ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 23 noiembrie 2017

LIGA GALACTICĂ GLOBALĂ A NAȚIUNILOR


 Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode. Astăzi un subiect neauzit de majoritatea populației: Liga global galactică a națiunilor. Corey Goode dezvăluie amploarea conspirației globale pentru a ascunde programele spațiale secrete printr-un grup multinațional cunoscut sub numele de Liga Galactică Globală a Națiunilor. Menținerea deghizată a Păcii pe Pământ se menține prin organizații precum NATO și Națiunile Unite. Corey explică faptul că o organizație similară a fost necesară pentru a liniștii națiunile terestre și a le obliga să păstreze secretul despre programele spațiale în creștere printr-o colaborare pentru binele planetei.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit. Corey Goode povestește când și cum a fost desemnat ca delegat al Alianței Ființelor Sferei, prima lui întâlnire cu Aviarii Albaștrii, care au explicat natura conștiinței, viața de după moarte, precum și condițiile de schimbare a vitezelor pentru viața de pe Pământ, în acest interviu transmis inițial pe 21 iulie 2015 doar pe Gaia TV, acum prezent și pe youtube.
    Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela cănoi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi.     Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  

    Aflați mai multe din experiențele lui Corey cu peste 70 de episoade de „Dezvaluire Cosmică“, având ca găzdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode: https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure  .  
  De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.

   La sfârșitul anilor 50, începutul anilor 60, a devenit foarte clar, era pur și simplu evident. Și nu numai Uniunea Sovietică și toate marile puteri, au început să lucreze împreună, ci și toate țările mai mici, acum că știau despre ele, cum le faci să-și țină gura? Au dorit să fie o parte a acestei salvări a lumii, să fie parte din acest PSS. Serviciile Secrete din unele din aceste țări au capturat și interogat oameni poate prin mijloace foarte dure, să obțină informații prin practici lipsite de etică astfel, asta a fost o parte din ceea ce se întâmpla? Ei obțineau informații prin mai multe căi, iar asta includeau ... noi am avut înțelegeri cu toate aceste țări care , de fiecare dată când exista o prăbușire OZN într-o țară nouă ni se permitea să trimitem echipele noastre de recuperare.
   Cât de timpurii au fost făcute aceste înțelegeri? Asta se întâmpla la sfârșitul anilor 40, în anii 50, 60 ... așa de devreme? Da, noi recuperam OZN-uri care se prăbușeau în toate aceste țărișoare. Deci, ce vreau să spun, este că nu puteau ține asta în așa mare secret. Ei nu trebuiau să tortureze o persoană ca să afle ce se întâmpla cu adevărat. Deci, ceea ce s-a întâmplat, a fost că au format un PSS sau un program pentru ... ceea ce eu am numit, până de curând un grup de tip NATO și nu s-a întâmplat până când am fost într-una din întâlnirile PSS de la LOC (Comandamentul Operațiunilor Lunare) la care se refereau ca la Liga Galactică Globală a Națiunilor. Iar asta mi-a sunat pur și simplu ca un nume dubios știi, Liga Națiunilor ... Dar aceasta era denumirea la care se refereau. Aceasta a fost precursoarea ONU, nu? Chestia asta a fost ca Tratatul de la Versailles de după Primul Război Mondial. Corect ... și acest grup s-a format, cumva ca un morcov pentru toate celelalte națiuni pentru a le ține tăcute și pentru a le face să se simtă implicate în protejarea planetei. Li s-a spus că existau toate aceste amenințări diferite la adresa planetei
și că ele ar putea să se implice în soluții și li s-au oferit baze și tehnologie dar erau bazate complet în afara sistemului nostru solar. Deci cine, din aceste țări au fost suficient de norocoși să știe secretele acestei mici lumi? Au fost oficialii aleși, oameni cum ar fi prim miniștrii și președinții, miniștrii de cabinete? Eu nu sunt sigur care dintre aceste țări știau despre asta, dar aproape toate țările pe care ți le poți imagina sunt implicate până la un nivel în acest program spațial.     (...)

 Vizionare Plăcută!
Link 2

 

  Link alternativ  ...  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
      Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...