noi colectăm 1/zi, ar putea fi o bucată de echipament, ar putea fi o descoperire arheologică sau ar putea fi ceva din spațiu pe care l-au colectat sau ar putea fi ceva ce noi am oprit.
   Deci acestea sunt ... când eu spun asta, cam atât de multe informații primim legat de aceste dispozitive în fiecare zi ... deci de aia crește așa de mult și intră așa de mulți bani în aceste proiecte deoarece este un număr nelimitat de ... noi nu putem face față, la ceea ce se întâmplă.
    Așa că ei încep să depoziteze aceste lucruri, iar anumite lucruri și organizații cumpără cantități masive de sateliți pentru a urmări aceste lucruri cu detectoare de lumină neutrinică
și-și formează propriile lor moduri de a pune mâna pe aceste tehnologii de asemenea, în locul CMI (Complexul Militar Industrial).
    Eu vreau să trec acum ceva pe la tine ... și mă enervează, deci aceasta este o întrebare pe care o pun cu un anumit grad de mânie, dar asta m-a supărat foarte tare, când am vorbit cu informatorul meu Iacob, când el descria ... repetivitatea tehnologiei ... că în anumite cazuri  ei au găsit așa de mult dintr-un anumit tip de tehnologie, cum ar fi de exemplu, ruine pe planeta Marte, doar pentru cazul în care vom ajunge acolo în viitor, ei de fapt au trecut cu buldozerele peste situri antice și le-au îngropat ... deoarece ei cumva știu ce este acolo și nu vor să fie atât de ușor de descoperit.
     Tu ai auzit vreodată de lucruri de acest gen care să se petreacă ?
  Eu am auzit despre lucruri de acest gen care se petrec aici pe Pământ, iar eu nu aș zice nimănui că asta se întâmplă și pe Marte, de asemenea.
    Deci tu crezi atunci că ... tehnologia pe care o au în aceste programe secrete este atât de imens de vastă ... că într-o mulțime de cazuri  ... ei pot aduce lucruri și să nu ne avanseze  cunoașterea așa de mult?
   Ele cam mereu sau în 90% din timp, ne avansează cunoașterea. Dacă ei aduc orice tip de echipament, sau corpuri sau nave sau indiferent ce este noi încă învățăm, noi suntem oamenii medievali aici, încercând să facem un ciocan și o roată. Deci toate aceste bucățele și părți se potrivesc uneori, așa că tu înțelegi o bucată acum și alta la 2 ani după și zici: hei, iată două piese, grozav.
   De aceea este important acum că o mulțime dintre CMI-uri și organizațiile private militare
cumva se grupează în echipe acum pentru lucruri pe care nu le pot înțelege, deoarece ei vor lucra asupra unui proiect ... știi, ei obișnuiesc să lucreze asupra unor proiecte poate pentru 5 sau 10 ani, fără să ceară ajutor, este cumva ca soțul și soția care conduc de colo colo, iar soțul nu va cere sfaturi sau să se oprească ca să afle direcția indiferent ce se întâmplă ... corect ... căci este prea încăpățânat.
  Deci cam pe acolo se află acum, dar este diferit așa că ei împărtășesc informații împărtășesc date, dar foarte limitat și foarte atenți.
   Mie chiar mi se pare ca și cum ... capitalul intelectual, dacă vrei, valoarea informațională și financiară de a avea mai mulți angajați talentați care să lucreze la chestiile astea ar părea că imediat ce vom avea dezvăluirea, am putea primi mult mai multe (în potențial) zeci sau milioane de oameni care să lucreze la chestiile astea, că noi vom face un salt cuantic chiar dincolo indiferent unde se află acum, atât de mult ... eu la asta m-aș gândi.
  Da, încă există legi și reglementări la nivel universal, dar din punct de vedere tehnologic noi am transforma peste noapte lumea, în cam o săptămână, da ... am fi capabili să tera-formăm case 3D, știți la 15 metri deasupra Amazonului astfel încât să nu mai distrugem copacii, ar exista orașe care ar putea fi puse oriunde.
