ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 19 ianuarie 2017

DEZVĂLUIREA COSMICĂ, EPISOD SPECIAL ANIVERSAR 2016


       Bun găsit la Episodul Special Aniversar 2016 al Dezvăluirii Cosmice la Gaia TV.  Astăzi continuăm o poveste interesantă, pentru unii fantastică, o retrospectivă a show-lui, cei are protagoniști pe David Wilcock și Corey Goode, din 2016 la Gaia TV.

    În această aniversare specială, ne uităm înapoi la cele mai importante subiecte ale unei uimitoare călătorii și vrem să reflecteze asupra a cât de departe am ajuns în înțelegerea eforturilor clandestine de a stabiliza civilizația umană pentru a deveni înfloritoare printr-o dezvăluire cosmică totală.

  Accesați pagina de start a aniversare show-ului: http://bit.ly/cosmicevidence .
  În acest timp, multe secrete au fost dezvăluite în ceea ce privește amploarea dezvoltării tehnologiei din sistemul nostru solar, rasele extraterestre care au contribuit la progresul nostru, și organizațiile responsabile pentru aceste progrese.  Uita-te la toate sezoanele pe Gaia TV :  Link AICI .


 Atenție, multe dintre cele peste 7 000 materiale video, interesante zic eu, pot fi văzute numai pe baza unuia dintre abonamentele ce Gaia.com le oferă. Cei foarte curioși, au ocazia pentru numai 1 US Dolar, pe care ORICINE și-o poate permite, sau mai corect doar 99 cenți, cum zic comercianții, să vadă pentru/doar o lună=30 zile, tot ceea ce vor și când vor, din oferta diversă pe care Gaia TV o oferă abonaților. Se recomandă cunoașterea unei limbi străine, de preferință Engleza, pentru a înțelege ce scrie pe site sau ce prezintă acesta, plus alte detalii. Lista de prețuri o găsiți aici , sau pe scurt în foto de mai jos.
   Aceasta este o poveste cosmică, astăzi un nou episod. Subiectul episoadelor este diferit, dar au totuși ceva în comun: sunt rezultatul unor afirmații, informații, păreri, observații și/sau trăiri ale unor persoane ce au o părere ce poate fi de folos și altora sau nu. De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.


    În materialul video de mai jos, tradus de colegii și prietenii de la blogul Ieșirea din Matrix, Gaia.com face o sinteză a principalelor subiecte și teme despre care au vorbit în 2016. Este unul dintre puținele materiale video, disponibile la liber pe internet, ce prezintă avantajul că este o retrospectivă anuală. Vizionare Plăcută!

Link 1 


Link 2 (Probă)


Link 3Link 4Linkuri alternative :  AICI 1 ,  AICI 2.  și  AICI 3.

Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
Paul Marian


Surse: youtube.com  +  gaia.com

2 comentarii:

  1. Multumim din suflet pt aceste Dezvaluiri cosmice,ma simt onorata sa le vizionez!Lumea noastra se schimba,fie ca alegem sa inchidem ochii,fie ca vrem sa ne schimbam odata cu ea!
    Gratia divina sa fie cu voi toti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțúmim, Marta! Schimbările vor fi, depinde în ce direcție și ce amploare vor avea. Dacă ne hotărâm să contribuim, cu cât mai repede, mai bine !

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...