ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 31 octombrie 2019

PK : MANIPULAREA ET A ÎNĂLȚĂRII UMANE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe Jay Weidner  și invitat pe Jason Rice.        
      Jason dezvăluie ce a învățat despre mizele ce sunt în joc cu obiectivul  final al ascensiunii umane. Viața în universul nostru continuă o viață distinctă de evoluție și ascensiune. Unele specii se poticnesc pe acest drum, de obicei  luând alte civilizații împreună cu ele. Altele urmează un drum mai puțin complicat și devin instrumentale deoarece oferă îndrumări subtile pentru civilizații pregătite pentru o astfel de creștere. Umanitatea pare să fie prinsă într-un astfel de un conflict ca un război ce stârnește evoluția sufletului uman.     Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Jason, tu ai fost regresat hipnotic, de hipnoterapeuta Georgina Cannon, și în acea sesiune regresivă tu-ți amintești că erai pe o navă numită „The Heflem”, nu?
  Așa este.
      Aceasta este o amintire cu adevărat importantă deoarece o extragi din ceva ce este un mister pentru tine.
  Așa este. În timpul procesului de hipnoză mi-am amintit că a existat o expunere către acele amintiri. Segmentarea din re-amintirile mele este închisă și-mi amintesc că am văzut ce pare a fi o ușă ce a fost deschisă și s-a închis rapid. Deci să fiu capabil să obțin informația Heflem pe care nu mi-am amintit-o până la hipnoză, ceea ce a fost fantastic, deoarece  majoritatea amintirilor mele au fost din cel de-al doilea „20 & Înapoi” (20&B). Deci o mulțime de amintiri care s-au întors din primul meu 20&B au de a face cu antrenamentul  care au dus la acesta.
      Deci pe scurt, deoarece tu nu ai multe amintiri, poți descrie interiorul acelei nave? Tu ai spus că nu ai văzut niciodată exteriorul, dar ne poți oferi ceva detalii despre interior, dacă-ți amintești?
  Seamănă cu interiorul unei nave din marina SUA și este înghesuită, există multe țevi și utilități deasupra capului, pereți despărțitori, vopsiți în acest caz, într-un verde limetă sau colorat crem.
       Ușile aveau acea roată pe care o întorci și etanșezi ușa?
  Nu, ușile erau automate. Se sigilau automat ... da.
      Deci era ca o navă avansată.
  Da. Și dacă erai închis în locul greșit în momentul greșit, atunci aia era.
      Ar trebui să punctăm faptul că William Tompkins, informatorul care a murit recent, el ne amintește că au folosit tehnologie navală în PSS-urile inițiale incluzând tehnologia submarinelor, deoarece acestea era deja sigilate așa că puteau fi folosite în spațiu destul de rapid, așa că se pare că tu ai fost într-o versiune avansată a navelor care erau acolo.
  Așa este, deci asta ar fi în jurul ...  lui 1985, 1986 ...
      Deci pe la începuturile Gardianului Solar.
  Da.
      Una dintre primele ediții ale navelor PSS pe care ei ar fi lansat-o.
  Așa este.
       Îți amintești cum era echipajul cu care ai servit, care erau misiunile tale, orice?
  Nu-mi amintesc niciuna dintre misiuni în acest moment și din nou, eu cred că se intră în chestia aceia în care sinele mai înalt determină când și unde este potrivit, amintirile pe care mi le-am reamintit din antrenamentul meu, conducând către acest 20&B, au fost bazate pe foarte mult antrenament traumatic.
  Așa că trecând prin fiecare tip imaginabil de moarte prin care poate trece cineva ca parte din experiența de antrenament, am avut un indiciu destul de puternic că sinele meu mai înalt a spus „ok, nu este timpul încă”.
    Echipajul cu care am lucrat erau alți oameni și nu-mi amintesc ca ei să fie în acest moment, oricum, ET sau alte EBE cu care să fi interacționat. Asta nu înseamnă că nu am făcut-o, doar că nu-mi amintesc încă.
