ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

marți, 3 ianuarie 2017

MINI "ACTUALIZARE A SITUAȚIEI" (IANUARIE 2016)

   În timp ce decidem ce e adevărat și ce e dezinformare, Sindicatele  Guvernului Secret al Terrei și Alianța Terrei  negociază viitorul acestei planete.

   În timp ce noi decidem ce este adevărat și ce este dezinformare, Sindicatele Guvernului Secret al Pământului și Alianța Pământului negociază viitorul acestei planete.
    E ceva timp de când le datorez,  trebuia să am timp, o actualizare despre ceea ce se întâmplă în spatele cortinei cu Alianțele și cu mine, după ce a fost tăcut în ultimele luni. În acest interval am avut recent multiple întâlniri și mici informări.
    În ultimele săptămâni, a trebuit să ne ocupăm de două decese subite, de tineri care erau rude apropiate din partea soției mele (a treia în mai puțin de un an pe partea sa). Am primit, de asemenea, câte o veste tulburătoare despre două dintre rudele apropiate și problemele lor de sănătate. Am aflat că mătușa mea, care este mai mult ca o soră mai mare, a primit o veste tulburătoare despre ultima sa biopsie de cancer și în ultima săptămână s-a văzut obligată să suporte o operație de mastectomie. Apoi fratele meu, după masa de prânz de Ziua Recunoștinței m-a informat că unul dintre părinții mei a suferit un accident vascular cerebral și că ar trebui să fie pregătit, pentru că starea lui de sănătate m-ar putea afecta chiar mai mult.
  De asemenea, am fost ocupați cu proprietarii casei noastre anterioare, care încercau să vândă proprietatea lor din august. A fost un flux constant, de la 2 persoane la familii întregi de 10 persoane, potențialii cumpărători, pentru casa noastră cele 7 zile pe săptămână și de la 10 AM până cel târziu la 07 PM. Am fi vrut să închirieze noii proprietari, dar am avut, de asemenea, probleme de securitate, care au spus clar că este nevoie să stăm departe de rețea, cât mai mult posibil.
  Am avut diferite probleme în casă (Unele le păstrez secrete), unii dintre care incluzând activitățile ale unui mic grup de presupuși acuzadori de pe internet care au găsit adresa mea. Aveam planificat să fiu doar o "Sursă Anonimă" și să postez informații, până când identitatea mea a fost revelată public, înainte de a lua precauții de siguranță pentru a face un pic mai dificil să se ajungă la mine.
   După a doua încercare de a intra în casa noastră, am comandat 2 camere wireless și apoi a cumpărat un aparat de fotografiat ieftin fără fir D-Link, pe care l-am pus pe pervazul ferestrei mele, pentru a avea afișarea în timp real pe tabletă sau laptop. Nu era modelul cu înregistrare, dar mi-a permis să încep până când mi-au venit și celălalte camere. Camera aceia a dat rezultate foarte repede. Am un orar ciudat și las vizorul camerei în laptop-ul meu la vedere în timp ce fac alte lucruri.
   Am putut observa până la 5 persoane învârtinduse în jurul casei mele în 3 ocazii. De fiecare dată am observat că ele puteau vedea luminile IR ale camerei de securitate ce ajută viziunea nocturnă. Am instalat camere inalambrice pe verandă și în curtea din spate. Acestea puteau detecta mișcarea și de a începe înregistrarea. În puțin timp, îmi imaginez, au descoperit petele oarbe ale setărilor mele simple de video și au început să facă lucruri cum ar fi să aprindă o lumină stroboscopică la fereastra fiicei mele, să deschidă robinetele noastre de apă exterioare în mijlocul nopții și apoi ne-am trezit pentru a vedea apa cum se scurgea la stradă, precum și alte lucruri ciudate.

