ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 24 ianuarie 2019

De cealaltă parte a vălului secretului


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și Bob Wood.
     Cu mulți ani înainte de a-l ajuta pe W.Tompkins să-și scrie autobiografia, Bob W. lucra de asemenea în aceiași fabrică de construit avioane Douglas. În loc să contribuie la dezvoltarea  PSS, cariera sa l-a plasat adânc în aspectele tehnice ale proiectării aeronavelor convenționale și a tehnologiei legate de spațiu. Dar a fost interesul său profund pentru OZN-uri și procesele tehnice care i-au oferit ocazia de a investiga modul în care OZN-urile ar putea să  funcționeze, în ciuda faptului că nu avea acces direct la materialele exotice.
     În cele din urmă, zidul secretului s-a prăbușit și acum el se prezintă pentru a împărtăși multe dintre secretele pe care le-a putut descoperi și autentifica.     
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Dr. Bob Wood va fi în atenția noastră, iar o parte a motivului este că el a fost familiarizat cu William Tompkins încă din 2009 și știe foarte multe despre mărturia lui Tompkins, de fapt el este o enciclopedie ambulantă despre ceea ce știe Tompkins.
    Dar Bob, tu vii de asemenea aici cu experiențe interesante și bizare ale unei vieți întregi  legate de tot acest topic al dezvăluirii cosmice. Așa că eu vreau să vă dau cuvântul dvs. acum și știu că ați spus că aveți unele informații autobiografice foarte importante pe care vreți să ni le oferiți despre dvs. ce vor deveni foarte relevante pe măsură ce mergem mai departe în povestea dvs. în cronologia a ceea ce vi s-a întâmplat.
    Da, a pornit de fapt în 1949 la Universitatea din Colorado, unde am absolvit. Iar după aceea am primit o slujbă la compania DOUGLAS Aircraft pentru această vară, deoarece tatăl meu era profesor și vorbea mereu cu tipii care angajau ingineri.
   Douglas este aceiași companie pentru care a lucrat William Tompkins.
  Exact ... Douglas la acea vreme a fuzionat cu McDonnell Douglas în 1968.   Da.
    Deci prima mea slujbă de vară a fost să lucrez la rachete, atunci. Am lucrat pentru aceiași oameni care mai târziu s-a dovedit că și Bill Tompkins lucra pentru ei.
   Asta e intens.
  Este intens.
   Și puteți să ne oferiți câteva nume?
  Da ... ok .. Dr. Klemperer a fost unul dintre ei, Wolfgang Klemperer. Klemperer, el îl numește Klemp în carte, uneoriAșa e, iar celălalt era Elmer P. Wheaton. Elmer Wheaton a devenit apoi vice președinte la Douglas până ce a fost angajat la Lockheed.
    Deci după o slujbă de o vară, am plecat să-mi pregătesc doctoratul (PhD.) și mi-am luat ... am avut o pauză și apoi am luat o altă slujbă de vară pentru aceiași tipi.
    Dar, a fost interesant că la acea vreme, m-am uitat în jur să văd dacă există vre-un seif  (think tank-uri secrete) sau vreo chestie secretă care se petrecea și mi s-a spus că nu exista niciuna, și nu am remarcat niciodată vre-una, dar se pare că spre sfârșitul verii în același timp, dacă eram atent, aș fi putut să-l văd pe Bill Tompkins mergând printre rânduri.
    Nu glumiți! Nu.  Foarte interesant.
   Așa că mi-am luat doctoratul și am mers să lucrez pentru Douglas până ce m-au detașat și am mers să lucrez pentru Aberdeen Proving Ground (loc de testare) pentru câțiva ani, lucrând la balistică, ei bine, la dinamica proiectilelor. A fost o experiență bună.
    Având acestea în spatele meu, am fost rugat să selectez un domeniu, așa că am selectat  termodinamica deoarece chiar începeau să construiască ... de fapt Forțele Aeriene. M-18-le la care lucrase Bill Tompkins ... era o rachetă Thor la vremea aceea ... da... și-și făceau griji dacă spatele rachetei se va încinge, asta era una dintre provocări. De fapt eu mi-am petrecut majoritatea timpului meu de la începuturi, lucrând la racheta Nike-Zeus și angajându-l chiar pe Jerry Buss. Un nume faimos acum, care era chimist,  pentru a decide cât de mult teflon ar trebui să punem pe marginea aripioarelor rachetei pentru a le ține reci.
    Oricum, cariera mea a mers mai departe, m-am implicat în managementul aerospațial, noi am manageriat programul de cercetare și dezvoltare independent și m-am implicat în designul stației spațiale mai târziu și în 1993 m-am pensionat, dar în 1968 a existat un eveniment neobișnuit care m-a determinat pe mine să devin implicat în fenomenul OZN.