   Iar eu știu că ... până și guvernul nostru m-a contactat să orchestrez și să proiectez un oraș special aici care este auto-sustenabil, off-grid (în afara rețelei), care are propriile comunicații, propria electricitate și ... toate chestiile astea deoarece ei se pregătesc să facă acest model peste tot. Iar guvernul nostru susține total asta, în special POTUS (președintele SUA).
 Asta mă face să cred că noi nu avem o supra-populare absolut deloc. Dacă aveți oameni care pot deveni lucrători talentați, noi vrem mai mulți ca ei. Noi ar trebui să colonizăm ... noi ar trebui să ieșim și să ne dezvoltăm în interiorul lunilor, să ne dezvoltăm în interiorul altor planete și la suprafața acestor planete. Noi nu avem nevoie să scăpăm de oameni, noi avem nevoie de mai mulți oameni.
    Da, vom avea nevoie de mai mulți oameni căci de îndată ce toată inteligența și toate  informațiile ies la iveală, atunci toată lumea va fi foarte inteligentă, foarte rapid, atunci oamenii vor fi pregătiți imediat pentru chestiile astea.
   Iar știința secretă din spatele a cum trebuie să facem toate astea va fi dezvăluită. Și imediat ce va fi dezvăluită, tu ai dreptate, va fi ca și cum ai lua un zbor de la LA către NY, dar știți, către Lună sau Marte, pentru a ajuta la colonizare și va fi așa de sigur și așa de ușor.
     Deci eu vreau să mă asigur că intrăm în chestia cu Vaticanul. Tu ai coborât cu acest lift, erai invitat într-o misiune să încercați să vă dați seama ce naiba era chestia asta tetraedrică.
  Corect.
 Deci ce vezi ... mai întâi spune-mi cum arăta liftul. Era ceva neobișnuit legat de lift?
   Era un lift foarte mare, mai mare ca cele obișnuite, puteai băga o mașină în el. Un lift normal, foarte curat ... ok, rotund, pătrat? ... era pătrat, rectangular.
  Deci ușile se deschid și ce vezi?
   Noi am intrat, podeaua era albă, pereții albi și era ceva ca o șină neagră.
 Și ... o șină neagră unde?
    Era ca o șină neagră de jur împrejur în interiorul ... a o șină de care te puteai ține. Pe pereți ... da la aproximativ 1 metru înălțime. Și nu era nicio fereastră, niciun geam, era ca un lift normal, Era foarte silențios, iar eu nici măcar nu am știut când a început să se miște. Era cel mai silențios lift în care am fost eu vreodată ... știi de obicei simți o mică ... o mică echilibrare , corect ... a fost chiar ciudat căci noi vorbeam, iar când ușile s-au închis eu mă întrebam : nu ar trebui să apese cineva pe un buton sau ceva? Am devenit nerăbdător ... iar apoi eu am ... dintr-odată, după aproximativ 1 minut ușile s-au deschis, iar eu m-am întrebat: liftul Vaticanului e stricat?
    Tu purtai vre-un fel de uniformă sau erați civili, sau cum?
  Eram îmbrăcați civil, da ... nimic special.
    Deci tu ai intrat după ce s-au deschis ușile, ce vezi?
    Primul lucru pe care l-am văzut era o zonă imensă de tip auditoriu, și mi-a reamintit ... nu-mi place să fac referință la filme, dar în Hogwarts-ul din Harry Potter, cred că era cumva ca sistemul de seifuri unde erau toți acei troli micuți și te uitai în sus și vedeai toate aceste seifuri pătrate.
    Dar erau foarte rustice ... aici era o curățenie fără pată, cu sticlă frumoasă peste tot, erau aceste imense cuburi de sticlă și uneori de diferite mărimi. Deci era chiar aspectuos, iar printre aceste cuburi de sticlă erau toate aceste tije și linii metalice.
    Iar apoi erau aceste platforme ... de aproximativ 6 metri în diametru care putea călători către oricare dintre aceste lucruri și nu exista nicio mișcare smucită ele cumva pluteau și apoi se puteau întoarce, dat totul în unghiuri. Ele nu făceau cercuri sau ceva ... către  indiferent care ... și erau mulți oameni pe chestiile astea făcând lucruri cu seifurile și uitându-se prin ele și făcând lucruri, dar eu nu am nu am apucat să merg, eram doar la primul etaj.
