ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 4 octombrie 2018

Marele experiment


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Corey ne-a povestit despre super-federația de extratereștri care au 22 de programe genetice de lungă durată, ce au modificat ceea ce înseamnă ființa umană. Acum, el dezvăluie mai multe detalii despre cum toate acestea au început cu rasa fermierilor genetici și cu mandatul lor galactic de a răspândi viața avansată în întregul cosmos. Pe măsură ce mai multe rase s-au alăturat marelui experiment, complexitatea destinului uman a crescut.  Corey elaborează despre fiecare dintre cele patru componente majore ale acestui mare experiment: genetic, spiritual, conștiință și cosmică.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Asta este ceva de un interes anume pentru mine și sunt sigur că pentru mulți dintre voi ce priviți acest program deoarece acest program afectează oameni care sunt oameni, dar care poate nu se adaptează și ar putea de fapt să aibă, suflete ET.
    Deci aici, pentru mai multe informații se află Corey Goode. Corey, bine-ai revenit la emisiune.
    Mulțumesc.
    Deci noi am vorbit despre ideea că a existat un Super-Pământ în sistemul nostru solar care a explodat acum 500.000 de ani și că a dezactivat vre-un fel de rețea de protecție din jurul sistemului nostru solar și al sistemelor vecine de asemenea, iar tu ai spus că la puțin timp după asta, au venit o grămadă de grupuri de ET.
    Ai putea să ne spui un pic despre ei, doar ca să recapitulăm cine sunt ei și ce vor?
    Da, s-au referit la ei ca fiind acestă rasă de fermieri genetici (GFR). Iar ei s-au aflat în vre-un fel de mandat prin galaxie să răspândească viața avansată, să monitorizeze și să ajute dezvoltarea acelei vieți, cât și dezvoltarea spirituală a acelei vieți.
    Ai pute să definești viața avansată?
    Viața avansată ar fi cred, ca o ființă umană.
    Deci în ce moment ai devenit conștient că există asta?
    Eu am devenit prima dată conștient de acest program când aveam aproximativ 13 ani. Mă aflam în ceea ce numim programe MILAB. De îndată ce am trecut prin întreg procesul de a primi doza întreagă a serului ce mi-l dădeau, pentru empați intuitivi, eu mă aflam de asemenea aproape la finalul pregătirii.
    Iar ei m-au dorit pe teren. Deci în jurul vârstei de 13 ani, ei m-au dus la (iar noi am făcut un episod despre asta) ei m-au dus la baza Super Federației în afara Jupiter-ului, iar eu am descris anterior cu noi am fi zburat în interiorul acestei anomalii temporale, unde tu ajungeai într-o bulă gigantică în spațiu, unde nu puteai vedea stele, era întuneric complet, iar stația spațială stătea fix acolo în mijloc și ai fi văzut nave care intrau și plecau, de la diverse rase, iar ei veneau să aibă o întâlnire.
     Deci, de ce ar fi făcut ET asta, să fie interesați de un copil de 13 ani?
    Ei nu erau interesați de mine câtuși de puțin. Eu eram acolo ca unul dintre cei 3 ajutoare   IE (intuitiv - empatic). Ei de obicei ar fi avut 3 empați-intuitivi pentru a ajuta la triangularea oricărui tip de înșelătorie, pericol și orice de genul acesta. Și după cum am descris înainte, ei ne-au adus în sala de întâlnire principală, și am stat cumva într-o formă de potcoavă într-un scaun pentru delegați. Iar în acel moment ne-au oferit tablete din sticlă inteligentă ca să ne țină ocupați. Iar eu am început să citesc niște informații pe acelea, despre grupul pentru care mă aflam acolo să-l ajut și diversele programe genetice în care erau implicați. Atunci am aflat că erau 22 de programe diferite.
     Tu te aflai acolo să ajuți un grup ET? Asta vrei să spui?
    Eu aram acolo să susțin delegația pământeană, dar eu eram acolo să monitorizez pe toți ceilalți din afara delegației pământene.
     Deci chiar dacă delegația pământeană nu era aleasă, la un anumit nivel ei ne reprezintă în acest consiliu?
    Da, ei se rotesc, scaunul merge la diverși oameni de pe Pământ.
