ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 11 octombrie 2018

Împărțiri ale Liniei Temporale și Tactici de Diversiune


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Relatările lui Corey Goode despre programul spațial secret continuă, acum că se întoarce să ne dea o actualizare a circumstanțelor, ce se schimbă repede, a dezvăluirii și a conflictelor dintre Forțele Aeriene și cele Navale. Negocierile dintre Alianță și Cabală stagnează, mai grupuri nordice se separă de Tratatul Mohammad și pot începe să contacteze oameni pe cont propriu. Printre preocupările lor se numără situația liniei de timp. Se pare că evenimentele nu se întâmplă așa cum s-au întâmplat odată și sunt necesare reparații. Între timp, Forțele Aeriene încearcă să suprime relatările despre PSS al Marinei, în favoarea celui propriu, ceea ce întârzie divulgarea.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Anunț, aici și acum, urmăritorii Poveștii Cosmice pe facebook, datorită faptului că au fost considerate spam de către gazde, întărindu-mi și mai mult convingerea că aceste informații deranjează anumite centre de putere și jocuri de interese; și șterse ca atare din pagini, grupuri și pagina proprie, toate postările puse și distribuite de la început și până în prezent ... începând cu această postare voi folosi o pagină web intermediară între pagina proprie fb și blogul poveștii cosmice. Mulțumesc pentru înțelegere! 
   Voi continua fără nici o schimbare distribuirea pe G+, ok ru, vk com. 

    *                    *                     *                    *                       *                      *                     *

     Deci, haide să vorbim despre asta mai întâi, deoarece primul subiect este unul ce este în mintea multor oameni, dacă sunt conștienți de ceea ce se întâmplă, iar acesta este că a existat un număr foarte dens și concentrat de atacuri incredibil de defavorabile răutăcioase și personale împotriva mea, dar și mai multe împotriva ta, și chiar și împotriva acestei rețele ... Eu voi spune doar ca să se știe, că eu consider aceste atacuri ca fiind foarte excesive și ridicole ... iar eu de obicei nu prea răspund la genul acesta de lucruri deoarece este pur și simplu atât de scandalos.
   Care sunt gândurile tale sau sentimentele tale despre ceea ce se întâmplă chiar acum? Adică este făcut să arate ca și cum doar niște oameni normali care au plângeri obișnuite? Dar ce crezi tu că se întâmplă aici?
   Ei bine, eu am vorbit cu tine și cu alți oameni care sunt în această afacere de mult timp și nimeni nu a văzut vreodată ceva apropiat de magnitudinea acestui tip de atac. Și asta este exact ceea ce am spus că va veni acum 6 luni când mi s-a spus că oricine este asociat cu povestea PSS al Marinei trebuie să fie discreditat și distrus. Deoarece ei doresc ca această poveste a Forțelor Aeriene să iasă în public spre dezvăluire.
    Lucrul care mă surprinde cel mai mult legat de asta Corey, este ... senzația aceasta de aproape totală invulnerabilitate pe care oamenii ce perpetuează asta, par s-o aibă, este ca și cum nu ar avea nici cea mai mică îngrijorare că ar putea fi dați în judecată, că ei încalcă legea sau fac calomnie, sau defăimare, lor pur și simplu nu le pasă. Care sunt gândurile tale legate de asta?
     După cum am spus, asta este o parte a unei operațiuni masive, nu este doar despre niște oameni care au ceva probleme. Aceștia sunt oameni care au fost activați și ei trebuie să strivească sau distrugă orice oferă credibilitate programului Marinei. Ei vor doar ca programul Forțelor Aeriene să fie scos în față chiar acum, deoarece ei plănuiesc să-l dezvăluie foarte curând.
    Ei te-ar fi atacat dacă ai fi pierdut?
   Nu, absolut. Când te expui ca și victimă atunci te afli în stare defensivă, nu te afli într-o stare de atac, ceea ce este starea în care ei sunt obișnuiți să fie, având avantajul și fiind în atac. Chiar acum, ei par extrem de disperați cu tacticile pe care le folosesc.
