ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 5 ianuarie 2017

UN MOMENT BUN PENTRU A FI UN DEZERTOR SAU DENUNȚĂTOR AL CABALEI

   Dezvăluire parțială, tribunale internaționale, amenințări ale IA și mult mai multe vor veni.
  (În continuare este prezentată o compilație a unora dintre publicațiile noastre recente în Facebook)
 Bună, Acum lucrez la o actualizare. Informația pentru aceasta se desfășoară și ca parte a acestui scenariu am fost rugat să public o imagine a unei carți de tarot (desigur, ciudat). Pălăvrăgeala de fond spune că acum este un bun moment pentru a fi un dezertor al acestui grup, cunoscut sub numele de Cabala și alăturarea la opoziție și/sau participarea la pregătirea lumii pentru o divulgare completă, prin propria prezentare în această arenă ca denunțător.
  Aici este un articol interesant despre EM Drive (în Engleză)Au existat o cantitate importantă de divulgări parțiale de către Sistem, recent. Guvernele Secretele ale Pământului (și multe sale sindicate), de asemenea, urmăresc acorduri de clemență cu "Alianța Pământului". După refuzul recent al ultimului Comitet al celor 200(președinți)/Draco Albi, Casta Regală și "oferta/amenințare" din partea lor, a existat o supraveghere intensă a acestor grupuri, pentru situația în care încercau să pună în practică amenințările deghizate ca o ofertă.
    Alianța Ființelor Sferei=AFS (SBA= în Engleză) a informat Consiliul Alianței PPS(SSP=în Engleză) că acesta nu era un acord pe care SBA îl putea face. Este Umanitatea aceea care trebuie să rezolve problema. A rămas clar că va fi în totalitate a omenirii, tipul fel de experiențe prin care va trece în continuare. Aceia care erau la nivel de Grupuri ale Alianței cu baze pe Pământ, au obținut accesul la diferite niveluri sau versiuni ale dezvăluirilor cosmice care sunt în curs, se spune că se fac înțelegeri ce nu sunt autorizate să se facă, precum o organizație legitimă care reprezintă Umanitatea. Toată lumea, inclusiv Alianța PPS, va trebui să stea în fața unui organism reprezentativ adevărat al Omenirii, înainte ca totul să se spună și facă. După cum s-a menționat, chiar dacă mulți dintre aceste persoane sunt bine-intenționate și onorabile în scopurile lor, de asemenea există persoane care au nevoie de mult tratament, înainte  de a se putea întoarce în societate.
   Este tot mai clar faptul că unele dintre aceste grupuri de bază, pentru a înființa Tribunale și Tribunale Internaționale, bazate în Legea Naturală, pot fi ceva ce mulți dintre noi trebuie să depășim, într-un fel sau altul.
   Dacă "noi" vom fi cei ce ne vom elibera prin intermediul utilizării instrumentului conștiinței noastre de mase, atunci poate că ar trebui să manifestăm această schimbare la toate nivelurile. Spun să menținem gândurile iubitoare și iertătoare și abordarea meditativă, pentru a deveni în serviciul altora,  înainte de toate. Acum este momentul pentru ca mai multe persoane să iasă din umbră și să spună ceea ce știu. Acum este, de asemenea, momentul de a fi un catalizator pacific, pentru a face lucrurile să se întâmple.
   O mare parte din informațiile pe care le-am primit de la AFS recent, au fost mai mult de natură personală și spirituală, așa cum re-amintirea de a vorbi despre alimente de înaltă vibrație(Raw-în Engleză sau Hrană Vie și Alimentație Crudă și Naturală prin Europa; n.t.), în timp ce mâncând rău/greșit sau care îmi permite să păstrez dușmănie cuiva, numai pentru că îmi sunt în contra. Cu siguranță este dificil de a practica ceea ce ni se spune să predicăm (ca s-o spunem așa) și extrem de dificil de urmat calea slujirii altora (dar nu imposibil, dacă vrei-nt).
    Rezultă că de multe ori putem ajunge să fim destul de buni la a da, a iubi și a iarta pe ceilalții. Când vine vorba de noi, fără îndoială, avem o senzație  precum că, nu suntem încă demni de acea iertare.