     Datorită a toate acestea, am decis că era timpul să ne mutăm într-un loc mai sigur, unul cu sistem de alarmă și camere video instalate profesional cu înregistrare continuă (Împreună cu metodele mele proprii de securitate). Va exista acoperire totală afară, așa că cine știe ce fel de imagini vă voi arăta în viitor. Dacă urmăritorii se vor întoarce, nu numai că-i voi avea în video, dar de asemenea voi cere să fie arestați.
    Așa cum mulți dintre voi știți, în septembrie 2013 umerii mei și antebrațele au fost rănite într-un accident de muncă. Am primit multe mesaje minunate după anunțarea fiecareia dintre cele trei operații ce am făcut în ultimul an. Exact în acestă perioadă, compania de asigurări mi-a oprit plata beneficiilor mele, așa că timp de doi ani am avut mari bătălii pentru a obține operațiile necesare. A trebuit să merg la un Examen Medical Desemnat (foarte dureros), în luna noiembrie, ca parte a litigiului, încă o dată în instanță, cu compania de asigurări, pentru acțiunile lor.
    Toate acestea au început imediat după ce soția mea și eu am ajuns acasă după ultima săptămână de înregistrări la Dezvăluirea Cosmică în Gaia TV. La scurt timp dupa ce am ajuns acasă am aflat că o frumoasă și foarte dulce mamă a doi copii (care era mai mult prietena unui prieten) care a fost ucisă și soția mea a auzit vorbinduse de moartea subită a fiicei verișorului ei. Din acel moment până ieri au fost o serie incredibilă de valuri de "salutări negative".
    Acestea sunt doar lucrurile pe care le-am putea face în mod deschis, ce a trebuit să suportăm în ultimele luni. În acest timp, a devenit imposibil de a menține angajamentele ce am făcut cu privire la publicarea unor actualizări în mod regulat. Pentru a fi clar, doar pentru că informările s-au oprit pentru un timp, nu înseamnă că reuniunile și sesiunile informative s-au oprit. I-am dat lui David Wilcock unele actualizări, inclusiv una astăzi cu cele mai recente informații disponibile.
  Am avut 3 întâlniri, în care erau prezenți "Civilizația Dizidenților din Terra Internă". Într-una din aceste reuniuni ne-am întâlnit la o bază din Centura Kuiper, unde reprezentanții acestor grupuri disidente au avut în cele din urmă șansa de a se întâlni cu "Gardienii". Gazda mea sub-terană "Kaaree" (Car-ee) a fost prezentă la această reuniune.
     Reprezentanții au fost în principal din grupul lor. Reuniunea a fost ireală pentru că odată ce reprezentanții au fost escortați împreună cu locotenent-colonelul Gonzalez și cu mine, ființa "Cap de Triunghi" din Alianța Sferelor și-a făcut apariția. Toată lumea prezentă se aștepta ca Raw-Tear-Eir să participe la reuniune.
     Locotenent-colonelul Gonzalez era pe o parte a delegației, în fața mea, ce eram pe cealaltă parte. Delegația era în dreapta mea și ființa "Cap de Triunghi" era în stânga mea. Gonzalez și mine, am rămas tăcuți acolo pe tot parcursul întâlnirii schimbând priviri nedumerite în timp ce "Gardianul" și reprezentanții Civilizațiilor Disidente interacționau tăcut. Ei pur și simplu stăteau acolo tăcuți și nemișcați, cu excepția unei ușoare agitați a brațelor și a picioarelor ale "Gardianului".
    Odată ce inter-comunicarea s-a terminat, membrii Civilizațiilor Dizidente erau agitate vizibil și copleșite de emoție, amândouă simultan. Am simțit mare parte din aceleași emoții venind de la ei, așa cum am făcut după "fisiunea mentală" ce am avut cu Kaaree, unde am împărtășit experiențe și informații despre adolescența mea. Am putut vorbi pentru scurt timp cu Kaaree când plecau. Ea era puțin nervoasă și doar a făcut unele comentarii în drumul pe hol.
    Am întrebat-o cum a fost, ea a răspuns că grupul său și unele dintre grupurile cele mai negativ orientate, care au format acest fost consiliu disident, "nu au fost administratori adecvați" a acestei sfere planetare. Ea era foarte grăbită să se întoarcă la reuniunea în care se întâlneau restul vechilor grupuri disidente. Abia târziu, locotenent-colonelul Gonzalez m-a informat că va fi ultima reuniune ce aceste 7 grupuri vor avea împreună. La scurt timp după această întâlnire istorică, unele dintre anticele grupuri disidente au încheiat participarea la acest consiliu.
