ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 1 august 2019

ET CA ACASĂ, PE TERRA


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și Emery Smith.
     Planeta noastră se a convertit într-o casă pentru multe ființe din toate părțile cosmosului și de dincolo. Mulți ajung cu permis, alții nu. Corey și Emery, pe durata activității lor în operațiunile secrete ale guvernului, s-au familiarizat cu multe dintre aceste ființe și cu tehnicile pe care le folosesc pentru a-și ascunde prezența pe Pământ. De asemenea, ne dezvăluie că ființele ciudate pe care le-au văzut victimele răpirilor, poate că nu sunt din altă lume.         
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Deci, doar pentru a deschide discuția Emery, după cunoașterea ta, există ființe ET care nu-și au originea pe Pământ, care ar putea să pozeze ca oameni de pe Pământ, în așa măsură că noi nu am remarca că ei sunt diferiți în vre-un fel.
    100% tu nu ai știi ... dar ei sunt aici.
  Și ai putea să ne spui un pic mai multe despre asta?
    Ei bine, ET vin de asemenea să ne supravegheze și să observe lucrurile pe Pământ, iar ei sunt aici să adune informații că noi nu vom exploda Pământul și nu ne vom ucide între noi.
Așa că ei sunt aici doar pentru a obține informație și de asemenea să experimenteze viața unui om care este destul de preferabilă, ca o vacanță pentru ei sau o slujbă științifică atât de interesantă pe care un ET poate s-o aibă. Este cumva o onoare să vină aici să trăiască printre noi și să facă lucruri doar trăind ca o ființă umană normală de fapt, interacționând cu ființele umane.
    Ca și Corpul Păcii ...
    Corect ... exact ca un Corp al Păcii universal.
   Există vreo (oricare dintre voi poate răspunde) reglementare legat de asta? Există un program de imigrare legal? Sau este ceva în care ei pur și simplu apar, iar noi nu știm despre asta?
   Sunt ambele ... sunt ambele ... unii dintre ei sunt din alte sisteme stelare îndepărtate care observă cu foarte multă atenție ceea ce se întâmplă aici. Incluzând cucerirea draconiană a sistemelor stelare. Deci ei vor trimite oamenii să facă un pic de recunoaștere a locului.
Sigur ... iar când ei vin și vin fără permisiune, dacă sunt prinși nu este un lucru bun pentru ei ... există de fapt un program din care am făcut parte numit Programul de Interceptare și Interogare a Intrușilor (IIIP), iar noi am dat peste destul de multe specii, care erau aici, fără permisiune noastră.
   În regulă, ei bine eu vreau să pun o altă întrebare ce ar putea părea prostească, dar eu cred că am putea ajunge undeva cu ea. Când ne întoarcem la Proiectul original al Dezvăluirii din 2001, iar tu ai fost cu Dr. Greer pentru foarte mulți ani ... absolut, da ... tu ai avut acces la acei informatori, în mod evident.
   În evenimentul Proiectului Dezvăluirii din 2001, de la Clubul Național de Presă din Washington DC, a fost Serg. Clifford Stone care se urcă pe scenă și spune: că exista acest grup de 57 de specii de ET diferite, pe care el le avea pe o listă de verificare, pe care el o numea Heinz 57, iar el a spus că mulți dintre ei arătau aproape la fel sau exact ca noi și avea o teorie, care eu cred că era o teorie comună la acea vreme, că poate vreo rasă umană primordială a mers de colo colo și a însămânțat întreaga galaxie. Crezi că acesta este motivul pentru care există oameni pe alte planete care arată ca noi?  Care crezi tu că ar fi explicația pentru asta?
     Ei bine, explicația pentru asta ar fi că ei au ... Pământul în sine este aici de foarte mult timp, iar oamenilor le este greu să înțeleagă acest concept, că este aici de miliarde de ani și ceea ce s-a întâmplat este că în timpul acestei perioade Pământul a avut mulți vizitatori și multe tipuri diferite de ET ...
    Refugiați ... și refugiați ...
  Da, mulți refugiați care au venit aici căutând un loc sigur pentru a face o altă civilizație.
   Așa.
  Deci aceste civilizații au colonizat Pământul și cu asta au existat alți ET care au venit aici și au experimentat cu acest ADN uman și au făcut hibrizi și au făcut de asemenea multe alte creaturi pe care le găsești aici pe planetă. Dacă privești totul, este un design foarte încâlcit, de la o lăcustă la un fir de iarbă, există multe care se petrec.