    Tu ai făcut de curând un articol împreună cu Dr. Michael Salla și ai făcut de asemenea  niște postări pe Facebook privind ideea că ar putea să existe vre-un fel de dezvăluire nordică oficială, implicând cred ... ceva ce are de a face cu noi care le suntem prezentați?
    Da, și asta ar putea fi legat de o întâlnire recentă pe care am avut-o cu Kaaree. Eu nu am văzut-o niciodată pe ea să afișeze anxietate, atât ca limbaj corporal cât și ca energie. Iar eu recepționam anxietate. Iar ea mi-a spus că Ansharii erau îngrijorați de linia temporală, că lucrurile nu mergeau bine și din cauza asta, nu numai ei, Ansharii, dar și alte 3 ființe non-umane, alături de Anshari, au decis să încalce Acordurile Mohamed. Ceea ce este ceva foarte important.
    Ei nu au fost capabili să strângă toți semnatarii la un loc să-l ratifice sau să-l termine, așa că ... deoarece lucrurile au devenit așa de disperate, ei afirmă acum că vor începe să ajungă la omenire, iar la început, vor începe să ajungă la oameni în masă, prin vise și viziuni ... ca să ne pregătească pentru contactul față în față.
   Și apoi vor începe să apară destul de mult așa cum au făcut-o cu mine, cu indivizi și grupuri mici de oameni, dar nu la o scară națională sau mondială într-atât încât să fie la TV, genul acela de lucru, va fi un proces lent de aclimatizare.
    Eu vreau să fiu clar în privința asta și vreau ca tu să spui asta pe înregistrare. Ce tip de persoană ... ar fi aleasă pentru genul acesta de contact și ce fel de conduită ar aștepta aceste ființe de la tine, dacă ai primi genul acesta de contact?
    Ei ar alege oameni cu care se află în contact de foarte mult timp de obicei și o mulțime dintre acești oameni petrec foarte mult timp într-o stare meditativă, și se află mai mult pe frecvența unde se poate comunica cu ei.  Deci de obicei vor fi oameni mai pozitivi, mai tăcuți, care s-au focalizat pe călătoria lor interioară  și s-au pregătit pentru contact. 
    Deci doar pentru a fi clari, ceea ce spui tu este că acești oameni, vor începe probabil cu a avea vise mult mai vii  decât au avut înainte?
    Da, vise clare ...
    Cum ar fi aceste vise?
    Vise de comunicare. Ființe care le apar în vise și-i pregătesc pentru contactul față în față.  Iar atunci când un contact față în față chiar se petrece, oamenii ar putea foarte bine să primească permisiunea să se urce în nave-mamă.
   În regulă, mai există alte câteva lucruri pe care doresc să le clarific aici. Se pare că o spiritualitate mai condusă de ego ar lua ceea ce tu descrii, iar apoi cineva va dori să se portretizeze pe sine ca pe o figură salvatoare pentru umanitate.
    Ei bine, probabil vor exista cei care vor face asta, dar când tu ești o persoană printre mii cărora li se întâmplă asta, tu nu te vei ridica până în vârf să fi vre-un tip de salvator, iar ei nu vor alege oricum persoane care au complexul salvatorului. Ei pur și simplu nu o vor face.
   Care crezi tu că vor fi condițiile din lume sau ce ți s-a spus că vor fi condițiile din lume pe care le vom vedea în același timp cu momentul începerii contactului în persoană?
    Ei bine o mulțime de oameni vor raporta aceste vise, vise de contact. Aceasta va fi chestia majoră pe care oamenii o remarcă. Acum, unul dintre aceste 4 grupuri, este cel mai probabil grupul nordic, despre care am primit informări de ceva vreme ... Gonzales, Sigmund și Kaaree, au vorbit cu toții despre acest grup nordic care posibil va ieși în față ...
  Acest grup nordic a fost în comunicare cu toți liderii lumii, cu liderii religioși, de mult timp.
