ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 18 octombrie 2018

Întrerupând Dominarea Draconienilor


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Corey și David aruncă o ultimă privire asupra informațiilor eliberate de William Tompkins, care și-a petrecut ultimii ani ai vieții sale dezvăluind către public programele clandestine. În această mărturie finală, el dezvăluie prezența unui program pe termen lung a Draconienilor, punerea în aplicare a controlului mental asupra noastră și stabilirea unui sindicat de comerț cu sclavi galactici. Acești reptilieni extratereștri au ghearele înfipte în profunzimea sclavizării umanității și ceea ce ne împărtășește Tompkins validează cele spuse de Corey Goode, povestind de prima mână despre aceste ființe nefaste.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
       Noi vorbim despre ceva ce este foarte real. Adevăratul motiv pentru care noi facem emisiunea nu este distracția, ci dezvăluirea. Iar vorbind despre aceste lucruri și explorându-le în mai multe detalii, noi ajutăm să descifrăm un lucru care este de fapt, o problemă foarte serioasă și deci, pentru același motiv într-un subiect ca acesta, avem nevoie de cât mai multe informații despre asta, pe cât e posibil să putem obține, și cu cât avem mai multă informație cu atât mai puternice devin instrumentele noastre pentru a fi capabili să oprim aceste lucruri oribile să se petreacă.

Comerțul de Sclavi Galactic

   Asta este foarte ciudat că se petrece, că aceiași structură a ... țărilor medievale, regi, prinți, prințese, toți oamenii de top, poate cu grupul Franței sau al Spaniei, iar ei au devenit elita,  au devenit controlul populației în țările lor și nu au permis niciodată oamenilor o viață reală, nepermițându-le niciodată să participe la multe dintre lucrurile de sus și mulți dintre ei erau de fapt sclavi. Deci mare afacere cu sclavi de acolo este o afacere mare și astăzi.

   O afacere uriașă. Orice vrei să fabrici, orice vrei să cultivi, orice vrei să construiești, totul se face cu oameni sclavi, iar în Germania, care are dispozitive subterane imense erau cu toții sclavi chiar într-atât încât atunci când decizia era luată înainte ca să se termine războiul, că ei vor continua toate dezvoltările lor ET legate de OZN-uri și orice sistem de arme pe care-l construiau. Ei au dus ... dispozitivele de producție în Antarctica și au dus și sclavii cu ei. Deci acum există sclavi în subteran și încă mai sunt și astăzi ... în Antarctica. Dar afacerea cu sclavi de acolo, este una mare și, asta se întâmplă astăzi. Nu este ceva ce s-a întâmplat acum 100 de ani ... asta se întâmplă de mult timp, iar asta trebuie să fie reparat și ...

  Există tot felul de sclavii. Există sclavie sexuală ... incredibil ... există multe clase diferite de oameni care sunt răpite pentru sclavie, sclavie sexuală. Ei vor vârfurile și pe cei mai deștepți ... și pentru că valorează mai mult. Eu cred că ei au 4 sau 5 nivele diferite de oameni pe care ei îi răpesc.

   Ei au răpit cercetători de top ... ei au răpit nivele corporatiste, și au răpit ... cele mai strălucite nivele, iar apoi ei coboară 2-3 nivele, iar asta spune de unde vor fi distribuiți.  Toată lumea merge către două ... planete și acolo este decis unde vor fi trimiși. Și este o afacere masivă care se petrece de ani de zile și nu putem identifica unde s-au dus acești oameni. Și exact ca în răpirile normale, noi nu știm unde au fost. Asta deoarece majoritatea nu se întorc. Noi am auzit doar de cei câțiva care s-au întors. Deci după cum am văzut, asta e o chestie destul de intensă.

   Acum haide să pornim prin a spune că tu te simți foarte incomod, legat de acest subiect.  De ce este așa de supărător pentru tine acest subiect?
    Deoarece l-am văzut la prima mână și ... este un subiect foarte supărător ... dacă sună ca ficțiune este suficient de supărător, dar când auzi pe altcineva, coroborând prin ceea ce tu ai trecut, ceea ce ai experimentat, aduce foarte multă anxietate, revin o mulțime de amintiri ...