   Este destul de simplu: șeful meu a spus: hei, trebuie să țin o informare la Forțele Aeriene
săptămâna viitoare și vor să știe, cum peste 10 ani de acum încolo, cum ne vom duce pe  orbită și-napoi ... iar eu am zis (în glumă): Ei bine Ray, de ce nu le spunem cum o fac toate aceste așa zise OZN-uri? El a spus: asta este o idee grozavă. De ce nu lucrezi la chestia asta?
Așa că am citit prima mea carte despre OZN-uri. Și era scrisă de Don Menzel.
   În 1968?
    1968.
   Am citit prima mea carte despre OZN-uri și am concluzionat cumva: nu-mi pasă că acest tip este un astronom faimos ... el evident că ignoră informațiile.
    Așa că, am citit mai multe cărți și ... informarea a mers ok, dar un an mai târziu șeful meu era în afara orașului, iar șeful lui mi-a oferit raportul obișnuit despre cum stăm la capitolul contracte și genul acesta de lucruri, iar la sfârșitul întâlnirii a spus: apropos Dr. Wood, noi ne te vedem prea des. Spune-ne ce faci tu și dacă este interesant. Am zis, ei bine, nu veți crede asta, dar am citit 50 de cărți despre OZN-uri în ultimul an și am concluzionat că totul este cert. Și anume că noi știm că acești ET vin aici în nave spațiale, singurul lucru care nu este sigur este dacă ne vom da seama sau nu cum au lucrat înainte sau după competitorul nostru Lockheed. Și a existat un moment de tăcere, iar șeful meu a spus: "Ce crezi că e necesar să cercetezi asta?"
    Așa că pentru următorul an și jumătate, chiar ne-au dat jumătate de milion de dolari, l-am angajat pe Stan Friedman care acum este un tip cu OZN-urile foarte cunoscut, să citească literatura și să vadă dacă există sau nu ceva în literatură care să ne spună cum funcționează.
    Noi am avut un laborator, am făcut teste de laborator, am angajat detectivi, am intervievat răpiți și chestii de genul acesta. Ceea ce în zilele acelea era cumva ... în afara normalului.
    Deci la ce te-ai gândit Bob când ai văzut toate aceste informații? Tu evident că ești un PhD acreditat credibil, tu te-ai uitat la aceste date științific, aveai un buget de jumătate de milion  de dolari în 1968, iar apoi vedeți publicul și cum mass media  prezintă astea ca și cum ar fi o mare farsă, că este o glumă, sau că totul este gaz de mlaștină. Ce ați simțit legat de asta, la acea vreme?
     Ei bine, chiar atunci a ieșit primul raport despre gazul de mlaștină, în acea perioadă. Eu eram focalizat pe ... a învăța ceva, așa că eu m-am alăturat unor organizații care eu credeam că sunt relevante: MUFON și CUFOS și m-am întâlnit cu James McDonald.
    Așa că de fiecare dată când venea în oraș, el și cu mine mergeam la prelegerile lui și am devenit destul de conștient de munca pe care a făcut-o el.
     El a fost cel care a spus : tu te vei duce să vizitezi Comitetul Condon să le spui ceea ce gândești. Așa că am făcut asta ... am mers la Comitetul Condon, și ... Ei bine i-am spus lui Condon și comitetului său: știți noi am făcut un mic studiu și am găsit o cale prin care poți construi un OZN care ar funcționa potențial și ai putea să-l faci să plutească în câmpul magnetic al Pământului.
     Așa că am trecut prin toate aceste schițe și s-a dovedit că nu ar funcționa, că nu este practic, dar la sfârșitul acestei vizite, am decis că i-aș fi scris profesorului Condon o notificare, o notă, pe care am aprobat-o în mod potrivit, iar eu i-am sugerat că poate și-ar putea împărți echipa în două părți: partea de credincioși și necredincioși. Scepticii și ...
   Iar el a primit această scrisoare ... eu am decis de asemenea să trimit o copie tuturor din acest comitet ... iar el s-a supărat așa de tare că l-a sunat pe James S. McDonald și a încercat
să mă concedieze.
    Serios?    Da.
  Iar eu nu am știut nimic de asta decât luni mai târziu când vice-șeful meu mi-a spus că a trebuit să se ocupe cu asta și în esență, lui James McDonald nu i-a plăcut ca un profesor de universitate să-i spună cum să-și desfășoare afacerile. Iar eu am îndeplinit toate semnăturile cerute și aprobate înainte ca această scrisoare să plece ...
    Ați putea să spuneți, pentru privitori ... eu sunt sigur că vor exista comentarii dacă nu spun asta: explicați oamenilor cine este James McDonald.