      Ok, destul de corect. Să ne întoarcem la planeta 1, unde voi vă băteați cu aceste creaturi vârcolac și am aflat că tu erai implicat în ceva numit „darvinism de luptă”, în care ambele părți vă manipulau pe voi și dușmanii din motive care erau politice, în cele din urmă.
  Da ... și schimbând cultura planetei pentru a se potrivi modului cum operează cabala.
  Așa este. Draconieni instalau propria lor versiune de cabală planetară, pentru scopurile lor.
Implicarea cabalei Pământului pe aceste alte planete era strict din punct de vedere al oferirii de soldați ... trupe la sol. Germanii de pe Marte ofereau navele marinei și de asemenea ofițerii și echipajele marinei.
  Deci cabala care era instalată și instaurată pe aceste planete locale era ceea ce draconienii foloseau ca și împuterniciți și-mi imaginez că ei îi instalau foarte asemănător cu ceea ce ei au făcut și realizat aici, din punct de vedere al instalării divizării, să fie capabili să creeze societăți în care ei au o societate divizată care cred că ei sunt mai buni ca ceilalți și că ei au aceste drepturi care le depășesc pe ale altora și că ei pot profita de ceilalți.
      Este interesant că elitele încă rămân în granițele unui contract și ale legii, deși ei fac lucruri care sunt mizerabile ei încă au instalate o lege și o ordine. Ei sunt criminali care urmează un cod de conduită.
  Da chiar și printre hoți ei au un cod de conduită propriu pe care trebuie să-l urmezem,  iar eu suspectez că acesta are de a face cu liniile directoare care sunt concepute pentru ei  bazându-se pe jocul final al draconienilor și ceea ce vor ei în cele din urmă și cum vor realiza asta pentru ca ei să aibă puterea și iluzia controlului. Ei trebuie să aibă anumite linii directoare care să fie urmate, iar acestea cereau ca împuterniciții lor, indiferent cât de mizerabili sunt în lucrurile lor rele pe care le fac, ei trebuie să urmeze acele linii directoare.
      Tu ne-ai spus că draconienii s-au aliat cu germanii de pe Marte. Draconienii s-au aliat de asemenea cu cabala? Și nu sunt germanii de pe Marte dușmanii cabalei?
  Da și nu. Din nou, când venea vremea să aibă nevoie de ceva ... cabala avea nevoie de o bază Lunară. Și pentru a prelua concesiunea de la germanii de pe Marte, ei au trebuit să ofere două divizii de trupe la sol, așa că asta i-a pus în pat unii cu alții ca și aliați până la un punct.
Chiar dacă ei s-au luptat fără milă în primii 50 - 60 de ani pentru noul Pământ.
      Deci germanii au manipulat cabala, într-un fel?
  Da, așa au făcut. Într-un mod foarte inteligent, iar asta s-a întâmplat din perioada în care germanii de pe Marte s-au stabilit în Antarctica, având la dispoziție tehnologi mai avansate și în esență au forțat cabala și le-au spus termenii pe care-i vor accepta.
       Germanii erau ok cu această cabală care mergea și cucerea aceste lumi și stabileau propria lor cultură?
  Erau ok cu asta deoarece structura de comandă este deținută complet de germanii de pe Marte.
      Exact ceea ce au făcut în SUA, la sfârșitul Celui de-al 2-lea Război Mondial (CD2RM).
  Ca și în cerința lor pentru acele două divizii de 24.000 de trupe, niciunul dintre ei nu este mai sus de gradul de Maior. Iar asta înseamnă că orice comandant de batalion era german de pe Marte, orice comandant de brigadă, orice general, orice colonel, tot personalul de comandă instructor din marină,  era german de pe Marte. Ei dădeau toate ordinele și luau toate deciziile de comandă. Cea mai mare comandă care putea fi deținută de oamenii de pe Pământ a fost acela de comandant de companie.
      Ar fi atunci corect să spunem că germanii cuceresc toate aceste planete?