    Ei bine, hai să vorbim un pic despre ce a avut Tompkins de spus în acestă filmare. În primul rând el pare să vorbească despre ... țările tradiționale ale cabalei, Franța, Spania, Anglia și de comerțul de sclavi pe care ei l-au făcut timp de generații deci este un pic de Illuminati acolo, deoarece el menționa familiile regale care s-au unit și colaborau în secret, deși țările lor păreau să lupte una cu cealaltă. Deci, tu ai auzit vreodată de genul acesta de chestie, de politică, gen Game of Thrones? Da ... despre o elită ocultă?
    Da, noi eram foarte curioși de unde vin acești oameni, cum îi achiziționau, și se pare că ei au folosit această infrastructură multi-generațională pentru sclavia pe care ei au construit-o, doar aici pe Pământ.
    Chiar așa?
    Da, și asta nu s-a oprit niciodată. Sclavia, comerțul cu sclavi umani pe Pământ, nici măcar nu a încetinit ...
    Deci, doar să mă asigur că înțeleg ceea ce spui .... același sistem și structură de conducere și coordonare, a modului cum acestă cabală sau aceste țări ale Illuminati o fac, mergând în urmă de sute de ani, continuă pur și simplu direct prin ... către acest comerț galactic de sclavi implicând extratereștrii?
    Da, până în momentul actual.
   Eu știu că te-am întrebat asta și înainte, dar pentru a clarifica astăzi, de cât de mult timp își iau ET sclavi de pe această planetă?
    De când ne aflăm pe această planetă.
   Ei au avut colaborarea cu acest mecanism de sclavie din țările cabalei, în trecut?
   Eu știu că se duce în urmă ceva timp, dar nu știu cât de mult în urmă. Cât de mult merge în urmă ... grupurile Illuminati, dacă vrei să le numești așa foloseau oamenii de pe teren, care mergeau și căutau oameni pe care să-i răpească, dându-le o listă cu ceea ce ei căutau acei oameni făceau răpirea, îi aduceau pe oamenii pe care ei îi răpiseră, către o locație centrală unde ei ... erau în esență, tratați ca și vitele, mergeau în diverse direcții: această persoană merge în afara planetei, această persoană va merge în comerțul cu sclavi sexual din subteran.
    Tompkins a menționat ca existau diferite tipuri de descrieri legate de cine este ales și pentru ce scop, el a menționat agricultura ... Am putea să începem cu asta? Să vorbim despre ... ce tip de agricultură ar face acești oameni dacă ei erau aduși pentru acest scop? Ei bine ei ar crește hrana pentru oamenii din program?
    Cumva genul de instalații hidroponice pe alte corpuri din acest sistem solar unde ei cresc mâncarea, iar ei chiar au oameni, au oameni care fac construcții. Ei vor merge și vor lua acești oameni și-i vor duce în afara planetei și-i forțează să facă aceste lucruri.
    Cum i-ar împiedica acești oameni să încerce să otrăvească provizia de hrană, să facă ceva ca să saboteze operațiunea?
    Dacă ești sclav nu vei fi fericit legat de asta. Nu, dar modul cum tratează acești sclavi, adică tu nu ai nicio speranță să-ți mai vezi vreodată casa din nou. Ei îi tratează doar atât de bine încât să-și dorească să supraviețuiască, ei vor să rămână în viață, dar suficient de rău încât ei vor ... urma orice ordin.
    Tompkins a menționat de asemenea slujbe în producție. Am putea vorbi despre asta un pic? Ce tipuri de slujbe ar putea să aibă?
    Sigur, sunt sigur că toată lumea își amintește că am vorbit despre fabricile de producție de pe Marte, unde au de la zeci la sute de mii de oameni, trăind în apropiere de aceste fabrici de producție, unde ei erau trimiși în trenuri la aceste fabrici, să muncească, iar asta se petrece și pe alte corpuri din sistemul nostru solar.
    Deci ei ar face de fapt tehnologii înalte?
    Da, ei construiesc lucruri pentru non-tereștrii care vin aici în scop de comerț.
    Corect. Aceasta este o majoritate semnificativă a forței de muncă pe care o au? Adică, pentru chestii cum este ICC, toți sunt de fapt sclavi răpiți?