   James McDonald a fost unul dintre oamenii de știință și fizicieni ai atmosferei care chiar a săpat în cazurile individuale, în special în cele care implicau aparițiile pe radar, toate cazurile fizice. Iar el le-a pus cap la cap atât de eficient că a mărturisit în congres că în mod clar erau obiecte acolo.
   Aha.
   Așa că Jim McDonald și cu mine am devenit prieteni și colegi și am fost consternat să aflu  că s-a sinucis, câțiva ani mai târziu. Eu nu mi-am și putut imagina așa ceva întâmplându-se, dar de fapt eu ... am fost ...
   Credeți că a fost sinucidere sau nu? Adică de multe ori tipii ăștia "se sinucid".
  Acum am concluzionat, cu toate ... munca aparent clasificată pe care CIA a făcut-o,  influențând oamenii cu droguri psihotice și chestii de genul acesta, totul este posibil. Dar un lucru pe care McDonald mi l-a spus că este interesat, este ... eu îl știam destul de bine, iar când am mers odată prin Tucson cu afaceri și m-am oprit și era dispus să mă întâlnească la aeroport.
    Așa că ne-am uitat la dovezi și a spus: "Bob eu cred că în sfârșit mi-a dat seama cum funcționa." Iar în retrospectivă, am concluzionat că el găsise unul dintre documentele de top secret care spune că noi chiar am descoperit o mulțime de nave. Iar în acele zile asta ar fi fost o revelație uriașă. Dar el nu mi-a spus asta. El a spus doar că în sfârșit a descoperit ce se întâmpla cu adevărat. Și următorul lucru pe care l-am știut a fost că el era mort.
    Da, asta sună suspect.
  Ei bine, este cu adevărat fascinant să te avem aici și să avem o ferestră în această istorie a proiectului Blue Book și toată mușamalizarea foarte evidentă a guvernului care a fost pusă în aplicare, iar faptul că vi s-au oferit același buget ca și Raportului Condon, dar evident, descoperirile dvs. nu au fost puse la același nivel în mass media ca și spoirea.
    Ei bine, motivul acestui lucru a fost McDonald care chiar a fost un tip presant. El a spus: ei bine Dr. Wood datorită muncii pe care o faci tu va trebui să mărturisești în Congres. Așa că el a aranjat lucrurile astfel încât eu să mă aflu în comitetul congresului. Chiar am primit o invitație de la ei. Așa că mi-am consultat managerul și am zis: uite ce, voi tipilor mă tratați destul de bine ... eu sunt Director Adjunct și se pare că voi avea o carieră destul de bună, și am primit această oportunitate să mărturisesc în fața Congresului.
    Iar unul dintre VP care era cumva prietenul meu, a spus: știi, eu nu prea îmi amintesc să știu pe cineva care să fi obținut foarte mult bine din a merge să mărturisească în Congres.
Așa că m-am gândit la asta o mulțime și am decis că nu, nu o voi face. Și mai mult, cam în aceiași perioadă am pierdut programul MOL.
     Și tocmai ni se oferise o oportunitate să intrăm într-un program de rachete balistice, un program de apărare, iar ei nu aveau niciun tip la radare și mai mult, în acest proiect noi știam cât de repede cheltuiam banii în aceste 4 sau 5 aspecte diferite, dar nu știam cât de aproape eram de obținerea vre-unui răspuns așa că am fost cu toții de acord să îl terminăm.
Așa că l-am oprit în 1970 ...
      1970 ...
   Și am făcut o înțelegere cu Stan Friedman că el nu va vorbi niciodată despre asta, iar noi am fi scris să spunem guvernului prin ce am trecut, dar s-a dovedit că managementul a decis că nu, ne vom plăti direct din profituri și nu vom spune guvernului că facem acest subiect.
   Așa că atunci eu am devenit expert în radar pentru apărarea în fața rachetelor balistice,  pentru următorii 10 ani, iar asta s-a dovedit a fi interesant de asemenea deoarece asta mi-a oferit autorizație de top secret pentru chestii, iar CIA era clientă pentru a putea studia programul de apărare al rachetelor balistice sovietice.
   Iar cariera mea a mers mai departe până când am fost desemnat stației spațiale. Așa că pentru următorii 10 ani am lucrat la stația spațială, ceea ce a fost foarte distractiv. Este acolo sus acum.
    Deci tu vorbești despre Stația Spațială Internațională, SSI?    Da. Care a fost rolul tău în dezvoltarea SSI?
    Rolul meu era să încerc să fac această stație spațială mai ieftină, mai bună, mai devreme și mai sigură, folosind tehnologie avansată. După cum s-a dovedit, a fost cu adevărat o tehnologie joasă. Adică am făcut-o din aluminiu pentru numele lui Dumnezeu. Cea mai ieftină. Da.
