ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 29 septembrie 2018

Tehnologia Celor 3 Degete


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Discuția despre genetica umană cu cinci degete a umanității continuă pe măsură ce Pete Petersonse intră mai profund vorbind despre tehnologia extraterestră desenat/concepută pentru ființe cu trei degete. O mare parte din tehnologia cu care a lucrat pentru a face inginerie inversă a fost inițial concepută/construită pentru a se adapta speciilor extraterestre cu trei degete la fiecare mână. El explică că aceasta este o caracteristică comună găsită la multe rase extraterestre în galaxie. În urmă cu milenii, când Annunaki și Draco au venit pe Pământ, erau interesați de aurului Pământului și viitorului umanității, cu dezvoltarea unei ființe umane având cinci degete la fiecare mână.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
        Noi am vorbit despre prăbușiri în Antarctica. Iar tu ai menționat că la cel mai profund nivel, există una care a aterizat pe ceea ce este ca o suprafață continentală ce are tipuri de plante tropicale, iar apoi tu ai spus că ai avut mult mai multe experiențe cu o a doua prăbușire.
     Acum, unul dintre lucrurile pe care le găsesc cu adevărat fascinante în ceea ce ne spui, este că exista un set de controlere pentru ființe ce aveau 3 degete lungi. Deci există o grămadă de conexiuni interesante care sunt făcute aici, iar noi am vorbit de asemenea despre matematica bazei 3 și a ideii că poate ni s-au oferit 5 degete pentru a ne îndepărta de această matematică ideală.
    Care ar fi aplicația practică a acestei matematici în baza 3, despre care tu zici că a fost descoperită de prietenul tău?
    Dacă începem s-o folosim, care ar fi câteva din descoperirile tehnologice pe care le-am putea avea, sau descoperirile științifice pe care le-am putea avea? Care ar fi rezultatul cel mai imediat?
    La început, probabil că jumătate dintre matematicienii lumii vor protesta violent  împotriva ei, iar cealaltă jumătate ar vedea-o imediat. Poate fi văzută cu ușurință deoarece el a împărțit-o într-o serie de grafice sau numere grafice și diverse culori pentru diverse cifre și diferite puncte, să zicem, și apoi noi încercăm să spunem: ei bine, aici sunt toate lucrurile care fac asta posibil, noi nici măcar nu putem începe să ne imaginăm ... poate 1% din lucrurile posibile. Asta schimbă complet reprezentarea noastră despre univers.

   Matematica este un limbaj.