    Există sclavi răpiți și oameni care merg și aplică pentru o slujbă, sunt fericiți, ei merg la muncă și apoi devin sclavi.
    Dar tu ai descris de asemenea în alte episoade că există o mulțime de ET care nu sunt din sistemul nostru solar, iar ei de asemenea iau sclavi pentru o mulțime de motive diferite, de asemenea. Și poate noi nu avem nicio idee ce fac acele populații.
    Modul cum toate astea s-au transformat într-un comerț uriaș, este datorat faptului că la început când am început să avem contacte cu non-tereștrii, le-am permis să răpească oameni, să ia oameni și au existat așa de mulți oameni care nu s-au întors niciodată ...
    Deci oamenii foarte decăzuți din punct de vedere moral, din această cabală au decis: stai așa, dacă noi îi putem reține pe non-tereștrii, putem schimba acești oameni pentru tehnologie.
     Care este estimarea sau dacă există vreo scală a estimării, legată de câți oameni pe an sunt aduși în asta.
    Ei bine, îmi amintesc că statistica disparițiilor la scară globală este cam de 1 milion de oameni.
   Iar dacă asta se întâmplă în fiecare an, poate fi foarte mult.
   Da, milioane de oameni au fost luați de pe această planetă.
   Deci noi am putea vorbi la propriu, de multe milioane de oameni care au fost duși de pe această planetă în acestă lume, în diverse moduri.
    Da, sunt duși în acest comerț cu sclavi și trebuie să vă amintiți de asemenea că oamenii despre care vorbim care trăiesc ... care sunt sclavi în aceste instalații de pe Marte, ei, de-a lungul decadelor, au avut copii, iar acești copii sunt născuți în sclavie. Deci sunt generații de sclavi, care sunt acolo.
    Iar Tompkins a coroborat o mulțime de lucruri pe care tu le-ai spus, foarte precis,  incluzând această idee de drenare a creierului, diferite eșaloane, diferite nivele de oameni care sunt aduși.
    Acesta este unul dintre cele mai mari subiecte despre care cabala nu vrea să știe nimeni ... acesta este unul dintre lucrurile care, dacă avem o dezvăluire totală, iar oamenii află lucruri despre toate aceste crime împotriva umanității, va fi o zi nebună pe planeta Pământ.
    Ei bine, să spunem că asta se petrece, care este ... care este morcovul pe care-l avem, către care să ne uităm în față în toate astea? Dezvăluirea îi va face să se oprească? Adică noi le întoarcem spatele acestor oameni, dacă nu vorbim despre asta?
    Da, destul de mult și ... o mulțime de oameni care au fost implicați și au cunoaștere la prima mână despre asta, nu vor să vorbească despre asta din cauza cantității enorme de rușine implicate.
    Știți, ei au sociopați care fac o mare parte din această muncă, așa că ei nu-și fac probleme, dar alți oameni ca și mine, am fost drogați în asta noi am fost torturați și-n interiorul nostru suntem torturați pentru tot restul vieții noastre.
    Sunt convins. Unul dintre lucrurile despre care în mod evident, nu vrem să devenim prea specifici, dar ceva ce nu am menționat înainte, este ideea că există un comerț cu sex. Care crezi tu că este scopul din spatele comerțului cu sex? Al sclaviei în sensul acesta? Care este scopul aici?
     Pentru ca acești oameni care servesc în aceste zone mai întunecate ale PSS pentru non-tereștrii, să fie capabili să aibă sex ... Adică lor le place să domine și aceasta este o mare excitare pentru acești sociopați. Așa că eu cred că asta este cea mai veche poveste din lume, când discutăm despre sex.
    Deci asta este foarte similar cu traficul sexual de care mai auzim pe Pământ, când cineva ar putea să fie adus în această lume și pentru indiferent care motiv ei vor lucra ca și prostituate/ți deși poate că ei ar putea scăpa, dar nu vor încerca cu adevărat deoarece sunt ținuți sub un așa mare control.
     Da, nu există scăpare, adică dacă te afli într-o cutie de tablă ce plutește prin spațiu unde te duci? Dacă te afli pe un alt planetoid sau într-un alt sistem stelar, ce faci? Adică, nu ai nicio speranță.