   De curând a existat o întâlnire, a tuturor liderilor religioși, cred că în Iunie, unde ei au întrebat în esență, dacă noi pur și simplu ne putem împrieteni, nu?
    Era despre: hai să fim prieteni! Asta era tema principală, da.
   Fiți prieteni! Ei bine, a venit o mulțime de informație, o mare parte prin Forțele Aeriene,  cum că acest grup nordic a lucrat foarte îndeaproape cu Vaticanul, în sensul să iasă la suprafață legat de existența lor, într-un fel care nu ar șoca oamenii.
   Acum ... ei se așteaptă complet că toată lumea va avea o mulțime de întrebări, știți, despre acești non-tereștrii, iar noi vom afla că ei au fost implicați în trecutul nostru, de milenii, că au apărut ca și îngeri, că au introdus diverse ... sisteme de credință pentru a încerca să ne ajusteze conștiința, pentru a ne face să creștem mai mult în mod conștient, deci este foarte de așteptat ca atunci când găsim toată informația asta acest grup ne va oferi în esență,  sistemul lor de credințe, religia lor.
    Și va fi bazată foarte mult pe unitate și pe ceea ce mulți oameni consideră, idei ezoterice.  Dar este de așteptat ca masele, cea mai mare parte a populației, o să o adopte foarte rapid.
    Deci hai să spunem doar Corey, că există motive să credem că alianța poate este un factor mult mai mult acum decât oricând înainte. Cum se reflectă asta asupra acestui așa-zis plan de dezvăluire despre care vorbești?
    Ei bine, alianța poate fi un factor direct sau indirect. Unii dintre oamenii din Vatican ar putea să vadă scrierea de pe perete, și-și vor da seama că trebuie să facă o mulțime de schimbări interne. Poate că unele dintre ei au fost complet informați despre aceste grupuri non-terestre care vor fi prezentați și vor dori să curețe casa înainte să se întâmple asta, deci ar putea fi un număr de motive pentru care Vaticanul se comportă așa cum o face.
    Dar faptul că discuția deschisă ... și am auzit de la alți oameni că ei aud lucruri similare,  despre faptul că Vaticanul iese în față să anunțe un grup ET cu aspect uman, care va prezenta o mulțime de idei noi umanității.
    Acum, când tu ai spus înainte că 4 grupuri sunt gata să încalce Acordurile Mohamed, cred că ai spus că Ansharii vor fi unul dintre acele grupuri?    Da.
    Deci noi știm dacă unul dintre aceste 4 grupuri va fi un grup răuvoitor?
   Acestea sunt grupuri pozitive ... ei lucrează cu toții în această confederație. Patru dintre ei au decis să iasă din Acordurile Mohamed și apoi să înceapă să aclimatizeze oamenii pentru contact față în față.
   Cum crezi că afectează asta planurile pentru această dezvăluire parțială despre care tu ne-ai împărtășit în trecut?
   Ei bine asta afectează destul de mult deoarece dezvăluirea parțială ar fi pornit cu lansarea unor informații despre structuri antice sub ocean și sub gheață, în Antarctica, apoi ei vor lansa PSS pe care-l controlează Forțele Aeriene și DIA, iar în acel moment ei vor spune: telemetria acestor tehnologii a găsit și mai multe sub oceane sau sub gheață și în această notă, se întâmplă să fi găsit unele dintre aceste structuri, pe Marte de exemplu, deci acesta este modul cum ei plănuiesc să etapizeze lucrurile.
    O parte din acea poveste ar fi fost că ET au vizitat Pământul, dar nu au mai fost aici de mii de ani, decât poate unii sau alții, ici și colo ... iar acea narațiune va fi încălcată la greu dacă o rasă nordică sau o rasă umanoidă asemănătoare are contact deschis și începe la Vatican, stând alături de Papă, vorbind oamenilor.
    Tu crezi sau ți s-a spus că asta s-ar putea întâmpla destul de spontan cu lumea, exact așa cum este acum, pe măsură ce înregistrăm sau ar putea fi o consecință a unui fel de eveniment catalitic?