    Deci asta este cumva diferit, de aceea am vrut să spui asta și de ce am vrut s-o faci acum  deoarece când te gândești la "biblioteca" Vaticanului, te gândești că ar fi grămezi de cărți și rafturi, dar asta este foarte diferit.
   Ei bine vom ajunge acolo, deoarece noi a trebuit să trecem prin această zonă pentru a ajunge la acea veche ... chestia cealaltă pe care o vezi în filme cu cărți peste tot ...
  Dar ceea ce tu descri aici este direct dintr-un film Sf ... trebuie să fi fost uimitor și incredibil ...
   Este cel mai uimitor ... unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le-am văzut vreodată, deoarece sticla în sine ... ei țin toate aceste echipamente super în spatele acestei sticle și te gândești că asta e ridicol, deoarece sticla se poate sparge la cutremure sau indiferent și explozii, iar el a spus: oh, nu asta nu este sticlă, este metal ... este un tip de metal.
     Cum ar fi Aluminiul transparent poate ... ceva de acest gen?
   Da, dar el nu a zis ... el a zis doar că este un metal, nu sticlă ... asta e tot ce a zis. El nu a oferit detalii, iar nu eram acolo să aflu despre sticlă, deși doream să știu.
     Deci ce era în spatele sticlei, ca să fim clari în direcția asta?
   Multe lucruri diferite, adică era echipament pe care nu l-am văzut vreodată, unele lucruri arătau ca niște arme, altele arătau ca niște pergamente, dar pe plăci mari, ceva ce arăta ca un plexiglas, cumva stivuite,  iar el aveau toate propria lor chestie, nu exista nicio etichetare în afara acestora, ca să știți.
   Niciuna, niciun număr, niciun simbol, era doar o chestie gigantică cam de 6 etaje cu aceste cuburi ... Iisuse ... ireal, adică, cuburi care și ele erau mici de 30 de cm iar altele mari și de 6 metri ...
     Era o chestie ca un hexagon sau ca un pătrat? ...
   Toate erau pătrate. Deci pe măsură ce intram, am remarcat ceva echipament ce arăta ca niște dorje gigantice. Știți acele chestii de alamă pe care obișnuiau să le țină ... da, în Tibet.
Da, în Tibet și am remarcat că aveau forma acelor, dar erau compacte și luminoase. Și nu era niciun curent electric care să treacă prin ele, absolut deloc.
  Eu am crezut mereu că acel dorje dublu este vre-un fel de tehnologie pe care au emulat-o cu acele mici sculpturi, pe care le au.
   Corect, dar asta era ceva super, artistic, modern, o versiune ultra modernă. Era ceva cu adevărat aspectuos, niște margini foarte faine și luminau, și nu exista nici un cablu electric  sau priză, pur și simplu erau acolo.
   Deci tu trebuie să înțelegi că eu nu eram acolo pentru asta, așa că nu mă puteam opri ca și cum m-aș fi plimbat prin Luvru, mă aflam într-o misiune, și ne-am ținut gura închisă și am mers unde am vrut să mergem. Noi am vrut să mergem la arhive să aflăm despre asta, despre acest dispozitiv, sau despre această navă ...  cu această lumină.
     Deci ce s-a întâmplat după ce ați trecut de acest auditoriu cristalin majestos?
  După ce am trecut de acesta, mai era o zonă cu uși duble la fund, iar ei le-au deschis ... uși de sticlă sau? ... da, uși de sticlă și le-au întredeschis ... le-au separat.
    Vre-un zgomot?
  Fără zgomot ... absolut deloc. Era foarte liniște acolo ... nu era niciun ecou, ceea ce era ciudat ... pentru mine, căci eu am crezut că măcar vocea va avea un ecou în această încăpere.
     Iar când ai văzut oamenii pe acele platforme mișcătoare, ce purtau?
  Erau cu toții în alb, ca în acele ... costume chirurgicale ce sunt făcute din acea țesătură și aveau de asemenea pe cap acele bonete normale albe. Ei se aflau în niște costume curate.