    Ce ți s-a spus (iar eu știu că am acoperit asta înainte), dar eu cred că este important să oferim oamenilor ceva senzație de speranță pe acest subiect. Ce ți s-a spus că se va petrece pe măsură ce sfârșim prin a ne elibera pe noi înșine de controlul IA, de draconieni și alte grupuri negative? Cum va afecta asta, ceea ce li se întâmplă acestor oameni?
     Cu ceva timp în urmă, câțiva din oamenii Alianței PSS, înainte să existe această alianță, erau doar oameni care acționau după voința proprie sau în grupuri mici, au început să urmărească oamenii care mergeau în afara planetei în comerțul cu sclavi, iar unele dintre aceste grupuri non-terestre cu care noi lucrăm, au mers și i-au recuperat și i-au luat pentru vindecare.
    Deci după ce va dispărea toată IA și vom avea dezvăluirea și oamenii se vor aclimatiza un pic dezvăluirii un pic, o mulțime dintre acești oameni care sunt în aceste diferite tipuri de comerț cu sclavi care au fost salvați și sunt acum în alt sistem stelar și trec prin vindecare, li se va permite să se reunească cu noi.
    Da, și știu că asta este ceva ... știți, eu am vorbit despre acest subiect și este distractiv pentru o mulțime de oameni, dar există oameni care au privit emisiunea cărora le-au dispărut cei iubiți și am primit mesaj de la aceștia, așa că acest subiect este foarte real și este cel mai serios subiect din dezvăluire.
    Este posibil ca poate, câțiva dintre oamenii care urmăresc emisiunea, dacă au pierdut pe cineva iubit, nu toată lumea va sfârși neapărat în ceva rău ... corect ... acești sclavi nu sunt tratați întotdeauna atât de oribil, de specii diferite ... unele dintre aceste specii respectă ce pot face oamenii așa că atunci când vine vorba de inginerie, fabricare și capacitățile noastre înnăscute, unele dintre aceste grupuri care iau oameni, îi iau de pe planetă și-i tratează foarte bine.
   Gândiți-vă la spectacole în care auzi că oamenii au o menajeră ce trăiește cu ei, și așa că ... nu este totul lipsit de speranță, dar se petrece împotriva voinței lor, ceea ce este suficient de rău, dar nu toți sunt mâncați sau să fie parte dintr-un comerț cu sclavi ... ei chiar caută cei mai inteligenți și mai talentați oameni de pe planetă, iar ei ori îi iau pe ei, ori unul din membrii familiei lor care au aceleași trăsături, dacă sunt prea cunoscuți.
   În regulă, bine ... acum ceea ce vom avea, este ultimul nostru film dintr-o serie de interviuri,  iar aici Tompkins ne vorbește despre un subiect foarte interesant.
    Să ne aruncăm o privire.

Control Mental

    Am fost la o întâlnire pe acest subiect, cu alți oameni, iar această tânără a zis Eu am unul.
Tu ai ce anume? Eu am unul. Serios? Eu am. Am o poză cu acesta. OZN? Da ... o poză adevărată cu acesta. Cum ai obținut-o?
   Ei bine ... Noi am avut o petrecere vineri seara ... la malul mării, și ... sâmbătă dimineață am mers toți 8 împreună, în fundătura Bulevardului Lake care este perpendicular pe Carlsbad, iar acesta este aproape de Oceanside, așa că stăteau la marginea dintre cele două, să le arate la celorlalte 3 cupluri noul lor bloc care se construia în zonă.
    Așa că toată lumea a mers acolo și stăteau în jurul acestui gard, deoarece căzuse destul de mult și apoi se ridicase, așa că au făcut o poză cu toată valea, nu o poză așa ci direct în față, și au developat toate pozele de la petrecerea din noaptea anterioară și apoi asta ... și era zimțată pe o parte și zimțată în partea de sus.
    Uitați-vă ce iese din spatele acesteia, în culori : 5 gaze separate ieșind din această navă-tanc reptiliană, aruncând 5 gaze de la 90 de metri. Voi fumați gazele lor astăzi deoarece ei aruncă acest gaz doar peste comunitățile avansate tehnic de pe planetă ... la fiecare 4 - 6 săptămâni ... deci voi le-ați putea primi chiar astăzi. Nu una ... 1, 2, 3, 4, 5, 6.