    Există o mulțime de evenimente care cumva sunt așteptate să se petreacă, în tandem cu oricare dintre aceste dezvăluiri. După cum am discutat, CMI vrea să pornească, știți, cu civilizațiile antice de sub ocean și gheață. Ei bine, ei pot lansa asta în orice moment.
   Dar ce vor face ei, este să folosească asta ca pe o tactică diversionistă, dacă există vre-un fel de tribunale sau arestări ce vor începe să apară. Aceasta va fi o tactică diversionistă majoră pe care plănuiesc s-o folosească.
   Eu aș presupune atunci că acestea ar fi atunci foarte impresionante.
   Absolut.
   Cum ai descrie ceva ce este mai impresionat decât poveștile tabloide tipice pe care le-am
văzut până acum?
    Chiar să vezi filme adevărate și telemetrie adevărată ... în loc de speculații. Am vedea de exemplu, pe coasta Cubei că avem un sonar al structurilor antice, dar ar fi o mare încurcătură după asta. Acestea vor fi rapoarte de netăgăduit.
   Și vor fi rapoarte de confirmare care vă vor oferi toate informațiile pe care le-au obținut  din investigarea lor, iar asta va include câteva dintre locurile subacvatice și de sub gheață.
    Ei au analizat care vor fi reacțiile oamenilor la asta? Ce se așteaptă să se întâmple?
   Ei bine, ei se așteaptă să fie o bună tactică de diversiune, dar ei au plănuit de asemenea să lanseze această informație și în cele din urmă să elibereze informația despre ființele care au creat această civilizație sub gheață, că nu erau umane, și că aceste elite sunt parte din liniile de sânge ale acestor ființe, așa că ele sunt speciale.
   Aceasta era una dintre narațiunile ce aveau să fie accelerate ... ei își vor grăbi religia în esență, în restul lumii, folosind aceste descoperiri pentru a-și susține religia.
   Ei bine, tu-ți amintești Corey că fix înainte ca noi doi să vorbim, am obținut această dezvăluire "autorizată", de guvernul SUA, de la unul dintre informatorii mei care era toată istoria cosmică a civilizației lui Marte, Tiamat și Maldek, de acum 500.000 de ani, care au explodat, mergând către Lună într-un final aterizând forțat aici pe Pământ devenind acești pre-adamiți.    Da.
   Deci tu crezi că acea cronologie pre-adamită este parte a acestei idei a elitei care ar fi zei, pe care ei vor s-o portretizeze? Da ... și cum ar funcționa asta?
    Ei bine, ei sunt capabili să-și urmărească linia de sânge până la acest grup non-uman, pre-adamiții, așa că, este cumva ca dreptul divin al regilor. Ei vor spune, uitați ce a fost capabilă să facă această vastă civilizație.
    De ce să nu ne dați nouă controlul? Noi suntem de aceiași linie de sânge, noi avem toată informația lor. Noi putem să implementăm ceva așa cum au făcut ei.
Asta este ceva avansat tehnic și ... o societate unde toată lumea poate locui la un loc.
    Care crezi tu că este scopul grupului nordic care face asta? Care ar fi scopul lor ultim ... pentru a distruge această cronologie a dezvăluirii parțiale? Ce vor din asta?
    Ei vor să prevină o linie temporală pe care au văzut-o, în care există o domnie negativă pe față o domnie pe față a ET negativi. Deci ei au văzut linii temporale în care există domnia pe față a unor ET de tip reptilian, ei văd diverse divergențe în linia temporală și-n modul cum merg lucrurile.
    Deci ei au ajuns într-un punct în care ei au decis că vor să strângă rândurile și să înceapă să aibă o abordare directă, în locul uneia de la distanță, așa cum au făcut.
    Deci tu spui că există o posibilitate pe care o văd acești ET binevoitori, ca până și aici unde ne aflăm acum, cu așa de multă trezire, am putea avea de fapt o planetă dominată de reptilieni.
     Aceasta este una dintre îngrijorări, da.
