ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 30 mai 2019

Noi descoperiri despre R.C.A.


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode. 
     În reuniunile sale cu Noua Alianță, Corey primește informații actualizate despre noile descoperiri despre antica rasă de constructori. În principalele medii de comunicare s-a făcut public că un vizitator interstelar, Oumaumau, a intrat în sistemul nostru solar și prezentatorii de știri speculau că acesta ar putea fi extraterestru.
     Între timp, PSS a identificat originile obiectului misterios și a trimis o echipă să-l investigheze. În plus, sub una dintre bazele secrete de pe Lună, se face o importantă descoperire care va fi o provocare la actualul program de dezvăluire.     
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Deci noi ne aflăm în mijlocul unei scene foarte importante, și aici am rămas în suspensie.
Și ți s-a spus că vei obține un tur al COL și ai menționat pentru prima dată în emisiune că de fapt sunt 3. Deci ai putea să ne spui un pic mai mult despre ce ar fi fost acel tur și de ce este relevant?
    Mi s-a spus că voi fi capabil să fac turul unor amenajări antice în jurul cărora erau construite cele 3 COL.
     Oh, chiar?
  Da. Imediat după ce informarea s-a terminat am fost escortați imediat către acel tur. Dar informarea nu se încheiase. Ceea ce s-a petrecut, a fost că fereastra care era pe perete, care avea scena cu peisajul lunar ... un ecran ca o tabletă de sticlă inteligentă mare a coborât din tavan, iar Sigmund s-a ridicat și a zis: am un cadou pentru amândoi. Iar el a stat lângă ecran  și l-a pivotat către noi, cei de la masă. Și a spus: de ceva vreme, noi am observat ce pare a fi o navă abandonată care vine către sistemul nostru solar. Iar acesta este unul din multiplele lucruri din spațiu și le monitorizăm.
    Ai simțit vreodată ce a vrut să spună prin "ceva vreme"? Vorbim de mulți ani?
  Asta este tot ce am primit. Deci eu știu că probabil ei îl urmăresc de mulți ani. El a spus: noi îl observăm cu un interes aparte, pentru că venea tot mai aproape de bariera exterioară.
Iar regiunea unde se află bariera exterioară, ei erau cumva interesați să vadă ce s-ar întâmpla când nava ar fi interacționat cu bariera ... da ... ca să adune informații.
       Ei aveau vreo informație de vreo încercare ... de exemplu, dacă o navă spațială a încercat să părăsească sistemul nostru solar și să lovească bariera? A explodat? Ce se întâmplă de fapt, dacă ceva lovește bariera?
  Pare să fie cumva ca un plastic sau ceva care-i reține. Ei ar fi încercat să plece, dar i-ar fi reținut.
       Deci nu i-ar fi distrus neapărat, ci pur și simplu s-ar fi întins.
  Da.
       Deci cât de multă informație au fost capabili să adune despre această navă? Ei au observat-o de aproape? Au aterizat pe ea?
  Ei bine, ei adunau telemetrie de ceva vreme și au văzut-o că se apropie de barieră.
      În regulă, deoarece ei nu puteau trece de barieră ... nu au putut merge s-o vadă.
  Ei o putea privi doar, cu instrumentele.
      Da.
  Deci în momentul când avea să lovească bariera, ei aveau toate instrumentele îndreptate în acea direcție și spre șocul lor, această navă abandonată, a trecut de barieră.
       Chiar?
  Da, dar ce nu au știut ei era că bariera deja fusese dizolvată, coborâtă.
       Corect, ceea ce tu ai spus în actualizarea anterioară.
  Da, dar acest anunț nu a ajuns în spațiu, adică, nimeni nu a știut. Deci o mulțime de ființe nu veneau aici  și nu plecau, deoarece ei credeau că bariera era încă ridicată.
       Dar tu ai menționat că această federație galactică era acum cea care o impunea, deci asta ar sfârși prin  a fi în esență, același lucru, din punct de vedere funcțional?
  În esență, modul cum funcționează, este printr-o blocadă militară care probabil te va opri cu un prejudiciu extrem.
        Am înțeles ... Deci imediat ce află că bariera exterioară nu funcționează, că această navă a pătruns prin, ce au făcut mai departe?