   Deci, întrebarea a fost: putem să luăm ceva din aceste chestii foarte sofisticate pe care eu le gestionam și să obținem ceva beneficii din a le pune pe SSI?
    Totuși, cariera mea, a fost cumva foarte convențională.    Da. Exceptând această mică chestie că eu lucram pentru programul OZN. Sigur. Iar apoi când m-am retras ...
     În procesul aflării unor materiale clasificate, am lucrat cu un tip într-un seif (think tank secret) care era interesat de niște chestii parapsihice. Așa că el mi i-a prezentat pe Russel Targ și pe Harold "Hal" Puthoff la Stanford.
     Așa că am făcut o vizită la Stanford și am fost expus la vederea la distanță, și ... Cercetarea de la Stanford când ei chiar au făcut treaba asta?
    Da, când au făcut treaba asta.   Erau anii 80.
    Și de fapt, tipul meu entuziast din seif a spus: ei bine, de ce nu venim cu o propunere către James McDonald și să încercăm să facem o vedere de la distanță coordonată?  Un experiment ... așa că am făcut.
   Într-o vedere de la distanță, este selectată o țintă, este selectată o persoană, și la momentul potrivit, persoana este rugată să descrie ținta, pe care n-o văzuse niciodată.
    Care ar fi fost ținta, de exemplu?
   Ar putea fi o navă ce se scufundă în ocean.
   Sau un nou tip de radar pe o navă la care nu am apucat să ne uităm.   Da.
  În fine, în acest caz anume, unul dintre lucrurile care nu mai fuseseră făcute niciodată la acea vreme a fost să se folosească doar coordonatele. Au luat coordonatele, longitudine și latitudine și puse pe o bucată de hârtie. Iar văzătorilor la distanță li s-a cerut să descrie ce era la acele coordonate.
    Deci acesta este un lucru intuitiv parapsihic pe care-l fac.   Corect.
   Și am făcut asta și de fapt s-a dovedit că James S. McDonald, fără a lua un sfat adecvat de la avocații săi, a dat 25.000 $ să facă asta. Mai târziu au aflat ce făcuse: nu mai faceți asta din nou. Dar asta a fost doar o parte mică din tot ceea ce am făcut.
    Ceea ce s-a întâmplat a fost că l-am întâlnit totuși pe Hal Putoff, care mi-a expus faptul că erau oameni care se gândeau parapsihic și ... am devenit activ în SSE (Societatea pentru Explorare Științifică), un grup de profesori universitari care în mod normal gândesc în afara cutiei.
    În orice caz, eu m-am pensionat în 1993, având o carieră distractivă și de succes, începând cu rachetele și terminând cu stația spațială, și distrându-mă foarte mult cu munca secrete dintre aceste momente. Deci nu aș fi putut să am o carieră mai bună.
    Iar apoi, cam prin 1995, fostul meu prieten îndelungat, Stan Friedman care a fost primul meu angajat, m-a sunat și mi-a spus: hei, am primit un fax cu ceva ce pare a fi un document clasificat, l-am primit de la un tip pe nume Dan Berliner care lucrează în acest domeniu și a zis: este un fel de fax intitulat: "Entități și Tehnologii Extraterestre. Recuperare și Eliminare." Ți-ar place să încerci să-l autentifici? Și am zis : sigur, eu nu fac nimic.
     Așa că am mers și am obținut copii de înaltă calitate ale acestui document, care era un Manual de Operațiuni Speciale 1-01 și l-am replicat în mare detaliu și am mers să vorbesc cu un tip la biroul de imprimări și i-am arătat documentul. Iar el le-a citit și erau ștampilate TOP SECRET, ceea ce a fost un pic ciudat, dar ...
    L-ați abordat și i-ați spus: oh apropos, eu am un document top secret în mână. Asta nu se va termina foarte bine. Sunt surprins că l-a atins.
   Iar el l-a citit și apoi l-a pus jos și a spus: bazându-mă pe conținut, eu aș spune că în mod clar este o farsă. Bazându-se pe conținut.
     Totuși, dacă mă uit la detaliile caracterelor care au fost folosite în acea zonă dar și mai mult, coada lui F și G sunt specific relevante pentru asta, în plus, eu am găsit că există ce Z-uri ridicate în acest document, iar eu am întrebat: ce înseamnă asta? Iar el a spus că atunci când dai pe mașină de tipărit cu plumb cald se pare că o literă rar folosită, cum este Z-ul are niște mizerie sub ea și nu se așează ok. Așa că poți să citești un document și din când în când poți găsi că acele Z-uri sunt ușor mai ridicate de la bază. Eu am găsit 3 Z-uri în acest document și în consecință eu știu că a fost tipărit la tiparniță, și ar trebui să fie din acea perioadă a lui 1954. Și a spus că acesta a fost cu siguranță imprimat într-una din tiparnițele de aici din subsolurile Pentagonului sau chiar în această clădire. 
