ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 16 noiembrie 2017

SOARELE ELECTRIC

  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode. Ceea ce ne-au făcut să credem despre soare nu este în totalitate corect. Pe timpul participării sale în programul spațial secret, Corey Goode a aflat că soarele poate fi folosit ca o portal pentru călătoria interstelară și integrală pentru expansiunea conștiinței umane. Pentru a înțelege acest lucru, avem mai întâi nevoie de o introducere despre teoria universului electric și despre geometria matematicii hiperdimensionale.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela cănoi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi.        Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  
   De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.
   Soarele este ... electric.
    Oamenii care vorbesc despre modelul electric, plasmatic, model al universului, au dreptate... Dar acel model de obicei exclude câmpurile de torsiune. Da, așa e ... există anumite lucruri care trebuiesc să fie ... anumite informații trebuiesc unite ... dar evident, câmpuri de torsiune sunt implicate nu numai în cazul stelelor, al planetelor, al galaxiilor și după cum am spus înainte, mi s-a arătat că întregul nostru univers este un câmp de torsiune gigantic. Deci de ce au ales o pată solară și nu un alt loc?
Ei bine, telemetria din interiorul stelei noastre ... SOL, S O L , așa îl numesc? Da, la asta se referă. Corect.
 Exista un miez ... care era destul de mic și ei puteau zice că este făcut din Magneziu, Sodiu, nu-mi pot aminti toate elementele și ... în mare parte metalic? Da. Apoi carcasa exterioară era făcută din ... materiale asemănătoare, dar era ca un anod și un catod ... ok ... deci ... era ceva electric ... aproape ... aproape ca un bec. Iar petele solare mergeau către centrul soarelui ca filamente de tip vortex ... pătrunzând în interior către centrul cele mai dense porțiuni din mijlocul stelei.
     Asemănător cu o tornadă ... corect ... o tornadă energetică. Spirale de tornadă foarte mici și intersectându-se unele cu altele, rotindu-se, intersectându-se, mergând și întâlnindu-se în centrul micuț. Asta are sens deoarece de multe ori când ne uităm la petele solare de fapt niște inele explodând din soare, tuburi de energie, se numește proeminență solară și ai acest inel care iese și deci tu spui că asta nu este doar la suprafață și că acestea coboară mult în interior chiar până la miez? Chiar până la miez.
Iar acestea sunt, din când în când (funcție de comportamentul soarelui) porți stelare care sunt utilizate de diverse grupuri extraterestre (ET), de intra sau ieși din sistemul nostru solar. Iar asta a fost ... există o zonă goală vastă în interiorul soarelui.
Acum, există o zonă foarte mare în exterior, în afara zonei pe care eu am descris-o, care este ... topită și arzătoare și ei au aflat că ... era mai fierbinte ... este mai fierbinte în exteriorul Soarelui și mai rece în interior.   (...)
  
 Vizionare Plăcută!

 

  Link alternativ  ...   AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
       Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...