  Ei bine, Sigmund care stătea în picioare și ne oferea prezentarea, cumva s-a umflat în pene și a spus: am condus o expediție către această navă să vedem cine o deține, de unde venea. Și pe măsură ce zicea asta, a început să apară telemetria pe ecran.
  Era evident un film și apoi toate aceste numere și coordonate au început să apară foarte repede și au dispărut, iar apoi am văzut cumva ca un punct de lumină lung și subțire, ceva ca în spațiul întunecat care reflecta lumina și se rotea ușor ... se rotea foarte ușor și am început să aud bip-uri și comunicații, cumva ca într-o transmisiune NASA, iar ei vorbeau despre  potrivirea rotației navei și apoi au anunțat cât de aproape se aflau de atingerea obiectului și au zis: 3,2,1 - marcare. Exact ca într-o transmisiune NASA.
  Naveta care se apropia de această navă ... cred că dintr-o parte a acesteia sau de la fund a lansat o dronă, iar această dronă făcea un film al navetei care se apropia tot mai mult. Era o navă lungă din piatră în formă de țigară. Era făcută din piatră. Cam pe la o treime din drum în jos, era ceva ce arăta ca un material cristalin-metalic. Acolo era locul unde evident, fusese puntea acestei nave.
  Iar această navă din piatră arăta ca și cum trecuse prin milioane de ani de coliziuni cu alte obiecte spațiale ... era cu adevărat lovită. Din exterior arăta ca o gheață murdară, care mergea din zona domului ... iar domul avea toate aceste găuri în el, fiind cu totul crăpat și zdrobit, dar în afara acestuia, mergând pe o parte a navei și de jur împrejur, era gheață. Dar arăta cumva gri-maronie, ca apa unui lac, și ici și colo mici pete roz și portocalii ... Evident că eu nu știam ce erau în acest moment și imediat ce au aterizat și au asigurat aterizarea pe această navă, au început să iasă în costume spațiale.
       Cum au intrat?
  Au intrat în acesta printr-una din găuri.
       Acele bule pe care le-ai menționat?
  Da, în acele bule și aveau lumini pe căștile lor și în diverse părți ale costumelor lor și la capătul fiecărei încheieturi, exista o lumină care strălucea.
       Era vre-un fel de gravitație care le permitea să pășească sau cum au fost capabili să se miște în navă?
  Nu exista gravitație. Ei se trăgeau așa cum vezi astronauții într-o stație spațială. Ei purtau camere de genul Go Pro și se transmitea live de la o cameră la acel moment, de la unul dintre costume și pe măsură ce au intrat, luminile pe care le aveau erau foarte strălucitoare  ... puteai vedea destul de bine în vecinătatea lor imediată. Era evident că nu era gravitație nici în navă și la fundul navei, unde ar fi podeaua exista un înveliș gros de gheață care arăta ca cel din afara navei. Arăta ca o apă de lac înspumată cu materiale organice în aceasta.
  Și imediat am văzut un tip care lovea deasupra acesteia, cu un fel de târnăcop mic și apoi el a luat ceva miez de dedesubt, cam de la adâncimea asta. Iar el le punea în aceste pungi și fiole din plastic, luând mostre, făcând poze și filme.
       Exista vre-un consens legat de ceea ce ar fi putut fi asta?
  Sigmund a spus că mai târziu, după ce au testat totul, că era plin de chestii organice și că cel mai probabil erau rămășițele echipajului ... ale echipajului original. Deci în filmare eu am văzut toate aceste panouri diferite, care erau scoase din pereți care cumva pluteau în jur. Și existau zone în care în mod evident, existase tehnologie, dar fusese scoasă complet ...
  Au spus că era evident că de-a lungul a milioane de ani, nava fusese abordată de multe ori de diferiți ET și că o curățaseră. Așa că ei au consemnat de unde fusese înlăturată toată tehnologia și erau diferite semne în jur de la diferiți ET  care au fost acolo, iar pe filmarea  unuia dintre astronauți, auzeai la radio : am găsit ceva, trebuie să veniți să vedeți asta.