    Adică el ar fi fost suficient de familiarizat cu setul de tipărire unde sunt amplasate lucrurile pe pagină, cum sunt așezate datele și totul.   Da.
   În fine, fiul meu, care l-a întâlnit pe Stanton Friedman când avea 15 ani, a devenit interesat de chestia asta, iar el și cu mine am devenit parteneri. Așa că noi am ținut un discurs la una dintre întâlnirile UFO din Conneticut, iar la acea întâlnire ei au răspuns spunând: wow, asta este prima dată când vedem ceva ce pare a fi evaluat analitic și care are un aspect de autenticitate foarte bun.
    Așa că am declarat că aveam să devin cineva care autentifică documente, dar între timp a ieșit o altă persoană la iveală, de care auzise Stan Friedman, Timothy Cooper, care a locuit în Big Bear Lake și nimeni nu se dusese vreodată să-l vadă pe Timothy Cooper. Așa că Stan m-a întrebat pe mine dacă mă duc să-l văd deoarece locuiam mai aproape de el
în Canada și am zis: sigur. Așa că am mers să-l văd pe Timothy Cooper, iar acesta a spus că este încântat să vadă că cineva chiar oferă atenție că el are niște informații clasificate transpirate. Iar el a stat în spate cu ele și toate cele.
    Este cumva o poveste cam lungă, dar ca efect, asta m-a pus pe mine în postura afacerii ca binecunoscut autentificator. Așa că eu am fost capabil să stabilesc faptul că aceasta este aria mea de expertiză. Și, pe parcurs am fost rugat de Joe Firmage să fac o ... ei bine, de fapt să-i autentific documentele lui și ... serios?   Da.
     Da, deci pentru cei care nu știu, Joe Firmage este acest tip care are foarte mulți bani care a apărut pentru o vreme pe la sfârșitul anilor 1990 și dorea să finanțeze investigarea OZN.
   Este corect ...
    Deci dvs. chiar ați lucrat pentru el.
   Ei bine, eu nu aș vrea să spun nimic în această emisiune ce ar putea fi nepotrivit, dar eu cred că ceea ce s-a întâmplat de fapt este absolut ok ... Ceea ce s-a întâmplat a fost faptul că Joe Firmage a auzit că eu am aceste documente pe care încercam să le autentific. Așa că el m-a sunat din senin și a spus: salut, eu sunt Joe Firmage. Eu am un iaht în NewPort Beach, dvs. locuiți în Newport Beach. A spus ... dacă aș putea să identific acele documente aș fi interesat să i le debarchez? Și am zis, ei bine, dați-mi voie să mă gândesc la asta și l-am sunat ... Iar el a spus: dacă vreți să mă verificați puteți să-l întrebați pe Hal Putoff, el mă știe.
Așa că i-am închis lui Joe, l-am sunat pe Hal și l-am întrebat : cine e tipul ăsta? Iar el a spus: el e un tip bun.
    Și ... el nu va fura documentele ... asta este ceva ce se întâmplă foarte mult.
  Așa că între timp în această conversație, Joe m-a întrebat: Cât credeți că valorează? Iar eu am zis, nu știu, probabil că milioane ... așa că oricum, am fost și am avut întâlnirea. Soția mea, între timp, se întreba de ce pierd tot timpul meu, de când mă pensionasem,  studiind OZN-uri ... așa că am mers la această întâlnire, s-a uitat la documente și a spus, asta este exact ceea ce doream Dr. Wood. Ceea ce vreau să fac este să le împrumut, să le autentific și dacă sunt autentice, voi imprima 2000 de copii ale lor pentru dvs. conform specificațiilor dvs. și apoi le puteți avea pe toate înapoi. Iar eu am spus: ei bine, asta este tot? Asta este propunerea ta? Iar el a zis: Oh nu, am uitat ceva și și-a deschis servieta și a scos un cec de 500.000 de $, deja pregătit pentru mine
     ... Oh, Dumnezeule.
    Așa că am vorbit la telefon cu fiul meu și nu am găsit niciun motiv pentru care să nu acceptăm oferta ...
    Da, acesta este un lucru cam greu de refuzat ... fără atașamente.
  Am ajuns acasă, i-am arătat soției mele acest cec ... iar ea a întrebat: cum a mers întâlnirea?
Iar eu am zis: iată răspunsul tău. Iar ea m-a întrebat, cum de știi că este bun? ... Așa că ...
