ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 2 noiembrie 2017

SIMBOLURI ALE UNUI CER EXTRATERESTRU * A DOUA PARTE (2/5)


  Puține planete au făcut obiectul unui studiu mai intens decât Marte. În ciuda acestor eforturi, există multe chestiuni neclare despre vecinul nostru planetar. Cum, de exemplu, putem gândi în mod logic că volumul și adâncimea diferitelor cratere și crestături care există pe suprafața planetei Marte? Așa începe călătoria  în Planeta Marte brăzdată de fulgere (al doilea episod din seria Simboluri ale unui cer extraterestru), o fascinantă disecție a fiecărei formațiuni proeminente prezente pe suprafața planetei și teorii care propun răspunsuri despre cum au apărut.
  După ce am considerat că o zonă pustie lipsită de orice activitate, înțelegerea noastră despre planeta Marte a evoluat semnificativ în timp. Cu toate acestea, cosmologia modernă cu frecvență apelează la teorii învechite atunci când încearcă să explice nesfârșitele canale, dărâmăturile, sculpturile planetei. Experții au susținut mult timp că aceste imperfecțiuni erau rezultatul interacțiunilor cu diferiți asteroizi și comete de-a lungul a milioane de ani. Dar specificitatea multora dintre aceste cratere, incluzând formele lor, dimensiuni și locații adesea ciudate, exclude o astfel de posibilitate.
  Ca și în primul episod al seriei, se fac legături între căutarea noastră de răspunsuri în prezent și convingerile strămoșilor noștri, care probabil au prezentat un peisaj ceresc mai activ și volatil. Ei au interpretat aceste fenomene ca lucrări ale zeilor atotputernici cărora le-au privit cu reverență de uimire. Dacă această gândire poate fi considerată naivă pentru cultura științifică de astăzi, ea ar putea reprezenta în continuare o cheie puternică pentru a ajunge la explicațiile plauzibile care continuă să ne deruteze.


  Luând indicii de la acești străbuni antici, The Lightning-Scarred Planet Mars   explorează posibilitatea ca aceste "cicatrici" să poată fi fost produsă de descărcarea electrică interplanetară, de fulgere cosmice ce apare când planetele se află în apropierea unei coliziuni orbitale. Narată de o autoritate ca mitologul comparativ David Talbott, filmul prezintă ipoteze care susțin veridicitatea acestei afirmații, inclusiv o serie de teste de laborator care se presupune că exclud orice alte concluzii.
 Vizionare Plăcută!    Linkuri alternative:   AICI 1   și   AICI 2.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                    Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...