   Voi acoperi câteva bucăți de informație în noua actualizare, incluzând informații despre ultima ofertă a Draco Albi Regali ce a fost respinsă, cât și despre o întâlnire între grupurile din interiorul planetei. Se pare că, Gonzales s-a întâlnit cu un fel de consiliu de reprezentanți ale diferitelor grupuri civilizații disidente antice și grupuri ne-umane ce se consideră indigeni de pe Terra.
   Unele dintre aceste grupuri nu mereu au fost grupuri prea pozitive față de umanitate, dar după recente lupte subterane împotriva Guvernelor Secrete ale Pământului, sindicatele și aliații lor din grupurile mondiale, au abandonat unele dintre tradițiile lor izolaționiste și au început să se întâlnească deschis cu grupuri față de care ascundeau existența lor.
   Zona de sub Tibet, a fost lovită din greu și se așteaptă să fie ținte evidente pe viitor.
    Până în prezent, nu a venit nici un răspuns din partea Comitetului celor 200 de fracțiuni, după ce au primit un refuz la propunerea lor de clemență. Gonzalez mi-a spus să-mi pun bine centura de siguranță, dar i-am spus că demolarea controlată a acestei uriașe mașini industriale Pământ/Spațiu, Cabala urma să facă o călătorie plină cu hopuri, oricum.
    Gonzales a spus că observații recente arată că "Amenințarea IA" și-a făcut drum în conștiința umanității. Alianța PSS consideră că acest lucru este doar unul dintre succesele dezvăluiiri pe care eu și David W. (și toți cei care au ajutat la transmiterea informației), am reușit să ieșim de acolo într-un mod onorabil. Este mult mai mult de lucru, de făcut acum. Avem nevoie de a face cunoscut la toată lumea și la "sursa" în sine, că suntem pregătiți pentru un "Eveniment de Dezvăluire Completă", urmată de un tribunal mondial care să permită ca întreaga omenire să aibă o voce (dreptul de a-și spune părerea-nt). Alianța PSS a propus cele menționate mai sus, precum și eliberarea de tehnologii foarte suprimate. Există un mare număr de grupuri pe Pământ care spun că sunt mai buni decât Cabala, gata să intervină și să asume controlul într-un mod similar. Aceste diferite grupuri de alianțe au fost implicate în negocieri cu opoziția și chiar sunt infiltrați de ei.
    Există unele provocări pe care trebuie să le abordăm acum. Este bine că oamenii se trezesc și sunt gata să se implice în lumea din jurul lor. A sosit momentul ca fiecare să-și facă partea lui.
   Trebuie să recunosc ca am fost mai mult decât copleșit cu toate contactele și cererile de interviu. Trebuie să-mi actualizez gazda websit-ului cu tot traficul, precum și unele probleme tehnice raportate.
   Nu voi fi capabil de a fi la zi cu e-mail-ul, dar voi face oricând pot, în curând. Dacă mi-ați trimis o solicitare de interviu pentru programul dvs., cer scuze pentru lipsa mea de răspuns în ultimele săptămâni.
   Voi încerca să obțin niște interviuri cu niște persoane cât de repede pot. Aștept cu nerăbdare să fac unele programe în viitorul apropiat. Am de gând să discut cu David W. în seara asta. Nu sunt sigur dacă vom face interviuri comune sau nu, în viitor. Mi-a plăcut cum a fost ultimul.
  Vă mulțumim pentru tot sprijinul, pe fondul momentelor interesante.
  Sunt în călătorie cu familia timp de 10 zile. Avem această vacanță, ce merităm cu disperare!
  Văd des-Informare de toate tipurile (fiind prietenos, multă este dez-informare evidentă) de către unii bloggeri și de către unii ce publică pe forum. A trebuit să râd la unele dintre observațiile că Aviarii Albaștrii sunt un proiect de control mental al IA/Cabala  în vre-un fel ...
   Acei "Prooroci de IA" ai Sindicatelor din Guvernul Secret al Pământului (Cabala / Illuminati), au fost extrem de supărați pe mine pentru dezvăluirea amplorii zeilor lor de IA, Comerțul de Sclavi Umani/ Infracțiuni și Crime împotriva Umanității și Infrastructura PSS.