   Pe ea nu a mai preocupat-o că te uiți după OZN-uri, după acest moment?
    Așa e ... exact, da. Așa că am încasat cecul și se pare că era în aceiași bancă unde am și eu contul. Luni dimineață am mers, era bun.
    L-am sunat pe Joe și l-am întrebat: Joe vrei să mergi mai departe cu această înțelegere?  Iar el a spus da, eu vreau ca tu să faci asta.   Încasează cecul. Deci asta s-a dovedit a fi foarte eficient, Joe a făcut tot ceea ce el a spus că va face. Le-a tipărit pe toate, a ajutat și însărcinat  compania să lucreze cu fiul meu și cu mine pentru asta ... iar apoi i-a plăcut toată ideea așa de mult, secretele țării șamd că a vrut să facă un documentar de televiziune numit "Secretul" în care noi am luat ingredientele esențiale ale procedurii noastre de autentificare  și am încercat să le împărtășim în acest documentar de televiziune.
     Doar pentru a fi clari, acesta nu este filmul THE SECRET care spune că tu poți cere universului oricât de mulți bani vrei, iar universul îți oferă banii.
   Este un film diferit, este numit ....
    Este un secret diferit ...
  Titlul întreg al filmului este: SECRETUL - Dovada că nu suntem singuri.
    Deci, cum ați devenit familiarizat cu munca lui Corey Goode? Haideți să derivăm un pic în direcția asta. Ați auzit despre asta online sau cum ați aflat despre ceea ce spunea el?
   Ei bine, eu de fapt nu am auzit de Corey Goode până acum un an. Iar motivul acestui fapt a fost deoarece ... asta are legătură de fapt cu Bill Tompkins. Eu l-am întâlnit pe Bill Tompkins în 2009 și mi-a spus că el încerca să-și scrie autobiografia de aproape 10 ani ... el a încercat  cu diverși editori și scriitori și nu au fost capabili să strângă prea multe ca să arate ca o carte și se întreba dacă eu aș fi fost dispus să încerc.
    Așa că noi am început să devenim familiari și am început procesul prin care de fapt să iau cuvintele cu care Bill a început și să le transform într-o carte. Iar acesta nu este un proces banal.   Sigur.
    Dar, atunci când cartea "Ales de ET" a fost publicată s-a dovedit că Michael Salla care este  un binecunoscut cercetător și scriitor, tocmai publicase o carte despre PSS, iar el a spus că vrea să-i ia un interviu lui Bill Tompkins ... Nu-l ajut să facă asta?
    Așa că am decis că trebuie să știu ceva despre Salla înainte să fac asta, deși îl știam cu câțiva ani înainte, nu-i citisem cea mai recentă lucrare. Așa că i-am cumpărat cartea:  Programul Spațial Secret (PSS). Iar acolo am văzut prima dată numele tău. Prima apariție pentru tine. Așa că am citit cartea asta și mi-am zis: wow, este mai mult decât credeam. Nu mi-am imaginat niciodată că ar putea să existe un PSS.
     Iar apoi, pe măsură ce începeam să mă gândesc la ceea ce Bill mi-a arătat și anume imagini pe care el le-a desenat în 1954, a unei nave spațiale de 1 km lungime, care ar fi putut să fie începutul unui program al marinei ce ar fi putut deveni ceva ca și Gardianul Solar, ceea ce era potențial, unul dintre mai multe programe spațiale ce ar putea fi într-adevăr,  existente.
     Deci, doar în ultimul an mintea mea a fost dintr-odată capabilă să cuprindă ideea că noi e posibil să fi avut cu adevărat aceste PSS. De fapt, dacă există ceva ce am învățat acum, ceea ce eu nu știam acum 5 ani, este nivelul incredibil de secretoșenie din acest guvern, pentru asta și alte subiecte.
    Este absolut incredibil că oamenii ... adică, dacă ai încerca să spui cuiva că naziștii au avut o bază spațială pe partea nevăzută a Lunii în 45, s-ar uita la tine de parcă ai fi de pe altă lume.
    Așa că am încercat această tehnică: Dacă eu te pot convinge pe tine că naziștii aveau o stație spațială pe Lună în 1945 vei crede tot restul a ceea ce-ți voi spune?
   Deci Corey, Bob a venit astăzi cu o bucată de hârtie imprimată în rezoluție înaltă a unei diagrame pe care a făcut-o Tompkins, a uneia dintre navele la care el lucra. 
    Una dintre cele în formă de țigară.
  În formă de țigară, modulară, o mulțime de module care cu toate sunt construite să fie capabile să se potrivească și să construiască una dintre acestea. Care a fost senzația ta când ai văzut asta?