  Iar apoi, dintr-odată vezi că astronautul călătorește prin diverse nivele, merge prin diverse etaje ale navei, ale acestei nave antice, și-l poți vedea trăgându-se prin găuri și căutând deschizători să meargă într-o anumită direcție, căci această persoană îi chema pe această punte în partea dinspre tribord,  și-și făcea loc să ajungă acolo.
  Iar atunci când au ajuns la zona unde puteai vedea lumina venind dinspre o intrare unde un panou stătea blocat pe o parte în ușă și nu puteai vedea că exista o intrare acolo în mod normal, dar acest astronaut a găsit-o și se afla în interior, iar apoi camera, omul cu camera a intrat și exista un fel de încăpere cu o grămadă de chestii care semănau cu sertare, ca o morgă și urcau destul de sus, iar camera era destul de mare și sertarele erau cumva curbate în felul acesta.
       Această gheață pătată exista pe toată suprafața sau doar pe podea?
  Era doar pe podea și după cum ți-am spus, nu exista gravitație, așa că ei au afirmat că la vremea când fusese aproape de o stea, au spus că această navă a fost în jurul unei stele nu foarte îndepărtate, au numit steaua, și că fusese blocată în orbita acestei stele pentru milioane și milioane de ani. Informațiile temporale pe care au fost capabili să le folosească pentru a data acest obiect a fost de 1 miliard + - ani vechime.
       Deci doar pentru a fi clari ... aceasta nu este o datare Carbon 14, aceasta este un altfel de tehnologie pe care nu o avem de obicei.
  Da, este o tehnologie complet diferită. Dar au început să tragă de sertare și unele erau goale, iar altele nu.
  Au deschis un sertar, iar în acesta stătea o ființă care arăta cumva ca un pterodactil. Era de un albastru pal foarte deschis și arăta ca și cum fusese de un albastru mai întunecat înainte probabil, înainte să moară, să se stingă. Iar în alt sertar pe care l-au deschis era o ființă rozalie-portocalie. Toracele era foarte subțire și părea pliabil și apoi continua cu două picioare care arătau în principiu ca niște tentacule.
       Ca de la o caracatiță.
  Da. Ea avea de asemenea propulsoare pentru apă pe ea, fiind evident o ființă acvatică. Și la început am crezut că este vre-un fel de mamifer.
       Aceste corpuri stăteau pur și simplu pe tărgi sau erau în interiorul unui tub sau ceva?
  Nu, ele stăteau pe o masă ca și cum ar fi fost țintuite de masă. Nu au început să plutească, ci erau lipite de aceasta. Iar ființa lungă, acvatică avea, destul de interesant, 3 degete la picioare și 3 degete la mâini care aveau ventuze pe ele.
      Care seamănă destul de mult cu ființele triunghiulare aurii.   
  Da. Ei au scos saci și au început să strângă corpurile, iar când au început să tragă corpurile  ele pur și simplu au început să se dezintegreze. Ele erau înghețate bocnă deoarece stătuseră  în spațiu așa de mult timp. Ei au început să pună bucățile în saci și întreaga cameră s-a umplut cu un fel de praf particule ale corpurilor ... Unul dintre tipi folosea o bucată a unui panou ca o spatulă pentru a zgâria și desprinde corpul deoarece era lipit de masă.
       Asta pare un pic ciudat deoarece dacă te uiți la protocol pentru momentul când noi am găsi un nou mormânt în Egipt sau ceva ...  toată lumea trebuie să fie atât de grijulie să nu distrugă ceva. Dacă acesta este un obiect așa de valoros de ce ar fi atât de neglijenți în modul cum încercau să obțină aceste mostre?
  Ei bine, asta este Alianța PSS. Aceasta era o operațiune rapidă în care ei trebuiau să intre să obțină informații și apoi să plece.
        Deci nu este ca și cum ... probabil cu toate artefactele pe care le-au găsit de-a lungul anilor,  ei nu au timp să trateze chestiile astea cu prea mult personal și prea multă atenție.
  Ei chiar n-au avut timp să instaleze ceva ca o zonă de săpare arheologică, în mod corect.
Dacă ar fi existat un program spațial mai mare sau cel care este în controlul acelei regiuni a spațiului ei ar fi instalat ... și poate că au și făcut-o deja, au intrat în posesia navei și au trimis o echipă de investigație.