  Încăpere curată.   Da.
     Dar nu era curat ca pentru chirurgie, dar eu cred că indiferent ceea ce făceau ei țineau cu toții ceva și se uitau la ceva prin sticlă. Deci eu nu știu ce făceau, nu am nicio idee.
   Iar tu crezi că era ceva dincolo de primul strat al acestor cuști? Adică erau nivele mai adânci dincolo de primul strat sau erau toate la suprafață?
   La primul nivel unde am fost eu nu am putut ... adică, pur și simplu se termina, undeva la 3 metri adâncime sau la 10 metri adâncime, depinzând de ... așa cum am mai spus, unele erau cuburi mici de 30 cm, iar altele erau enorme, în care unul este de cel puțin 6 metri  înălțime ...       
   Uimitor ...
   Da, este uimitor.
  Deci ce se întâmplă după ce s-au deschis aceste uși silențioase? Unde te-ai dus mai departe?
    Deci acum ne aflăm în biblioteca principală, cred. Și existau aceste tuburi cilindrice gigantice, de control al gazelor care sunt probabil undeva între 1 și 2 metri în diametru, și erau sute, care mergeau în sus foarte, foarte mult.
   Tu zici între 1 și 2 metri, în diametru?
  Da, între 1 și 2 metri din sticlă sau din metal sau indiferent cum o numesc, și există ferestre în ele care cumva se deschid și merg în sus și în jos. Iar ei au un lucru pe care-l țin și pot să deruleze cu degetul și apoi toate aceste cărți coboară și toate sunt pe rafturi toate aceste cărți și pe toate tabletele acestea, iar ele merg în sus și-n jos, în interiorul acestor coloane cilindrice, care am auzit că erau vidate și controlate de gaze, pentru a le menține să nu îmbătrânească.
    Așa că ne-au dus la acest loc și am mers la această coloană, iar el a adus imediat toate aceste cărți diferite despre acestă navă anume, și am fost capabili să obținem toată informația aceasta ...
    Cum arătau cărțile și cât de vechi erau?
  Ei bine, se pare că aceste cărți erau traduse după o altă carte, pe care o scrisese cineva.  Deoarece au spus că toate sunt traduceri și erau toate scrise perfect și tipărite ca și cum ar fi foarte noi, de astăzi, dar nimic sofisticat ca să fiu sincer. Erau legate și în dosare și chestii de genul ... deci nu era ceva sofisticat sau futurist, era doar o bază de date imensă, dar în multe coloane am văzut și erau multe chestii vechi cărți ce arătau din piele și am remarcat una ce avea blocuri în ea, asta credeam eu, dar erau tăblițe cu informații pe ele.
    Vre-una din cărțile din piele avea vreo copertă colorată, de ex. o culoare luminoasă?
  Da, chiar am văzut una, ei aveau multe ... una dintre coloane avea multe culori în ea, și de multe mărimi ... de exemplu am văzut un raft care avea cărți de 1,8 metri înălțime ... arătau ca niște cărți ... erau la depărtare, poate la 10 metri distanță.
    Ei bine, când Peterson a descris călătoria lui la Vatican, el a spus că o mulțime de cărți  erau legate în piele și că aveau catarame pe ele și erau colorate în culori luminoase roșu strălucitor, verde strălucitor ... da, oh da.
    Da, am văzut asta și erau foarte groase. Pielea era foarte groasă și într-adevăr aveau metal pe ele. Eu am văzut o mulțime dintre acestea pur și simplu mergând către locul unde trebuia să ajungem.
    Deci voi ați reușit să luați cartea și să o duceți într-o zonă de citit, ca o masă sau ceva?
  Da, ei a scos-o afară și erau mese peste tot ... ca și cum ar fi fost desprinse de sol, pe piedestale. Iar el pur și simplu le-a așezat pe acest piedestal din sticlă de aprox. 2 metri, sau indiferent ce era ... de sticlă sau nu ... eu o voi numi sticlă metalică. Iar el a deschis-o și el era cel care ne arăta, noi n-o puteam atinge, de fapt. Așa că el ne-a arătat rapid ce și cum și exista acolo și un translator, deoarece engleza nu era așa de bună și erau și alți 2 dintre tehnicienii lor acolo, ca niște îngrijitori ai bibliotecii, bibliotecari, deci asta a fost foarte interesant.