   Da, și de asemenea într-un proiect inteligent, de obicei când fermierii genetici vin aici, ei au o specie de bază pe care încep s-o inginerească, iar din ceea ce mi s-a spus este că soarele  și planeta noastră emit o anumită frecvență care determină ce tip de forme de viață vom fi: cu 5 degete, mamifere, și având o anumită formă, deci există de asemenea acest aspect la dezvoltarea speciilor, iar apoi au venit aici și au început să folosească diverse genomuri  pentru a schimba rasa.
    Corect.
    Unul dintre lucrurile pe care acest informator pe nume Jacob mi le-a spus este tipul care pretinde că este în PSS și a vizitat peste 2.000 de locații din afara planetei, și avea informații care s-au corelat perfect cu ceea ce tu ai spus Corey când ai apărut, el a spus că Pământul are o mai mare complexitate a valului genetic care susține mult mai multă diversitate a vieții pe această planetă decât s-ar întâmpla în mod normal pe alte planete, așa că foarte mulți ET au dorit să vină aici deoarece tu în esență poți să lași orice formă de viață vrei și aceasta va fi capabilă să trăiască aici, ceea ce nu s-ar întâmpla în mod normal. Dacă vre-unul dintre voi a auzit ceva de acest gen ... ?
    Eu nu aș spune că orice formă de viață, dar da, aș spune că asta se întâmplă și aș spune că foarte multe din noile specii pe care oamenii le găsesc în fiecare zi, oamenii găsesc noi tipuri de insecte, noi tipuri de creaturi pe fundul oceanului, iar aceste descoperiri se întâmplă zilnic dacă le cauți, în fiecare zi se descoperă ceva în special în Amazon șamd, în privința  vieții plantelor și a micilor animale. Deci, de unde vin acelea și de ce nu le-am văzut pe acelea de așa de mult timp? Noi suntem aici, știți, de câțiva mii de ani așa că: ce se întâmplă?
    Iar asta este ceea ce se întâmplă: noi încă suntem însămânțați chiar și acum. Iar mutațiile genetice încă se întâmplă și în prezent cu fiecare din noi ... și cu animalele și cu oceanele, deci există această evoluție aici de asemenea, deci nu luați mutația ca fiind ceva rău, unele mutații sunt bune căci ne țin în viață.
    Ceea ce a fost interesant în IIIP (Programul de Intercepție și Interogare a Intrușilor) doar 10 - 15% dintre ființele pe care noi le-am procesat, aveau un aspect ET. Majoritatea aveau un aspect foarte uman și nu erau augmentați să arate uman, erau oameni ... corect ... doar că de pe altă planetă, iar ei erau de obicei ridicați din țări unde cel mai probabil se amestecau cu restul. Știți, dacă erau unii cu aspect polinezian ... da ... și nordici și restul ...
   Asta trebuie neapărat întrebat: dacă există vre-un fel de reglementare pentru asta, în mod clar nu vine de la ONU, în mod clar nu sunt oficiali aleși, cum se guvernează chestia asta și cine e la conducere?
    Majoritatea informaților din acest program sunt foarte tulburătoare și nu le-am împărtășit, dar un lucru interesant era că dacă vre-un tip de ... o anumită categorie de ființe insectoide sau orice tip de ființă reptiliană dacă era recuperată în acest program, erau returnate draconienilor. Iar unele dintre ele nu erau deloc prietenoase față de draconieni.
    Deci cum e posibil ca cineva care are o concepție biologică așa de diversă să fie capabilă să meargă pe Pământ? Adică, ce se întâmplă acolo?
     După cum am spus, mulți dintre ei arată ca noi, alții au fost capabili să-și augmenteze aparența, sunt așa de inteligenți că sunt capabili să se amestece fără probleme, și-i poți vedea că au slujbe, iar eu am fost acolo când ... un Director Executiv de vârf a fost scos dintr-o clădire foarte înaltă în mijlocul zilei, i-au radiat cu unde Delta acolo, s-au infiltrat și l-au scos pe la acoperiș, la extras și l-au adus pentru interogare, iar el era pe Pământ de peste 10 ani și s-a amestecat în mulțime și și-a creat o identitate și era acum într-o poziție de vârf
într-o corporație.
     Da, ei pregătesc acești ET să vină pe această planetă, deci există ceva injectări ... știți, genetice care se petrec, cum ar fi ceea ce vine prin ce facem noi aici, din punct de vedere al frecvenței, cum supraviețuiesc aici.
    Și chiar și din punct de vedere al unor anumite proceduri care li se face corpurilor lor,  pentru a putea digera hrana noastră și lucruri de acest gen, deci este o mare augmentare pentru ET ...
   Și o aclimatizare ... da ... când îi urmăreau în programe pe aceștia, o mulțime dintre aceste ființe, originea lor când au ajuns aici, căci puteau să-i ia urma tehnologic, este foarte interesant, ei au descoperit că primul punct de contact pe această planetă era un răpit, un răpit care știa ce face, care accepta acest ET și-l învăța cum să plătească taxele și toate lucrurile despre societatea noastră, pentru a-i ajuta să se integreze.
