ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

marți, 10 ianuarie 2017

INFORMAȚII ȘI ACTUALIZARE DIN MAI 2016

     Acest an a fost extrem de plin de evenimente în ceea ce privește întâlnirile și dinamicile schimbătoare între diferite părți ale Alianței PSS * (Programul Spațial Secret), Anshar, ASE * (Alianța Ființelor Sfera) și eu. O actualizare mai mare este în curs în acest moment, cu toate că sunt împins să scot un rezumat simplu întretimp. Voi atinge doar aceste teme și apoi voi profundiza mai mult, în zilele următoare. Am avut o întâlnire ieri dimineață și alta în această dimineață, cu Anshar și Raw-Tear-Eir. Voi include unele dintre cele mai recente informații în cele ce urmează, iar celelalte vor fi cunoscute în timp.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Notă proprie:  Așa, precum cred că ați observat, am început să postez diferite articole introductive și altele interesante, ce au fost postate de Corey în 2014-2015. Puțin câte puțin mă apropii de momentul prezent 2017, încă există un mic defazaj (diferență de 7-8 luni întârziere față de momentul prezent), dar voi reduce la o diferență mai mică și acceptabilă, ce doresc să fie constantă. Mulțumesc pentru înțelegere!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Actualizare a unor puncte principale :
 •   Rapoartele ce au venit de aproximativ 6 săptămâni vorbesc despre "o enormă navă sferică" pe orbita geostaționară deasupra continentului Antarctica. Aceste rapoarte provin din surse diferite și cinci dintre ele descriu sferele uriașe, metalice, strălucitoare, cu un șir de ferestre în jurul sferei. Unii au speculat că aceste nave erau de origine rusă.
 •   Rapoartele indică că grupurile de nivel înalt mută cantități uriașe de obiecte personale și provizii la bazele subterane din America de Sud, cele mai notabile din Brazilia, rapoarte recente indică pe membrii familiei regale și membrii ai sindicatelor de înalt nivel realizând transferuri la aceste baze subterane, precum furnicile înaintea unei tormente. Gonzales mi-a confirmat mai târziu că aceste persoane și materiale de construcții sunt transportate în Antarctica, cu "Submarinele Negre", folosind EM Driven și de mărimea "navelor pentru containere". Sistemele de fisuri subterane pline de apă sunt atât de incredibil de mari, încât nu au probleme în călătoria lor. În plus, rapoartele au indicat că peșterile fisurilor au fost modificate ca tunele de arcuri enorme, precum în timpurile antice ...
 •    Răpiri militare sunt efectuate de către agenții unuia sau mai multor programe necunoscute. S-au introdus tactici de interogatoriu chimice. Fluide corporale și muestre de păr au fost luate, cuvintele și frazele se citesc dintr-o tabletă pentru a încerca să stabilească dacă acesta era un obiectiv care vizează o UNSAP cunoscută. O tabletă cu o cameră a fost pusă în fața mea și fotografii, de tip academia militară, mi-au arătat. Camera monitorizează ochii și marchează fotografia când se detectează că recunosc o persoană. Acest incident a provocat ieșirea a trei persoane de rang superior din Alianța PSS și a provocat o distanțare majoră între mine, Gonzales și Alianța PSS. Din cauza interogării chimice și a încercat albesc amintirile mele de incidente, nu-mi amintesc detaliile complete până mai târziu am fost informat cu privire la încălcarea securității ... Acest incident a dus la plecarea a trei persoane de rang înalt din Alianța SSP și a provocat o ruptură majoră între mine, Gonzales și PES Alliance. Datorită interogării chimice și încercare de a "șterge" amintirile mele despre incidente, nu-mi aminteam detaliile complete până când am fost informat după violarea securității.
 •   Gonzales a stat cu Anshar timp de săptămâni, fără explicații, am fost primit doar rapoarte de informare, atât de Gonzale, cât și de Kaaree pe timpul acestei perioade. Una dintre aceste informări, includ informații cu privire despre câteva excursii călătorii pe care Gonzales și Kaaree a făcut la un "avanpost" unde o "antică rasă constructoare" lucrează cu această tehnologie, sub suprafața planetei Venus; Gonzales a fost respins, de către ființele ce locuiesc în acest avanpost.
 •   Apoi au călătorit la avanpostul alăturat anomaliei temporare, o stație spațială tip ambasadă în vecinătatea lui Saturn, unde au participat la întâlnirile Federației în vecinătatea lui Jupiter ... Nu era nici o navă sau ocupanți în această stație, ci aceleași ființe ce se găseau ca și în avanpostul Venus. Gonzales a fost respins acolo, de asemenea.
 •     Mai târziu Karee m-a informat că Gonzales a lucrat pentru a se asigura că invitația mea să fie retrasă în aceste două călătorii. A fost la scurt timp după aceea, când am descoperit că Gonzales a fost unul dintre cele 3 persoane, în timpul interogatoriului meu chimic dezvăluit.
    Am stat fără să comunic cu Gonzales, câteva săptămâni după ce identitatea sa a fost descoperită, în interogatoriul meu.
 •   Deși am fost interogat cu substanțe chimice și tehnologia care folosește mușchii oculari pentru a identifica între zeci de fotografii, Gonzales era încă supărat pe mine. Într-una dintre cele mai recente întâlniri, abia a făcut contact vizual cu mine. El a fost dus la aceeași bază (cu nava de Kaaree), unde a avut loc întâlnirea recentă dintre Anshar și Gardieni.
 •   Unul dintre lucrurile cele mai interesante care au reieșit din această conferință a fost că existau rapoarte de 6 nave de mari dimensiuni (având formă de lacrimă), care au încercat părăsirea atmosferei, după decolarea de pe suprafața mării din apropierea coastei Antarcticii.  Zeci de "Nave Chevron" de origine necunoscută au observat și atacat aceste nave mari de croazieră provocându-le pagube enorme și șocante. Navele de croazieră au întrerupt încercările lor de a părăsi atmosfera și au revenit sub suprafața oceanului, de unde veneau.