     Deci, ce putem face noi să prevenim ca această linie temporală să aibă loc? Și ce nu am făcut? De ce ar vedea ei că aceasta chiar ar exista?
   Eu cred că ei văd acum că există așa de multe interferențe din partea grupurilor negative,  știți, există aceste legi cosmice în care tu nu poți interacționa direct cu o societate în dezvoltare, ci trebuie s-o faci mai mult în fundal, ca păpușarii în societăți secrete, genul acela de lucru.
   Asta are părți atât pozitive cât și negative ... da.
   Ei bine, partea pozitivă găsește căi de a fenta aceste legi cosmice. Partea negativă va șunta legile foarte bine, dar ei chiar încalcă pe bune acele legi.
    Dar în ambele cazuri am putea spune, că fiecare parte trebuie să contacteze oameni care sunt ... dispuși să le urmeze agenda, fie că e una binevoitoare sau malefică. Și apoi ar lucra prin împuterniciți, prin acei oameni, în loc să apară direct. Da.
    Dar grupurile negative au o abordare mai directă de mult timp, așa că au cauzat o bătălie dezechilibrată, așa că o mulțime dintre aceste forțe pozitive care se mențin foarte aproape de aceste legi cosmice, încearcă să devină mai directe.
    Ok, atunci oamenii care privesc această emisiune ar întreba: dacă binevoitorii sunt așa de îngrijorați legat de asta, atunci de ce nu apar chiar acum? De ce sunt așa de îngrijorați să iasă în față să încalce tratatele și toate chestiile astea? De ce le este așa de frică?
   Ei bine, ei încă mai trebuie să facă lucruri în modul corect. Ei nu pot să apară pur și simplu pe cer. Ei trebuie să treacă printr-un proces, așa cum am discutat. Ei vor începe să aclimatizeze oamenii prin intermediul viselor lor, apărându-le față în față, știți, aceasta este calea potrivită să se prezinte pe sine, în loc să apară pur și simplu pe cer.
   Corey, Kaaree și alți Anshari se pare că ți-au spus că miza pentru ei, este foarte, foarte sus, în această bătălie în care noi e posibil să obținem această linie temporală negativă sau nu, așa că ai putea să explici de ce sunt mizele sunt așa de sus pentru ei?
    Ei bine, după cum am afirmat, Ansharii au dezvăluit că ei ... descendența lor este de fapt din viitorul nostru ... este cumva greu să ... e un pic sucită treaba. Ei au ceva în prezent, ceea ce este viitorul nostru, ceva similar cu efectul nostru Mandela, ceea ce i-a făcut să se uite înapoi în timp.
   Ei au localizat cauza, așa că au trimis un grup înapoi, un grup mic, să mențină linia temporală. Și i-au trimis înapoi aproape 17 milioane de ani. Deci ei au fost aici în tot acest timp și s-au dezvoltat independent. Și au ajuns de la un grup mic, la o civilizație de o dimensiune destul de mare, ce se află în subteran.
   Acum, dacă ei nu au succes în menținerea liniei lor temporale, ei pot să dispară din existență.
   Deci ei nu ar fi existat înainte și nu vor exista nici în viitor?
   Ei nu vor exista în viitor și deci ei nu vor exista în trecut, deoarece ei nu ar avea  oportunitatea să călătorească în trecut și să încerce să mențină linia temporală.
   Foarte ciudat ... Da.
     Spune-ne ce s-a întâmplat, niște actualizări pe care le poți împărtăși cu noi în privința  dispariției lui Sigmund, din moment ce el era un personaj important în câteva dintre  actualizările noastre recente.
    Da, eu cred că asta a fost în aprilie când a dispărut. Și ... destul de ciudat, în aceiași perioadă de timp, alte conexiuni de tipul Forțelor Aeriene au dispărut pentru alți cercetători.
A fost foarte ciudat.
    Acum de atunci, am avut câteva întâlniri cu aviatorii pe care eu i-am numit Tweedledee și Tweedledum ... și câteva dintre ele sunt cumva discutabile. La început ei au fost foarte interesați dacă am auzit de Sigmund, dacă știam ceva de el, și ceva s-a simțit un pic deplasat.