    Deci tu spui că un grup ET care arată uman, ar scoate pe cineva din casa lor, noaptea, să zicem și apoi i-ar duce pe navă și i-ar intervieva despre cultura Pământului și apoi să învețe din asta.
   Eu spun că acești răpiți ar putea să găsească ... prietenii și familia lor de fapt, ar putea să-i găsească, din senin, ca având un coleg de cameră ... pe care ei îl învață cum să se aclimatizeze la societatea noastră.
    Asta este foarte interesant. Deci răpiții sunt conștienți că această persoană nu este una obișnuită?
    Absolut.
    Cum se asigură tăcerea?
    Ei bine, acești oameni sunt dedicați să ajute această rasă. Ei au o întreagă deviză, știți, ei ajută umanitatea pentru vre-un anumit motiv. Dar ei sunt neglijenți când sunt intervievați.
    Deci Corey tu ai început să răspunzi la întrebarea legată de cum este guvernată chestia asta și cine este la conducere și cine este responsabil în a face chemarea când cineva este un imigrant legal sau ilegal?
     În ultimă instanță este o decizie corporatistă a ICC, o inițiativă de atenționare.
   Iar asta este o divizie a PSS?
    Da.  Iar ei raportează în mod evident, draconienilor. Da, au existat timpuri când dădeam peste o ființă de tip reptilian care era complet înfricoșată de perspectiva trimiterii ei către reptilieni ... chiar? ... către draconieni.
   În esență ei se aflau aici să inspecteze, căutând tactici  și căi să infiltreze și să înfrângă draconienii ... deci erau dușmanii lor. Și erau tipuri diferite ... și unele tipuri de insectoizi, care erau pe lista de înmânare imediată (către draconieni), iar ei țipau și protestau să nu fie trimiși.
   Deci noi am vorbit despre asta în emisiune înainte, dar în caz că cineva nu s-a uitat, cum ar fi posibil ca o ființă insectoidă să meargă pe Pământ, nedetectată?
   O mulțime dintre insectoizi (și am raportat că pe Marte erau două sau trei avanposturi de securitate diferite) care au văzut o ființă venind către ei și fiecare au descris-o diferit.
   Oh, chiar?
  Unul dintre ele a văzut un om și îmbrăcămintea grupului lor știți, îmbrăcămintea potrivită, iar alții au văzut ceva foarte diferit. Deci aceste ființe au această ... se presupune că este o parte a dezvoltării lor ca și prădători aveau capacitatea de a-și năuci prada cu mintea lor, sau făceau ca prada să vadă lucruri ...
   Este o chestie mentală, așa e.
 Deci ce fac ei este să afecteze conștiința a mii de oameni odată. Iar unele din ele sunt îmbunătățite tehnologic și ne fac să-i vedem, iar dacă-i atingem, ceea ce mintea percepe,  corpul crede, deci dacă mintea noastră ne spune că noi atingem o piele umană, asta este ceea ce vom experimenta. Deci totul e în minte.
   Corect, da, absolut, este adevărat.
    Tu ești familiarizat să se întâmple asta? Ființele își pot arunca o imagine peste ei înșiși când cineva se uita la ei?
    Cu peste 1.000 de oameni chiar ...
  Serios?
   Da, ei au o magie mentală foarte puternică. Ei te pot face să crezi orice și să vezi orice. Iar asta este foarte periculos într-un fel, dar din fericire, nu s-a întâmplat nimic prea rău din ce știu eu, dar operând pe aceste ființe pe care le-am văzut, plus că le-am văzut purtând cu tot felul de aceste alte dispozitive, după cum ai spus, care sunt conectate direct în corpul lor.
    Ca o priză de conectare umedă din corpul lor?
   Unii ... da ... unele abia le ating pielea, interacționând cu neurologia lor neexistând vre-un implant neurologic, ca cel despre care am vorbit ... destul de ciudat, exista un insectoid  care avea brațe segmentate, ca o insectă, care făceau ca bicepsul și tricepsul lor ... segmente în acest fel ... iar în partea de segment a bicepsului era o brățară, iar ei aveau greutăți să captureze aceste ființe deoarece erau capabile să atingă sau să activeze această brățară, iar ei ar fi vibrat așa de rapid că n-o puteai vedea.
     Da, cele invizibile.
 Cred că un marinar sau unul dintre tipii de la securitate a luat-o și a pus-o pe bicepsul său și l-a zguduit violent până a murit.
   Nu i-a putut face față.