      Deci aceste corpuri cumva s-au făcut pulbere și le-au pus în saci?
  Da, și în acest moment noi am trecut la o cameră diferită a altei echipe deoarece altcineva striga că a găsit ceva. Ei au mers către acest etaj anume care era cumva mai larg decât celelalte, și peste tot pe toți pereții erau două tipuri de scriere diferite. Acum, dacă nu ai ghicit până acum, această tehnologie aparținea RCA. Deci echipajul era foarte entuziasmat.
       Deci ai putea te rog frumos, să ne reamintești care este tehnologia RCA prin tot sistemul  nostru solar local și de ce este așa de importantă scrierea și inscripțiile lor.
  Ei bine, în grupul nostru local de 52 stele sau ceva de genul, această rasă antică unică a lăsat tehnologie și artefacte peste tot. Dar nicăieri ei nu au fost capabili să găsească vre-un tip de scriere sau glife ... Alți ET au pătruns ani mai târziu au curățat toate inscripțiile și glifele și ... au susținut în principiu, că aceasta este tehnologia lor, că ei au construit acea tehnologie.
       Iar tu ai spus că o mulțime dintre aceste artefacte erau piramide, obeliscuri, genul acesta de chestii?
  Da, categoric un număr din acestea sunt diferite tipuri de structuri de acest fel.
       Interesant. Deci WOW, găsirea de scriere ... indiferent cine a încercat să le curețe pe toate astea, asta deschide o imensă cale nouă în explorarea arheologică.
  Ei bine, nu numai asta ... se pare că una dintre limbi au fost capabili s-o traducă destul de rapid și am văzut un film  al pereților, tavanelor, podelelor, erau scrieri peste tot, de două tipuri diferite.
  Unul dintre tipuri pe care nu l-au descifrat complet, au spus că este un tip de limbaj și matematică hiper-dimensională, amestecată la un loc. Era un fel de glife cumva îmănuncheate și stilizate, dar celelalte erau puncte, linii lungi și scurte, fiind cumva ca un cod Morse. Dar era foarte complex. Au învățat ordinea de citire și au spus că era foarte similar cu o glifă, un tip de limbă rădăcină pe care l-au găsit pe câteva planete în grupul nostru local de 52 de stele. Da, era suficient de apropiat, astfel încât ei l-au putut descifra. Celălalt limbaj au fost incapabili să-l descifreze.
       Există ceva urme ale acelei limbii rădăcină, pe Pământ?
  Ei au spus că au găsit elemente ale acelei scrieri în forme diferite.
       Deci tu ai întrebat la un moment dat dacă era RCA sau dacă au determinat asta?
  De fapt, eu nu a trebuit să întreb. Sigmund a spus că aceasta era tehnologia RCA și că acum avem ceva din scrierea lor. Ei erau mai încântați de asta decât de ideea găsirii vre-unui tip de material genetic sau tehnologic.
      Dacă această scriere apare în toate aceste sisteme stelare antice, atunci asta ar sugera că acest grup le vizita sau și însămânțau limbajul scris și matematica și civilizație, pe aceste diverse lumi locuite?
  Ei bine, la un anumit moment dat, cred că l-ai putea numi un imperiu, toate aceste stele locale făceau parte dintr-un imperiu uriaș sau grup, iar acestea sunt rămășițele acestui imperiu ce a dispărut. Acum, ce este interesant este faptul că atunci când se uitau de jur împrejur la aceste etaje diferite și adunau informații,  mai târziu ei au determinat că o parte dintre etaje fuseseră presurizate cu apă, nu cu aer.
  Deci nava era una unită între o specie acvatică și una non-acvatică. Și se pare că indiferent ce s-a întâmplat acestei nave a făcut-o să se depresurizeze, o depresurizare catastrofică, iar aceasta în esență a distrus ființele din interior, omogenizându-i și făcându-i parte din această amestecătură, din acest nămol care a înghețat pe navă.
       Deci cred că era în jurul datei de 10 sau 11 Decembrie 2017 când mass media centrală a anunțat acest asteroid în formă de țigară pe care NASA tocmai l-a descoperit pe care l-au numit Oumuamua și sună foarte mult cu ceea ce tu descrii. Este același obiect?