    Ei nu le-au văzut deoarece mințile tuturor sunt controlate să nu le vadă, exact ca într-un sistem de invizibilitate. Deci comandantul acestei escadrile, s-a asigurat că acel sistem este pornit. El a uitat să ... activeze invizibilitatea care împiedică camerele foto să le fotografieze.
Deci, motivul pentru care nu le vedeți pe acestea ...  ele zboară peste tot deasupra noastră,
sunt sute, mii, în fiecare zi, pe planeta voastră ... ei aruncă gazul ... deci mintea voastră este controlată, iar voi nu funcționați normal, sau așa cum ar trebui să funcționați.
   Așadar, din nou, noi suntem controlați mental ... nu de câteva săptămâni, ci de mii de ani.
Să ne întoarcem la romani din nou ... ei erau controlați mental. Și ne este greu să acceptăm că cineva ne controlează mintea ... Și în special (iar asta este extrem de important) ... în special deoarece ... academicienii străluciți din toate domeniile tehnice  ... acești oameni, cei mai importanți pentru tot ceea ce avem nevoie în științe, mințiile lor au fost controlate ... așa că ei sunt ... ei nu vor asculta de ceea ce vorbim unii dintre noi, deoarece ei știu totul, dar ce au fost învățați în acele cărți, de la universitate, sunt toate minciuni ... în fiecare domeniu tehnic. Toate sunt minciuni, sunt incorecte. Și asta îi împiedică pe oamenii care timp de 8 ani sau indiferent cât ... care știu totul acum, să accepte acest subiect.
    Acesta este motivul pentru care Congresul nu a acceptat ... după MUFON, m-am dus înapoi la congres. Nici democrații, nici republicanii ... ei dădeau cu toții din capete, în sus și în jos, da, da, da, iar 10 minute mai târziu au fost înlăturate, deoarece erau deja programați, mințile lor erau programate să nu accepte asta.
     Eu știu că asta sună nebunește, dar acesta este un fapt și asta este ceea ce este.

    Ei bine, eu nu știu despre voi, dar pentru mine au fost niște chestii destul de șocante, ca și investigator al OZN-urilor, eu nu aș fi crezut nimic din toate astea, poate nici măcar acum câțiva ani, deci Corey, ce crezi despre asta? Deci care sunt primele tale gânduri, după ce ai văzut acest film?
    Foarte interesant. Ceea ce eu am aflat mai recent, este că ei aruncă gaz ... ei fiind draconienii. Ei chiar dau cu gaz deasupra zonelor în evoluție tehnologică, dar ei monitorizează de asemenea fiecare oraș, provincie, indiferent ... și dacă un anumit număr de oameni încep să se trezească, ei vor merge și vor arunca gaze de control mental asupra lor.
Este asemănător cu a turna înălbitor asupra unei situații.
    Ei ar crește cantitatea de gaz, dacă mai mulți oameni încep să se trezească într-o anumită zonă?
   Da, ei nu numai că folosesc gaz, dar în cea mai mare parte ei folosesc o tehnologie care transmite un câmp ce ne controlează mințile. Vezi oameni care sunt hipnotizați și ei vor spune ... li se va spune, ok, soția ta este invizibilă, n-o mai poți vedea, iar soția ta va merge printre tine și un alt lucru și nu-ți vei vedea soția, vei vedea prin ea și ce este în spatele ei.
    Da ... ei bine, controlul mental funcționează în felul acesta, de asemenea. Există straturi diferite ale controlului mental. Există diferite nivele ale modului cum funcționează mintea, iar ei au o soluție pentru fiecare nivel, tehnologică și chimică.
    Asta mă ajută să încep să unesc alte părți pe care le adun, de mult timp, iar chestia cu acest control mental mi-a sunat mereu un pic dubios, dar chiar am avut un informator, iar el mi-a explicat că există un sistem de computere al IA care monitorizează gândurile tuturor celor de pe Pământ, iar dacă tu începi să trezești legat de lucrurile pe care acest computer este  programat ca tu să nu te gândești, atunci el va crea lucruri cum ar fi nervozitatea, oboseală extremă, epuizare ... orice ar putea să facă să-ți devieze mintea de la subiect.  Tu ai auzit de ceva legat de IA asemănător?