    Tu ai văzut vreodată vre-un fel de hardware pe care corpurile ființelor le purtau când le aduceau pe aceste tărgi?
   Oh da, mulți dintre ei. Unii dintre ei aveau niște costume foarte strânse pe piele, care erau făcute din miliarde de sfere, sfere nano-metrice. Mai târziu am aflat, când am făcut inginerie inversă cu asta, că aceste costume speciale de prădător care reflectă ce este în spatele tău și în fața ta și este camuflajul ultim. Asta a fost realizat prin inginerie inversă  chiar și de la insectoizi care au venit parțial îmbrăcați șamd, primesc această întrebare foarte mult: Extratereștrii poartă îmbrăcăminte?
  Da, fac asta, dar este foarte rar și este ceva mai mult funcțional. Este un instrument. Am spus în același timp ... și le folosesc, pentru multe lucruri diferite. Ca și aceste brățări, le-am văzut pe ființele care veneau, iar unele dintre ele vin și lor nu le place să le dea jos de pe ET când îi primesc, și ar putea avea lucruri pe ei deja, dar vin la mine mai întâi ... și ...
   Dar ție nu-ți este permis să faci nimic din ce nu ești autorizat să faci, nu? Deci tu nici măcar nu le puteai atinge sau ...
   Oh nu, dacă le văd înseamnă că vom face ceva, am ceva de a face cu acești ET, cu siguranță.
  Dar nu putea să atingi brățara, să zicem așa?
 Nu nu aș fi atins-o, oh Doamne, nu aș atinge nimic ... căci este periculos ...
   Eu fac fotografii subacvatice și filmez acești tipi toată ziua, înotând apucând acești (rechini n.t.) mari albi și cap de ciocan și îi călăresc, dar nu interacționez cu ei, deoarece eu nu ... nu-i știu suficient de bine.
     Iar atunci când vezi un ET cu o grămadă de dispozitive pe el, iar tu trebuie să faci doar o răzuire a pielii, tu nu vrei să te prostești cu asta, deoarece așa de mulți oameni au murit în proiecte, deoarece curiozitatea ucide pisica.
     Iar eu am văzut sute de filme cu tehnicieni și ni le arată când lucrurile ies prost, totul este înregistrat deci am văzut foarte multă moarte pe filmele pe care ni le arată, asigurați-vă că asta nu vi se întâmplă vouă ... iar asta este ... aceste lucruri, fie că încerci să iei o bucată de bijuterie sau să ajungi la un punct sau să ... știți, ei pun corpul în anumite poziții care cumva activează ceva ... sau ar elimina un gaz ... oh Doamne, da, de aceea acum noi suntem în costume spațiale bineînțeles și toate acele chestii, deoarece tu nu știi niciodată, mai ales dacă nu ai mai avut acea specie înainte, nu știi ce s-ar putea întâmpla. Și există multe accidente ce se pot întâmpla despre care nu auzi.
     Există unele chimicale care se află în interiorul acestor ființe care interacționează cu aerul și umezeala care ar lua foc sau ... ar exploda.
    Tu ai menționat costumul de prădător, iar aceasta este o întrebare pe care sunt sigur că am primi-o în secțiunea comentariilor dacă n-o pun: ar putea exista ... există anumite situații cum ar fi cele din filmul Predator în care o ființă vine aici și în esență, vrea doar să ucidă câțiva oameni până când cineva o prinde?
   E nu știu de ceva de genul acesta, poate tu știi Corey, eu niciodată nu ...
 Nu, ei vin aici foarte discret și vor să rămână nedetectați.Această zonă este prea păzită pentru genul acela de lucru.
     Ei bine, atunci noi ne putem dispensa de o grămadă din pornografia fricii pe care ei ar încerca s-o născocească dacă ei nu ar avea această întrebare cu un răspuns de la voi, deoarece oamenii vor crede că aceste ființe pur și simplu se plimbă în jur și taie capetele oamenilor și fac tot felul de chestii nebunești și oribile.
    Aceia se numesc oameni și-i găsești în Miami.
 Da, cei mai mari monștrii de pe această planetă sunt oamenii. O mulțime dintre ființele astea sunt aici doar ca să ne studieze și să obțină informații și fac cercetare.
    Iar asta sună, așa cum ai spus înainte Corey, dacă una dintre aceste ființe este capturată  când se află aici într-o misiune neaprobată, că este mult mai rău dacă nu ar fi capturată, din cauza a ceea ce se întâmplă când ajung la draconieni ...
   Da, și de asemenea întinderea acestui program IIIP,  este că ei de asemenea monitorizează  ca oamenii în negru, monitorizează ET care sunt aici cu permisiune, care sunt integrați în societatea noastră. Ei de asemenea îi controlează pentru a-i ține separați, dacă grupurile lor nu se înțeleg bine sau dacă se întâmplă să se combine și nu se înțeleg, atunci acest grup merge și în esență, se comportă ca o poliție.