   Este o modalitate de a vorbi despre lucrurile numerice. Și este limbajul științei, este modul cum noi vorbim despre aproape tot ceea ce facem în știință, chiar și lucruri biologice șamd.
    Fiecare formă de inginerie pe care noi o avem, se va schimba. Lucruri pe care noi nu am fi putut să le facem niciodată, vor deveni instantaneu realizabile și de către copii.
    Există și alte exemple, despre care tu să știi, de ființe cu 3 degete? Tu ai menționat că această navă are jackuri pentru 3 degete.
    Aproape toate ființele antice au 3 degete.
    Chiar?
    Cele de la care avem mostre.
    Chiar?
    Eu nu știu, decât de foarte recent, de vreo navă ET pe care să o fi recuperat care să nu fi avut controlere cu 3 degete.
   Care să nu fi avut? 
   Care să nu fi avut ... 
   Chiar? 
   Noi nu avem joystick-uri. Mișcarea mâinilor, ale încheieturilor și mâinilor ... și degetelor și așa cum am spus, aproape toți ET au aparate foarte foarte similare.
    Și majoritatea au 3 degete deoarece este mult ... mai mult decât suficient sau este exact de suficient ... și sunt mai ușor de gestionat, este mai ușor să procesezi în capul tău cele 3 degete.
    Unii dintre oamenii care privesc asta vor spune că viața inteligentă nu s-ar fi putut  dezvolta cu 3 degete deoarece antropologia convențională crede că de îndată ce am obținut  degetul opozabil și am putut să ne agățăm și să ținem, asta ne-a făcut capabili să facem  unelte și să ne dezvoltăm inteligența.
    Ei sunt absolut corecți ... doar că tu ai două degete opozabile în loc de 1. Poți realiza de două ori mai multe.
    Chiar? Deci ambele degete de pe părți acționează ca un deget mare?
   Ca un deget mare. Iar multe dintre ele cumva apar ca niște degete mari, adică ele sunt dintr-o parte, dar nu sunt cu 3 degete așa, ci cu 3 degete așa.
    Interesant. Ai putea să ne spui un pic mai mult despre ceea ce a fost găsit în acel al doilea nivel în acel al doilea nivel din Antarctica?
    Controlul suprafețelor exterioare ca și cum ar fi fost vii și le-ai fi dat comenzi.
    Explică.
   Să schimbi aero-dinamica.
   Cum le puteai da comenzi?
   Mental ...
   Deci structura ...
   La început se realiza cu aceste sisteme de control, iar cele mai noi sunt realizate în cea mai mare parte, mental.
    Mai există aceste ființe cu 3 degete în zonă și astăzi?
   Majoritatea dintre ele.
   Majoritatea dintre ele ... da. Ne vizitează?
   Noi am cam fi ultimii oameni din univers pe care ei i-ar vizita.
   Ce am avea de oferit?
   Ei bine, vă spun eu ce avem de oferit și de ce sunt interesați de noi. Noi avem ORMUS ...  care este un alt tip de aur, care-ți permite să trăiești mulți, mulți ani.
   Extinde viața sau flexibilitatea sau regenerarea sistemului nervos și a telomerilor ... despre asta este vorba în minele lui Solomon. Solomon cu multiplele lui mine de aur ... el nu mina aurul galben, ci pe cel alb. Iar el l-a vândut pe un preț foarte mare tuturor liderilor lumii ...
    Deci tu spui că este ceva legat de Pământ că acesta face ORMUS în cantități mari ceva ce nu ar fi disponibil pe alte planete?
    Oh, există ceva aici că noi avem o concentrație mai mare de aur. Majoritatea explorării spațiale a fost pentru găsirea ORMUS-ului sau a Manei, un alt cuvânt pentru un tip de lucru similar, dar se folosește ORMUS și principiul după care funcționează ORMUS.
    Deci atunci când ne întoarcem la tăblițele cuneiforme, tăblițele cu texte sumeriene,  majoritatea școlilor convenționale acum sunt de acord acum că acești anunnaki erau vre-un fel de ET care au venit pe Pământ în mod anume, să ne fure aurul. Ai vre-un comentariu legat de asta?
    Noi existăm ca și rasă doar pentru că noi am fost concepuți să fim mineri de aur. De aceea existăm noi. Noi am fost o rasă-hibridă manipulată genetic a anunnakilor și vă voi da un exemplu care este ușor de spus. Eu cred că avem cam 92% același ADN, ca și cimpanzeul.
   ADN-ul cimpanzeului este 98,8% similar cu cel al omului.
   Iar primii oameni nu au fost priviți în mod corect și crescuți de anunnaki. Ei au pus mult mai multe în noi ... și de aceea noi ... adică o mulțime de ET ... știți,  noi suntem bipezi, sau avem mâini, degete, avem două urechi, doi ochi, două nări, o gură, iar noi ne uităm la partea bună a ET, iar ei sunt exact la fel.
    Așa. Deci, doar ca să fim clari, tu spui că Anunnaki ne-au crescut din ceva ca un   cimpanzeu și și-au amestecat propriul ADN cu acesta?
    Noi am fost crescuți cumva din ceva ce ... avea ADN-ul similar sau evident, foarte similar cu cel al cimpanzeilor. Era capacitatea de a te ghemui jos, devenind mai mic ... Aurul apare de obicei în crăpături foarte mici și urmezi crăpătura prin Pământ. Apărea cu apa și apoi se culege.
    Majoritatea aurului a fost găsit în depozite de cuarț. Cuarțul este piezoelectric și dacă-l strivești produce electricitate, electricitatea ar fi făcut procesul de conversie sau o mișcare a Pământului ar face electricitatea care făcea procesul de conversie, de aceea noi găsim aur galben acolo.
    Crezi că există o relație între anunnaki de care tocmai am vorbit și prăbușirile pe care tu ai spus că le-ai văzut personal în Antarctica?
    Ei bine, eu cred că există deoarece Anunnaki au fost cei ce și-au imaginat un drept de minare. Ei bine Anunnaki au fost primii care au aflat că există foarte mult aur pe Pământ.  Deci ei au avut o anumită pretenție și li s-a oferit o anumită sarcină, de către stăpânii, cei care-i însărcinează pe ei, care sunt foarte probabil draconieni.
    Acești oameni cu 3 degete mai sunt astăzi pe Pământ cu noi încă?
Când făceam ingineria inversă a controlerelor, am avut oameni cu 3 degete care m-au ajutat.
    Chiar? Cum arătau din punct de vedere al capului și feței lor?
   Ei bine, există o diferență în privința structurii ochilor, a deschizăturei pleoapei dintre orientali și englezi. Deci există genul acela de diferență, este diferită ... Nasuri mai mici sau nări diferite ... gurile lor sunt rotunde ... cumva ca la ventuza caracatiței ... adică sunt  mult mai rotunde ca ale noastre.
    Hrana lor este produsă de ei, mâncând hrana și excretând-o prin piele, iar apoi o răzuiesc și o mănâncă.
    Există ceva legat de cap despre care noi ar trebui să știm?
   Ei bine, este diferit, dar este în mare măsură la fel.
   Care este culoarea pielii acestor ființe cu care tu personal ai interacționat?
   Ei bine, sunt de diferite culori. I-am văzut arătând aproape ca aluminiul și nu sunt sigur dacă ei chiar ar putea fi din aluminiu, ar putea fi clone căci ei tind să cloneze acești ...  oameni, iar ei sunt clone, apropos ...
    De aceea întregul lor sistem de hrănire funcționează diferit de al nostru. Ei sunt de fapt ca roboții, dar sunt mai mult biologici, decât ne-biologici. Eu cumva am măsurat clandestin câmpurile electrice ... pentru a obține niște informații și nu am găsit mare diferență, față de câmpul electric uman.
    Există vre-un loc cunoscut de pe Pământ de unde ar putea fi aceste creaturi?
    Da ... Arctica, Antarctica, Alaska, Canada ... Majoritatea oamenilor nu știu, dar Yukon și teritoriile de Nord-Vest nu aparțin de Canada, ci sunt deținute de indiferent cine este suveranul Angliei. Ele sunt direct ... deținute privat, dar acolo este găsit cel mai mult aur. Surpriză, surpriză ...           ( . . . )

PS: Începând cu luna Octombrie 2018, postările vor fi numai în zilele de Joi.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative: AICI 1AICI 2 și AICI 3.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...