    Bibliotecari .. știți ... așa că următorul lucru care se întâmplă este că au deschis-o și a început să răsfoiască prin ea, iar noi ne uitam la ea cu cei 2 oameni de știință, și asta era ceea ce doream ... era exact ce ne trebuia.
    Apoi am întrebat dacă aveau orice altceva care era similar cu aceasta. Și aveau ... așa că ne-au dus într-o altă zonă și ne-au arătat o altă carte și chiar aveau schițe ale exact aceluiași lucru, care erau antice. Eu nu știu cât de vechi erau. Dar erau destul de vechi, deoarece nu erau scrise pe hârtie, această schiță gigantică de pe pergament, pe care vre-un călugăr l-a desenat ...  și avea foarte multă fizică pe el și totul era într-o limbă diferită. Deci am fost capabili să facem o poză a acelei chestii, am descărcat-o și am obținut o copie a acelei cărți și am escortat-o înapoi acasă.
    Tu ai obținut vreo înțelegere din ceea ce s-a discutat cu voce tare sau s-a tradus legat de ceea ce era lucrul acesta sau de unde venea? Ceva atât de specific?
    Nu, căci imediat ce am revenit acasă, am fost retras din acel proiect. Tot ceea ce vă pot spune este că eu cred că era o un dispozitiv intenționat, care a fost pus aici să ajute și asta a fost tot, eu nu am mai avut parte de acel proiect din nou.
     Când era în această limbă străină și ai spus că nu era cu adevărat ca o carte, ce era pe ea, cum arăta?
    Arăta ca hârtia cerată. Și arăta ca și cum ar fi fost o hârtie cerată neagră și tu puteai să ...  eu cred că atunci când scriai pe ea, indiferent ce era chestia aceea, s-ar fi decojit , ca să poți scrie pe ea ... arăta ca ceva de acest gen. Dar mie nu mi s-a permis s-o ating absolut deloc,  dar era fix același dispozitiv, aceiași navă.
    Dar era mult mai mare în formă, probabil de 10 ori mai mare, din perspectiva acestei persoane, cine a schițat asta, a zis că era de 10 ori mai mare decât cea pe care o avem noi.
    Deci cum crezi tu că acea idee pe care am discutat-o despre oamenii care vor începe să fie antrenați pe măsură ce se întâmplă dezvăluirea ... cum vezi tu să se desfășoare asta?
    Ei bine, primul lucru care se va întâmpla este că toată lumea va dori să știe ... unde să se ducă ... adică, eu vreau să fiu acestă persoană și vreau să ajut. Eu vreau să știu cum să cresc ceva peste noapte ... o roșie ... Știți, eu vreau să știu despre anti-gravitație, cum să-mi fac mașina să zboare.
    Deci oamenii vor învăța asta imediat și va depinde de guvern ce fel de informație va fi eliberată către universități și către public ... căci o vor face corect, ei o vor face prin universitățile publice mai întâi ... așa ... și sperăm, că alți oameni de știință care sunt acolo vor arăta ceea ce fac ei și apoi să fie capabili să transmită live și să aibă o sursă, o cale să ajungă la public pentru ca alți oameni să înceapă să se gândească la asta.
    Deoarece știți, trebuie să oferi totul la liber pentru a stimula întreaga planetă pentru a dori să facă ceva în loc să aștepte universitățile să vină și să spună ei bine, voi trebuie să învățați asta mai întâi șamd ... dar eu cred că partea educațională va fi de asemenea mult mai ușoară în a învăța chestiile astea, deoarece cu progresul tuturor acestor tehnologii care apar, vor apărea de asemenea tehnologii despre cum să înveți mai rapid, cum să ai grijă de tine însuți mai bine. O mulțime dintre aceste lucruri pe care le facem zilnic, vor fi mult mai simple.
    Foarte tare.

În regulă, mulțumesc Emery că ești aici și vreau să vă mulțumesc și vouă că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...