    Ceea ce m-a deranjat sunt aceste ZILE DE DIVULGARE!
    NICIODATĂ  NU AM DAT ACESTE DATE/ZILE! De unde provin?
   Oamenii încearcă să-mi atribuie un/în calendar pentru septembrie și noiembrie, când niciodată nu am prezentat unul și am spus mereu că nu voi pune un calendar în vigoare, deoarece calendarul depinde de trezirea conștientă a umanității.
    Toate solicitările/Ofertele/Amenințările voalate ale Cabala pentru Dezvăluire Parțială, să fie divulgarea peste 50 de ani, în viitor, sau permiterea clemenței pentru toți membrii Cabalei/Illuminati/ET/ED care au fost implicați în crimele împotriva umanității și subjugare, au fost REFUZATE! (Dar unii bloggeri declară că acceptăm acorduri în numele omenirii, știind că acest lucru nu este adevărat!)
    Alianța Sferei a declarat că acesta NU ESTE TRATATUL CE VOR SĂ SE FACĂ! Odată ce va fi un eveniment catalizator (de natură globală. ¿Financiar?) Urmat de un eveniment de dezvăluire completă care implică revărsarea de date în masă ... Noi, oamenii de pe Pământ vom lua aceste decizii!
   Singurele acorduri ce se fac acum sunt aducerea de dezertori / martori / victime ale/din acestor grupuri (unele dintre care primesc etichete neplăcute din partea anchetatorilor ignoranți de natură deplină și adevărată a acestor surse de comori "inteligente" și amplia cunoaștere a spectrului complet despre programe ascunse de inițiații de nivel inferior) ce acum aduc date, în același mod în care Snowden a făcut-o. Recentele hacks împotriva entităților Cabala din SUA și UE îi ține în completă panică.
   Șansele de a ajunge în noiembrie fără o Divulgare Completă este de 100%, ÎN UMILA MEA PĂRERE. Cabala este în mare panică, este extrem de supărată pentru informarea cu privire despre activitățile lor cu "Profetul IA" ce este publicat, infrastructura lor din Sistemul Solar, Comerțul de Sclavi Umani și informațiile cu privire la unele dintre grupurile sale, precum Ordinul Soarelui Negru, pentru a numi doar câteva.
     Este amuzant că "Profeții IA" acum atacă și îi numesc pe Aviarii Albaștrii ca "Op. Psihologică", așa cum este ciudat că lumea acceptă ideea că Cabala Satanică care vrea să omoare 90% din Umanitate, acum ne arată modul în care funcționează magia ei (prin conștiința noastră de mase), luciferieni/sataniști doresc ca mâncătorii inutili pe care ei controlau, să se trezească la puterea lor de conștientizare, să devină mai IUBITORI (acestea SUNT ființe care de fapt se HRĂNESC cu frica!) și Serviciul pentru alții (Aceștia sunt ființe care folosesc orice pentru a ne ține pe toți unul împotriva celuilalt, religia, rasa, politica, etc ...), Ridicarea vibrațiilor noastre pentru a face trecerea la 4D (Aceste ființe folosesc CERN și alte tehnologii pentru a încerca să întrerupă / bloca acest proces), pentru a revela amploarea deplină a multiplelor PSS-uri (și vasta lor infrastructură), care au muncit din greu timp de zeci de ani pentru a convinge oamenii că doar o versiune mai joasă a tehnologiei "poate exista"... Tratează-ți Corpul ca pe un Templu și schimbă-te la o "Dietă de Înaltă Vibrație", în timp ce, în același timp, aceste ființe au "otrăvit" aprovizionarea cu alimente și OMG * (organisme modificate genetic) din culturile noastre pentru a ne înbolnăvi și să ne scurteze viața ...
    Aceasta cu adevărat are sens pentru oameni? Este aceasta Op. Psihologica a Cabalei?
    Op.Psihologică a Cabalei este programul pentru a discredita recentele dezvăluiri, care nu ar trebui să fie niciodată cunoscute omenirii ...