  Da.
      Asta este foarte interesant deoarece s-a întâmplat doar cu 2 zile înainte să aibă loc dezvăluirea sancționată a lui Tom DeLonge ... și fix după ce aviarii albaștrii s-au estompat din densitatea noastră.
  Corect.
      Deci tu crezi că există planuri ca această navă să ne fie dezvăluită la un moment dat? În sensul că ei să ne arate imaginile pe care tu le-ai văzut sau să meargă acolo din nou?
  Poate ... nu știu ... nu cred că plănuiesc să împărtășească așa de multă informație pentru o perioadă de timp. Eu cred că este doar o mare oportunitate pentru a aduna informații, mai mult decât orice. 
       NASA a raportat că a trecut pe lângă sistemul nostru solar și că avea o culoare cumva  roșie metalică așa că ... ei chiar păreau să fie, știi ... încercau să ajute dezvăluirea făcând acest anunț. Care sunt senzațiile tale legate de implicațiile acestei nave pentru umanitate?
  Ei bine, depinzând de ceea ce este descifrat, din punct de vedere al limbii din interiorul acelei nave, vom avea mult mai multe informații despre aceasta RCA. Chiar și unii dintre cei mai antici ET cu care avem de a face în cosmos sunt la fel de mult în întuneric ca și noi.
      Da. Deci ce se întâmplă după ce tu treci prin această informare despre navă și ai văzut filmul?
  Filmul se termină și ne întrebă dacă avem întrebări. Noi am avut câteva întrebări și apoi am primit ceva mai multe informații care trebuie să rămână secrete, din păcate, iar apoi au întrebat: tipilor sunteți gata pentru turul vostru în COL ?
  Noi cumva am încheiat întâlnirea, iar Gonzales și cu mine am ieșit afară femeia, ofițerul forțelor aeriene care era acolo și Sigmund a venit și câțiva dintre ceilalți reprezentanți ai Alianței PSS au venit cu noi și la acest etaj era acest singur lift pe care-l vedeai, iar restul erau doar câteva uși închise. Am mers la acel lift care este unul diferit, față de cel cu care am coborât. Atunci noi ne-am urcat în lift  și am început să coborâm.
      Deci ce s-a întâmplat când ați terminat această călătorie cu liftul? Unde ați ajuns?
  Am ieșit într-o cameră prin care treci și apoi mergi în josul unor scări și în afară către o zonă deschisă și când ne-am aflat în această cămăruță din care am ieșit prima dată era sticlă și am putut vedea caverna tubului de lavă ... știți, sub COL.
  Ne-am urcat într-o navă de tip navetă, ne-am ridicat și am început să zburăm prin tub acest tub de lavă gigantic și pe măsură ce zburam, dedesubt am văzut ceea ce păreau a fi ... tractoare gigantice vechi care erau distruse și lăsate deoparte, ca o bucată de echipament ce s-a rupt și era prea mare să fie mutat, așa că l-au împins într-o parte și și-au văzut de treabă.
  Și era foarte vechi și avea șine pe el, ca un tractor și avea niște chestii mari aproape ca niște lame care ieșeau, aveai șinele care tractau iar din aceste șine ieșeau aceste lungi extensii ca niște vârfuri de dinți, dar groși și asta îi ajuta să capete mai multă aderență pe măsură ce mergeau și existau urme de șenile în spatele acestuia. Ai fi văzut urme de șenilă cu o linie și erau clătinate. Existau câteva tipuri diferite de tractoare care arătau clar ca fiind vechi și distruse. Iar apoi am văzut structuri făcute de oameni pe fundul cavernei. Și exista o altă groapă mare, iar bazele erau cumva ca niște cilindri, dar pe jumătate, împărțite, știți, cu raza în afară, din această groapă.
  Am mers în jos, am andocat și am mers în COL Bravo, iar COL B este o amenajare mult mai mică și mergând de colo colo, chiar am văzut oameni cu embleme NASA pe costumele dintr-o bucată și un tip purta chiar un sacou sport. Ceea ce este foarte interesant deoarece eu nu văzusem nimic legat de NASA până atunci. Un mic grup de oameni au început să vină către noi, foarte entuziasmați.