    Nu în mod specific, dar asta are sens în întregime, dacă draconienii sunt profeți ai IA, dacă ei raportează mai sus către o IA, iar toată informația pe care am oferit-o despre IA, despre modul cum controlează planeta ... acesta nu este deloc un salt imens.
    Noi ne uităm la o navă în acestă fotografie pe care William o ține sus și se pare că există și alte nave ca aceea pe cer.
    În primul rând el menționează o tehnică de camuflare și nu este clar cu adevărat dacă  tehnica este pur și simplu ceva ce noi nu putem vedea, deoarece suntem controlați mental să nu vedem nava sau de fapt curbează lumina în jurul obiectului?
    Asta nu a fost chiar clar ... ambele ... tu crezi că sunt ambele ... sunt ambele. Da, componenta despre care eu am vorbit, referința către hipnotism pe care am oferit-o, ei realizează un câmp în care dacă ei nu vor ca tu să vezi anumite lucruri tu pur și simplu nu le vezi, iar tu ai putea avea câinele tău lângă tine făcând așa ... "ce naiba e aia?", iar tu nu o vezi ... este programat în undele modului cum funcționează mintea noastră, știți, alfa, delta, tetha, undele beta, deci ei te manipulează la acel nivel, iar eu când spun "te", mă refer la noi.
Căci de obicei când auzi faptul că oamenii sunt programați mental, așa cum ai spus, oamenii stau pe spate și spun: mintea mea nu este controlată. Aceștia trebuie să fie alți oameni ... eu sunt prea avansat. Știți, eu vorbesc cu anumite ființe speciale, este pur și simplu imposibil.  Dar faptul este că noi cu toții, tu, eu, oamenii de acasă, suntem cu toții controlați mental  într-o anumită măsură.
    Deci atunci când el ne-a oferit această imagine cu ceea ce el numește o navă reptiliană ... aceasta are un aspect interesant și sunt curios dacă tu ai văzut vreo navă ca aceasta care era atribuită reptilienilor?
    Foarte similare, doar că ele arătau ca și cum ar fi nave-cisternă ce ar fi reținut un volum mult mai mare a indiferent ceea ce ei transportau, iar experiența pe care eu am avut-o este că eu am văzut imagini cu aceste lucruri, aducând apă din lacuri și oceane ...
    Și din cauza acestui control mental și camuflaj, ei ar face asta iar noi nici măcar nu am știi că se petrece?
   Ar putea să se petreacă deasupra ta chiar acum, iar tu nici măcar să nu știi. Ei ar putea să ia apă din rezervorul vostru local.
   Ei bine, haide să trecem de puf pentru a ajunge la miezul acestei chestii, care este ... care este scopul ca noi să fim controlați mental? Care e marea chestie? Ce încearcă să oprească?
   Ei bine, ei încearcă să ne oprească să avansăm tehnologic, astfel încât noi să ajungem o rasă inter-stelară ... interesant ... Iar ei încearcă să ne țină sub control, pe această planetă de sclavi cumva, pe care ei sunt gardienii, așa că există o mulțime de motive pentru care ei fac control mental. Știți, oricare dintre aceste grupuri sociopate, umane sau nu, care se află într-un loc al puterii, ei vor să mențină acea putere.
  Iar dacă tu nu ai morală, remușcări legate de a face sclavie sau orice alte lucruri, controlând mințiile oamenilor, controlul tău va fi .. pur și simplu va avea sens pentru tine.
    Ei bine, pentru cei care ați urmărit "Învățăturile Înțelepciunii" și ați citit cărțile mele sau sunteți familiarizați cu munca mea în general, atunci veți știi că eu am făcut foarte multe validări științifice arătând de exemplu, că în ultimii  5.000 de ani, ADN-ul nostru a evoluat cu 7% în întreaga lui structură, iar acesta este un punct științific solid dovedind că noi trecem prin vre-un fel de înălțare sau evoluție în masă.