   Aceste infiltrații inteligente au manipulat ego-urile a câtorva cercetători ce au luat informațiile prezentate, tergiversate și, în unele cazuri, au mințit/inventat lucruri, care nu au fost niciodată parte din mărturia mea. Ceea ce toată lumea trebuie să facă, este să-și facă timp pentru a investiga informația pe care le-am pus-o "ÎN CONTEXT" pentru a vedea că majoritatea dintre atacatori au manipulat informația, în unele cazuri ei lucrează direct și împreună cu agenți Iluminați, devenind agenți  la/în schimb.
     Li se pare cu mai mult sens pentru oameni că un "informator Illuminati" auto-declarat este ascultat atunci când orice informator legitim Illuminati care a fost prezentat și spus adevărul, a povestit istorii de abuz sexual/mental și de control mental greu încă de la naștere (instruiți pentru a controla pe alții) acum oferind informații cu zero informație despre ce i s-a produs în trecut, în timp ce ei au declarat că toate aceste lucruri li s-a întâmplat în conversații private cu mine și cu alții (li se întâmplă tuturor membrilor Illuminati, fără excepție !)?
   Oare cercetatorii ce sar să numească pe toate persoanele care au fost implicate în oricare dintre sutele de programe tip MILAB", "Super Soldați Controlați Mental" sau "Cabala Farsante", iar toate datele sale ar trebui să fie clătite? Vedeți desconexiunea în logica lui, încă ???
    Dacă nu vreți să credeți ceea ce eu și alții spunem, dacă merge împotriva anilor de construire a unui sistem de credințe ezoterice (sau religii OZN), e OK, dar nu fi ipocrit. Dacă simțiți nevoia de a ataca și ataca într-un mod spiritual foarte excentric, pentru că dvs. nu este de acord, dorind să se reflecte numai în propria călătorie spirituală. Nu spun că, dacă nu sunteți de acord cu mine, sunteți spiritual într-o vibrație mai joasă. Spun că modul în care unul respinge ceea ce nu este de acord ... agenda sa și polaritatea cu siguranță, arată cât de evoluat/descentrat sunt, mental și spiritual.
    Dacă dvs. alegeți să creadeți pe bloggeri înșelați sau pe cei care sunt în mod intenționat înșelători (analizând "campaniile lor de dezinformare" pentru un bine mai mare, la fel cum face Cabala) pentru public, atunci acesta este un rezumat a ceea ce acum cred că este mesajul Cabalei ...
    În fiecare zi concentrându-te a fi în "Serviciul pentru alții". Focalizează-te pe a fi mai "iubitor" și "Focalizează-te în ridicarea nivelului lor Vibratoriu și de Conștiință" și învățați "Să vă Iertați pe voi Înșiși" (Așa, "Eliberați Karma"). Aceasta va schimba Vibrația Planetei, "Conștiința Comună a Umanității" și "Schimbarea Umanității de o singură persoană odată" (Inclusiv dacă această "O Persoană" ești tu însuți). Ei spun că, pentru a trata corpul tău ca pe un templu, schimbă-te la o "Dietă Vibrațional Superioară" pentru a te ajuta cu celălalte schimbări. Acest lucru sună multora ca un mesaj de "Pace și Iubire" Hippy, care nu va face diferența. Vă asigur că "Calea" ce stabilesc în "Mesajul lor" este dificilă. Inclusiv în improbabila posibilitate că aceste tehnologii să rămână "suprimate", imaginați-vă în lume am trăi dacă toată lumea ar face aceste schimbări în ei înșiși. 
      Au existat unele reuniuni recente ale Consiliului Alianței PSS, precum și alte reuniuni în care Gonzales a participat în cea mai mare parte, în timp ce eu lucrez în alte teme de acțiune. 
    Rapoartele sunt în lucru pentru a fi eliberate în curând.
    Există o cantitate uimitoare de activitate în curs cu Alianța Pământului (unele lupte interne despre un nou sistem financiar), precum unele activități între grupuri ET, așa cum o recentă reuniune cu Consiliul Civilizațiilor Subterane Disidente Antice ale Pământului, avut loc suficiente lupte recente între grupuri ne-relaționate cu Alianța PSS sau Alianța Sferei. 