    Ei bine, am vorbit de asta înainte Corey, dar eu cred că este important de asemenea, să reamintesc, iar eu știu că nu avem date specifice, dar ... noi știm ceva legat de cât de mulți imigranți se află pe această planetă, care nu sunt de aici? Care se amestecă în societatea noastră.
   În anii 90 erau ... multe mii.
    O sută de mii este numărul pe care l-am primit recent în ultimele 6 luni. 
  Și probabil era un număr mai mic când eram eu în interior, dar aceștia erau aproape în fiecare țară de asemenea, în care ei se integrau.
   Ei bine dacă tu spui 100.000 ca și număr pe care tu l-ai primit într-o informare recentă, iar tu Corey spui că tipul lor genetic determină locul unde merg ei, aceștia ar putea să fie distribuiți în mod egal pe planetă? Sau ei ar încerca să meargă mai mult în țările dezvoltate, în schimb?
   Ei bine, depinde de misiunea lor. Unii dintre ei sunt aici ca și Corpul Păcii. Așa că unii dintre ei sunt aici ca să petreacă timp printre cei mai săraci dintre noi să învețe despre dezvoltarea noastră și cum să-i poată ghida ...
   Da și ascultând poveștile oamenilor, iar ei înregistrează aceste informații din țară cu țară, pentru o bază de date uriașă și încearcă să-și dea seama ce a mers rău sau în ce direcție ne îndreptăm ...
  Sociologia noastră ... cum gândim ..ei încearcă să ne ajute, dar făcând asta și mergând să locuiască cu cineva în Zimbabwe sau cu cineva în Polonia sau cu cineva în Rusia, cu cineva în America și toți acești agenți înregistrează toate chestiile astea și găsind și citind emoțiile din spatele acestora și văzând cum, știți, cine este responsabil pentru asta, ei merg în sus pe lanț, de asemenea, nu este vorba doar de fermieri și oameni din păduri, ci acum lucrurile au devenit destul de populare ca să existe acest schimb de studenți ET ... Și această pregătire și chestii ...
   Deci dacă draconienii  reglementează în ultimă instanță imigrația, iar ei sunt bineînțeles, un rău haotic și diabolic, atunci cum ar obține cineva ca un plan benefic să fie aprobat dacă ei merg împotriva acestei ...
   Este mai mult o înțelegere a faptului că dacă noi avem un anumit grup care se prezintă pe sine anumite tipuri de ființe care, din cauza acestei alianțe pe care o avem cu draconienii,  noi vom da mai departe acești prizonieri. Eu sunt sigur că avem cam același tip de înțelegere asemănătoare cu ei, dar dacă ei dau peste un anumit tip de situație, informația trece către noi. Cam așa fac aceste tratate.
   Deci poate există legi universale, în care draconienii trebuie să permită ceva din asta să se întâmple, atâta timp cât se realizează prin canale aprobate?
   Posibil, dar draconienii nu controlează totul. Ei controlează doar un anumit procentaj.
    Înțeleg. Deci unul dintre lucrurile pe care le avem este o întrebare de la privitori, pe care vreau să o arunc aici în discuție ... este legată de răpiri.
     Acum, Emery tu ai vorbit înainte despre PLF, deci doar pentru a pune un cadru aici ai putea să ne amintești din nou ce știi despre PLF, cum arată, ce înseamnă asta? Ce este o PLF?
     Forma de viață programabilă este un organism cibernetic bio-inginerit. Și ce face aceasta ... ei le cresc și le potrivesc pentru multe misiuni diferite. Deci, unele pe care eu le-am văzut  arătau ca Felix motanul. Da, era de aproximativ 1 - 1,2 metri înălțime, foarte agilă și a venit printr-una casele noastre închiriate în timpul expediției nostre CE5, în timpul nopții, și l-a speriat pe unul dintre liderii echipei noastre principale, în dormitorul său.
     Iar eu mă ocupam foarte mult cu securitatea pe atunci și eram în casa aceea cu o echipa centrală și am fugind, sărind din patul meu în chiloți, am fugit afară și în afara ușii cu arma mea și destul de sigur, încerca să intre pe fereastra casei.
     Și pur și simplu a stat dreaptă, a mers 3 metri  și există un zid de piatră de 90 de cm, și după acela este o stâncă cu pietre zimțate coborând cam în unghi de 45 de grade sau mai puțin. Iar eu eram așa de uimit și intrigat de ochii ei frumoși și urechile, și de modul cum cum se mișca, care era așa de fluid?