     Eu de fapt, am ... înainte s-o văd, am lucrat cu un artist să reprezinte una dintre aceste nave ... și erau foarte similare.
     Serios?
   Foarte similare. Și erau într-adevăr foarte modulare, tot mijlocul navei, pereții puteau să se apropie foarte mult sau îi puteai împinge în spate și puteai construi camere modulare pentru a face cercetare. Deci o mulțime din chestiile pe care el le-a conceput, s-a construit.
    Unul dintre lucrurile care mă entuziasmează pe mine este faptul că lucrurile care el ... tot ceea ce el spune că a făcut, ceea ce eu am fost capabil să confirm, a fost corect ... toți oamenii pe care el a spus că i-a cunoscut, eu am știut aceiași oameni. 
    Iar documentația lui este pur și simplu uimitoare ... da, da ... este nebunie ... da. Doream să spun incredibilă, dar este complet credibilă, iar dvs. ați verificat-o.
    Faptul că el a lucrat, de exemplu, în acest Think Tank, după cum îi spune el, în loc de seif, iar în acest Think Tank cu Lemperer și Wheaton, din când în când, primeau un telefon de la marină ... Ei bine, unul dintre tipii care spunea el că suna ocazional, era Bobby Ray Inman.  Și am verificat să aflu cât de bătrân ar fi fost acesta și ar fi fost ... el tocmai și-ar fi pornit cariera poate ca un locotenent sau ceva de genul acesta, iar acesta ar fi fost tipul care ar fi spus grupului lui Tompkins ce să facă mai departe.
   Deci punând asta la un loc cu faptul că această navă lungă de 1 Km seamănă cumva cu ceea ce marina ar fi putut să construiască mai târziu, pare a se potrivi cu faptul că marina s-ar fi putut implica în acel proces. Marea varietate de lucruri pe care Tompkins le-a făcut în TRW este destul de incitantă pentru mine.
    El a zis că au avut undă verde să cerceteze tot ceea ce era interesant în toată lumea ... cum au fost construite piramidele cu adevărat? Cum menții pe cineva să trăiască pentru totdeauna sau la fel de mult pe cât trăiau faraonii? Cum faci asta? Și nu exista nimic ce era limitat. Cum funcționează OZN-urile? Și bineînțeles, unul dintre lucrurile de care  majoritatea oamenilor este surprinsă, este mărturisirea directă a lui Bill, despre faptul că RAND Corporation s-a format anume de către Douglas pentru a se cerceta problema ET.
     Da, asta e destul de important.
   Ei bine, comentariile mele legate de RAND ar fi că eu cred că ei ... și-au modificat o mare parte din scopul lor originar. Eu cred că atunci când au pornit, au angajat două grupuri. Ei au decis să aibă un grup de oameni cărora le-ar oferi informații reale, pe care marina se presupune că le-a recuperat, din 19 ... prăbușirea din bătălia pentru LA. Și mai exista un grup de oameni care erau oameni de știință sceptici, care ar fi fost dispuși să pună întrebarea legată de ceea ce ar lua să avem viață inteligentă. Cum ai face asta? Și se pare că unchiul meu care este de la prima mea soție, a fost un angajat al RAND în a doua categorie. Iar el și cu mine am avut multe conversații la prima mână, iar el era fizicianul sceptic clasic  care încerca să-mi dovedească faptul că nu se poate călătorii mai repede decât viteza luminii,
Nimic nu se va întâmpla ...
    Dar apoi Bill Tompkins spunea că exista o altă parte a lui RAND care studia datele reale și ... El nu știa nimic mai mult despre ceea ce mai făcea RAND, tot ce știa era ce făcea în seif.
Iar ceea ce făcea în seif era bazat pe ceea ce i se spusese. Eu nu cred că el a susținut să fi văzut vreodată vreo parte recuperată.
   Eu sunt curios în legătură cu sincronizarea lui Tompkins care a ieșit în față, adică, da el da, spunea că lucrează la cartea sa de 10 ani, dar noi îl avem pe Corey care oferă informări spunând că vor ieși în față mulți informatori care vor fi capabili să confirme ceea ce el spune.
Iar eu sunt chiar curios despre gândurile tale legate de ... adică tu spui că nu a existat vreo implicare directă în scrierea cărții lui Tompkins a serviciilor de inteligență sau ceva de genul acesta? Dar în ceea ce te privește tu ești autorizat să spui tot ceea ce vrei să spui? Tu ești liber să ieși în față în acest fel?
     Eu? Da, da, sunt liber să spun tot ce vreau să spun ...
Singurul risc de care-mi fac griji este că eu nu vreau să spun nimic care ar cauza un proces de calomnie sau ceva de genul acesta, dar în afară de asta ...