  Ar putea fi spus că germanii cuceresc aceste planete pentru șefii lor. În cele din urmă ei au trebuit să se retragă și să plece din acele sisteme, iar atunci când au părăsit acele sisteme, ei au trebuit să le lase cu o anumită cantitate de auto-control dacă vreți, în care ei încă mai controlau acele cabale locale. În esență era ceea ce s-a repetat și în Vietnam unde ei au intrat, au preluat controlul, au cucerit și apoi au plecat. Și l-au lăsat cui era acolo lăsat în loc ca pe noul împuternicit al draconienilor, sub controlul complet al contractelor lor necesare, pentru  ca ei să satisfacă cerințele ca noi să venim și să-i ajutăm.
      Deci planul ultim este cucerirea întregului univers de către draconieni sau ce?
  Eu cred că asta este ceea ce le-ar place cel mai mult să facă. Ei nu au resursele să facă totul dintr-odată, iar ei au înțelegeri, tratate galactice pe care ei trebuie să le urmeze într-atât de mult, că ei trebuie să aibă (în mintea lor) puterea prin care ei se pot elibera de acestea.
      Ok, eu voi intra într-o zonă despre care tu e posibil să nu știi nimic, iar tu să spui că nu știi și mergem mai departe.
   Sigur.
      Mie mi se pare că draconienii vor ceva de la noi, că noi avem ceva ce ei vor. Iar eu mă întrebam dacă în toate aventurile tale, în toate astea, tu ai dat vreodată peste motivul de ce sunt draconienii așa de interesați să cucerească planete cu umanoizi pe ele.
  Pentru a răspunde întrebării tale, „ce crezi tu, că vor draconienii să obțină de la oameni?”
Noi vom vorbi despre asta într-un alt episod, dar răspunsul scurt este că există anumite aspecte spirituale ale umanității, pe care le jinduiesc draconienii. Și vom reveni la asta cred, într-un alt episod. 
      În regulă, atunci haide să revenim la planeta 1, tocmai ai terminat prima ta bătălie, iar acum aveți informații fără nicio urmă de îndoială că vă luptați cu o creatură ce este feroce, periculoasă și probabil că voi ați cerut arme mai bune și mai multe, pentru a-i putea învinge în acest război și din nou acest darwinism de luptă deci voi nu sunteți siguri ce veți primi de fapt și ce fel de ajutor veți primi de fapt. Corect?
  Da, așa e. O parte din pregătirea germanilor de pe Marte pentru structura de comandă și antrenament  la aceste unități a fost că ei nu ar fi acceptat niciun instructor, care să nu fi fost trimis pe planetă sau în zone de luptă. Deci dacă tu antrenezi asta înseamnă că deja ai supraviețuit cel puțin unei dislocări. Deci asta a fost cerința lor. Dacă au supraviețuit, atunci tu ești calificat să predai.
  Așa că atunci când ne-am întors după acel prim contact, am început să punem întrebări, și am primit răspunsul foarte rapid, că era deasupra nivelului nostru de plată. Nu puneți aceste întrebări și descurcați-vă cu ce ați primit, folosind ceea ce aveți. Misiunea voastră aici este să pregătiți acești oameni să-și apere planeta. Nu aveți permisiunea să folosiți tehnologie avansată. Nu veți folosi instrumentele care stau fix acolo, dincolo de acel gard. Asta ar fi făcut lucrurile mai ușoare și ar fi salvat mai multe vieți.
      Și asta pentru ca localnicii să nu afle de armele voastre avansate.
  Asta este ceea ce ne-au spus ei, că ei nu doreau să perturbe sau să întrerupă evoluția normală, mai mult decât o făcusem deja introducând tehnologii avansate.
       Într-un fel asta este de fapt o idee bună.
  Este.
     Poți da peste cap unii oameni, dacă-i avansezi prea rapid.
  Dar nu acesta era motivul, absolut deloc.
    Nu era motivul real, dar este un motiv bun.
 Sigur.