     Și emana această energie oribilă care te făcea să te simți rău din stomac, dar încă puteam să stau ... era mai mult ca o senzație de rău de mare. Adică îmi venea să vomit automat.
    Deci ... ei bine, stai așa, tu spui că arăta ca Felix motanul. Vorbim aici de cel din benzile desenate, care ni-l arată pe Felix motanul?
   Gândiți-vă ca la un Felix motanul din cauciuc latex stând în fața ta, de aproximativ 1,2 m înălțime ...
  Oh, Dumnezeule ... și știți ... și avea o încheietură dublă la genunchi, apropos, iar eu aveam o lumină foarte puternică. Luminam în jos, ținându-mi arma uitându-mă la acesta,  iar el a început să sară din piatră în piatră așa de rapid și a dispărut.
    Se afla acolo pentru supraveghere și indiferent cine o controla de la distanță (deoarece în acea după-amiază a prânz când m-am uitat în sus la stâncă cam la etajul 100 erau două SUV-uri negre și 6 costume, ei nu știau că i-am văzut, eu lucram în curtea din spate și am intrat sub stânca aceasta prin acest canion și m-am uitat în sus către ei,  iar eu i-am văzut grozav de bine. Deci ei deja plănuiau să intre în această casă. Noi am descoperit de asemenea urme foarte ciudate pe masa de afară și peste baia termală  ce mergeau către acoperiș, deci această ființă fusese deja în jurul casei de câteva ori la 3:30 sau 4 dimineața,  supraveghind.
   Deci aceste creaturi pot fi folosite pe supraveghere sau pentru o misiune într-un sens. Ei le pun de asemenea în nave spațiale, să meargă în diverse locuri pentru a aduna informație cu speranța că se vor întoarce. Ei le transformă și în arme.
   Sunt niște arme uimitoare și le pot face de asemenea doar să înoate pe sub apă, poate. Deci modul în care ei le-au conceput ... poate va fi în zona arctică, deci ai nevoie de una arctică ... ai nevoie de una tropicală.
    Aceasta este adaptată și echipată pentru acel tip de mediu înconjurător, pentru acea misiune specifică. Deci nu este o ființă conștientă. Aceasta este un organism în cea mai mare cibernetic, pe jumătate organic, telecomandat, pe care le-au perfecționat în laboratoarele militare.
     Deci acest privitor se gândește că dacă există o răpire autentică în care ți se recoltează organe, iar fetuși îți sunt implantați în corp ...
    De către un ET real?
  Da.
    Ei bine, aceste ființe au călătorit miliarde de ani lumină, iar asta înseamnă că ei au ceva diferit de gaz, petrol și cărbune care să le alimenteze nava. Știți, ei stăpânesc ZPE, energia liberă, timpul și spațiu și toate aceste fizici pentru care noi murim să avem aceste tehnologii.
Asta înseamnă că ei fac cam tot ce vor, tot ce vor. Deci ei nu au nevoie de ...
    Tehnologia lor este conștiința și vibrația, ei înțeleg conștiința co-creativă, și că totul este vibrație și cum să manipuleze materia la un nivel pe care noi încă nu-l înțelegem.
    Deci ei pot crea aur, pot crea spermă cu ADN-ul meu, ei pot crea cam tot ce vor. Deci ei nu au nevoie de ovulele sau sperma cuiva sau fetuși sau implanturi. Ei nu au nevoie de astea, ei sunt la un nivel foarte înalt de conștiință. Iar cândva noi vom ajunge acolo.
   Filmele și restul ne-au manipulat să ... chiar și unii răpiți au asta implantat în capul lor sau indiferent ce, iar ei chiar cred asta și aceste lucruri e posibil să se fi întâmplat printr-o răpire non-autentică.
    Da, și există de asemenea aspectul că, după cum am spus, majoritatea răpirilor sunt re-răpiri ... adică oameni care fac parte din aceste programe genetice care au fetuși implantați și genul acesta de lucruri, ei, atunci când sunt reîntorși ei sunt re-răpiți de către armată, care apoi  intră fac niște teste, încearcă să-și dea seama ce se întâmplă, iar apoi îi oferă persoanei o memorie de ecranare cu tehnologia noastră și de aceea o mulțime dintre acești răpiți au o perioadă grea, deoarece metoda noastră este foarte mizerabilă, iar metoda ET este elegantă și precisă.
    Deci ei crează probleme pe mai departe pentru răpiți, prin re-răpirea lor, interogarea lor,
examinându-i din nou, traumatizându-i pe mai departe și apoi folosind o metodă grosieră de a îndepărta amintirile sau să le ofere o memorie de ecranare. 
   Ei au coșmaruri recurente și lucrurile astea continuă să se întâmple, nu-i ajută, pentru ceea ce fac absolut deloc, dar cam asta este momentan.