     Și care ar fi rolul nostru în aceste negocieri? Pentru ce ne luptăm? Ce vrem noi? De ce ne aflăm noi acolo?
     Noi nu avem un rol. Este doar o observare ... noi ne aflam acolo să observăm. Iar acest rol a fost oferit destul de recent din ceea ce mi s-a spus.
    Ei au intenționat vreodată ca această informație să ajungă publicului în general? Sau ei au vrut să rămână complet secret?
     Secret.
     Ființele pe care le-ai văzut în această Super-Federație, cât de ET ar fi arătat pentru noi?
    Ei bine, existau 60 și ceva de grupuri diferite. Unele arătau foarte similar cu noi, în mărime ... nu în dimensiune, ci  în configurare, știți, humanoidă, dar o mulțime dintre ei arătau foarte umani ei aveau doar o culoare a pielii ușor diferită. Ei arătau ușor diferiți, dar foarte umani. Existau unii care evident, erau o parte din acest grup pre-adamit, cei mai antici, care erau mai înalți și aveau craniile alungite. Erau chiar și cei despre care am vorbit în episodul anterior pe care l-am realizat, cu piele verde și păr negru.
    Noi știm cât de locali sunt în privința poziției din galaxia noastră? Ei vin din toată galaxia sau este mai mult o zonă locală?
    Nu, ei vin din toată galaxia. Grupul nostru local de stele a fost cândva protejat de o barieră, după cum am discutat, a rasei de constructori antici (RCA).
     Da.
   Imediat ce aceasta a căzut din interior din cauza unora din locuitori, aceste grupuri au avut în sfârșit acces la tot acest nou stoc genetic bogat. Era o perioadă foarte incitantă pentru ei.  Ei nu au avut acces ... singura programare genetică, care s-a produs în interiorul acestei bule dacă vrei, au fost grupuri care au devenit avansate ele însele dpdv. genetic, iar noi călătoream în jur, în interiorul acelui grup local de stele, făcând experimente genetice, iar asta se petrecea de miliarde de ani.
    Doar pentru a revedea ceva ce tu ai spus înainte, oamenii care au evoluat pe planete din grupul nostru local de stele arată mai mult ca noi, în general?
     În cea mai mare parte da, ei arată foarte similar. Există câteva tipuri ce nu au un aspect de mamifer. 
     Mie mi se pare că și ne este foarte clar acum, că PSS a fost condus de către cabală  că au existat niște aspecte foarte negative atașate acestuia.
    Termenul fermier genetic pentru mine sună cumva derogatoriu, iar eu mă întreb dacă poate, ceea ce ei fac, ar putea fi de fapt, mai benefic pentru viața umană de pe Pământ, față de modul cum conducea cabala PSS și cum ar fi putut fi văzut la acea vreme.
    Când tu ești vasul Petri sau șoarecele în cușcă, perspectiva ta este un pic diferită față de cea în care tu ai purta un halat alb. 
    Dar tu nu ai spune că ideea de bază legată de ceea ce ei sunt capabili, oamenii aud termenul fermier genetic, iar oamenii s-ar gândi că acesta este  vre-un fel de ... moară de sclavi în care genetica umană este folosită pentru mâncare sau ceva de genul acesta, însă ceea ce ai descris tu înainte pare a fi mai mult ca un plan de înălțare, că ar încerca să ne ajute.
     Da, este un plan genetic și spiritual sau program de evoluție, care lucrează în concert cu schimbările cosmice care se întâmplă în diverse regiuni.
     Aceste cosmice ... în diverse părți ale galaxiei, aceste influxuri energetice au apărut în momente diferite și în moduri ușor diferite, iar ele funcționează împreună cu populația locală, în concert cu acele schimbări cosmice, să-și îmbunătățească ADN-ul și să-și îmbunătățească conștiința.
     Recent eu am trecut prin textele sacre hinduse, folosind un motor de căutare, iar eu am găsit aproximativ ... nu este chiar foarte clar dacă sunt toate individuale sau nu, dar eu am găsit aproximativ 188 de referințe la blițul solar. Toată lumea vorbește despre blițul solar, iar noi avem grupuri care sunt reptiliene, numite ... , avem grupuri clare cum este Krishna care au piele albastră, dar au aspect uman, există o varietate de grupuri care se aflau pe Pământ la acea dată iar în aceste cărți, Vedele, vorbesc de blițul solar ca și cum toată lumea ar știi că se va întâmpla asta, că soarele va avea acest mare bliț la sfârșitul erei, și că există vre-un fel de transformare a vieții pe Pământ.