     Deci acum că te-ai întors deveneai un profesor?
  Nu, nu ... nu asta s-a întâmplat?
  Eu am stat acolo pe durata celor 4 ani în care ne-am luptat.
     În câte bătălii ai fost implicat pe planeta 1 ? Nenumărate?
  Da. Pe o perioadă de ...
      Ai fost rănit vreodată grav?
  ... de 47 de luni. Nu în timpul acestei dislocări. Eu am fost rănit în mod regulat, fie că era vorbe de tăieturi, zgârieturi sau răni adânci. Terapiile de îmbunătățire cu naniți care ne-au fost oferite ne permiteau o regenerare rapidă așa că, tăietura de 20 - 22 de cm pe care am primit-o pe brațul meu drept pentru acea primă experiență de luptă, începea deja să se vindece până la sfârșitul acelei zile.
      S-a cicatrizat?
  Nu.
      Deci când te-ai fi întors din acel 20&B nu ai fi avut nicio ...
  Terapia de îmbunătățire cu naniți se asigura de asta. Am avut cicatrici în alte perioade, care au revenit și era un mister de unde au apărut, de ce sunt acolo ... serios? Dar unele dintre ele au de a face cu perioada de timp între perioada când ai fost rănit și când începea vindecarea.
Iar în acest ai fost implicat timp de 47 de luni.
  Așa este.
      Războiul s-a terminat la sfârșitul cel 47 de luni?
  La sfârșitul războiului, noi am înfrânt ... ultimele unități invadatoare, și exact ca în cele 47 de luni anterioare nu eram siguri dacă vor mai veni mai mulți care să se fi scurs prin blocada navală. Așa că era o așteptare să vedem dacă mai este vre-una, o așteptare să vedem dacă mai avem ... La sfârșitul acestor 47 de luni, unitatea mea a fost re-dislocată către Callidus 3.
Așa că ... tu nu ai știut niciodată ... nu am știut niciodată.
  Nu știu ... suspectez că se terminase, deoarece ei nu ar fi extras unitatea mea la acea vreme pentru a ne re-disloca către o altă planetă pentru a începe pregătirile pentru a pregăti o altă planetă pentru invazie.
      Această planetă, planeta 1, când ai ajuns era una semi-rurală, fără prea multe orașe mari orașele nu erau foarte dezvoltate sau ceva  probabil un loc frumos în care să fii ...
  Oh, este un loc frumos.
      Da și la final, cum era? Se schimbase? Ce s-a întâmplat cu oamenii?
  Din păcate s-a schimbat enorm de-a lungul acelor 4 ani. Când am ajuns prima dată, indigenii aveau o anumită cantitate de tehnologie. După cum am menționat anterior, ei erau capabili să se conecteze la rețeaua electrică planetară, dacă vreți și erau capabili să folosească ceva din electricitatea planetei în sine  pentru generatoarele de la clădirile lor. Ei aveau de asemenea baterii, o formă de cale ferată ce o foloseau între orașe. Majoritatea muncii lor se realizau cu mușchii lor. Ei  nu foloseau nici animale dresate și trăiau un stil de viață foarte simplu civilizat, un tip de viață bazat pe barter ... Când a venit vremea ca noi să plecăm existau zone așa de mari care erau devastate, complet devastate. Nu exista niciun continent pe toată planeta, care să nu fie devastat de războiul de 4 ani. Așa că atunci când am părăsit acea planetă, oamenii erau foarte schimbați. Bineînțeles că nu vor mai fi niciodată la fel, nu vor mai putea niciodată să se întoarcă un stil de viață de civilizație de tip barter care avea credințe politeiste, erau foarte simpli și avea înțelegeri de genul dintre clanuri pentru majoritatea guvernelor lor și erau foarte organizați și toată lumea părea să se simtă bine.
  După cum am spus, exista doar un singur loc care chiar avea arme care se produceau. Iar eu suspectez că asta se făcea deoarece existau planuri pentru o eventuală invazie deci era un motiv în spatele acestuia, care mergea în urmă probabil, decenii.