   În regulă, eu vreau să pun o ultimă întrebare pe subiect care este cumva prostească, dar eu cred că este importantă. Care este jocul final? De ce un grup care a colonizat sistemul nostru solar și a interacționat cu toți acești ET vrea ca noi să credem că ET sunt răi și ne traumatizează și realizează aceste răpiri oribile?
   Când ei chiar vin, iar noi chiar îi ucidem cu armata noastră, noi avem susținerea oamenilor. Noi trebuie să avem susținerea oamenilor să mergem mai departe și să ucidem
aceste creaturi oribile, nasoale, care vin aici și cuceresc planeta. Deci de aceea și de ce să faci asta? Deoarece dacă tu chiar dovedești că există ET, fizicienii de la Harvard și Stanley se vor întreba cum naiba au ajuns aici? Ei nu folosesc gaz, cărbune și petrol, deci oh, există un alt lucru despre care nu v-am vorbit, care este acolo din 1899. Care este ... Tesla și Stubblefield.
     Da, cel mai mare secret nu este acela că există ET, ci cum au ajuns aici.
 Corect ... da ... exact, căci asta rezolvă totul. Deci acestea sunt gazul, cărbunele și petrolul.
Dacă dovedim că aceștia există, noi va trebui să renunțăm la gaz, cărbune și petrol căci nu mai avem nevoie de ele.
   În regulă, Emery, avem o întrebare în comentariile unui episod la care am fost doar tu și cu mine în privința răpirilor benefice și înțelegerea ta legată de acestea, deoarece au apărut în comentarii unii oameni care au crezut că tu spui că toate răpirile sunt PLF, că nu există nimic pozitiv.
   Da, bineînțeles că nu, asta se întâmplă în mod categoric, iar atunci când răpirile se petrec  poate pentru a ajuta pe cineva sau pentru a ajuta pe cineva legat de ceva. Și există de asemenea aceste alt tipuri de întâlniri apropiate în care oamenii chiar merg către navă sau merg către ET să-i întâlnească, într-un mod foarte degajat, fără frică și arătând o atitudine mai de bun-venit și o conștiință înaltă care se petrece peste tot acum, iar oamenii contactează ET.
   Deci oamenii doresc asta și răpiții, eu cred că ceea ce s-a întâmplat, din experiența mea în ascultarea acestor oameni a fost mereu un rezultat foarte pozitiv a indiferent ce a fost și am remarcat că o mulțime dintre acești oameni trec prin perioade foarte grele ale vieții lor, sau erau răpiți sau aveau o boală foarte rea. Iar ei erau luați la bordul navei fără să știe,  dar s-a dovedit a fi un lucru foarte frumos pentru ei.
    Mie-mi sună ca și cum acest PSS al CMI crează această frică de ET negativi, și asta este la fel cu modul cum fiecare rasă cuceritoare a demonizat poporul indigen spunând că sunt sălbatici, că sunt băutori de sânge, sunt periculoși și trebuie să-i distrugem. Deci ei fac pur și simplu același lucru, doar că acum în loc să fie vorba de continente și oceane, sunt planete printre planete.
    Da. Noi suntem cumva de genul Dezbină și Cucerește. Rasa umană merge în diverse locuri și ... cu cât este mai inteligent omul de pe planetă care-l învață pe sălbatic să studieze această religie și să facă asta sau va muri, un gen de lucru pe care noi l-am făcut în trecut, este acum opusul: noi suntem cei proști, în gândirea lor, iar ei sunt prea deștepți pentru noi așa că ei or să facă ce am făcut noi. Iar chestia este că ei nu sunt așa.
       Columb din nou și din nou.
  Deci nu gândiți ca un om, asta este ceea ce încerc să fac.
      Deci eu vreau să cobor nivelul și mai mult aici și vreau să vorbesc despre fenomenul răpirilor de care majoritatea oamenilor din ufologia convențională știu. Doar pentru a realiza un cadru aici.
    Deci PLF-urile sunt folosite pentru asta. Eu știu că există o mulțime de comentarii online, care spun: oh, el nu crede, dar nu, există, eu spun doar că nu există doar acel tip de răpiri.
    Acestea sunt de obicei răpirile umane care vin după răpirile ET. Ei folosesc PLF-uri și marionete ... ei folosesc și păpuși când droghează oamenii.
      Da, ei droghează oamenii, așa că ... 
   Deci ceea ce oamenii văd sunt cenușii. Sunt aceștia PLF într-o mulțime de cazuri?