    Deci, crezi că există vreo legătură între fermierii genetici și ceea ce se întâmplă în textele antice hinduse?
    Da, deoarece acest bliț despre care ei vorbesc este doar un efect secundar al acestor schimbări cosmice care se petrec, aceste schimbări energetice.
   Deci da, există o legătură directă. 
   Este interesant deoarece este ca și cum ai citi corespondența altor oameni. Toată lumea o acceptă ca pe un fapt comun, ei știu cu toții că se va întâmpla asta. Nu există nicio îndoială că se întâmplă. S-a mai întâmplat înainte.
    Da, și este ceva ce ei consideră a fi un fapt de bază, ca și cum am spune că pe indicatorul STOP este culoarea roșie ... același lucru.
    Așadar ... dacă ei încearcă să promoveze înălțarea noastră, care este diferența pentru noi, când se va produce acest bliț solar, în opoziție cu situația în care noi eram neatinși, în starea nemodificată și nimeni nu ar fi făcut niciodată vre-unul dintre aceste experimente asupra noastră? Care este diferența?
    Ei bine, mie-mi place să cred că există un fel de structură a cosmosului, eu cred că cel mai probabil încă ai avansa, dar la o viteză mult, mult mai mică. Asta este ca și cum ai pune viteză turbo la procesul de înălțare. Aste aproape ca analogia cu vinciul și cutia când arcul este încordat și POW, ceva se întâmplă când are loc blițul solar.
    Da. Care a fost istoria vieții inteligente de pe Pământ, dacă există vre-una, înainte de catastrofa de acum jumătate de milion de ani când a explodat Super-Pământul? A existat vreo viață umană sau viață inteligentă pe Pământ înainte de asta?
    Ei bine, destul de interesant, acest grup reptilian sau saurian care a fost în conflict cu umanitatea de așa de mult timp, susțin că ei erau administratorii inițiali ai Pământului și că ei aveau propriul lor experiment ce se desfășura aici, că unele dintre aceste rase care acum au un experiment mamifer în desfășurare au sterilizat experimentul lor și făcând așa, ei au pierdut 3 rase.
    Pe care ei le-au numit ... 3 specii inteligente?
   Ei le-au numit ... au zis că sunt 3 specii pierdute, din cauza acestei purificări ce a avut loc ...
Deci aceasta este una din afirmațiile făcute de reptilieni, pe care eu nu am verificat-o.
     Informatorul Bruce, care mi-a oferit o mulțime din informațiile pentru "Misterele Înălțării" a  spus că opinia predominantă în clica lui de informatori acum, este că asteroidul care a distrus dinozaurii, a fost condus în mod deliberat și că luna a fost amplasată în poziția ei actuală la acea vreme, pentru a porni mai mult din ciclul mamifer al Pământului, oferindu-ne anotimpuri pe care nu le-am fi avut fără aceasta.
    Destul de interesant, contactele mele recente cu câțiva dintre acești navigatori care l-au escortat pe Sigmund ... mi-au spus că eu am datele greșite.
    Mi-au spus că după informațiile lor, Super-Pământul a explodat acum 500 de milioane de ani și că acum 6 milioane de ani a venit Luna în orbită și că o mulțime de lucruri ... și că de asemenea ... mi-au spus că ... a fost foarte ciudat, dar ei încercau să împingă datele mult mai departe în timp.
     Ei bine, cercetările mele ar sugera că ei e posibil să te fi informat prost pentru un motiv,  deoarece am avut mai mulți indivizi care au spus aceleași date, iar data de 500.000 de ani  este precisă în Legea lui Unu.
    Iar asta s-a petrecut după ce Sigmund lipsea și m-au întrebat pe unde ar putea fi deci da, au existat o mulțime de lucruri care au fost ciudate de atunci.         ( . . . )

PS: Începând cu luna Octombrie 2018, postările vor fi numai în zilele de Joi.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1,  AICI 2  și  AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...