  Și erau oameni de știință de tipul PhD și au început să ne spună că vom merge într-o excursie de 5 ore, voi trebuie să fiți în aceste costume de protecție, vă vom antrena rapid să folosiți costumele și procedurile de rezervă de securitate și imediat ce ne vom costuma vom merge în jos.
  Deci ne-am pus cu toții aceste costume de protecție ... nu erau presurizate, erau doar costume ambientale, apoi ne-am reîmbarcat în navetă și ne-a zburat în jos în groapă, iar atunci când am zburat în groapă am văzut mult mult mai multe mașinării vechi, care evident erau distruse și împrăștiate.
  Unul dintre oamenii de știință a început să vorbească cu noi pe măsură ce avansam în acest tur și a spus: Luna în sine, a fost lovită de multe multe ori evident, de asteroizi și alte lucruri și ne-a arătat un crater, pe un dispozitiv, un crater care a fost lovit de ceva ca un meteorit și dedesubt a fracturat toată zona, a lovit și a ricoșat și apoi a fracturat o zonă și a rămas afară.
  Știți, ca și cum ar exista o densitate aici, meteoritul lovește, iar Luna îl împinge înapoi, așa că sare înapoi și apoi pătrunde în materialul crustei lunare și apoi se expandează din nou afară. Și toată acea energie este transferată rocii, așa că se topește. Și după ce s-a despărțit în bucăți și s-a topit, a început să formeze canale de lavă.
  Datorită a ceva ce are de a face cu rotirea lunii, ce nu am înțeles absolut deloc, și a creat aceste caverne de tip lavă imense și de asemenea aceste regiuni de rift în care a avut loc lovirea și a ricoșat, există aceste zone spintecate uriașe în care roca a fost dată la o parte.
      Așa.
  Iar acestea au fost exploatate cu mult timp în urmă de câteva rase diferite. Acum, din păcate nu pot intra în prea multe detalii legate despre acest tur de 5 ore încă, dar mi s-a spus că voi fi capabil să dau toate informațiile foarte curând. Dar vă pot spune că a fost un tur uimitor.
      Corey ne poți spune orice specific despre ceea ce ai văzut? Ai menționat mașini ce păreau distruse, erau mașini cristaline?
  Da, și majoritatea lucrurilor care ne-au fost arătate erau distruse. Vre-un fel de undă de șoc s-a produs cu mii de ani în urmă, care a distrus cam totul pe Lună ... Chiar am văzut niște corpuri, corpuri antice și am văzut o grămadă de lucruri la sol ca aceste grinzi în formă de I  care erau împrăștiate și distruse, care arătau că sunt extrem de puternice, dar erau făcute din același material de tip metalic-cristalin. Exact ca cel din care sunt construite piramidele și domurile și chestii.
     Deci tu crezi că aceste mașinării făceau de fapt grinzile din materialul lunar?
  Evident că erau dispozitive pentru munca la sol. Eu au ajutat la conectare la o mulțime  dintre aceste caverne și sisteme de tip rift. Și le construiau ... existau semne de beton pe care-l foloseau de asemenea pe care-l făceau din regolit. Acum, la un anumit moment dat, când stăteam și ne uitam la toate astea, m-am uitat către Gonzales și am zis: nu am văzut niciodată așa ceva, tu? Iar el era tăcut și pur și simplu se uita. iar apoi Sigmund a spus: de fapt, tu ai mai fost aici înainte.
  Și m-am uitat la Sigmund și am întrebat: ce vrei să spui? Iar apoi mi s-a explicat că în timpul unuia dintre programele mele "20 & Înapoi" (20B) unul de la care nu am o amintire totală, am fost parte dintr-o echipă expediționară și se pare că am fost prin tot acel complex  înainte.
  Asta chiar pare interesant să te gândești, pe măsură ce noi exploram lumea nouă am găsit piramidele meso-americane, senzația de minunare pe care au avut-o oamenii când le-au văzut pentru prima oară, când nu fuseseră văzute niciodată de europeni. Pare similar cu ceea ce tu descrii aici și apoi, după o perioadă, toată lumea o ia cumva de la sine înțeles, oh da, piramidele ... Crezi că asta se va întâmpla într-un final și cu asta?