     Iar acesta este un alt lucru pe care eu nu l-am menționat și anume că ei încearcă să oprească, nu neapărat să ne împiedice să evoluăm genetic și spiritual, dar ei controlează cum evoluăm. Ei nu opresc complet asta, dar o controlează.
    Deci acesta este un război spiritual, într-un fel.
    Da, absolut.
    Acum, când eu am vorbit cu Tompkins prin telefoanele personale, el a menționat că oamenii din complexul nostru militar-industrial (CMI), care sunt împotriva reptilienilor, sunt foarte îngrijorați să doboare aceste nave-cisternă, iar ceea ce mi-a spus a fost că ei au determinat, deși au tehnologia să doboare navele-cisternă, ei nu pot ca într-un fel, să oprească gradat butonul.
     Ei sunt îngrijorați că atunci când îi vor doborî, toată tehnologia asta se va dezactiva toată dintr-odată, iar el a spus că asta ar putea fi foarte rău pentru noi.
    Foarte rău.
    Acum, care este înțelegerea ta legat de asta?
    Eu am atins asta în alte episoade și da, asta este absolut adevărat, ei sunt îngrijorați de momentul când va fi înlăturată IA, foarte rapid, când ei se așteaptă să se întâmple într-un eveniment solar, care va înlătura IA, iar acesta va înlătura de asemenea entitățile, anumite entități care sunt atașate de noi și ne controlează, ei folosind entități și pentru controlul mental.
    Cum va arăta asta? Ce se întâmplă persoanei obișnuite care era sub acest control mental, dacă este înlăturat dintr-odată?
    Ei bine, dacă ai văzut vreodată o persoană care era dependentă de heroină, și apoi se oprește dintr-odată, va fi foarte similar. Dacă, ei ne-au ținut într-o anumită stare de atât de mult timp că șocul, va exista o supra-încărcare senzorială. El a spus că noi nu funcționăm normal ca și ființe umane și este adevărat.
    Noi avem alte simțuri care ne sunt blocate, chiar acum. Și ar fi foarte similar cu o persoană oarbă sau surdă când dintr-odată, după ce au fost așa toată viața lor și apoi dintr-odată li se oferă vederea sau auzul. Ei vor primi o supra-încărcare senzorială ... ei vor trebui să se aclimatizeze.
    Ei bine, unul dintre lucrurile de care îmi amintesc că le-am citit, iar asta se duce înapoi la Val Valerian și la infama lui serie Matrix de cărți din anii 1990, care sublinia că frecvența telefoanelor celulare care a fost aleasă să fie folosită, de guvern, se întâmplă să fie de asemenea frecvența cu care rezonează craniul uman dacă-l faci să sune ca pe un clopot.
     Turnurile celulare retransmit date din apelul tău telefonic, dar de asemenea, în acea tehnologie sunt unde purtătoare care se află acolo și care controlează mental, iar asta este o parte din această rețea uriașă care e pe toată planeta pe care ei o folosesc.
   Tu crezi că cineva care locuiește într-o zonă urbană, comparativ cu una rurală, în ciuda tuturor transmițătoarelor wi-fi care vor fi în jurul lor? Vor fi mai afectați de toate chestiile astea?
   Absolut și poți vedea asta în comportamentul oamenilor. Poți spune că oamenii acționează ca idioții în orașe deoarece ei sunt pur și simplu îngrămădiți unii peste ceilalți, dar e mai mult decât asta, ei au toată această tehnologie în jurul lor și sunt loviți cu toate undele acestea. Dacă te afli într-o zonă rurală, va fi mult mai puțină expunere.
    Acum, unul dintre cele mai îndrăznețe lucruri pe care le spune Tompkins cu foarte multă încredere, este că orice tip de știință avem ... și am uitat cum a zis exact, dar le-a numit gunoi sau ceva de genul ... Sunt minciuni.
    Este un lucru foarte greu ca oamenii să ... oamenii care nu sunt familiarizați cu ceea ce vorbim, să-l accepte făcând o afirmație atât de îndrăzneață ca aceea. Care crezi tu că este motivul din spatele acelei declarații? Cum ar putea să fie posibil ca acea afirmație să fie adevărată?