     M-am întâlnit cu Kaaree din nou la scurt timp după ce am fost informat cu privire la cele anterioare. Ea a precizat că unele dintre cele mai vechi grupuri dizidente a decis să adopte o abordare lentă pentru a dezvălui adevărata identitate a acelor cu care mențin contact la suprafață. Îi vor vizita pe contactați în nave și se vor apropia etericamente de aceicu care sunt în contact la distanță. Ele vor începe cu un grup de probă, pentru a vedea răspund aceștia la știri.
   Kaaree a spus clar că unele dintre grupuri se vor întoarce la activitățile anterioare și că sunt intensificate înșelăciunile în care ne mențin unii dintre noi la suprafață. Ei au găsit un număr mare de oameni ce au început să-i pună la îndoială si originile lor. Acest lucru s-a întâmplat într-un mod exponențial, pe măsură ce se apropiau de ei la distanță. Unele dintre aceste grupuri au văzut acest lucru ca un semn pozitiv, în timp ce alții ca o amenințare de securitate.
    Întâlnirile Alianței PSS (Programul Spațial Secret) la care am participat, erau în mare parte reuniuni informative cu privire la negocierile dintre grupurile Alianței Pământului și Guvernele Secrete ale Pământului cu sindicatele lor. Am văzut aproape o jumătate de duzină de planuri expuse ce mergeau de la Noua Ordine Mondială 2.0 cu mici dezvăluiri, până la planuri pentru un conflict militar deschis între aceste grupuri.
    Cu forțele cele mai negative ce amenință să detoneze de la unu până la trei super-vulcani amplasați sub oceane. Dacă memoria îmi funcționează corect există unul mare în Oceanul Atlantic și două în Oceanul Pacific, situate în ambele emisfere. Majoritatea dintre aceste Sindicate ale Guvernului Secret al Pământului fără îndoială, se așează la masă cu Alianța Pământului pentru a negocia o lovitură de stat financiară fără vărsare de sânge, precum și o limitată și lentă desfășurare a povestirii divulgației.
     Prăbușirea controlată a Economiei Occidentale este doar una de fațadă, în ceea ce va fi numit de Istorie "un tip diferit de Război Mondial Silențios". Acest "Război Mondial" (care are loc între Sindicatele Secrete ale Pământului și diferitele Grupuri de Alianţă care există pe Pământ, se luptă prin armatele reprezentanților, hacking-ul în masă, atacuri electronice și atacurile împotriva entităților guvernamentale, financiare și de afaceri care alcătuiesc opoziția.
    Alianța PSS și Alianța Ființelor Sferelor au spus clar că noi, ca o conștiință colectivă, alegem un drum sau viitoarea linie de timp. Ne aflăm într-un moment critic unde viitorul nostru ar putea fi unul ca Noua Ordine Mondială 2.0, cu unele scutiri de datorii, unele monede libere și un nou Sistem Babilonian Magic de Sclavie pentru Bani, sau un Eveniment de Divulgare completă în timpul acestei epoci de catalizare socială.
    Solicităm tuturor să se alăture și să se implice în tot ceea ce pot. Trebuie să ne oprim concentrarea asupra diferențelor noastre și să ne concentrăm pe obiectivul nostru comun ... Adevărul Complet ! Dacă nu o vom face, înseamnă că facem un "acord tacit", la negocierilor dintre Alianță și aceste Sindicate și rezultatele lor.
   Semnele sunt peste tot în jurul nostru. Putem vedea schimbările energetice care afectează comportamentul indivizilor. Vedem picăturile de dezvăluire parțială, care se furișează în principalele mass-media. Vedem valurile unui război global silențios în desfășurare. Vedem utilizarea acestor armate de reprezentanți extremiști pentru modelarea politicii globale.
  Reuniunile de informare și actualizări ce au condus la această publicare, sunt documentate. Atunci când va fi terminat articolul "Terra Internă", va fi o concluzie și nu partea a doua. Au existat unele întâlniri recente, și există, de asemenea, unele reuniuni viitoare planificate cu acest grup, în săptămânile următoare.
     Cel mai probabil este să înceapă cu informații privind negocierile și bătăliile în curs de desfășurare între diferitele facțiuni ale Alianței Pământului și Sindicatele Guvernului Secret al Pământului și apoi să se termine cu marele articol privind întâlnirile recente ale Pământului Intern.
Vă mulțumim pentru tot sprijinul atunci când am trecut prin astfel de momente tulburătoare.
Corey Goode Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!       Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...