  Ei bine, se pare că deja s-a întâmplat cu acei oameni de știință care lucrau acolo. Este uimitor ce poate deveni normal.
      Tu ai auzit ca asta să devină potențial cunoscut pentru umanitate, ca și întreg?
  De fapt, unul dintre savanți stătea acolo și la fel ca și Sigmund, iar ei au spus în esență că,  într-o zi noi vom oferi un tur, același tur, unei rețele de televiziune principale.
      Ei au vreo senzație legată de cât de curând se va întâmpla asta?   
   Nu.
      Tu ai menționat într-o actualizare anterioară că această perioadă de timp 2023 - 2024 pare a fi una în care o mulțime dintre scenariile dezvăluirii complete se vor petrece ... Deci tu crezi că este posibil ca acesta să fie unul dintre lucrurile pe care le-am vedea în timpul acelei ferestre?
  Este posibil, dar eu cred că asta este ceva ce ... știți, după cum am mai spus, puterile care există plănuiesc să dezvăluie o civilizație antică descoperită în Antarctica și pe fundul oceanului și apoi să susțină că sunt parte din această linie de sânge al acestei culturi antice.
Apoi ei vor spune, apropo, noi avem un PSS și am călătorit pe toate aceste planete și pe Lună și am găsit aceleași artefacte acolo. Deci ar putea fi parte a acelei revelații.
      Da.
  Dar aceștia erau savanți de tipul academicieni, care lucrau în COL.
     Deci, ce se întâmplă în acest moment? Cum progresează această poveste de aici? Ți s-au spus o mulțime de lucruri pe care nu le poți spune ... nu ne poți oferi foarte multe descrieri a ceea ce ai văzut tu. Cred că nu poți spune cum arată corpurile.     Nu.     Ok. Poți să ne spui dacă erau giganți sau de o mărime normală? Sau nici măcar asta nu este permis?
  Tot ce pot spune este că erau mai mari ca noi.
    Oh, ok, asta face sens. Deci, ce ți s-a întâmplat mai departe?
  Ei bine, am fost duși înapoi la COL Bravo și după cum am spus, noi am vizitat de asemenea
COL Charlie de care nu pot vorbi, absolut deloc. Am revenit ...
    Dar tu ai sugerat că aceste COL au fost construite în jurul unor situri arhitecturale.
  Da ... ok.
  S-a terminat cu noi reîntorcându-ne, scoțându-ne costumele ambientale și eram pur și simplu uzi fleașcă de transpirație. Ni s-a permis să facem duș și apoi să ne punem hainele în care eram când am ajuns. Apoi noi din nou am discutat de secretoșenie, care mereu se întâmplă astfel încât amândoi eu și Gonzales, am semnat un document de ne-dezvăluire.
    Chiar?
  Da. Am primit o mică informare și apoi am fost duși la COL Alfa, cred că așa-l putem numi acum, și eu am fost dus înapoi pe aceiași pasarelă unde aselenizase săgeata, și am mers acasă.
     Deci ce crezi tu că se va întâmpla cu noi, ca și societate, dacă ajungem la acel punct în care s-a produs acea transmisiune de televiziune? Cum ar fi asta pentru noi?
  Eu cred că până în acel moment, am avea destul de multă dezvăluire, dar, asta va extinde conștiința noastră într-un mod important, ca și societate. Noi vom trece de la a crede că suntem aceste mici ființe gregare de pe această singură  planetuță la a realiza că suntem o parte dintr-un cosmos viu ce respiră și că avem verișori cosmici peste tot în jurul nostru, care, imediat ce avem lucrurile noastre unite ca și societate, noi vom fi capabili să interacționăm cu ei și să facem comerț cu ei și să învățăm de la ei ...    
    Da.
  Deci va fi o perioadă foarte palpitantă.

Ei bine, acesta este un viitor foarte entuziasmant care-l avem pregătit pentru noi.

Iar eu chiar sper că vom ajunge să vedem asta și vreau să vă mulțumesc că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative: AICI 1AICI 2 și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...