    Adică, se pare că în știință ne-am dat seama de o mulțime de lucruri, am descifrat o mulțime de lucruri. Avem niște dispozitive destul de faine, putem călători ... De ce crezi tu că ar fi spus asta?
   Ei bine, deoarece la orice știință te gândești, chiar și arheologia, fizica, medicina, toți acești oameni ... este ca în epoca întunecată (evul mediu n.t.). Informația este practic de evul mediu, iar noi ne vom uita în urmă la această perioadă ca fiind evul mediu.
   Deci ei folosesc informații învechite, iar ei au fost în esență, spălați pe creier și îndoctrinați prin procesul școlarizării că acesta este adevărul și așa sunt lucrurile.
Și să nu gândească în afara cutiei.
    Dacă ai remarcat, oamenii din aceste domenii, dacă încearcă să gândească în afara cutiei, ei sunt etichetați ca find persoane conspirative sau de margine și nu obțin respectul pe care-l merită.
    Noi trebuie să avem de a face cu o tehnologie care este mult mai avansată decât ceea ce am crede noi că este un gaz respirabil totuși. Dacă vorbim despre o tehnologie care ne îndepărtează de anumite descoperiri științifice. Asta este evident o tehnologie foarte avansată, m-aș gândi.
    Oh, absolut ... ei bine, întreaga planetă este îmbăiată în acest câmp, acest câmp de control mental. Ei folosesc gaz doar în situații localizate, dacă o lumină roșie se aprinde pe monitoarele lor ale IA, atunci vor trimite o mică flotă deasupra pentru a gaza oamenii, iar apoi lumina se va stinge.
     Majoritatea cercetătorilor care vorbesc despre controlul mental rămân destul de mult cu undele ELF sau Undele De Frecvență Extrem De Joasă, și există cercetări care indică către faptul că dacă tu transmiți o frecvență foarte joasă poate de 5 Hertzi sau ceva, într-o mulțime, ai putea induce isterie în masă, ai putea să faci mulțimea să devină foarte agitată ...
dar noi vorbim despre mișcări contondente destul de grotești ale conștiinței oamenilor.
    Aceasta este o tehnologie foarte joasă despre care vorbim, comparativ cu ce au acești non-tereștrii și care le folosesc asupra noastră. 
    Noi avem vreo cale să înțelegem cum se realizează astfel ... de manipulări semnificative ale tiparelor noastre mentale? Cum se realizează de fapt acestea?
    Noi vom avea o problemă să înțelegem deoarece ne aflăm în paradigma înțelegerii și a crezutului în toate aceste minciuni științifice. Oamenii din aceste programe care investigau asta aveau beneficiul de a avea adevăratele științe. Ei acționează într-un mod în care noi nu am înțelege sau puțini dintre noi ar face-o.
   Deci, odată ce pică acest control mental ... să spunem că el chiar pică ... de îndată ce trecem prim acest proces de aclimatizare cumva, cum va arăta pe partea cealaltă?
    Ei bine, imediat ce noi în sfârșit ...  ne aclimatizăm la noile noastre capacități, care sunt de fapt capacități foarte, foarte vechi care au fost suprimate în noi, atunci va trebui să învățăm cum să le folosim în mod responsabil, va trebui să învățăm cum să interacționăm unii cu alții, într-un mod cu totul nou.
    Noi am fost așa de programați să ne comportăm ciudat cu oricine a cărui piele este ușor diferită sau să venereze un Dumnezeu cu un nume ușor diferit. Noi suntem programați să ne luptăm. Noi nu ne vom depăși astea așa ... ci va exista un proces. Deci va exista un proces în fața noastră, imediat ce se va petrece dezvăluirea.

PS: Începând cu luna Octombrie 2018, postările vor fi numai în zilele de Joi, cu unele schimbări necesare numai atunci când este nevoie. Sunt nevoit s-o fac uneori pentru că fb a avut grijă să le considere spam și am avut experiența în care au fost eliminate toate postările de pe acest blog puse pe fb, deci am pregătit alternative pentru atunci când este nevoie. Cine vrea, (va) înțelege.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


    Linkuri alternative:   AICI 1AICI 2 și AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...