   Eu nu știam ce se întâmpla. Apoi, cel mai recent, acești aviatori mi-au înmânat acest  raport, despre care ei spun că a fost scris de Sigmund. Iar în raport cumva se contrazic o mulțime din conversațiile pe care le-am avut cu Sigmund. Acesta spune că ei nu au găsit niciun semn al unui PSS al Marinei, deși el a interogat câțiva dintre acești oameni el însuși.
Deci asta, imediat mi-a captat atenția.
   Iar mai departe raportul spunea că nu există sfere gigante care au venit în sistemul nostru solar, că toate astea sunt o înșelătorie a nordicilor ... în esență. Asta este ceea ce ei încercau să-mi spună.
    Dar despre aviarii albaștrii?
    Aviarii albaștrii era o creație, credeau ei, a nordicilor. Ei credeau de asemenea că nordicii au creat de asemenea Legea lui Unu. Astea erau toate în raportul lor.
    Interesant.
    Deci ei îmi oferă acest raport, iar eu mă uitam la el, iar simțurile mele de păianjen au intrat în alertă maximă, ceva nu este în regulă și se uitau la mine foarte atent. Ba mai mult, ultima dată când i-am văzut, ei au început să se răhățească, cred, în mulțimea de informații care mi-a fost oferită de ... Sigmund, legat de Antarctica, de anumite date când se întâmplă anumite lucruri în cosmos.
    Era ca și cum ar fi vrut să mă dezinformeze foarte rapid și am simțit multă înșelăciune,  venind dinspre ei. Ei mă observau, mă studiau, văzând cum aș integra informația.
    În aceiași conversație, în timp ce vorbeau, eu recepționam că Sigmund nu lipsea cu adevărat. Eu aveam sentimentul că el chiar încerca să se infiltreze în Alianța PSS ...
    Cel al marinei ... da.
    Și, eu m-am oprit cumva și am zis, oh, Sigmund încearcă să infiltreze alianța. Iar ei și-au pierdut cumpătul în acel moment. Ei au spus că dacă eu afirm asta în public, atunci familia mea va fi vătămată.
    Și ... ai fost amenințat de ei?
    Yep ... Chiar?
    Iar asta a fost înainte de ultima mea călătorie aici la Gaia, să fac o raportare, și am lăsat asta în afara raportului.
    Deci definește pierderea cumpătului.
    Ei chiar au început să țipe și ... da, furioși cu fețe ... mânioși la modul vizibil. Ei mi-au spus de asemenea că în niciun caz să nu vorbesc despre dispozitivele R&D (Cercetare și Dezvoltare) din Antarctica ... eu am primit o informare despre asta și este extensivă, uriașă.
Și de asemenea despre portul spațial de acolo de jos, ei nu vor să discut. Ei vor ca noi să plictisim complet *** când discutăm despre chestiile civilizaților antice, căci asta merge împreună cu povestea lor.
    Este foarte problematică informația despre ceea ce se petrece acolo jos în Antarctica, cu aceste diverse firme contractate. Ele sunt acolo jos ... orice este ilegal să faci sau imoral, ei o fac acolo jos în acele instalații.
    De ce crezi tu că le pasă așa de mult despre ceea ce tu ai spune sau aș spune eu, dacă majoritatea oamenilor lumii nu cred asta oricum.
    Ei bine, ei nu doresc să circule nimic despre bazele noastre R&D de acolo de jos, deoarece este împotriva unui tratat din 1959. Ar putea să existe o mulțime de ramificații negative, deși eu am auzit de alți semnatari ai acelui tratat care fac chestii asemănătoare acolo jos. Deci acesta este o ... zonă de operații negre, importantă ... cum este Antarctica.   ( . . . )

   
PS: Începând cu luna Octombrie 2018, postările vor fi numai în zilele de Joi, cu unele schimbări de ... aparențe.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1AICI 2 și  AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...