     De asemenea, colectăm o cantitatea mare de date despre căile/rolul unora dintre persoanele înșelate care încearcă să mă discrediteze utilizând resurse și tactici de la Cabala. 
    Voi lucra la aceste elemente de acțiune, așa cum voi fi gata pentru o întâlnire, în timp ce sunt în vacanță cu familia. 
   Raw-tear-Eir și-a arătat îngrijorarea că mulți oameni sunt mai interesați de informe și rapoarte de misiuni decât să asculte mesajul, să lucreze și fie în slujba altora.
     Nu te concentra asupra Alianței Sfera / Aviarii Albaștrii! Au făcut să seștie că într-o zi din viitor, când omenirea a experimentat aclimatizarea noilor energii de fond, când Sferele vor dispărea și când cele "Două ființe din Sfera Necunoscută" vor rămâne pentru un "timp" într-un Serviciu de Gardieni ai Umanității, în timp ce noi suntem o specie de tranziție la a patra densitate.
     Aceste ultime 2 Ființe Sfera nu vor comunica, nici se vor arăta până după ce am trecut printr-un eveniment de dezvăluire completă, un eveniment global de reconciliere, și suntem în controlul Sistemului Sol și a resurselor sale (infrastructură), așa cum suntem deschizând/făcând relații cu alte civilizații (Toate acestea se vor întâmpla în timp ce suntem în "Tranziție"). 
      Așa că, hai să ne concentrăm să luăm ceea ce este al nostru de la Guvernele Secretele/Cabala ale Pământului și să pornim pe drumul corect ca specie și ca indivizi... începem cu fiecare individ schimbând această realitate, o persoană odată.
Cu sinceritate, până la următoarul meu raport ... 
Corey / GoodETxSG


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!       Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com/

Un comentariu:

  1. Vă salut dragă DOMNULE MARIAN ! Şi iată sîntem cam la sfîrşitul aproape al lunii februarie a anului 2018..... Mereu,grăbiţiicititori ai blogului vă cer să le daţi date fixe,să se întîmple cît mai urgent....bla-bla-bla..... În urmă cu cîteva zile urmăream cîteva videoclipuri ale prietenului nostru CONDOR care face o treabă minunată transformînd simplele texte ale chalenge-lilor -spre să fi scris corect ( nu cunosc l. engleză- de prin anul 2013 -2014-2015....şi pînă mai aproape. Şi atunci ca şi acum se tot aminteşte de DECLANŞAREA EVENIMENTULUI....şi -nimic- dar omul nu se autoevaluează....cu ce a progresat pe linia conştiinţei din 2012 pînă în prezent,cum a contribuit ca cel puţin astfel de mesaje să fie cunoscute cîtor mai mulţi semeni....că mereu ne spunem că trăim în ignoranţă....şi aşa este ,pentru că pe zi ce trece devenim tot mai inchistaţi ,mai singuri,mai FACE BUCIŞTI....mereu cel de lîngă noi sau nuştiu care instituţie e obligată să..... Mă uit cu îngrijorare la imoralitatea din jurul meu şi mă îngrozesc ,cum ,nu mai departe de ziua de ieri ,cînd trecînd pe lîngă un grup de eleve de la un liceu din urbea mea ,acestea în gura mare îşi trăgeau şi făceau tot felul de semne greu de reprodus către un alt grup de eleve de pe trotuarul opus..... nu avea pentru ele importanţă că strada era aglomerată..... şi nerăbdătorii Dvs. cititori vor EVENIMENTUL.......... şi exemplele ar putea continua,dar ştim cu toţii dar ne PREfacem că nu auzim,vedem....dar VREM...VREM.... şi dacă prin absurd,obţinem ceea ce vrem,ce facem cu acel dar ? -Vom fi la fel de egoişti,aroganţi,amploaiaţi,ne-educaţi... îmi cer scuze dacă cineva cumva se simte cuprins întro astfel de caracterizare.... ÎN MOD PERSONAL VĂ MULŢUMESC PENTRU TOATĂ MUNCA PE CARE O DEPUNEŢI ÎN INTERESUL T.R.E.Z.I.R.I..I conştiinţelor. Greu la deal cu boii mici............

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...