  Eu sunt convins că există și alte lucruri clasificate la care ai lucrat nu se referă la acest lucru despre care nu puteți vorbi.
     Ei bine, singurul lucru clasificat la care am lucrat nu a fost chiar așa de entuziasmant, căci noi eram experți în apărarea contra rachetelor balistice. Acest grup pe care l-am manageriat era expert în apărarea sovietică contra rachetelor balistice. Asta este ceea ce eu am studiat: modul cum se apărau sovieticii împotriva rachetelor noastre.
     Ei bine, nu era mare scofală, te-ai aștepta ca ei să aibă un program de genul acesta. Adică, celălalt lucru care ar fi clasificat erau detaliile legate de cum au făcut asta. De fapt unele dintre ideile lor erau mai bune ca ale noastre, iar asta e clasificat. Ei bine, noi am avut de asemenea o conversație, iar eu e posibil să arunc în tine un pic spunând asta, dar ... atunci când Tompkins mi-a spus mie că el este încă în interior ....
     Eu sunt un pic intrigat de ce Bill nu mi-ar fi spus mie 100% din tot. El încă arată că este ... pare să fie invitat la Conferința Anuală de Vest pe care o are marina ... cu ... cu autorizații care îi permit să intre în încăperi în care el nu ar trebui să fie ... și de fapt asta s-a întâmplat chiar în acest an. Cineva a determinat ca el chiar și la vârsta lui este perfect dispus să i se spună despre lucruri pe care nimeni nu le știe ... el a intrat într-o cameră unde a văzut informații despre Gardianul Solar. Serios?
    Da.
  La una dintre aceste chestii clasificate? La ultima ... Serios?  Da.
    Nu erau acolo decât contractori ...
 Deci ... tu știi faptul că, Corey a lucrat în Gardianul Solar?
   Oh da, am presupus asta.
 Corect. Da. Acesta a fost proiectul anilor 80.
   Dar tu Corey ai fost să faci înțelegeri cu acești contractori din program?
  Existau civili care-i numeau capete de ou (tocilari), oameni de știință, și ingineri și genul acela de lucruri, dar nu a existat vreodată vreo discuție legată de cei pentru care lucrau, despre corporații, dacă într-adevăr lucrau pentru ele, sau dacă pur și simplu erau recrutați.
   Deci ... înțeleg.
  Eu nu știu dacă vre-unul dintre acei oameni lucrau la vre-una dintre aceste ...
   Cu însărcinarea ta, nu ți s-ar fi oferit în mod normal, prea multă informație despre structura managerială.
   Corect. Tu nu ai fi aflat prea multe despre orice se afla deasupra capului tău, și ai fi aflat un pic despre oamenii cu care ai fi lucrat, dar informația nu curgea cu adevărat liber despre structura de comandă.
   Dacă Tompkins încă mai are aceste întâlniri și încă are autorizația lui, iar tu pari să crezi că asta e adevărat ...
   Da, eu nu cred că i s-a spus cu adevărat ... ceva foarte specific, în mod regulat. El susține că i s-a spus de către Webster să spună tot. Eu cred că asta este pe coperta din spate a cărții.
   Și cine este Webster?
  Este amiralul pe care l-a cunoscut personal cred, când a trăit în Oregon poate. Un amiral pensionat. Iar el a spus: spune tot. Și de aceea Bill se simte confortabil să spună totul.
    Eu vreau să-ți cer doar o opinie pe scurt la întrebarea: cum era ... pentru tine să întâlnești  mărturia lui Corey și să vezi atât de multe legături uluitoare cu ceea ce tu adunai pentru Tompkins în cei 7 ani precedenți? Cum a fost asta pentru tine?
    Eu am concluzionat că ... implicarea ta ar putea fi în mod teoretic să fie rezultatul final a ceea ce Tompkins e posibil să fi pornit, dar senzația mea este aceea că Tompkins nu a avut nicio cale să urmărească asta în detalii ... eu chiar nu cred că el ... și am vorbit cu el astăzi de fapt, nu i-am pus această întrebare, dar eu nu cred că el are vreo cunoaștere despre un program spațial al marinei în timp ce acesta era dezvoltat, absolut deloc.

    În regulă, acesta este tot timpul pe care-l avem în acest episod al Dezvăluirii Cosmice. Eu sper că v-a plăcut căci este o fereastră foarte valoroasă în istoria UFO-logiei, iar aici avem pe cineva care a fost direct în linia din față a acestei lupte pentru dezvăluire totală, pe care eu chiar cred că o vom obține, iar această emisiune este parte din acest proces.  Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2 (probând)


Link 3 (în probe)


  Linkuri alternative: AICI 1 ,  AICI 2 și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...