   Eu spun că probabil 90% dintr- o mare parte a acestor răpiri sunt, știți, realizate de om,  făcute de om, iar celelalte sunt reale și posibil reale, iar oamenii trebuie să înțeleagă că din experiența mea și din informările mele și cunoscând oamenii care au fost în aceste proiecte  că acesta este modul cum o fac, iar ei categoric de spală mintea și creierul și vor pune aceste ... după ce ei ... după cum spune Corey, ei vor veni la o casă gazează casa și în același timp va exista o păpușă afară la fereastră.
   Și următorul lucru pe care-l știi este că ești leșinat și te trezești într-o sală de operații.
Și ești amețit ...ei îți oferă o medicație cu care să uiți cumva și să nu uiți ... 
   Orice anestezie cauzează asta.
   De ce nimeni nu poate fi foarte specific legat de asta? Deoarece cu toții sunt mereu un pic ... nu toți, dar majoritatea. Asta deoarece ești drogat. Iar ei doresc ca tu să vezi câteva lucruri. Ei vor ca tu să vezi un cenușiu mare sau unul mic, mergând în jur, ciupindu-te de fund sau indiferent, iar ceea ce se întâmplă este că tu te trezești în patul tău în următoarea zi, sau pe marginea unui drum și tu ai fost răpit, iar ei chiar au fost răpiți. Acum cine i-a răpit este întrebarea.
   Și chiar a existat o răpire reală și ți s-a făcut ceva, dar a fost ET? Asta este întrebarea.
    Și un alt lucru: aceste PLF-uri cu aspect de cenușii sunt un hardware standard pentru multe grupuri ET, așa că de multe ori, ET când ei chiar răpesc, ei ar fi în camera de lângă și ar putea fi un insectoid ar putea fi de orice tip, inclusiv un om, dar cu toții folosesc același tip de PLF și aceștia fac munca manuală legată de indiferent care este procedura, iar noi nu numai că nu știm cine sunt ei, și de asemenea este cumva ca și cum ar fi într-un costum spațial, ei nu trebuie să-și facă griji  legate de luarea oricărui tip de virus sau orice altceva din partea subiectului.
        Corect, de aia sunt așa de bune PLF-urile.
   Noi am terminat timpul, dar vreau să terminăm emisiunea aceasta într-o notă pozitivă,
deoarece noi am primit un material destul de tulburător aici. Deci eu vreau să vă ofer amândurora o șansă să faceți un discurs înălțător de 30 de secunde  pe această temă ...
Credeți că ceea ce noi facem cu această emisiune pentru a promova dezvăluirea, va opri răpirile și dacă da, de ce?
      Da, dezvăluirea va opri o mulțime dintre răpirile umane, răpirile conduse de oameni.
Majoritatea răpirilor făcute de oameni sunt de fapt re-răpiri. Ei încearcă să-și dea seama și să catalogheze și să urmărească ce fac ET-i cu noi când ne aleg în răpiri.
   Eu am raportat recent că acest experiment genetic se apropie foarte mult nu de un sfârșit,  ci omenirea va prelua conducerea și va gestiona acest program genetic. Deci da, noi vom trece printr-o perioadă foarte dătătoare de putere, în care noi vom fi în controlul propriei noastre genetici și determinări spirituale. Și nu va mai exista vreo nevoie ca aceste ființe să coboare și să ne răpească.
   Emery, care sunt gândurile tale, legate de asta?
     Eu sunt de acord cu asta și mai cred că imediat ce se va petrece dezvăluirea asta va deschide de asemenea ușile ca ET să vină aici în siguranță. Deci va exista o întâlnire uriașă a multor rase diferite de ET și cu Federația Galactică, iar ceea ce se va întâmpla este că imediat ce acești ET își fac apariția și toți ceilalți vor fi capabili să-și coboare scuturile deoarece vei remarca faptul că : Dumnezeule, să vorbesc cu tine nu este așa de rău la urma urmei.
      Deci aceste lucruri, toate acestea trebuie să fie luate în calcul, iar noi să ne deschidem brațele către acești oameni pentru a ne aduce cu adevărat tehnologie faină și a ne ajuta. Iar ei ne vor ajuta de asemenea să aflăm cine a făcut răpirile. Și ne vor proteja de ceilalți care fac răpirile.
     Deci există această aventură împreună chiar acum, iar ei doar ne așteaptă să ne rezolvăm problemele, deci eu cred că va fi un lucru bun. Eu cred că oamenii vor avea brațele deschise, eu știu că le voi avea. Și va exista o mare tranziție, așa cum a spus Corey și va exista foarte multă educație care imediat va fi transmisă prin filme și computere și emailuri și va fi instantanee, va fi foarte rapidă.

În regulă, ei bine, asta a fost cu adevărat fascinant.

Mulțumesc Emery, mulțumesc Corey, vă mulțumesc că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:    AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...