 •   A existat o creștere semnificativă de conflicte doar la marginea și în interiorul atmosferei noastre între nave ale diferitelor grupuri care și-au primit asumat meritul distrugerii unui număr mare de nave. Gonzales a raportat despre zeci de conflicte subterane și în oceane, care au implicat utilizarea de arme exotice, precum și o creștere a utilizării armelor de modificare a climei, atât de către diferitele sindicate cât și de  elemente ale Alianței Pământului.
 •    Kaaree m-a informat că Gonzalez i-a spus despre solicitarea Anshar de a desfășura o reuniune pentru a ratificarea tratatele care au fost aprobate de către toți actorii principali ET din sistemul solar, inclusiv acea care ar putea fi considerați negativi. Această întâlnire se spune că va avea loc de formă iminentă.
 •    Kaaree m-a luat pentru a vizita Avanpostul de pe Venus. Ajungem și ne întâlnim cu o navă gigant, îngustă dar lungă, care avea un strat de explozie pe ferestre în ceea ce ar fi puntea. Ne-am așezat acolo timp de aproximativ 20 de minute, înainte ca Kaaree să-mi spună că trebuie să ne întoarcem. În timp ce priveam, am putut vedea mai multe dintre aceste mari nave mari în jurul lui Venus, cu nasul îndreptat în jos, spre suprafață și partea din spate  îndreptată spre spațiu.
    În timp ce așteptam Kaaree și cu mine am discutat cu unii indivizi, precum și Anshar îngrijorarea cu privire la persoanele care primesc informații care depășesc mental și să le permită să continue să primească contacte de la alte ființe.
 •    Motivul pentru care Anshar a solicitat reuniunea pentru realizarea unui schimb în tratat, este că era considerat un rol mai activ cu populația de la suprafață. Ei sunt atenți la natura programării puternice a umanității și răspunsul nostru la aflarea că Anshar există. Ei sunt îngrijorați pentru unele dintre semnalele ce au văzut și unii din grupul lor au ridicat aceste preocupări a fi discutate în recentele reuniuni ale consiliului.

 •  Corey Goode                                      Mai 2016

     Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...