      În anii 1930 în Europa, Mussolini, dictatorul fascist, a decis că el dorea să schimbe Italia dintr-un mediu semi-rural într-o societate urbană, înalt tehnologizată. Iar el a folosit puteri fasciste extreme pentru a realiza asta și a ucis mulți, mulți oameni în proces, ca să nu menționez că a ajutat la pornirea CD2RM. Și într-un final, la finele CD2RM, Italia a fost într-adevăr, o țară modernă.
      Deci de fapt Mussolini a realizat ce și-a propus să realizeze și asta sună la fel cu modul cum cabala folosește aceleași tactici ...
  Aceleași tactici au fost folosite pentru a aduce oamenii din civilizații bazate pe agricultură  din părțile nedezvoltate ale planetei. Dacă ele nu ar fi murit în război, ar fi fost aduși într-un oraș ... „ajutați” ...
       Iar motivul ar fi că într-un fel, aceste culturi agrare semi-rurale pot avea grijă de ele însele, ele nu au nevoie de nimeni, deci tu vrei să tai asta ... Dacă vrei să controlezi oamenii, tu trebuie să le tai asta.
   Așa este. Era parte din proces, „aduceți-i în țarc, de pe câmpuri.”
      Deci a devenit mai mult un tip de mediu urban după ce voi tipilor ați distrus totul.
  Da, după ce am distrus totul, a devenit un loc mai urbanizat. Același lucru s-a întâmplat pe Callidus 3, planeta a 2-a și a început la fel pe planeta 3.
      Ai fost ținut în necunoaștere în multe moduri, despre ceea ce făceai cu adevărat. Tu ți-ai dat seama de multe dintre astea mai târziu, vorbind cu prietenii tăi și chestii  comparând însemnările, dar în această etapă pe planeta 1, tu erai probabil foarte confuz  legat de ceea ce făceai, iar ei vă țineau în acea confuzie ...
  Eram foarte tânăr, foarte idealist, eram acolo să-i salvăm, eram ținuți în necunoaștere.  Dacă această informație ar fi fost cunoscută la scară largă printre unități, ar fi fost revolte masive, rebeliuni, destul de simplu. Așa că ne-au ținut în întuneric, iar atunci când am pus întrebări ni s-a spus că era peste nivelul nostru de plată.
      A depășit vreodată cineva măsura în vre-una din unitățile tale militare?
  Sigur.
      Care erau pedepsele? Ar fi fost germanii cei care ar fi ...
  Da, germani de pe Marte s-ar fi întâlnit să dea pedepsele. Nu le era permis să ne ucidă pe loc. Noi aveam de asemenea protocoale ce i-ar fi împiedicat să ne șteargă mintea. Dar asta nu însemna că nu ar fi fost implementate de cabală anumite protocoale care ar fi permis unităților de pe Pământ să șteargă din minte anumite lucruri.
  Deci tu picai ori în categoria „ștergerii minții” de propria ta unitate, sau ai fi trecut prin justiția militară normală pentru pedeapsă, fiind închis în centru sau în carceră sau ... i se tăia din „plată” sau din „grad”, sau orice alte lucruri ți-ar fi făcut, însărcinări suplimentare sau detalii în plus.
  După cum am menționat mai devreme, una dintre pedepse pe care am primit-o că am ajutat civilii locali în timpul atacului zonei 26 cu KEW, a fost că nu ni s-au mai permis înlocuirile în timpul curățărilor de după dezastru, după acel atac al KEW. Așa că ceilalți 60% din paltonul meu care eram acolo, a trebuit să facem eforturi suplimentare și muncă suplimentară deoarece nouă ne lipseau înlocuirile oamenilor care muriseră sau nu au fost găsiți niciodată. Și aceasta a fost o pedeapsă: nu veți primi noi oameni până ce voi nu veți fi re-dislocați către următorul loc, deoarece voi ați fost așa de interesați în a ajuta acei civili nenorociți.
      KEW sunt armele cu energie cinetică?
  Așa este.
      Tu erai pe cale să fi trimis de pe această planetă către planeta 2, de unde vei avea alte povești incredibile pentru noi, dar, pentru a termina cu planeta 1, care nu a fost numită așa de nimeni altcineva decât de tine, pentru ca noi să fim capabili să înțelegem unde-ai fost ... pentru a urmări ...
  Da, pentru a continua să urmărească povestea.
      Deci pe planeta 1, ar fi existat ceva ce ... în afară de bătălie, oamenii drăguți și de creaturile lup feroce, exista vre-un tip interesant de floră sau faună pe care ai văzut-o pe această planetă? Ai putea descrie ceva din ea?
  Desigur ... unul dintre lucrurile pe care l-am realizat destul de rapid, era că diversitatea vieții pe acea planetă și de asemenea pe următoarele două, nu era nici pe departe așa cum o vezi aici pe Pământ. Îmi amintesc că am fost foarte surprins de asta ... și nu m-am gândit prea mult atunci, dar privind în urmă acum, îmi amintesc că erau copaci asemănători cu brazii, existau copaci care erau ca și stejarii, existau copaci care erau mereu verzi, conifere, aveam toți acei pești de apă dulce, pe care nu i-am studiat, erau chestii foarte similare pe care le-am văzut aici, adică exista foarte multă viață să nu mă înțelegeți greșit, nu era o planetă aridă ... nu existau deșerturi, îmi amintesc asta ... interesant ... existau zone mari care erau complet nelocuite, avea regiuni arctice, ce nu aveau prea multă viață  deasupra nivelului de 16 grade Celsius, sau sub nivelul de 16 grade Celsius, dar restul mustea de viață, doar că nu exista o așa mare diversitate, pe cât suntem de obișnuiți să vedem aici pe Pământ.
      Erau animale patrupede, în cea mai mare parte?
  Aveau păsări, animale patrupede, niciunul dintre animalele de care-mi amintesc nu erau
cu două picioare sau bipede.
      Știi vre-un motiv pentru care viața animală de acolo nu era așa de diversă ca aici?
  Suspiciunea mea este că Pământul este un caz unic, un vas Petri (de laborator n.t.) unic, în care ai o mulțime de elemente competitoare ce încearcă să ajungă la un scop. Iar acest scop este: care dintre proiectele lor stimulate va continua să genereze o viață ce are o șansă mai bună la înălțare. Pământul este un loc unde există o mulțime de interese aflate în competiție, în a crea, schimba, modifica, altera viața de aici. Prin modificarea ADN-ului sau prin a aduce viață aici. Adică dacă vă uitați la orice număr de specii care nu au nicio origine istorică. De unde vin? Nu există nimic în arhivele istorice despre cum au progresat, cum au evoluat, de unde vin?
  Este ca și cum pur și simplu au apărut dintr-odată. Au apărut ca de nicăieri, deci Pământul  fiind locul special care este, cu adevărat, și s-au făcut un număr de teste și experimente aici, pentru a se vedea care dintre formele de viață, fie că sunt acvatice sau de pe uscat sau spuneți voi, totul a început cu mult timp în urmă.
      Noi știm populațiile sau creaturile care fac acest experiment de pe Pământ? Asupra oamenilor de pe Pământ?
  Noi știm, avem o idee despre cine sunt diferitele rase. Bazându-ne pe ceva din istoria pe care ei chiar ne-au spus-o și predat-o în pregătire.
       Tu ai spus că scopul ultim al experimentului de aici de pe Pământ este să creeze o creatură care să poată ascensiona?
  Care are șanse mai mari la înălțare.
       Și ce înțelegi prin înălțare?
  O conexiune spirituală mai înaltă. Aceasta este modalitatea prin care ne-a fost explicată.
        Draconienii au un suflet sau un spirit?
  Eu cred că au avut cândva. Totuși implicarea lor cu IA înseamnă că ei au investit masiv în mașini sau tehnologii de tip computer. Asta este o întrebare bună, dacă ei încă mai au. Sunt ei în cea mai mare parte mașini acum? Da. Ei au un suflet? Nu știu asta.
      Deci tu crezi că draconienii sunt în cea mai mare parte mașini acum?
  Eu cred că ei sunt așa de infectați, infestați cu IA și naniți, că întrebarea poate fi pusă: mai sunt ei ființe biologice sau ei doar au aparența, carcasa?
       Tu ai avut avantajul de a avea naniții în tine, dar localnicii nu aveau naniții, cred. Deci ei nu erau un dezavantaj mare, că luptau alături de voi?
  Un dezavantaj imens. Da și de aceea așa de mulți dintre ei au murit. Adică ei nu putea să fie nici pe departe capabili să facă față. Și erau mai mici decât noi, umanii pământeni. Deci nu, ei nu aveau nicio șansă în lupta din apropiere cu acești vârcolaci.
       Ar fi corect să spunem că există un număr de experimente care se petrec acum pe Pământ?
  Da, ar fi corect să spunem asta.
       Și fiecare experiment încearcă să realizeze ceva diferit, nu?
  Da, fiecare dintre rasele care fac propria lor experimentare, fie că este vorba de un anumit tip de ciupercă sau de vreo specie nevertebrată anume sau că e vorba de oameni, ei fiecare au propriile lor agende, propriile lor scopuri, despre ce și cum vor să vadă că proiectele lor au succes.
      Iar unul dintre aceste grupuri ET din exterior care experimentează pe Pământ încearcă să dezvolte o creatură despre care tu ai spus că va fi capabilă să se înalțe.
  Da, modul cum ne-a fost explicat nouă, a fost acela că (iar eu se întâmplă să cred că această parte nu a fost o campanie de dezinformare) și anume că ceea ce vor ei să facă este să creeze o formă de viață ce are o conexiune spirituală mai puternică cu creatorul. Și prin asta ei vor să accelereze procesul înălțării, deoarece această viață ce o vedem aici este cu adevărat, unul dintre cele mai joase nivele ale spectrului vieții, dacă vreți.
  Așa că văzând o ființă progresând prin nivele mai înalte de existență, de conștiență. Acesta e scopul lor. Ei vor să fie capabili să ajute în privința asta. Acum, oamenii se vor uita la asta și vor spune:  „oh, Doamne, ei își bagă coada”. Ei bine, da, cu siguranță meșteresc.
  Cât de multă meștereală au făcut? Ei bine, cât de multă meștereală este necesară să se ajungă de la o primată până la omul modern?
      Deci acești ET care sunt în spatele acestui experiment anume, trebuie să fie binevoitori?
  Aceasta este o întrebare grozavă, Jay. Definește termenul „binevoitor”. Oare conștiința și înțelegerea noastră actuală, chiar pricep care sunt scopurile lor? Care sunt scopurile lor?
  Noi nici măcar nu știm care sunt scopurile lor. Oare ne ajută cu progresul spiritual?
Deoarece ei vor să ne coopteze? Vor ei să facă asta, doar din bunătatea inimii lor? Noi nu știm cu adevărat asta. Iar eu bănuiesc că nu vom afla cu adevărat acele răspunsuri până ce umanitatea va face  propriul ei pas către următorul nivel.
  Sunt binevoitoare sau nu? Eu cred că un număr dintre ele sunt ... absolut. Definiția binevoirii este pusă sub semnul întrebării, deoarece tu întrebi o persoană și obții o definiție, întrebi o alta și obții o altă definiție ... așadar, dacă faci o persoană mai rezistentă la vremea rece asta înseamnă că ești binevoitor? Dacă faci ca o persoană să devină mai conectată spiritual cu creatorul?
  Ei bine, în ce sens? Și există pierderi, compromisuri. Dacă tu crești un lucru, tu trebuie să renunți la ceva, într-o altă zonă.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative:  AICI 1AICI 2  și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...